Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Začala sa výstavba tréningového ihriska s umelým trávnikom

Iveta TóthováDátum26. 08. 2013 20:41:04TémaŠport
24

V týchto dňoch začala na štadióne v Seredi výstavba tréningového ihriska s umelým trávnikom. Správa majetku mesta Sereď  pred časom vyhlásila výberové konanie na dodávateľa umelého trávnatého povrchu  na tréningové ihrisko . Mesto na túto investíciu vyčlenilo 380 000 ,- eur . Výberové konanie napokon vyhrala firma zo Šale so sumou 351 000,- eur. 

Predmetom zákazky bola úprava tréningového ihriska v Seredi s vybudovaním povrchu z umelej trávy a oplotením.  Existujúce tréningové futbalové ihrisko so škvárovým povrchom sa vybudovaním moderného ihriska s hracím povrchom z umelej trávy stane celoročne využívateľné. Súčasťou projektu je vylepšenie drenážnych a statických vlastností celej hracej plochy, vybudovanie elektrickej prípojky, umelého osvetlenia ihriska a záchytných sietí.

Tréningové ihrisko bude spĺňať  najvyššie štandardy podľa Medzinárodnej federácie futbalových zväzov, čiže FIFA. Rozmery ihriska budú 104m x 64m. Trénovať tu budú nielen futbalistov ŠKF Sereď ale aj kluby z okolitých miest a obcí. Prenajímateľom ihriska bude s.r.o. Sereď, čím bude mať mesto z prenájmu príjem.  

Najväčšiu radosť z vynoveného tréningového ihriska majú samozrejme futbalisti. Rozhovor s trénerom ŠKF Sereď Tiborom Meszlenyim ako aj futbalistami nájdete vo videu.

 

 


Fotogaléria k článku:

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

Zobraziť všetky fotografie
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 24-12-2013 16:56:35
Vlado súhlasím s tebou a preto bude treba futbalovú lobby vo voľbách odstaviť od koryta. Je to na nás. Nech si peniaze zháňajú kde chcú, napr. od sponzorov alebo iným spôsobom nech si na seba zarobia, napr. predaj suvenírov. Je ľahké natŕčať ruky. Nech si vyskakujú len do výšky svojich obchodných a marketingových schopností a neťahajú z mestského.
Vlado | 24-12-2013 16:14:39
Výborne, FIFA trávnik už máme, teraz ešte postaviť Nou camp a môže sem chodiť aj Barca alebo žeby rovno Bayern???Pri rýchlosti a objeme peňazí, ktoré sa pre tento šport v Seredi vynakladajú už neprekvapí nič.Len by ma zaujímalo, že prečo sa v príp. multifunkčnej haly bral taký veľký ohľad na občanov, (stavenisko, veľký hluk a pod) no v príp. financovania futbalistov už verejná mienka nezaujíma nikoho.Žeby z obavy, čo keď by nám ľudia tie bubášiky neodúhlasili?Celý štadión aj seredský futbal začína pripomínať bezodnú studňu, kde sa len leje a leje.Keby sa aspoň s polovičným nadšením zaujímali poslanci aj o iné veci v meste, to by bola paráda.Hneď by to tu inak vyzeralo.
Registrovaný Igor Lehocký Igor Lehocký | 23-12-2013 13:10:37
Umelý trávnik na štadióne ŠKF je tam kde má byť, hracia plocha je na pohľad vynikajúca a samozrejme v perfektnom stave.
ukradnuty travnik? | 22-12-2013 12:31:02
Pocul som informaciu ze novy travnik po namontovani niekto cely ukradol. Je to pravda?
Peter pre gukak | 30-08-2013 11:38:31
Tak znalý človek ako ty a pozastavuješ sa nad takou jednoduchou vecou!Politické vyhliadky dnešného vedenia mesta sa do budúcnosti moc pozitívne nevyvíjajú a tak bolo treba splniť sľub!Páni vo vedení si začínajú uvedomovať,že ich dni sú zrátané a tak po nás potopa!Kto im čo urobí,okrem toho,že nové vedenie bude minimálne rok rátať škody po bývalom vedení ako to býva zvykom a daľší rok sa budú vyhovárať že to my nie to bývalé vedenie a ajhľa koniec volebného obdobia!Rýchlo treba urobiť nejaký kšeft,lebo nič sme nestihli a po nás príde niekto iný!Ved štvrťstoročie to pohodlne funguje!Ked p.primátor to sľúbil a sľuby treba plniť pred voľbami sa to zíde!Aj ked umelý trávnik nie je až taká tragédia,poznám oveľa horšie prípady!
gulak | 29-08-2013 08:58:14
Zaujímavé tvrdenie,že p.Stareček sa necháva zvoliť do funkcie-podľa mna ho tam volia ľudia:))))a ked je v meste dosť tupanov,čo väčšinou volia tých istých ľudí-tak potom je to tu tak-ako je-tento štát toleruje tunelovanie,rozkrádanie vo veľkom,keby tu bol normálny stav-tak napr.RA-by už dávno sedel v base a neprechádzal sa po meste,ako veľký čávo-ale všetko sa zahrá do autu,nájomníkom sa zvýšia ceny-za teplo,za smeti,za správu a je vymaľované...
Registrovaný Vladimír Herega Vladimír Herega | 28-08-2013 22:41:13
Super, ďalšia prepotrebná investícia pre futbal, rozvoj a podporu záľuby niekoľkých vyvolených. Ako tuná niektorý spomenuli, na iné projekty sa peniaze nenájdu, samozrejme futbal k nim nepatrí. Ved načo by sa postavila multif. hala s klziskom, opravili cesty, chodníky, mestská knižnica by tiež nepohrdla väčším príspevkom od mesta ale to všetko sú podľa dotyčných, ktorý o tom rozhodujú zbytočnosti. Ved futbal miluje toľko ľudí. Ok, lenže treba si uvedomiť, že ľudia majú z toho všetkého akurát prd. Mestská interliga tam zrejme nikdy nevstúpi, ľudia, ktorý by si chceli a mali chuť zahrať futbal takisto nie. Čiže suma sumárom, za tento rok sa minulo pre cca 30 ľudí asi 500 000 eur. Bravo, a ešte raz tú o hospodárení Serede. Už som viackrát spomínal, že na nijaký šport, ani projekt nikdy nešlo toľko peňazí ako na futbal. Možno by stálo za otázku, prečo. Lebo reči typu, že všetci z toho majú úžitok je kapitálna somarina. Úžitok z toho je, len otázne pre koho. Pre všetkých 17000 obyvateľov nášho mesta určite nie. Pevne verím, že vo voľbách do zastupiteľstva vyhrá zdravý rozum a logika a konečne sa niečo urobí aj pre ten zvyšok občanov, ktorý sa na tieto rozmary musia skladať.
Ria 27.08.2013 | 27-08-2013 21:21:34
Je to nehoráznosť a bezohľadnosť vedenia nášho mesta, že jedného človekovi na jeho aktivity uvolnia obrovskú čiastku z rozpočtu, keď je tu toľko závažných a nedoriešených problémov, ktoré ťažia obyvateľov mesta. Zdá sa mi, že všetko sa robí na obdiv ľudí. Myslím si, že každú začatú zmysluplnú prácu treba aj dokončiť. Napr. išla som okolo gymnázia na autobusovú zastávku. Ale kade prejsť? Ku obchodu nie je žiadny chodník ani označený prechod pre chodcov. Tak isto oproti fare. Tak iba preletieť, lebo sú to križovatky. Trávnik mal dosť času, ale spomínané problémy v prechádzajúcich komentároch sú naliehavejšie. P.S. chcem len povedať, že umiestniť starého alebo chorého do zariadenia je pomerne nákladné, na ktoré dotyčný alebo rodina nemá. Viac by mal štát tieto zariadenia dotovať.
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 27-08-2013 20:37:17
Adriana a občan - keďže som v predchádzajúcich dňoch pomáhala kamarátke kam umiestniť jej starého a chorého otca, hľadali sme na nete domovy dôchodcov.

Jedno zariadenie je v SEREDI na Čepenskej ulici :
http://www.trnava.biz/?article=Predstavujeme__Zariadenie_pre_seniorov_a_Domov_socialnych_sluzieb_pre_dospelych_Sered&h_menu=0&menu=8&submenu=0&lng=sk

Najbližšie je potom v GA http://www.pohodaseniorov.sk/

potom v SLÁDKOVIČOVE: www.antoniuscentrum.sk

a v ŠALI: http://www.oss.sala.sk/cms/clanok/20/domov-dochodcov/

V tomto období sa dokončuje DD na Kaskádach : http://www.sluzbypreseniorov.sk/?nazov=kontakty&j=1

Treba si preštudovať podmienky prijatia, aké dokumenty potrebujete doložiť k prihláške, popr. lekárske správy, výšku poplatkov, čakaciu dobu a pod. Tieto zariadenia nie sú ďaleko a preto je vždy lepšie sa aj osobne ísť poinformovať.

My sme doma doopatrovali babičku, bolo to síce náročné a stálo to veľa námahy a odriekania ale neľutujeme, lebo sme babičke poskytli v posledných rokoch jej života opateru. Naproti tomu spomínaná kamarátka nemá iné východisko. Takže všetko má svoje pre aj proti. Adriana držím palce, aby to s mamičkou dopadlo čo najlepšie a k Vašej a aj jej spokojnosti.
obcan | 27-08-2013 16:17:05
V Galante oproti nemocnici je novy hospic Pohoda Seniorov. Myslite ze beru aj ludi co su neni z Galanty?
Obcan | 27-08-2013 16:07:22
DD,DSS,hospic..atd nikdy nebude to co moze poskytnut vlastny domov a blizkost cloveka...
Vzdy sa da uskromnit a aj ked jeden ostane doma,tak ma prispevky od statu,sice nic moc,ale na prezitie staci
Taka mensina ma tych prispevov este viac a ostava im na automaty,chlast...atd.
Dnes je taka doba ze sa vsetko meria peniazmi.
Bud chcem zostat s clovekom a pomohat mu az do poslednech chvile,alebo sa nahanam za peniazmi,to je uz na kazdom co si zvazi.
Ale inak je pravda ze ti co nemaju zaujem sa starat o ludi,tak ich nemaju kam dat.
A to ze niekde niekoho ubytuju a daju mu najest este nerobi dostojnu zivotnu uroven.
K teme peniaze -uz aj na SK a aj v malych mesteckach,alebo dedinach sa da najst ubytovanie rodinneho typu ale to zalezi na obciach kde vidia prioritu.
Tu je zatial priorita ina.
pre martina | 27-08-2013 16:01:03
Teakwondisti nemali peniaze ani na cestu do Barcelony
maš choré dieta? | 27-08-2013 14:58:24
zober ho na stadion alebo ficovi.
Jozef | 27-08-2013 14:03:12
Adriana, ako to, ze nie je.
A co DD a DSS pre dospelych na Dolnocepenskej?
Sice nie je zriadovatelom Sered, ale TTSK.Tam ste neskusali?
http://www.ddadsssered.sk/
Adriana | 27-08-2013 13:10:43
Hľadám niekoho kto by sa nám postaral o mamičku je ležiaca a všetci pracujeme nemôžme si dovoliť byť doma potredujeme peniaze na zabezpečenie rodin. Prečo sa nevybudoval za tie peniaze hospic alebo nejaké zariadenie veď občania v Seredi stárnu v každom meste a dedine je vybudované nejaké zariadenie pre seniorov len v Seredi nie.Načo čakáte.
re:ranon | 27-08-2013 13:02:53
V 21 STOROĆÍ NENI KANALIZÁCIA V HORNOM ĆEPENI, TO BY SA MALO RIEŚIT !!!!!!!!mysim ze kanalizáciu uz mali v starom RIME pred 2000 rokmi a v Seredi maju travu.
ale,ale,Filip | 27-08-2013 12:29:06
a v Bratislavskom samosprávnom kraji to možné je?

www.teraz.sk/zdravie/nemocnica-malacky-pohotovost-p-freso/52495-clanok.html
pre filip | 27-08-2013 12:16:36
Našťastie väčšina ľudí má rozumnú predstavu o prioritných investíciách v tomto meste. U nich futbal nie je na prvom mieste. Ale hlavne, že ty si športovo gramotný. Držím ti palce. Vieš vôbec čo si svojim príspevkom chcel povedať?
Jozef | 27-08-2013 12:09:58
Filip kecas.
Poliklinika, cely nehnutelny majetok-budovy pozemok... + hnutelny, ktory bol sucastou pri predaji patri mestu Sered.
Predany bol len 100%.obchodny podiel na prevadzku polikliniky.
staci v takom jazyku?
Registrovaný Ivan Sklenár Ivan Sklenár | 27-08-2013 12:06:05
O potrebe vybudovať tréningové ihrisko s umelým povrchom som písal presne pred rokom. V tejto súvislosti som položil poslancom MsZ niekoľko otázok aj s odpoveďami niekoľkých poslancov na položené otázky.Ostatní sa ani neunúvali reagovať na ne. Viď článok: http://www.seredonline.sk/clanky/verejna-vyzva-niektorym-poslancom/ kde si môžu urobiť čitatelia SOL svoj obraz o celej veci. Preto sa zdŕžam akéhokoľvek komentára.
P.S. Ako sa stavia magistrát Prešova ku financovaniu futbalu z verejných zdrojov sa môžete dočítať na http://presov.korzar.sme.sk/c/6844400/primator-presova-profesionalny-futbal-dotovat-nemienime.html#ixzz2Wse6c2Op
Filip | 27-08-2013 11:53:49
ludia v akom jazyku potrebujete pocut alebo citat, ze poliklinika patri sukromnej firme...a vidim ze sa tu vyjadruje kopec sportovo gramotnych ludi...
tiež športovec | 27-08-2013 11:24:35
Deťom poslanci s primátorom zvýšili poplatky za škôlky o viac ako 100 percent.Návrh bol o viac ako 400!!!Základná škola nie je stále dorobená a to tam pán Kyselý veľký menežér pobehuje ako splašený za mestské peniaze a z podnikateľov sú žobráci.A mesto má na súkromných naháňačov lopty!!!Pán Stareček toto je dôvod prečo sa nechávate voliť do funkcie?
anonym | 27-08-2013 11:09:07
Od nástupu nového vedenia zhltol futbal neskutočné prachy. A to ešte aj trávnik niekto do**bal. Nikdy sme sa nedozvedeli kto je za to zodpovední. Namiesto toho im nalievali ďalšie investície do zábavky, ktorá je pre pár vyvolených. Je toto normálne?
Jozef Vavra | 27-08-2013 11:00:10
Na futbal boli toto volebne obdobie peniaze vzdy a v akomkolvek mnozstve, lebo vo futbale ma sucasne vedenie mesta svojich najvacsich podporovatelov. Takze sa necudujme, ze budeme mat treningove ihrisko jak Barcelona. Ved Sered hra primerane rovnaku sutaz ako primera division.
anon | 27-08-2013 10:54:04
V 21 STOROĆÍ NENI KANALIZÁCIA V HORNOM ĆEPENI, TO BY SA MALO RIEŚIT !!!!!!!!
chcel by som sa spýtať | 27-08-2013 10:25:28
koľko rokov by bolo možné zabezpečovať detskú LSPP a LSPP pre dospelých na MsPK Sereď za sumu 351 tisíc EUR ?
Obcan | 27-08-2013 10:25:05
interliga | 27-08-2013 00:23:11

Preco by nepustili ?
Pokial som dobre cital,tak to nefinancuje niaky podnikatel ale MESTO SERED,ktore to zaplati z dani ludi,teda aj tych co hraju interligu.
To by som chcel vidiet to zdovodnenie ze je to len pre ,,vyvolenych,,
Ak niekto chce robit futbal na vyssej urovni,tak nech tam vlozi svoje peniaze,vsade na svete je to tak ze podla sponzorov a ich schopnosti zabezpecit klub sa hra adekvatny futbal.
Tu miestny podnikatelia by chceli nieco podobne,ale nie za svoje,len natahovat ruku.
Pokial nebudu v meste zabezpecene dolezitejsie veci,tak by im mali do nej akurat tak nas..t !
Robo Horvath :( | 27-08-2013 10:10:00
S takouto investiciou chodte do hajzla !!!
k čomu to je?? | 27-08-2013 10:01:23
akože nech mi niekto povie, prečo mesto zase dalo peniaze na takú 3,14čovinu??? k čomu bude nám obyčajným ľuďom nejaký umelý trávnik?? totálna zbytočnosť, keby to využívala aspoň štvrtina ľudí, ale povedzme si pravdu, koľko deti a dospelých chodí na ten trávnik si zahrať? zišli by sa dôležitejšie veci v tomto meste a nie trávnik, stačí pozrieť ako vyzerajú sociálne zariadenia - mestská poliklinika!!! fuj, tá je ako ovracaná zvonka aj zvnútra...škoda reči...
xxxxxxx03 | 27-08-2013 09:38:19
najpotrebnejsia vec v tomto bananovom meste....bez toho umeleho travnika si tu obcania nevedia ani zivot predstavit. P.S. ak nahodou niekto nepochopil pisem to ironicky, bohuzial.
interliga | 27-08-2013 00:23:11
interliga plná seredských občanov tam hrať nemôže... načo to robia pre 22 mimoseredských hráčov? mladých tam podla mna ani nepustia...
martina | 26-08-2013 23:54:38
marek hala sa vybudovat mohla, ak by bola taka ista vola pri hlasovani, ako pri tomto ihrisku i ked z ineho zdroja...
ja nie som proti futbalu, ale preco sa vsetko tlaci do futbalu?
dnes som citala o mladych seredskych taekwon distoch a teda zaujimalo by ma, kolko penazi dostava tento sport - tento klub. btw. s taekwon do som zacinala prave v seredi pred 15-16 rokmi este s trenerom abdulom. som rada, ze sa tento sport stale drzi :o))
neni penazi? | 26-08-2013 23:14:53
ked budete pocut z uradu ako na nieco neni penazi tak im ukazte tuto obrazky jedneho travnika za 10milionov korun
marek | 26-08-2013 22:36:42
Hala sa nemohla vybudovať, keďže sú to viazané peniaze len na tento projekt.
dada | 26-08-2013 21:47:02
no myslím že by bolo dobré aj parkovisko spraviť je to strašné keď je futbal :-(
martina | 26-08-2013 21:35:43
skor si myslim, ze sa mohla vybudovat multifunkcna hala s klziskom. vyuzivalo by ju ovela viac ludi vsetkych vekovych kategorii ako toto ihrisko s umelym travnikom.
ale to je o inom...
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 26-08-2013 21:10:41
dúfam, že to s prenajímaním nepreženú a pripravku nevytlačia na to staré ihrisko. ale ináč dobrá vec a som rád aj za chalanov.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign