Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Žijeme v inej krajine." - píše Lucia Nicholsonová

jednou z obetí dnešnej poľadovice v Bratislave sa stala moja rodička. Moja mama. Ako tretí človek v poradí spadla na konkrétnej autobusovej zastávke plnej ľadu, lebo sneh nás prekvapil na konci novembra a nemal ho kto odpratať na zastávke mestskej hromadnej dopravy. Najjednoduchšie je ho nechať zamrznúť. Čo tam po zodpovednosti, občania nech si dávajú pozor.
Mama si dolámala ruku a tá zlomenina je taká zlá, že v pondelok ju musia operovať.
Viete, keby sme žili v normálnej krajine, kde premiér nebýva v byte daňového podvodníka, kde minister vnútra odstúpi pri najmenšom podozrení z korupcie, kde predseda parlamentu rešpektuje oficiálnu zahraničnú politiku viac ako Putina, kde súdy rozhodujú v mene spravodlivosti a nie v mene vlastného finančného prospechu, kde občania okrem povinností majú aj nejaké práva, kde počas červenej na priechode pre chodcov všetci stoja, keby sme žili v takej krajine, kde všetci od vrchu až dolu rešpektujú pravidlá, práva a povinnosti, našli by sme si právnika a zažalovali by sme Dopravný podnik za to, že si nesplnil svoju povinnosť a neodstránil sneh, ktorý sa predikovane zmenil na súvislú vrstvu ľadu, čím ohrozil cestujúcich.
Žijeme v inej krajine. A tak pôjdem mame kúpiť pyžamo, ponožky a toaletný papier a vychystám ju do nemocnice. Či?

Zdroj: FB


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Citanie s porozumenim | 08-12-2017 23:15:50
..pani Nicholsonova opisala situaciu, kedy si jej matka zlamala ruku na zladovatelom chodniku...pre hyperaktivnych pisalkov - pointa clanku nie je o p. Nicholsonovej, ani o jej matke..je o absolutnej necinnosti kompetetnych, ktory maju povinnost v danom case urcitu situaciu riesit...priklad: na Cukrovarskej ulici som 9.11. sama, dobrovolne odhrabala listie pri v hode c.8..bola ho tam riadna kopa..svojimi hrablami, na mestskom pozemku..1,5 hodky cisteho casu, mozole na rukach, nikto sa nepripojil..neva..volala som na referat zivotneho prostredia, ze by bolo fajn, poslat aspon multikaru na odvoz..a ze: Nabuduce, ked si budete organizovat brigadu (!!!!) aspon dajte dopredu vediet, auto posleme zajtra..zajtra si este nenastalo, lebo mame 8.12.a nakopene listie pri kontajneroch este stale je...detto hlavny chodnik od krizovatky po kaufland..zabit ste sa mohli na lade, ktory bol na chodniku..nasnezilo, odmaklo, primrzlo, a chodnik, po ktorom prejde x ludi, zladovately.....to uz ani na sol nemame????? A detto bola zrejme ta zastavka v BA..ja som vystupovala 30.11. na Novej dobe v BA..prakticky hlavna tepna...zabit ste sa tam mohli..a to 2 dni po nasnezeni...tankodrom...o hubu, mala som ja co robit, aby som normalne presla..o tomto p. Nicholsonova pisala..o totalnej neschopnosti a nezaujme riesit veci, ktore ma dany subjekt v kompetencii..aj ked ide len o obycajne listie a chodnik..ani to nedokazu
Peter | 08-12-2017 08:46:22
lexa,dlho si musel hľadať slová,ktorými by si ma vedel uraziť.A ešte dlho budeš musieť hľadať.Takéto slaboduché urážky sú len znakom tvojej slabosti a neschopnosti a nič relevantné si nenapísal.Ani si neuvedomuješ pri svojej kapacite IQ ,možno za to nemôžeš,že všetci ako ty čo máte plné huby Fica aj tam kde nie je, urážkami a omieľaním dookola toho istého kazíte a potápate šance ľudí,čo vedia prečo a hlavne čo kritizujú a chcú serioznu nápravu.Tak teda touto medvedou službou vpred za lepšie zajtrajšky!S takými oponentmi ako ty sa bude dariť Ficovi čím viac tým ľahšie vyhrávať.A opäť má snežiť,dobrá téma.
lexa | 07-12-2017 23:20:57
Peter, páči sa mi tvoja snaha hrať to na intelektuála, ale svojou gramatikou si to sám kazíš. Druhá vec je tá, že obsah tvojho príspevku je absolútna nula, nič si nepovedal, žiadne argumenty, len tliachaš dokola tú svoju pravdu, ale ja ti to neberiem, veď tvoj poloboh, Robko Fico, dostal naše zdravotníctvo na svetovú úroveň, takže o takých, ako ty, bude v budúcnosti dobre postarané :) Skús sa najbližšie doktora opýtať na tieto pojmy - schizofrénia, retardácia, alzheimer, či debilita. A v slovníku slovenského jazyka si nájdi pojem pokrytec, že či ti zapne v tej múdrej hlavičke ;)
obyvatel 1 | 06-12-2017 12:11:54
Toto je realita uz v Nemecku a bude to aj tu

https://www.mojevideo.sk/video/2af9a/imigranti_mladez_v_nemecku_ot_esne.html
Peter | 05-12-2017 23:07:15
lexa,lexa,lexa,Peter sa díva na veci zo všetkých strán a snaží sa veci vnímať objektívne.Niekto ako ty hľadá iba to zlé a nešetrí primitívnymi urážkami zakomplexovaného jedinca.Ak chceš aby mali tvoje názory nejakú váhu a boli hodné slušnej odpovedi,tak najprv si premysli a potom píš.Ja na rozdiel od iných som nikdy v žiadnej strane nebol a ani nemám v pláne sa nechať viesť nejakým pošahancom.Ja sa viem rozhodnúť aj sám a ver mi zatiaľ vediem.BSK nepatrí a ani nikdy nepatril Smeru,ani primátor,ani starostovia mestských častí a ani poslanci tam nemajú červenú knižku.Odkáž tvojmu idolu a polobohyne.Ale môže za všetko Smer,nie je to trápne,Ved si aj s teba robí dobrý deň a hádaj čo si pri tom myslí aj o tvojej inteligencii?
lexa | 05-12-2017 17:55:11
miroslav, ty si tiež nič rozumné nenapísal, tak čo ti mám na tvoj ďalší výplod povedať?
Peter asi rýchlo zabudol, ako kydal jeho poloboh, súdruh Fico, keď rozbiehal smer - sociálna žumpa, vtedy za všetko mohli všetci, len on bol muzikant... ale už sme si zvykli, že ovečky slovenskie majú krátku pamäť a nízke IQ
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 04-12-2017 11:37:38
SOL-G.Sorosa platok | 04-12-2017 11:13:43 | - tak to uz fet ale zanechava nasledky...
SOL-G.Sorosa platok | 04-12-2017 11:13:43
Kubovicova uz zase trepe a tara dve na tri.
Emana | 03-12-2017 19:12:41
pre Halo -súhlasím s vami, p.Nicholsonová vidí problém iba ked sa týka jej samotnej alebo blízkych. Toto je fakt úroven materskej školy.
Halo | 03-12-2017 17:12:38
To myslite mna?Verte, strasne da mylite.Tej starej pani my je luto,Ale jednym dychom napadnut vsetko a vsetkych ,je hodne tak na uroven materskej skolky.
čím hlúpejší v IQ, | 03-12-2017 15:40:18
tým múdrejší na internete.
Halo | 03-12-2017 14:16:32
Cely tento clanok je proste typicky pre absolutnu blaznivu taktiku opozicie.Jem
pre havran | 03-12-2017 13:11:25
Ty sa netajis tym ze si ovca aj baran tvojho komunistického diktatora
ratafak plachta | 03-12-2017 10:48:03
Havran, videl si Sulíkové vystúpenia z EP? Si myslíš že po zvolení do EP ho tá kritika opustila? Ako inák môže tú situáciu zmeniť ako priamo z EP? má len sediet v krčme pri pive a nádávať, alebo sa aktívne pokúšať niektoré veci zmeniť priamo z EP? Kde myslíš že na tie veci má väčší vplyv?
havran | 03-12-2017 09:07:02
Tá strapatá Lucia s metlou v ruke ale ešte zabudla pri jej neskonalej inteligencii spomenúť aj svojho šéfa SaS Sulíka,predtým veľkého kritika EP,ale napriek svojmu odporu k tejto inštitúcii sa tam nechal zvoliť a poberať za to nehorázne peniaze.A tak sa mu tie hnusné EP-peniaze zapáčili,že tam bude znovu kandidovať a ovečky a barani ho tam znovu posunú.
Zemegula | 03-12-2017 00:49:34
Lopatka a šup šup do mrazaku, v lete sa zide do sódy.
miroslav | 02-12-2017 14:42:30
lexa ked nevies nic rozumne pisat,tak to co si napisal si mozes nechat aj pre seba.co by si sa chcel len ty vyjadrovat. kazdy ma pravo na svoj nazor.
Peter | 02-12-2017 13:16:23
Tu ide iba o druhý odstavec.Ale už sme si mohli zvyknúť,že vláda je zodpovedná aj za zlomenú ruku.Sami seba presvedčili,že rozdupali Smer v župných voľbách a teraz budú valcovať rad radom.To je len prilievanie oleja do ohníka ktorý sa snažili rozdúchať,lebo už župné víťazstvo nikoho nezaujíma a ani nezaujímalo podľa počtu voličov.Ale zasa ak chcú dvihnúť plat o tisícku treba niečo robiť,hocičo.Aktivizujú sa odkedy prišli do politiky a nikdy nič nedosiahli.Už neverím.
lexa | 02-12-2017 12:07:34
Fúha, to sa tu zase zišiel výkvet inteligencie, seredanove tradičné nezmysly a totálne to zaklincoval miroslav :D *****osť slovákov zhrnutá v troch príspevkoch diskusie, gratulujem :D
miroslav | 02-12-2017 08:44:44
aj viacery si dolamaly ruky aj nohy a ziju nikto tu neplace. a jak kradne premier a minister vnutra tak okradate vsetci. nechodite na schodzi len ked potrebujete hlasovat. co tu vy vyplakavate vsetkych vas dat na jeden ostrov aj s ciganmi a potom by sda na slovensku zilo.
ranxon | 02-12-2017 07:27:08
To fakt si myslíte, že DP má toľko zamestnancov, aby stihol odpratať sneh zo všetkých zastávok v BA a to nehovorím o ďalších priestoroch, behom hodiny čo prestalo snežiť a začalo mrznúť? No a keď to zamrzlo, to už je potom omnoho väčší problém. Tak trochu aj rozmýšľajte.
seredan | 02-12-2017 02:46:11
Jej mama sa zraní a ona píše o Putinovi :D :D

Lucka Lucka keby nebolo tvojho manžela tak ťa nikto nepozná.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign