Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Výsledky parlamentných volieb v meste Sereď

24

Výsledky volieb si môžete pozrieť  v priložených tabuľkách.

 

zdroj: www.sered.sk


Priložené súbory k článku:



Fotogaléria k článku:

24
Autor: www.sered.sk
24
Autor: www.sered.sk
24
Autor: www.sered.sk


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 17-03-2012 08:52:16
Mne sa páči ako sa opozícia bije o tie omrvinky, ktoré im Fico podhodil ako zrno sliepkam. To je neskutočné ako niekto túži po funkciách. Potom sa čudujeme, že pravičiari sa takmer nikdy v ničom nevedia dohodnúť, keď sa hádajú o všetko možné. Nenažranci pažraví, bodaj by sa podrhli.
Fico je komunista | 16-03-2012 18:48:30
Gratulujem Ficovi jeho strana zaznamenala najlepší výsledok vo voľbách od roku 1986.
gulak | 16-03-2012 15:02:10
Ked sa niekto vidí v tom mojom článku,nie je to moja vina,ale jeho,písal som,že za všetkym su ľudia,ak je niekto gauner,tak je uplne jedno k akému politickému smerovaniu sa hlási,podstata gaunera zostáva rovnaká,ak niekto umyselne kráti dane,tak je zločinec,ktorý okráda väčšinu ľudí v tomto štáte,tak isto je to príživník,ktorý sa priživuje,na ukor poctivo platiacich ľudí,je choré,ak sa ľudia chvália,ako vybabrali z danovým systémom,nakoľko fungovanie tohto štátu je založené na výberu daní
Miro | 16-03-2012 14:42:48
j.f. este par rokov a z teba bude praviciar jak svina! Toto by laviciar nikdy nenapisal ten by tvrdil ze to su vykoristujuci podnikatelia na vine a zamestnanci su iba otroci bez prav z nizkou mzdou.
j.f. | 16-03-2012 11:09:05
Gulak z malej casti mas pravdu, ale v tejto krajine moze podnikat kazdy. Takze skus si zalozit firmu, zamestnaj ludi, zozen im pracu a uvidis ake to je podnikat na Slovensku. Nedaj sa zamestnavat, ale postaraj sam o seba a esta aj ludi co budu pracovat v tvojej firme. Tato minca ma vazne az dve strany. :D
gulak | 16-03-2012 10:59:49
To,čo u nás funguje nie je trhový mechanizmus,ale trhanský,všetko je o ľudoch,ak v ľavici a v pravici budu zlodeji,gauneri,tak sa tu nikdy nič nezlepší-chcem sa Vás spýtať,kto je väčší grázel-uplatný politik,sudca,policajt,či ten,kto ten uplatok ponuka-my,čo sme zamestnanci,neukrátime štát ani o cent,nakoľko nám strhaju všetko podľa tabuliek,ale tí,čo nás zamestnávaju,hľadaju všetky možné škulinky,aby štát okradli na daniach-nie su to tiež gauneri?Zákazky robia často na fiktívnych zmluvách,fakturach ale za zdravotníctvo,školstvo,platia rovako ako my,čo platíme poctivo dane,to že tento štát nema prachy,možu nielen politici,ale aj títo nepoctivci,čiže žiadna ľavica,či pravica. A samozrejme páni podnikatelia,by najradšej zrušili minimálnu mzdu,aby ľudom na papier dali 100 eur a ostatne na ruku,aby ušetrili odvody,je to verejné tajomstvo,ako tu funguje čierna práca,či šedá ekonomika,na papieri minimálna mzda a na ruku doplatok,pán podnikateľ ušetrí a zamestanec...
pre 45% skvlych ludi!!! | 15-03-2012 13:48:39
libertarian vychytal na plnej ciare....ale take uvahy su uz za horizontom mozgu tych 45% akoze slovakov...
braňo | 15-03-2012 12:16:04
Ešte pripojím celkom zaujímavý článok z blogu Miklošovho poradcu :
http://tomasmeravy.blog.sme.sk/c/290733/Malo-by-Slovensko-opat-zaviest-dan-z-dividend.html
netreba nič "štartovať",peňazí je dosť | 15-03-2012 10:39:08
len treba ochotu a vôľu:
www.ekonomika.sme.sk/c/6299954/na-dph-nam-unika-miliarda-eur.html

Je neuveriteľné,že ak by sa urobil poriadok s DPH,neuniklo by "hore komínom" 3,5%HDP!!!
anonym | 15-03-2012 09:02:52
"libertarian" v plnej miere zdieľam Váš názor.
libertarian | 14-03-2012 16:52:29
Predstava, že fico naštartuje ekonomiku je silne hypotetická, po slovensky : Nerealna.

- Fico dokáže rozbiehať supervelké projekty (širokorozchodná trať z Užhorodu až na Mars). Na toto však nemá prašule.

- fico môže očakavať príchod ďalšej superfabriky z kategorie KIA, ale v čase blížiacej sa krízy je to totálne nereálne. Navyše - slovensko potrebuje prácu nielen pre nízkokvalifikovaných robotníkov, ale už hlavne pre VŠ absolventov. A títo do montovne KIA motors nepôjdu ani omylom.
- fico dokaže získavať peniaze jedine zdaňovaním tej vrstvy, ktorá jediná dokaže tvoriť pracovné miesta. Týmto zdaňovaním jej však vezme zdroje na tvorbu prac.miest. A týmto zdaňovaním jej vezme aj peniaze "na míňanie" , takže sa znížia aj príjmy štatu z DPH.

- fico nemôže šetriť štátne výdavky, pretože musí splatiť dlhy za podporu, ktorú mu poskytli spriatelené osoby, a tiež sa odvďačiť svojej voličskej vrstve.

- fico nemôže zastaviť platby do eurovalu, lebo na nich postavil svoju podporu z Bruselu. Ešte jedna platba, a slovenský dlh sa prehúpne do gréckej kategórie.

- fico toto všetko dobre vie, a preto vypada ako zmoknutá sliepka, a zúfalo hľadá koaličného spoluvinníka za prichádzajucu katastrofu. Možno by angažoval aj Mikloša, ale mikloš nie je samovrah. A nezdá sa, že mikloš pozná cestu z biedy....

- ficovi zostáva iba jediné, robiť veci poriadne. Toto je však absolutne za jeho mentálnym, odborným, ideologickým aj politickým obzorom. A tiež mimo jeho personálne politické územie, mimo odborné zázemie, ba aj mimo územie bruselskej dŕžavy. Fico dokáže robiť poriadne iba jediné- bohatším brať, svojim (nie chudobným!) dávať.

- Má ešte jednu možnosť , urobiť prístavbu budov na úradoch práce. Budú potrebné.
Pre socialistov | 14-03-2012 13:21:51
Keď zvolia nového pápeža v Sixtínskej kaplnke, tak stúpa z komína biely dym.
Na Slovensku bol zvolený Fico a zhorela Krásna Hôrka a hneď dva krát...
Igor Lehocký | 13-03-2012 12:14:13
Anonym, dobrý postreh. V našich končinách je úplne prirodzené porušovať Ústavu SR už 19 rokov od vzniku samostatného Slovenska. Čo už...:-)
Peter Klokner | 13-03-2012 12:12:54
Mne osobne sa argumentácia typu všetci politici kradnú strašne páči. Lebo každý kto toto vysloví a ide voliť je asi mentálne na úrovni padnutej vodováhy.
Babkám demokratkám to svedčalo a svedčí to aj voličovi čo má hlavu iba ako štupeľ aby sa obsah v noci nevylieval.
Ak to konštatujete, jednak ste nemali zo zásady voliť a hlavne miesto k urnám ste mali cupitať na OO PZ podať trestné oznámenia.
Ľudia zvolili ako to cítili. A zvolili ako ani sami netušili a to je dobre. Pravica dostala spakruky a ľavica neobmedzenú možnosť dokázať nám pravicovým kritikom že tvrdenie o ich bezhraničnom populizme sa nezakladá na pravde. Pravicový volič myšlienky Smeru odmietol lebo si vedel zhruba predstaviť dopady ich realizácie. Ľavicový volič potrebuje tie dopady reálne zažiť. To je celý rozdiel. Je teda na škodu že sa budeme zúčastňovať pokusu všetci ale ako inak keď nie na vlastnej koži pochopiť realitu ?
A ja dúfam, že ak pôjdeme tvrdo podľa grafov pána Kažimíra, bude nám sveta žiť :-)

Dokonca s uspokojením vnímam aj radosť priaznivcov víťaznej strany, lebo od teraz vlastne budú mať iba samé radostné informácie. A nie je predsa nič lepšie ako minimálne 1,3 milióna absolútne uspokojených spoluobčanov. S výnimkou tých čo sa objavujú aj tu v diskusii čo volili menšie zlo ale výsledok ich zaskočil a frustráciu zo svojho rozhodnutia si vybijú útokmi na tých čo volili proti prúdu :-)

Pán Kurbel s tou radosťou chýbajúcej ústavnej väčšiny asi dosť predbiehate. Ešte raz si pozrite tlačovku Matoviča.
anonym | 13-03-2012 11:59:22
Hm, v našich končinách je nevídané, že v nejakej strane sa nebude poslušným ovciam prikazovať ako voliť. Aká tragédia. To naozaj je lepšie za zatvorenými dverami dohodnúť hlasovanie a potom všetci do jedného ako nesvojprávne teľce hlasovať rovnako? Toto je prestava hlasovania podľa najlepšieho vedomia a svedomia? Toto je ukážka demokratického rozhodovania jednotlivca? No tak v tom prípade ďakujem pekne.
Jozef | 13-03-2012 10:50:18
nenavrhuj hluposti, ked do Grecka, tak jedine s holou ritou.
Damy prepacia moju francuzstinu :-))
Igor Lehocký | 13-03-2012 10:49:13
Tomu hovorím triezvy názor pán Kurbel. :-)
Pavol Kurbel | 13-03-2012 10:42:17
Keď mám byť úprimný, v podstate som rád, že tam ten Matovič je. Inak by pravdepodobne Fico získal ešte viac a možno by mal aj ústavnú väčšinu. Takže ´vďaka Bohu aj za to čo je.
re re:re Pavol Kurbel | 13-03-2012 09:47:17 | 13-03-2012 10:35:00
na to tam predsa v opozicii su poslanci za SDKU a KDH, ti uz maju cesticky vyjazdene ucty pootvarane naco by im boli nejaki nezavisli ?
navrhujem | 13-03-2012 10:29:44
aby ste tu uz zbytocne neklabosili, mali by sme stihnut prvy vypredaj plaviek pretoze o chvilu nastupujeme na cestu do Grecka. Kto nenastupi, vacsinovy hlas demokracie ho prinuti. Plati totiz axiom, cim viac nezamestnanych a socialne odkazanych tym viac ficovych volicov, mame sa na co tesit...
re Lehocký | 13-03-2012 10:21:33
Pán Lehocký, stále hovoríte o zlodejoch. Ale ako bývalý policajt by ste mal vedieť, že pokiaľ nie je vynesený právoplatný rozsudok, tak platí prezumcia neviny a aj na obžalovaného sa musí hľadieť ako na nevinného. To len tak na okraj. Inak to, že sa v politike aj kradne, si osobne myslím aj ja.
Pavol Kurbel | 13-03-2012 10:16:41
V opozícii sa to so 16 timi nezávislými možno bude dať nejak vydržať, pokiaľ sa nestanú závislými od ponúk JaT a podobne. No necháme sa prekvapiť. Kto však len trocha pozná, ako funguje parlament, tak vie, že s takýmto ansáblom sa určite nedá vládnuť. Tam sa totiž musí dosahovať zhoda. A pri 16tich nezávislých so 16 názormi sa to viac ako menej nedá. Ale dnes je to už minulosť.
re:re Pavol Kurbel | 13-03-2012 09:47:17
alebo budu mat zrazu nazor ako penta,JaT,kachlickarova lekarska bagaz atd.....................................
re Pavol Kurbel | 13-03-2012 07:35:07 | 13-03-2012 09:33:06
ja tlieskam, presne pretoto som ich volil, ze to nie su tupe ovce posluchajuce politbiro alebo vypasencov z Vatikanu, ale budu mat svoj nazor nie nazor niekoho ineho
Igor Lehocký | 13-03-2012 09:20:03
Pán Kurbel, odmietať byť čo najbližšie pri hrozbe kradnutia môžu iba tí, ktorí rozmýšľajú rovnako ako zlodej.
Pavol Kurbel | 13-03-2012 07:35:07
Pravicoví voliči, ktorí dali hlas Matovičovi, tu sú prvé výsledky vašej voľby. A bude aj horšie.
http://www.sme.sk/c/6297166/obycajni-fica-neodmietli.html
Fico | 12-03-2012 22:14:57
Keď zvolia nového pápeža v Sixtínskej kaplnke, tak stúpa z komína biely dym. Na Slovensku bol zvolený Fico a zhorela Krásna Hôrka. Dvakrát.
j.f. | 12-03-2012 21:17:49
Treba respektovat, ze 1.3 mil.ludi volilo smer. To, ze minimalne 2 z prispievatelov si myslia o tychto ludoch, ze je to len plebs svedci o ich inteligencii. Zamyslite sa preco neuspela pravica a nie preco uspela lavica a tam najdete odpoved kde urobili tu najvacsiu chybu. Spravne, pri zlodejinach a prani penazi z provizii pozabudli na uz spominany plebs a sluby.
Pavol Kurbel | 12-03-2012 20:58:17
Príspevok pravica vs lavica trafil úplne presne klinček po hlavičke. Preto ho znovu predkladám:
tak ako sme sa dozvedeli z gorily by som rozdelil doterajsie vlady takto:
Pravica - kradli ale zaroven sa starali o zmeny v state, ktore mu v buducnosti bezpochyby prospeli
Lavica - kradli na druhu + starali sa iba o to ako byt znovu zvoleny....Stat kracal kdesi v pozadi az suterene
Igor Lehocký | 12-03-2012 19:12:04
Chceš povedať, že Mečiar, Slota a Fico kontrolovali v opozícii vládnuce strany a potom opačne? Ano z času na čas verejnosti podhodili "žrádlo", aby mohli kritizovať a hrať sa na spravodlivých. Peter...vždy a zásadne iba pred kamerou. Keby platilo, že opozícia kontroluje vládu, asi by SR neopustilo ani jedno korupčné Euro. Alebo je to inak?
Je, len treba byť v reále. Je po voľbách a ja som, už som napísal, že je mi hanbou byť súčasťou Slovenska, lebo sa necítim byť vyznávačom zlodejov a podvodníkov, napriek tomu nás tak paušálne hodnotí západ. Aký majú dôvod?
anonym | 12-03-2012 19:05:17
Asi je lepšie, aby nikto radšej na nič nepoukazoval. Aby sa nedajboh nahlas hovorilo o kradnutí, korupcii a pod. Pre toto niektorí Matoviča považujú za šaša. Vraj neponúka riešenia. Hm, ostatní ich ponúkajú roky a čo vyriešili? Veľké trt, ale Matovič aspoň povie niečo navyše.
Peter Klokner | 12-03-2012 18:57:33
Viem ako to asi myslíš. Len mi to stále nepasuje .... ako to povedať.... skôr si neviem predstaviť....že máme v celom svete používaný systém polarizácie parlamentu (odmyslime Severnú Kóreu, Čínu, a iné anomálie...) kedy koalícia je kontrolovaná opozíciou. U nás teraz tvojou logikou vyrobíme pokus že iba koalícia (resp. vládnuca strana) a na opačnej strane skupina nadšencov akože strážni psi demokracie, čistoty a dobrotivost (inak parta neidentifikovateľných osôb s ich väzbami spoločenskými, rodinnými a pod) ktorú máme akceptovať iba preto že to povedal človek čo bol na detektore u nejakého špecialistu. Nemáš z toho také "šivorenie" okolo bránice ? Ja také pocity mávam a nahováram si že sú intuícia. Dosť sa nimi riadim.Zatiaľ to celkom vychádza :-)
Celkom ma mrzí zhadzovať sa navzájom že myšlienky sú podobné ako majú nejakí prognostici či sociológovia ale budiž. Ak je niečo čierne naozaj tak to okrem tých čo majú poruchu zraku za čierne považujú všetci teda okrem filozofov a géniov, čo začnú s pohlcovaním farebného spektra :-)

Iné som chcel. Že teda keď sa nedajboh niečo v politickej mašine pokazí, povedal nám sám Matovič že nejaké legislatívne výstupy neradno od nich očakávať. Oni vraj budú ozaj iba prísne strážiť tú vládu.
Igor za 3,5 milióna by to s radosťou robila dvojica nadupaných zahraničných právnikov s párom rovnako nadupaných súkromných detektívov. Také zistenia spolu s právnymi podkladmi by boli iná káva ako A4 a textom za kecpultom.

Nehnevaj sa máš svoj názor ktorý rešpektujem ale nezdieľam. Presne ako si napísal v prvom odstavci. Len ja som sa v hodnotení dotyčného zastavil presne po 4 a pol riadku prvého odstavca. Ak ale bude dôvod, a naozaj pádny, kľudne sa pridám aj k tým posledným dvom vetám prvého odstavca.
Len ide o to....o ten dôvod....!
A keď sa to stane, tak ťa úprimne pozývam a platím :-)
Igor Lehocký | 12-03-2012 18:25:29
Peter, pre mňa televízia nie je zákon, ja sa vždy pozerám na to, kto názor prezentuje a porovnávam ho so skutočnosťou, ktorú poznám, vidím, prežívam. Matoviča všetci na čele s Ficom vyhlasujú za šaša, poloblázna atď. Musím sa priznať, že na začiatku, resp. tesne po voľbách v 2010 som mal pochybnosti o jeho psychickej spôsobilosti, kvôli jedným jeho výrokom v TV. Ale tiež sa priznám, že som čiastočne podľahol takému hodnoteniu, ktoré na neho sršalo zo všetkých strán. Časom som si názor upravil, lebo sa nepovažujem za kus v stáde, čo viem preukázať svojimi postojmi v minulom režime. Koľkí to ešte dokážu?
Ak sú korupcia a podvody v tomto štáte preukázateľne najhoršou súčasťou poviem po tvojom "pravičiarov", tak mi povedz ešte aké dôkazy je potrebné poznať o špinavosti gaunerov? A teraz nejaký poloblázon alebo šašo prejde cez detektor lži? Peter, nikto na svete ešte nevymyslel hodnovernejší dôkaz o vlastnej morálnej bezúhonnosti, ako je polygraf. Nedochádza ti, prečo ho nazývajú polobláznom a podobne? Je najväčšou hrozbou pre špinavé kšefty a pre toho, kto ich robí. Vieš koho som počul kydať na neho? Fica, Dzurindu, Mikloša, Danka a Slotu a teraz teba. Máš právo na svoj názor, berem ho, lebo sa snažíš byť vecný a zároveň humorný, iba nesúhlasím so zaručenými predpoveďami, ktoré už boli odprezentované v TV "kvalitnými" politológmi (vznešené to vzdelanie a pracovná náplň).
pravica vs lavica | 12-03-2012 18:12:13
tak ako sme sa dozvedeli z gorily by som rozdelil doterajsie vlady takto:
Pravica - kradli ale zaroven sa starali o zmeny v state, ktore mu v buducnosti bezpochyby prospeli
Lavica - kradli na druhu + starali sa iba o to ako byt znovu zvoleny....Stat kracal kdesi v pozadi az suterene
Peter Klokner | 12-03-2012 18:00:56
Igor ..... ta si aj tak klasik :-)
Už minule som chcel reagovať na niečo podobné v tvojom príspevku ale som to vzdal.
Teraz ale skúsim reagovať. Niekde nižšie cítiť, že si sklamaný či rozčarovaný z výsledku volieb. To je ale každý čo trochu premýšľa. Len na rozdiel od teba ma pocit, že sú v parlamente Matovičovci vôbec nenapĺňa optimizmom.

Na to, že má byť nejakým spoločenským alarmom na výstrelky vládnucej strany je to totiž fest predražený´alarm a hlavne bez certifikátu spoľahlivosti.
Dotyčný sa vyjadril, že čo je dobré pre ľudí podporia, čo nie nepodporia. Ty si vôbec niekedy počúval toho človeka? Alebo inak, tento človek mieni rozhodovať za nás čo je pre ľudí dobré? Ak zákony predkladajú tí čo ich tam poslalo 1,3 milióna ľudí ?
Oni chcú byť iná opozícia ako doteraz, oni nebudú poslúchať pokyny (Matoviča) ale svoje svedomie. Teda koľko má Smer mandátov? Že 98 povedal by som ? Matovičovi hrdosť ne(?)dovolí hlasovať asi za Ficoviny.
Za akú tvrdú a opozično dôslednú silu považuješ 12 absolútnych nováčkov nepolitikov ? Igor ak sa bude dať niekto nie rovno kúpiť ale iba vystrašiť, tak to budú práve oni a úplne zbytočne sa budeš snažiť oponovať, bude to ilúzia. Alebo to bude tvrdá a opozičná cifra, alebo to bude kráľovsky platená partia "fandov" čohosi. Nič viac.

Okrem toho, čo bolo platné a ako dopadlo tvrdé šliapanie po emisiách a vôbec čomkoľvek ?
Peniaze fuč, stíhanie žiadne, zisky tam kde majú byť a ticho ako v hrobe.
Už sa dali počuť že pofrčia PPP. Tak prosím ťa kto akože bude protestovať a s akým účinkom na výsledok ?
Čo konkrétne vlastne dosiahol tento človek svojimi srandami ? No viem čo ale to sa nesluší.
Môj dojem z tej skupiny je jediný, parta hasičov bez striekačiek, čo mi v noci bude vyhukovať že horí a o postupe požiaru ma akurát tak informovať.

Neber to ako potrebu vyvolať nejakú kontroverznú diskusiu ale matovičovci sú exces. A drahý. Baviči.
Oni vo svojej logike sú schopní trebárs aj ísť k tomu spomenutému požiaru s funkčnou cisternou, ale na pol ceste sú schopní zoistať stáť len preto, že motor beží na naftu, ktorá nebola obstaraná v dokonale urobenom tendri a ešte zvyšok hasičskej čaty zhovadiť v svojom plátku a obviniť z toho že sa na machináciách podieľali.

Takto to bohužiaľ vidím ja.

Takže možno aj predčasná otázka. Koľko to má teda Smer naozaj mandátov? Kto je skalopevne presvedčený že nemá ústavnú väčšinu?
cepenan | 12-03-2012 17:50:15
pre tak tak presne ako pises korupcia a zase ju ludia zvolili...ako je to mozne?a googlit sa my nechce som rad ze mam konecne trocha volna...ale uplne obycajnym rozumom penaze roba penaze ale ked ludia zarobia 400e zavolaju si maliara alebo si spravia novu kupelnu?spravia si to svojpomocne aj to malo ktori lebo nemaju any na material...
tak tak | 12-03-2012 17:38:07
V tomto musim suhlasit aj ja. SDKU mala vymenit lidra, to uz je azneuveritelne ako sa tam MIki drzi. Ak niekomu vasdi korupcia /a to podla prispevkov vsetkym/, preco nema SaS a MAtovi 50%????Bez akejkolvek diskusie su to dve strany, o ktore sa korupcia ani len neobtrela!!!!Ja som volil pred cca 2 rokmi SDKU, ale uz mi tento rok nedalo a musel som vhodit do urny SaS....
Co sa tyka vysky dani, doporucoval by som panovi z Cepena aspon okrajovo vygooglit socialne systemy tychto krajin, aby sa dal do obrazu. Potom si odpoviete na svoju otazku aj sam, ze preco im tie vyssie dane nevadia....
gulak | 12-03-2012 17:29:30
Pravdu píšete skoro všetci-ved za 20r sa tu vystriedali všetky politické smery a VŠETCI KRADLI-podvodníci maju schopnosť rychlej adaptácie-vieme,kto v našom meste robil nekalé veci,nekalé veci sa robia dodnes,my obyčajný plebs možme,len nadávať a hádat sa medzi sebou,ale zlodejstvu nezabránime,pretože je v rozlezené po celom svete
cepenan | 12-03-2012 17:25:29
ja som zamestnanec takze kolko stat urci tolko budem plati nie som pan podnikatel aby som to mohol dat do nakladov...pisal som ze som nevolil fica!!!tak my tu nevypisujte o spoluopcanoch..mna ich tiez nebavi zivit!mame tu rovnu dan a ludia zarabaju 400e no aky tyger europi?preco pravica pohorela?lebo gorila!tu este nebola any lavicova any pravicova vlada len zlodeji a ludia ich znovu zvolili tak uz fakt neviem co si mam mysliet o tomto narode...smer,sdku,kdh tu uz nemaju co hladat!a ludia ich volia jak dementi!
Igor Lehocký | 12-03-2012 17:19:17
Pán Kurbel,
v mnohých veciach máte pravdu a ja s tým môžem vysloviť súhlas. Viete v čom je podľa môjho názoru problém? Že za vlády SDKÚ, KDH a Mostu Híd v minulosti svojou politikou "pre ľudí a štát" ušetrili napr. 800 mil Eur, ale rozkradli 5mld Eur a ak toto nechcete vidieť, je ťažké viesť zmysluplnú debatu. Čo je teda horšie? Prečo ako volič musím voliť z jedného volebného lístka, keď za dobrých odborníkov pokladám niekoľkých ľudí z SDKÚ, KDH a SaS? Tri krát choré a volebný systém, ktorý teší iba tých, ktorí sa dostanú do parlamentu a sú ošetrení najmenej na 4 roky, na druhej strane rozhádaný národ, ktorý nenávidí cudzie argumenty.
Peter Klokner | 12-03-2012 17:12:23
Miloš :-)
Mne zasa opakovane "systém" poslal nereálne faktúry za telekomunikačné služby.
Keď som sa vytočil a pohádal na obchodnom mieste, záhadne mi "systém" poslal niečo úplne iné a reálne.
Je to kujón.....ako ten počítač.....:-)
pre cepenan | 12-03-2012 17:11:20
nechcel som odpovedať na otázku prečo vyššie dane nevadia francúzom a nemcom/a mimochodom aj napr.obyvateľom škandinávskych krajín/ale keď som videl tú otázku znova,tak ma iritovala,že musím odpovedať.Takže vážený p.cepenan,je to hlavne preto,lebo štáty o ktorých sa bavíme za tie odvedené vyššie dane aj niečo zabezpečujú a to hlavne kvalitné zdravotníctvo/nie také kde si musíte do nemocnice doniesť aj vlastný toaletný papier/,školstvo na určitej úrovni,políciu slúžiaca občanom,ochotní štátni úradníci,kvalitné cesty a diaľnice a dalo by sa pokračovať.Bohužiaľ na Slovensku mám pocit,že z mojich daní živím jednu rodinku "spoluobčanov",prispievam na predražené štátne zakázky,skorumpovaných úradníkov,kšefty v zdravotníctve a bandu poslancov a ich nohsledov.Mám pocit,že za služby ktoré mi štát poskytuje mu platím až nadštandartne!
Pavol Kurbel | 12-03-2012 17:09:44
Pre čepeňan
Nie nechcem poslať. Myslím si, že rovná daň je oveľa spravodlivejšia, ako pokrivená. Píšete, že patríte k strednej vrstve. A podľa vás progresívna daň je spravodlivá. No tak plate viac. Prečo keď idete do kina platíte za lístok rovnako ako ten čo zarába 400 eur. Vy zarábate 3x viac. Plate teda aspoň 2x viac. Tak je to predsa podľa vás spravodlivé. V konečnom dôsledku väčšina tých, čo zarábajú 300 či 400 eur aj tak spravidla neplatia daň a ten čo zarába 1000 eur zapaltí na dani 190 eur.
No a kde je lacnejšia pracovná sila. V EU napríklad v Rumunsku a preto tam niektoré firmy aj zo Slovenska odišli.
Myslím si, že je lepšie dostať 400 eur, ako sedieť na úrade práce. Skúste sa to spýtať tých, čo berú tých 400 eur, či by menili. Ja netvrdím, že som nadšený tým, ak ľudia málo zarábajú a majú problém uživiť rodiny. Určite to nie je dobré. Ale k blahobytu sa dá prepracovať len pomaly, alebo rýchlo výhrou v Lote. Nie všetci však môžu vyhrať.
Peter Klokner | 12-03-2012 17:08:06
Povaťujem vásledky volieb za veľmi spravodlivé.

1. Voči predsedovi víťaznej strany preto, že jeho voliči mu splnili sen s ktorým sa nám zdôveril a to je dobrá správa.

2. Voči voličom víťaznej strany preto, lebo konečne majú svojho kandidáta v pozícii, ktorá vytvára absolútne ideálne predpoklady na napĺňanie istôt, ktoré svojim prívržencom ponúkol.

3.Voči minulej vláde preto, lebo sám dnešný víťaz volieb dal tejto vláde podmienku že bude iba kúriť a svietiť čím si nakáľal do vlastného hniezda.

4.Voči pravicovým stranám preto, lebo si takúto facku už naozaj zaslúžili a ja osobne som rád, že sme im dovolili spamätávať sa aspoň v parlamentnej opozícii.

5. Voči Európe preto, aby sme boli pre ostatné krajiny názornou ukážkou toho, ako dopadne frustrácia obyvateľstva z neschopnosti riešiť globálne dôsledky krízy.

6.Voči spoločnosti preto, že opojenie výsledkom voľby nedovolí víťazovi laškovať s ústavou.
Pavol Kurbel | 12-03-2012 16:54:53
pán Lehocký
V každom štáte sa nájde minimálne jeden populistický líder.
A prečo je pravica porazená? Všetci sme uspôsobení tak, že radšej počúvame to, čo chceme počuť a nie holú pravdu. Socialisti vždy len sľubujú a vždy len zadlžujú. To, že pravica za rok stiahla schodok HDP o polovicu, väčšine tohoto národa nič nehovorí, lebo tomu nerozumie. Radšej počuje na zvýšenie dôchodkov, aj keď na úkor mladej generácie. Ale v konečnom dôsledku sa to obráti aj tak proti nim. Keď Fico preberal vládu, schodok bol ak si dobre pamätám okolo 4% a krajinu odovzdával s 8,6 % deficitom.
V sociálnej poisťovni bolo + 9 miliónov a po štyroch rokoch -120 miliónov. A tak by sa dalo pokračovať. Pravica sa v každom štáte správa k správe vecí podobne, ako zodpovedná hlava rodiny, ktorá míňa a hospodári tak, aby aj keď s ťažkosťami, ale predsa prežili. Socani podľa hesla, po nás potopa. Deficit musíme stlačiť pod tri percentá. Stavím sa s kýmkoľvek, že keď budú končiť, tak to bude nad
5 %. Dám na to kartón šampanského. Som presvedčený, že o 4 roky budeme už hodne ďaleko na ceste do Grécka. A pre tých, ktorí sa teraz do mňa pustia by som odkázal len jedno. Podpíšte sa pod svoj príspevok, aby sme si o 4 roky mohli povedať, kto mal pravdu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-03-2012 16:52:27
Buuuuuuuzerant pocitac prekryl :-)
Peter Klokner | 12-03-2012 16:38:18
Miloš tie výsledky si úmyselne na fotkách prekryl logom SOL úmyselne alebo preto že máš pocit hanby ? :-)
cepenan | 12-03-2012 16:36:10
pan kurbel vam urcite vystava viac...vy nechcete poslat?a pytam sa preco nemcom a francuzom vyzsia dane nevadia?
Pavol Kurbel | 12-03-2012 16:30:46
Pre čepeňan
Čo vám bráni v tom, aby ste na daňový úrad poslal nejaké dane navyše? Chýba vám číslo účtu? Veď si tam zavolajte, určite vám ho radi nadiktujú a ak nie pošlem vám ho.
cepenan | 12-03-2012 15:23:31
pan lehocky uplne ste to trafil!!!mam 32 a rozmyslam opustit toto kocurkovo a nech si tu robi na ciganov a dochodcov fico z mikim a figelom...
cepenan | 12-03-2012 15:20:55
nie som fici volic ale za zdanenie bohatych som aj ja.aj v nemecku aj vo francuzku ich zdanuju vysie a nemaju stym problem.tu su nizke dane pre bohatych achudoba stoho nic nema akurat ze maka za par ecek.nepatrim any ktim co mlo zarabaju som asi ta stredna vrstva co tu vymyzla ale nechcem aby moj syn zil v krajine zebrakov a otrokov za minimalnu mzdu!a to ze investory odidu akam???kto je este lacnejsi ako my???gramatiku si nevsimajte
Igor Lehocký | 12-03-2012 15:18:11
Že vyhrá Fico, to bolo jasné asi každému, pretože jeho rétorika to má v tejto republike veľmi ľahké. Prevažná väčšina voličskej základne sú ľudia strednej a staršej generácie,preto je skôr potrebné sa pýtať, prečo 1 300 000 ľudí verí práve jemu. Milión tristotisíc! Namiesto stupidného ponižovania jeho voličov by mala nasledovať otázka, ako je to možné, čoho je to odrazom, veď keď Dzurinda, Mikloš, Sulík, Bugár a Fígeľ je to dobré, prečo ich 1 300 000 ľudí odmieta. A mnoho ďalších prečo v tomto štáte, v ktorom nefunguje takmer nič, okrem podvodov a korupcie.
Voľby sú za nami a pre mňa je najväčším prekvapením, že ľudia si zvolia tých svojich zlodejov a podvodníkov znovu, napriek všetkým známym a zverejneným vážnym argumentom, že zlodeji a podvodníci sú. Pozvať si znovu do domu alebo bytu vyhláseného zlodeja a spoliehať sa na to, že aj keď ma minule okradol teraz to už neurobí je pre mňa niečo neuveriteľné. Tak si iba myslím, že národ bačov, podvodníkov a tunelárov si nič iné zaslúžiť nemôže, iba to, čo si sám vyberá. Až mi je hanba, že som súčasťou takéhoto národa.
Jozef | 12-03-2012 14:49:35
to je jasne, ale preco do prkynka, ich musi byt tolko?
praviciari neplytvajte argumentami | 12-03-2012 14:45:59
ficovolic je geneticky upraveny tak aby v zasade odmietal vsetky argumenty a pocuval len sladke reci svojho vodcu o krajsich zajtrajskoch.
praviciari neplytvajte argumentami | 12-03-2012 14:45:55
ficovolic je geneticky upraveny tak aby v zasade odmietal vsetky argumenty a pocuval len sladke reci svojho vodcu o krajsich zajtrajskoch.
najtrefnejší príspevok čo som dnes čítal | 12-03-2012 13:38:29
Ale prd
Slovaci su tak sprosti, ze im nemusi nic davat. On nie bohatym berie a chudobnym dava. On vsetkym berie, bohatym dava a chudobnym slubuje. Telatam co ho volia staci, ze slubi vyssiu dan pre bohatych a ukoji tym ich nizke pudy ako zavist, dat im nic nemusi a ani im neda - maximalne tak omrvinky a kosti zo stola co zostanu po hostine s kamosmi. Staci si spomenut na milionarsku dan - sluboval, ze bohatym dan zvysi a chudobnym znizi - zaviedol milionarsku dan, hlupaci a ich pudy boli uspokojene a dane im neznizil. Nebolo uz treba. Chrochtali rozkosou, lebo zavist bola ukojena. realne z toho nic nemali. A v tom je umenie sudruha fica. Ved tu bol 4 roky a ako skvele sa mali ludia v cadci ci vo svidniku, ze? Co im dal okrem reci? Sirokorozchodnu? Myto? PPP projekty? Socialne podniky? O 90% lacnejsi plyn?
dodatocne | 12-03-2012 13:36:41
Videl vcera niekto prejav prezidenta??Stary senilny dedko, ktory vykladal uuuplne scestne. Keby nasli na ulici niekoho co sa hrabe v kontajneri, asi by povedal svojmu narodu viac ako tento pan, ktory bol cislo 1 na zozname BMGcka.Ale aj toto je vizitka naroda...a to uz nehovorim ani o tom, ze sa nasli volici, ktori dali svoj hlas Jankovi Slotovi, ktory uz moze byt momentalne rad ze udrzi moc, ked je napity nonstop v kuse...
Nechapem | 12-03-2012 13:33:18
naozaj uz neviem co mam povedat ked pocujem argumenty volicov Fica, preco volit prave jeho...
1. zdani ludi ktori maju vela love, svoje firmy a podobne - odpoved: asi tazko, ked vsetko prejde firmou, zisk v uctovnictve si vytvori aky chce a presne aj tolko zaplati na daniach. Samozrejme svoj plat ako majitela a vacsinou aj konatela firmy pohodlne usadi na uroven 1000eur a koho teda Ficu zdani? najviac strednu vrstvu co zarobi mierny nadstandard....
2. solidarita - clovek co zarobi 5000e a clovek co zarobi 500e---> ak zaplatia po 20% rovnej dane ----> 1000e a 100e zaplatia na daniach...nestaci 10 nasobok zaplatenej dane ako znak solidarity????Preco by mal vzdelany clovek, co na sebe maka cely zivot platit na takych, ktori si odmakaju 8 hodin a pokojne idu s cistou hlavou domov?
3. nech sa stat postara...-kde to sme????preco by sa o mna mal starat stat???ja sa predsa postaram sam o seba predovsetkym a najradsej by som stat zo svojho zivota vymazal!!!Kde su nejake zivotne ambicie ludi???Ale v tejto republike asi staci nacahovat ruku a kricat daj, daj, daj, co mi pripada uplne chore.
4. Zvysi minimalnu mzdu - naco nam je preboha minimalna mzda??Nech sa tvori na zaklade pracovneho trhu!nemam robotu, nemam love???Prec odtialto, ani sekundu by som tu neostal.Zase chora predstava slovenskeho ludu o tom ze treba zvysovat min. mzdu.
5. ako moze byt ministrom obrany Galko - manazer Kauflandu??? Bodaj by sedeli na ministerskych postoch iba manazeri!!!!!!!Ak by stat fungoval ako firma, boli by vsetci za vodou!

Cele vysledky volieb su len o o chorej zavisti slovenskeho ludu, nech si hovori kto chce co chce. Fico naslubuje nesplnitelne, sem tam niekomu prihodi 10 euro a preto vam, chorym ficoidom odkazujem-uzite si ich, lebo za 4 roky, ked fico skonci sa budeme skladat vsetci tak po tisicke na tych 10euro co vam da dnes!!!
Erich | 12-03-2012 13:31:21
Fico prichádza priamo z autosalónu v Inchebe. Pýta sa Haščáka: „No čo, jak sa Vám darí?“. Haščák odpovedá: „Dobre, poďme si sem sadnúť za stôl”. Fico ide na WC. Po návrate sa Haščák pýta Fica, čo si dá. Fico si vyberá kolu.

Preto tá kola. Gratulujem ľuďom k zvoleniu Gorily, ktorá sa arogantne ukazuje s fľašou koly a historicky najvyšším volebným ziskom. Nerád to hovorím, ale tento debilný národ si asi nič iné nezaslúži. Ešte že nekandidoval aj Adolf Hitler, Benito Mussolini a Fidel Castro...
tiez obcan | 12-03-2012 13:27:26
"Tesim" sa, ze mozem pracovat na lajdakov, lenochov a prizivnikov. Vizia socialneho statu ma desi. Idem balit kufre ...
Erich, vidis to??? | 12-03-2012 13:21:48
ze ficovolici ani nepochopia, preco si napisal ze drzal v ruke colu.... :D :D :D, hlupaci smeraci ozaj mozu len toto napisat...Gorila, vam nic nehovori chlapci zlati?
daduska | 12-03-2012 13:12:29
co sme si chceli zvolit to mame a to je to najlepsie co bolo v ponuke smer hovorte si co chcete ha ha
brano | 12-03-2012 12:16:19
vy politikov?? hahahah a koho?? Matoviča psychiatrický prípad??, KDH - kacirov ?? alebo Sulíka, ktorý by vás zachránil ako Batman?? či aký to mal kostým:???
xxxxXXXXX | 12-03-2012 12:13:52
Bratislava by sa mala osamostatnit...
...vy by ste si zvolili Fica, mi normalnych politikov, a konecne by sa videlo, ci je lepsia cervena alebo modra.
A colu pouzívat miesto lubrikačného gelu.
brano | 12-03-2012 11:40:47
a čo jako ze mal coca colu v ruke a čo?? sak colu pijem, ked som dlho hore do noci, ked nepijem kávu. Vám to tu dobre drbe, slovenský národ je sprostý jak táčky, a čo mal cicinu drzať v ruke?? sa neposerte , negrgol si náhodu ? nechcete to tu rozoberať??primitívne chovanie fakt,
jako | 12-03-2012 11:31:06
pre Erika,hovoríš o výsmechu, že drží v ruke Coca Colu. Vieš o tom , že tá Coca Cola bola vyrobená na Slovensku. Pozri sa na Lipšica, Dzurindu alebo Mikloša čo mali oblečené, to je výsmech slovenského národa, lebo tí nemali ani ponošky zo Slovenska. Ty musíš mať na očiach dobrú zváračskú prilbu.
AMEN | 11-03-2012 21:14:37
Zacinam rozmyslat o prestahovani sa zo Serede,ked si predstavim zasa tie lietajuce motorky po nociach, oslavy mafie, neohrozenych dilerov, vsade fetacke ksichty, skorumpovanu policiu,co nic nevidi, vyskerene ksichty indianov, zlodejov,je mi na grc... aspon chvilu sa to tu tvarilo ,ze je to v pohode... :(
antikomunista | 11-03-2012 21:09:53
Pred 22rokmy sme sa tešily že sme vyhnali komunistov.Teraz ich mame ešte viac. Vsetci budú v novej vláde.Ked si niekto myslí ze nie pozrite si výsledky volieb a možno pochopíte kde sú volici KSS SDL a HZDS.
Robo Horvath | 11-03-2012 20:53:56
Čo dodať. Ešte nám nebolo tak zle,aby nám nemohlo byť horšie.
anonym | 11-03-2012 20:51:26
Teraz neviem či sa tu rieši Ficov úspech alebo pravicový neúspech. Lebo Fico si za úspech môže sám, rovnako ako si pravičiari sami môžu za neúspech. Tak kde sa stala chyba?
Erich | 11-03-2012 20:44:24
Videli ste fotografiu, kde straníci vyhadzujú Fica do vzduchu a ten drží v ruke fľašu Coca Coly?

http://www.cas.sk/galeria/278702

Toto je Ficov megavýsmech národu, ktorý si takéhoto zlodeja zvolí v štýle, že aj Mečiar sa musí diviť..
natur | 11-03-2012 20:29:16
a teraz nas cakaju iba socialne istoty a krajsie zajtrajsky
zahranicny Slovak | 11-03-2012 20:04:43
Stary Rudo Adamec doniesol z Ruska virus, ktory je rezistentny na vsetko. Vola sa komunizmus. Este budu ludia plakat, ze podlahli citom kvoli "Gorile". Zial, manipulacia s ludmi sa robi vzdy cez emocie. Dnes som sa uistil, ze odchod zo Slovenska za pracou do sveta kapitalizmu bolo to najlepsie.
treba opätovne osadiť bustu Františka Kubača | 11-03-2012 18:28:21
ten usadený nikel dokáže v mozgu zázraky...
anonym | 11-03-2012 17:39:54
Skôr ako chcete nadávať na voličov Smer-u, položte si otázku prečo pravica nedosiahla viac? Prečo sa voliči pravice odtiahli od svojich strán? Mňa hlavne teší fakt, že je tam Matovič!!! Teším sa na neho ako to tam bude kosiť a poukazovať na zlodejstvá, lebo nikto iný by to neurobil.
historia sa opakuje | 11-03-2012 17:14:22
nasi predkovia v prvej ceskoslovenskej republike mali dobry postreh , ked uz vtedy bola v celej republike Sered oznacovana koli drvivej podpore komunistov ''Male Rusko''
vlada jednej strany = komunisti = smer = cesta do pekla .
socialne podniky,ppp,neexistujuce dialnice,siroky a predrazeny hrad a zimny stadion,klientelizmus,harabinove sudnictvo,nastenkove tendre,predaj emisii atd atd...
tolko rozkradnutzch miliard eur, a ludia ich zvolia zase? smeraci su bezmozgovi ludia . a kde nieje mozog nieje co pamätat...
pre sklamaný | 11-03-2012 16:09:21
to bolo trefné... palec hore
sklamany | 11-03-2012 15:59:36
co spravil pravicovy volic SDKU po neukoncenej kauze gorila? vyse polovica ich volicov ich opustila a hladala alternativu. Co spravil lavicovy volic SMERU po 4 rokoch kauz za niekolko miliard? Voli ich zase pretoze potrebuje pocit stabilnej vlady a istotu ze kradnut sa bude opat :P
zvonar | 11-03-2012 15:48:00
zaujimave by bolo, keby sa zotreli historicky dane politicko-geograficke hranice a vytvorili by sa staty lavicove, pravicove, ciganske, eskimacke atd ... kazdy by mal moznost sa presunut do mozgu blizkej krajiny

potom by mi bolo jedno, ze tu bude dalsie 4 roky demagogicky menzes, moj dom by som tu s radostou predal aj hlboko pod cenu ... ale mojim detom takuto rozpravku nemozem rozpravat
sklamany | 11-03-2012 15:37:19
zvonar, kasli na to, je ich 50% a dokonca vedia aj tukat do klavesnice
obcan mesta sered | 11-03-2012 15:32:02
ty si asi mentalne retardovany, ked nevies pochopit co sa ti tam snazia vysvetlit
obcan mesta SERED | 11-03-2012 15:28:06
Presne tak a to este nepisem o zakonniku prace,ktory bol robeny jednostranne pre zamestnavatelov,dalej o zvyseni poctu nezamestnanych , o znizeni zivotnej urovne...Ale tak,ako vladli,aj skoncili,uz po roku a pol vladnutia.Sem-tam treba pozriet aj na nas obycajnych ludi.Ale oni boli velmi zaneprazdneni sebou,tak na nas im nevysiel cas :(
seredan | 11-03-2012 15:23:26
obcan zvonarovi to nevysvetlis. To je zarity pravicovy volic co ma na ociach belmo. Nevidi a nechce vidiet pravdu, ako pravica zdevastovala cele Slovensko, ako sa na nas ukor nabalila a ako vsetkych ludi podviedla.
obcan mesta SERED | 11-03-2012 15:08:42
zvonar-ze grafy :DDD Takeho jedneho poznam,co mal vsetko v grafoch-vola sa ze MIKLOS :DDDD Aj on prezentoval svoje grafy ako pravdive svate pismo a pri tom sa pozri pravde do oci,kam to dopracoval aj so svojou slavnou stranou a so svojimi grafmi.Za vladnutia zlepenca isli vsetky ceny hore,platy dole,zdravotnictvo skolabovalo,tiez danovy system a to este nepisem o kauzach Gorila a Sasanka..Zloz si tie ruzove okuliare.Len taky ako ty moze verit grafom,ktore boli vypracovane len na zaklade toho co jedna baba povedala.Ako moze statisticky urad dokazat,ze ten a ten vysokoskolak naozaj volil tu a tu stranu???Len na zaklade toho,co ludia vypovedia.Ale nikde nie je napisane,ze to,co poviem,aj spravim.Volby su tajne.Vies,vo volebnej miestnosti su take plenty,za ktorymi sa voli,aby sa zachovalo sukromie a anonymita.Je smutne,ze sa hras na mudreho a taky zaklad nevies :D
zvonar | 11-03-2012 14:58:03
@obcan mesta SERED ... zacnem smajlom :) dakujem, ze javis jasne znamky Tvojej komunity: Opakujem Ti, ze grafy priniesol SU SR na zaklade vysledkov volieb ... toto nie je anketa, kde sa nepriznas, aka je realita ... ale s dovolenim :) som rad, ze sa nechapeme
Obcan | 11-03-2012 14:57:07
anonym:
tak ako to pisal uz niekto predomnou,tych 3 mil.ludi nieje volicou,ale moznych volicou a volilo 60%...
Dalsia vec-nikto im nebranil ist aj kedysi do tzv. zlepenca,ale akonahle tam boli,zabudli na ludi a riesili si vlastne problemy a ksefty,preto boli aj terajsie volby.
Stacilo aj mysliet len trocha na ludi a bolo by vsetko OK.
Co sa tyka smeru,mozu ma tu kamenovat,ale tiez ako pisali predomnou,radesj budu makat za istych 400 e a nadavat,ako keby sa mali snazit.
V poriadku,nech rozdava vlada,ale zamysleli sa ludia aj nad tym,ze odkial ma a z coho rozdavat ?
Tito si na to pozicaju a zadlzia,ti predtym zase ukradli len pre seba a nehodili ani ohlodanu kost.
Tito ludia sa tu tocia ako vir uz vyse 20r a nikam to neviedlo.
O 4r ked bude vsetko v prdeli,tak ako to bolo za Meciara,ludia zase zvolia pravicu a ta zase nenavrhne nic ine ako si utahovat znova oasky.
A tak stale dokolecka dokola.
Prast ako uhod...
seredan | 11-03-2012 14:55:43
chvalabohu zlepenec nema sancu. Len hlupak by chcel zlepenec namieto silnej vlady.
obcan mesta SERED | 11-03-2012 14:55:18
zvonar-kde zijes?Vo vesmire?Kde je napisane,ze ludia aj pravdivo odpovedali,ze koho by volili.Mna keby sa pytali,tak jasne ze poviem,ze moja volba bola Strana Nory Mojsejovej. :DDDDDDDD A pri tom bola moja volba uplne ina.Na tom aj vidiet,ako sa statistici sekli.Ale je treba aj taketo dovercive ovecky jak si ty,nuz hold kazdy sme iny... :D
zvonar | 11-03-2012 14:48:30
@obcan mesta SERED ... uz len tvojho infantilneho diskusneho smiechu mi je jasne, ze sa ti to zle cita a typicky si prejavil Tvojmu mentalnemu levelu typicku asociaciu ... toto nie je Robertkom bagatelizovany exit poll agentury MVK, ale oficialna analyza Statistickeho uradu SR ... a este by ma zaujimalo, kolko VS Smerakov ma za sebou dedinske megafakulty typu socialnej prace
pre anonyma | 11-03-2012 14:38:14
anonym-zlepsit matematiku!Akych 3 258 171 voličov nechce vládu SMERU?Ved ucast vo volbach bola necelych 60 %.
obcan mesta SERED | 11-03-2012 14:35:42
Hehehe,ze vzdelanostna struktura,ked bola vypracovana tak,ako predpoklady ucasti volieb a percenta,ktore strany ziskaju,tak si vedle jak ta jedle :DDDD
anonym | 11-03-2012 14:34:33
1 134 280 voličov chce vládu SMERU
3 258 171 voličov nechce vládu SMERU
Napriek tomu tu bude vládnuť len SMER
VOLIČI NEZLYHALI - ZLYHAL CHORÝ VOLEBNÝ A POLITICKÝ SYSTÉM!!!
zvonar | 11-03-2012 14:32:52
Slovaci este min 20 rokov budu potrebovat hranatych lubozvucnych bacov a ovcie beeeekanie im bude blizsie ako pouzivanie obsahu vlastnej mozgovne ... vid rozdelenie volicov podla vzdelanostnej struktury ... ale je nam poniektorym jasne, ze racionalita a zdrave uvahy nikdy majoritne nebudu
obcan mesta SERED | 11-03-2012 14:29:15
No hrozil nam zlepenec,este ze je tu tolko ludi uvedomelych a volili Smer.
to sa dalo cakat, | 11-03-2012 14:27:21
ked seredska socka dostane na vyber ze nemusi pracovat a bude mat socialny prijem alebo ze dostane pracu a bude mat vacsi prijem, logicky si vyberie to prve a este stale moze okradnut suseda a prilepsit si
anonym | 11-03-2012 14:27:02
Super výsledok, konečne sa ľudia prebrali :)
anonym | 11-03-2012 14:19:18
krasa, ked si predstavim ze pojdem po ulici, a kazdy druhy v tomto meste je ficovolic..., co horsie este moze prist?
to ze toto | 11-03-2012 14:12:33
mesto je plne luzy ktora ziada len socialne istoty a nechce sa jej pracovat sa potvrdilo uz aj vo volbach. Tymto sa ficovolic u mna zaradil medzi seredskych fetakov, prostitutky, zlodejov a neprisposobivych a statistika naozaj sedi, je ich tu 50%
Krasna Horka | 11-03-2012 14:00:30
Prosim vas nemate vysledky aj z volebneho okrsku Krasna Horka - Romska osada? Nejak nepocitam ze by tam volili Kanika..
Zmajo | 11-03-2012 13:44:58
Kto čakal od Sereďanov iné výsledky, asi nie je odtiaľto.
Jozef | 11-03-2012 13:17:45
Čo to tu žije za ľudí preboha.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign