Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Poslanec Pavol Kurbel trvá na svojom - zmluva o prenájme bytového podniku je pre mesto nevýhodná.

200

Trnava / Sereď    |      Dnes o 10.00 hod. v hoteli Max Plaza v Trnave sa konala tlačová konferencia ICOCRIMu, vo veci prenájmu Mestského bytového podniku v Seredi súkromnej firme V.I.Trade z Nitry. Zmluvu, spôsob jej uzatvorenia, podmienky a ostatné skutočnosti týkajúce sa predmetnej transakcie novinárom na tlačovej konferencii podrobne popísal  Ivan Katrinec z ICOCRIMu a poslanec Mestského zastupiteľstva v Seredi Pavol Kurbel.

Pavol Kurbel bol pri procese smerujúcom k prenájmu majetku mesta súkromnej firme od začiatku. Poslanci MsZ poverili konateľa spološnosti Káčera pripravením zmluvy s tým, že poslanec Kurbel trval na predložení zmluvy  pred jej podpisom poslancom MsZ na schválenie. K tomu však nedošlo a na ďalšom rokovaní MsZ hlavná kontrolórka  Dr. Zuzana Horváthová poslancom oznámila, že zmluva s firmou je podpísaná. Poslanec Kurbel toto ostro verejne kritizoval a po nastudovaní si podmienok predmetnej zmluvy podal podnet na Okresnú prokuratúru, nakoľko trvá na tom, že zmluva je pre mesto a teda obyvateľov nevýhodná.

Pavol Kurbel oslovil tri právne kancelárie a sám objednal odborné právne analýzy tejto zmluvy a u niekoľkých odborníkov na ekonomiku konzultoval podmienky uzatvorené v tejto zmluve.  "Buď sa hneď len smiali, alebo mi dali za pravdu" - hovorí P. Kurbel. Je to problém pre mesto možno nie hneď teraz, ale neskôr určite,  nakoľko  mesto Sereď zo vzťahu nemá prakticky žiaden profit - tvrdí poslanec.

Pavol Kurbel sa rozprával aj s kolegami poslancami a jeden mu priamo povedal, že takúto zmluvu by na svoj súkromný majetok nepodpísal. "Otázkou potom je, prečo jej obsah obhajuje pri majetku mestskom" - pýta sa poslanec Kurbel.

Zmluvu verejne obhajuje aj primátor mesta  Martin Tomčányi a ďalší poslanci. Tvrdia, že zmluva bola niekoľko krát prerokovávaná na legislatívno právnej komisii, nemajú preto dôvod študovať ju.

Oslovili sme predsedu legislatívno právnej komisie  JUDr. Michala Irsáka a ten nám oznámil, že legislatívno právna komisia predmetnú zmluvu neprerokovávala.

- - -

Krátko po tlačovej konferencii sme možnosť vyjadriť sa k danej problematike e-mailom ponúkli primátorovi mesta Sereď Ing. Martina Tomčányimu a to dnes do 16.00 hod.

- - -

From:SeredOnLine . [mailto:seredonline@gmail.com]
Sent: Tuesday, May 19, 2015 12:31 PM
To: primator@gmail.com
Cc: majko@majko.sk; podatelna@sered.sk; info@sered.sk
Subject: Ziadost o vyjadrenie

Dobry den pan primator  Ing. Martin Tomcanyi,

dnes o  10.00 sa v trnavskom hoteli MAX PLAZA konala tlacova konferencia organizacie  ICOCRIM vo veci prenajmu Mestskeho bytoveho podniku. Media o zmluve a sposobe prenajmu sukromnej firme informoval Ivan Katrinec a poslanec MsZ v Seredi  Pavol Kurbel.

V zaujme zachovania objektivity v poskytovani informacii Vam davame moznost vyjadrit sa  k predmetnej teme dnes do  16.00 hodiny. Po tomto case bude material z tlacovej konferencie spracovany a uverejneny.

Pan primator, ak mate zaujem o vyjadrenie, prosim kontaktujte nas na mobil  0907 277 777, resp. e-mailom v uvedenom case, pripadne nam oznamte, ci mate zaujem vyjadrit sa dodatocne.

Dakujeme.

Za  SOL  Milos Majko
0907 277 777

- - -

Primátor mesta však to tejto chvíle nereagoval a to ani telefonicky a ani e-mailom. Nebola nám oznámená ani požiadavka vyjadriť sa k predmetnej veci neskôr.

Pripomíname, že tejto kauze sa venujeme už viac ako pol roka. V novembri  2014  poslanec Kurbel uverejnil 2 články na SeredOnLine.sk a následne vo volebných novinách, v ktorých podrobne túto problematiku rozobral.

http://www.seredonline.sk/clanky/zmluva-o-prenajme-mestskeho-bytoveho-podniku-msbp/

http://www.seredonline.sk/clanky/ako-zaujimavo-sme-postupovali-pri-tvorbe-zmluvy-o-prenajme-mestskeho-bytoveho-podniku-sered-msbp/

Vyzvali sme primátora Ing. Martina Tomčányiho, aby sa k veci vyjadril, no dodnes sa tak nestalo. Zato pod našou výzvou našlo uplatnenie niekoľko diskusných "trolov", ktorí pod niekoľkými nickami anonymne útočili na poslanca Kurbela, médium i autora článku, osočovali všetkých okolo, no do dnešného dňa nespochybnili jediné tvrdenie poslanca Kurbela.

http://www.seredonline.sk/clanky/tentokrat-sa-diskusia-kandidatov-na-post-primatora-v-sol-nekona-tomcanyi-ziadost-media-ignoroval/

Na rokovaní  MsZ krátko po voľbách primátor  Tomčányi avizoval podanie trestných oznámení vo veci  článkov  P. Kurbela. Či k tomu došlo, nám známe nieje.

Uplynulo ďalších  7 mesiacov a poslanec Kurbel považuje za nevyhnutné, aby sa vecou ďalej zaoberala prokuratúra a tvrdí, že sa nevzdá. Zmluvu považuje za vyslovene nevýhodnú a verí, že to  obdobne následne vyhodnotia aj orgány činné v trestnom konaní. Pavol Kurbel dáva podnet na  NAKA  so všetkými podkladmi a doterajšími zisteniami vo veci prenájmu bytového podniku súkromnej firme.

Ide o majetok mesta  rádovo v miliónoch Eur a preto v dohľadnej dobe sa pokúsime k problematike urobiť rozhovor ako s poslancom Pavlom Kurbelom, tak primátorom Martinom Tomčányim.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-05-2015 22:33:09
halo | 25-05-2015 20:32:12 | - napiste mi prosim, aky je rozdiel medzi billboardom primatora pred a billboardom primatora po volbach. Dakujem. ;-)
halo | 25-05-2015 20:32:12
Pan Majko,vlastne mate pravdu.Slobodne sa vyjadrit,tym,ze sa vyvesi bilboard,to je ono,to je buducnost slobodneho sa vyjadrovania.V starom Rime sa taketo veci vypisovali na verejnych zachodoch.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-05-2015 19:38:13
halo | 25-05-2015 19:04:41 | - takze vyjadrenie nazoru poslanca MsZ by malo byt zakonom zakazane?

Mozete uviest nejaky priklad, kde to takto je, napr. v Nemecku?

Teda, nemam na mysli Severnu Koreu a mozno v urcitych pripadoch aj v Bielorusku.
halo | 25-05-2015 19:04:41
Nepoznam nikoho zo spominanych seredskych hriesnikov,ale pretoze uz dlhsiu dobu citam SOL,a citam aj prispevky pana Kurbela musim konstatovat,ze tento pan velmi rad manipuluje s polopravdami,neuplnymi pravdami a co je najhorsie strasne rad intriguje.Skutocne neviem,ako sa to ma s tymi odmenami,aj ja si myslim,ze su neprimerane,ale nazor na pana Kurbela je pre mna prinajmensom skepticky.Pisat a vyvesovat plagaty.kto kolko dostal penazi je tiez velmi haklive,vlastne by to malo byt zakonom zakazane.Je mozne,ze pana Kurbela tiez pri niecom nacapaju,a tiez to vyvesia,je to anarchia.
Registrovaný Michal Pisarovic Michal Pisarovic | 25-05-2015 06:45:54
prieskum hovori ze sered nieje v dlhocch. :) mozno by bolo treba ho dostat do sraciek :D
Vlado | 23-05-2015 13:18:28
Palo pre Vlada | 23-05-2015 10:52:46
Pobavil som sa.V poriadku, každý bude velebiť toho, pri kom sa mu darí.Čiže majster je ten, kto dom vymaľuje, nie ten čo ho postaví, pretože tak nejak vyznieva prerozdelenie úspechu podľa tvojho merítka.Ale úplne som sa zasmial na vtipe, že Rómovia konečne platia za vodu.Myslíte tým, fakt, že od roku 2010 kedy na nich boli podané exekúcie, mesto nevidelo ani cent?To je riešenie?Park, amfiteáter, chodník na Vinárskej, parkovisko pri Perlovke, cesta nikam k amfiku - ktorá je asi najdrahšia z celej Serede.Môj milý, buď ste ťažký fanda terajšej partaje alebo nechcete vidieť fakt, že zásluhy na akom takom pokroku mesta má predošlé vedenie, ktoré rozbehlo vlak projektov s dostatočným fin. krytím a táto veselá družina ich len dotiahla, aby sa bolo čím hrdiť.Ono totižto nedokončiť ich by bolo ešte drahšie.Našťastie je v tomto meste, ktorí nie sú slepí ale vidia realitu akou sa mesto uberá.A ten smer je zlý.Každý človek, ktorému ide o budúcnosť mesta, či obce sa snaží predovšetkým podporovať mladé rodiny.Toto vedenie je pre mladých doslova to najhoršie, čo tam za posledné roky sedelo.Zodrať mladé rodiny na poplatkoch za MŠ a zrušením detskej pohotovosti je obrovský krok späť.A prečo práve tieto dve veci?Pretože sú základným pilierom potrebným pre život nielen mladých rodín.Ale to ľudia ako vy vidieť ani počuť nechcú.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-05-2015 12:11:44
Palo pre Vlada | 23-05-2015 10:52:46 | - su pripady pri ktorych je uzasne, ked o veciach vedia viaceri. Skutocne to je tak.

Asi nastava cas zverejnenia odpovedi na investicie, ich financovanie a skutocne rozdelenie zasluh bez privlastnovania si uspechu jednou ci druhou stranou.
Palo pre Vlada | 23-05-2015 10:52:46
Viem, že bývaš v Seredi, viem, že sa voláš Vranovič. Len neviem, prečo sa hanbíš podpísať. A jedno slovenské: nie je majster ten kto začne, ale ten kto dokončí. A z tohoto pohľadu je dnešný primátor TEN MAJSTER: park, amfiteáter, cesta do amfiteátra,chodník na Vinárskej, parkovisko pri Perlovke, konečne fungujúce verejné WC, múr u Rómov na Cukrovarskej,konečne musia Rómovia platiť za vodu aj za smeti atď atď.A nechcite mi povedať, že jeden poslanec Tomčányi (na rozdiel od primátora Tomčányiho) mal možnosť niečo zásadne meniť. Ak to tvrdíte, nemáte ani páru o kompetenciách poslanca.
anonym | 22-05-2015 13:44:40
K zmluve a jej podmienkam sa nevyjadrovali jednotlivé komisie mesta, teda finančná, legislatívno právna,alebo neaká iná, ktorú mesto má, veď má mesto hádam aj právnikov, hlavnú kontrolórku tiež právničku, poslancov, teda neviem kde je problém? Podmienky sa mali vydiskutovať a bolo by po probléme.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-05-2015 13:27:49
Palo | 22-05-2015 12:37:48 | - mylite sa a len zopar ludi vie, ako strasne.

Ano, je stale viac ludi - odmeny pre prednostu ich znasobili o stovky percent - ktori tvrdia, ze sa v Martinovi sklamali a v zivote mu nedaju hlas. Osobne som prekvapeny, ze v sukromi to povedia aj mne. Dovera zavazuje. ;-)

Je naozaj vela ludi, ktori by sucasneho primatora v tomto momente odpalilo, dokonca chcelo nahradit, minimalne znemoznit.

No ja sa (ako nakoniec obycajne) vymykam standardu.

Mojim cielom nie je znemoznit, odvotal a uz vovec nahradit. Ja chcem zmenit system vnimania samospravy a zmenit pohlad obcanov na volenych zastupcov a zaroven pohlad volenych zastupcov na samotnych obcanov.

Ja ako jeden z mala verejne dlhodobo (este stale) tvrdim, ze mi je jedno, kto je v urade za predpokladu, ze robi pre vacsinu obcanov, robi v sulade so zakonmi a transparentne.

Pre mna za mna nech tam je Martin do smrti - osobne ho verejne podporim, ak bude samosprava komunikovat s obcanmi, ak nebude obhajovat protizakonne konanie, ako budu obcania brani ako ti, ktori svojou pracou financuju chod samospravy, ak budu verejne financne zdroje rozdelovane spravodlivo medzi ziadatelov o ne a bude brany ohlad na kvalitu projektov, zaujme obcanov o ne a nie delenie na baze klientelizmu a lobingu.

Kludne si mozu priaznivci mlcania vo veciach verejnych pisat co len chcu. Ja svoj postoj nezmenim. Neurobil som to ked som mohol z toho profitovat a neurobim to ani dnes. A pre pripadnych pochybovacov ani v buducnosti. ;-)

A kandidovat na primatora alebo poslanca v Seredi nebudem. To pre tych, ktori prisli do SOL po prvy raz. ;-)
Vlado | 22-05-2015 12:56:35
Palo | 22-05-2015 12:37:48
Áno, poprosil by som Vás aby ste menovali, za koho sa tu najviac a čo presne urobilo.Zároveň Vás chcem poprosiť aby ste presne menovali, kto nechal koľko v mestskej kase a čo nechal rozbehnuté.Ono sa totiž ľahko nasadá do rozbehnutého vlaku.A na záver, povedzte, kto pri akých projektoch zdvíhal ruku aby hlasoval proti.Budete veľmi prekvapení, no ten istý sa nimi v súčasnej dobe chváli.Takže čakám na Vašu odpoveď.Aj ja bývam v Seredi.Prajem príjemný deň.
Palo | 22-05-2015 12:37:48
Katrinec sa tu rieši preto, lebo Majko a Kurbel sa spoja aj s čertom, diablom aby zostrelili Tomčányiho. V tomto prípade sa neštítia spojiť sa ani s recidivistom Katrincom a s jeho polovojenskou zberbou.(stačí si pozrieť na youtube Katrinca)
Pamätám si veľa predsedov MsNV aj primátorov, ale žiadny nebol lepší ako Tomčányi. Pre osvieženie pamäte: Baranay, Lehocký, Beňo, Vranovič, Lehota, Vranovič. Za ktorého primátora sa urobilo pre Sereď aspoň polovicu ako za Tomčányiho? Mám to tu všetko vymenovať? Bývam v Seredi a vidím!
onanym | 22-05-2015 10:23:55
Tiez nechapem, co sa tu riesi nejaky Katrinec. Ide o to, ze ak sa deje nieco nekale, nech sa o tom hovori..A nezameta sa to pod prah.. Ja by rad vedel co najviac, ved dokelu ide o nasu buducnost a nie nejaky Iccrom ci co to je...
recidivista | 22-05-2015 07:38:35
Recidivista Zastupuje Kurbela. To je samovražda v priamom prenose.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-05-2015 22:32:34
xyxy | 21-05-2015 22:14:04 | - nahravanie ukoncene nebolo, skoncila iba jedna tema.

V poradi druha. Prvou temou bola kauza Janos.

Od nas je vsetko zverejnene a to BEZ STRIHU, vkladania vlastnych nazorov a komentarov. Poskytujeme vylucne spravodajsku infomaciu a vzdy nechavame moznost urobit si nazor citatelom a divakom.

Podotykam, ze sme jedine medium, ktore prinieslo vzdy kompletnu tlacovku.
xyxy | 21-05-2015 22:14:04
Prečo je ukončené skôr nahrávanie? Ešte sa pýtali otázky novinári toho pána...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-05-2015 21:06:22
stretnutie | 21-05-2015 20:19:17 | - stretnutia davali priestor na otazky aj nam. Odpovedat live na kameru - to sa uz tazko vyhovara, je vidiet uroven komunikacie a len s problemami sa da nasledne popriet to, co uz bolo povedane.

Z predmetnych stretnuti mame hodne materialov, ktore este ani neboli publikovane a su v archive.

Stretnutia vsak nesli v jednej linii s konanim hovorcu - byt hovorcom iba pre vybrane media a tym iba pre vybranych obcanov. Je to zial smutne, kedze dane mestu platime vsetci.
stretnutie | 21-05-2015 20:19:17
Na stretnutí s poslancami mali by sa na čo občania pýtať, preto je lepšie ich neuskutočniť. Ale na druhej strane, v predchádzajúcom období nebol o stretnutí až taký veľký záujem. Škoda. Ale aj tak by mali dať priestor ľuďom sa k ich práci vyjadrovať.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-05-2015 17:37:16
https://dennikn.sk/137748/stihaju-ministrov-aj-poslancov-rumuni-ukazuju-ako-bojovat-s-korupciou-v-politike/
Pavol Kurbel | 21-05-2015 16:34:43
nie nebol a ani nie je
otazka.. | 21-05-2015 12:16:40
..prepáčte,ale neviem isto,ale chcela som sa opýtať... Pán Kurbel nebol v minulosti,alebo či ešte nieje v dozornej rade Bytoveho podniku ?
Tin Tin | 21-05-2015 10:52:48
Čo tu rieši uderka,koho si Kurbel pozval a s kým sa spojil.Do toho Vás nič hlavné je aby sa táto kauza vyšetrila a pokial sa spravil podvod,aby zodpovedný boli potrestaný.Veď sa zobudte.
tak tie fakty by mali poznat občania a hlavne ich dôsledky | 20-05-2015 22:58:26
ale veď sú aj poslanci, môžu sa prejaviť, zorganizovať takéto stretnutie, pozvať predst mesta, ved sa zodpovedajú posl zboru a tiež občanom. Určite by si občania radi vypočuli ako je to s tým majetkom mesta...nemusia sa organizovať stretnutia len ked potrebujeme občanov pred volbami. Skúsme im teraz vysvetliť a povedať pravdu ako to vlastne s tym hospodárením je ? Možno sa vysvetlia aj tie odmeny, a občania nakoniec \"pochopia\", ze si ich zaslúzia
Marek Sladký | 20-05-2015 22:49:28
Každý mesiac sa konalo stretnutie s obyvateľmi mesta. Po voľbách to skončilo lebo ľudia by sa mohli pýtať aj na takéto praktiky.
tak tie fakty by mali poznat občania a hlavne ich dôsledky | 20-05-2015 22:38:40
p. Kurbelovi patri poďakovanie za to, že k svojmu mandátu,ktorý dostal od občanov pristupuje zodpovedne.
Toto by mali poznať občania mesta, ako sa pripravili podmienky zmluvy a aký to bude mať dopad na \"naše penaženky\" v budúcnosti. Prečo sa k tomu nevyjadria ostatní poslanci ? Ak je zmluva dobrá, tak predsa by mali vystúpit a tým si aj obhájiť svoju prácu. Kde sú právnici mesta ? Ved tak dôležité podmienky zmluvy musela posúdiť legisl.-právna komisia , tá s tým súhlasí ? PODMIENKY ZMLUVY MALI BYT PREJEDNANE NA MZ a odsúhlasene. Preco sa k zmluve nevyjadria verejne predst mesta, preco sa uz konecne po tych kauzach neziada VEREJNE ZHROMAZDENIE OBCANOV - aby volení zastupcovia mesta k danemu sa vyjadrili. P. Kurbel patri Vam vdaka za to, ze chcete problem riesit. Vela uspechov
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-05-2015 22:06:25
anonym | 20-05-2015 21:58:23 | - hladam, nachadzam. Hodnotim a pytam sa Vas:

Co ma Katrinec a Dano spolocne s tym, co prezentoval mediam Kurbel? ;-)
anonym | 20-05-2015 21:58:23
Podvodní generáli z ICOCREM pozrieť si treba na You TUBE videá Martina Daňa a súvislosti s ICOCREM. Nádhera sama Katrinec a Kurbel to je výsmech.
Dajte si do vyhľadávača Katrineca Ivana.Vymyslené uniformy, hodnosti , tlačovky .Hrôza sama. Daňo je jednotka .
Svata dvojica | 20-05-2015 11:03:56
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 19-05-2015 22:02:56
Tento problém tu nie je prvý deň, tak primátor mohol reagovať už dávnejšie.
Pavol Kurbel | 19-05-2015 22:02:31
Pred chvíľou som si pozrel záznam s tlačovky a uvedomil som si, že v jednom bode som uviedol nesprávne meno. Povedal som, že prednosta Ing Krajčovič tvrdil, že zmluva bola na legislatívnoprávnej komisii. Skutočnosť je taká, že to tvrdil primátor Tomčányi. Preto sa touto cestou chcem prednostovi Ing Krajčovičovi ospravedlniť.
anonym | 19-05-2015 21:33:41
Mne zas nejde do hlavy preco o tejto akcii zavolali primatorovi az rano o osmej a o desiatej bola tlacovka.Jedine vysvetlenie by bolo ze mali obavu z toho ze by sa snad dostavil :D
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 19-05-2015 21:29:37
Pozrel som si záznam a jedno mi vŕta v hlave. Prečo sa ten redaktor pýtal čo má Katrinec s Kurbelom? To je ako by sa pýtal čo má Malinová s Kaliňakom a kde sa stretli? To je také slovenské odpútavať od problému, ktorý tam predostreli. Je to tu ako v Kocúrkove.
Marek | 19-05-2015 20:59:06
Pre Stano | 19-05-2015 19:59:11 - pokial viem, tak aj viceprimátor má bakalára zo Sládkovičova a tiež ten diplom má nulovú hodnotu
anonym | 19-05-2015 20:58:42
Martin podal na kurbela trestné oznámenie a kurbel sype do gatí.Neštíti sa ani spojenectva s indivíduom ako Katrinec . A zo zálohy sekunduje Majko a Majková.Dosť prostoduché, ale keď sa opýta Katrinec Kurbela na majetky a privatizáciu v 90 rokoch, to bude čítaníčko aj pre NAKU .
seredan | 19-05-2015 20:39:06
Prisluhovac bakalar zasa vypoti nejaku kravinu na tej ich stranke. Samozrejme, ak to prejde cenzurou od pana dokonaleho. Ved mu je vdacny za ho ze spravil viceprimatorom. Teraz mu musi dalsie 3 roky trcat... Uz zabudol, na ktorej strane stal. Matko ma dlhe prsty, ale nie nekonecne. Niekto by mu uz mal po nich klepnut.
pre Pre Stano | 19-05-2015 20:19:34
Vstavat, uz je rano! Pani, trapne bolo podpisat takuto zmluvu. Uvidime co NAKA vysetri!
Michal | 19-05-2015 20:07:21
Presne tak za toto je zodpovedný Krajčovič. To sa naozaj nevieme zbaviť jedného zlodeja
Pre Stano | 19-05-2015 19:59:11
Stano | 19-05-2015 18:32:12 . To predsa nie je pravda. Pokiaľ viem, tak je absolventom Sobone. Teda Policajnej Akadémie znavej aj fizlovská SOrboňa. A do školy ho asi príjmal samotný rektor. Áno, ten úplatkár Krajňák. Že sa takí absolventi Sorbone nehambia. V bežnom živote si s tým diplomom môžu vytrieť akurát tak riť. A zahodiť ten zdrap osratého diplomu do kanalizácie.Ale pre Políciu sú to vysokoškolské diplomy. Takže na Slovensku sa nieto čomu čudovať. Škoda, že aj v Šamoríne už nezozdávajú- podčiarkujem nerozdávajú inžinierske diplomy.
pre anonym | 19-05-2015 19:39:32 | 19-05-2015 19:56:01
O takejto dôležitej veci musí byť primátor informovaný ,minimálne oboznámený. Nevidím dôvod ,prečo by sa nemal vyjadriť. To skôr by som v tomto prípade kládol otázky prednostovi úradu, veď celý aparát sú jeho ľudia. Za podobné čarovania ho vyhodili z predchádzajúceho zamestnania.
Michal | 19-05-2015 19:47:25
Som zvedavý koľko za takú zluvu dostal primator a hlavne prednosta. A ešte tam aj pretlačil svojich známych. Hajzel
anonym | 19-05-2015 19:39:32
Toto divadlo uz je trapny pokus o zdiskreditovanie primatora.Ako sa mal vyjadrit alebo vam odpovedat ked o tom vobec nevedel.Bolo to celkom slusne utajene :D
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-05-2015 19:04:09
Dalsi Troll | 19-05-2015 18:56:43 | - Primator ma dorucenu postu oficialne na podatelnu a info, teda adresy, ktore sluzia k ziadaniu informacii.

Adries z redakcneho mailu pridavame vzdy viac, aby bolo vylucene nahodne nedorucenie posty.
Dalsi Troll | 19-05-2015 18:56:43
Len tak mimochodom.. Pan Primator asi neodpoveda, lebo asi nic nedostal.. Aspon na oficialnej stranke mesta ma ako kontaktnu adresu uvedene primator@sered.sk
Predpokladam, ze adresa na gmail je neplatna (nedoslo mimochodom delivery failure).
Kvalitna novinarska praca, len co je pravda...
Stano | 19-05-2015 18:36:13
Najprv popreli poluprácu Katriec Kurbel.A v 14.50 minute Katrinec hovorí že \"PODAVAME OZAMENIE\". To je klamstvo nad klamstvo čo Katrinec rozpráva.
Stano | 19-05-2015 18:32:12
Tak krminálnik Katrinec odpovedá iba niektorým novinárom. Zaujímavé je prečo p. Kurbel spolupracuje s takým živlom ako je Katrinec. Veď sa nevie ani vyjadrovať.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign