Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Žijeme v zvrátenej spoločnosti, ktorá šikovných a múdrych trestá a lenivých a sprostých odmeňuje

Miloš MajkoDátum26. 09. 2012 09:22:34TémaEkonomika
200 Článok v dnešnom vydaní denníka plus1den

Dnes už málokto pochybuje o tom, že vlády jednotlivých krajín sa snažia uvaliť informačné embargo na dianie v ich krajine, ktorého publicita im zrovna nevyhovuje. Týka sa to napríklad štrajkov, demonštácií a nepokojov ekonomickej povahy. O to závažnejšie je, keď do médií preniknú informácie, ktoré hovoria niekedy až o brutálnych zásahoch ozbrojených zložiek proti demonštrantom, ktorí nechcú nič iné iba normálne pracovať a za svoju prácu dostávať normálne odmeny. Samozrejme, že otázkou na diskusiu môže byť čo pod pojmom normálna odmena vnímame.

Už včera ozbrojené zložky rozháňali desaťtisíce demonštrantov za použitia vážnych donucovacích prostriedkov, slzného plynu a streľby gumovými projektilmi v  Španielskom Madride. Dnes do ulíc opätovne vychádzajú Gréci, ktorí protestom vyzývajú dva najväčšie odborové zväzy v krajine. Nezamestnanosť v obidvoch krajinách stúpa a dotýka sa najmä mladých ľudí. Položme si však otázku. Ak takto húfne v desaťtisícoch a po celých republikách vyspelých krajín Európskej únie štrajkujú občania za situácie, kedy ich dôchodky sú stále vyššie ako platy väčšiny Slovákov, ako by sa mal zachovať slovenský občan, ktorý dnes už ani nestíha sledovať čo všetko a od ktorého dátumu bude drahšie, komplikovanejšie a pre stále viacej ľudí nedostupnejšie.

Vedel by som si predstaviť akékoľvek razantné škrty, opatrenia, zvyšovania cien, úsporné balíčky, zvyšovanie poplatkov na úradoch pri vybavovaní elementárnych vecí potrebných k bežnému životu, ale len za predpokladu, že by médiá ktorejkoľvek krajiny namiesto informácií o opatreniach likvidujúcich podmienky pre slušný život bežných občanov konečne priniesli informácie o odsúdených politikoch, ich zhabaných majetkoch nahonobených mnohokrát krádežami, tunelovaním a korupciou a fotografie týchto politikov ak už nie povešaných po námestiach tak minimálne za mrežami väznice s oceľovými guľami pripevnenými o nohy.

Denne ľudia pociťujú na vlastnej koži zhoršovanie dostupnosti lekárskej starostlivosti, kvalitných liekov, kvalitných potravín, pozerajú sa na štátnych úradníkov, ktorí sú mnohokrát prijímaní do práce bez znalosti a potrebnej kvalifikácie, ktorú im paradoxne za peniaze štátu, teda nás všetkých umožníme doplniť. Potom sa nečudujme, že štáty sú v takej žumpe, v akej sú, keď šikovní, vzdelaní a progresívni mladí ľudia na to aby prežili, mohli si zabezpečiť normálne bývanie či kúpiť normálne auto, namiesto zamestnania sa v obore húfne odchádzajú (ak je ovšem ešte o nich záujem) do Anglicka, Nórska či iných krajín umývať riady, vytierať dôchodcom zadky a makať na stavbách.

Žijeme v zvrátenej spoločnosti, ktorá šikovných, múdrych, ochotných na sebe makať a pracovať aj v troch prácach trestá a lenivých, asociálov a príživníkov živí. A to sa radšej nebudem vyjadrovať o "tiež podnikateľoch", ktorí napriek vytunelovaným desiatkam s.r.o.-čiek a dlhom rádovo v miliónoch kľudne žijú, podnikajú a beztrestne si užívajú nakradnuté peniaze, ktoré iným chýbajú a rujinujú ich.

Od štátu normálne rozmýšľajúci človek veľa starostlivosti nepotrebuje. Zabezpečenie kvalitného zdravotníctva, školstva, zabezpečenie pocitu bezpečia a vymáhateľnosť práva. Čo z  tohoto za svoje peniaze dostávame?

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
lubo | 28-09-2012 19:33:37
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=IO38xGsW9Uw&NR=1

krasny text p. Majko vypocujte si to...
Konzument Metanolu | 28-09-2012 18:44:12
To vsetko bude aj tu u nas ,len to chce cas.
Peter Klokner | 27-09-2012 20:22:20
Miloš predpokladám že zverejnením článku si si aspoň trochu uľavil. Podobné pocity frustrácie zažívajú denne všetci tí, čo si nedajú povedať a z neznámych dôvodov majú neustále nutkanie viesť ekonomicky aktívny život. Našťastie rany istoty ten stereotyp zmierňujú.
Na druhej strane aj keď to vyznie hyenisticky a zároveň paradoxne aj masochisticky, po pred pár minútami pozretom videu na osobnom webe Oskara Dobrovodského sa my ostatní radšej usilovne a intenzívne vytešujme z našej regionálnej ponuky kým sem nedorazia podobné vymoženosti.
Peter pre Majka | 27-09-2012 15:53:22
Dobrá otázka na koniec príspevku!Ale s tým dodržiavaním zákonov nesúhlasím!
Zákony dodržujú všetci až na zlodejíčkov a im podobným a tí ,ktorím zákony nesedia si spravia nové zákony,ved majú zákonodarnú moc a každý si dodržiava svoje zákony!
gulak | 27-09-2012 14:58:52
Mali by sme vrátiť ku korenom zla a vytnúť ich-to zlo spočíva v tom,že sa umelo spájajú rôzne rasy,národy-mali by sa vytvoriť štáty na základe náboženstva a rás-pretože tam,kde žiju spolu ľudia rôznych náboženstiev-tam vznikajú trenice,ktoré vždy vyústie do krvavých bojov-a aby sa nemohlo zneužívať slovo-rasista-nech vzniknu jednofarebné štáty-nech žiju zvlášt-belosi,černosi,aziati,cigáni a pod-nech sa potom ukáže-kto čo umí
xxxx | 27-09-2012 11:52:16
Vyjadrené kresbou:

http://ipravda.sk/res/2012/09/25/thumbs/danglar-2692012-nestandard1.jpg
j.f. | 27-09-2012 10:45:36
Pan Majko to je cista utopia, co ste napisal. Ludia sa buria prave preto, ze hrstka ludi nedodrziava zakony a vyzaduje ich dodrziavanie od vacsiny. Takze ziadny navrat k zakonnej spolocnosti sa neudeje za nasho zitia urcite nie. Nasilie je niekedy viac prospesne ako grganie od vody, pretoze na ludi ktori riadia staty nesvedomite a nestitia sa pouzit zbrane a plyn a vodne dela na svojich obcanov je toto jedine mozne riesenie.
lubo | 27-09-2012 07:56:22
pre komentar- som rad ze si to zobral osobne, o to mi islo. krasny dnik prajem ...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-09-2012 21:59:31
Ziadne nasilne riesenia nic nevyriesia. Agresia provokuje agresiu. Zaklad je dodrziavanie zakonov bez kompromisov a vratenie sa nielen k zakonnej spolocnosti, ale aj k zakladom etiky, moralky a elementarnych zasad fungovania spolocnosti ako takej. Vieme este vobec co to je?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-09-2012 21:56:53
http://www.sme.sk/c/6546135/demonstracie-v-grecku-prerastli-do-nasilnosti.html

Ak sa niekto domnieva, ze model z inych krajin sa niektorym vyhne - myli sa. Niekolkokrat to potvrdila historia a naozaj mam obavy z vyvoja situaie v krajine, v ktorej zijem a zit chcem.

Su veci, ktorym sa da iba predist, dodatocne riesenia su vacsinou neskutocne drahe a dopalta na ne vsetci. Samozrejme, ze hlavne ti, ktori su chudobni.
Bohati bud stale mat dost na to, aby sa zariadili a ti najchudobnejsi co nemaju nic uz dnes, nebudu mat ani co stratit. Jednoducho nebudu mat nic ani potom.

Mrzi ma, ze politici neprejavuju mudrost a odbornost, ze sa neobzeraju tam, kde maju vsetky opatrenia najvacsi dosah. Riskuju stav, ktory celu ekonomiku bude stat vela, vela penazi a vstavanie rovno z podlahy bude narocne a dlhe.

Rozpravam sa denne s desiatkami ludi - nepoznam nikoho, kto by sa nebal buducnosti. To je zle, strasne zle a demotivuje to ludi v tvoreni novych veci a uz vobec veci, ktore by slusili vsetkym.

Slovensko je jedno vacsie (nie velke) mesto. Struktura jeho riadenia je tak draha, ze to podla mna stat nedokaze utianut inak, ako na dlh. Po desiatky rokov zanedvabane riesenia ekonomickych problemov, tunelovanie vsade a stale a zvyhodnovanie neschopnych pri potlacani schopnych skutocne sposobuje katastrofu vaznych rozmerov. Ak si to neprizname, klameme samy seba...

... a nasim detom pripravujeme krajinu, v ktorej zivot bude naozaj tazky ...
tiez obcan | 26-09-2012 21:52:40
a co s tym urobime? "ze by riesenie ??? | 26-09-2012 13:16:01" uplne suhlasim
komentár | 26-09-2012 20:58:06
pre lubo | 26-09-2012 13:59:17

Vzal si si to osobne?
Nuž teda, napísal som "..napr. Lubovi.." S Veľkým L. Ty si s malým "l" - lubo. Ako príklad. Mohol som napísať ako príklad aj Ľuboškovi, ... Či ty si jediný, sám samučký lubo, Lubo, ?

A čo sa týka saska, to už zoberiem aj ja osobne. A na revanš - sasko - čo ak je aj ten, čo ťa ...?

Prajem pekný večer a nerozčuľuj sa. Máš predsa veľa zodpovednosti.
pre lubo | 26-09-2012 20:30:23
Možno o tom nevieš, ale zápas za rizikový označuje nielen PZ, ale aj obec alebo organizátor. Hm, a bol vôbec rizikový? Odkiaľ to máš?
lubo | 26-09-2012 19:46:58
p. Majko, len nemam rad pokial sa niekto so mnou bavi ako s gargaj tarajom a paluhom ci ako to Vladimir povedal a pritom ma vobec nepozna a ani nevie aku pracu vykonavam, mam pod sebou nejakych ludi, takze viem co je zodpovednost, v podstate ide o to, ze v Trnave, v BA su specializovane utvary ktore sa venuju extremizmu a tie vyhodnocuju tieto zapasy, podotykam, vyhodnotit tento zapas ako rizikovy je ciste blaznovstvo, kolko penazi to vsetko stalo? keby toto spravi manazer v sukromnej firme ako by asi dopadol? toto je rozdiel medzi statnymi zamestnancami a sukromnym sektorom. Proste sa nic nestane, vyhodnotia sa bezpecnostne opatrenia ako dostacujuce a este bude aj volaka ta odmena...
J.f. | 26-09-2012 19:08:24
P Majko takze pre vás od zucastneneho a taktike stránkach praktík v tých krásnych dvoch mesiacoch gorilych :))


od Erik Leitner ♥
Som spokojný...

..vlani v zime sme stáli na námestiach v dvadsať stupňových mrazoch a organizovali protesty Gorila. Štbáci a siskári nás odpočúvali. Venovali sme tomu dva mesiace života, únavné, ale poučné. Výsledok ? 40.000 zaktivizovaných občanov za týždeň. Nastrčili na nás profíkov a rozložili nás zvnútra. Mnohí nás kritizovali za to či ono, ale miesto toho sedeli doma na zadočku v teplúčku a potom radili, čo a ako sa " malo robiť ". Žiaľ japonský pomocníci Samo a Sato sa nedostavili, ale miesto toho prišiel dátum 9.3. a útok policajtov na demonštrantov v Bratislave. Aj tento incident raz nájde svojich vinníkov. Slovo Gorila nadobudlo význam vo vnímaní ľudí na Slovensku.

Som spokojný..

.. neuroval a ostatné taľafatky, ktorými nás celé mesiace a roky kŕmia nabral správny smer a stala sa z neho fraška a medzinárodná komédia, ktorej už nik neverí, viď Grécko, kde sa vraj sekli o nejakých pár miliónov, či miliárd eúr.

Som spokojný..

.., že vo vedení stáda sú somári, lebo ovce s nimi ťažko spolupracujú. Hovoria, že my sme ovce. Okrem toho aký mnohoraký úžitok ovce prinášajú a iba vďaka nim sú somári tam kde zatiaľ sú, ale len do chvíle, kým požerú všetku pastvu. A čo potom ? Keď jedna ovca začne bežať, ostatné sa pustia za ňou. Tá pravá je už medzi nami, len sa ešte neprejavila, lebo ostatné by sa za ňou nepobrali, ... zatiaľ.

Som spokojný..

.., bo hrabivci, chochmesi, zapredanci a zradcovia nemajú žiadnu mieru a to je dobre, lebo pohár musí pretiecť, aby včely začali plávať, pretože dosiaľ iba robia a nevšimli si, že kráľovnú, ktorú rešpektovali a počúvali vo svojom úli už nemajú. V minulosti im ju v podobe Štefánika a Dubčeka z tohto sveta odprevadili. Do tretice všetko dobré..

Som spokojný..

.., lebo nebyť všetkých prešľapov, rozkrádačiek a iných afér, ktoré prebudili spiacich ľudí, spalo by sa kľudne ďalej, až do neviemkedyakého dňa.

Som spokojný..

.. a ďakujem všetkým somárom za to, že sa tvrdohlavo držia svojich postov, že tvrdohlavo bojujú za rôzne pastviny so zelenou trávičkou a všetku ju požerú aj s korienkami, lebo nebyť toho, my ovce by sme si mysleli, že trávy je všade nadostač. A aj by bolo, keby ju somári všetku neoznačili s nápisom " táto tráva patrí tejto skupine somárov " alebo " táto tráva je majetkom národnej asociácie slovenských somárov " alebo " táto tráva je zaťažená záložným právom v prospech zahraničných somárov ".

Som spokojný..

.. že Sato Samo takto vyvinulo, lebo už aj v Japonsku počuli o somároch zo Slovenska.

s pozdravom, somári do osprostenia a ovce na púť smerom na zelenú pastvu
Erik Leitner, ovca z BB ( čítaj z bé bé )
pre Miloš Majko | 26-09-2012 16:05:44
Dobre hovoríte, len súhlasím s vami!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-09-2012 15:52:01
lubo | 26-09-2012 13:59:17 | - bez emocii a kludne.

Na rozdiel od Vas, niekto nesie za zapas a bezpecnost ludi na tomto verejnom podujati zodpovednost. Niest zodpovednost a musiet sa teda patricne zariadit a neniest ju a len do vetra meditovat - to je fakt rozdiel.

Tak aj je to v tychto novinach.

Vzdy - opakujem, vzdy sa najviac buchaju do prs ti, ktori ziadnu zpodpovednost za danu vec nenesu. To su moje osobne skusenosti z asi 170 000 precitanych diskusnych prispevkov.
realista | 26-09-2012 15:35:35
Na tieto vsetky zalezitosti uz je liek. Vymyslel ho pan Samuel Colt v roku 1861 v USA.
lubo | 26-09-2012 13:59:17
komentár ci co si ocuj ty sasko, mi sme si niekedy potykali ked v suvislosti so mnou pouzivas vyrazy typu ksicht, skreklun a podobne???? ja by som ti dal podpisovat papiere ake podpisujem denne v praci a potom by si videl co je zodpovednost, ja sa zodpovednosti nebojim, ale je take Slovenske poslat na fotbal 300 policajtov, PPÚ a podobne, len tak preventivne, sak taky skreklun ako ja to v pohode zaplati a taky sasko ako ty to bude kvitovat...
gulak | 26-09-2012 13:44:56
Je mi na smiech,ked demonštrácie,či štrajky musia byť povolene-to je demokracia-dalej to,že demonštrácie väčšinou končia zásahom polície-je arogancia moci,ktorá tam pošle policajných provokatérov,aby si ich kolegovia mohli uderiť,ved si musia nejako zaslúžiť svoje výsluhové dôchodky-najlepšie si ich zaslúžia mlátením nevinných ľudí a na Slovensku je ešte jedna špecifická situácia-ked policajti-platení z našich daní chránia cigánsku bandu,čo kradne,čo vidí,neplatia za žiadne energie,baraky si postavia,kde chcú-toto je čisto politický rasizmus proti belochom-ešte jedna poznámočka na záver-neviete,kde sa dá zohnať ten fajnový český metanolový alkohol,kupim celý náves a zadarmo ho odveziem na východ,parkovať budem v blízkosti cigánskych osád
ze by riesenie ??? | 26-09-2012 13:16:01
zopar navrhov ako z toho von: zaviest trest smrti, zdvojnasobit tresty za kradeze a podvody, obhajcu vraha zatvorit spolu s jeho klientom, znovu zaviest dotaciu skol statom a zatvorit zopar vysokych skol, lekarov vyplacat zo statneho fixom (nie poctu pacientov), ucitelom, lekarom a policajtom navysit platy, - chcem tym povedat, ze pokial tu nebude poriadok, bezpecnost a ludia nebudu vzdelani a zdravi, bude to len horsie a horsie. S pozdravom, "urobme si poriadok v mastali"
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-09-2012 13:02:07
http://www.sme.sk/c/6545825/talianski-poslanci-spreneverili-statisice-eur.html
komentár | 26-09-2012 12:23:50
Miloško, zbytočne to tým zadubencom niečo vysvetľovať.
Ak je prevencia a nič sa nestane, kritizujú - načo toľko goríl.
Ak sa situácia podcení a napr. Lubovi pri štadióne rozbijú auto, začne vykrikovať na debilov fízlov kde boli, keď mu nejaký mierumilovný fanúšik rozbil auto.

Toto je zbytočný kolotoč. Takým ľuďom nevysvetlíš, prečo je to tak, či onak.

Takýmto "škrekľúňom" by som dal zodpovednosť zorganizovať a zabezpečiť nejaké obdobné futbalové stretnutie, aby pocítil zodpovednosť, pri ktorej by pochybil a podcenil situáciu, aby bol braný na zodpovednosť pre nezvládnutie a podcenenie "bezpečnostnej" situácie pri zabezpečovaní verejného poriadku pri ochrane zdravia, majetku, ...
Chcel by som vidieť potom jeho ksicht, ako by znášal kritiku od občanov, vedenia mesta, futbalového klubu, ...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-09-2012 11:49:27
lubo | 26-09-2012 11:40:46 | - ci by sa nieco stalo na futbale sa vyjadrit neviem. A myslim si, ze ani Vy. Ak ano, kludne sa mozete prihlasit pri buducom zapase k zodpovednosti za vsetky skody a nasledky - ak ponuknete dostatocne krytie. Verim, ze stat zodpovednost rad prenesie na konkretnu zamoznu osobu. Inak je to iba "byt generalom po boji".

Co sa tyka Gorily - po druhej som videl, kam to smeruje, preto nenajdete z daslich ziadnu moju reportaz.
V Gorile som nebol organizatorom a mozno staci zistit, kde sa dnes niektori jej iniciatori nachadzaju ;-) To vsak rieste s nimi, ich svedomim a moralnymi zasadami.
lubo | 26-09-2012 11:40:46
p. Majko, mylite sa, vcera keby tam nebolo jedneho policajta nic by sa nestalo, vid priklad ked hre Trnava v ZM, jeden policajt neni na stadione a nic sa nikdy nestalo, to je k fotbalu, ku gorile, vidime kam tie protesty videli, pekna predvolebna kampan, po volbach je ticho, to sa dosiahlo touto cestou...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-09-2012 11:34:30
j.f. | 26-09-2012 11:12:50 | - predpokladam ze srandujete. Ja sam som po celu dobu konania dvoch protestov dokumentoval a priniesol autenticky zaznam v trvani, ako zaznam nedoniesli ziadne ine media.

Ak sa vsak demonstracia kona na mieste, kde nie je povolena a v case kedy uz mala byt skoncena, ak policia zaznamena vytrznosti - letiace dlazobne kocky a pod. - kona v sulade so zakonom. Zasiahnut je jej povinnostou.

To je ako na vserajsom futbale. Nic sa nestalo - bolo nasadenych dost policajtov - nu, asi aj preto sa nic nestalo. Ludia vsak maju namietky.
Ak by policia policajtov nenasadila a k incidentom by doslo, tak by mozno ti isti siskutujuci nadavali na policajtov, ze situaciu nezvladli.

Mozno trosku objektivity a pohladu z viacerych stran by pomohlo aj Vam.

Ja nemam dovod na najmensiu obhajobu cohokolvek, len sa snazim vidiet problem z viacerych uhlov pohladu. Ak na to nemam moznost, tak sa pytam. Pri tej praci ktorej sa venujem a skusenostiach ktore mam - viem koho, kedy a kde sa pytat.
Jozef | 26-09-2012 11:32:57
...a urcite si aj odlozil kameru a mikrofonom si vysvacal po usoch tych najhlasnejsich.
ze vraj smiech pomaha travit. som po dobrom obede - uvidim.
;-)
j.f. | 26-09-2012 11:12:50
Pan Majko a cudujete, ze je takato informovanost? Ved vy sam ste pri protestoch o gorile informoval a zastaval si tiez brutalny zasah policajtov , ktori v mrazoch oblievali ludi a nazvali ste ich vytrznikmi ci ako. Necudujte sa.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign