Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Mesto stavia čierne stavby a ignoruje práva občanov - primátor Tomčányi nereaguje

159

Počas leta  2016 vedenie Mesta Sereď a úradníci na základe povolenia vydaného Obcou Šintava a podpísaného starostom obce Miroslavom Holičkom umožnili kompletnú realizáciu stavby v mestskej nehnuteľnosti v rozpore s príslušným  stavebným zákonom. Zo strany poškodených vlastníkov susednej nehnuteľnosti boli potrebné dve osobné upozornenia na MsÚ, aby sa kompetentní týmto protizákonným stavom začali zaoberať. Poškodení vlastníci v záujme ochrany práv uprených samosprávou a úradníkmi  museli kontaktovať advokátsku kanceláriu, odborníka na stavebné právo a dlhé hodiny až dni riešiť to, čo si vo svojich daniach predplácajú a čo má byť riešené úradmi a samosprávou v Seredi vedenou primátorom mesta Tomčányim a 19 poslancami  MsZ.

Smutné je, že pri osobnom stretnutí na MsÚ aj vedúca príslušného oddelenia  Ing. Anna Halabrínová osobne tvrdila, že stavba bola realizovaná v súlade so zákonom a vlastníci susednej nehnuteľnosti v práve nie sú. To isté verejne na rokovaní jednej z komisií tvrdil aj poslenec MsZ a viceprimátor Veselický  s tým, že sa čuduje, prečo sa niekto vecou ďalej zaoberá.

Protizákonný stav sa meniť začal až po našom upozornení na vec a jej medializovaní a to pokusom stavebníka, teda mesta  túto čiernu stavbu legalizovať vydaním dodatočného  stavebného povolenia. Stavebné konanie bolo však začaté až vtedy, kedy je čierna stavba realizovaná za viac ako  6000 Eur z verejných finančných zdrojov naplno využívaná obyvateľmi sociálnych bytov, čím sú práva vlastníkov susednej nehnuteľnosti sústavne porušované. 

V prípade mesta  Sereď sa nejedná o prvú stavbu realizovanú bez stabevného povolenia a platenú z verejných peňazí a teda protizákonne. O stavbe ďalšej sme písali tu:    http://www.seredonline.sk/clanky/divadlo-skoncilo-opona-zostala-roztiahnuta-kto-na-msz-verejne-klamal-cast-2/   a tu primátor mesta Tomčányi zašiel dokonca tak ďaleko, že realizáciu stavby a jej vyhotovenie bez stavebného povolenia verejne pred občanmi obhajoval.  A aj v tejto veci občanov aj verejne klamal. Dôkaz je možné vidieť tu:   https://www.youtube.com/watch?v=wpT68rQfJ4s

Na základe negatívnych skúseností občanov so stavbami realizovanými mestom pod vedením jeho primátora a štatutára  Ing. Martina Tomčányiho bez stavebného povolenia, teda ľudovo povedané "na čierno"  a teda protizákonne, sme o stanovisko ešte  01.12. 2016 e-mailom požiadali primátora mesta Tomčányiho. Primátor doteraz nereagoval a ďalšie oprávnené otázky poškodených občanov  mestom ktoré riadi - ignoruje.

Dnes sme mu teda obsah e-mailu odovzdali v písomnej podobe do podateľne MsÚ.

 

Do rúk primátora  mesta Sereď  Ing. Martina Tomčányiho

Pán primátor Tomčányi, vzhľadom na to, že na e-mail odoslaný na Vašu adresu ako aj na podatelňu MsU pred 12 dňami ste nereagovali a komunikáciu s občanmi v tak závažnej veci ako je porušovanie zákonov organizáciou, ktorej ste štatutárom  ignorujete, Vám  kompletný text e-mailu odovzdávame aj v písomnej podobe.

- - -

Pan primator mesta  Sered, Ing. Martin Tomcanyi

iba nedavno Mesto Sered priamo v nehnutelnosti  Mestskych socialnych bytov  patriacej mestu, kompletne realizovalo a dalo do uzivania stavbu bez stavebneho povolenia. Mestom realizovany vchod do jestvujucej budovy a schodiste osadene do betonovych zakladov je teda dalsou ilegalnou (ciernou) stavbou realizovanou vo vaznom rozpore so stavebnym zakonom a zakonom chranenymi zaujmami vlastnikov susednych nehnutelnosti. 

Pytame sa Vas,  statutara a primatora mesta  Sered:

-          1. ako je mozne, ze pod Vasim vedenim mesta bola uz minimalne druha stavba mestom realizovana a dana do uzivania nielen bez nevyhnutnej kolaudacie, ale dokonca aj bez stavebnaho povolenia  a teda respektovania stavebneho zakona?

-          2. ako je mozne, ze pod Vasim vedenim mesta, uz pri minimalne druhej stavbe boli fatalne porusene zakonom chranene zaujmy ostatnych obcanov a vlastnikov nehnutelnosti?

-          3. podklady k stavbe boli pripravene zamestnancami mesta, teda osobami, za ktorych pracu sa obcanom zodpovedate Vy osobne a stavba bola realizovana z verejnych financnych zdrojov. Z verejnych financnych zdrojov su plateni a odmenovani aj zamestnanci mesta a aj Vy. Pytam sa Vas pan primator Tomcanyi, aku zodpovednost vyvodite voci zamestnancom vratane prednostu uradu  Krajcovica a samozrejme, aku zodpovednost vyvodite aj voci sebe?

-          4. akym sposobom navrhujete odskodnit tych obcanov, ktorych zaujmy chranene zakonom  boli nekompetentnym a protizakonnym konanim mesta Sered porusene?

Pan primator, dakujem za Vase odpovede tykajuce sa tohto zavazneho pochybenia  a nedodrzania zakonov  zamestnancami a vedenim mesta  Sered. 

Dakujem.

Milos Majko 


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-12-2016 12:39:51
Je pravdou, ze formalne vydala povolenie obec Sintava (a teda aj za neho zodpoveda starosta a statutar obce Holicka), no technicky a obsahovo ho zabezpecil prislusny odbor MsU v seredi.

ZLYHAL aj JEDEN a aj DRUHY. Zlyhali pracovnici a zlyhal tym system. Je to smutne a my cakame stale na odpoved statutara mesta a primatora Tomcanyiho, aby sme sa vo veci mohli pohnut dalej.

Dnes totiz pravidla uz NEURCUJE ON a napriek tomu, ze chceme pokrocit, TRVAME na tom, ze sa ako ZODPOVEDNA OSOBA MUSI k veci postavit OTVORENE.
Takymto postojom jasne demonstruje uroven svoju, uradu a svoj postoj voci OBCANOM, ktori su dnes aj konanim ludi za ktorych zodpoveda - POSKODENI.

Finkcia nie je len o plate, spolocenskom postaveni, ale aj o zodpovednosti.
odpoved | 16-12-2016 10:54:26
Mesto si samé sebe nemôže povoliť stavbu, preto ho v stavebnom konaní zastupuje iná obec.
Peter | 16-12-2016 10:28:18
\"vedenie Mesta Sereď a úradníci na základe povolenia vydaného Obcou Šintava a podpísaného starostom obce Miroslavom Holičkom umožnili kompletnú realizáciu stavby v mestskej nehnuteľnosti v rozpore s príslušným stavebným zákonom\".
Ako to vlastne je? Prečo povolenia v Seredi vydáva Šintava?
seredan | 14-12-2016 21:58:46
Ked sa tu nahodov niečo spravi dobre pre ludi z mesta a nespravil to autor tohoto članku tak sa len kritizuje ake je stare príslovie ? Kto chce psa biť, palicu si nájde\" a v tomto chorom mediu je to na denom poriadku
Obcan | 14-12-2016 21:53:59
Co tu pisete pič.... keby sa tam stal nahodov úzraz ved predtym to bolo oživot prejst po tej rozdr... ceste a vy tu melete uplne oničom
obyvatel | 14-12-2016 21:03:59
Inak aj ja sa na ten asfalt pod mostom pozeram ako dobro a snaha pre nas ale predsa len mesto by malo ist prikladom v zakonnosti a nie opacne. Neviem neviem ak by sa tam pocas tej doby uzivania ciernej stavby stal nedaj boze nejaky napr smrtelny uraz. Myslim ze si primator alebo niekto kto to spustil zobral velke riziko na seba. Ale dalsia cierna stavba realizovana u ciganov mestom je uz naozaj vrchol arogantnosti voci nam obyvatelom co to platime.
vlastenec | 14-12-2016 20:31:30
ale pan majko,tu nikto nespochybnuje obsah videa,ale podstatu celej veci,hradza je tu pre ludi, sam sa chodim aj s detmi korculovat na upravenu hradzu a mam v pi...i ci stavba mala povolenie,alebo je cierna,fialova,bordova.co mozem s vami suhlasit,je naozaj stavba(budova) ktora nema stavebne povolenie ani kolaudaciu a navyse mesto ju prenajme obcanom.
inak podobna situacia,alebo kauza ako dubravec.vela kriku k nepodstatnej veci.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-12-2016 10:50:34
občan | 14-12-2016 10:37:02 | - nie, nepotrebujem mat pravdu. Mate moznost ju vyvratit argumentami. Tu a teraz - argumentujte a vyvratte aspon nieco z toho, co tu je uverejnene.

Mate moznost verejne tam, kde je uverejnene video aj text. Nik Vam nebrani, opacne - dava Vam moznost.

Napiste a dokazte, ze za videu je moj doberman, Mikymaus alebo ktokolvek iny a ze video je predabovane.

Poslite do e-mailu odpoved primatora, ktora snad bola zamlcana, spochybnite to, ze mesto pod vedenim primatora Tomcanyiho minimalne v JEDNOM a DRUHOM pripade stavalo protizakonne a porusilo tym prava inych.

Mate moznost (a nielen Vy) zalovat tento publikovany material, resp. jeho autora, ktory je pod nim na rozdiel od toho Vasho - PODPISANY.
občan | 14-12-2016 10:37:02
Pán Majko,za každú. cenu chcete mať pravdu,posledné slovo vždy a všade, veď vám neverí ani váš doberman .
Vy potrebujete liečbu a súcit.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-12-2016 02:30:21
Občan | 13-12-2016 23:21:11 | - chore nie je medium, chori mozu byt iba ludia - napr. diskutujuci, ktori ignoruju fakty.

Video dokumentuje iba a iba realitu. Prave na videu je moze NESPOCHYBNITELNE vidiet primatora mesta Tomcanyiho, ako o jednej veci hovori s casovym odstupom dve rozdielne veci. Hovori sa tomu - klame. Nie vsak v krcme, ale verejne a klame obcanov. Klame na stretnuti vedenia mesta s obcanmi, ktore vsak v druhom volebnom obdobi zrazu sa nekonaju. Preco? Ze by vadili otazky, ktorym sa tazko vedel vyhnut? ;-)

Občan | 13-12-2016 23:21:11
Toto je choré medium
vlastenec | 13-12-2016 19:56:51
som velmi rad,ze sa v tomto pripade porusil byrokraticky zakon,takych zakonov je na slovensku vela.99%ludom co vyuzivaju upravenu hradzu je uplne jedno ci bolo,alebo nebolo vydane stavebne povolenie.
ten chaby vykrik o odstraneni ciernej stavby som naozaj nepochopil.
nuz provokacia s mega ciernou stavbou nevysla.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-12-2016 19:45:18
Nezávislý pozorovateľ | 13-12-2016 17:33:52 | - nie, nie ste primitiv, Vy totiz presne viete, co svojim prispevkom chcete dosiahnut. Len uz nemate sancu, lebo video je video a to je silna a hruba kost, ktoru nestravite len tak lahko...

Dokazuje to aj fakt, ze jedinym slovkom sa nevenujete teme, verejnemu a ucelovemu klamaniu primatora, jeho nereagovaniu na otazky tykajuce sa porusovania zakonov mestom a teda vedenim mesta a uradnikmi, ale snazite sa o kritiku mna.

Na jednej strane smutne, no na druhej tym dokazujete to, co som pisal v inom clanku o TOLERANCII SLOVAKOV vo vztahu ku korupcii, klientelizmu a zneuzivaniu moci.

To nam zaroven dava odpoved na statistiku, kde v korupcii je od Slovenska na svete horsie uz len Mexiko.
anonym | 13-12-2016 18:42:21
..ze mestska civava.To ma pobavilo.
Nezávislý pozorovateľ | 13-12-2016 17:33:52
Pán Majko, keby ste zobrali palicu a išli zbierať odpadky po meste, tak ako obyvateľky mesta v článku od pani Tóthovej, urobili by ste pre mesto viac. Alebo by ste mohli ísť pomôcť chalanom zo Zelenej hliadky. Tieto Vaše zbytočné útoky na mesto sú čím ďalej nezmyseľnejšie. Očakávam od Vás reakciu, že som primitív, alebo že môj príspevok je primitívny, ale veď to je od Vás normálne, aj na videu vidno, že vy proste neviete reagovať kľudne, Vy ste taká mestská čivava, šteká šteká, ale reálne ešte nič nespravila.
Pre dôchodca | 13-12-2016 14:39:30
To kde vy žijete? Alebo sa mám spýtať, kde to pracujete? Hovorí sa, lepšie raz vidieť, ako 100x počuť. Na videu je to aj vidieť aj počuť.
Miso | 13-12-2016 14:35:56
Aj ked je Majko aky je, toto sa obhajovat neda. A kto to obhajuje, to skratka nedokaze objektivne posudit.
Ryba smrdí od hlavy | 13-12-2016 10:40:30
Tak ako hovorí špecialista na stavebné právo, že bolo veľkou chybou presunúť kompetencie na mestá a obce , potom sa nedodržiavajú zákony a nie len občanmi ale aj samotnými mestami a obcami. Primátori a starostovia si myslia, že s mocou dostali aj rozum všetko vedieť. Mnoho krát aj prokurátor , ktorý dohliada nad zákonnosťou samospráv, rozhodne nesprávne. A odborní pracovníci majú tiež medzery v správnom pochopení zákona a zároveň aj strach ísť proti primátorovi alebo starostovi. Preto by sa mali kompetencie vrátiť odborníkom.
účel nemôže svätiť prostriedky | 13-12-2016 10:16:04
ani pre predstaviteľov mesta. nemožno zdôvodňovať porušenie zákona dobrým úmyslom, že je to dobré pre občanov. A ak áno, tak potom všade. Veď ako sa postavilo mesto k znovupostaveniu domu Bohušovi, ktorému zhorel dom a ostal s deťmi na ulici?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-12-2016 09:17:40
Pan Majko | 13-12-2016 08:52:13 | - k svojej kandidature v Seredi som sa uz vyjadril. Ja slovo dodrzujem a neotacam kabat ako Veselicky ;-).

Nie je podstatne, kto konkretne je primator. To, co pisem plati obecne a kazdy veduci pracovnik je povinny vyvodit zodpovednost voci podriadenym, ktori konaju tak, ze porusia zakon, ci NEkonaju tam, kde zakon poruseny bol.
Pan Majko | 13-12-2016 08:52:13
Za dva roky su volby. Kandidujte za primatora. Ako primator by ste mohli rozdavat pokuty sankcie vyvodzovat zodpovednost voci prednostovi aj sebe navrhovat odskodnenia obcanov. Robite vsetko aby sa zdalo ze Sered sa nevie dockat noveho primatora. A nedari sa.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-12-2016 22:32:46
anonym | 12-12-2016 21:44:19 | - mate pocit, ze takto primitivnymi pokusmi o demagogiu uspejete?

Pri mojich clankoch podlozenych faktami, videami a komunikaciou je to smiesne.

Ale dobre, pokracujme. Napiste, kedy a kde som napadal nielen prepoj pod mostom ako taky, ale aj cokolveak ine v podstate veci.

Napiste, alebo ocakavam, ze sa za tento primitivny pokus o utok na moju osobu ospravedlnite.

- - -

Ja (a myslim ze kazdy normalny clovek) schvalujem vsetko pozitivne v meste, no OSTRO KRITIZUJEM:

- klamanie obcanov primatorom mesta
- klamanie obcanov viceprimatorom mesta
- zakryvanie konania tym, ze ho alibisticky a vypocitavo prezenu cez zastupitelstvo a hlasovanie poslancov
- nezakonne konania volenych zastupcov
- ucelove zvyhodnovanie v rozdelovani dotacii z verejnych zdrojov uzkym skupinam obcanov, klubom ci OZ-kam blizkym poslancom ci primatorovi
- netransparentne pridelovanie dotacii
- diskriminaciu pre nazory
a pod.

Takze ja nemam nic proti stavbe, KRITIZUJEM jej postavenie bez prislusnych povoleni a zaroven KRITIZUJEM verejnu obhajobu porusovania zakonov samotnym primatorom Tomcanyim.

Zaroven sa pytam na veci, ktore by nemali byt pred obcanmi zatajovane a ziadam vysvetlenia tam, kde vidim, ze by najradsej vsetci mlcali.
anonym | 12-12-2016 21:44:19
Pán Majko, tá cyklotrasa alebo asfalt pod mostom mal byť
už dááavno. Spravili ju možno v predstihu bez stavebka ale obyčajní
ľudia ju mohli používať ihneď po dokončeni. Bolo to pre ľudí
a prepoj pod mostom čo stále pán Majko napáda ľuďom odvtedy
slúži stále. Ak by to mali budovať ľudia podobní pánovi Majkovi, do nekonečńho nekonečna sa budeme drbúzať po štrku , bude sa písať, tlachať a vyhovárať ako to nejde , budú sa robiť rozhovory s občanmi kto je za a kto proti, prečo je za a prečo je proti a pritom stačí to urobiť.Bez zbytočných rečí.A aj mlčiaca väčšina si povie konečne to je hotové a nerieši fantasmagórie .
pre dochodca | 12-12-2016 18:57:35
Dochodca neviem ci uz vas mozog je natolko skornateny ze uz nie ste schopny triezvo posudit fakty a vas pohlad. To ze tam byva Majko je nepodstatna vec. To je iba sekundarna okolnost. Primarna je to ze aj za vase peniaze ktore mestu platite v podobe dani sa buduju a dobudovavaju ciganom akoze socialom pribytky a to este nacierno cize bez stavebneho povolenia. Za taketo ukazkove porusenie zakona a to dokonca uradom ktory ma ist vzorom a jeho pracovnickou je nieco katastrofalne co sa tu v tomto meste deje. Namiesto toho, aby bol niekto potrestany za taketo umyselne porusenie zakona voci slusnemu a platiacemu obyvatelstvu co defakto tuto nezakonnost a vystavbu platia vcetne platov zamestnancov MsU co taketo porusenie zakona umyselne a vedome schvalia, tu bude dochodca bagatelizovat porusenie stavebneho zakona uradom. Dochodca za porusenie stavebneho zakona je zodpovedny Majko???
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-12-2016 18:45:22
tis slovensko | 12-12-2016 18:26:32 | - a to este TIS netusi, ze hovorca mesta hovori len s normalnymi mediami, ze primator viac ako 2 roky o zmluve za miliony Eur pre istotu pre obcanov nehovori vobec, ak hovoria, tak v mnohych pripadoch klamu a ze zamestnanej mesta hrdo obcanovi napisal, ze mu urobil CENZURU.

Krok za krokom...
tis slovensko | 12-12-2016 18:26:32
dôchodca | 12-12-2016 18:07:00 odporúčam venovať trochu času materiálu o transparentnosti činností samospráv miest a obcí ktoré vydal transparency international slovensko (tis). Nájdete ho tu: http://samosprava.transparency.sk/
Robí tak od r. 2010 každé dva roky. V r. 2014 bola Sered na 15. mieste. Dnes je to 42. miesto. Naozaj sa tam dá dozvedieť vela, hlavne ked nie ste zaujatý C-:
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-12-2016 18:09:51
dôchodca | 12-12-2016 18:07:00 | - ked Vam nestacia fakty uvedene v clanku, moj cas straveny v diskusii s Vami by bol premrhany.
dôchodca | 12-12-2016 18:07:00
Koľkým občanom podľa Vás \"boli fatálne porušené zákonom chránené záujmy ostatných občanov a vlastníkov nehnuteľnosti\"? Mám zato, pán Majko, že ste vedeli kde si kupujete onehdy svoju nehnuteľnosť a akých budete mať susedov. Nezastávam pracovníkov mesta, ale o čo Vám vlastne ide? Klesá počet kliknutí na stránku, či spí diskusia?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign