Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Nemôžem mlčať vtedy, keď je treba hovoriť nahlas..."

24

Vážení priatelia,

aj pri svojich pomerne častých cestách sa nevyhnem čítaniu SOL - je to vlastne akoby "jedno z mojich detí".  A o deti je potrebné starať sa. Robím tak teda aj teraz napriek tomu, že sa nachádzam vo výške  350 m, v kaviarni  najvyššej samostatne stojacej stavby v Európe, v televíznej veži  Ostankino v Moskve. Kameru drží môj desaťročný syn Denis a ja cítim, že aktuálne je nevyhnutné vyjadriť sa k dôležitým veciam verejne.

Včera uverejnený článok poslanca Pavla Kurbela priniesol ďalšie závažné odhalenia v kauze prenájmu tepelného hospodárstva mesta súčasným vedením mesta. Jedná sa o zložitú problematiku a mám zato, že práve nastal čas, kedy prestalo byť mlčanie primátora Tomčányiho a systematické  vyhýbanie sa diskusii pred kamerou občanov únosným. Považujem za nevyhnutné, aby sa tento volený zástupca postavil pred nás tvárou a aby odpovedal na všetky otázky týkajúce sa "výhodnosti" prenájmu niekoľko miliónového majetku mesta a následnej situácii v mestskej spoločnosti, v ktorej on zastáva funkciu valného zhromaždenia.

Niet na čo čakať. Nejedná sa totiž o jeho majetok, ale o náš spoločný a ako volený zástupca je povinný občanom sa zodpovedať za svoje konanie, ale aj prípadné NEkonanie.

Volená funkcia totiž neprináša len spoločenský status, vysoko lukratívne finančné ohodnotenie občanmi, ale aj zodpovednosť. 

K problematike prenájmu tepelného hospodárstva mesta súkromnej spoločnosti, som si teda dovolil pripraviť aktuálne video, ktoré prinášame.  Ešte raz ďakujem za váš čas venovaný pozeraniu tohto videa. Som si istý, že žiaden slušný človek nemôže mlčať vtedy, kedy je potrebné hovoriť nahlas. Poukazovať na nespravodlivosť, porušovanie zákonov a aroganciu v samospráve.

Volení zástupcovia sú tu pre nás občanov, nie opačne.
S úctou 

Miloš Majko

- - -

Reagujem na tento článok: http://www.seredonline.sk/clanky/primator-tomcanyi-to-zartujes-ked-tvrdis-ze-sa-nepreukazalo-ze-vznikla-skoda-alebo-teplo-nasom-meste.../

ale aj na materiály, ktoré sú počas asi 5 rokov postupne publikované ku kauze prenájmu tepelného hospodárstva mesta Sereď súčasným vedením mesta a nájdete ich tu: http://www.seredonline.sk/kauza-mestsky-bytovy-podnik/


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pravdepodobne | 15-02-2018 09:27:18
pocitam ze vsetky poplatky za pravne ukony a poradenstvo tejto financnej skupiny sa supnu na mesto, cize obyvatelia im zaplatia este aj taketo vynutene a vymyslene sluzby alebo to bude platit primator zo svojho platu na ktory sa mu tiez skladame? Takze sa chystá dalsie divadlo ktore v konecnom dosledku zaplatia obyvatelia. Riadne zvrateny hnus ze cloveku sa dvíha zaludok z tohoto vedenia mesta. Ze sa nehanbíte pozriet obyvatelom do oci.
Presne tak | 15-02-2018 02:50:45
Zacina sa dalsia faza obrany. Akosi dochadzaju argumenty, tak sa zacne vyhrazanim so sudnou zalobou za ochranu dobreho mena mesta o velku sumu. Chore,chore,chore.
Verejna mienka obyvatelstva | 14-02-2018 22:40:29
No a uz je to tu. Uz sa tu zacina masirovat natlak nejakou pentackou pravnickou skupinou v spojeni dokonca s charitou pre skolstvo. A nieje v pozadi MsBP prave tato skupina? Chore a zvratene
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2018 21:31:35
Pre pre pre | 14-02-2018 20:49:36 | - kritika je fajn. Administratori obmedzuju pokusy OVLADNUT SOL konkretnou skupinou ludi cez anonymnu diskusiu.

Na Vasom vyjadreni ohladom reklamy som sa fakt pobavil. Zase odbornik, ktory o SOL a mne vie viac, ako ja sam. ;-)

Verejne priznavam, ze keby som zo SOL zil a zalezalo by mi na biznise z tohto media, bol by som inak tvrdy a nekompromisny. Slobodna diskusia ako ju pozname teraz by tu davno nebola a tu Sidorovu ponuku by som ochotne prijal.

Stale tvrdim, ze hlavne socialne siete cielene robia na degeneracii ludskeho myslenia - vysledky vidime denne.
Pre pre pre | 14-02-2018 20:49:36
Preco kritika ide do archivu a nie je viditelna pre ostatnych? Potvrdzujete len to, ze tu chcete mat, len to co sa vam paci a co vam vyhovuje. A kto tu bezhlavo utoci na podpisanych? Keby nebolo tych anonymnych, podla vas primiti nych diskuterov, tak nemate ani na slanu vodu. Pretoze z nas zijete, z nasich PPC, z reklamy NAM zobrazovanu. Ak tu niekto straca cas, tak jedine ten, kto ten cas travi na tomto portali, ak sa tento hnoj da tak nazvat. A aby som pre vas nebol primitiv tak tomuto hnoju sa radsej vyhnem
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2018 20:31:00
pre pan Majko | 14-02-2018 19:10:49 | - problem nie je v tom, ze neodpovedate do momentu, kedy netvrdite veci, ktore su zvratene od prvopociatku.

Pytal som sa Vas to len preto, lebo evidentne nemate nastudovane nic, necital a nepozeral ste dokonca ani to, co bolo publikovane na SOL a zaujimate stanovisko, ako keby ste veci ovladal lepsie, ako ich akteri.

Nezabudnite a respektujte fakt, ze Vy z pozicie anonyma mate podstatne nizsie prava v diskusii ako identifikovany diskutujuci.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2018 20:23:54
Anonym | 14-02-2018 19:03:11 | - ako obycajne, mylite sa a napriek tomu vec svoje myslienky prezentujete ako nespochybnitelny fakt.

Myslim si, ze som pre priemerne inteligentneho cloveka dostatocne jasne napisal, ze od decembra ja nevymazavam nic. Ak nieco stiahnem - nepisem to.

Mylite sa aj v tom, ze nieco mizne. Nie, nemizne NIC - vsetko je ulozene stale v databaze, len to nie je volne viditelne. Nemajte obavy, ked bude treba, bude to k dispozicii.

A teraz k Vam. Za dve hodiny ste anonymne napisal voci konkretnym osobam dalsie 2 nezmysly. Iba nedavno som Vam ja osobne napisal, ze ak budete pokracovat, bud si dohodnete individualny diskusny priestor, alebo zmenite medium. Tu sa Vas cas naplna.

Nie, nezaujima ma, co si o tom myslite a ako to budete prezentovat. Primitivnej propagande priestor systematicky uberame a postupne aktivujeme obranne mechanizmy tak, aby tu SOL bolo do volieb, po volbach a aj o dalsich 10 rokov.

Nik - ja tym skor NEbudem s Vami a ludmi Vam podobnymi stracat cas a ani Vam financovat platformu, v ktorej budete bez akychkolvek dokazov bezhlavo dlhodobo anonymne utocit na podpisanych ludi, ktori nie su volenymi zastupcami a teda nie su plateni z dani obcanov.

Uz v minulosti som Vam ja osobne napisal, ze mate moznost zariadit sa podla toho. Zariadili sme sa aj my. Ak o individualny diskusny priestor zaujem prejavite, kludne ma kontaktujte. Dovtedy pocitajte s tym, ze drviva vacsina Vasich prispevkov bude adminmi stiahnuta do archivu.
Anonym | 14-02-2018 19:42:35
Pán Kurbel, vraj ste prehrali s primátorom súd za urážky a ohováranie v súvislosti s MsB,išlo iba o ospravedlnenie,nie peniaze a preto sa chytáte všetkého čoho sa dá aby sa to preložilo niečím.
Hovorí sa že mesto Sereď bude v tejto kauze s novinami a výrokmi podpísanými a identifikovanými zastupovať nejaká známa právnicka kancelária a tá navrhla postup, že vysúdi za ochranu dobrého mena mesta veľkú sumu ktorá pôjde na účet mesta na školy.Vraj už vysúdili od známych novín veľku sumu v prospech známej firmy.
Pre anonym | 14-02-2018 19:28:50
Preco? Lebo nema rad kritiku, potrebuje len chvalu, a su to nezavisle noviny...
pre pan Majko | 14-02-2018 19:10:49
Na koho som co?Na nikoho som nic.Na nejake otazky odpoviem kedy ja chcem a komu chcem,na Vas blog sa moze anonymne pisat,tak sa nestazujte,pan Kurbel je tiez poslanec ,takze je tiez verejna osoba,a okrem toho som ho neurazil,ani som nepisal osobne.Pan Kurbel si nestazuje a o Vas zmienka nebola.Ja a vela inych ludi vychadzaju z toho co sa tu o tom pripade pise,takze ked viete viacej ako tu bolo napisane,tak konajte.
Anonym | 14-02-2018 19:03:11
Pán Majko,prečo vymazávate príspevky v diskusii tak,že sa navodzuje akože iba jednostranný názor,príspevok zmizne akoby tu nebol toto je čo? Uznávam že sú to Vaše noviny ,niekedy to zostávalo vyčiernené ale teraz, keď to nepasuje zmizne to.
Pavol Kurbel | 14-02-2018 18:01:26
Viete ako sa to hovorí?
Počkaj času jak hus klasu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2018 18:00:28
pre pan Kurbel | 14-02-2018 17:28:41 | - takze treti krat - odpoviete na otazky, alebo demokraciu chapete svojsky - Vy anonymne na kazdeho cololvek, no inak ignoracia?
pre pan Kurbel | 14-02-2018 17:28:41
To je prave ten kamen urazu,uz piaty rok pisete sam, to znamena .ze uz ste druhe obdobie poslancom.Ked ste stym doteraz nevedeli pohnut a este k tomu,ako sam pisete mate na krku trestne oznamenie od primatora k voli tomu,tak ako by ste sam klasifikoval svoju pracu ako poslanec.Pre pana boha,alebo je trestne co primator robi,alebo nemate dostatok dokazov na zahajenie setrenia od NAKA.To iste plati aj o druhych poslancoch.A pan Majko,Vase podozrievanie,ze ti ludia,co maju ini nazor v tejto veci,maju nejaky vztah k primatorovi,to tiez o niecom svedci.
Pavol Kurbel | 14-02-2018 12:56:33
Som úplne nestranný
Prečo tvrdíte že sa tu vybavujú osobné účty. Už piaty rok poukazujem na prenájom, ktorý je podľa mňa zlý a na zlé veci v zmluve a nezákonné konanie konateľa. Už je to piaty rok čo primátor Tomčányi ohajoval zmluvu aj za cenu klamstva, že zmluva bola v legislatívno právnej komisii. Už je to piaty rok, čo silou mocou robí zo mňa blázna a hlupáka, ktorý sa ničomu nerozumie a už vôbec nie teplu v našom meste. Už piaty rok mám dojem, že niekto sa snaží veci zametať pod koberec, len aby sa nezačalo seriózne vyšetrovať.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2018 12:29:41
obyvatel 1 | 14-02-2018 11:23:13 | - kontrolorka nie je primatorova, ale pracuje na zaklade vlastnej aktivity a na zaklade uzneseni poslancov MsZ. Nastastie... - aj ked su zo strany ZMOSu intenzivne snahy zmenit to.

Kontrolorka ma za ulohu kontrolovat CHOD URADU a prave to, na co niekolko rokov akosi \"zabudala\" - efektivne nakladanie s majetkom mesta, vyhodnost zmluv podpisovanych primatorom - statutarom, ale aj zakonnost v mestskych firmach.

Inak, na zaklade snah, ktore uz zajtra budu verejnosti zname, je otazkou, co s OBCHODNYMI FIRMAMI MESTA. Alebo dalsi majetok nechame na naladu a \"potreby\" dalsieho konatela/konatelov?

Primator ma majetok mesta efektivne spravovat nielen na zaklade mandatu, ale UKLADA MU TO AJ ZAKON.

... a drobnost na zaver - primator skladal aj slub. Ale to je pri jeho spravani voci obcanom asi len dalsim nepodarenym zartom, nie? ;-)


obyvatel 1 | 14-02-2018 11:23:13
Myslim si ze tu ide hlavne o to aby si sam primator obhajil cistotu svojho konania voci obyvatelom mesta a ich milionoveho majetku na ktoreho ma mandat efektivne ho spravovat. A to uz po podozreniach a dokonca potvrdenych vaznych pochybeniach jeho kontrolorkou je fakt vazny problem pre primatora. Myslim ze uz len tieto fakty ktore su zname su dost vecne nato aby sa to presetrilo nezavislou institucio ako je NAKA a mozno tieto doterajsie zistenia a podozrenia su len zaciatkom obrovskeho ladovca.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2018 11:05:51
Nestranny | 14-02-2018 10:31:06 | - neodpovedal ste ani na jednu otazku.

Napriek tomu tvrdite: \"Tak jednajte.!!!!!!\"

Preto musim prilozit dalsiu otazku:
- ako viete, ze nejedname?

Ste skutocne nestranny? ;-)
otázka | 14-02-2018 10:58:38
Prečo Váš syn nie je v škole. Veď ešte nie sú jarné prázdniny
zatupiteľstvo | 14-02-2018 10:56:34
Možno, že sa na zatupiteľstvo prídu pozrieť niektorí ľudia, ktorí v tom čase budu doma. Ovšem ak ich nevykážu. Ak niektorí poslanci budú hlasovať \"za\", budú to tí, ktorí z toho by mali úžitok. Inak si myslím, že väčšina bude \"proti\".
Nestranny | 14-02-2018 10:31:06
Tak jednajte.!!!!!!A prosim Vas netvrdte mi ze organy cinne v tomto obore nemaju zaujem.Alebo vypisujte si tu pre mna este roky,ked Vas to bavi.
obyvatel 1 | 14-02-2018 10:14:17
pre: som uplne nestranny | 14-02-2018 08:58:46, pisete ze \"V kazdej civilizovanej krajine plati ze v pripade podozrenia s urcitych nekalych praktik je kazdy nevinny,dokial sa mu vina nedokaze.\" ale treba dodat ze v kazdej takejto civilizovanej krajine ak nastane co i len najmensie podozrenie s urcitych nekalych praktik tak obhajoba takehoto podozrenia nie je zalozena na podani trestneho oznamenia voci tomu kto vysloví taketo podozrenie ale prave naopak. Ten na koho pada podozrenie sa snazi sam z vlastnej vole ocistit a to co i len najmensie podozrenia a to nezavislou kontrolou. Ale nie kontrolou ktora spada pod jeho rezort ale NEZAVISLOU kontrolou a to je prave NAKA. A kedze tu ide o podozrenia z manipulacii voci majetku mesta a teda majetku obyvatelov, ktoreho hodnota nie je zanedbatelna ale radovo sa cena tohoto majetku pohybuje v milionoch eur je potrebne aby sa postupovalo tak ako je to bezne v civilizovanej spolocnosti a nie tak ako chce ten na koho prave pada podozrenie a zodpovednost za manipulaciu milionoveho majetku , teda na primatora a jeho vedenie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2018 09:24:33
som uplne nestranny | 14-02-2018 08:58:46 | - nie, urcite NEprevinil.

Do akej miery mate Vy osobne nastudovane podklady:

- tykajuce sa MsBP
- prenajmu telepneho hospodarstva
- videl ste videozaznam z ucelovo zvolaneho rokovania MsZ primatorom Tomacanyim?
- mate nastudovane zavery kontoly kontrolorky c. 1
- mate nastudovane zavery kontoly kontrolorky c. 2
- mate nastudovanu zmluvu o prenajme vratane dodatkov?
- mate nastudovane vsetky rozhovory s poslancami MsZ, ktore boli publikovane v rubrike: http://www.seredonline.sk/kauza-mestsky-bytovy-podnik/
- videli ste doteraz nepublikovane rozhovory natocene takmer pred rokom s niektorymi poslancami MsZ?

Pisat, ze nikomu nebolo nic dokazane, je mierne povedane smiesne. Nikto z nas nie je sudom. Neviem, ci patrim medzi \"vyvolenych\" ale spocitat dva a dva po precitani spravy - konkretznych zisteni kontrolorky, zmluvy a vypocuti si stanovisk svedkov a na zaklade myslenia v suvislostiach ja osobne som obdareny schopnostou spocita, kolko je dva a dva.

POZOR! Netvrdim, kto konkretne si za mreze ma sadnut - to je na sude a dokazovani viny. Ze ale niekto za mreze na zaklade stavu veci ist ma, akosi citim a pod tento nazor sa podpisujem verejne.

Ak ma niekto chce zalovat, kontakty najde bez problemov.
som uplne nestranny | 14-02-2018 08:58:46
ale neda mi ,aby som neprispel do tejto diskusie.V kazdej civilizovanej krajine plati ze v pripade podozrenia s urcitych nekalych praktik je kazdy nevinny,dokial sa mu vina nedokaze.Tu vidim,ze ludia,su uz hotovy,vsetko dokazali,vsetko sa potvrdilo,az uz su dokonca potvrdenie rozsudky.Dosial vieme vsak len velke hovno.Poukazuje sa a dokazuje sa vsetko len z jedneho pramena a to z pera pana Kurbela A JEHO PRIAZNIVCOV:Pritom je az okate vidiet,ze sa tu vybavuju osobne ucty,zabalene do vznesenych starosti o blaho Seredanov.Netvrdim,ze vsetko je v poriadku,ale ludia,okrem nezrovnalosti s vyhotovenim zmluv,zistene kontrolorkou,sa doteraz nic neudialo.Je mi aj velkou zahadou,preco ktorykolvek obcan v Seredi nepoda trestne oznamenie v suvislosti s podvodom,alebo s korupciou.Ze to musi byt prave primator? no o tom silne pochybujem.Je podane trestne oznamenie,alebo nie,ked toho ma pan Kurbel tolko odhalene!A neviem preco by mal ktorykolvek clovek,ci poslanec,alebo primator komunikovat s ludmi prave cez tieto stranky!Ako som si vsimol,paarkrat sa o to pokusil pan Veselicky,co sa stalo bol zahrnuty osobnymi urazkami,takze i ja by som sa na takyto sposob diskusie zvysoka vykaslal.Je spravne ak niekto poukazuje na nedostatky kdekolvek,nie je ale spravne za kazdu cenu kompromitovat ludi,z osobnych dovodov.Neviem ci som sa teraz previnil proti pravidlam diskusie,ale este raz podotykam,ze mesto potrebuje SOL,ale nie takto.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-02-2018 08:48:20
Anonym | 14-02-2018 08:31:36 | - stale mate sancu byt konkretny. Napiste o aky sponzoring sa ma jednat.

Kedze reakcia nenechala na seba ldho cakat vidim, ze znovu som trafil presne. Aj vdaka tomuto prispevku budem pokracovat dalej a este vacsimi podrobnostami.

Co sa tyka miesta, to vyberiem VZDY JA A ZA SVOJE PENIAZE, preto je uplne ubohe ist tymto smerom. Ak sa niekde vyberiete Vy, ja Vam zavidiet nebudem - opacne, potesim sa praktickym informaciam, ktore su od cestovatelov nezaplatitelne.

Anonym | 14-02-2018 08:31:36
Pán majko by mohol robiť dedka rozprávkara vo večerníčkoch pre deti.
Z najvyššej veže zo zahraničnej dovolenky sa pekne píše o Seredi a o Slovensku.Priehľadné a propagandistické články a príspevky.Asi veĺmi musí.Sponzoring médiami hýbe.
predsa sám | 13-02-2018 20:13:33
vidíte, že Punčák to v hlave nemá úplne normálne. Stavia hrady na pieskovom podloží- slušnejšie to neviem napísať. Nuž bude mať len to čo si sám vykoledoval. Verejnú ostudu II.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2018 20:08:36
pán Majko | 13-02-2018 19:41:45| - netusim, koho ma za starsieho brata a nezaujima ma to.

Kori narazil uz podanim TO. V tej veci je uplne jedno na koho.

Hned pri prvom telefonate si mal nechat poradit. Moje rada bola - komunikovat, OSPRAVEDLNIT SA VEREJNE POSKODENYM a obcanom a keby nebol zlozil, tak by nasledovalo uprimne odporucanie vzdat sa mandatu.
Keby tak bol urobil, mohol kludne odist do historie.
Kedze jeho arogancia (nielen jeho) nepozna hranice, nasledovat nevyhnutne bude vysetrovanie jeho osoby. Z DK je uz vyhodeny (slusne nazvane - nepreedlzena zmluva).
Fajn koniec kariery...

- - -
Tema vsak stale je TEPELNE HOSPODARSTVO a ini voleni zastupca.
otázka pre poslancov | 13-02-2018 19:43:23
Mna by zaujimalo preco nedaju svoj spolocny nazor a podnet na presetrenie na NAKA vsetci poslanci co su ineho nazoru ako vedenie mesta. Ved ich je tam viac a nie len pan Kurbel, tak preco nespoja svoju iniciatívu ved hadam uz vidia ze cela tato kauza tepelneho hospodarstva uz poriadne smrdi. Naco prosim vas cakate, az sa to vsetko zametie pod koberec a obyvatelia nech platia viac a viac ?
pán Majko | 13-02-2018 19:41:45
vy si ma ľahko zistíte, byť vašim obhajcom v tomto prípade , to bude skutočná čerešnička. A keď Kori Punčový zistí kto sedí proti nemu, do smiechu mu nebude. Takže Kori si zase pripravuje pôdu pre svoj ďaľší prúser. Už na strednej škole ho považovali sa slaboduchého na rozdiel od jeho staršieho brata, vidím, že Punčo Kori sa nezmenil. Major Haluška by bol určite vo vytržení.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2018 18:54:20
Nie na Skubena Kori podal trestnaka, ale na mna. Ci si vylame zuby? No, kedze to nie je z jeho hlavy, tak zamer pravdepodobne poznaju vsetci ti, ktori aj v tomto zlom pocasi hlavu nemaju len na nosenie ciapky. ;-)

Jasne, ci uz Kori, alebo jeho \"rukovoditel\" idu po nespravnej ceste. Nielenze narazia, ale a NEpodari sa im ani zamer, puncakmi prekryt ovela vaznejsie kauzy v meste.

Puncaky su problemom hmmmmm... - inteligencie, hlavne vsak arogancie a nulovych moralnych hodnot jedinca Koriho - ostatni uz asi rozmyslaju, kde a kedy urobili chybu.

Tepelne hospodarstvo je vsak problemom za miliony, nie jednotlivca a nie v hodnote jednej papierovej tacky.

Takze od Koriho sme spat pri tom, od coho sa tak intenzivne niekto snazi presmerovat diskusiu na dnes uz chudaka Koriho puncaka...
a toto nie | 13-02-2018 18:11:08
je čerešnička na torte. Pán primátor zvolal \"svojich poslancov na veľmi nezvyklý čas, samozrejme tým zabráni účasti ľudu na snemovaní. Takže poslanci nakoniec schvália ubytovanie tak, ako to chceli stavebníci Srbobytov. Tipujem 14 za 5 proti. A punčoposlanec zdvihne ruku aj 2 krát. A stretnutie v kine im bude ukradnutné. Juj, ako strašne by som sa v tomto prípade .
obyvatel | 13-02-2018 17:39:55
No myslím ze ak je to tak ze Koricansky podal TO na pana Skubena, tak si urcite Koricansky vylame zuby. Pan Skuben je este stara poctivejsia skola a tvrdy oriesok pre Koricanskeho. Len sa cudujem ze aj verejna mienka a dokaz poskodeneho, a aj v pripade studentov pre ukradnutie zakuskov nezabrali na to aby poslanci verejne odsudili taketo konanie poslanca na MsZ. To je potom otrasna moralka a pokrytectvo v mestskom zastupitelstve pod taktovkou primatora.
Jako ja | 13-02-2018 17:22:01
Dakujem ty za tvój nazor, sak jak sa v jennem fylme rikalo: pre hnupa kazdy hnupem. Dakujem.
pre Jako ja | 13-02-2018 16:56:24
To čo si dokazuješ týmto písaním? Chceš byť veľmi vtipný, chceš ľudí zabávať? Si trápny.
anonym | 13-02-2018 15:37:51
puncak podal trestne oznamenie za ohovaranie na p Skubena ktory povedal len pravdu
Jako ja | 13-02-2018 15:23:15
Dakujem za pochvaleny ale ja nemam natem zasluhovosc ja len kvakam jak my dzobak vyrastel. V podstate sa len teho drzym co rikel jeden mudri slovacisko tusim Šťúr sa menuval reku pys jako ocujes. Naa a potém co sem stiry ludove vichodzel sa teho drzym, sak do bi sy to secko aj pamatuval práda a u nas sa aj tak teho ludze drza, tak do sce ten mi rozumi a do nesce nech neocuva. Hadam sa ja vcul mam moresom nejakim prysposobuvat? Ocuvajte sem, esce jenno vam povym. Nevym kery kón totok vimisleu tohotok ipsilona. Aby mal clovek s teho jak dinu. Sak v celem civiluzuvanem balkane ym stacy aj make i a zyju? Zyju. Chiba ym volaco? Nechiba. A mi tutok musyme bit furt vac. Len tolko som scel.Dakujem.
pre Jako ja ... | 13-02-2018 14:25:21
si dobrý, smejem sa na tom. Fajn gramatika, to je ono.
havran | 13-02-2018 14:13:33
To má byť akože smiešne ?Bohužiaľ je to veľmi primitívne,autor určite nie je primitív,len to trocha prepískol.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2018 12:24:50
Reč začne byť aj o už spomenutých pozemkoch pod priemyselnú zónu. O tom, čo hovoril Kysely a tiež o veľkom kamosovi a jeho predpokladoch na funkciu. Toľko podnetov a informácií od ludi- len ich spracovať.
obyvatel 1 | 13-02-2018 11:59:14
Super vyhlad s tociacim podiom len skoda ze obyvatelia si zatial neuvedomuju o co prisli. Prisli o dedicstvo a sucast tohoto mesta ktore nevybudovali a doteraz nemali na vybudovani MsBP ani najmensiu zasluhu Tomcany,Veselicky ani Krajcovic.
Jako ja | 13-02-2018 10:59:15
Ja nevym, ale mna to jako dost zajyma gde Majkó sedzý a hnetkaj vam povym preco. Jako seci vyme, Majkó rad visedava v Laváze. Nė ze bi mu nedo zavydel to ne. Sak tam asyk maju dobru kavu a on ma odtal dobri vihlad na messki urad.On ych potajme sleduje a ony su s teho jaksa patry nervozni. Ale ja sy mislym ze jemu to nestacy. On sce bit skratka esce vac nad vecú a zato sa pusca do visyn prevelykich, abi mal esce lepsy prehlad aj ked jeto jaksapatry dalka prevelyka. Nisto nato ale aspon mu autisca vihlad nezakrivaju jak v tej menuvanej Lavaze. A vcul ked ti pany si totok uvedoma ze Majkó na nych kuka z viski, esce vac budu nervozni, ze jak on donych vidy.Tak nehajte ho tak, nech si on kuká odkal sce on vy preco to secko roby. Ja ho podporujem a cycho mu zavydym aj ja bi som scel ycyt na taku vezisco ale nemozem lebo y na rebryku sa my nohi trasu jak onemu a ysto bich sa do...Tak neripte, len cycho zavydzte a ocuvajte co sa vam snazy povedat, lebo oto ydze...Dakujem.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2018 06:57:04
https://www.aktuality.sk/clanok/562916/stat-vraj-pripravili-o-217-milionov-obvinili-novych-ludi/
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-02-2018 06:46:37
Marek Bosý | 13-02-2018 05:57:18 | - dolezite je, aby mne po tolkych rokoch konecne zostala ta kava a na problemy samospravy aby upozornovalo aspon 100 ludi. A tak desat tisicom aby vadili natolko, ze spolu budeme v proteste stat pred MsU.

V sucasnom stave este aj ten Koricansky zije v tom, ze namiesto ospravedlnenia sa obcanom a okamzite odstupenie z funkcie za fatalne ludske zlyhanie je rozumnejsie podat trestne oznamenie na tych, ktori jeho pazravost oznamili obcanom.

Moralka nie je. Nie ze by nikdy nebola, to len \\\"odisla\\\" do historie tak, ako stare auta, kablove telefony a socializmus.
Lebo vacsina ludi jej odchod umoznila nezaujmom o veci verejne, ktore sa skor ci neskor u kazdeho z nas stanu vecami osobnymi.

Skuste rozmyslat v kontexte. Ide o vela a symboliku preto povazujem za najlepsiu.
Marek Bosý | 13-02-2018 05:57:18
Vôbec nás to nezaujíma kam chodíte na kávu.Ale to že poukazujete na problémy v samospráve je fajn.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign