Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Výsledky BK z víkendu

1110

Výsledky z víkendu:

Muži

MBK Lučenec - BK Lokomotíva Sereď
104:52
(45:28)
Ujlacký 16, Čomaj 12, Fiala 10, Domaracký E. 6, Kubačka 6, Domaracký T. 2

Starší žiaci

MBA Prievidza - BK Lokomotíva Sereď
78:56
(30:37)
Balogh 10,Javor 9, Láštic 9,Villem 7, Vladovič 7, Uhrapka 6, Paštéka 4, Blaško 3, Banovič 1

Už od začiatku sme všetci pochopili, že to bude veľmi bojovný basketbal. Napriek tomu, že sme boli v merítku bojovnosti na nižšej výkonnostnej úrovni a chýbali nám obranné doskoky sme vyhrali polčas o 7 bodov. Začiatok druhého polčasu sme začali s mnohými ľahkými stratenými loptami a zápas sa začal lámať v náš neprospech. 3. štvrtinu sme prehrali 21:4. Pred poslednou časťou hry sme si povedali, že sa pokúsime to otočiť, ale nenašiel sa nikto kto by zavelil na obrat.

BK Lokomotíva Sereď - IMC SLovakia P.Bystrica
76:63 
(41:24)
Láštic 16, Balogh 14, Villem 13, Javor 10, Poboček 7, Uhrapka 6, Vladovič 4, Paštéka 2, Blaško 2

V prvej štvrtine sme boli schopní dať z hry len 6 bod, zvyšných 5 sme dali z trestných hodov a prehrali sme úvodnú časť zápasu 11:13. Druhá štvrtina bola strelecky produktívnejšia, dokázali sme ju vyhrať 30:11. Po polčase sa nezmenilo nič v našom nasadení v obrane a prehrali sme celý druhý polčas o 4 body. Po záverečnom hvizde sme sa tešili z víťazstva. Pri absencii Skuebňa by si mal každý z hráčov uvedomiť, že musia prijať na seba väčšiu dávku zodpovednosti za priebeh zápasu. Za predvedený výkon treba pochváliť Láštica a svojej príležitosti za chopil za správny koniec aj Poboček.

 

Starší minibasketbalisti

Turnaj Rakúsko

BK Lokomotíva Sereď - Kapfenberg Bulls
23:20
(10:17)
Malý 10, Bundzel 5, Šefránik 4, Kiss 2, Truong Q. 1, Židek 1

BK Lokomotíva Sereď - Minibasket Mödling
24:32
(10:16)
Malý 12, Kiss 4, Bundzel 4, Šefránik 2, Urbánek D. 2

Kapfenberg Bulls - Minibasket Mödling 
25:35

KONEČNÉ PORADIE
1. Minibasket Mödling
2. BK Lokomotíva Sereď
3. Kapfenberg Bulls

 

Mladší minibasketbalisti

ŠBK Junior Levice - BK Lokomotíva Sereď
52:32
(28:10)
Čechovič 6, Gála 6, Truong Q. 6, Melicher 4, Klementis 2, Majerník 2, Mičányi 2, Pekarík 2, Stranovský 2

 

Naši hráči/čky v iných kluboch

Mladší žiaci

ŠBK Junior Levice - BK Junior Galanta
96:30
(57:11)
Grill 15, Lámoš 8, Takács 5, Rumpík 2

ŠBK Junior Levice - BK Junior Galanta
83:26
(30:19)
Grill 18, Lámoš 4, Sarkány 2, Lancz 2

Mladšie žiačky

BK Slovan Bratislava - BK Junior Galanta
56:6
(30:0)
Žemlová 4, Szutyányiová 2

BK Slovan Bratislava - BK Junior Galanta
58:22
(29:8)
Žemlová 10, Betková 4, Zrayer 4, Szutyányiová 4

 

http://www.lokosered.sk/news.php?readmore=29


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Fiha | 01-12-2015 08:47:01
Ako pozorujem, tak aj starší žiaci maju asi horśiu sezonu. Su po šiestom kole na 7. mieste z 11. Vlani boli myslím suverenne na prvom mieste. Na stánke BK som sa dočítal, že asistentom tohto družstva je pán Adamčík. Ten pan, ktorý sa tak \"vzorne\" správal na niektorom z turnajov na začiatku sezóny. Pekný vzor pre mladých chlapcov!
Fíha | 23-11-2015 08:43:37
Bolo by dobré, keby vedenie aspoň trošku zareagovalo. Ale oni budú strkať hlavu do piesku stále. A vedenie AŠK tiež na všetko kašle a neplní si ani základnú povinnosť, ktorou je zvolanie valného zhromaždenia. Hlavne, že máme \" prezidenta\" a dokonca aj viceprezidenta. Asi ich zaneprazdňujú ich osobné kšefty a nie dianie v AšK a teda aj v basketbale.
rodič | 21-11-2015 11:27:44
Minulú sezonu chcelo vedenie klubu emailové adresy rodičov. Vraj na lepšiu a rýchlejšiu komunikáciu medzi rodičom a klubom. Nebola som nadšená, ale nakoniec som súkromnú adresu poskytla. Avšak doteraz som žiadny oznam ani inú komunikáciu nezaznamenala. Opäť Len prazdne reči vedenia. Jedine kto komunikuje s rodičmi je pani trénerka, ktorú vedenie akosi nemusí. A pritom je to ona, ktorá sa našim chlapcom plne venuje. Treba jej zato aspoň poďakovať a vážiť si ju. Nie je robiť napriek. Mal niekto lepšie výsledky s deťmi ako ona. Myslím, že nie. Ona keby prestala trenovať chlapcov tak to by bol koniec chlapčenského basketbalu v Seredi. Vedenie už sa preberte alebo choďte odtiaľ preč a nechajte vedenie niekomu inému. Niekomu komu záleží na to, aby basketbal v Seredi ešte dlho fungoval. Kľudne by som prijala aj predchádzajúce vedenie. Myslím, že bolo transparentnejšie ako ste vy!!!
fanúšička | 21-11-2015 07:44:31
odchod Kamenského skutočne nie je tragédiou, skôr je to aj vyslobodením, pre naše hráčky. Povedzme si pravdu, ved kvôli nemu skončili napríklad aj naše juniorky. A zbytok dievčat , ktoré trénoval si hádam tiež oddýchne a prospeje im zmena trénera hádam k lepšiemu.Muži 1.liga je podla názoru mnochých pred kolapsom. Skončilo dosť dobrých hráčov s činnosťou a to čo sa teraz narýchlo pozberalo niekde na ulici, nemá momentálne ani na druhú ligu. Možno o rok o dva. Pýtam sa , prečo tolko hráčok a hráčov skončilo v Seredi, alebo prestúpili do iných klubov.Necítia dostatočnú podporu zo strany vedenia a trénerov?? Vedenie klubu by si malo sadnúť aj medzi nás rodičov a divákov zároveň, aby počuli aj naše hlasy. Ale oni na nič ako obvykle nereagujú. Hlava šup do piesku. Teda ten zbytok vedenia, myslím že po odchode p. Kamenského tam zostávajú iba dvaja , ktorí musia makať aj za odídencov výboru. Zdá sa však , že zmena vedenia pred dvomi rokmi nebola správna volba, alebo bol to skôr omyl.
Fiha | 21-11-2015 07:39:48
Ak maju naozaj dva tréningy, tak je to sila a zároveň obrovská drzosť alebo hlúposť vedenia klubu nechať vyplácať trénerovi veľké prachy. Hlavne, že od detí chcù platiť 70 eur ročne + platbu 6,60 mesačne do CVč. Vidno ako I\'m zaleží na deťoch! Stopol by som im pri takomto prístupe dotácie z mestkej kasy.
Pre Fiha | 20-11-2015 21:34:53
Ako mozu muzi hrat 1. ligu ked maju dva treningy za tyzden. Urcite neexistuje take druzstvo v 1. lige, ktore by malo 2 treningy. Aj v 2. lige maju aspon 3 treningy. To potom co chcu hrat ?
Fanúšik | 20-11-2015 15:24:47
Ten problém u mužov, ale aj u ostatných družstiev nebude ani tak v trénerovi, ale skôr vo vedení basketbalového klubu. Kto je vlastne predseda a členovia výboru ? Nezdá sa mi, že by to boli ludia, ktorí rozumejú basketbalu a už vobec nie nejakému manažovaniu.
Fiha | 20-11-2015 08:28:33
Pre len rodič: Super príspevok. Osobne si myslím, že odchod pána Kamenského nie je tragédia (vzhľadom na jeho trénerské výsledky) skôr naopak. Mňa mrzí, že už skončili, alebo netrénujú bývalí tréneri ako pani Lámalová alebo ten mladý pán ktorý trenoval vlani žiakov, ktorí pod jeho vedením skončili myslím druhý na majstrovstvách SR. Na ich hru som sa vždy rád pozeral, ako sa hrou bavili. Zaujímalo by ma prečo odišiel. Nie je tých odchodov seredských (domácich) akosi priveľa. Nechceli by sa vrátiť? Možno by ich vedenie mohlo, ak by bola z ich strany vôľa, osloviť či nemajú prípadne znovu záujem.
len rodič | 18-11-2015 14:56:24
Výmena trénera? Pred rokmi sa rodičia vzbúrili a nechceli aby trénoval človek, ktorý niečo pre seredský dokázal urobiť. To len pre to, že po zápasoch išiel na pivo. Zamyslel sa niekto nad tým, s kým na to pivo chodil? Boli to všetko rodičia detí, ktoré trénoval a rodičia, ktorí proti nemu neskôr rozpútali kampaň za odvolanie z basketbalu, rodičia, ktorí sa dostali do vedenia basketbalového klubu.(Budem písať radšej množnom čísle)Naši muži majú jednoducho smolu. Tréneri sa striedajú. Raz nevyhovoval ten, potom zasa onen. Nakoniec vedenie priviedlo aktuálneho trénera. Otázka. Je naozaj tak dobrý, že skončil v Seredi, kde mužstvo žne jednu prehru za druhou, alebo ho už v Bratislave všetci poznajú a nikto ho nechce a Sereď je preňho len finančne výhodná? Dobre zaplatené zamestnanie s ubytovaním zadarmo. Alebo platí za prenájom ubytovania? Prečo vedenie klubu zložené z rodičov, nevidí to, že prvoligový tréner mužov nejde svojmu mužstvu príkladom čo sa týka požívania alkoholu? Veď aj on reprezentuje na zápasoch našich mužov. Prečo? Lebo teraz majú plnú hlavu odchodu trénera Kamenského.
Fiha | 17-11-2015 07:00:37
Ale hráči, ktorí roky nehrali kvalitou nemajú na to, aby hrali 1.ligu. Sú tam len do počtu. Na lavičke je ale aj tak stále málo hráčov. Kvalitnejší sú možno štyria max. piati. Nepopieram trénerovu kvalitu. Aj v iných družstvách pôsobia kvalitný tréneri, ale keď to družstvu nejde, tak sa hľadajú možnosti ako družstvu nový impolz, nabudiť ich a primäť k tomu, aby hra bavila. Pretoże časom sa na takéto výkony nebudú chcieť pozerať diváci a nebudú motiváciou ani pre hráčov mladších ročníkov. Je načase sa zobudiť, dať si dolu ružové okuliare a pozerať sa na to reálne. Deti sú budúcnosť basketbalu.
Fanúšik | 16-11-2015 20:34:41
\"Prišli starí hráči, ktorí zopár rokov nehrávali\" To je teda riadny progres. To kde sa takto robí v 1. lige ? Zdá sa, že len v Seredi.
Hrac | 16-11-2015 19:32:42
Fiha, ked nevidis do basketbalu, nerozpravaj na trenera, trener je na vysokej urovni. V time prebehlo kopec zmien, ako napr. prisli mladi hraci, ktori potrebuju ziskat skusenosti, prisli stari hraci, ktori zopar rokov nehravali, boli rozne zranenia a choroby...
Fiha | 16-11-2015 08:23:57
Ako pozorujem, tak muži prehrali opäť vysoko rozdielom 50 bodov. V serioznom klube by sa zaoberali minimalne vymenou trenera, tak ako to urobili v futbalisti.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign