Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyhrážky Danielovi Lipšicovi

Miloš MajkoDátum09. 01. 2015 16:07:03TémaAktuálne témy
200

Na svojom FB profile dnes poslanec NR SR  Daniel Lipšic uverejnil túto informáciu spolu s fotografiou sprievodného listu s nechutným obsahom:

Daniel Lipšic pridal novú fotku.

Už som si za tie roky zvykol na rôzne vyhrážky, ktoré sa týkali mňa, ale žiaľ smerovali aj voči mojej rodine. Nikdy som ich nezverejňoval, pretože som sa držal porekadla, že pes ktorý breše, nehryzie. Dnes mi domov prišla obálka s bielym práškom a odkazom, aby sme spolu s deťmi do roka "zdochli". Obálku nič netušiac otvorila moja manželka. Takže odkaz všetkým gaunerom: na mňa si dovoľujte koľko chcete, ale moju rodinu a mojich synov z tohto vynechajte!

Ide o ťažko akceptovateľnú a odsúdenia hodnú formu vyhrážania sa politikovi. Nech má na jeho prácu ktokoľvek akýkoľvek názor, má možnosť o jeho budúcnosti v politike rozhodnúť vo voľbách. Tento druh zastrašovania je primitívny a nielen že trestný, ale už vo svojej podstate úbohý.

V popoludňajších hodinách bola zverejnená informácia z rozboru bieleho prášku vykonaného ÚVZ.  Antrax v obálke  nebol potvrdený.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
to je dobré | 13-01-2015 17:36:36
...že kto zvolil zlodejov ked ja som volit nebol. Ha-ha-ha. Hovorí sa, že "nemému decku ani vlastná meter nerozumí". To je moja odpoved pre toho, kto nevie, že kto tých zlodejov zvolil. Či ten čo volit bol alebo ten čo nebol. Vysvetlite mu to.
Trestný zákon... | 12-01-2015 23:27:35
...možno to bolo za tie americké zakony,čo
mu rovnakí debili schvalili. Za cigaretku z travy ti nadrbú 4roky. Teda po novom už "len" 3. Ved to je proti logike,plne väzenia ľudí,čo sa chceli trocha zasmiať. Koľko sú mesačné naklady na jedneho väzňa?
Lipšic je debilko a namiesto bieleho prášku mu mali poslať v obálke hovno,to by neohlásil,pretože by si zamaškrtil.💩
Peter | 11-01-2015 20:32:02
Keby sa ta mlciaca vacsina vybrala volit v poslednych volbach,tak sa prida k vacsine to je milionovo iste,lebo taky ludia nemajuc svoj nazor sa pridava ju k vacsine lebo si myslia ze je to tak spravne a vacsinu ziskal Smer!Tu bacsina tam vacsina Smer by nemal 40 ale 80 % hlasov!Tu kabel tam kabel ovladli by aj Ukrajinu nielen Slovensko!Myslim si ze mlciaci nie su problemom v tomto state!
anonym | 11-01-2015 20:17:29
Iste aj teória mlčiacej väčšina má niečo do seba, ale otázka je jasná - kto zvolil zlodejov? Tí čo boli pri voľbách alebo tí čo neboli? A prečo tí čo boli voliť, nezvolili, ako hovorí p. Majko, lepších, čestnejších či slušnejších kandidátov? Veď kto ich mal zvoliť ak nie tí, ktorí sa volieb zúčastnili? Prečo sa to hádže na mlčiacu väčšinu? Kto vlastne zlyhal?
Peter | 11-01-2015 18:58:24
Presne tak to vnimam aj ja!Ako sa da volit v nasledujucich volbach niekto iny,ked su tam stale tie iste ksichty len v inom zoskupeni!Urcite mnoho ludi z mlciacej vacsinu prejde euforia z volby novej strany ale zo starymi tvarami!
anonym | 11-01-2015 18:14:01
Veru, skor by sa mal hanbit volic, vdaka ktoremu politik -zlodej kradne. Kradne vdaka tomu kto ho zvolil, nie kto ho nezvolil. Tato tema sa prekrucat ako to komu prave vyhovuje, ale zhodit stav v tejto republike na mlciacu vacsinu je dost alibisticke.

Obcan | 11-01-2015 18:06:42
p.Majko v dost veciach s Vami suhlasim,ale to s tym Vasim oblubenym MLCIACA VACSINA iste nie.
Bolo by dobre povedat ako ta mlciaca vacsina vznikla.
Aj ked asi nebudete suhlasit,ale moj nazor je ten ze vznikla z nemlciacej vacsiny-teda ludi co v 89tom verili v ,,svetle zajtrajsky,,
Ti ludia volili v prvych ,,slobodnych,, volbach,ale akosi ich ako to slusne povedat-ojebabrali ??
Tak volili v dalsich,ale ejha,takisto si z nich spravili prdel !
Tak volili zase v dalsich tych ako Vy vravite lepsich,slusnejsich,cestnejsich...
Teda aspon si to zase mysleli kym ich znova neojebabrali.
Tak po stvrtstoroci si uz aj najvacsi optimista povie dost.
Ako to ale zmenit aby sa SVK pohlo naozaj dopredu ?
No,je to celkom jednoduche-nie politici,ale policia,prokuratura,sudy a teda ludia z ludu musia spravit poriadok so zlodejmi co ozobracuju obycajnych ludi a este sa im smeju do tvare !
Az bude par z nich visiet,alebo aspon sa pozerat na svet spoza zamrezovaneho okna,vtedy ludia,mlciaca vacsina zvoli tych ktori ich nesklamu.
Ale ist volit a o 4 roky zase volit ,,novu krv,, tak to je uz diagnoza...
Nehanbim sa za to ze som mlciaca vacsina !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-01-2015 13:49:44
Peter | 11-01-2015 13:43:04 | - kazdy politik sa k funckii dostane tym, ze je zvoleny konkretnymi volicmi.
A tym, ze MLCIACA VACSINA volit nejde inych, mozno lepsich, cestnejsich ci slusnejsich kandidatov.

No a tak nie su zvoleni ti slusnejsi, cestnejsi a mozno aj vacsi odbornici.

Vsetko je na volicoch a NEvolicoch - teda MLCIACEJ VACSINE.
Peter | 11-01-2015 13:43:04
Druha veta v predoslom prispevku?Nepustili ho k korytu a zistil,ze ani presbedcenie v politike sa nenosi ale dlhodobe posobenie v politike je celkom slusne financne zabezpecenie!A mimochodom,kde som pisal ze si nakradol p .Lipsic?Ako dobry pravnik by sa mal urcite financne lepsie,ale ako zbludeny plitik to ma istejsie!To je vsetko!Prave KDH kritizovalo dozivotne funkcie byvaleho rezimu a on bol sucast KDH!Ak odisiel z KDH pre vlastne ambicie,tak to nevypada na to ze by sa chystal na odchod z politiky a ma dlhodobe plany tak takymto sposobom sa premotka az do dochodku a dozivotne funkcie su nie opat ale stale tu!Ak sa predstavuju nove tvare novej strany a vidim tam stare zname ksichty z rozpadnutych stran tak sa necudujme ze to vyzera tak ako to tu vyzera!
Ešte raz Peter | 11-01-2015 10:44:50
Čo teda Lipšic ukradol alebo kde sa nabalil? Čo si uviedol sú len Tvoje úvahy o Danielovi Lipšicovi, určitým spôsobom kontroverznom politikovi (pre niektorých).
Neberiem Ti Tvoje videnie ale pre mňa, ak si zalovím v pamäti, to bol v čase mečiarovskej či pomečiarovskej vojne mafií najlepší minister spravodlivosti.
Čo by som mu vyčítal je to, že nedokázal tak ako zatiaľ všetci pravicovo orientovaní politici na úkor svojich vysokých politických ambícií sa zjednotiť a vytvoriť konečne normálnu pravicovú politickú stranu ako protiváhu Smeru.
Peter | 11-01-2015 09:18:51
Na zaciatku svojej kariery politika,aj ked karierny politik je na slovensku tusim len jeden a to p.Kukan bolasi najmladsim clenom strany na slovenskj!Na kradnutie tam boli ini a on bol mozno presvedceny!Po nejakych skusenostiach zistil ze by politika pre neho nemusela byt taka vynosna ako pre inych ale mohla by byt zdrojom slusneho prijmu dlhodobo!On je tusim pravnik ale bohuzial bez praxe,tak politika je jeho celozivotnym cielom!Bohuzial!
Hmm, hmm Peter | 10-01-2015 17:53:53
Čo ukradol resp. kde sa nabalil Lipšic? O tom druhom to už vieme.
Peter | 10-01-2015 17:38:21
Zamyslel sa p.Lipsic nad svojim konanim v Kosiciach a bral ohlad na blizku rodinuPasku?Este aj ludi nabadal na take iste konanie!Ako sa ho mozeme zbavit vo volbach,ked pendluje zo strany do strany a vzdy do takej,ktora je minimalne v parlamente?Takych sa nezbavime nikdy!Nie je to podla mojich predstav take vyhrazky,ale vracia sa mu pozicane!Nic viac a nic menej!
Andrees | 10-01-2015 14:05:34
Ako zije tak aj umrie!!!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign