Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.

Miloš MajkoDátum27. 08. 2019 23:32:07TémaTak to vidím ja...

... a dalo by sa povedať, že aj o elementárnom pude sebazáchovy každého normálneho človeka. A malo by sa to týkať aj "politika" či akejkoľvek verejne činnej osoby. O to viac, keď je platená z verejných finančných zdrojov, teda peňazí nás občanov.

Prípad Jankovská je ale aj o arogancii moci, pohŕdaní občanmi a praktickom potvrdení výrokov už nebohého tiež SMER-áka Pavla Pašku  "vyhraj voľby a môžeš všetko".

Minimálne po februári 2018 by mala byť situácia ale odlišná od zabehaných desiatych rokov, kedy zmrdi v politike dkutočne mohli všetko. Ľudia vo verejných funkciách by si už mali uvedomovať, že to celé takpovediac prepískli a že ukradnutý štát, právo a spravodlivosť  sa znovu ukradnúť nedajú. A že takto to ďalej nejde.

Proste pre zlodejov v politike, arogantných volených zástupcov, úradníkov a oligarchov dojacich verejné financie cez svoje "opičky"  nastala konečná.

Každý rozumný občan by si mal uvedomiť, že "opičky" sú na všetkých stupňoch riadenia spoločnosti. Od tzv. "vrcholovej" politiky, cez VÚC-čky až po mestá a najmenšie dediny. Práve "opičky" hlasujú tak, ako je od nich vyžadované / očakávané a práve "opičky" ukradnutie práva, spravodlivosti a štátu umožnili.

O tom, kde sa rodia "opičky" nabudúce...


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-08-2019 12:57:35
havran | 30-08-2019 10:40:59 | - to, co predviedla statna tajomnicka Jankovska a dalsi ludia ktori s Kocnerom komunikovali cez sifrovany komunikacny nastoj, je NEOSPRAVEDLNITELNE, vrcholne AROGANTNE a v demokracii a pravnom state uplne NEPREDSTAVITELNE.

Zial, na SLovensku sa to stalo realitou.

A je uplne jedno, ci ide o Maznaka, Fica, Jankovsku, Sulika, alebo kohokolvek ineho.

Tu na SOL odmietame komunikaciu cez anonymizery a to proti anonymnej diskusii nie sme.

Preco?

Lebo je zasadny rozdiel v tom, ci chcem utajit pred verejnostou svoju identitu, alebo chcem znemoznit organom cinnym v trestnom konani identifikovat povodcu sprav, v ktorych moze byt dohadovana napr. vyzna trestna cinnost, ci dokonca vrazdy ludi.

Priatelia, zacnite uz rozlisovat podstatne veci od uplnych nezmyslov, alebo aspon veci nepodstatnych.

Za poslednych 10 rokov ZIAL ovladania statu SMER-om vdaka nimi vytvorenym podmienkam (a je uplne jedno ci umyselne alebo "len" nekonanim tam, kde konat mali povinnost) zo drvivej casti spolocnosti zmizla moralka, etika, ucta, cest, vymozitelnost prava.
Obcania prestali verit v spravodlivost a nedoveruju zakladnym pilierom statu - justicii, policii, prokurature a o "politikoch" ani nehovorim.

Ludia vo funkciach uz v mestach a na dedinach sa zasali spravat ako gubernatori a stredoveki panovnici.
Mnohi cez kontakty prave v policii, na prokurature a v justicii sa snazia ovplyvnovat zivoty a existenciu ludi neakceptujucich ich sposoby vykonu verejnej funkcie a snazia sa ich uplne zlikvidovat. A to zial za aktivnej ucasti mnohych skorumpovanych (vela krat len hlupych) uradnikov dokonca aj svojskym vyuzitim zakonov.

Spolocnost DOVOLILA odchylit stat a samospravy od demokracie a to uz nie je sranda.

Nastastie stale tu su pricetni policajti, prokuratori a sudcovia, ktori pochopili, ze za urcitou ciarou uz navrat spat je tazky, az nemozny. V kazdom pripade velmi bolestivy. Zial, zase len pre nas beznych obcanov.
gulak | 30-08-2019 11:44:30
Vy,čo obhajujete smerácke alobalove slávnosti,ste bud za to platení,alebo ste yebnutý od narodenia..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-08-2019 11:32:10
re Milos Majko 0024 | 30-08-2019 07:42:06 | - moja odpoved je uplne jednoducha a kto sleduje to co pisem, by ju mal poznat:

je mi uplne jedno, kto bude kritizovat akeho politika - opravnene.

Ja hodnotim politikov podla moznosti komplexne - ludia az privelmi zabudaju na to, co pre spolocnost a buducnost nasich deti vykonali v minulosti.

Stale viac degeneratov si vyberie jednu vec s ktorou nesuhlasia a omielaju ju ako verglik a zial dnes nielen doma pri telenovele alebo v krcme, ale hlavne verejne na nete.

A co sa tyka linkov na ucelovo manipulovane videa (mam osobne skusenosti s konkretnym clovekom, kedze mam cely zaznam vyhotoveny vlastnou kamerou) nie, na SOL nebudu.

V podstate lutujem ludi, ktori nemaju dostatok informacii, nedokazu informacie vyhodnotit, alebo uz citaju len nazvy clankov.

Ako som uz napisal, zpravidla tito ludia su najvacsimi kriklunmi a chcu, aby ich "pravdu" poznalo co najviac ludi.

No a plateni trolovia rovnako ako z duse presvedceni o nezmysloch - tak na tych som uz stary a svoj cas si vazim dostatocne na to, aby som nim na nich neplytval.
havran | 30-08-2019 10:40:59
Je zaujímavé sledovať,ako v tomto ,,demokratickom,,SOL je vyzývaná po vzore západnej demokracie štátna tajomníčka na odstúpenie zo svojej funkcie už pri podozrení,ale nevadia preukázateľne usvedčení daňoví,pozemkoví,technopoloví a ešte všeliakí podvodníci,lebo sú to opoziční bojovníci za demokraciu a svoje válovy.Nech koná polícia a vyvodí z overených dokumentov závery a nie dohady.Zrejme prvý z vrcholov ,,demokratickej,, opozície je vymenovanie usvedčeného,ale oteckom amnestovaného Kováča ml.za veľvyslanca.Po budúcich voľbách nás zrejme čaká svetlá budúcnosť pod vedením nepoškvrnených politikov.
re Milos Majko 0024 | 30-08-2019 07:42:06
plne suhlasim ale pre objektivnost by som este doplnil sulika a sasanku videli sme video, tiez kisku a rozhodnutie sudu, no a ako priklad dam aj matovica, nie len pre uctovnictvo ale aj najnovsie videjko z protestu pred MS kde ako priklad davali portugalskeho ministra ktori podal demisiu do 24 hodin kvoli tomu ze sa na soc sieti vyjadril v diskusii ze diskutujuci by si zasluzili par faciek..na to matovic nadvazuje ze politici by mali niest zodpovednost..a on sam povedal martinovi danovi ze mu rozbije hubu..pan majko co si o tomto celom myslite? https://*** *** *** dakujem za vas nazor vopred
s.i.n. | 29-08-2019 21:29:08
Včera priniesli všetky najsledovanejšie médiá info o Bojnickom primátorovi F. Támovi. Aj on sa zaradil dnes už medzi väčšinový zástup nemorálnych predstaviteľov ľudí, ktorí ho zvolili aby spravoval ich mesto. Zaznela tam aj info o 12 ročnom pôsobení v tejto funkcii. Podobne ako u nás v Seredi s jediným rozdielom. Ten náš primátor nebol zatiaľ pristihnutý pri takom vyjadrovaní. Ale v ostatných veciach v ničom nezaostáva za tým morálnym odpadom z Bojníc.
Pre.pre | 29-08-2019 16:50:48
Aj v gorile bol najviac namočený Fico-coca cola, dohaduje biznis s Haščákom z penty v zdravotnictve prostredníctvom Pašku.Ako zdravotníctvo dehonéstujuco dopadlo pod vedením Smer-zločinci,už vieme.
pre s.i.n | 29-08-2019 15:47:40
11te prikazanie si zabudol..znasilnovat deti v sutanach nebudes..vyzlecies mundur a pozves chlapceka na vecernu modlitbu..fuuuj,panbickari svihnuti
pre andrej | 29-08-2019 15:45:13
Mas vypadky dlhodobej pamate,alebo len ficofobiu? Za koho vlady bola gorila???
pre andrej | 29-08-2019 15:45:12
Mas vypadky dlhodobej pamate,alebo len ficofobiu? Za koho vlady bola gorila???
konstatovanie | 29-08-2019 14:29:10
Len aby bolo jasne. vylvyslancov navrhuje minister zahranicnych veci, prezident ich len vymenuva.
Anonym | 29-08-2019 08:50:30
Ale o tomto nemozes pisat. To je nevhodne. ;-)
čo povedať | 29-08-2019 08:48:56
ONI prikážu ONA vymenuje stačí ak jej vylepšia šatník a všetko je v poriadku jednoducho je to naša krásna Bárby
Svatica od liberastov | 29-08-2019 08:34:32
Dámi a páni…a je vymalované…Miško od Kováčov junior, dostal diplomatickú pozíciu v Spojených arabských emirátoch…Zuzka začína úradovať v prospech „svojich ľudí.2x usvedčený zlodej – raz kauza Technopol, raz Taiwan
Andrej | 29-08-2019 07:34:22
Staci sa vratit ku kauze nocneho baru v Trencine kde opicka priklepla tuto nemovitost mafianom Congradyovcom a odkracala v prekrasnom kozuchu a 3miliony vo vrecku. Vzdy mala blizko k organizovanemu zlocinu a takato kreatura je druhou najvyssou na spravodlivosti !!! To co je za ubohy, skorumpovany stat ? Po 12 rokoch bačovania Smeru je vsetko rozvratene, kazdy rezort je prespikovany zlodejmi a mafianmi, vladnu tu zlocinci ako Hranol a jemu podobni. Kto ma odvahu vycistit toto svnistvo ?
Slušný obcan | 29-08-2019 01:31:16
Kiska, Matovič, Truban ako tzv. slušní politici by mali ísť príkladom a odstúpiť a ukázali by všetkým občanom ako sa má správať politik ale čuduj sa svete oni nie a nie odísť a držia sa tam ako kliešte 😂
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 29-08-2019 00:24:57
Trosku ma prekvapuje, ze aj 30 rokov po revolucii su ludia, ktori nechapu rozdiel medzi beznym obcanom a politikom.

Politik by mal povazovat odstupenie za povinnost ako v pripade Jankovskej, tak Bugara, ale zial uz aj Trubana. Samozrejme ze Fico a Danko mali byt v historii uz davno. Niektori pravdepodobne aj v base...

To, co si dovoluju a ze vobec maju odvahu odvolavat sa na prezumpciu neviny pri takto tavyznych kauzach znamena, ze pred obcanmi nemaju respekt a neboja sa nielen ich, ale ani moznej trestnopravnej zodpovednosti.
Tichá revolúcia | 28-08-2019 22:59:04
No pekne je to tu rozohrané! To si žiada už len nejakú vojenskú juntu, čo to tu uprace. Škoda že Augusto Pinochet je už na pravde Božej!
tony | 28-08-2019 21:12:47
pre matovicova povala,pekne si to skopiroval s blahovho fc.skoda,ze ten blaha nekritizuje aj svoje svine,neoliberalnu moncu,falosneho v rusku vystudovaneho lajciho,co trci z americkej riti.................
Anonym | 28-08-2019 21:00:08
Kocner Ficov soused a není vyloučené že plánovali spolu vrazdu.
Matovicova povala | 28-08-2019 20:41:38
Čaputová práve vymenovala za vedúceho diplomatickej misie Kováčovho syna, ktorý figuroval s Kočnerom v kauze Technopol.
A KOČNEROV KUMPÁN KOVÁČ VÁM NEVADÍ, SLNIEČKA?!
Taťuldo prezident dal synčekovi a Kočnerovi amnestiu, ale dodnes je hrdina slovenskej pravice. Pamätáte.
A Čaputová tohto Kočnerovho kumpána menuje ako veľvyslanca a slovenská liberálna tlač tomu ešte tlieska!
Ale hlavne, že novinári lynčujú každého, koho Kočner údajne spomína vo svojich sms-kách.
Tomu sa hovorí nebeská spravodlivosť. Nech žijú liberálne médiá.
NEVADÍ, ŽE SI KOČNER NA LAVIČKE HRKÚTAL S LUCKOU NICHOLSONOVOU?
Najnovšie prenikla na verejnosť aj informácia, že Kočner mal družný rozhovor na lavičke s Luciou Nicholsonovou. Predpokladám, že nerozoberali maturitné otázky, pretože to je nad rámec Luckiných možností. Čo tak asi riešili?
Len pripomeniem, že po vražde Kuciaka to bol Nicholsonovej ex-manžel, ktorý zvrtol stopu z Kočnera na taliansku mafiu – a velice tým Mariánovi Kočnerovi pomohol.
Čo bolo medzi Nicholsonovcami a Kočnerom? Skončilo to na lavičke, alebo spoluráca pokračovala až do marca 2018? Na to sa slovenské médiá nepýtajú! Ale keď Kočner napíše do sms-ky čokoľvek o Smere, tak tu predstierame, že Kočner je tou najväčšou autoritou.
NEVADÍ, ŽE KOČNER FINANCOVAL BEBLAVÉHO STRANU A MOJKAL SA SO SULÍKOM A MATOVIČOM?
Kočner sa chválil tým, že financoval Beblavého SDKÚ. Aj KDH. A financoval aj Radičovej kampaň. A riadil Sulíka. A niekoľko hodín švitoril s Matovičom. Ako to, že médiá nešpekulujú, či náhodou všetci títo nemajú prsty vo vražde Kuciaka? A či nepatria do Kočnerovej mafie?
Ešte raz – Kočner je dieťa slovenskej pravice. V 90.rokoch robil kšefty s Kováčom mladším. Potom behal po markizáckych Smotánkach a liberálny bulvár, ktorý vlastní Penta, o ňom písal chrumkavučké články.
NEVADÍ, ŽE PÍSAL VLASTNÍKOVI DENNÍKA SME O „OD…BANÍ Č…KA“?
Vlastníkovi Penty, ktorý ovláda liberálne médiá, písal o tom, že „od..bal čuráka“. V čase Kuciakovej vraždy.
A medzitým podľa vlastných slov financoval polku slovenskej pravice a s druhou sa stýkal na raňajkách a kávičke. A s Luckou dokonca na lavičke.

NEVADÍ, ŽE ČAPUTOVÁ JE NAPOJENÁ NA KOČNEROVHO BRATA?
A teraz mladého Kováča odmeňuje Čaputová diplomatickým flekom.
Tá Čaputová, ktorá je napojená na Kočnerovho brata. Toto nevymyslíš, to sú slniečka. Hrajú sa na najsladších, ale pritom sú po uši ponorení v Kočnerovej špine.
SLOVENSKÁ PRAVICA – ALL FOR MARIÁN!
Prosím vás – to tu fakt niekto ide predstierať, že Kočner má niečo so Smerom.
Nie, nie, mojkovia – ja vám poviem, kto je Kočnerova generácia:
Beblavý, Nicholsonová, Sulík, Radičová, Čaputová, Matovič, Kováč a všetci okolo nich.
Spoznáte ich tak, že dnes nosia na kabátoch odznačiky All for Jan. Ale celý život robili All for Marián.
Pricapnuty caputovec | 28-08-2019 20:36:35
Slovenská svätica žiada, aby sa vzdala funkcie nejaká Jankovská, lebo si údajne písala s Kočnerom.
Na druhej strane do funkcie vymenuje človeka, ktorý bol spolu s Kočnerom namočený v podvode okolo Technopolu ktorý spolu okradli.
Toto akože naozaj nikoho z jej fanklubu nevyrušuje?
Tzv. kauza Technopol. Išlo o podvod za 2,3 milióna dolárov. Zapletený do prípadu bol aj Michal Kováč mladší a… Marián Kočner!Prezidentka-vymenovala-novych-velvyslancov-syn-prveho-slovenskeho-prezidenta-mieri-do-Emiratov.
konstatovanie | 28-08-2019 20:18:23
treba pripomenut, ked Matovic protestoval pred Bonaparte a Seredan tu vypisoval, ze najprv treba dokazat, ze Basternak je podvodnik. Dnes je v base, asi tak...
Vilo | 28-08-2019 20:03:04
uz len z vyjadrovania
clenov Smer alobaloveho gangu je poznat, ze dobre vedia o co ide, ale ako rovnako kvalitni od...ci naroda zlahcuju priebeh vysetrovania slovami "poskytla" alebo "vydala" telefon. o tom, ze musela, lebo je z niecoho podozriva ani muk. bolo verejnym tajomstvom, ze su to dvojtvarni ludia so selektivnou spravodlivostou, ale prepalili kotol a ten je tesne pred vybuchom, tak sa snazia pokryvku udrzat zubami nechtami.
Anonym | 28-08-2019 19:37:14
Igor robi zasluznu pracu aspon není clen organizovanej zlocineckej skupiny smer sd ako kocnerova opicka.
občan | 28-08-2019 19:19:39
Ten šašo, podvodník, klamár Matovič behá okolo ministerstva a trepe hovädiny. Vidno aký je dôležitý je tam s ním asi 5 ľudí. Takýto cirkus pre prasatá ako on vystrája môže vykonať len idiot.
Tak, že vážení jeho sympatizanti nehanbite sa a chodte mu pomôcť, určite bude Vaša rodina na Vás hrdá.
Anonym | 28-08-2019 18:51:44
Jasne že by mala odstoupit a nie len ona už mala byt davno v base,nebyt skorumpovaneho harabin sudneho systemu.
Seredan | 28-08-2019 18:30:14
Napíšem to tak ako to vidí skoro každý občan na SVK.
Každý sa opýtajte samých seba či by ste odstúpili z práce hneď teraz keby vás obvinil vás sused o ktorom viete že mu dlhodobo ležíte v žalúdku a nejeden krát už verejne klamal.
Každý jeden občan má demokratické právo sa obhajobu a prezumpciu neviny.
Pokiaľ by sme brali kocnerovu threemu vážne tak Sagan tiež pracoval pre Kocnera.
Treba si uvedomiť že médiá spravia všetko možné len aby zvýšili čitateľnosť a preto im nerobí problém vytvoriť rôzne konspiracie a manipulovať neoverenými informáciami. Súkromné médiá nie sú na to aby informovali ale hlavne aby zarábali. Tak ako zbrojovky nie ju na mier vo svete ale aby tvorili zisk.
Ja sa skôr pýtam že prečo neodstupil Kiska keď je do dnes obžalovaný z daňových podvodov kde on sám vyhlásil že slušný politik by mal pri najmenšom podozrení odstúpiť. Matovič ktorý evidentne klamal keď hovoril že denne najazdil 460 km každý deň v roku a jeho vlastní ľudia ho usvedčili z podvodu. ( Prečo neodstupil ?)
Truban - narkoman a propagátor narkotík na skolach - ako môže takýto človek byť naďalej lider strany ?
Koľko ľudí sa osobne stretávali s Kocnerom a teraz sú ticho ?
Môžeme sa hrať na slušných ale jedno je isté slušný človek a politik keď niečo povie mal by sa hlavne on sám tým riadiť a nie prekrúcať tak ako mu to vyhovuje.
Viem že vyšetrovatelia pracujú na Kocnerovej komunikácii a pevne verím že čoskoro sa dozvieme viac a padni komu padni či je to SNS, smer, OLANO, sas, spolu ,PS ale určite sa nenechám zatiahnuť do mediálnej a politickej hry ktorým ako posledným ide o pravdu a ktorým záleží len na zisku a preferenciách
občan | 28-08-2019 17:51:05
tie jalové reči , že by mala odstúpiť netreba brať vážne. Najprv musí polícia dokázať že či skutočne komunikovala s Kočnerom !!!!!! ak áno tak je to iná káva.
Je tiu jeden háčik ona podala na Matoviča trestné oznámenie za krivé obvinenie - popiera akúkoľvek komunikáciu s Kočnerom. Keby nemala pravdu tak by oznámenie nepodávala.
A teraz úvaha :
o tebe poviem, že si súložil so svojou susedou. Tak podla teba by si mal hneď odprosovať svoju ženu aby ti odpustila i napriek tomu že to je len môj výmysel!!!!!!!
To že s kročnerom komunikovala tvrdi len on a ako je známe len trepe hovädiny a tým si chce zľahčiť, ale to sa mu špinavcovi nepodarí !!!!!!
Anonym | 28-08-2019 17:39:31
Suhlasim s tym, ze by Jankovska mala odstupit. Vlastne ani nemala byt tam kde je kvoli kauze spojenej s Congradyovcami. Ale pozrime sa aj do ineho kosiara. Prezidentka vymenovala za velvyslanca Kovaca ml. do SAE. A mozeme dalej sa bavit o politickej kulture.
Anonym | 28-08-2019 17:35:14
Ta skUuruvenna SMERACKA S5ETKA TAM este je?
Mudrlant | 28-08-2019 16:24:57
Trubky (slušne povedané) ako vy, ktoré ste vyrastali za komančov a stále držíte stranu tým svojim červeným, ktorí si dnes hovoria sociálni demokrati, alebo národniari, vy nikdy nepochopíte, že tu nejde o zvrhnutie vlády, stačí otvoriť oči. Ale vy ste vychovaní v tom, že to čo sa deje na Slovensku je normálne, že je normálne všade sa dostávať len cez úplatky a známosti, že je normálne kydať, ohovárať a špehovať, lebo tak ste vyrastali a tak vás vychovali. Je to smutné, ale vaša generácia a generácia, ktorú ste si vychovali, musí jednoducho vykapať, aby sme sa vyhrabali z týchto sračiek. Ale veď aj na vás príde, keď bude treba behať po doktoroch a do Rakúska bude ďaleko, alebo keď sa budete vonku naťahovať s Rumunmi a Bulharmi, ktorých sem naťahali títo vaši milovaní komunisti, pardon, demokrati, aj na vás príde, ked policajti budú miesto zlodeja vášho auta riešiť vás, keď sa budete súdiť s niekym, kto má viac peňazí a kamarátov a vy sa po 10 rokoch ťahania po súdoch zbláznite. Vtedy sa prídem opýtať, či tu išlo o zvrhnutie vlády,alebo o slušný život v tejto prehnitej krajine.
konstatovanie | 28-08-2019 15:51:40
To, o com hovorite sa vola politicka kultura. Som podozrivyy? Tak odstupim, aby som nevrhal tiene pochybnosti na celu stranu - to je vo vyspelych demokraciach uplne normalne. Ale u nas nepredstavitelne!!! Tu su pri tych valovoch tak priputani, ze ich odtial nikto nedostane...
mobily | 28-08-2019 15:11:03
no keby všetkým ministrom či poslancom čo sú v parlamente zobrali mobily bolo by zaujímavé koľkí by tam asi zostali čistí, zrejme by sa to tam poriadne preriedilo a tým nemyslím iba Smerákov
ZJEM AJ VLEK | 28-08-2019 14:28:34
Tu nejde o to, či niekto skôr uverí dobru alebo zlu. Ja tu žijem a vidím (nie iba verím), že to zlo je naozaj v našej krajine rozlezené. Serie ma to nie iba kvôli mne, ale najmä kvôli mojim deťom. Tiež sa nejedná o to, že na ulici jedna babka niečo povedal. Polícia na základe svojej operatívnej činnosti pristúpila k tomu, že odobrala mobily štátnej tajomníčke – veľmi silnej nominantke SMERu, sudcom, prokurátorovi. To ako naozaj si niekto myslí, že polícia by za života súčasnej koalície také niečo spravila, keby na to nemala naozaj závažné dôvody?
Rozdiel medzi nami bude asi v tom, že keby sa takéto niečo stalo štátnemu tajomníkovi – nominantovi SDKU v roku 2005, tak ja by som bol medzi prvými, ktorí by povedali, že v rámci politickej kultúry má odísť z funkcie. Či môže byť štátnym tajomníkom na ministerstve spravodlivosti človek, ktorému polícia odobrala mobil v rámci vyšetrovania závažnej trestnej činnosti? Ja si myslím, že nie. A to bez ohľadu na to, či sa mu v ďalšom konaní niečo preukáže alebo nie. Je to politická funkcia získaná menovaním a človek v tejto funkcii sa musí objektívne javiť ako bezúhonný.
Pointa je v tom, že sa nejedná o konanie polície na základe informácie „jedna babka povedala“, ale na základe výsledku práce elitných vyšetrovateľov a špeciálnych prokurátorov.
Vrieskajúci Matovič ma nezaujíma. Iba chcem, aby štátnym tajomníkom na ministerstve spravodlivosti bol človek, ktorý nemá problém s tým, že mu polícia zhabala mobil, pretože má podozrenie, že výdatne komunikoval s takým hajzlom, ako je Kočner.
niet nad naivitu ľudí | 28-08-2019 14:22:23
tu už dávno nejde o Fica, Pelegriniho či Jankovskú tu ide o zvrhnutie vlády, no doteraz sa im to akosi nepodarilo, napriek tomu, že sa im podarilo na svoju stranu získať niekoľko naivných ovečiek tak si stále hľadajú nejakého obetného baránka....veď už konečne vydržte o pár mesiacov budú voľby a tie ukážu koľko naivných voličov vám ako vždy naletia na vaše prázdne sľuby
gulak | 28-08-2019 14:14:47
pre:re mudrlant...to,čo ste napísal,asi nemyslíte vážne..alebo si myslíte,že vládnucej zmeske..,je aspon kúsok dobra
re mudrlant | 28-08-2019 13:42:49
a ty ako dokážeš, že je to pravda čo "jedna babka povedala" alebo stačí ak ti to na ulici povie skorumpovaný Matovič , ktorý sa riadi podľa známeho -zlodej kričí , chyťte zlodeja? Prečo sú na svete ľudia ktorý skôr uveria v ZLO ako v DOBRO.
s.i.n. | 28-08-2019 13:41:21
To čo sa odohráva v našej spoločnosti (ale platí to dnes už celosvetovo) je úpadok ľudskej morálky v tom najširšom zmysle slova.
V 13. storočí pred. Kristom dostali prchajúci Izraeliti z Egypta od Boha na hore Sinaj prostredníctvom ich vodcu Mojžiša, Desať Božích prikázaní. Je to desať nábožensko-etických príkazov a zákazov. Kto ich pozná, vie, že ani jedno z nich nie je namierené proti ľuďom a sú stále aktuálné. Ak by ich ľudia rešpektovali, dnes by tento článok asi nemal svoje opodstatnenie. K danej téme:
5. prikázanie: Nezabiješ,
7. prikázanie: nepokradneš,
8. prikázanie: nepreriekneš krivé svedectvo proti blížnemu svojmu
Za vyššie uvedeného predpokladu existovala by dnes nejaká Treema?
Mudrlant | 28-08-2019 13:34:50
Právna cesta, ty si múdry ako rádio.. ešte nám prezraď ako chceš právnou cestou dostať do basy polovicu sudcov, právnikov, prokurátorov a exekútorov, ktorí majú zákony zmáknuté ako pánbíčkári otčenáš? To je ako keby si chcel na Slovensku dostať do basy prefetovaného Kaliho :)
právna cesta | 28-08-2019 13:21:42
najprv treba odsúdiť právnou cestou a treba mať dôkazy či čin
bol spáchaný alebo nie ale na Slovensku je to už raz , stačí ak niekto povie TEN alebo ONEN je zlý a už sa hádžu kamene, pľujú pľuvance bez toho aby bol niekto bol právoplatne odsúdení, pretože ľahšie je kydať na niekoho špinu ako sa ospravedlniť....Nehovorím, že je bez viny ale ešte jej nebola ani dokázaná vina.... poznáte to KTO SI BEZ VINY PRVÝ HOĎ KAMEŇOM ak by sa niekto týmto riadil určite by sa ulice vo veľkom okamžite vyprázdnili
gulak | 28-08-2019 08:32:08
Slovensko by sa malo premenovať..na McMafia..

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign