Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Zuzaninu skúsenosť takto popisujem preto, aby aj širšia verejnosť vedela, v akých podmienkach žili, žijú a pracujú slušní slovenskí novinári.

Miloš MajkoDátum16. 04. 2019 21:02:34TémaAktuálne témy

Bývalá kolegyňa z denníka a dnes šéfka nadácie Zastavme korupciu Zuzana Petková bola na polícii ako poškodená nahliadnuť do spisu. Na objednávku Kočnera ju totiž sledovali ním platení udavači okolo Petra Tótha a polícia to teraz vyšetruje. Petková píše: ,,Moje sledovanie (...) sa začalo v lete 2017, zhruba mesiac po tom, čo sme s Xéniou Makarovou publikovali tento text. https://www.etrend.sk/…/nova-kauza-dph-kocnerove-firmy-poli…"
,,Každý deň sledovačky bol ako cez kopírák: ráno 8.30 dieťa do škôlky, potom práca, potom odvoz zo škôlky, hra na ihrisku, pred domom, príchod domov, 21.30 to vždy zapichli, lebo "objekt už nevyšiel z domu." Po troch týždňoch sledovania na pokyn zadávateľa ukončené ako nezaujímavé."
Ako Zuzana dodáva, zo zvodky sa o sebe ďalej dozvedela, že ,,mám svižný krok a panikárim, keď stratím dieťa z dohľadu. To platí. Dvojnásobne po vražde Jána a Martiny."

Zuzaninu skúsenosť takto popisujem preto, aby aj širšia verejnosť vedela, v akých podmienkach žili, žijú a pracujú slušní slovenskí novinári. Poctiví a neúplatní ľudia, o ktorých politický gauner číslo 1 fialový v ksichte zúrivo vykrikuje do kamier, že sú najväčší zločinci, protislovenské prostitútky a že bude proti nim bojovať.
No fuj.

Zdroj: FB


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-04-2019 21:02:07
seredan | 17-04-2019 16:06:14 | - nebudem zo siroka, v ramci moznosti strucne k dolezitej veci o ktorej by ste asi mali vediet.

M.Dana som sa aj s kolegom zo SITA ja osobne VEREJNE zastal vtedy, ked Ivan Katrinec na tlacovke v TT Dana nechcel vpustit do miestnosti, nakolko NEDOSTAL POZVANKU. Jasne sme Katrincovi povedali, ze ak bude robit rozdiely, odchadzame, resp. neuverejnime z tlacovky nic. Katrinec ustupil a Dana vpustil.

Vysledok "prace" M.Dana sme si mohli pozriet nielen na YouTube, ale aj vo forme zmanipulovaneho a ucelovo zostrihaneho a okomentovaneho videa aj na primatorom Tomcanyim zvolanom MsZ, kde prave Danovym materialom ZMANIPULOVAL POSLANCOV MsZ, VEREJNE KLAMAL a zaistil si schvalenie uznesenia, za ktore sa mnoho z nich po kontrole vykonanej hlavnbou kontrolorkou hanbia. (pre aktivnych pripominam, ze vsetky tvrdenia viem v plnej miere dokazat)

Az nasledne mi docvaklo, naco bol Dano na tlacovke.

Potom ma Dano verejne NEOPRAVNENE nazval estebakom a toto zopakoval VEREJNME este viac krat.
Je len zaujimave, ze k tomu doslo v termine, v ktorom bolo pripravovane MsZ a po nom teda v case, kedy sa primator namiesto priznania vyznych nedostatkov na ktore Kurbel upozornoval, venoval radsej utokom na poslanca a na mna.
Pravna dohra je na ceste rovnako, ako aj v pripade Dana, kde tiez nie je vec ukoncena.

Nie, M.Dana sa ja osobne NEZASTANEM UZ NIKDY a divil by som sa kazdemu, kto by tak urobil. Samozrejme ze sa neznizim na jeho uroven a odo mna nenajdete ziadne primitivne invektivy voci nemu.

Odvtedy Dana sledujem sporadicky a to nie preto, lebo by ma zaujimal, ale preto, lebo ma zaujima, o koho sa on nezaujima. ;-)

Ale temou FB statusu nieje Dano.

- - -

tiež SEREDAN | 17-04-2019 17:22:34 | - dakujem za informaciu. Najst svoje meno na zozname M.Dana je pre mna uplne rovnake, ako by (aspon predpokladam) bolo najdenie Vasho napr. Vasho mena na zozname pedofilov vytvorenom obecnym blaznom. Oba zoznamy maju obdobnu relevanciu.

Povazujem vsak za skodu a pre mna nie potesujuce, ked moj kredit hodnotite prave na zaklade takychto nezmyslov.

Musim vsak byt objektivny a uviest, ze ak je moje meno medzi drvivou vycsinou ostatnych tam napisanych, nemam s tym najmensi problem.
tiež SEREDAN | 17-04-2019 17:22:34
Odpoveď na vašu otázku sa nachádza v googli pod názvom:
Zoznam skorupovaných slovenských presstitútok a ľudí, ktorým prekáža práca novinára Martina Daňa a GINN.PRESS
seredan | 17-04-2019 16:06:14
pan Majko ja viem ze nie ste autorom clanku, preto som napisal ze ste sem dali "prispevok". Co sa tyka vkladania mojich komentarov cez "anonymizer" nie je to ucelove zato ze je to komentar na SOL. Ja surfujem po internete takto zabezpeceni. Ako dobre viete internet o vas uklada kopu informacii a mna nebavi ze vzdy ked sa prihlasim na internet ukazuje moju polohu, vyskakuju mi reklamne okna, ukalada sa moj archiv navstivenych stranok... Nerobim a nepisem nic v rozpore so zakonom. Nevkladam nenavistne komentare, neurazam, nenadavam. Len proste nechcem vsetko zdielat s facebookom, twiterom, googlom.... Co sa tyka tej mojej otazky na Todovu mne neslo aby ste hodnotil ale aby ste povedal ci bola jej diplomovka podla Vas v poriadku. Hovorite ze o diplomovke viete len to co bolo v mediach. Ano presne tak, vyslo napovrch co vijst nemalo. Ked sa to zistilo o Dankovi vsetci boli hore nohami. Ked sa to iste zistilo o Todovej, ktora mimochodom o Dankovi a jeho praci popisala kopu clankov tak zrazu zostalo ticho. Dvojaky meter ako vysity. A co sa tyka pani Wienk az take dobre meno nema, hlavne teraz ked vychadzaju na povrch iste veci spred 10 rokov. Isto viete na co narazam ak nie rad poskytnem link na dobre citanie :). Ani transparenci neni take transparentne ako sa tvari. A co sa tyka pana Dana, ano dakedy veci prehana, dakedy robi zbytocne divadlo ale mne islo len o tento jeden konkretny priklad, kedy bol napadnuty a bolo mu zabranene ist na tlacovku podotykam verejnu a nikto s novinarov hlavnehu prudu si ho nezastal, lebo to bola Caputova. Dalsi priklad ako sa snazia novinari znicit dalsieho "nepohodlneho" novinara Dana je priklad Dibakovej a jej nechutneho vystupu pri zbierani podpisov na prezidenta. Taktiez nechutna peticia akoze novinarov aby Dano nemohol chodiit do parlamentu. Proste novinarske prostredie je prehnite. A kym sami novinari sa nevycistia od zapredancov, nebudu mat doveru vacsini ludi. A pan Majko, dakujem za odpoved k mojmu aj ked "anonymnemu" prispevku. Pekny den zelam.
tony | 17-04-2019 16:00:46
myslel som si,ze uz tu povestnu veticku nenapisete,ale dockal som sa,NIE SOM AUTOROM CLANKU ANI V JEDINOM SLOVE,trosku alibisticke nemyslite.
neviem ci zratame novinarov na jednej ruke,ktory pisu objektivne,ani nemozu pokial maju media pokupene rozne financne skupiny,tak novinarcina nebude nikdy objektivna.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-04-2019 14:06:11
seredan | 17-04-2019 11:34:58 | - neprinalezi mi hodnotit diplomovku NIKOHO, nakolko by som hodnotil VYLUCNE z medializovanych informacii, ktore skutocne mozu byt tendencne.

Zuzana Wienk vedie organizaciu, ktora je respektovanou nielen v SR a na jej spochybnovanie nevidim dovod.

Uz to, ze ste svoj prispevok vlozil cez anonymizer znaci, ze v prvom rade cestnu hru nehrate Vy.
U mna VZDY a to aj v skutocne citlivych prispevkoch najdete moj podpis a preto sa viem relevantne vyjadrit a niest zodpovednost VYLUCNE za to, co napisem a uverejnim ja.

Co sa tyka M.Dana, osobne som mu pomahal a uverejnil som asi 5 rozhovorov s nim aj tu na SOL (najdete v archive). Povedane inak, podporoval som ho dovtedy, pokym som si bol presvedceny, ze jeho publikacna (nie podnikatelska) cinnost je v sulade s etikou a ma zmysel pre demokraciu a slobodu slova.
Robil som tak dovtedy, pokym som nezistil, ze niektore jeho materialy su urobene "na zakazku" s najvacsou pravdepodobnostou za ucelom kompromitacie konkretnych osob a to nie uverejnenim pravdy a faktov, ale zmanipulovanych a tendencne podanych informacii.
K jeho sucasnej "cinnosti" sa vyjadrovat nebudem - predsa len to fakt nemusim. A nechcem klesat tam, kde sa nachadza on.

No a co sa tyka samotneho clanku, NIE SOM JEHO AUTOROM a to ani v jedinom slove.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-04-2019 13:52:09
Odpoveď | 17-04-2019 11:25:26 | - akekolvek porovnania s inymi mediami platenymi ako Vy pisete ich mecenasmi, su pre SOL nepouzitelne. SOL totiz NEMA ziadnych mecenasov. Nie je ovladane ZIADNOU zaujmovou ci financnou skupinou. Ako v jednom z mala medii na SOL najdete plny nazov a ktivny kontakt na vydavatela, ludi z timu SOL, ako aj autorov a zdroje vsetkych clankov.

Ako v naozaj minimalnom mnozstve medii, tak na SOL vie aj pologramotny jedinec (ak ovsem chce) rozoznat spravodajstvo od cestopisu ci vlastneho nazoru. Staci len chciet a citat...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-04-2019 13:44:36
tiež SEREĎAN | 17-04-2019 09:31:47 | - Dakujem a som tomu uprimne rad. O aky zoznam sa jedna?
seredan | 17-04-2019 11:34:58
zaujimave p. Majko ze date sem prispevok o nejakej Petkovej, ktora ani nie je novinarka podla jej vyjadrenia, ale napr. takeho Dana ste nespominal ked mu Caputova neumoznila vstup na tlacovku, ktora bola verejna a fyzicky ho tam napadli. To ste neodsudzoval. Zaradil ste sa postupom casu nie k novinarom ale pisalkom. Dakedy ste bol objektivny, ale to je uz davna minulost bohu zial. A nazvat Petkovu a Makarovu slusnymi novinarmy je vysmech. Oni nemaju o slusnosti a pravdivom informovany ani sajnu. Su tendencne a pisali na objednavky. Tak ako aj vacsina uplatnych novinarov. Nanestastie slusnych a poctivych novinarov, ktory pisu pravdivo a drzia sa faktov je velmi malo. Preto cest takymto novinarom. PS: ked "novinari" seduju dakoho ako besne psy a fotia ho na kazdom kroku to Vam nevadi. Ale ak dakto chce odhalit skorumpovanych novinarov to vam vadi. Ved je demokracia, na kazdeho rovnaky meter. Novinari nie su neviniatka, ak zavadzaju a vymyslaju si veci v clankoch mali by niest za to zodpovednost aj trestnopravnu. Ak odhalia zavazne kauzi, poukazu na preslapy tak naopak, zasluzia si ochranu, pomoc,respekt. A pan Majko dam vam sancu ukazat ze ste objektivny tak prosim odpovedzte na moju otazku je podla vas Monika Todova cestna novinarka? Vypracovala svoju diplomovu pracu tak ako mala a bola aj adekvatne za to ohodnotena? Prosim drzme sa iba faktov a to rozsahu jej spracovania a prace jej oponentky. Ak by ste nevedel kto bol oponentka bola to pani Wienk. Pan Majko dakujem za odpoved, ktora dufam bude :). Peny den zelam.
Odpoveď | 17-04-2019 11:25:26
Vytvárat dojem že novinár je niečo božské bojujúce za spravodlivosť v mene ľudí je tak na dobrú noc pre deti.

Každý novinár je platený presne za to čo od neho očakáva zamestnavatel. Pokiaľ sú noviny zamerané na liberalizmus tak asi ťažko bude novinar písať pozitívne články na konzervativizmus. Jednoducho by to znižovalo značku daných novín a hlavne by strácali svoje publikom.
Tak ako napríklad DennikN a SME. Oni musia obhajovať svoj smer a svojich mecenásov. Penta je smečkom chranena a dennikN chráni ESET.
Aktuality to isté.
Keby bol Kocner z Penty alebo esetu tak teraz je na slobode. Tak ako Haščák.
Kvalitných novinárov je bohužiaľ malo ktorí dokážu písať nestranne na každú stranu. Preto aj ľudia na SVK v ankete či veria novinárom jasné hlasovali že nie.
Titulky s nadpisom údajne, z anonymného zdroja, informácie z kuolaroch a podobne manipulatívne techniky su už okaté.
Preto napríklad Hlavne správy a iné alternatívne zdroje čoraz viac vyhľadávajú ľudia lebo už ich nebaví stále čítať stále tie isté jednostranne bludy.
Určitá skupinka novinárov ako Todova, Vagovič ... znehodnotila pojem novinár na SVK.
tiež SEREĎAN | 17-04-2019 09:31:47
Pán Majko Nesmierne som si vážil aj vás, nielen ako novinára, ale aj ako človeka. Pribrzdil som, keď som videl jeden zoznam o ktorom sa nechcem zmieňovať. Mám kamaráta a podotýkam dobrého, ktorý nemohol pre niekoľko podpisov vykonávať prácu novinára v určitých priestoroch! Takže tak!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-04-2019 09:13:57
Lahkost s akou pisete svoje prispevky napoveda, ze ani len netusite, co novinar / obcan ktory sa postavi proti bezpraviu a zlu musi absolvovat v zapase co i len za ucelom dokazania pravdy. Kolko energie, casu a penazi to stoji.

Zpravidla na to pride clovek az vtedy, kedy sa dostane do obdobnej pozicie.
tiež SEREĎAN | 17-04-2019 08:55:37
Keby sa nejednalo o Petkovú, možno by som nebol podráždený s týchto slov. Lenže Petková spolu s Makarovou prehlásili, že už nie sú novinárky! A za ďalšie, produkujú samé výmysly. Takže tak.
Seredan | 17-04-2019 08:20:21
"Poctiví a neúplatní ľudia" ten bol dobrý 😂😂
To platí asi len pre tých ktorí sú na tej tzv. "našej strane" a každý kto nie je s nami je neslušný, konšpiračný, agent ...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign