Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Divadlo skončilo, opona zostala roztiahnutá... - kto na MsZ verejne klamal? - časť 2.

200

Viecero klamstiev zaznelo na mimoriadnom  "rokovaní MsZ"  v Seredi a to  ako reakcie primátora mesta  Ing. Martina Tomčányiho na moje 1,5 min  dlhé  (slovom: jeden a pol minúty)  vystúpenie.

Druhým v poradí ktorému sa venujem, je vyjadrenie primátora mesta k obhajobe protizákonného konania mesta vo veci výstavby jedného z úsekov cyklotrasy. Veci sme sa bližšie venovali tu:

http://www.seredonline.sk/clanky/v-tychto-dnoch-sa-buduje-pokracovanie-cyklotrasy-popod-sintavsky-most-smerom-na-mlynarsku-ulicu/

Úsek cyklotrasy bol postavený a odovzdaný do úžívania verejnosti - protizákonne. Na stavbu totiž mesto nemalo ani nevyhnutné stavebné povolenie a na užívanie stavby nevyhnutné a zákonom predpísané kolaudačné rozhodnutie.

Môže si toto dovoliť súkromná osoba na vlastnom pozemku, pre svoje potreby a za svoje vlastné peniaze? Nie! Zákon takéto konanie vyslovene zakazuje a za takéto konanie určuje aj príslušné sankcie.

Mám osobné skúsenosti - len podozrenie vo veci drobnej stavby nahlásené na MsÚ a už byrokratická mašinéria zapracovala. Okamžité zastavenie stavby, okamžitá pokuta od MP, štátny stavebný dohľad a ďalšie mesiace trvajúce naťahovačky s úradom. Následne sa dokonca potvrdilo, že som nestaval, len obnovoval stavbu pôvodnú a na svojom. Škody pre mňa však neboli zanedbateľné a o probléme s oddialením dokončenia ani nehovorím.

Výborné osobné skúsenosti, ktoré mi následne umožnili byť v obraze pri zaujímaní sa o stavbu realizovanú mestom  - na verejnom priestranstve a z verejných zdrojov.

Pýtal som sa primátora mesta  Ing. Martina Tomčányiho na stretnutí s občanmi. Odpovedal na kameru - video je priložené. Najskôr však fakty  o ČIERNEJ STAVBE REALIZOVANEJ MESTOM SEREĎ z oficiálnych dokumentov dohľadateľných na internete.

Z vyjadrenia dotknutej strany z priloženého  PDF dokumentu - bod  19. vyberáme:

Vyjadrenie TOP Optimal, s.r.o., Praha zo dňa 3.6.2013
K predloženej investičnej činnosti Mesta Sereď

Z uvedeného dôvodu súhlasíme s riešením len ako s umiestnením dočasnej stavby na obdobie do 06 2016.
K tomuto termínu bude stavebník povinný na vlastné náklady dočasnú stavbu zlikvidovať.

Ostatné v danom bode je viac menej teoria.

Ďalej vychádzam z nasledovného oficiálneho zápisu kontroly vykonanej hlavnou kontrolórkou mesta:

V súlade s plánom kontrolnej činnosti hlavnej kontrolórky na I. polrok 2014, ktorý bol schválený uznesením MsZ bola vykonaná kontrola vyššie uvedeného zamerania.
Kontrolovaný subjekt:   Mestský úrad Sereď, SMS s.r.o., Sereď, rozpočtové organizácie zriadené
Mestom Sereď.
Kontrolný orgán:   Mgr. Zuzana Horváthová, hlavná kontrolórka
Kontrolované obdobie: 2013

kde sa v nasledujúcom bode nachádza toto:

3.
Kontrolovaný subjekt na uskutočnenie  nižšie uvedených prác uzatvoril  dňa 30.04.2013 Zmluvu o dielo  č.  151/2013  so  zhotoviteľom,  ktorý  bol  víťazom  verejného  obstarávania  na  dodanie stavebných prác.  
Objednávateľ

Mesto Sereď na obstaranie tejto, zmluvy použil podprahový postup verejného obstarávania podľa § 99 a nasl. Zákona č. 25/2006 Z.z.
Zmluva o dielo bola zverejnená v súlade so zákonom č. 211/2000 Z.z. Turistická cyklotrasa pod cestným mostom + PD -19 939,98 €  pol. 04.5.1. Cestná doprava
Práce boli ukončené dňa 14.10.2013, dielo bolo odovzdané dňa 15.10.2013. Dátum ukončenia prác v súlade so zmluvou o dielo bol 30.09.2013.
Ukončené dielo

stavba bola do majetku mesta zaradená „cesty, chodníky“ dňa 19.11.2013 v hodnote 19 939,98 €

Kontrolné zistenie:
-
Kontrolovaný subjekt začal s výstavbou Turistickej cyklotrasy pod cestným mostom bez právoplatného stavebného rozhodnutia.
Stavebné rozhodnutie nenadobudlo právoplatnosť v čase začatia výkonu kontroly ani v čase ukončenia výkonu kontroly.
-
Kontrolovaný subjekt dal do užívanie a zaradil stavbu do majetku skôr ako bola skolaudovaná  /stavba bola zaradená do majetku mesta na základe protokolu o prevzatí
stavby/,  čím  prišlo  k porušeniu stavebného zákona, zákona o účtovníctve,  obehu účtovných dokladov

Všímam si dátumy a porovnávam. Naozaj došlo k nedopatreniu, keďže v danom čase bol jasné vyjadrenie napr. aj dotknutej strany?

- - -

Na vec som sa osobne a pred kamerou spýtal primátora mesta  Ing. Martina Tomčányiho na stretnutí s občanmi. Jeho odpoveď je vo videu. Následne som jeho obhajobu spomenul vo svojom kratučkom vystúpení na  MsZ - z vystúpenia je priložený úsek, v ktorom ten istý primátor o tej istej veci tvrdí úplne niečo iné.

Z mojej strany stále o tom istom - v prípade primátora stanovisko odlišné. Klamal som snáď verejne ja? Klamal novinár, ktorý sa pýta voleného zástupcu na ZJAVNE protizákonné konanie  úradu - a prosím nemotajte do toho  omáčku  z emotívneho vystúpenia pána primátora. Ide výlučne o vec. Teda mne určite.
 

Podľa vyjadrenia primátora mesta Tomčányiho na MsZ, bola za pochybenie potrestaná nejaká pracovníčka. Ona mala "len" pochybiť. Otázka na záver: porovnávajúc vyjadrenie primátora pred rokom a dnes a to, čo sa píše v oficiálnych materiáloch  - kto vlastne pochybil? Pochybil neúmyselne, alebo je za tým niečo iné?

Článok na ktorý je uvedený link v úvode vrátane videa bol publikovaný  Zverejnené: 27. 7. 2013, teda viac ako mesiac  po vydaní stanoviska dotknutou stranou  TOP Optimal, s.r.o., Praha zo dňa 3.6.2013.  Na videu hovorí viceprimátor  Ľubomír Veselický a nespomína žiadne problémy,  prekážky či pochybenia.  Nuž a následné vyjadrenie primátora mesta o rok neskôr - no, neviem, nieviem... 

Kto teda aj v tejto veci verejne klame?

- - -

Znovu prikladám všetky potrebné fakty v linkoch a na videach, aby si pravdivosť mojich tvrdení každý mohol overiť teraz a tu - teda ihneď.

Nech si každý urobí názor  sám. Ja som si urobil, preto som si dovolil vo veci vystúpiť 2 x a verejne. 


Priložené súbory k článku:



Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-06-2015 22:28:53
http://komentare.sme.sk/c/7856216/stop-ciernym-stavbam-a-co-to-sposobi.html

My sme vynimka. U nas uradnici konaju protizakonne a primator to verejne obhajuje... ;-(
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 13-06-2015 20:59:23
http://ekonomika.sme.sk/c/7856115/pozrite-sa-ako-mozete-zachranit-svoje-altanky-a-garaze-pred-buranim.html?ref=njct
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-06-2015 09:40:39
http://kosice.korzar.sme.sk/c/7852570/to-tu-este-nebolo-v-kosiciach-zburali-prvu-ciernu-stavbu.html?ref=njcc
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-06-2015 07:41:08
Co znamena v praxi u bezneho cloveka len zateplenie fasady a rekonstrukcia strechy bez stavebneho povolenia:

http://www.aktuality.sk/clanok/277476/na-cierne-stavby-bohacov-si-netrufa-ani-stat-dochodcom-obili-dom-pre-par-centimetrov-polystyrenu/
gulak | 08-06-2015 08:59:20
Chodník je fajn,ale kvalita toho chodníka je trestuhodná...banditi sú tí,čo ten chodník sfušovali a ešte väčší banditi sú tí,čo tu nekvalitu prebrali a zaplatili...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-06-2015 23:50:33
Je smutne, ze sa stale najdu ludia, ktori sa snazia ZLAHCOVAT ZJAVNE PROTIZAKONNE KONANIE URADU, za ktory nesie PLNU ZODPOVEDNOST PRIMATOR MESTA.

Hovori to nielen o stave nasho uradu, ale aj spolocnosti ako takej.

Uz sucasny zakon stanovuje sankcie za jeho porusenie. Novy - nuz, citajte:

http://ekonomika.sme.sk/c/7846118/stavebny-zakon-uklada-sankcie-pre-fyzicke-osoby-az-do-30-tisic-eur.html?ref=trz

Za tragicke nepovazujem ani tak spravenie stavby, ako verejnu obhajobu porusenia zakona samotnym primatorom.

Opakujem - VEREJNU OBHAJOBU PORUSENIA ZAKONA !!

Vazeni, chapem, ze niekomu to tazsie pali, ale toto je vazna vec. Verejne obhajovanie porusovania zakonov primatorom mesta 25 rokov po revolucii je tragediou pre mesto a je jedno, ci sa jedna o cyklotrasu ci cokolvek ine.

Jedina aka taka naplast zo strany primatora moze byt VEREJNE OSPRAVEDLNENIE SA OBCANOM za svoje zlyhanie vo funkcii.
To klamstvo zachytene na videu je uz len take no no no!, ako ked karhate male dieta, ze sa pocikalo namiesto do nocnika na kobercek vedla postielky...

Spamatajte sa, pokym nie sme na posmech celej krajine!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-06-2015 23:09:09
anonym | 07-06-2015 23:01:06 | - nik ho neukrizuje. No sankcia ktoru urcuje pravnickym osobam zakon je nevyhnutna. Kedze je jasny a videozaznamom bez najmensich pochyb preukazatelny vinnik, sankcia musi byt zosobnena jemu.

To je momentalne asi vsetko, aby bolo zakonu ucinene za dost.
anonym | 07-06-2015 23:01:06
Ty zúrivý odpor, Vraňák mal na to 8 rokov a nič. A táto spojnica nebola v projekte a že to Tomčányi spravil , ukrižujte ho pán majko, rozbite asfalt a navozte štrk. Čo tu preberáte.
pre Miša | 07-06-2015 21:49:39
Asi nevieš čítať a nerozumieš ani hovorenému slovu. Majko nikdy nespochybňoval asfaltovanie hrádze ani prepojenia. To pred 5 či 6 timi rokmi spochybňoval Tomčányi, keď on a jeho partia hlasovali za bývalého primátora proti vyasfaltovaniu hrádze na Šúrovce. Nebyť toho zúrivého odporu Tomčányiho, tak sme sa mohli po hrádzi korčuľovať o dva či tri roky skôr. A ak ti nerobí problém rozumieť hovorenému slovu, tak by si mohol pochopiť, že Tomčányi najprv tvrdil, že to urobili vedome ( porušili zákon) a o rok neskôr to zvalil na nejakú chuderu, ktorú za to ešte aj potrestali.
Miso | 07-06-2015 21:19:36
Podla mna je dobre, ze tam ten chodnik je a rozumiem primatorovmu postoju, ze sa v takejto veci pozeral menej na byrokraticke procedury a viac na zdravy rozum a uzitok pre nas ludi. To su nedolezite veci tie byrokraticke papiere. Mam svoj zdravy rozum. Na schvalenie pozitivnosti toho chodnika a v konecnom dosledku aj konania primatora nepotrebujem vyjadrenie ziadnej inspekcie. Dokazem si usudok urobit sam. Co si na tom davat odobrovat? Nechodia tam auta, nestravuju sa tam ludia, neskladuje sa tam ziadny nebezpecny odpad, nevedie to obyvanymi priestormi. Ide predsa o kus asfaltu na tytesi. Bol tam strk a dali tam asfalt.Chapem, ze ak niekto realizuje svoj veskery pohyb len autom a popritom si po meste veselo telefonuje pri riadeni za volantom, tak ze mu to pride ako cudzi nepoznany priestor, ale ked tadial chodim kazdy den a vidim tych mladych sportovcov behat a inlinovat a bizyklovat sa a starsich ludi sa prechadzat, ako aj dnes, tak fakt nerozumiem, ako niekto moze primatorovo konanie v tejto veci kritizovat.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-06-2015 21:13:58
to video je jasnym dokazom | 07-06-2015 21:02:41 | - pivo, borovicka a dlhsi pobyt na slnku nie su dobrou predohrou pred napisanim prispevku do media... ;-)
to video je jasnym dokazom | 07-06-2015 21:02:41
Dokazuje, ze p. Majko dostal na svoju otazku odpoved v juni 2014. To ze ju opakovane kladie, je jasnym a nevyvratitelnym dokazom toho, ze ma zaujem uskodit primatorovi. Nech je uz motivacia jeho konania akakolvek, jej vysledok smeruje len k jednemu zaveru - chce aby sa ten chodnik odstranil. Dufam, ze ked sa to stane, tak tam namiesto chodnika daju bilbordy s podakovanim p. Majkovi.
vlado | 07-06-2015 19:33:03
Miloš mýliš sa, nikam ťa nechcem namotať, len si myslím, že by si nemal používať slovné spojenie \"naše peniaze\", ale miesto toho peniaze občanov mesta Sereď alebo niečo v tom zmysle, lebo keď použiješ \"naše\", tak to vyznieva, že si tam aj ty prispel, a ako si myslím, ty si neprispel.
A teraz k tým dôkazom, podľa mňa si zatiaľ žiadny nepredložil, pochybný email, pokiaľ nie je autorizovaný p.Katrincom za dôkaz nepovažujem, a ten druhý, že Martin klamal v priamom prenose, myslím, že práve ty si to celkom dobre zmanipuloval lebo si to zjavne celé nepochopil. Damagógia je tvoja výrazná vlastnosť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-06-2015 14:18:37
vlado | 07-06-2015 14:01:58 | - samostatne na kauzy - mozno nechapes, ale medium nie je na riesenie kauz, ale na INFORMOVANIE O NICH. ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-06-2015 14:17:18
vlado | 07-06-2015 14:01:58 | - to je faj, aj mna zaujima vela veci. Informacie zhanam - zozen si ich aj Ty.

Chapem o co sa snazis, no mna nenamotas do hry, ktoru chces hrat - ja som fyzicka osoba, takze kazda moja odpoved na Tvoje otazky je ciste na mne a mojej voli venovat Tebe - anonymovi svoj cas.

Informacie o navstevnosti najdes na stranke - u nas su dostupne verejne.

Do veci tykajucich sa mojej osoby a mojho podnikania Ta nie je uplne nic. Nie som osoba verejne cinna, takze ako som uz napisal nie raz - ja mozem - voleny zastupca musi.

Kedze svoj cas si vazim, ak sa chces bavit konkretne so mnou, mas moznost dohodnut si individualny diskusny priestor. Kontakty najdes v novinach. ;-)

Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 07-06-2015 14:09:23
vlado | 07-06-2015 14:01:58 - ak by si otvoril oči, tak je tu utilita s návštevnosťou. A primátor napríklad mne neodpovedal už viac ako dva týždne na otázku pod jeho článkom v jeho novinkách. Mimochodom odpovedať mohol už vyše 7 mesiacov.
vlado | 07-06-2015 14:01:58
Miloš mňa vážne zaujíma koľko ľudí číta SOL a ty to veľmi dobre vieš koľko ich je, ale asi to nebude nič moc, keď to nechceš zverejniť. Zdá sa mi, že sa zámerne vyhýbaš niektorým, zrejme nepríjemným otázkam ako napr. koľko si teda ty zaplatil na daniach za minulý rok, keď neustále opakuješ, že mesto narába s tvojimi peniazmi, akú konkrítnu kauzu v meste Sereď, SOL pomohlo vyriešiť, na akú otázku ti primátor neodpovedal......
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-06-2015 10:49:41
vlado | 07-06-2015 09:41:09 | - rozmyslam, ci vlastne SOL citam vobec aj ja sam? Mozno SEREDonline citalu len samotni blavaci, Kosicania, Zilincania a mozno si SOL dokonca prekladaju do Cinstiny z dovodu vysokej citanosti v Pekingu... ;-)

Ale za pokus to stalo, nie Vlado? ;-)
vlado | 07-06-2015 09:41:09
Neviem či sa tu náhodou nemiešajú hrušky s jablkami.Ja som to pochopil tak, že Martin zobral na triko tú čiernu stavbu, lebo kým nebola skolaudovaná a daná do užívania je to čierna stavba, zobral na triko prípadný postih voči mestu a pracovníčka mala konať v jej legalizácii, doriešení kolaudačného rozhodnutia..... a zrejme nekonala a zabudla spis v šuflíku, preto bola sankcionovaná. Podľa mňa sú to dve rozdielne veci.
Ale mne je to úplne jedno či je to s alebo bez kolaudačného, ja tú trasu pravideľne využívam a som rád, že je hotová.
Viete ako úplne u prdele, je obyvateľom Košíc, že ich Šuster zadlžil na dlhé dlhé roky, ich zaujíma, že majú krásnu hlavnú, krásne uličky okolo, parky, fontány, radosť sa po tomto meste prechádzať.
Otázka na Miloša, aká je čítanosť SOL? Koľko % ľudí zo Serede ju číta? Pýtam sa preto, lebo sa tu snažíš vystupovať ako zástupca väčšiny mesta. Viem, že preveruješ každú IP adresu z ktorej niekto prispeje do SOL, tak máš prehľad koľko ľudí to číta a koľko prispieva. Dobre všetci vieme, že sú tu takí čo používajú aj viacej nickov a je to pritom jedna a tá istá osoba, tak to zohľadni a uveď čísla. Podľa mňa SOL číta max 2% sereďanov.
Jozef | 07-06-2015 00:41:02
Martin Tomčányi, ty sa vieš pozrieť do zrkadla? Ty nazveš niekoho pred množstvom ľudí klamárom? Ty, čo si pravdu prispôsobuješ podľa toho, ako ti padne vhod a toto video je toho jasným dôkazom?
obcan | 06-06-2015 21:51:29
pozeram to video a pytam sa co by robil pan krajcovic keby nemal ruky cim by si tu hlavu podopieral? a stale rovnako na kazdom video. Asi ju ma velmi tazku plnu napadov
Pán Tomčányi | 06-06-2015 21:13:21
Mohol by ste sa k videu vyjadriť?
Obhajovat | 06-06-2015 15:24:40
to nema zmysel. Toto je dokaz ze klamal.
pre anonym | 06-06-2015 09:57:32
skús si to pustiť ešte raz a znovu a znovu, až pochopíš, že primátor do toho išiel vedome, s tým, že vedel, že je to protizákonné. A potom keď to prasklo, tak za to potrestal zamestnankyňu. To dokáže LEN ON.
anonym | 06-06-2015 08:38:24
Za všetky rozhodnutia zodpovedá primátor ,aj za to že pracovníčka niečo opomenula.V konečnom resumé to má aj tak na triku primátor a že prednosta nariadil postih pre pracovníćku čo pochybila je na mieste a asi aj jediné možné čo sa dá po chybe urobiť.
Ale písať o klamaní je pikovina . Ten asfalt len ľuďom pomohol.
anonym | 06-06-2015 07:54:53
Čo ste si zvolili to máte. Lamentovať po voľbách je neskoro, rozum treba používať pri voľbách, nie po nich.
Volic | 05-06-2015 22:56:38
Pockajme este chvilu. Bude toho viac. Kto caka sa docka. Klamstvo kazdeho dobehne...
Martin | 05-06-2015 22:01:53
Martin veril som ti, ale to video mi otvorilo oči. S mojim hlasom , ani s hlasom mojej rodiny nerátaj.
Ešte by ma zaujímalo, či tej chudere, čo ste siahli na plat to dorovnáš zo svojho.
Volic | 05-06-2015 21:26:54
3 mesiace zrazka a potom sup odmenu. Svojim... To si zobral na triko. Take seredske. Pomaly vyplavaju aj ine klamstva pana uzasneho.
Niečo urobiť | 05-06-2015 21:01:19
a potom druhého za to potrestať, to je naozaj podlosť.
Pán primátor | 05-06-2015 20:55:19
Najprv tvrdíte, že vy si to beriete na triko a potom nám poviete, že bola potrestaná pracovníčka na tri mesiace. To sa vôbec nehanbíte niekoho trestať za to, čo ste si zobral na triko. Ja by som sa prepadol od hanby.
Len tak | 05-06-2015 20:53:10
Tu nejde o osoh jedneho obcana. A myslim ze ti co chodia po tom chodniku je u riti ci to ma kolaudaciu alebo stavebne povolenie!
Fero | 05-06-2015 20:41:08
To je \"frajer\". Pánečku a on nazve niekoho klamárom.
o čo tu ide? | 05-06-2015 20:04:55
Tu nejde o cyklotrasu. Tu ide o KLAMANIE PRIMÁTORA V PRIAMOM PRENOSE. Tak kedy vlastne ten náš primátor hovorí pravdu? A hovorí ju vôbec niekedy? Ten archív to je riadna sviňa.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-06-2015 20:04:29
Seredania neblbnite | 05-06-2015 19:53:55 | - ale tento clanok nie je o spochybnovani potreby cyklo chodnika.

Ja som NIKDY CYKLOCHODNIK NESPOCHYBNOVAL! Opacne, som za budovanie dalsich.

Dokonca prioritne tento konkretny clanok ani NIE JE O PROTOIZAKONNOSTI KONANIA MESTA.

Je o tom, KTO VEREJNE KLAMAL a kto hovoril pravdu. Ostatne su len dokazy. ;-)
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 05-06-2015 20:01:32
Seredania neblbnite | 05-06-2015 19:53:55 - to nemyslíš vážne? Takže pán Okoličányi si opäť môže postaviť domček na pôvodnom meste lebo je to v prospech jeho detí. Nevadí, že je to čierna stavba ale o deti bude postarané.
Seredania neblbnite | 05-06-2015 19:53:55
Vo vacsine obci by zastupitelstvo hladalo dovody preco ten chodnik neurobit ...a potom by si \'usetrene\' peniaze rozdelili na odmenach.
Vy mate chodnik, ktory nikomu nevadi a mnohym pomaha.

Chcem verit, ze tento clanok je len ojedinely nazor, ktory dokladuje stare ceske prislovie \'iniciativni blbec horsi nez tridni nepritel\'
Pre len tak | 05-06-2015 19:42:39
Prosim Vas, co to tu trepete? Niekde ste sa asi zasprajcovali. Nie? Ked prehliadnem to, ze mesto robilo nieco v rozpore so zakonom, tak neprehliadnem to, ze primator Tomcanyi na zastupitelstve verejne oznacil Majka za klamara za co mu tlieskali a pritom on pred vsetkymi klamal a tu je toho dokaz.
Obcan | 05-06-2015 19:02:28
Len tak | 05-06-2015 17:46:31

No to ste teda ale zadrel pi....nu !
Kazdy clovek je ,,verejnost,, a teda ked si nieco stavia a pouziva to,preco by pre neho mal platit zakon a pre mesto nie ???
Ved podla Vasho vyjadrenia si kazdy moze robit co chce,hlavne ze je spokojny a stavba sluzi svojmu ucelu.
Alebo toho obycajneho cloviecika budeme buzerovat a ostatni sa budu len pekne smiat ?
Takze stat vydava nariadenia a jedni ich musia plnit a jedni nie.
Ani sa necudujem ze je tento stat tam kde je...
Inak k tej cyklotrase-pride uz coskoro k tomu ze sa zacne rozpadavat a niekto kompetentny tu fuserinu podpisal,pisal som to uz niekolkokrat a ako vravi p.Majko,vsetko je v archive :-)))
Len by ma zaujimalo kto ponesie zodpovednost za to vsetko-nielen tu politicku,ale hlavne financnu !
obyvateľ | 05-06-2015 18:29:42
Partaji povinne tlieskali tusim aj ked sa primatorovi grglo.
Len tak | 05-06-2015 17:46:31
Neviem co to tu preberate za hluposti chodnik bol spaveny pre verejnost a ti co ho pouzivaju vobec nezaujima ci ma kolaudacne rozhodnutie alebo nie.!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign