Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

" Rudo Miškolci | 08-12-2012 21:22:50 | Dajte mi pokoj, nemam na vas cas"

Miloš MajkoDátum13. 12. 2012 22:11:08TémaREDAKCIA

Len niekoľko dní dozadu prebehla na základe príspevku Ruda Miškolciho  búrlivá diskusia na tému  OZ Pomocníček a SOL vo veci podpory či odmietnutia spolupráce v projekte pre choré detičky.

Ako na  FB, tak v SOL pod článkom s úplne inou tematikou, Rudo Miškolci  uverejnil vyslovene nepravdivé informácie o prípadnej spolupráci  novín so združením.

Pripomínam, že  pán Miškolci bol verejne niekoľko krát vyzvaný k tomu, aby informácie upresnil či doplnil, resp. aby jednoducho napísal pravdu. Žiaľ, nestalo sa tak a pán Miškolci pravdepodobne žije vo svete, kde je ohováranie, klamanie, šikanovanie iných  vo verejnej diskusii štandardom – doteraz sa zmohol  iba na útoky voči všetkým naokolo a seriózneho vysvetlenia sme sa nedočkali.

- - -

SOL je už piaty rok projektom dá sa povedať niekoľkých ľudí, ktorí nemajú záujem kriviť informácie o dianí v spoločnosti tak, ako to práve vyhovuje tomu, kto je vo verejnej funkcii či nejakej politickej strane alebo záujmovej skupine. Od svojho vzniku rovnocenne propagujeme či propagovať umožňujeme  všetky pozitívne aktivity konané minimálne v regióne. Nerozlišujeme medzi akciami súkromnými či mestskými a nerobíme rozdiel medzi ľuďmi na základe  politického presvedčenia, vierovyznania či iných kritérií, ktoré by spoločnosť zbytočne polarizovali. Chceme ľudí zbližovať a nie rozdeľovať.

Toto bolo motívom  Ivetky Tóthovej  k osloveniu jedne zo  zakladateliek  združenia a urobenie predstavovacieho materiálu  o združení. Rovnocenne tak, ako v minulosti konala už veľa krát.

Následne pán  Rudo Miškolci Ivetku požiadal o zverejnenie  letáčika, ktorý propaguje akciu poriadanú združením. Ivetka mu obratom vyhovela a to bez akýchkoľvek podmienok a letáčik uverejnila.

Už dlhšiu dobu presadzujeme  reciprocitu v propagácii  - na akciách ktoré propagujeme a robíme z nich následne materiály, chceme figurovať ako mediálny partner. Aj v tomto prípade  Ivetka  pri komunikácii oznámila našu prosbu uverejňovať na letáčikoch a samotnej akcii  logo  SOL.  V prvej komunikácii sa asi niečo zadrhlo, preto som telefonicky ja kontaktoval  pani Danku Matuškovú a vysvetlil som jej princípy korektného fungovania partnerských vzťahov  media s organizátormi akcií a dôvody požadovanej reciprocity.

Ono to je jednoduché – propagácia je nevyhnutná pre obidve strany. Ak má niečo fungovať iba jednostranne,  tak to nebude dlhodobé a korektné.

Pani  Matušková  v rozhovore vyjadrila aj požiadavku umiestnenia banneru  OZ na titulnú stránku  SOL s priamym preklikom  na ich web. Toto som neodmietol a súhlasil som s tým za predpokladu, že aj  SOL bude mať na titulnej stránke webu OZ  svoje logo.

Pani  Danka sa vyjadrila   tak, že oni o tom budú hlasovať traja a dajú vedieť.

O niekoľko minút ma telefonicky kontaktoval pán  Rudo Miškolci  a asi v dvadsať minútovom rozhovore, vedenom štýlom aký sme mali možnosť vidieť v diskusii, požiadavky OZ, príkazy čo a ako by sme mali urobiť preto lebo  OZ je charita, či si viem predstaviť ich stránku tak či onak  a pod.

Výsledok návrhu pána  Ruda Miškolciho -  OZ na titulke  SOL svoj banner mať chce a SOL bude na ich webovej stránke uvedené v rubrike „pomohli nám“.  Pánovi  Miškolcimu som navrhol reciprocitu aj v tomto – zriadenie rubriky na  SOL „pomohli nám“ a aj my tam uvedieme ich. S tým nesúhlasil. Súhlasil s logom na letáčikoch v budúcnosti, no o férovej reciprocite počuť nechcel.

Následne vyhlásil, že sa nedohodneme a o spoluprácu záujem nemajú. Mne nezostávalo nič iné, ako toto akceptovať.  Ivetka našla v komunikácii na  FB odkaz, že sme sa nedohodli  a teda nemajú záujem mať materiály v SOL. Nato som znovu  volal pani  Matuškovej, aby sme sa vyhli prípadným nedorozumeniam v budúcnosti a vysvetlil som jej, že odmietnutie spolupráce zo  strany  OZ neznamená, že sa SOL bude vyhýbať akejkoľvek akcii  OZ. Znamená to však, že  SOL si bude vyberať spôsob informovania o akcii (po jej uskutočnení)  a nebude akciám robiť reklamu vopred. Tak, ako je to v iných médiách. Toto akceptovala. Ide o štandardnú prax každého média.

- - -

No a následne tu máme FB  a svinstvo, odpad  a chrapúnstvo pod menom pána  Ruda Miškolciho na  SOL a mňa osobne. Následne podobné svinstvo od pána Miškolciho na  SOL.

Diskusné príspevky  plné arogancie a šikanovania každého okolo, príkazy vydávané pánom  Rudom Miškolcim mojej osobe čo, kedy a a kým spôsobom mám vykonať, e-maily písané podobným tónom a podobného obsahu.

Takže, pán Rudo Miškolci, netrafili ste na správneho vola, ktorý  Vás bude poslúchať na slovo. Nie  SOL, ale  Vy ste odmnietli spoluprácu a propagáciu podujatí  OZ Pomocníček. Nie  SOL, ale  Vy ste dávali podmienky, ktoré nie sú u normálne zdravo rozmýšlajúcich ľudí akceptovateľné. A nie  SOL, ale  Vy ste vystupovali arogantne a povýšenecky. Ale to asi veľmi pripomínať nemusím – stačí prečítať si diskusiu tu:

http://www.seredonline.sk/clanky/sloboda-slova-a-demokracia-v-praxi-cast-1/

Pán Miškolci, ako niekto správne v diskusii napísal, zatiaľ ste nepomohli  nikomu inému, ako sebe. Radi však spropagujeme všetko pozitívne, čo vykonáte v prospech chorých detičiek kdekoľvek v republike.

Poďme  teda trošku rekapitulovať:

Čo dalo  SOL rodine  Ruda Miškolciho  a  OZ Pomocníček, za ktoré  Rudo Miškolci so mnou a SOL jednal?

Plnú propagáciu pri súkromnej finančnej zbierke pre rodinu  Ruda Miškolciho a ich synčeka:

http://www.seredonline.sk/clanky/tobias-ma-jeden-rok-a-trpi-vaznou-diagnozou-darujte-mu-2-z-dani-darujte-mu-nadej-na-kvalitnejsi-zivot/

A finančnú podporu od mojej rodiny do pokladničky  pani  Miškolciovej  v DK.

Materiál  z benefičného koncertu konaného v DK na podporu finančnej zbierky pre rodinu  Ruda Miškolciho a ich synčeka:

http://www.seredonline.sk/clanky/sme-male-mesto-ale-pre-dobru-vec-sa-dokazeme-spojit-koncert-pre-maleho-tobiaska/

Prezentáciu  OZ Pomocníček:

http://www.seredonline.sk/clanky/oz-pomocnicek-bude-pomahat-chorym-detickam/

Reklamu na  akciu organizovanú  OZ Pomocníček v novinách:

http://www.seredonline.sk/clanky/na-beneficny-koncert-v-seredi-pride-mnoho-znamych-osobnosti-svojou-ucastou-na-koncerte-podporite-oz-pomocnicek/

 

No a čo od  rodiny  Ruda Miškolciho a OZ  Pomocníček   SOL dostalo?

Zaujímavý text na  FB a v diskusii  na  SOL  od Pána  Miškolciho:

Chcel som pomôct aj ja občianskemu združeniu Pomocníček a tak som zatelefonoval do firmy seredonline:

Občianske združenie Pomocníček, ktoré založili 3 obyvateľky mesta Sereď, ktoré bude pomáhať handikepovaným detičkám, aby im zmiernili osud, ktorý im nadelil Pán Boh, požiadali seredonline o podporu (uverejnenie reklamného banneru na ich stránku). Ide predsa o dobrú vec, ktorú treba podporovať. Aby sa všetky rodiny, ktoré majú choré dieťa, dozvedeli, že existuje aj v našom regióne združenie, ktoré by im vedelo pomôcť, pretože štát vám nedá nič. Majiteľ firmy seredonline p.Majko sa zachoval podľa môjho názoru veľmi NEĽUDSKY. Požadoval od o.z.Pomocniček, aby aj oni mu dali reklamu na ich stránku. Argumentoval tým, že čaká akúsi reciprocitu. Na ich stránke sú bannery ako napr. DirectReal, Hrady a zámky na Slovensku, TPX-net, Zlatépastiky. Na žiadnej uvedenej stránke sa nenachádza banner seredonline. Ale od o.z. Pomocníček to požaduje. p.Majko asi nechápe že o.z.Pomocníček tu je pre obyvateľov Serede a iných miest. To že tam uverejnuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v Skalici, tak to obyvateľov Serede vôbec nezaujíma. A keď bude podporovať o.z.Pomocníček 50 firiem, tak na celej stránke www.pomocnicek.sk budú samé reklamy a nič podstatné. Je to ale veľmi smutné, že seredonline sa zachovala takto, pretože čitatelia SO sa nedozvedia nič o aktivitách o.z.Pomocníček, ale budú si to musieť pozriet na galantaonline.sk. Takže si urobte vlastný názor o internetových novinách seredonline.sk

Diskusiu na  FB  pod menom  Rudo Miškolci s obsahom:

Screenshot

 

Dvojdňové verejné šikanovanie  pánom Rudom Miškolcim v diskusii  SOL  s príkazmi čo mám kedy a ako urobiť:

- NEHORAZNOST | 07-12-2012 19:40:49 : p.Majko, chcem vediet IP adresu PC, z ktorého bol poslaný príspevok od rudo miskolci | 06-12-2012 17:19:22. Pretože ja som to sem nenapísal. A za toto si bude dotyčný znášať právne následky.To si môže byť istý. Táto stránka nemá žiadnu úroveň. Len Majko potrebuje mať návštevnosť zrejme

A k veci:
To čo som napísal na inej stránke ohladne SOL, tak za tým si stojím. A nespájajte si prosím Vás moju rodinu s o.z.Pomocníček!!!!
To, že SOL urobila reportáž o mojom synovi tak za to som vďačný a pomohlo nám to. Ale baner sa netýka mojho syna a ani mojej rodiny. Myslíte si všetci, že je úplne normálne pýtať od nadácie výmenu banera za baner???? Tak prečo nieje na stránke Dobrý Anjel baner SOL??? Ja som navrhol p. Majkovi výmenu banerov iba v tom prípade, že na stránke pomocníčka bude baner umiestnený v podmenu Podporujú nás. S tým p.Majko nesúhlasil, pretože ak my sme chceli baner na hlavnej stránke, tak aj on. A pochopte jednu vec! Ak bude v budúcnosti podporovať o.z.Pomocníček 30 firiem, tak každému dáme baner na hlavnú stránku? Pozrite si stránky nadácii, kde majú umiestnené banery. Ani jedna ich nemá na hlavnej stránke. Prečo nám dala nadácia JOJ baner na ich hlavnú stránku a nepožadovala výmenu??? Prečo nám dala galantaonline baner na ich hlavnú stránku a nepožadovala výmenu??? No to je predsa jasné aj debilovi!!!
LEBO CHCELI POMOCT !!!

A ten kto by to chcel so mnou prediskutovať, tak nech sa páči. Rád sa stretnem s každým. A hlavne s tým odborníkom, čo napísal že joomla stránku má za 5 min hotovú.

PS: p.Majko, tú IP adresu mi pošlite do mailu rudo.miskolci@stonline.sk

Ďakujem, s pozdravom
Rudo Miškolci

- Rudo Miškolci | 07-12-2012 20:25:35: p. Majko, asi som to nenapísal dosť jasne, keď ste to nepochopili. A pod článok som sa podpísal.

- pre Majka | 07-12-2012 20:31:01 : Nikto si tu nebude dávať Nick pod mojim menom! A nezabudajte všetci, že aj "anonym" vystupuje pod nejakou ip adresou

- Rudo Miškolci | 07-12-2012 20:39:25 : p. Majko čakám na ten mail od Vás. Bolužial, máte vypnutý telefón a na váš mail seredonline@seredonline.sk sa nedajú poslať maily.

- Rudo Miškolci | 07-12-2012 20:48:12 : p.Majko, mate to poslané na mail majko@majko.sk

- pre neviem koho | 07-12-2012 20:56:36 : a keby aj bol. co teba do toho?

- Rudo Miškolci | 08-12-2012 14:20:49 : -pre anonym | 08-12-2012 12:39:20
To že SOL uverejnila o.z.Pomocníček ako novovzniknute oz, tak o to ich nikto nežiadal. Ale toto je presne to, čo p.Majko robí. Najskor niečo napíše, uverejní, a potom sa stažuje že to robia zadarmo. Myslíte si, že tie anonymné komentáre pod článkom Pomocníčka, povzbudili zakladatelky? Verte mi, že nie. A aj z tohto dôvodu nechceme žiadne články na SOL, pokial nebude diskusia výlučne iba pre registrovaných. A v buducnosti bude diskusia na stranke pomocnička a tam sa mozu ludia vyjadrit.

A to že niekto píše, že su neni žiadne výsledky pomocníčka, tak nech si urobí vlastné oz a hned na druhý den daruje niekomu 2000eur na liečenie. Som zvedavý odkial by ich zobral. Z vlastného vrecka? Vianočný koncert je presne nato aby sa vyzbierali peniažky pre ludí, ktorý požiadali oz Pomocníček o pomoc. A nieje ich málo. Takže, ak chcete výsledky, tak si počkejte do koncertu, ale nebudem predbiehat udalosti. A oz.Pomocníček nieje iba pre mojho syna! Vidím, že neprajníkov tu mám dosť, ale kebyže ste v mojej koži, tak uvažujete určite inak a nebudete tu písat primitívne príspevky.

A ešte k tomu mojmu statusu len tolko, že ja som sa vás nepýtal milí anonymní diskutujúci o váš názor. Mali ste sa vyjadrit pod ten status na fcb, len tam by ste vystupovali pod vlastným menom a to by ste už nemali odvahu. Všetky anonymné komentáre neberiem važne a dobre sa na nich smejem

- Rudo Miškolci | 08-12-2012 15:15:42 : p. Majko, ja mám napísat pravdu??? Ked chcete tak Vám to sem kludne skopírujem,to čo písala Ivetka do správy pomocníčkovi. A som zvedavý ako sa potom budete červenat. Tak ma tu neobvinujte že nehovorím pravdu! A koho som tu šikanoval? Poznáte význam slova šikana? No to sotva, inak by ste to netvrdili

- Rudo Miškolci | 08-12-2012 15:26:46 : p.Majko, ak chcete tuto situaciu vyriešit, kludne sa stretnime osobne.Kontakt na mna mate. Ak nie, ja som skoncil s touto diskusiou

- Rudo Miškolci | 08-12-2012 17:16:31 : Presne tak ako si napisala Ivetka. Ďakujem. Takze je zrejme, že ja som tu neklamal ako tvrdil p. Majko

- Rudo Miškolci | 08-12-2012 20:45:10 : p. Majko, pracujem, a nesedim stale len pri pc ako vy. :)

 

A následne správa  OZ Pomocníček   (koho osobne?) :

obcan | 11-12-2012 12:44:08 : p.Miskolci nieje členom oz. Overte si informácie a potom niečo pravdivé napíšte

obcan | 11-12-2012 13:34:27 : Ano, ale nespajajte ho s oz. On vystupoval pod svojim menom, takze vsetko co napisal, je jeho nazor a nikoho ineho.

 

No a ako čerešnička na dosť skazenej torte upečenej pánom  Miškolcim  jeho oznam:

Rudo Miškolci | 08-12-2012 21:22:50 : Dajte mi pokoj, nemam na vas cas

 

---

Pán Miškolci, nebudem posudzovať, či Vaša rodina a  OZ  Pomocníček dostali  od  SOL a ich tvorcov osobne  toho dosť, veľa či málo. Vedzte, že to čo ste dostali, ste dostali od ľudí  ako  Ivetka  Tóthová, jej mamina, od mojej manželky, môjho 5 ročného syna a odo mňa osobne.

Nikto nám na nič neprispel voľným časom, finančne či materiálne. Všetko pre  Vás sme zatiahli zo svojich peňazí a to preto, lebo sme to považovali za ľudské a slušné. Preto, lebo už  5 rokov konáme tak, ako nám káže svedomie a ako to považujeme za správne.

Pán Miškolci, nečakáme vďaku ani nič podobné. No úprimne, nečakáme ani, že  nás za pomoc  (aj finančnú)  aj  Vám osobne,  budete nazývať hyjenami, ko*otmi a podobne. Čakáme iba pravdu.

Pán Rudo Miškolci, v OZ Pomocníček sa pred nedávnom snažili  očistiť od  Vášho mena tým, že v diskusii na  SOL vyhlásili, že s OZ nemáte nič spoločné. Jediné aspoň aké také očistenie od špiny, ktorú ste nakydali všade okolo seba,  ako pre OZ Pomocníček,  tak  Vaše môže však byť  iba Vaše ospravedlnenie.

Pán Rudo Miškolci, takže dnes od  Vás už nečakáme nič iné, ako verejné ospravedlnenie  a uverejnenie tohto materiálu  bez krátenia, akýchkoľvek úprav a s podpisom   na  webe  OZ Pomocníček a na  FB pod  Vašim statusom a to v termíne do  20. decembra  2012.

Verejné ospravedlnenie  teda žiadame uverejniť tam, kde ste verejne klamali a kde ste pošpinili naše mená a meno  SeredOnLine.sk.

Pán Miškolci, ak si myslíte, že v tomto materiály snáď nie je uvedená pravda, máte možnosť podať na mňa žalobu.  Údaje na mňa nájdete v novinách v rubrike  kontakty.

Miloš Majko


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-12-2012 23:06:48
Rudo Miškolci | 14-12-2012 21:54:25 | - - - Pan Miskolci v prvom rade, uz z niekolkych prispevkov Vam mohlo (malo) byt jasne, ze predmetny status ma nijako nerozhadzal. Ako som uz bol napisal, je to vizitka Vasa a tych, ktori napisali to, co napisali.

Faktom je, ze predsa len mam trosku viac rokov, skusenosti a vysledkov prace za sebou a napriek tomu nikdy - opakujem, nikdy by som sa k niecomu takemuto neznizil. Jasne, zanadava si kazdy a aj ja. Ale nieco taketo o inom a verejne? Preboha, kde to zijeme?

Obaja vieme, ako rozhovor prebiehal - Vy ste v tone nasho rozhovoru pokracovali aj tu na SOL. Znovu obaja vieme, ze SOL tu je 5 rokov a kazdy nas pozna ako stary gros, kazdy citatel, ktory sem chodi castejsie ako raz mesacne vie, o co tvorcom SOL a mne samemu ide. Podporili sme stovky dobrych veci a stovky ich podporime. Problem vsak je v tom, ze nie sme ritolezmi ani minuleho a ani sucasneho vedenia mesta. Nie A kazdemu tak akosi zacalo vyhovovat, ze sme tu tak ako sme, ze tu robime sluzbu obcanom na vlastne naklady, ze sa pytame pod svojimi menami na citlive veci za obcanov, ze si sem tam ponadavame ze ini prachy dostanu a my nie, no vzdy mavneme rukou a ideme dalej.

Zaroven vsak kazdy pozna moje postoje a vie, ze ak nemam nieco na 100% iste a podlozene, nejdem s tym von. Nie som uplny kamikadze a idiot.

Pan Miskolci, SOL vsak uz pred asi tromi rokmi prestal byt hobby nas tvorcov. Je to nieco, co nie je nakladmi porovnatelne s webom pomocnicka ci nejakeho autoservisu. Je to system, ktory je zrovnatelny (zial) s celoslovenskymi projektami, i ked nikdy nim byt nemal.

SOL ma realnu navstevnost a my sme sa uz akosi zmierili s tym, ze nas sem tam nejaky anonymny chudak nazve tak ako vela krat sa aj stalo a urcite aj stane. Keby som na to bol citlivy, tak sa prihlasim ako Gabo Maly alebo inak a nebudem vystupovat pod svojim menom.

To ze vsetci vystupujeme pod svojimi menami a to za kazdych okolnosti, znamena velky skok v kulture komunikacie na nete. Vykame si a vyclenujeme hovada spomedzi nas. Lubo Veselicky sa ma vzdy pyta ci este stale verim, ze to cele zmenim. Ano, verim. Aspon preto urobim vsetko, co bude v mojich silach. A robim to nielen ja. Je to vysledok prace timu ludi, ktori travia dlhe stovky ba tisice hodin pri SOL. Len to nik nevidi. Lebo to vidiet nechce. Lebo pre vacsinu ludi sa SOL jednoducho "vyskytlo" a je tu.

Nic za to nemame, no nase deti budu moct raz povedat, ze tieto standardy zaviedli nasi rodicia. Vyvoj nezastavime, len ho niektori dokazu pribrzdit. A preco to hovorim? Nuz preto, lebo ak vyvoj nepojde smerom o ktorom hovorim, tak net skonci obmedzeniami, ktore budu tak vazne, ze net prestane plnit ulohu, ktoru plni dnes. V stave v akom sa nachadza, je jednoducho neudrzatelny presne tak, ako nie je dlhodobo udrzatelne to, co ste chceli Vy - bez reciprocity a akceptovania rovnocennehoi partnerstva nic fakt nemoze fungovat dlhodobo. SOL urcite a nepochybne aj Pomocnicek chcu byt projektami dlhodobymi.

Michal Irsak ml. to napisal fakt vystizne - pokora. To je to, co Vam este chyba. Pan Miskolci, na uvod mate vela priaznivcov, podporovatelov, fanusikov - poznam to naozaj velmi dobre. Ale pockajte co bude o rok, tri ci 5. Preto moj navrh rovnocenne. (aj tak by to nebolo vyvazene, ale nakolko ide o charitu, tak to nik z nas neriesil)

Pan Miskolci, mozno mi nebudete verit, ale tych, ktori tu pisali nezmysly si fakt vsimam minimalne - tak to chodi vsade, kto nenesie ziadnu zodpovednost a nic ho to nestoji, rozdava plne kyble rad ako to maju ti, ktori v projekte maju svoje peniaze, cas a energiu a este aj nesu zodpovednost - robit.

Co s Vami?

Pisete o statuse, no ako som uz uviedol, nebol problem status, ale to, kto spolupracu odmietol. Nie ja alebo SOL. A to klamanie o vsetkom.
Vsetko ostatne ste umoznili Vy nasledne a jasne, ked ja napisem na FB ze XY zamozny obcan mesta kradol, myslite ze mi na nenalajkuju desiatky ci stovky ludi? Vy si myslite, ze priemerny Slovak si ma gde a ak aj ma, tak si overuje pravdivost uverejnenych udajov?

Urcite si mnohi spomenu, ako hovorievam o zodpovednosti pri sireni informacii v mediu. Nie v diskusii, v samotnom mediu.
Pan Miskolci v tom, co ste spravili (frajerina, neznalost, hlupost - neviem) nemoze byt vitaz. Su iba porazeni. Obaja, Vy s Pomocnickom, i ja a SOL.

V pondelok navrhujem stretnutie. Zavolajte mi ak mate zaujem vec riesit. Dovtedy blokujem diskusiu pod tymto clankom.

Tymto verejne ziadam ciatelov, aby sa vyhli akemukolvek komentovaniu predmetnej veci pod inymi clankami. Admin zmaze vsetky pokusy o utoky od tych diskutujucich, ktori nepochopia zakladny prvok demokracie v novinach - autor urcuje s kym a o com chce diskutovat.

Pan Miskolci, za 5 rokov fungovania SOL nebol z archivu zmazany ziaden material. SOL je zaroven kronikou s objemom dat, ktory v meste nik v historii nezozbieral.

SOL tvoria ludia a tvoria ich so srdcom o tom, co ziju. SOL, Vy, Pomocnicek i my vsetci sme sucastou tohto cyklu a nasilim to nezmenime. Iba zakryjeme a skrivíme pravdu.

A to od nas zo SOL nikdy necakajte...
pan Majko uz sa konecne vyjadrite | 14-12-2012 22:13:30
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Martin | 14-12-2012 22:12:32
Takze na to, aby ste docielili svoje, ste ochotny porusit pravidla facebooku, skvele.
anonym | 14-12-2012 22:01:37
Ja som si ten horny clanok precital niekolkokrat. vyjadril sa ze pozadujete banner, co sa standardne asi nerobi. Ziadate reciprocitu co by bolo OK v pripade ze sa nejedna o charitativny projekt, kde sa ocakavat podpor a apomoc. Nie sluzba.
Zaroven ste v rovnakom clanku spomenuli a dali pre istotu aj odkazy na clanky na podporu p. Miskolciovi a OZ Pomocnicek. A s dovetkom ze SOL dalo a co sol dostalo?

Aha, takze doteraz sa budeme plazit pred vami p.Majko, lebo ste pomohli a budeme Vas velebit na veky vekov Amen, a nech mi tak boh pomaha.
Blbost, p. Majko, chceli ste nieco co sa nerobi a stekate ak vam to vratil ten, co by mal len velebit.
Prispevky na FB su predovsetkym nazormi tych, ktori ich tam pod svojim menom dali, nie p. Miskolciho. To mozem tvrdit, ze aj vsetky prispevky na SOL su vasim obrazom a vasou zodpovednostou, ci?
Rudo Miškolci | 14-12-2012 21:54:25
Vážený pán Majko,
Dovoľte, aby som sa Vám verejne ospravedlnil. Nie som si vedomý toho, z čoho ma obviňujete ( že som Vás nazval ko*otom a hyjenou), no prepáčte mi, ak som Vám uškodil mojím statusom na FB. Tento kontroverzný status som už vymazal spolu s nevhodnými komentármi, za ktoré si zodpovedajú ich autori a nie ja.
Celá pointa môjho statusu bola v tom, že som Vás požiadal o pomoc pre o.z. Pomocníček uverejnením banera na vašej stránke. Ale z vašej strany neišlo o pomoc ale o obchod. Baner za baner. A to ma trošku rozhodilo, preto som reagoval impulzívne. To je cele. O žiadnom odmietnutí spolupráce tu nebola reč! Trápi ma, že môj osobný názor sa spája s mojim synom a Pomocníčkom. Nechcem uškodiť ani mojej rodine ani Pomocníčkovi. Z mojej strany je vojnová sekera zakopaná. Mrzí ma to, ospravedlňujem sa.
Bol by som rád, keby sme sa dohodli na reciprocite a zmazali by ste článok o mojej osobe.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-12-2012 21:48:11
Martin, presne preto, aby pan Miskolci neurobil to, co mu radia. Dokaz je dokaz.

A co sa tyka statusu na FB, je mi ukradnuty. Prispevky pod nim su jeho vizitka. Tam je dolezity ten horny text.
Hmmm - clovek by povedal, ze pod viac ako tyzdni to uz pochopi kazdy... - a myli sa.
anonym | 14-12-2012 21:29:06
Z celeho mi je trochu zle. Osocovanie, navrhmi na podavanie zalob a podobne.
p. Majko. Tvrdite o pomoci a chcete sluzbu, troska chore. nadacia nie je miesto kde by ste si robili reklamu. Abyt v sekcii Pomohli je absolutne OK.
p. Miskolci, zmente status na FB, ked to tak chce. Nech je uz pokoj o tomto.
A nech si p. Majko nahana tych, ktori tam napisali svoje prispevky a nedava vas na zodpovednost za nich. Nevsimol som si, ze by p. Miskolci vas niekde nazval nebodaj k***tom.
Martin | 14-12-2012 21:28:52
pisete, ze je pre vas "kauza" uzavreta, ale stale ste neodpisal na nasledujuce:
" pan Majko | 14-12-2012 19:24:20
zaujimalo by ma pan Majko , na zaklade coho si dovolite do tohto clanku prekopirovat diskusiu z cudzej sukromnej stranky aj s menami uzivatelov? na stranke facebooku sa v podmienkach publikovania snimky z facebooku pise, ze potrebujete suhlas vsetkych zverejnenych jednotlivcov a potrebujete pisomny suhlas aj od facebooku.
Mozete sa k tomuto vyjadrit , vy ako rozhladeny clovek, moralista ?
.
znamena to , ze mozeme aj my vsetci svojvolne sirit a upravovat screenshoty vasich web stranok?
dakujem za odpoved"
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-12-2012 20:53:23
Niekedy si kladiem otazku, preco je spolocnost v situacii, v akej je.

Ked ti ludia chcu byt dobrovolne a tak neskutocne nenakladne klamani. Nezaujima ich kto problem sposobil, ale preco sa iny brani utoku.

Pan Miskolci, ak to je potrebne zopakovat tak teda - znovu (ale slubte ze uz naposledy!) - Vas status na Fb je Vasa visitka a vizitka autorov prispevkov. Fajn reklama, nie? Ale problem vznikol niekde inde. A to v tom, ze Vy ste najskor na FB a nasledne na SOL napisali klamstvo. To klamstvo je, ze Majko a SOL odmietlo spolupracu. Spolupracu ste odmietli Vy - Rudo Miskolci, ktory jednal v mene OZ Pomocnicek a to so mnou osobne. Ja som to pan Miskolci nepocul z tretej ruky. Ja som to zazil. Ja som s Vami telefonoval.
Tak sa dalej nestrapnujte odbacanim od merita veci.

Tak, ako aj Samkova mamina pochopila (asi jej niekto nasepkal), ze cesta vedie iba tadial, ze ten kto pochybi, vec napravi ospravedlnenim. Nie dalsimi utokmi voci a pokusmi o krycie manevre. Nezabudnite, loz ma kratke nohy.

Ja nateraz povazujem kauzu Miskolci z mojej strany za uzatvorenu. Cas, ktory som bol ochotny venovat Vam pan Miskolci sa naplnil. Teraz je rad na Vas. Do 20. decembra.
Prijemny vecer.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-12-2012 20:44:31
dookola | 14-12-2012 20:19:42 | - raz si dam tu robotu a skopirujem sem vsetky prispevky, ktore ste do diskusie pod roznymi nickami napisali. Jeden utok za druhym. A to hovorite o tom, ze anonymna diskusia je zla. Co by ste bez nej preboha robili? Ste pesne styria. A to akoby ste sa doplnali. Clovek by cakal, ze vymyslite nieco sofistikovanejsie...

No a uz by ste mohli vediet, ze vsetky kroky ktore su verejne, je potrebne aj obhajit. Dojde cas, kedy sa odpoved dozviete.
pre Michal Irsák ml. | 14-12-2012 11:15:56 | 14-12-2012 20:31:12
pokora,pokora a este raz pokora, hlavne od ruda je to co tu absentuje, aj tie nejuslachtilejsie myslienky mozu skoncit katastrofalne aj bez predsudkov
Martin | 14-12-2012 20:27:20
takisto ma zaujima odpoved na
pan Majko | 14-12-2012 19:24:20
:)
pre : dookola | 14-12-2012 20:25:14
presne si toto vystihol !!!
.
pan Majko vyjadrite sa na otazku z 14-12-2012 19:24:20 .
alebo nefunguje klavesnica?
dookola | 14-12-2012 20:19:42
Nieto pomáha bez nároku na protislužbu .To je pomoc.

Ale niekto hneď čaká protislužbu - to je ČO .
Nezávislé médium SEREĎ.
anonym | 14-12-2012 20:10:51
veď p. Majko nenapísal, čo očakáva za pomoc ! ale čo sa im za pomoc dostalo od R.Miškolciho. Status na fcb s hnusným komentárom.
A čo keď chce vytlcť zo SOL poniaze? Ved 5 rokov pchaju svoje peniaze do novín, tak aspon volačo nech majú z nich po rokoch.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-12-2012 20:09:16
Anonym | 14-12-2012 13:34:43 | tvrdite, ze taketo veci sa riesia medzi styrmi ocami? A preco svojim prispevkom vobec zatazujete mna? Ja som snad nieco zacal riesit na FB alebo SOL?

Kto to podla Vas niekoho diskredituje? Ten co sa po tyzdni (sanca na reakciu aj pre analfabeta) odvtedy co bol verejne na zaklade klamstva nazyvany kok*tom rozhodol branit? Co takto ma vymenit a nechat sa verejne nepravom urazat? Ci Vy iba anonymny komentar, chudaka ktory ked nieco presvihne zdrhne taktne prehliadnete a toho, kto fakt nezistne a nie malo pomohol, si dovolite kritizovat?

Mozete mi povedat, v com som spravil chybu okrem toho, ze som pana Miskolciho neposlal do prd*le hned na zaciatku rozhovoru a namiesto toho som mu trpezlivo vysvetloval, ako veci mozu dlhodobo fungovat iba vtedy, ked su zaujimave pre obidve strany?

To fakt po cely zivot chcete vsetci zit so stiahnutymi chvostami a este byt klamani a urazani?

Ak chcete, je to Vasa vec. Ale mna z toho vynechajte.
Peter | 14-12-2012 19:57:17
Bohuzial musim sa zastat o.z. Pomocnicek. p. Majko, tymi vyjadreniami o tom kolko va so stoji, ste dali a co ocakavate sa akosi nehodi, ak v celom kontexte chcete vyzniet ako pomahate, ste nesmierne nestranny (to zacinate teraz pisat automaticky vsade).mali by ste vediet, ze pomoc byva nezistna. Ak za nu nieco ocakavate, je to sluzba. Sorry.
Nieco u vas zacina smrdiet, a to bude to, ze chcete zacat zo SOL vytlkat peniaze. A asi ste troska blizko dna momentalne, ked ich spominate tak casto. V takom pripade je normalne, ze vasa "nestrannost" a "nezistnost" dostava riadne rany, lebo nie je cas byt moralny ak ma tlaci problem vsak?
pan Majko | 14-12-2012 19:24:20
zaujimalo by ma pan Majko , na zaklade coho si dovolite do tohto clanku prekopirovat diskusiu z cudzej sukromnej stranky aj s menami uzivatelov? na stranke facebooku sa v podmienkach publikovania snimky z facebooku pise, ze potrebujete suhlas vsetkych zverejnenych jednotlivcov a potrebujete pisomny suhlas aj od facebooku.
Mozete sa k tomuto vyjadrit , vy ako rozhladeny clovek, moralista ?
.
znamena to , ze mozeme aj my vsetci svojvolne sirit a upravovat screenshoty vasich web stranok?
dakujem za odpoved
pre rudo miskolci | 14-12-2012 18:32:20
Verim ,ze by som vas presvedcila,ze to nebolo celkom fer a v kutiku duse to viete aj Vy sam.Netreba zbytocne vyhrocovat situaciu,ale vo vasom pripade by som sa snazila o opak.Upokojit a ustat to.
Rudo Miškolci | 14-12-2012 18:26:17
pre objektivne | 14-12-2012 17:51:20
Celú túto nepeknu diskusiu vyvolal anonym, ktorý mi skopíroval moj status na FB. A to ma nastvalo. A prečo by som mal mazat niekoho vlastný názor? To je jeho vec, čo si píše. Ani p. Majko nezmazal príspevok, kde som dostal meno potkan. Ale ked niekto napíše o nom niečo zle, tak to hned maže.
Ale nech si robí čo chce, sú to jeho noviny.
Ja stále neviem začo sa mu mám ospravedlnit.
Čo ho na tom statuse tak strašne urazilo?
Touto diskusiou len pridávame čisielka do štatistiky.
Radšej sa stretnem osobne s každým a môžme sa rozpravat. Možno ma niekto presvedci o tom, že som to nemal pisat.
Ale stale ma len p.Majko obvinuje z niečoho, čo som neurobil. Obviniť môžete niekoho na základe dôkazov. Ak ich pán Majko nemá, tak budem ja žiadať ospravedlnenie od neho. Toto nieje objektívny článok ale útok na moju osobu a oz.
Martin | 14-12-2012 18:22:10
06.12.2011 napisal Majko "Zodpovednost za prispevky ako v novinach tak v diskusii je individualna a tak to musi byt."
Za komentare v tom konkretnom socialnom mediu maju byt zodpovedni len ti, ktori ich pisali. To, ze ten status sa pacil takmer 30 ludom a ze kopa ludi na daneho cloveka pisala to, co pisala, nieco dokazuje. A ze ich mal vymazat? Nesuhlasim. Kopa ludi, ktorych poznam, by totizto mala ten isty nazor.
objektivne | 14-12-2012 17:51:20
p.Miskolci,ked si precitate status na Vasom fcb,tak su tam tie vyrazy a komentare na Majka dost nelichotive a vulgarne.Staci,ze ste ich oznacili "paci sa mi" a mienku mam vytvorenu.Nezabranili ste tomu,aby sa tam nezainteresovani ludia takto vyjadrovali o cloveku,ktory vam pomohol.A je to vas satus!Nepoznam Vas,ale z toho,co je doposial predlozene,tak mi jednoznacne vychadza,ze ste to kapanek prepiskli.Toto si majko od vas nezasluzil.Tvrdite,ze vas nemame spajat s oz pomocnickom a pritom cely konflikt vznikol koli reklame na oz pomocnicek.Naozaj si myslim,ze ospravedlnenie by bolo na mieste a verte mi,ze by vase ego neutrpelo.Naopak,u mna by ste stupol.Taktiez by som cakala,ze urobite poriadky s tymi komentarmi pod vasim statusom.Uznajte,ze by sa to dotklo kazdeho z nas.Urcite ani vy by ste neboli poteseny.Niekedy je dobre vediet urobit jeden dva kroky vzad...pre dobro veci.Agresivitou sa nic nevyriesi a bola by skoda,aby pomocnicek chytil hned na zaciatku zly zvuk.
Rudo Miškolci | 14-12-2012 17:38:49
Treba toho Miškolciho udať, keď vás nazýva koko*om! Lenže ja som vás tak nenazval. Mali by ste skludniť vaše tvrdenia, lebo sú založené na nepravde. Ten, kto vie čítať, si môže všimnúť,že Rudo Miskolci to nenapísal. Každý si zodpovedá za vlastné komentáre, nie? Aj na tejto stránke to tak platí,alebo už nie?
Tak prosím Vás, nepíšte o mne, že sa vulgarne vyjadrujem na Vás alebo SOL, lebo v tomto zase klamete.
A klamete aj v tom, čo ste napísali v tomto článku:

"Ako na FB, tak v SOL pod článkom s úplne inou tematikou, Rudo Miškolci uverejnil vyslovene nepravdivé informácie o prípadnej spolupráci novín so združením"

Dokážte mi, že som to sem ja napísal!
A ktoré sú tie vyslovene nepravdivé informácie?

A ďalšie klamstvo:
"Pán Miškolci, nečakáme vďaku ani nič podobné. No úprimne, nečakáme ani, že nás za pomoc (aj finančnú) aj Vám osobne, budete nazývať hyjenami, ko*otmi a podobne."

Ja vás nazývam hyjenou a ko*otom??????
Preberte sa
Toto sú závažné obvinenia p.Majko!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-12-2012 16:39:01
Rudo Miškolci | 14-12-2012 14:52:56 - noooo konecne! Tu ho mame! Tyzden trvalo, kym si chalan na nas nasiel cas.

A je to vobec Rudo Miskolci? Ked zase nieco verejne po*erie, nezacne zase tvrdit zt to nie on, to niekto iny a Majko zblazni sa, zverejnuj !?

Niekolko krat bola Rudovi Miskolcimu ponuknuta moznost registracie - stale pise ako neregistrovany a teda anonym! Hlevne ze stale rozkazuje, co mam kedy urobit. Rudo, ved uz neblbnite, fakt si myslite, ze doma vsetci zerieme seno?

- - -

Skoro tyzden mal moznost Rudo Miskolci obhajovat, vysvetlovat a ocistovat.

Tak on poskace po hlavach vsetkym, ktori vtedy ked to ON a jeho dieta potrebovali do jeho rodiny natlacili svoj cas, energiu a prachy, na FB mna menovite necha nazyvat ko*otom, nasledne sa snazi zo vsetkeho vyvliect a ked sa mu to nedari a nedari, tak napise ze na nas nema cas? A to sa este najde niekto, kto snad kritizuje uverejnenie tohto clanku s holymi faktami? Skuste ich vyvratit - Rudo Miskolci, budte frajer aspon teraz a hodte na stol nieco, cim vyvratite to, co som napisal.

Pan Michal Irssak ml., obaja posname, ako funguju noviny. Obaja pozname to, co dokaze medium, co dokaze verejna mienka. To si fakt myslite, ze ja mam ako to jedno velke hovado skonit hlavu a nechat si ju os*at Rudom Miskolcim? Vy by ste to urobili? Vy by ste snad otvorili sampus a oslavili, ze Vas, kto ste fakt zo svojho a fakt nie malo pomohli nazyva ko*otom prave ten, komu ste pomohli?

Damy a pani, pan Rudo Miskolci mi nestoji ani za cestu do Nitry, aby som advokatovi podpisal plnu moc. On sa dostatocne znemoznil sam. A ze zo sbeou stahuje aj OZ za ktore realne vystupoval a rozhodoval? To je jeho osobna vec a vec tych, ktori to toleruju. Mne to je srdecne jedno, pretoze to jednoducho neviem ovplyvnit. Keby som bol na ich mieste ja, tak by som mileho Rudka nakopal do kakaca a isiel by kade lahsie.

Na stole mate fakty a nik mi nema pravo vycitat, ze som ich na stol vylozil. Moja trpezlivost bola svata a cakal som az nezvykle dlho. Mam na to dovody.

A aspon trosicku ferovosti prosim pre tych, ktori maju instrukcie ako a v com v diskusii zavadzat. On to fakt zacal IBA Rudo Miskolci a nie niekto od nas, i ked my sme mali ovela vacsie pravo napisat o tom, ako si niekto mysli, ze je Pan Boh a ze vsetci poskladaju ako colstok. Pan Miskolci skutocne prestrelil. A to, ze este ani dnes nevie nic viac ako to co zase dokazal,jasne hovori o jeho sposoboch.

Neviem, no mozno Rudo Miskolci myslel, ze jeho zjavny a cieleny utok na konkretnu osobu a konkretne medium zalozeny na klamstve zostane bez odozvy. Tento material mozete povazovat napriklad za nutnu obranu.

- - -

Pan Miskolci, prosim, uz mi nehovorte, co mam a nemam na SOL. Ak budem u Vas na navsteve, rad sa Vam podriadim...
anonym | 14-12-2012 16:36:35
vyjasniť medzi štyrmi očami? majko to napísal dobre: ľahko je niekoho verejne osr*ť a potom sa mu medzi štyrmi očami ospravedlniť.
Rudo Miškolci | 14-12-2012 14:52:56
pre Jozef | 14-12-2012 13:42:31
Plne s Vami súhlasím, že to cele vyvolal komentár
"rudo miskolci | 06-12-2012 17:19:22"
Avšak identitu tohto komentáru vie iba p.Majko a mal by ju zverejnit.
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 14-12-2012 14:46:09
anonym | 14-12-2012 14:13:03
konecne ma aspon jeden prispevok dobre pobavil :-D
anonym | 14-12-2012 14:13:03
OZ Pomocnicek si to odskace najviac. Je mi zle, A Majko sa tesi, ze ma diskusiu a clanok. Pokazte vsetko v meste, ide vam to. K tomu sa este vyjadri odbornik Loffler a mame krasnu diskusiu...Uz som hovoril, ze mi nie je dobre? Klikam tymto novinam krizik a dovidenia.
Načo ? | 14-12-2012 14:07:08
Stretnite sa a vyjasnite si to !
Katastrofálna úroveň na oboch stranách.
Jozef | 14-12-2012 13:42:31
ja si myslim, ze to cele zacal R.M. svojim vypadom voci SOL ked napisal svoj prvy prispevok pod iny clanok:
rudo miskolci | 06-12-2012 17:19:22

Či?
Preco? | 14-12-2012 13:40:00
By sa mal ospravedlnit? A to verejne? Ved neporusil ziadny zakon a vy nie ste sud aby ste mu nariadoval takuto formu sankcie za porusenie nicoho? Za co ho chcete udat? Za to ze napisal svoj nazor na vas a na vase pseudonoviny? Spravate sa ako niekto kto ma pravo odsudit a potrestat. Vy ale nie ste opravneny rozhodovat. Podajte trestne oznamenie a pockajte si na rozhodnutie sudu. Potom mozete ziadat verejne ospravedlnenie. Az ked to nakaze sud!
Anonym | 14-12-2012 13:34:43
Pan Majko. Taketo veci sa riesia medzi styrmi ocami. Urobil chybu aj pan Miskolci aj vy. Zbytocne to dramatizujete a mam pocit, ze citam velmi zlu obdobu bulvarneho media. Zdiskreditovali ste zacinajuce obcianske zdruzenie s dobrou myslienkou. To je najhorsi fakt. Pytam sa - kto dalsi pan Majko? Je toto cesta? Ja si myslim, ze nie.
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 14-12-2012 13:21:44
Michal Irsák ml. | 14-12-2012 12:22:00
2. ja zastavam ten nazor, ze ak sa niekto hlasi k comukolvek, a prezentuje rovnake hodnoty, tak nie je dovod nestotoznovat to. Priklad: rovnako moze p. Majkova povedat, ze dava od seredonline ruky prec. Tiez tomu nebudem verit.

3. suhlasim, robme zaveri az potom, ked budeme vidiet vysledky konania organizatorok. Tak isto, ako moje vyjadrenie moze niekoho ovlypnit negativne = neprispeje, tak tak isto moze Vase vyjadrenie niekoho motivovat pozitivne = prispeje. Nech si kazdy vyberie.

4. niet sa za co ospravedlnovat.
anonym | 14-12-2012 12:49:45
ja som držal palce pomocníčkovi, ale hneď prvý projekt na trošku zarazil. Výťažok z kalendára je len pre dve deti zakladateliek. Vôbec nezávidím, skôr tie rodiny lutujem, ale potom načo OZ ? mohli to robiť aj bez toho a celá diskusia by bola zbytočná tu. Som fakt zvedavý na vyúčtovanie z ich projektov.
Registrovaný Michal Irsák ml. Michal Irsák ml. | 14-12-2012 12:22:00
Daniel Loffler | 14-12-2012 12:06:28
Tesi ma, ze ste zareagovali. Nemam umysel tu vchadzat do hlbsej diskusie.
1. S tym by som aj suhlasil, daco pravdy na tom bude. Kazdy vsak raz zacinal a silnym sa stal, nie vznikol.
2. Obcianske zdruzenie je pravnicka osoba. Aj ja sa k nej mozem hlasit a to este neznamena, ze som jej predstavitelom. To su dve rozdielne veci.
3. V tomto bode mi skor islo o to, aby sme zavery z konania a aktivit OZ robili az potom, ked naozaj dajaka aktivita prebehne, nie skor. Vas komentar mohol totiz lahko ovplyvnit aj ludi, ktorych nie su vo vnutri tejto problematiky aby nic neprispeli...
4. Ospravedlnujem sa pri tomto bode, zle som pochopil vas komentar.

Aby sme sa teda pochopili na zaver. Neobhajujem tu p. Miskolciho, neobhajujem ani p. Majka. Obhajujem jedno OZ, ktore ma podla mna vybornu myslienku a ktore sa nemusi vobec stotoznovat s konanim a vystupovanim p. Miskolciho, i ked tam existuje rodinne prepojenie na jednu so zakladateliek. To je vsetko.

Prajem prijemny vikend.
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 14-12-2012 12:06:28
Michal Irsák ml. | 14-12-2012 11:15:56 len aby sme si boli na cistom:
1. kludne nech vzniknu, zalozme ich rovno pre kazde dieta zvlast, aby ich nebolo malo a vsetci sa potom stazujme, ze ziadne OZ nema peniaze. Ja preferujem malo silnych ako vela slabych. Silny partner dokaze pomoct ovela lepsie, ako dvaja slaby.

2. treba uvazovat na urovni fyzickej a pravnickej osoby? OZ pomocnicek je firma, alebo OZ? Ktokolvek, kto sa k OZ hlasi, je pre mna jeho predstavitelom. Ktokolvek, kto sa hlasi k firme, je pre mna jej predstavitelom (ako konatel, tak zamestnanec).

3. neurychlujem ziadne svoje konanie. Tento svoj nazor som prezentoval hned, ked OZ vzniklo. Ako som povedal, bolo tu uz vela zbierok, ktore sa stratili.

4. nemyslel som to ironicky. Ak zakladetelky ukazu, ze to myslia vazne a vseobecne = pre vsetky deti, ktore to potrebuju, bez rozdielu, tak mozu cakat aj prispevok odomna. Ale musia to najprv dokazat.

Nestaviam svoj nazor na jednej diskusii. Vidim, ako diskutoval p. Miskolci na Seredonline aj FB. Moji kamarati budu tiez pochlebovat mne a nie mojmu protivnikovi(bez ohladu na to, kde je pravda)...
Stano | 14-12-2012 12:04:33
Myslim ze az cas ukaze ci to oztko vzniklo na pomoc iba 2 detom alebo akym klucom budu rozdelovat peniaze. Ak je to pomoc iba samemu sebe tak sa o tom ako ocharite neda hovorit lebo taj e nezistna a toto je zistne. Tiez mam nazor ze pan Miskoci to velmi prestrelil a drzo pourazal ludi co mu pomahali ak je toto clovek ktory ma byt sucastou charity tak to prispejem radsej zltemu anjelovi
Prophecy | 14-12-2012 11:49:42
Ale inak držím palce, lebo vidieť, že mesto asi nemá záujem ani o škôlky, nie to ešte takéto aktivity smerom k akým sa OZ Pomocníček uberá.
Takže... Držím palec :)
Prophecy | 14-12-2012 11:47:41
V podstate trend je taký, že si založím OZ a keď už nedostanem všetko zadarmo tak niekomu vulgárne "naložím" na FB, ale to nič, lebo to som písal ako ja súkromná osoba...
:) Idem na to :)
Registrovaný Michal Irsák ml. Michal Irsák ml. | 14-12-2012 11:43:59
Anka | 14-12-2012 11:31:45
Dobry den prajem. Netvrdim, ze dokazy tu nie su. Viem, ze p. Miskolci a jeho rodina prijali pomoc. A za to si velmi vazim ludi, ktori to urobili. A takisto SOL, ktora to vtedy propagovala. To, comu sa chcem vsak vyhnut je posudzovat aktivity celeho OZ (ktore vzniklo neskor) na zaklade spravania sa jedneho cloveka, ktory oficialne nie je sucastou OZ. To, ako sa zachoval nie je na mne, aby som to riesil. A ani nechcem, lebo je tazke urobit si objektivny zaver. Chcel by som len, aby tato vec nepochovala cele OZ, pretoze OZ sa este ani neprejavilo poriadne vo svojich aktivitach. Preto sa mi tento clanok nepaci. Neriesil som, kto ma pravdu a kto nie. Ci ma pravdu p. Miskolci alebo p. Majko. Chcem vsak pozvbudit tri dievcata, ktore maju dobru myslienku, aby isli vpred. To je vsetko.
Jozef | 14-12-2012 11:37:30
Michal Irsák ml. - myslim, ze Anka to povedala aj za mna.
ako som pisal nizsie - stacilo sa distancovat.
Anka | 14-12-2012 11:31:45
Pán Irsák ja tu vidím jasné dôkazy. Pán Miškolci prijal nezištnú pomocnú ruku už niekoľkokrát - veď si to môžte tu v novinách vyhľadať. Skladali sme sa na jeho syna celé mesto. Ja som tiež prispela. Pán Miškolci za pomoc sa patrí poďakovať. Vy ste zareagovali arogantne, povýšenecky a najhoršie ako sa dalo. Človek niekedy robí chyby a patrí sa za to verejne ospravedlniť. Najlepšie by bolo vyhľadať svojho otca a vypýtať si jednu - dve otcovské, možno Vám to do života veľmi pomôže.
Prophecy | 14-12-2012 11:30:03
Asi to je pravidlom, že zo Serede nie je nič dobré....
Neprispievam a ani nebudem prispievať na Sereďské združenia, nemá to cenu.
Jedine OZ Tulák uznávam a podporujem, ale aj tak som ostražitý... lebo Sereď, no nie? :)
p.s.: tento príspevok bol nominovaný na Nobelovu cenu za Mier 2013....
Martin | 14-12-2012 11:26:56
Plne suhlasim s Michalom Irsákom ml., tento clanok je napisany stylom, ktory sa vidi len u tej jednej osoby, nikde inde...
Registrovaný Michal Irsák ml. Michal Irsák ml. | 14-12-2012 11:19:26
P. Majko, nepaci sa mi styl a sposob akym je tento clanok napisany. O co vam ide? O to, aby obcania spoznali pravdu? A na zaklade akych faktov a okolnosti? Alebo vam ide o to, aby ste to poriadne "nalozili" p. Miskolcimu? Je to nechutne to tu dalej natahovat. Nepopieram, ze ste na zaciatku velmi pomohli o.z. Pomocnicek. Tak ako aj inym projektom, co je vyborne. Mam vsak obavy, ze momentalne mu ovela viac skodite. Dalo sa to cele uzavriet uplne inak. Tymto sposobom len zivite jednu velku diskusiu plnu ohovarania, zlorecenia a skodi sa tak samotnemu OZ. Myslite si, ze po opatovnom uverejneni prispevkov p. Miskolciho a takisto faktov z vasej strany sa zisti, kto ma naozaj pravdu a ako to je? Opakujem, aj keby ste mali nakoniec pravdu v tom, co pisete, dalo sa to uzavriet cele uplne inak. Namiesto toho tu mame opat bulvar, ktoremu sa obcania, ktori radi prispievaju do tychto diskusii velmi potesia. Takto tieto noviny stracaju naozaj uroven, a to ma mrzi. Na druhej strane je to prave dennik Novy cas a jemu podobne, ktore su najpredavanejsie. Asi je to teda zamer.
Neobhajujem tu ani p. Miskolciho a ani vas, pretoze je tazke vidiet do vnutra veci len na zaklade toho, co tu pisete. Nepozname ani okolnosti… Navrhujem, aby ste si to vyriesili osobne. Tak, aby uz OZ Pomocnicek mohol v klude pokracovat vo svojich aktivitach bez toho, ze by nanho bola stale hadzana spina.
A este na zaver. Bojim sa, ze ked takto pojdete dalej, SOL to bude musiet zabalit, pretoze vam tu uz nikto nebude chodit. Aspon teda nie ludia, ktori cakaju kvalitne, objektivne a zmysluplne clanky a chcu o veciach diskutovat na urovni. Dufam, ze to tak nebude. Bola by to skoda.
Registrovaný Michal Irsák ml. Michal Irsák ml. | 14-12-2012 11:15:56
pre: Daniel Loffler | 14-12-2012 10:07:47
P. Loffler, tak pekne poporiadku:
1. Podla vasho nazoru teda nemoze vzniknut ziadne nove zdruzenie alebo projekt s podobnou myslienkou?

2. Co sa tyka p. Miskolciho, tak ho oddelit treba. V tychto diskusiach vystupoval pod svojim meno. Ako ten, ktory chcel pomoct zdruzeniu. To, co napisal, napisal ako sukromna fyzicka osoba a ak v tom nieco nie je jasne, je to stale slovo proti slovu. Nevystupoval v mene OZ, pretoze ani nemoze. Nezalozil ho, nie je statutarom. Ak daco napisal proti SOL, napisal to ako R. Miskolci, nie ako OZ. Manzel, manzelka… Prosim vas, tu treba uvazovat na urovni fyzickej a pravnickej osoby.

3. Urychlujete svoje konanie. Kto vam povedal, ze vyuctovanie nedostanete? Preco posudzujete nieco, s cim ste este nemali skusenost? A negativna reklama? Nevidim, ze by malo zatial OZ negativnu reklamu. Zo svojich aktivit za ktore si zodpoveda nevychadza ziadna negativna reklama. Negativnu reklamu mu skor robia ludia, ktori nevedia oddelit cierne od bieleho.

4. Tesi ma, ze aspon v niecom drzite palce tomuto OZ. I ked dost ironicky zrejme...

Velmi sa vam cudujem, ze staviate vase zavery na jednej diskusii, ktora tu minuly tyzden vznikla ohladom osoby p. Miskolciho (ktoreho vobec nepoznate, ak len z toho, co napisal) z ktorej nie je vobec jasne, kto ma pravdu a kto nie a do akej miery ide o objektivnu vec alebo len o osobne vybavovanie si uctov.

Preco toto vsetko vlastne pisem? Pretoze mi je az nechutne z toho, ako vieme pochovat kazdy dobry projekt este skor, ako vobec zacne. Takyto projekt potrebuje praveze podporu. Aj oni sa len ucia, zacinaju. Treba im dat doveru a pomoct im ako taky projekt rozbehnut a robit. Ten je u mna hrdina, kto dokaze toto. Pozor, pri tychto slovach nemam na mysli SOL, lebo viem, ze od zaciatku tu podpora bola. I ked teraz je to skor opacne… Ohladom SOL a p. Majka sa vyjadrim v nasledujucom komentari.
Registrovaný Michal Irsák ml. Michal Irsák ml. | 14-12-2012 11:14:17
pre: Jozef | 14-12-2012 10:11:46
Dobry den prajem. Mate pravdu, mohli to urobit. Ale mozno maju aj opravnene dovody aby to neurobili. Vy viete, kde sa v tej celej komunikacii nachadza pravda? Je tazke to takto postavit.
Mozno len nechceli zivit dalsiu nic neriesiaciu diskusiu. Moj nazor je, ze ich treba podporit. Su mlade, zacinaju. Projekt ma vybornu myslienku. Este nemal moznost sa sam prejavit, predstavit. Tak ich nechajme konat, podporme ich a potom mozme robit zavery. Na zaklade skusenosti so samotnym OZ a s ich aktivitou.
schyzofrenia? | 14-12-2012 10:14:42
Na jednej strane vybavujes Pomocnickovi reklamu na SOL, a ked to spackas maximalne jak sa len da tak teba nemame zrazu spajat s OZkom? Rudo co fetujes?
gulak | 14-12-2012 10:13:17
Väčšinou takéto projekty utočia na psycho človeka,hlavne ked sa jedná o deti,ale takýmto rýchlo kvaseným projektom neverím
Jozef | 14-12-2012 10:11:46
K osobe R.M. sa uz vyjadrovat nebudem, to uz som spravil pod inym clankom. Ale dufal som, ze "tri obyvatelky", ktore zalozili OZ.P. sa tu, na tychto strankach aspon pokusia distancovat sa od jeho vyjadreni a pokusia sa zachranit, mozno dobru myslienku.
No nic.
Aj na zaklade takychto situacii sa rozhodujem, komu poslem svoje 2%.
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 14-12-2012 10:07:47
k OZ Pomocnicek:
1. nerozumiem cielu tohoto projektu. Podobne projekty s CELOSLOVENSKOU posobnostou tu uz davno su a dokazali svoju opodstatnenost a zamery. Dobry anjel, Hodina detom, Usmev ako dar. Organizatorky zakladaju nieco, co tu uz je. Preco radsej nespojili svoje sili s tymito organizaciami?

2. oddelovat pana Miskolciho od projektu??? Zakladatelkou je Michaela Miskolciova, jednym z prvych prijimatelov pomoci ma byt Tobias Miskolci. Nie su rodinou? Ci pani manzelka sa distancuje od aktivit svojho manzela a naopak p. Miskolci sa distancuje od aktivit svojej manzelky???

3. prepacte damy, zrejme mate dobre umysli. Ale ja si tento rok opat vyberiem radsej projekt od ktoreho mozem ziadam "vyuctovanie" mojho prispevku a on mi to bez problemov poskytne. Nema negativnu reklamu uz hned po jeden a pol mesiaci. Je tu uz par rokov a vidim tie pozitivne vysledky. Mozno sa do tejto kategorie dostanete casom aj Vy, uvidime.

4. uz bolo na celom Slovensku niekolko zbierok, ktorych vytazky zmizli nevedno kam. Drzim Vam palce, aby sa to nestalo aj teraz tak a drzim palce s organizaciou nastavajuceho koncertu.
Registrovaný Daniel Loffler Daniel Loffler | 14-12-2012 09:41:40
k panovi Miskolcimu:chcel som povodne napisat len p. Rudovi Miskolcimu na facebook, kedze ako pise "Mali ste sa vyjadrit pod ten status na fcb, len tam by ste vystupovali pod vlastným menom a to by ste už nemali odvahu."
No s polutovanim musim zhodnotit, ze p. Miskolci klame aj v tomto. Ci uz zamerne, alebo z nevedomosti. Prispiet pod jeho status mozu len jeho "priatelia", ktorych na FB ma. Ja nie som priatelom pana Miskolciho ani virtualny ani realny, nepoznam ho, no chcel som mu napisat par slov. Pod vlastnym menom a fotkou. No NEDA SA. Z vole pana Miskolciho! Za sposob nastavenia FB si je vyhradne zodpovedny pan Miskolci.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign