Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Záchrana života i páchatelia vlámania zadržaní pri čine - dôvody pre medailu za obetavosť pre štyroch policajtov zo Serede

Miloš MajkoDátum06. 03. 2012 17:39:12TémaPolícia
200

Sereď   |    Včera o  13.30  hodine  minister  vnútra  SR  Daniel Lipšic  v obradnej sieni  MsÚ  vyznamenal štyroch mladých policajtov  OO PZ zo Serede za príkladné plnenie si povinností.

Pred  ministra  Daniela Lipšica sa včera  popoludní v slávnostných policajných rovnošatách postavili štyria mladí policajti  Obvodného oddelenia, ktorí boli za príkladné plnenie si povinností pri výkone služby odmenení  Medailou za obetavosť.  Zamestnankyňa  OO PZ pred ich priamym nadriadeným    kpt. Martinom Mlynárikom a zástupcami  OR PZ Galanta a  KR PZ  Trnava  prečítala  Rozkaz ministra vnútra  SR, ktorým boli udelené vyznamenania:

Personálny rozkaz ministra vnútra Slovenskej republiky

Medaila za obetavosť udelená podľa čl. 3 ods. 1 nariadenia Ministerstva vnútra SR č. 35/1998, nstržm. Andrisovi Martinovi v stálej štátnej službe vo funkcii referent Obvodného oddelenia Policajného zboru v Seredi odboru poriadkovej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Galante služobného úradu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Odôvodnenie:

  1. Za skutok:

Dňa 15.2.2012 bol nastržm. Martin Andris spolu s členom hliadky nstržm. Matúšom Suchým v skorých ranných hodinách vyslaný do objektu Potraviny Vančo v obci Sereď z dôvodu, že bolo signalizované jeho narušenie. Po príchode na miesto spozorovali, že z objektu unikajú dve osoby a začali ich prenasledovať. Jeden páchateľ utiekol a druhý bol zadržaný až po slovnej výzve a po štyroch varovných výstreloch do vzduchu. Pri jeho zadržaní museli byť použité aj donucovacie prostriedky. Páchateľ bol identifikovaný ako Peter S.

2. Za skutok:

Menovaný bol dňa 21.2.2011 počas výkonu štátnej služby v nočných hodinách spolu s nstržm. Tomášom Slížom vyslaný preveriť oznámenie, že v obci Šintava ohrozuje svojim konaním Daniel F. bývalú priateľku pred jej rodinným domom vykrikovaním a búchaním na okná. Príslušníci Policajného zboru po príchode na miesto našli pred bránou garáže rodinného domu obesenú osobu, v ktorej bol identifikovaný Daniel F. Okamžite zasiahli a menovaného, ktorý bol v stave bezvedomia, vyslobodili zo škrtiaceho kábla. Oživovali ho a udržiavali pri živote až do príchodu rýchlej zdravotnej pomoci. Službukonajúci lekár konštatoval, že zdravotný stav občana bol stabilizovaný vďaka pomoci príslušníkov PZ.

Uvedenými skutkami nstržm. Martin Andris bez ohľadu na ohrozenie vlastného života vzorne reprezentoval Policajný zbor.

 

Medaila za obetavosť udelená podľa čl. 3 ods. 1 nariadenia Ministerstva vnútra SR č. 35/1998, nstržm. Suchému Matúšovi, v stálej štátnej službe vo funkcii referent Obvodného oddelenia Policajného zboru v Seredi odboru poriadkovej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Galante služobného úradu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Odôvodnenie:

  1. Za skutok:

Dňa 15.2.2012 bol nstržm. Matúš Suchý spolu s členom hliadky nstržm. Martinom Andrisom v skorých ranných hodinách vyslaný do objektu Potraviny Vančo v obci Sereď z dôvodu, že bolo signalizované jeho narušenie. Po príchode na miesto spozorovali, že z objektu unikajú dve osoby a začali ich prenasledovať. Jeden páchateľ utiekol a druhý bol zadržaný až po slovnej výzve a po štyroch varovných výstreloch do vzduchu. Pri jeho zadržaní  museli byť použité aj donucovacie prostriedky. Páchateľ bol identifikovaný ako Peter S.

2. Za skutok:

Dňa 28.9.2011 v nočných hodinách vo výkone služby bol menovaný spolu s nstržm. Romanom Vaškom vyslaný k rodinnému domu v Seredi, kde páchateľ Jozef V. polial vo dvore dve autá horľavinou a následne ich podpálil. Uvedení policajti po príchode na miesto činu okamžite odtlačili jedno, ešte slabo horiace vozidlo do bezpečnej vzdialenosti. Až do príchodu príslušníkov Hasičského a záchranného zboru sa ho snažili hasiť. Zabránili tak vzniku väčších škôd na majetku.

Uvedenými skutkami nstržm. Matúš Suchý bez ohľadu na ohrozenie vlastného života vzorne reprezentoval Policajný vzor.

 

Medaila za obetavosť udelená podľa čl. 3 ods. 1 nariadenia Ministerstva vnútra SR č. 35/1998, nstržm. Vaškovi Romanovi, v stálej štátnej službe vo funkcii referent Obvodného oddelenia Policajného zboru v Seredi odboru poriadkovej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Galante služobného úradu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Odôvodnenie:

Dňa 28.9.2011 v nočných hodinách vo výkone služby bol menovaný spolu s nstržm. Matúšom Suchým vyslaný k rodinnému domu v Seredi, kde páchateľ Jozef V. polial vo dvore dve autá hoľavinou a následne ich podpálil. Uvedení policajti po príchode na miesto činu okamžite odtlačili jedno, ešte slabo horiace vozidlo do bezpečnej vzdialenosti. Až do príchodu príslušníkov Hasičského a záchranného zboru sa ho snažili hasiť. Zabránili tak vzniku väčších škôd na majetku.

Nstržm. Roman Vaško svojim konaním vzorne reprezentoval Policajný zbor bez ohľadu na ohrozenie vlastného života.

 

Medaila za obetavosť udelená podľa čl. 3 ods. 1 nariadenia Ministerstva vnútra SR č. 35/1998, nstržm. Slížovi Tomášovi, v stálej štátnej službe vo funkcii referent s územnou a objektovou zodpovednosťou Obvodného oddelenia Policajného zboru v Seredi odboru poriadkovej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Galante služobného úradu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Odôvodnenie:

Menovaný bol dňa 21.2.2011 počas výkonu štátnej služby v nočných hodinách spolu s nstržm. Martinom Andrisom vyslaný preveriť oznámenie, že v obci Šintava ohrozuje svojim konaním Daniel F. bývalú priateľku pred jej rodinným domom vykrikovaním a búchaním na okná. Príslušníci Policajného zboru po príchode na miesto našli pred bránou garáže rodinného domu obesenú osobu, v ktorej bol identifikovaný Daniel F. Okamžite zasiahli a menovaného, ktorý bol v stave bezvedomia, vyslobodili zo škrtiaceho kábla. Oživovali ho a udržiavali pri živote až do príchodu rýchlej zdravotnej pomoci. Službukonajúci lekár konštatoval, že zdravotný stav občana bol stabilizovaný vďaka pomoci príslušníkov PZ.

Nstržm. Tomáš Slíž svojim konaním prejavil statočnosť pri záchrane ľudského života bez ohľadu na ohrozenie vlastného.

 

Prakticky denne sa v novinách stretávame so správami, v ktorých je policajná práca spomínaná najmä v súvislosti s trestnou činnosťou, ktorú v súlade so zákonmi policajti majú za úlohu potláčať. Policajný zbor je vo všeobecnosti občanmi vnímaný ako zložka represívna a málokto má skutočný prehľad o bežnej práci policajtov. Potrebu ich profesionálneho správania sa a vykonávania služobných zákrokov si väčšinou uvedomíme, až keď s policajtami prídeme do osobného kontaktu. Mnohokrát v situáciách, kedy sme obeťami trestnej činnosti, či sa nachádzame v tiesni. Mnohokrát vtedy, keď my plní emócií môžeme jednať aj unáhlemne či skratovo, no od nich  - a to i od policajtov skutočne mladých, vyžadujeme maximálnu úroveň a profesionalitu. Treba povedať že právom. A zároveň treba pripomenúť, že ešte pred necelými dvomi rokmi  by sme v práci  OO PZ Sereď pozitíva hľadali asi ťažko. Tí, ktorí mali osobné skúsenosti, vedia o čom hovorím...

A to bol dôvod na zmeny. Zmeny vo vedení  oddelenia i v prístupe samotných policajtov k tým, ktorí v núdzi s ich pomocou počítajú.

Zmeny boli sľúbené a zmeny aj nastali. Ešte minulý rok som jednu podstatnú zaznamenal aj ja osobne. Pozorní čitatelia  SOL si iste pamätajú na materiál uverejnený pod názvom: "Z negatívneho je potrebné poučiť sa a pozitívne si zaslúži pochvalu"  http://www.seredonline.sk/clanky/z-negativneho-je-potrebne-poucit-sa-a-pozitivne-si-zasluzi-pochvalu/   Až dodatočne som sa dozvedel, kto bol v hliadke a to až v súvislosti s prípadom podpálenia áut vo dvore  Ľuboša Kyselého. Aj tam zasahovali  včera vyznamenaní policajti a aj tam ich prvoradým cieľom bola ochrana zdravia a majetku poškodeného občana. O prípade sme písali v článku:  "Poslanec MsZ Ľ.Kyselý k udalostiam uplynulého týždňa - VIDEO"   http://www.seredonline.sk/clanky/poslanec-msz-kysely-k-udalostiam-uplynuleho-tyzdna-video/

Ako vo svojom príhovore povedal Daniel Lipšic, určite by sa podobne zachovali aj iní policajti, no títo mali možnosť svoju odvahu preukázať aj v praxi. A to hneď niekoľko krát. Dokonca aj pri tom najšľachetnejšom - záchrane ľudského života.  Aj o tomto prípade sa už čitatelia  SOL z našich novín mali možnosť dozvedieť a to v článku:  "Sereďskí policajti zachránili ľudský život"   http://www.seredonline.sk/clanky/zasluhou-dvoch-policajtov-bol-zachraneny-jeden-ludsky-zivot/

No a nakoniec iba nedávno publikovaný úspech nočnej hliadky, kedy opätovne vyznamenaní policajti  zadržali páchateľov  vlámania do súkromného objektu. Jeden z policajtov pri služobnom zákroku na zladovatelej komunikácii utrpel úraz, zlomeninu ruky. Páchateľov však napriek tomu spolu s kolegom zadržali a to za použitia hrozby streľbou zo služobnej zbrane. Iste si spomeniete na článok:  "Úspech nočnej hliadky OO PZ Sereď"  http://www.seredonline.sk/clanky/uspech-nocnej-hliadky-oo-pz-sered/

Nuž, neviem či to je dosť alebo málo. Som si však istý, že minimálne títo mladí policajti  OO PZ  verejnosti svojim konaním jednoznačne dokázali, že občania sa na  Policajný zbor môžu v krízových situáciách prinášaných životom  spoľahnúť.

V mene redakcie  SOL policajtom OO PZ prajeme veľa ďalších  úspechov a spokojných občanov.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
peter | 07-03-2012 16:39:27
Marián | 07-03-2012 11:00:17 ja by som radsej bral peniaze, zvysenie platu. na co mi bude doma na policke medaila ked nebudem maz zaplatenu hypoteku, plyn, elektriku, ked nebudem mat co dat detom jest? zeby som vyvaril medailu? mozno je s toho dobra polievka))) je to trosku nadsadene, ale pravda.Ak by si každý plnil svoju občiansku povinnosť a správal by sa normálne a morálne, tak to tu potom ani policiu ani ziadnu silovu zlozku nemusime mat, tak ste to napisali, tak na to presne reagujem. a ja urcite nekritizujem ze chalani dostali medailu. za zachraneny ludsky zivot si zasluzia ocenenie, to je pravda, to sa im nemoze upriet. nie kazdy policajt by tak mozno konal ako oni. skusme sa tu stretnut tak o pol roka na rovnaku temu. kedze bol v seredi nastoleny iny rezim policajtov, tak dufam ze budu pokracovat a potom za ten pol rok skusime zhodnotit kolko medaili bolo udelenych. garantujem vam ze ani jedna!. ale chcel by som sa mylit, to mi verte.pekny den
Gabika | 07-03-2012 12:30:09
GRATULUJEM ZA OCENENIE našim fešákom :-) Zaslúžia si toto ocenenie. Majú náročnú prácu a ja sa s nimi velmi tešim. Drží Vám palce chalani a nepozerajte tu na tú závisť.
Marián | 07-03-2012 12:27:36
Robiť zle je nejaký problém? Každý je frajer, ak sú aspoň dvaja na jedného. Porozbíjať okná je úbohosť. Ale každý má na dome okná. Aj auto horí cca 8 minút a každý má auto.
Nechcem nič naznačovať. Len poukázať na to, že jeden chce byť frajer a ukazuje sa že je boss a druhý žije čestne, lebo robí svoju robotu a niečo pre spoločnosť. Ide len o to, kto si aké hodnoty vryje do svojej hlavy a svedomia.
pravda | 07-03-2012 12:19:39
Poviem ti len jedno: Jeden policaj cca dva roky do zadu isiel riesit jednu vec dohovorom a za tyzden mal porozbijane všetky okna na dome a to mal doma tehotnu manželku ked sa toto stalo. Tak sa potom nečudujem že sa mafianom policajti vyhybaju. Ked si taky hrdina tak to zacni ty riešiř!
Marián | 07-03-2012 11:02:43
Peter | 07-03-2012 10:50:33
Na Slovensku je to tak. Súhlasím s tebou. A vysvetlím ti aj prečo sudca tak rozhodol.
LEBO TO NEBOL JEHO MAJETOK!
Marián | 07-03-2012 11:00:17
Medaila. Niekto ju spochybňuje. Že radšej peniaze? Treba si uvedomiť jednú vec. Peniaze minieš a po roku si ani nespomenieš, načo si ich minul. Medaila - áno, je pravda, že je to kúsok plechu a plechu je dosť. Ide ale o to, za čo je ten plech a od koho. Je to pamiatka, ktorú si ceníš celý život a nie len ten čo ju dostal, ale aj jeho známy v rodine a jeho kolegovia. To, že si niekto robí svoju prácu na takej úrovni, že si zaslúži medailu, je viac ako chválihodné. Nechcem spomínať niektorých anonymov a iných nikov, ale čo ste dokázali vy? Chlapci, žandári v Seredi to nemajú ľahké. Je ich málo a mesto je veľké. Ak by si každý plnil svoju občiansku povinnosť a správal by sa normálne a morálne, všetko by bolo v poriadku. Nemuseli by ste kritizovať, že niekto dostal medailu a že pár dní pred voľbami sa niekto opekňuje, aby zostal na svojej stoličke.
Jozef | 07-03-2012 10:54:43
Tomas, mylis sa. Zakony su nastavene dobre. To len ti, ktori ich dodrziavanie maju sledovat su zle nastaveni. A tu sa vlastne dostavam k odpovedi aj pre Petra:
Sudcovia nie su "sprdnuti" preto, ze u nas existuje nieco comu sa hovori "pravny nazor" a tymto sa sudca stava skoro nedotknutelny.
polda | 07-03-2012 10:53:27
palec hore
Peter | 07-03-2012 10:50:33
prepáčte, možno že je v poriadku medaila za zadržanie páchateľa v potravinách Vančo, ale TERAZ vážne: dolapení páchatelia mali na svedomí dalšie 4-5 vlámania a dostali iba PODMIENKU!!!!!!!!!!!!!! Prečo SUDCA ktorý o tom rozhodol nie je pranierovaný v mediach, prečo sa jeho meno nespomína v každých kriminovinách????? Takýto sudcovia nemôžu robiť sudcov!!!!!!! Policajti riskujú, chytajú zlodejov a SUDCOVIA sa vysmievajú a stále si slobodne rozhodujú !!!!!!!! V súdnictve je sakramenský problém a nie v polícii.
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 07-03-2012 10:39:33
Miloš Majko | 07-03-2012 10:04:09 ..... trefa do čierneho, správne položená otázka... prčo sa niektorým NEpracujúcim darí lepšie ako čestne pracujúcemu človeku? Zrejme sú niektoré zákony veľmi zle nastavené. Ale to nie je na diskusiu pod týmto článkom. Tento článok pojednáva o iných mužoch .. o mužoch ktorí si svoju prácu vykonávajú svedomito, čestne a podľa ocenení aj najlepšie ako vedia.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-03-2012 10:04:09
j.f. | 07-03-2012 08:33:20 | - mzda nie je dovodom "dostania sa na sikmu plochu". Clovek cestny sa na sikmu plochu nedostane.

Zvysenie miezd kazdeho poctivo pracujuceho je inou temou.
Pytam sa, ako je mozne, ze na Slovensku sa tak neskutocne dari ludom, ktori nikdy nepracovali, nikdy legalne nepodnikali, nikdy nic po nich nie je vidiet - no maju sa po cely zivot neporovnatelne lepsie ako kazdy z nas...
MTS7 | 07-03-2012 09:20:58
..je mi tu uplne na grc z niektorych zavistlivych clankov ! ! !
Registrovaný Tomáš Súkenník Tomáš Súkenník | 07-03-2012 08:38:07
Za záchranu života je ocenenie a vyznamenanie medailou naozaj na mieste. Veď čo môže mať väčšiu cenu ako ľudský život. Dolapenie páchateľa ale nepovažujem za čin ktorý by mal byť ovenčený metálom, netvrdím ale, že by ani nemal zostať nepovšimnutý a rovnako tak ani záchrana majetku. To sú veci za ktoré patrí chalanom veľká pochvala a kiež by sme sa o takýchto pochvalách mohli dočítať častejšie. Na margo odovzdania medaily za dolapenie páchateľa z prípadu potravín Vančo ma napadá otázka ... kedy budú odovzdané medaily príslušníkom polície za vyriešenie prípadu trojnásobného prepadnutia trafiky?
j.f. | 07-03-2012 08:33:20
Odmenovanie takouto formou je pekne aj ked navacsim ocenenim pre policajtov by bolo urcite zvysenie ich miezd, ktore su take ubohe, ze sa policajti dostavali posledne roky na sikmu plochu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-03-2012 07:55:07
dado | 07-03-2012 07:51:44 | - snazim sa pochopit Vas pohlad na svet a v casti odvodu dani a naslednej nespokojnosti Vas aj chapem. No v ostatnom Vam skutocne unika podstata dovodu udelenia medaile a naozajveci vidite az mimoriadne zjednodusene.
dado | 07-03-2012 07:51:44
pan majko neurazim sa ked nebudete komentovat moj prispevok a ten anonym zakomplexovany si jedine a mne nevadi nicnevadi mi medaila pre policajtov ale za co bola dobre za zachranu zivota beriem ale ze niekto vystreli styry krat do vzduchu a zadrzi nejakych blbeckov co sa zmozu len na posrane potraviny ktorej steny prekopne nohou aj maly chlapec tak to sa mi zda ubohe aj ja chcem medailu za to ze pracujem cely rok nemarodujem a odvagzam dane pre tych co pracuju v statnej sprave a pre ciganov z cukrovarskeho dvora co predavaju fety jedna basen tam by ste mali ist medailovany policajti
trefa | 07-03-2012 07:08:35
Gratulujem chlapcom,ale s nimi to nema nic spolocne,vsetci vedia kde sa drogy produkuju a policia nie???preco???lebo dostali medaile za korupciu.Akoze mafiani(vagabundi)sa az tak neukazuju len a len preto, lebo uz nemaju nikoho za sebou, kto by ich vytahoval z basy.Hrdinsky zavru malu rybicku ktora ma pri sebe travu za 2 eura.dovi dopo
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2012 22:13:05
peter | 06-03-2012 21:05:41 | - ja som sa ozval asi hodinu po tom, co som zaregistroval jasne zmeny. Konkretne zmeny a ozval som sa pisomne.

http://www.seredonline.sk/clanky/z-negativneho-je-potrebne-poucit-sa-a-pozitivne-si-zasluzi-pochvalu/

Presne tak, ako som sa ozval vzdy, ked som registroval stav, ktory by som si dovolil prirovnat nie k fungujucemu OO PZ, ale k ZOO. Jednoducho, nemam problem pomenovat problem, ale povazujem si za povinnost pomenovat aj klad - ak je aky.

Moznoze ak budete citat podrobnejsie - su tam uvedene aj linky na clanky - pochopite, aspon ja to tak chapem, ze tito policajti konali profesionalne viacej krat za sebou. Myslim si, ze to vyvrcholilo zadrzanim pachatelov pri cine. A az nasledne niekto konecne zhodnotil, ze nie su dolezite iba samotne skutky, ale aj vek policajtov.
Priatelu osobne poznam aj byvale vedenie OO PZ - skuste sa spytat, co dokazal policajt, ktory bol v PZ cez 20 rokov. Ja tvrdim, ze "prevrat" v PZ v Seredi mal nastat nie v roku 2010 ale aspon o 10 rokov skor. Sered by nebola s doverou k tak dolezitej zlozke ako PZ tam, kde je.

Tak ako mnohi pisu, ze odovzdavanie techniky ci ine veci su predvolebne, sa da povedat o vsetkom, co sa deje teraz a bude sa diat aj zajtra. Na veci to vsak nemeni nic. Policajti su mladi a dobri. A to sa o tych predchadzajucich povedat nedalo. Ja verim, ze na cast temnej historie oddelenia ako policajti tak obcania rychlo zabudnu a obidve strany pojdu cestou, ktora jedina moze v meste priniest vyssi pocit bezpecia. Ja im v tom drzim palce.
Pavol Kurbel | 06-03-2012 21:14:08
Nie, ľudia sa "ozvali" len pred pár týždňami.
peter | 06-03-2012 21:05:41
Pavol Kurbel | 06-03-2012 20:52:07 vobec teraz nerozumiem tomu co tvrdite!! to mi chcete povedat ze ludia sa ozvali pred rokom , teda dali podnet, a az teraz sa dostalo ocenenia?? ved pred rokom to v seredi este nevypadalo tak ako teraz... jednoducho ma nepresvedcite ze to neni tak ako hovorim, predvolebna kampan... ale opakujem este raz: ja im to doprajem, kazdemu jednemu ktory si to zasluzi, a samozrejme este viac = penazna odmena
Pavol Kurbel | 06-03-2012 20:52:07
Úple prvý podnet na udelenie odmeny prišiel z radov obyvateľov mesta, ktorí si všimli pozitívne zmeny v radoch polície a i týmto spôsobom chceli poďakovať oceneným chlapcom. Takže to nemá nič spoločné s tým čo tvrdíte.
peter | 06-03-2012 20:43:52
pan Kurbel, to nikomu nevadi, aj ked by sme boli radsej keby dostali penaznu odmenu.. ide len o to ze to dostali za skutky ktore sa stali pred rokom, resp. pol rokom. preco to nedostali hned po tom ako sa stali? preto to budi dojem predvolebnej kampani, a to musite suhlasit aj vy, tak ako my suhlasime s pozitivnymi zmenami ktore nastali... ps. Dado trosku lepsie formuluj to co pises, potom to vyznie tak ako to vyznelo ))
Pavol Kurbel | 06-03-2012 20:33:52
Ak niekomu vadí, že chlapci dostali ocenenie, tak to je obyčajná úbohosť.
Služba sa vykonávať aj tak, že si policajt s mafiánmi podáva ruku a aj tak, že si pri zásahu zlomí vlastnú ruku.
Ak niekto nevidí pozitívnu zmenu, tak je buď slepý, alebo zaujatý.
anonym | 06-03-2012 20:24:38
Dado neviem či si taký obmedzený, ale naozaj nedokážeš prehrýznuť fakt, že ktosi dostal medailu? A s tými menami si to zaklincoval. Typická ukážka IQ človeka, ktorý sa do všetkého stará a ničomu nerozumie. Tie mená policajtov sú bežne k "nahliadnutiu" každému občanovi pri výkone služby. Nejde o utajovanú skutočnosť. Z čoho si ešte mimo? Kľudne sa spýtaj. O žiadnom súkromí policajtov nemôže byť ani reči.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2012 20:08:59
dado | 06-03-2012 19:52:14 | - ze sa Vas nedotkne, ked Vas prispevok nebudem komentovat...
seredan | 06-03-2012 20:07:24
mena policajtov aj tak kazdy pozna, ved ich maju na uniformach.
Registrovaný redakcia  SOL redakcia SOL | 06-03-2012 19:56:28
chyba vznikla pravdepodobne preklepom
dado | 06-03-2012 19:52:14
tak ozaj za normal sluzobny zakrok medaila hm??!! no prvotriedne takze ked chyti policajt natrubeneho sofera tym padom zachranil niekomu zivot lebo mohol by niekoho zrazit takze dufam ze si niekto z kdh urobi firmu na vyrobu medaili pretoze bude treba dobre vela a tie fotky dokonale odhaluju sukromie policajtov teraz aj ten najposlednejsi deges si moze stiahnut fotku aj z menom policajta super pan majko
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-03-2012 19:45:36
anonym | 06-03-2012 19:28:11 | - presne tak. Je to o verejnom uznani a podpore. O tom, ze aj mlady policajt moze byt prikladom. A o tom, ze slusni ludia by mali v policajtoch citit oporu v problemoch. A to sa postupne zacina budovat.

Zaujimave, ak si spomeniem na dobu z pred dvoch rokov, samemu sa mi nechce verit, ze sa to postupnymi krokmi dari dosiahnut. Veci znali vedia, o com hovorim...
peter | 06-03-2012 19:41:25
tak som si precital este raz ten clanok pozornejsie. a nie len ze tam je hrdinsky cin ktory sa stal pred rokom, ale dokonca je tam cin ktory sa este len stane 28.9.2012 ))))))))))bude v seredi horiet auto...
polda | 06-03-2012 19:36:35
dakujem pan Majko, pekne napisany clanok.. potesil ma
anonym | 06-03-2012 19:28:11
Dúfam, že všetci závistlivci doprajú policajtom aspoň tie medaily. Každému je hádam zrejmé, že za ne nezaplatia hypotéku ani si nekúpia chlieb. Ide o spoločenské uznanie. Mimochodom asi sa fakt zvolebnieva. Tá záchrana života bola ešte 21.2.2011, teda takmer pred rokom. A práve 5 dní pred voľbami minister udelí medailu za obetavosť za skutok spred roka. Len neviem prečo je v rozkaze ministra ten dátum 21.2.2012. Aby to nebolo také blbé?
peter | 06-03-2012 19:13:22
gratulujem, ale nic viac k tomu radsej nenapisem.... len dufam ze pan minister ma este velmi vela takych medaili,,, bude ich potrebovat skoro kazdy den...teda ak vydrzi v kresle po vikende

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign