Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vystúpenie poslanca MsZ JUDr. Michala Irsáka k záverom kontroly vykonanej v MsBP v nakladaní s majetkom mesta

200

Sereď    |    Už zhruba štyri roky poslanec MsZ v Seredi Pavol Kurbel upozorňuje na nevýhodnosť zmluvy, ktorou bol prenajatý majetok mestskej spoločnosti súkromnej firme. Upozorňuje zároveň na nezákonné nakladanie s majetkom mesta, protiprávny stav v MsBP a na ďalšie skutočnosti týkajúce sa kauzy tepelného hospodárstva v Seredi.

Už zhruba štyri roky na to isté upozorňuje SOL a umožňuje poslancovi  MsZ publikovať svoje zistenia v médiu. Vyhotovujeme videozáznamy, organizujeme diskusie s ďalšími poslancami a po celú túto dobu sme intenzívne a systematicky ignorovaní vedením mesta a väčšinou poslancov MsZ.

Krátko po začatí tohto volebného obdobia primátor Tomčányi zvolal mestské zastupiteľstvo, na ktorom nielenže manipulatívne použil účelovo zostrihaný videozáznam tretej strany, ale aj verejne klamal, ponižoval nielen poslanca Kurbela, ale aj mňa, vlastníka média  SeredOnLine.sk.  SOL, ako aj OZ  Občan rozhodni po celý čas za svoju otvorenosť trpelo a aj dnes trpí  diskrimináciou.  Napriek uvedenému sme s poslancom Kurbelom pokračovali ďalej v odhalovaní pravdy o  MsBP, prenájme mestského majetku a pozadí s kauzou spojenom, a predkladaním faktov sme dosiahli aj otvorenejší prístup k veci zo strany niektoých poslancov MsZ.

Iba nedávno na základe poverenia poslancami MsZ hlavná kontrolórka  Dr. Horváthová vykonala kontrolu v MsBP, v ktorej konštatovala nezákonný stav v tejto mestskej eseročke.  Správa hlavnej kontrolórky bola poslancami MsZ prerokovaná na mimoplánovom zasadnutí MsZ, na ktorom so svojim príhovorom verejne vystúpil aj rešpektovaný poslanec  MsZ   JUDr.  Michal Irsák.

Vystúpenie poslanca  MsZ  JUDr. Michala Irsáka prinášame v plnom znení zo záznamu. Ide o prelomové vystúpenie poslanca a ako Dr. Irsák uviedol, niečo obdobné nezažil za viac ako 20 rokov svojho pôsobenia v MsZ.

V závere svojho vystúpenia Dr. Irsák naozaj trefne a bez okolkov zhodnotil správanie sa vedenia mesta na čele s primátorom Ing. Martinom Tomčányim.

Poslanci MsZ schválili vykonanie ďalšej  kontroly  kontrolórkou Dr. Horváthovou, ako aj požiadavku v organizácii vykonať kontrolu Najvyšším kontrolným úradom SR.

 

 


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
obyvatel 1 | 18-01-2018 11:32:10
tusim sa zacinaju lady topit. V ponimani nasho mesta budu lady zamrznute este asi dlho s touto garniturou
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-01-2018 23:00:11
Nevyhodne zmluvy na majetok zvereny do opatery a mozne nasledky pre toho, kto ich podpisal:

https://domov.sme.sk/c/20740164/exriaditel-statnych-lesov-celi-zalobe-hrozi-az-patnast-rokov.html?ref=trz

Krok za krokom...
aby aj občania pochopili | 03-11-2017 10:58:38
ABSOLUTNÁ NEPLATNOSŤ
Absolútne neplatný právny úkon nemá od začiatku žiadne právne následky, hľadí sa naň akoby neexistoval. Absolútnej neplatnosti sa môže dovolať každý bez ohľadu na to, či bol účastníkom právneho úkonu. Absolútne neplatný právny úkon nemožno dodatočne schváliť a ani odstrániť vadu, ktorá spôsobuje neplatnosť (napríklad podpísaním zmluvy o deň neskôr). Ak dôjde k plneniu na základe neplatného právneho úkonu, má druhá strana právo na vydanie bezdôvodného obohatenia. Na absolútnu neplatnosť je súd povinný prihliadať ex offo, teda bez toho aby na to upozorňovali strany sporu.
nie je čo naprávať-zmluvy akoby neboli uzavreté!!! | 03-11-2017 10:45:14
Konateľ Mestského bytového podniku nezverejnil zmluvy po podpise, kvôli čomu ako keby neboli uzatvorené.
https://mynitra.sme.sk/c/20686906/kontrolorka-serede-zistila-vazne-porusenia-zakona.html?ref=trz
Tím tin | 03-11-2017 07:05:25
Veľká úcta pre p.poslanca Kurbela a p.Majka.Klobúk dole dobrá práca.Po Tom ako boli osočovaní a ponižovaní na zastupiteľstve zo strany vedenia mesta neprestali a išli ďalej za pravdou,ktorá teraz začína vychádzať na povrch.Ďakujem že ste sa nedali zastrašiť a odradiť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-11-2017 07:05:15
Vazeni, evidentne sa niekto znovu snazi navodit pocit, ze sa vlastne nic nedeje a staci len nejaka bezna operacia, ake robia inde na dennom poriadku. Nie, nestaci!

Zakon je jednoznacny - co nebolo zverejnene, to proste NEEXISTUJE.

Opravit sa da pokazene, nie neexistujuce. Neexistujuce musi najprv vzniknut. Nie vsak opatovnym porusenim zakonov.

Aj poslanci by si mali uvedomit, ze mozu byt zneuziti na legalizaciu protizakonneho stavu - kedze zmluvy jednoducho podla zakona nevznikli.

A to sme LEN pri zmluvach o pozickach. Je tu este povodna - aj ta je v ...... Len to este vela ludi nevie. A niekto urobi vsetko preto, aby sa to ani nedozvedeli.

Naprava teda je - OD POCIATKU. Teda prerokovanie na MsZ a nasledne, schvalenie zameru, nove vyberove konanie a prerokovanie zmluvy - pozor! Najskor zamer, potom prerokovanie a az nasledne podpis zmluvy. Potom podpis znamena na zaver po schvaleni poslancami a nie je to to iste, ako zamer podpisat. To len pre poriadok...

No a podmienky. Tie su dolezite. Vo vsetkom. A kezde toto nie je sukromna firma, ale mestska ide o verejne peniaze a verejny majetok, tak to uz je uplne o inom. Je potrebne vylucit vsetky rizika, ktore by mesto - teda nas obcanov o majetok alebo prijmy z neho do buducnosti mohli pripravit.

VEREJNY ZAUJEM MUSI BYT PRVORADY a musi byt nadradeny osobnemu. Poslanci hlasuju sice v zbore, teda vysledok je konsenzom vacsiny, no ruky zdvihaju individualne - kazdy tu svoju, za seba a smosobnou zodpovednostou za to, co odsuhlasuje.

Je uplne jedno, ci tomu rozumie, ci vie co robi - kazdy hlas ma rovnaku vahu a rozhoduje o milionoch.

- - -

Kedze plnenia z neplatnych zmluv aj momentalne bezia, bezdovodne obohacovanie sa jak vysite. Konali kompetentni tak, ako im uklada zakon? Alebo je zakon zase na srandu, ako tomu u nas bolo uz viac krat?

Vo vedeni mesta je dost verejnych cinitelov - urcite niekoho napadne pytat sa na to verejne. Stale totiz maju sancu...

Je to teda len a len o poslancoch. Vedia, o protizakonnom stave (su o tom videonahravky) a bude zaujimave sledovat, do akych rozmerov sa daju namotat na hru legalizacie neexistujucich vztahov. Teda, ako ich niekto drzi \"za gule\" a co je pre to schopny urobit. A to uz nie je o kolektive, ale o kazdom z nich.

4 roky obcanom, ale aj poslancom VEREJNE hovorime, ze sa nejedna o fazulky, ale ide o vela. Nikdy nemali tieto slova vacsi vyznam.
V sucasnoti ide este o viac. O cest, ale aj ochotu postavit sa bezpraviu celom a dodrzat slub dany obcanom.

Alebo zopar ludi mozno zariskuje a zoberie na seba riziko moznej trestnopravnej zodpovednosti do buducnosti.

Neviem, popisal som to dostatocne podrobne?

Lebo ak nie, mozeme ist dalej a to napr. do banky a podkladov jej predlozenych kompetentnymi pri cerpani uveru a zakladani majetku, do nezakonneho zalozenia majetku mesta (akoze) jedinym clovekom - nie, nesmejte sa! Fakt zakon hovori, ze s majetkom mesta mozu nakladat VYLUCNE POSLANCI. Ani primator, ani konatel, ani vratnik, kuric ci zahradnik. A ani OMYLOM. Fakt LEN poslanci.

Ono tie zakony u nas celkovo nie su zle, len si z nich nikto nesmie robit toaaletny papier a obcanmi voleni zastupcovia sa musia spravat tak, ze raz (uz sa z casti stalo) sa vsetko prevali.

Zlahcovanie a bagatelizovanie problemu. Vlastne, co ine zodpovednym momentalne zostava?

Teda este jedna perlicka tu je - AKOZE ekonomickou vyhodnostou chcu odovodnovat a ospravedlnovat protizakonnost. Tak toto si normalne \"na hulvata\" dovolia fakt uz len v Seredi. Vsade inde by sa bali, ze ich pozenu capicami a ze nakoniec skoncia v .... - ostatne inokedy. Ak to bude potrebne.

Nemozem zato, ale nieco mi hovori, ze su tu ludia, ktori to dotiahnu do konca. Nech sa buduci stvrtok na zastupitelstve udeje cokolvek...
Pavol Kurbel | 02-11-2017 23:12:13
Myslím, že nebude problém dokázať, či konateľ počas svojej funkcie spôsobil, alebo nespôsobil nejakú škodu. Treba len pár dní počkať.
pre Občan | 02-11-2017 20:11:40
Ved prave to ze kontrola zatial zistila len vazne pravne nedostatky na ktore sa nasledne tvorili ekonomicke nedostatky , kedze sa nasledne nezakonne defakto tocili peniaze. Ale co je asi podstatne treba povedat ze dana kontrola nemala ekonomicky charakter ale viacmenej pravny, to znamena ze mozno bolo predcasne a irelevantne konstatovanie niekoho priamo zainteresovaneho hodnotit ako ekonomicky bezskodovy priebeh. A konstatovanie \"Či došlo k nejakej škode z pohľadu ekonomiky?odpoveď nie ,neprišlo.\" tam zatial ani nemalo mat priestor na vyslovenie a nie sa nim ohanat ako relevantne a hlavne dôveryhodne potom co sa zistilo. A kto to vlastne povedal?? A na zaklade akeho auditu?? Jeho vlastneho ??
Občan | 02-11-2017 19:18:09
Škoda že zverejnené je len to čo niekomu vyhovuje.
Mnohokrát keď si vypočujete celý záznam je počuť na otázku Či došlo k nejakej škode z pohľadu ekonomiky?odpoveď nie ,neprišlo. Toto rezonuje viackrát.Naopak, z pohľadu ekonomiky konal konateľ v prospech MsBP. Pán Irsák hovorí o právnom stave a o inštitúte urovnania.Je to bežná právnicka prax.Že si konateľ zanedbal svoje povinnosti je zrejmé ale je aj možná dohoda dotknutých strán o urovnaní .Ak dochádzalo k plneniu a ani jedna zo strán to nespochybní pripravia právnici nové zmluvy.
Zbytočne to nafukujete, na Slovensku je takýchto neprávnych stavov ktoré treba z pohľadu práva uviesť na pravú mieru habadej.Tu sa veci nafukujú do obrovských rozmerov zbytočne.
Kým nebol internet a zmluvy boli podpísané boli platné? Boli.A keď teraz obe strany nespochybnia plnenie, je to len otázka času,kedy sa to vyrieši k spokojnosti dotknutých strán.

Dakujeme pán Irsák | 02-11-2017 18:05:59
Ďakujeme, že ste nám otvoril oči a že ste jasne pomenoval vecí. Len sa pýtam, kde sú tý ostatný poslanci. Tvária sa ako mrtvý chrobáci. Hanba im.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 17:57:21
Hanbite sa pán Majko | 02-11-2017 17:51:10 | - nie, nehanbim sa. Tu som uviedol zopar prispevkov jedneho anonymneho autora, ktory pisal pod 3 clanky. Dalsi jedinec napisal asi 16 alebo 17 prispevkov s obdobnym obsahom. Ziadne fakty, len anonymne spinavosti.

Netuzim najblizsie dva mesiace stravit podavanim trestnych oznameni.

Vase prava koncia tam, kde zacinaju moje. A opacne.

Ked nepomaha trpezlive vysvetlovanie, nastupuje obranny mechanizmus, ktory demokraticky zabezpeci rovnake sance pre Vas, pre diskutujuceho podomnou, ale aj pre mna.
Hanbite sa pán Majko | 02-11-2017 17:51:10
Mazať príspevky to je tak demokraticko-majkovske!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 17:24:09
Vyhrážanie | 02-11-2017 17:16:17 | - budte konkretny.
Vyhrážanie | 02-11-2017 17:16:17
To Vám ide najlepšie p.Majko
obyvatel 1 | 02-11-2017 16:45:54
Pan Irsak dakujem za vasu odpoved a som rad ze ste a aj ostal chlap, len som trosku nepochopil vase vydrady k zverejnenemu, pritom uz z davnejsie zverejneneho videa. Ludia potrebuju vediet pravdu a som rad ze ju aj prezentujete. A priznam sa ze tak kultivovany prejav som v zastupitelstve este nepocul. Este raz dakujem
Michal Irsák st. | 02-11-2017 13:51:23
Pre diskutúcich!
Nič sa na mojom postoji k veci nezmenilo. Za tým čo som na rokovaní zastupiteľstva prezentoval si úplne stojím.
Budem nadaľej trvať na tom, aby sa veci napravili a bola vyvodená aj patričná zodpovednosť voči zodpovedným osobám za protiprávne konania.
Totiž mať funkciu je nielen o tom mať ju, ale aj o zodpovednosti za výkon verejnej funkcie.
Michal Irsák
poslanec MsZ
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 13:36:35
Pán Irsák | 02-11-2017 13:22:02 | - ste uplne nechutny.

Napisal ste toto:

Prečo, prečo pán Majko?
02-11-2017 13:01:43 Prečo mi mažete príspevok, čím som porušil diskusiu, vadí Vám môj názor? Len svojim konaním potvrdzujete, že ste zaujatý. Ukazujete svoj charakter. Začínam mať istotu, že lem si robíte kampaň na úkor iného. Z Vašej strany hnus, však tak ako vždy.

Fakty
02-11-2017 13:04:42 Fakty sú, že si bol v Štb, tak špinavé praktiky sú pre teba ako stvorené.

Miloš
02-11-2017 13:08:59 tvoje vyjadrenie hovorí za všetko a ukazuje tvoju pravú tvár, super kandidát do vucky. U mňa si vybavený. Chorý človek.

Pán Majko
02-11-2017 13:12:31 Ja tu píšem o porušovaní moratória z vašej strany a vy o nejakej posadnutosti ani neviem proti komu. Správajte sa zodpovedne a prestaňte si robiť kampaň.

Seredaň
02-11-2017 13:15:40 Toto sú praktiky ako u nás v Seredi. Majko a Kurbel, najväčší udavači a brzda rozvoja mesta. Teraz si našli iný objekt.

Pán Irsák
02-11-2017 13:22:02 Takéto konanie je Majkovi vrodené. Ako aj z minulosti, tak aj teraz, neštíti sa zneužiť kohokoľvek a čokoľvek pre svoj prospech.

Eštébáka minulosť
02-11-2017 13:25:57 Vytáča ťa tvoja minulosť, tvoj charakter, svedomie alebo moja pravda. Postáv sa pred zrkadlo?

Pod 3 clankami a systematicky. Dnes som to ja, o kom klames, zajtra do bude niektoy poslanec MsZ, alebo kandidat na primatora.

Ludia ako Ty su nebezpecni.

Od tohto momentu budu vstky Tvoje prispevky stiahnute do archivu. Vsetko ma svoje limity a Ty si jeden prekrocil.

Su situacie, kedy musi byt aktivovany obranny mechanizmus, aby slusni ludia poukazujuci na nespravodlivost, protizakonne konanie a spinavosti boli ochraneni pred takymi, ako Ty.

Kakze znovu - kazdy Tvoj dalsi prispevok bude stiahnuty do archivu bez dalsieho vysvetlovania.





Pán Irsák | 02-11-2017 13:22:02
Takéto konanie je Majkovi vrodené. Ako aj z minulosti, tak aj teraz, neštíti sa zneužiť kohokoľvek a čokoľvek pre svoj prospech.
obyvatel 1 | 02-11-2017 12:49:24
Pan Irsak opytam sa priamo. Udialo sa nieco zakulisne co zmenilo vas nazor na vase vystupenie na MsZ, ked chcete stiahnut toto vase verejne vystupenie a ututlat ho? Podla mna ste ako poslanec jeden z najlepsich odbornikov co tam je a preto by som uprimne rad vedel co zmenilo vas nazor a co vas vedie pripadne, na jeho umlcanie a ututlanie, lebo takto to vyzerá, dakujem
Jozef | 02-11-2017 12:38:14
Vyjadrenie p. Poslanca som si pozrel zo zaznamu MsZ. Reku, konecne chlap, co ma gule. Ale teraz rozmyslam, kto ze mu ich pristupil
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 02-11-2017 11:29:59
Michal Irsák st. | 02-11-2017 11:16:59 | - pan poslanec Dr. Irsak, zverejneny je objektivne zaznam celeho rokovania MsZ a nasledne vyber Vasho VEREJNEHO vyjadrenia ako poslanca, nie ako fyzickej osoby.

Je povinnostou media priniest obcanom ktori nebolu na rokovani MsZ informacie a Vase vyjadrenie je zverejnene bez akychkolvek uprav a strihu.

Rovnako budu zverejnene aj vyjadrenia dalsich poslancov MsZ
Michal Irsák st. | 02-11-2017 11:16:59
Pre autora článku.
Nežiadal som Vás vo Vašom mediu o publicitu môjho vystúpenia na rokovaní MsZ v Seredi, ktoré sa konalo dňa 19. 10.2017.
Pred zverejnením článku ste nežiadal môj súhlas k uverejneniu v znení ako ste ho zverejnili.
V názve článku ste bez môjho súhlasu zverejnili moje meno a priezvisko.
V predmetnej veci som povedal a navrhol všetko čo som mal za potrebné a to priamo na rokovaní zastupiteľstva. A to priamo k veci a náprave.
Prosím nezaťahujte ma takýmto článkom do Vašich vecí vo vzťahu k primátorovi a mestu Sereď, nakoľko som kokrétnemu významu článku neporozumel.
Žiadam Vás o rešpektovanie tohto môjho názoru a stiahnutie članku z Vášho media.

Micha Irsák
poslanec MsZ v Seredi
Pán poslanec, | 02-11-2017 10:45:27
myslel som, že ste rozumný, ale podraziť vlastné mesto s úmyslom pre seba je úbohé.
tony | 02-11-2017 10:37:19
Pohli sa konečne ľady?
kto je konečným užívateľom výhod? | 02-11-2017 10:35:42
Mňa zaujala tá štruktúra vlastníckych vzťahov,až po tie dve eseróčky v likvidácii,to by stálo za samostatný článok.
Smrdí,smrdí,toto strašne smrdí...
obyvatel 1 | 02-11-2017 09:29:27
Myslim ze toto video by malo mat miesto aj na hlavnej stranke mesta a som rad ze to pan poslanec Irsak konecne nahlas a verejne odprezentoval tak jasne a zrozuminelne ze uz asi vsetci pochopia ze sa tu s MsBP udialo a deje nieco tak podrazne voci nam obyvatelom mesta,co nema obdobu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign