Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Zaujatie stanoviska riaditela OO PZ v Seredi na článok „ Mám sa začať hanbiť, že som bol policajtom ?“

Miloš MajkoDátum31. 07. 2009 12:00:19TémaPolícia
 mjr. Bc. Martin Kamenár,
Riaditeľ Obvodného oddelenia Policajného zboru v Seredi
Stanovisko riaditela OO PZ poskytnute redakcii: Dňa 29.7.2009 v čase o 15.30 h sa dostavila na OO PZ v Seredi oznamovateľka z obce Šoporňa v sprievode s p. Lehotským. Policajti OO PZ v Seredi postupovali v zmysle interných predpisov a nariadení a zistili od oznamovateľky, že čo sa jej stalo a takisto zistili, že kto by mal byť podozrivou osobou uvedeného skutku. Na základe prvotných zistení Zástupca riaditeľa OO PZ v Seredi, dal pokyn stálej službe, aby cestou rádiostanice vyrozumel motohliadku za účelom vykonania miestneho pátrania po podozrivej osobe, stálej službe dal pokyn, aby s oznamovateľkou spísal zápisnicu, a zástupca riaditeľa s ďalším policajtom takisto odišli vykonať pátranie za účelom zadržania podozrivej osoby. Môžem skonštatovať, že v danom prípade neprišlo k žiadnym pochybnostiam a ani prieťahom a policajti OO PZ v Seredi zareagovali pružne a vykonali všetky úkony za účelom zadržania podozrivej osoby. V danej veci si vykonávam vlastné šetrenie, ale nedá mi to aby som nezareagoval na niektoré skutočnosti. Pokiaľ p. Lehotský ako tvrdí, že bol dlhoročným policajtom tak by mal vedieť, aký je postup pri prijímaní oznámení od občanov a ako sa vykonáva pátranie po podozrivých osobách, takisto by mal vedieť aký je postup pri podávaní sťažností na policajtov, a čo ma hlboko zarazilo tak pán. Lehotský zabudol na tú skutočnosť, že pokiaľ policajt vyzve občana, aby preukázal svoju totožnosť, tak občan je povinný na výzvu policajta preukázať svoju totožnosť a nevyjadrovať sa tak, že on bol policajtom a on má známych policajtov. Ďalšie vyjadrenie poskytneme až po riadnom prešetrení danej udalosti kontrolným orgánom Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave. mjr. Bc. Martin Kamenár, Riaditeľ Obvodného oddelenia Policajného zboru v Seredi Poznamka redakcie: Pisomne stanovisko poskytol novinam riaditel OO PZ dnes rano pri osobnom stretnuti na OO PZ. Stanovisko riaditela OO PZ Sered bolo uverejnene bez akehokolvek zasahu. Nakolko sa jedna o podpisany a teda autorizovany material, nemame pravo do neho zasiahnut.

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
anonym | 21-04-2010 19:30:44
Zazila som aj ja to ako sa so mnou policajti bavia o trestnom cine druhej osoby ktoru som bola nahlasit akoze s tym sa neda nic spravit, co uz..... hm, pekna odpoved
anonym | 20-04-2010 23:43:15
ja nemam slov na policiu, clovek si mysli ze ked je niekde problem, ohladom kradeze, vniknutie na sukromny pozemok tak sa to bude riesit, ale dostala som zarazajuce odpovede na otazky ktore sa tohto tykaju. Policia bude riesit asi len v tom pripade asi ak dotycny niekoho zabije.To ze ma dotycny napisany cely lajster kradezi a neviem coho tak to nikoho nezaujima, a ze policia ti pomoze, tu ked si nepomozes sam tak potom zabudni ze ti pomozu oni .
Jakub Takáč | 16-08-2009 22:03:49
mienka o seredskej policii uz hlbsie klesnut ani nemoze no co uz mozu si za to sami *no*
dadmar | 16-08-2009 20:34:09
na zaciatok vas podriadeny mal skutok spisat.policajt je v sluzbe 24 hodin.verbalny utok na poliucajta je zruseny.policajt ma jednat okamzite na zadrzanie pachatela.To by ste mali vediet pan riaditel,ale podla vasej reakcie ste s pracou vasich podriadenich spokojny.preto by ste mali obcanou poprosit aby nepodavali trestne oznamenia nech sa mozu policajti v seredi vyspat,nech zlocinci nevrazdia nech nekradnu ved tu sa nic nedeje tu sa nepredavaju drogy atd.nechajte pana riaditela si v robote zahrat so svojimi podriadenimi gulicky.A nejaka staznost ale co Ferko z okresu to vybavy a ideme dalej.A preto prosim ludi riesenie je stranka MVSR vo vedeni policie je ozaj ferovi chlap ktory rad pozera video cita listy o cinnost policajtou,ja nemam rad funkionarov statu ktory si myslia ze su bohovia policia je tu pre ludi nie ludia pre policiu a panovi riaditelovi pripominam chranit zivoty,zdiavie a majetok obcanou.Dakujem lehotskemu ze sa ozval vsatci co zu zijeme vieme co sa v seredi deje a pan riaditel asi zije na mesiaci.
karas | 16-08-2009 19:41:59
Vazeny pan Kamenar vasa odpoved je zaujimava aj vas komentar na polici bol zaujimavy ze sa mozte na na ludi co sa stazuju vykaslat ze vas nezaujimaju preco to nepoviete verejne.Vy predsa o tom co sa deje na oddeleni velmi dobre viete.Ale tym sa vam znizuje zlocinnosti ze dokonca policajti ktory k vam boli preveleni hovoria ze sa u vas deju divne pristupy k obcanom.Mne vadi to ze vy miesto aby ste clanok p.lehockeho brali ako podnet na riesenie utocite nanho a ponizujete.Vas by mali odvolat vas clanok potvrdzuje ze vsetko je pravda a mam dojem ze vy o tom dobre viete a viete o dalsich pripadoch toto je len vrchol ladovca ziadam obcanou aby sa ozvali kolko oznameni vobec po¨licajti odnietli spisat.Ja osobne viem o troch.A moja skusenost ukradli mi auto o pol osmej som nevedej zobudit policajta ktory spal na posteli predo mnou.Vykradli mi auto brat otlacky ale kdeze foto ale nie.Odporucam panovi riaditelovi aby vecer presiel po meste.Po zotmeni su vasi podriadeni ohrozeni druh kto videl policajtou po zotmeni nech sa ozve a kontrolovat auta to je sen.A este nieco obcania nebudme ticho toto sa tyka kazdeho.A pristup policajta vy ste zabudli ze policajt nema co komentovat ozamenie on ho ma spisat a riesit.Ale v seredi by odmietli aj PACKU.
Igor Lehocky | 06-08-2009 14:13:47
V príspevku zo dňa 31.7.2008 znela predchádzajúca veta:" A kde je ten dôvod správania sa npor.Mgr.Janáča?" Ďalšia veta " Ja ho poznám...ten dôvod správania sa npor. Mgr.Janáča, nie jeho osobu. Npor. Mgr. Janáča som nepoznal do dňa 31.7.2009. Možno Vám unikla táto súvislosť s predchádzajúcou vetou, ale nevadí, kľudne sa spýtajte, pokiaľ to bude v slušnej rovine, rád Vám odpoviem prípadne vysvetlím, čo Vám nebude zrejmé, ani Váš konfrontačný tón príspevku mi nevadí.
pre p. Lehocký | 05-08-2009 21:35:11
V príspevku z 31-07-2009 13:33 k článku "MÁM SA ZAČAŤ HANBIŤ, ŽE SOM BOL POLICAJTOM?" uvádzate, citujem: "Ja ho poznám (p. Janáča) a nerozumiem, aké prednosti má tento policajt, že sa stal zástupcom riaditeľa OO PZ". V príspevku z 05-08-2009 15:41 k tomuto článku zase píšete, že ste ho videl prvýkrát. Dá sa nejako racionálne vysvetliť tento rozpor vo Vašich vyhláseniach? Alebo účelovo hovoríte čo Vám práve vyhovuje, aby ste si na svoju stranu naklonil čitateľov, ktorí si na základe Vašich slov nepravdivo formujú názor na danú kauzu? Na záver si dovolím pripomenúť Vám Vaše vlastné slová z predchádzajúceho príspevku: "Každý človek mienku o svojej osobe vytvára sám, svojim spôsobom života v súkromní, na pracovisku, na verejnosti. Nikto iný si mienku o Vás nevytvorí bez Vášho vlastného pričinenia, v to dúfam veríte". Dúfam, že aj Vy tomu veríte. Prajem príjemný zvyšok večera. ;-)
Igor Lehocky | 05-08-2009 15:41:38
Každý človek mienku o svojej osobe vytvára sám, svojim spôsobom života v súkromní, na pracovisku, na verejnosti. Nikto iný si mienku o Vás nevytvorí bez Vášho vlastného pričinenia, v to dúfam veríte. Pokiaľ pracovné zaradenie "krmič dobytka" považujete za poníženie, je mi to ľúto a je to zase iba Váš problém. Na mnohých dedinách a lazoch je toto pracovné zaradenie možno jediným možným spôsobom obživy a na takomto mieste bolo, je a bude zaradených vždy mnoho ľudí. Samotné pracovné pomenovanie "krmič dobytka" vytvára istú predstavu o náplni práce, ale jedno je isté. K dobytku nie je potrebné byť slušný, zdvorilý a nemusíte mu dokazovať schopnosť dodržiavať zákonné normy a preto sa mi toto pracovné zaradenie ponúklo pre npor. Mgr. Janáča, ktorého som videl prvý krát. A verte mi, že mnoho tých jednoduchých ľudí na tomto pracovnom zaradení sú slušní a poctiví ľudia. Nech Vás netrápi moje predchádzajúce pracovisko na P PZ, mňa to k ničomu naviac neoprávňuje, keby ste ma poznal, vedel by ste, že nie som "pánko", ale na hrubé vrece patrí len hrubá záplata.
pre p. Lehockého | 05-08-2009 07:35:11
Čudujem sa, že práve vy tu píšete o absencii nadradenosti v príspevkoch. Už ste zabudol ako ste zástupcu riaditeľa OO PZ odporúčali za "krmiča dobytka"? To nie je nadradené správanie? Čo vás oprávňuje sa takto vyjadrovať o niekom aj keď ho poznáte? To len preto, že ste bývalý pánko z prezídia PZ? Vy máte právo sa sťažovať na postup toho policajta, ale nemáte právo ho takto ponižovať.
Igor Lehocky | 04-08-2009 14:53:21
Anonym zo dňa 2.8.2009 o 21:09, nedá sa mi nevyjadriť. Napísal ste to úplne presne, podčiarkujem každé jedno slovo vo Vašom príspevku, ktorý neobsahuje podtón vulgarizmu alebo nejakej nadradenosti a nemá snahu bezbreho poučovať. Píšte častejšie, iba pravda môže problém posunúť o krok k lepšiemu a ľuďom sa to potom môže vrátiť vo forme slušných príslušníkov PZ. Vďaka Vám... *yes*
anonym | 03-08-2009 11:18:00
Súhlasím s vami. Preto som aj napísal, aby sa nikto odpinkať nedal. Každý je oprávnený podať oznámenie a policajt je povinný ho prijať. Toto by si mali ľudia uvedomiť a za žiadnu cenu by nemali rezignovať, ak ich niekto od toho odhovára. Preto som apeloval na čitateľov, aby v budúcnosti k takýmto prešľapom zo strany polície neprišlo. Treba sa domáhať svojho práva na mieste, ak nie u toho konkrétneho policajta tak u nadriadeného. Ak nie tam, tak na kontrolný orgán. Ale treba sa toho dožadovať. O tom bol môj príspevok. Aby ľudia vedeli, že ak to neurobia tam, potom už bude neskoro.
Miloš Majko | 03-08-2009 11:04:28
Policajt nema pravo odpinkat nikoho. Pri popisovanom vystupovani policajta vsak je mozne a hodne pravdepodobne, ze vela poskodenych jednoducho rezignuje. Este raz - nie je vhodne diskusiu viest v emotivnom duchu. Nie je vhodne povazovat kriticky prispevok za utok na PZ - vzdy je potrebne POLICIU vnimat ako instituciu, v ktorej vacsinou pracuju normalni a slusni policajti. Neriesit vsak vzniknute problemy a zakryvat nedostatky, znamena tolerovat nepravost a falosne sa tvarit, ze vsetko funguje ako ma. (ti co maju vediet o som je rec, to vedia) Popisany bol konkretny zazitok konkretneho cloveka s konkretnym policajtom. Incident bude vysetreny - nepochybujem o tom, ze objektivne. Tema Policia je temou skutocne citlivou a tak k celemu problemu v mediach treba pristupovat. Hlasia sa ludia, ktori boli na OO PZ odbiti s tym, ze sa nejedna o TC, ba dokonca ani o priestupok. Nepovazujeme za vhodne zverejnovat anonymne, i ked mozno pravdive (mozno snahou o pomstu poznamenane) vyjadrenia obcanov. Dolezity je vsak pristup policie a jej vedenia k problemu. Ide o veci zavazne a kazdy ocakava, ze tak budu vnimane vsetkymi tymi, ktorych sa to dotyka.
anonym | 03-08-2009 09:25:07
Vážení ak vás policajt odpinká a neprijme trestné oznámenie, treba trvať na jeho prijatí a nie sklopiť uši a odísť. Nadarmo tu teraz vypisujete ako s vami niekto vybabral, protestovať ste mali u neho alebo u nadriadeného. Teraz vám nepomôže, ak tu budete písať o vašich krivdách a vykecávať sa. Kecať ste o tom mali s policajtom a nie sklopiť uši a ísť preč. Sťažovali ste sa u nadriadeného alebo na príslušný kontrolný útvar vtedy? Ak nie, teraz sa môžete sťažovať koľko chcete, už je to zbytočné.
Miloš Majko | 03-08-2009 00:50:05
A prave o tom to mozno je. Aby sa konecne zbadali ti, ktori nechcu byt hadzani do jedneho vreca s tymi, ktori sa iba vezu a do PZ sa prisli odlozit, lebo ako zamestnanci v sukromnom sektore ci dokonca ako podnikatelia by zomreli od hladu. Policajna praca je narocna a urcite nie je pre kazdeho. Takmer denne su pocut hlasy, kto ako "pochodil" pri podavani TO ci ako bol riesneny (nerieseny) jeho konkretny pripad. Navonok je mozne vypustat fajn statistiky a pekne slova - to co je vo vnutri sa vsak sustavne vari, problemy sa kumuluju a nestoji otazka ci prerastu cez hlavu, ale kedy. No a samozrejme, ake to bude mat nasledky. Uz nie je naco sa vyhovarat. Uz Sered nie je obvodnym oddelenim tretieho typu. Uz nie je za co sa skryvat. Je to o kvalite osadenstva a jeho vedenia.
anonym | 03-08-2009 00:41:44
viete co povedal mne pan policajt ked som ja isiel podat trestne oznamenie ......toto...vraj naco mi je trestne oznamenie mozno to urobil nejaky fetak a ten vam skodu aj tak nezaplati.....
fakty | 02-08-2009 08:33:35
Fakt je ten,že polícia v Seredi za moc nestojí.Chcu mať pokojnu službu a po službe pokoj.Nemal som rád min.Palka,ale na niektorých policajtov by ho bolo treba.
anonym | 02-08-2009 08:05:57
Ak sa vám niekto snaží nanútiť zaplatenie pokuty (MsP alebo PZ), vedzte, že ak nie ste si vedomí spáchania priestupku, nemôžu vás k tomu donútiť. Priestupok musí byť spoľahlivo zistený a obvinený z priestupku musí byť ochotný tú pokutu zaplatiť. To sú dve podmienky, ktoré musia byť súčasne splnené, aby vám policajt mohol udeliť blokovú pokutu na mieste. ;-)
Mareček | 01-08-2009 20:48:42
No nemohol som tento príbeh dopísať, pretože... nakoniec to celé skončilo bez pokuty, lebo pán policajt vo mne niekoho spoznal :D
Sereďan | 01-08-2009 20:45:55
Každý vieme svoje o MP ...
pre Mareček | 01-08-2009 20:41:00
Keby si trošku poznal svoje práva, tak na zaplatenie tej pokuty by ťa nikto nedonútil. To je tvoja chyba, že si ju zaplatil. Prečítaj si v priestupkovom zákone, za akých okolností je možné udeliť blokovú pokutu - ak je priestupok spoľahlivo zistený a obvinený z priestupku je ochotný pokutu zaplatiť. Ani jedna podmienka, podľa toho ako si to napísal, nebola splnená. Načo si cáloval? Veď ty máš právo nesúhlasiť s pokutou. *headbang*
Jakub Takáč | 01-08-2009 18:04:37
diky p.Majko ale fakt som musel robit niaku chybu ale uz je to ok *yes*
Miloš Majko | 01-08-2009 17:55:47
Ak sa Vam nedari registrovat, pravdepodobne pri registracii robite nejaku chybu. Ked budete pri nete, zavolajte na moje mobilne cislo uvedene v kontaktoch.
anonym | 01-08-2009 16:31:02
preco sa mi neda zaregistrovat ??? *headbang*
anonym | 01-08-2009 15:20:16
muje aj tak k tomu nist objektivne povedat nevedia. je to smutne, ako vzdy.
Mareček | 01-08-2009 12:26:39
Pridávam ešte jeden komentár pre objektivitu, aby nevyšlo sídlo polície v Seredi v tom najnegativistickejšom duchu. Sú to dva prípady, kedy ma riešila polícia. Prvý prípad riešila polícia dopravná. Vychádyal som zo Sládkovičova a odbočoval smerom na Galantu na tej križovatke, ktorú "preslávil" Dano Junas a vďaka nemu na ňej pribudli "stopky", pred časom tam pribudol plot autobazáru, ktorý značne ubral na výhlade. Vchádyal som do križovatky a od BA šiel kamión tak som zastavil asi dva metre od hlavnej cesty a zaradil sa za neho, všimol som si ako na neho čaká aj policajt a prebieha za ním na druhú stranu cesty a vzápatí ma zastavuje a vraví, že som nezastavil na stopke, čo argumentujem, že som zastaviť musel, keďže nie som ako Dano a nevbehnem pod kamión... V prvej chíli mi chcel odobrať vodičský preukaz, dvaja svedkovia v mojo aute mi potvrdili, že som zastavil, potom to stiahol na pokutu vo výške 15.000,-Sk, zostal som úplne ticho, len som tíško poznamenal, že či má nejaký dôkaz, a on začal licitovať, pokuta za 5000,-, no ale možme sa dohodnúť na 2000,-, ale ja som nič nedohadoval, len som sa mu díval do očí... vyzval ma aby som šiel zaplatiť kolegovi sediacemu v aute na druhej strane. Toho policajta som sa tiež spýtal, či majú dôkaz a on mi povedal, že keď sú dvaja, tak ho nepotrebujú a stiahol mi výšku pokuty na 1000,-, zvláštne je, že ako mäkli vo výške pokuty tieto orgány, ale čo je silná káva je fakt, že traja ľudia tvrdiaci niečo proti dvom policajtom sú v nevýhode, to je znak policajného štátu. Druhou príhodou bolo, že v jeden den mi ukradli vo vlaku tašku... nejako som to neriešil, lebo tam i tak nejaké cennosti neboli, ale na čo som prišiel až doma bolo to, že som tam mal doklady a tak som šiel na políciu v Galante, tam ma posadili do malej kancelárie a nechali ma čakať dosť dlho tak asi na hodinu to odhadujem, potom prišla veľká žena v uniforme a začal výsluch a spisovanie zápisnice.. Keď som povedal čo sa stalo, utíchol klepot písacieho stroja a prišla nepochopiteľná výčitka, plná emócií spôsobených problémami, ktoré im spôsobujem, prečo som to nehlásil železničnej polícii... V hlave mi prebleslo len jedna relevantná odpoveď: "PRE HOVNO PÁNI POLICAJTI, PRE HOVNO..."
Mareček | 01-08-2009 00:36:45
No popravde, takéto jednanie som na Seredskej policii zažil aj ja, síce nie v takejto veci, ale ma zarazilo, že po tom ako som pristúpil k okienku a pozdravil, mi hned bolo dosť razantným tónom bolo povedané, že okamih... Službukonajúci evidentne viedol súkromný rozhovor mobilným telefónom, pretože bolo počuť jemné slová, ktoré bežná policajná terminológia neobsahuje... no a pikantné na celej veci bolo, že som pri tom okienku čakal 20 minut... Myslím si, že v Seredi by si polícia mala upratať... Tiež som hľadal p. Kamenára a tiež mu práve "padla" podľa slov pána v uniforme za okienkom a nie som si istý či to bol fakt policajt...
pre anonym 31-07-2009 14:40 | 31-07-2009 17:37:58
Stanovisko riaditeľa OO PZ nie je rozhodujúce. Či dotyčný policajt pochybil, o tom rozhodne odbor kontroly na KR PZ Trnava. Už chápeš? *loony*
anonym | 31-07-2009 14:40:40
Zaujatie stanoviska na článok „ Mám sa začať hanbiť, že som bol policajtom ?“ aha to neni stanovsiko. *headbang*
anonym | 31-07-2009 14:33:50
a este ked jeden z tych dvoch sa chova jak hulvat tak je tych policajtov na sered ozaj malo:-D :-D :-D
anonym | 31-07-2009 14:20:30
Gomez aké stanovisko? Kontrola z Trnavy sa ešte nevyjadrila a ty už to vieš..? :-D
gomes | 31-07-2009 14:18:39
Jake prekvapujuce stanovisko, opat je vsetko v poriadku a v sulade. :D a este navyse je to aj pruzne :-D :-D :-D
anonym | 31-07-2009 13:53:23
Robite všetci z toho veľku vedu. Ako keby nikomu sa nikdy nestalo, že zvýšil hlas niekedy na niekoho... V meste je len jedna hliadka ktorá má čo robiť celych 12h a keď náhodou niekto potrebuje pomoc a volá policiu a nepríde za 5 min tak hneď sa sťažujete kde toľko sú. Veď dvaja policajti na Sereď a okolie sú málo.
Miloš Majko | 03-08-2009 11:34:08
I tu plati to, co som Vam napisal pri vedlajsom clanku.
anonym | 02-08-2009 21:09:56
V Seredi su problemy uz dlhsiu dobu. V kazdom kolektive sa najdu jednotlivci, ktory su tak povediac iny. Je len na priamom nadriadenom, akym smerom necha uberat kolektiv. Ak v kolektive je drviva vacsina slusnych ludi, tak nie je mozne, aby zly jednotlivci tahali tych dobrych do problemov. Toto vsetko musi vlastnou kontrolou a komunikaciou odhalit nadriadeni a samozrejme vyvodit aj spravny zaver. Potom nebudu potrebne ziadne kontroly z Trnavy a pod. Ak toto unikne nadriadenemu, problemy zacnu narastat a potom je to otazkou casu, kedy sa problemy dostanu na verejnost.
Miloš Majko | 31-07-2009 13:16:07
Stanovisko riaditela OO PZ Sered bolo uverejnene bez akehokolvek zasahu. Nakolko sa jedna o podpisany a teda autorizovany material, nemame pravo do neho zasiahnut.
anonym | 31-07-2009 13:10:27
Inak je zaujímavé, že sú tu proti sebe dva protichodné názory - tvrdenie proti tvrdeniu. A niektorí diskutujúci napriek tomu už vedia, kto má pravdu a kto klame. :-X Nechajte to na kontrolu z Trnavy.
fiti | 31-07-2009 13:05:52
aj ked p.Jančár nebude potrestany alebo nieco pod...tak min aspon u ludi ktrori citali tento clanok klesne ta niaka viera v tu nasu policii a spravia si dalsi obraz o nej ...ako sa hovori kazda reklama je reklama ale nwm ci jej tato zrovna prospeje :-X
tak | 31-07-2009 12:57:11
Priezvisko sa správne píše tak ako je uvedené v rodnom liste. Pán Lehocký ho má asi uvedené tak, ako ho napísal.
Igor Lehocky | 31-07-2009 12:46:36
Martin, dobrý deň ti prajem. Nie som nadšený, že počas svojho osobného voľna musíš riešiť svojich podriadených, myslím že si nemusíme vysvetľovať aká je to pre teba "radosť". Ani v najhoršom sne by som nemyslel, čo ma bude čakať na OO PZ v Seredi. Ja úplne rešpektujem tvoje stanovisko a aj mu rozumiem...čo už.Nechcel by som dovolenkovať s pocitom, že ma plne na útvare zastupuje npor.Mgr.Janáč, vážne nie.
hombre | 31-07-2009 12:43:14
Čakal niekto snáď inú reakciu??
anonym | 31-07-2009 12:42:17
cize aj ked ma policajt "padla" a ide domov a pyta si od niekoho OP tak je to v poriadku?? lebo aspon tak som to vyrozumel ze sa to udialo u pana Lehockeho a taktiez som v pomykove..lebo neviem ci pan Lehocky nevie ako sa spravne pise jeho priezvisko..alebo to nevie spravne opisat autor tohto clanku??
anonym | 31-07-2009 12:08:16
No a zase je to tak ako vzdy. Nic sa nezmenilo a ani sa nezmeni.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign