Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 19. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyberáme z redakčnej pošty: "Uvidel som ako príslušníci Mestskej polície spia počas výkonu služby"

redakcia SOLDátum10. 10. 2013 10:45:28TémaRedakčná pošta
200

Po prečítaní si jedného z minulotýždňových e-mailov od čitateľov a vzhliadnutí priloženej fotografie sme najskôr uvažovali, či sa nejedná o podvrh alebo fotomontáž. Nakoľko však autor e-mailu a fotografie bol podpísaný plným menom a priezviskom a pravdivosť do redakcie doručenej informácie sme si overili aj v osobnom telefonáte s ním, sme sa rozhodli postupovať štandardným postupom ako je na SOL zvykom a to napriek tomu, že sa jedná o pomerne citlivú záležitosť.

Obsah predmetného e-mailu od občana:

Dobrý deň, Keď som prechádzal okolo Pažitnej ulici (28. 09.2013) stala sa mi zaujímavá udalosť. Bolo to asi tak okolo 3. 00h nad ránom a ako som prechádzal okolo bývalej budovy kde boli kedysi jasle stálo tam naštartované auto Mestskej polície. Myslel som si, že sa tam niečo stalo a išli na obhliadku. Ale po takých 5 minútach ako som sa vracal domov,  auto tam stále stálo naštartované. Pozrel som sa cez okno auta či niekto vnútri sedí a uvidel som ako príslušníci Mestskej polície spia počas výkonu služby. Dokonca sa nezobudili ani na blesk z fotoaparátu. Preto si myslím aby nastali určité opatrenie, aby sa niečo také neopakovalo. Majú nám pomáhať a chrániť. V prílohe zasielam fotografiu.

P.S. Želám si aby som bol v úplnej anonymite! Ďakujem.

Vzhľadom na závažnosť samotného prípadu sme okamžite požiadali o stanovisko vedenie Mestskej Polície týmto e-mailom:

From:reporter24

Sent:Tuesday, October 01, 2013 11:06 AM

Subject:Ziadost o stanovisko k podnetu obcana

Dobry den,

obcan sa na nas obratil so ziadostou o uverejnenie jeho nasledovneho postrehu:

Dobrý deň,

Keď som prechádzal okolo Pažitnej ulici (28. 09.2013) stala sa mi zaujímavá udalosť. Bolo to asi tak okolo 3. 00h nad ránom a ako som prechádzal okolo bývalej budovy kde boli kedysi jasle stálo tam naštartované auto Mestskej polície. Myslel som si, že sa tam niečo stalo a išli na obhliadku. Ale po takých 5 minútach ako som sa vracal domov, auto tam stále stálo naštartované. Pozrel som sa cez okno auta či niekto vnútri sedí a uvidel som ako príslušníci Mestskej polície spia počas výkonu služby.  Preto si myslím aby nastali určité opatrenie, aby sa niečo také neopakovalo. Majú nám pomáhať a chrániť.
 

V zaujme zachovania objektivity v informovani verejnosti, Vas ziadame o zaujatie stanoviska k predmetnemu e-mailu obcana. Ziadame, aby sa vedenie MsP a sluzbukonajuci policajti vyjadrili, ci sa oznam obcana zaklada na pravde, resp. ci je popisana udalost mozna.

Dakujeme.

S uctou za  SOL

Milos Majko

 

Prvá  reakcia vedenia  MP na e-mail:

Dobrý deň, na základe Vašej žiadosti o zaujatie stanoviska k oznamu občana Vám oznamujem:
Hliadka mestskej polície mala dňa 28.9.2013 na Pažitnej ul. v čase od 2,30-2,45  hod. riadne naplánovaný kontrolný bod. Podľa záznamu GPS z vozidla sa hliadka aj v tom čase zdržovala na plánovanom mieste. K tvrdeniu občana o spatí hliadky sa Vám neviem vyjadriť, nakoľko ste nám nepredložil žiadny dôkaz o tvrdení občana. Pre objektívnejšie posúdenie celej veci Vás žiadam, aby ste nám dôkaz (ak takú fotografiu alebo videozáznam udalosti máte)  poslali a tým budeme môcť popísanú udalosť a dotknutých policajtov riešiť v zmysle interných predpisov. 
 
S pozdravom
Peter Sokol

 

Nakoľko sme nepovažovali odpoveď v takto vážnej veci za dostatočnú, oslovili sme  vedenie polície znovu:

Dobry den,

Dakujeme za rychlu reakciu, no obcan ocakava – a myslime si ze pravom – reakciu samotnej hliadky a nasledne vedenia MsP. Myslime si, ze ak sa nasiel podpisany obcan ktory nieco verejne tvrdi, tak v zaujme vsetkych je objektivne zistit skutocnost a nie cakat na dokazy obcana. Za kontrolu hliadky  MsP a dodrziavanie pracovnych postupov totizto nie je plateny obcan, opacne –  prave obcan to vsetko v meste plati. A za svoje peniaze si zasluzi adekvatny servis. V tomto konkretnom pripade sa teda obcan citi byt poskodenym.

Ziadame, aby vedenie  MsP k pripadu zaujalo stanovisko, ktore bude postevene nie ne cakani na dokazy od obcana, ale ziskane vlastnym setrenim a zistenim stanoviska konkretnych policajtov konkretnej hliadky.

Dakuejm .

Milos Majko

 

Je nutné povedať, že snahou vedenia polície bolo dostať sa k ďalším, prípadne jestvujúcim fotografiám nakoľko k nami ešte neuverejnenej fotografii sa už nielen vedenie mesta, ale aj primátor dostal z facebooku, na ktorom sa fotografia mala čiastočne rozšíriť.

V priebehu týždňa teda Mestská Polícia zaslala do redakcie túto žiadosť:

Vážený pán Majko, na základe Vašej žiadosti zo dňa 1.10.2013 Vám v prílohe zasielam žiadosť pre občana a prosím Vás o jej preposlanie.
V prípade, ak bude mať občan nejaké dôkazy svojho tvrdenia, požiadal som ho, aby ich preposielal prostredníctvom Vašej redakcie, aby sme zabezpečili jeho anonymitu.
 
S pozdravom
Peter Sokol

 

Včera sa e-mailom o riešenie prípadu vedením MP zaujímal aj ďalší občan:

zdravim :) chcem sa opytat ako sa riesi ta fotka policajtov co som vam poslal. ci sa z toho bude odvodzovat nejaky dosledok alebo sa na to ako na vela inych veci zabudne ..

Po telefonickej informácii, ktorú sme zistili sme trvali na reakcii vedenia Mestskej Polície priamo k situácii, ktorú občan zadokumentoval a preto prinášame konečné stanovisko vedenia prijaté včera popoludní:

Dobrý deň, na základe Vašej žiadosti o zaujatie stanoviska k oznamu občana Vám oznamujem:
Hliadka mestskej polície mala dňa 28.9.2013 na Pažitnej ul. v čase od 2,30-2,40  hod. riadne naplánovaný kontrolný bod. Podľa záznamu GPS z vozidla sa hliadka v tom čase aj zdržiavala na plánovanom mieste, čo potvrdzuje vyjadrenie občana o videní hliadky MsP. Nakoľko s príslušníkmi bol rozviazaný pracovný pomer dohodou, považujeme túto vec za doriešenú.   
 
S pozdravom
Peter Sokol

 

K danej veci by sa dalo uviesť veľa komentárov, rozhodli sme sa však uviesť iba strohé fakty.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre zobudte sa | 20-10-2013 20:04:14
Zrejme maš na mysli predaj anabolickych steroidov,ktoré sa predávajú vo fitku Relax ako lentilky.
Zobudte sa | 20-10-2013 13:38:59
Prosim Vas, otvorte oci-tito prislusnici boli najdlhsie v zbore MP, t.z. ze si najviac dovolovali.,mali najviac znamosti a kseftov, urcite tento vyhadzov ich nejaky rodinny rozpocet nezasiahne a ze ich konecne vyhodili za to,ze co robili kazdu nocnu a konecne ich pri tom niekto capol,je len vyhra pre MP. Tento ich preslapok bol len vrchol ladovca,ktori obycajni obcania nemaju moznost vidiet,ale kto ich dobre pozna, uplne chape aj to,ze tvorca fotky ostal anonymny a pri povahe danych chlapov by som mu to aj radil!uz len navstevnikom fitka Relax je dobre znama povaha byvaleho policajta.takze ziadne obhajoby-prisiel na psa mraz a dotycnych to nijako nezaboli,maju toho rozrobeneho naokolo dost.
RE:seredan | 16-10-2013 20:40:10 | 16-10-2013 21:37:40
Ty vole

teba muselo riadne trafiť ked si zagágal
seredan | 16-10-2013 20:40:10
keby sprostost kvitla daktory ste ako orgovan. Odbavujete sa tu na policajtoch. Dobre, spravili chybu a za nu aj zaplatili. A tie vase teorie keby sa stane hento, keby sa stane tamto. Pozrite sa kazdy na seba, kto z vas kedy daco oznamil, kedy pomohol svojou vypovedou, kto bol nejako napomocny? Kazdy tu dava velke prsia a ked sa daco deje vsetci sa tvarite ze vas sa to netyka, ze vy nic neviete, nic ste nevideli a pritom pozerate jak telata spoza okien. A najlepsie su tie vase reci, tam sme ich videli, tam stali, tam niekoho viezli, tam isli. Zo vsetkych hovori zavist, nic ine len zavist. Takze zamyslite sa nad svojimy komentarmi, trochu uvazujte a potom piste. PS: som zvedavy na reakcie tych, ktorych sa to tyka. Ako sa hovori trafena hus zagaga :D.
xxxxx | 16-10-2013 20:28:18
Slečna Ivana si zastava svojho priateľa.
Ivana | 16-10-2013 19:41:46
VY STE ÚPLNE VYŠINUTÍ!!! ČO MÁ ČO NIEKTO V ROBOTE SPAŤ?! keby máte haváriu alebo úraz, ste v nemocnici a lekár sa niekde zašije a spinká si miesto toho, aby vás vyšetril?
Re: Já taky... | 16-10-2013 19:36:41
keby sa Vašim deťom niečo stalo, alebo by ste ich náhodou potrebovali vy a oni by si len pekne spinkali, čo by ste potom hovorili? Aký udavač? Človek, ktorý konal správne. A nikde nie je napísané, že to mohol byť on. Keď ste taký múdry, tak viete, že fotky sa dajú zdieľať. UVEDOMTE SA!!!
Pre já taky | 16-10-2013 19:34:39
tak nech sa páči predstav sa nech aj ja viem tvoje meno ked ty moje poznáš
anonym | 16-10-2013 18:18:56
Policajný zbor mestskej polície? Tebe ide karta... Neviem aké zákony si čítal :-) Skús 171/1993 Z. z. a 564/1991 Zb. Ak tam nájdeš pojem "Policajný zbor mestskej polície", beriem ťa na poldeci.
Já taky... | 16-10-2013 14:04:32
hej prečo táto fotka policajtov kolovala už pred tým na facebooku, potom ju ten hrdina stiahol a potom sa z neho stal udavač ... že vraj I.K.
Peter pre nezainteresovani | 15-10-2013 22:14:20
Ja som ich jednoho času stretol v Trnave v NAY obchode!Uniformovaní ozbrojení na služobnm aute!
pre: nezainteresovaní,prekvapení | 15-10-2013 21:42:53
máte pravdu. veľa krát sa stane situácia, ktorú v tom danom okamihu nedokážeme nijak zachytiť. kým zapnem mobil či fotoaparát, už je neskoro. tá chvíľa je už dávno preč.
priznám sa, že v aute mám dobré dva roky dvr kameru. vždy keď naštartujem automatický sa zapne. zvykol som si a vôbec mi neprekáža. je to aj pre moju bezpečnosť a prípadnú obhajobu, a občas sa nájde aj pekných pár záberov. napr.: opitý funkcionár polície na prechode pre chodcov, cestní piráti pri predbiehaní na poslednú stotinu,a iné
ale poznáte príslovie: na každého raz príde.
RE: pre marian | 15-10-2013 05:27:01 | 15-10-2013 20:31:10
JA vypadám dobre a čo ty keĎ sa pozrieš do zrkadla ja si nesťažujem
nezainteresovaní,prekvapení | 15-10-2013 14:00:53
Čítame a sme prekvapení, čo všetko sa u nás v Seredi deje... máme tiež jeden zážitok s mestskými policajtami. Ale nie na území mesta Sereď !!! Policajti, ktorí si zdriemli v práci, doplatili na to výpoveďou z práce...mestskí policajti, ktorí zasahovali súkromne na jednej malej a rýchlej akcii zostali nepotrestaní. Neodfotili sme ich pri tom, ani nič iné...koho by to aj napadlo. Je to len naše tvrdenie, ale skutočnosť sa 100% stala...Bolo to asi pred 4-5 mesiacmi(ani nás vtedy nenapadlo pamätať si dátum a urobiť fotografický materíl),cestou z NR, asi o 11,00, čas si presne nepamätáme ale bolo to približne o toľkej hodine, sme sa zastavili na benzínovej pumpe Mojan za - či pred Šintavou. Tankovali sme a v tom sa na pumpu dovalili 3 mestskí sereďskí policajti na aute MsP, hliadka a operačný policajt. Vystúpili a išli k autu, ktoré bolo odparkované na parkovisku, sedela v nej osoba. Jeden z policajtov išiel kúpiť minerálku,dvaja boli pri súkromnon aute. Trvalo to asi 10 minút. Potom hliadka odišla a jeden ostal. Zostali sme prekvapení..čo robili sereďskí mestskí policajti až za Šintavou? Kto im povolil súkromný výjazd? Kto v tom čase hliadkoval v meste? Vie o tomto výjazde náčelník a zástupca???...Píšete všetci, že za Vaše-naše dane sú platení. Ako je vôbec možné, že sme toto videli? Kritizujete tu pár minút zdriemnutia už vyhodených policajtov a tento výjazd zostane utajený. Kto tu hovorí, že ide o česť Mestskej polície v Seredi? Veľmi banujeme chvíľu, že sme tuto akciu nenakrútili na mobil!!! Páni traja policajti, ktorí ste boli za tou Šintavou, mohli ste sa pozrieť do očí kolegom, ktorých vyhadzovali? Mali či nemali tí policajti vypnuté GPS, nemuseli na sukromný akciu odovzdať zbrane ani zbrane? Radi by sme poznali odpoveď...Vieme, že to nemáme ničím potvrdiť, ale stalo sa to...presne si pamätáme policajtov, ktorí tam boli. Ozaj a čo s policajtom, ktorý tam zostal a zrejme potom na súkromnom aute odišiel alebo ho znova prišla zobrať hliadka to sme už nevideli, odišli sme...Na všetko sme si spomenuli v súvislosti s fotografiou udajne spiacich policajtov. Takže vtedy nám v meste vôbec nechýbali policajti...Zneužite vozidla a hliadky, vybavenie si súkromnej záležitosti...čo bolo ešte porušené a s tichým súhlasom oboch nadriadených!!!
Krádež pred lídlom | 15-10-2013 12:52:39
pred Lídlom dnes ráno vraj povykrádali autá. Rozbité okná na oknách atď. Neviete prosím bližšie informácie?
pre marian | 15-10-2013 05:27:01
sam si imbecil , sa pozry jak vypadaš ty handrak
Marián | 14-10-2013 23:26:19
Toľko imbecilov zastávajúcich sa ľudí ktorí spia v práci som ešte nevidel hlavne treba rozmýšľať o tom čo by sa stalo každému jednemu z nás čo by si pospal v robote a akým spôsobom by bol vykopnutý z tej roboty, neuveriteľné blísty fakt klobúk dolu pred niektorými príspevkami ale v opačnom garde
Izabella | 14-10-2013 23:13:25
Jako ja uz fakt nechapem co sa v tejto Seredi deje !!!! Vsetci si ich idete zastavat !!!! Kazdy z vas ma nejaku racu, kauzdy z vas ma nejaku pracovnu dobu a chodi do prace kvoli tomu aby prezil tuto ubohu dobu !!! Nikto z vas si nedovoli pocas pracovnej doby odist ja neviem na zachod alebo niekde sa schovat aby ste si pospali !!!! Nikto z vas si to nedovoli, pretoze keby vas niekto chyti tak v momente mate vypoved minutovu !!!! A tak to v dnesnej dobe je !!! A nezalezi na tom ci robi clovek policajta, predavaca, casnika, postara, vodca autobusu ....je to jdno kazdu tu pracu pre nieco robi !!! Kazdy clovek je unaveny z prace to chapeme vsetci ae ked nas niekto pritom prichyti tak uz s tym nenarobime nic a mozeme byt najlepsi zamestanci na svete ale raz to takto chodi !!! Nikto nebude s nami zaobchadzat v rukavickach !! To. ze su t policajti tak maju nejaku vynimku ????? Oni pykat nemusia a mi normalni ludia musime pykat za taketo veci ??? Ja nechapem fakt co tu riesite ??? Ze dotycni co ich odfotil zostal v anonymite ??? A co ??? Kolko z vas by malo taku odvahu odfotit policajtov ako spia pocas sluzby ???? No povedzte kolko z vas ???? Ani jeden !!!!!!! A ten dotycny hje frajer, ze to sem vobec aj dal lebo nikto neni taky odvazny aby taketo nieco spravil !!!! A ja som tak isto zazila panov plicajtov jak mali nieco riesit ....ano prisli al nic nevyriesili !! Naco su taky pani policajti ??? Tam kde maju byt su neni radsej sa niekde zasiju !!!! Keby sa v tom momente niekde nieco stane a oni si pekne spinkaju ??? Co si vyriesi ???? Zae nic ??? Tak o com su vsetky tieto komentare ??? Ja viem, ze kazdy ma svoj nazor !!!! Ale pochopte to, ze VASA ROBOTA JE PRESNE TAKA ISTA AKO TA ICH A VY KEBY ZASPIZE POCAS SVOJEJ PRACOVNEJ DOBY DOPADNETE MOZNO ESTE HORSIE !!! je mi ich luto ale je to ich chyba mali si davat pozor ale sami dobre viete ako to v nasom meste funguje !!! Ked je treba nieco riesit tak neni s kym a ked riesia, tak riesia to co nemaju a takych ludi, nevinnych co nemaju !!! A tych co by mali riesit tych maju uplne na haku a vsetci to viete !!! A PAN MAJKO A PAN ANONYM MAJU UMNA PLUS ZA TOTO LEBO NIE KAZDY BY MAL NA TO ODVAHU !!!!!
Robo Horvath :) | 14-10-2013 23:11:13
Aj v nasej rodine bude dost hlasov a to budeme znacit len Majka a nikoho ineho co tam uz bol .
martina | 14-10-2013 22:22:34
pan Majko u nas v rodine uz mate istych 9 hlasov
RE: seredanom | 14-10-2013 22:10:09
Neprezivaj to tolko. V kazdej beznej robote by za spanok na pracovisku nasledoval vyhadzov a som spokojny ze takto Mestska policia zareagovala. Urcite mi je ich rodin luto ale je to tak. Nemali zlyhat. Kedze zaspali obaja tak je evidentne ze to mali nacvicene. Nie je na vine fotograf ani SOL - to su az dosledky toho co urobili.

Na mestsku policiu sa skladame vsetci (kuk na vyplatnu pasku a tam kazdy vidi kolko dava mestu v dani z prijmu) takze mestski policajti su nasi zamestnanci rovnako ako primator, poslanci a cely mestsky urad. My ich nepotrebujeme, to oni potrebuju nas. Tak nech sa za nase peniaze nikto neflaka a nech maka. Este raz to napisem - fotograf by mal dostat za tu fotku odmenu za prinos ku kvalite mestskej policie. Vsetci mestski policajti si teraz na toto budu davat velky pozor.
Karol | 14-10-2013 21:27:57
Nevaďte sa príslušníci mestských polícií patria pod policajný zbor mestských polícií majú svoje orgány a tak isto svojho predsedu, volá sa to Asociácia príslušníkov obecných polícií Slovenskej republiky čo definujú aj niektoré zákony ako mestskí policajti sú príslušníci polície pretože tak na nich hľadí aj zákon a priznáva im ochranu
RE: seredanom | 14-10-2013 18:47:45 | 14-10-2013 21:19:47
to nie je žiadna móda to je holý fakt za ktorý alebo za ktorú fotku môže nasledovať iba tvrdý trest v podobe vyhodenia z práce, robím vo výrobe áut "W" , neviem si prčedstaviť aby som si dal na nočnej nejakého šlofika na páse, asi by som to nerozchodil - fakt brutál iba na to pomyslieť
re:hláška roka | 14-10-2013 17:18:58 | 14-10-2013 21:16:21
TY si sa teraz vyznamenal si sa trafil sám
príslušník policajného zboru je fakt podľa zákona každý príslušník policajného zboru
policajný zbor existuje pre
príslušník policajného zboru SR a
príslušník policajného zboru mestskej polície
len si treba naštudovať zákony pretože zákon obidvoch menovaných uvádza ako príslušníkov bezpečnostných zborov, pretože obaja sú veejný činitelia akurát ten druhy to má definované v príapde výkonu služby , na tvojom mieste by som sa nesmial lebo tá prípona "bulo roka" ti fakt čoraz viac prináleží z dôvodu tvojich odborných vedomostí na úrovni materskej školky - čaf bulo roka
seredanom | 14-10-2013 18:47:45
V dnešnej dobe je veľmi moderné fotiť spiacich policajtov či už štátnych,alebo mestských sú ľudia ktorí sa v tom vyslovene vyžívajú,bude to asi preto ,lebo ich nemajú radi,strpčujú im život pokutami atď.Zaujímalo by ma odkiaľ majú pisatelia informácie, že sú policajti na dovolenke,že dostanú odstupné atď.Občanov trápia prevrátené nádoby na smeti,čo ak ich prevrátili vaše deti ,viete kde sú ,prečo si vaše deti pichajú drogy,kde ste rodičia?Prečo sa neznášajú ľudia v panelákoch,kde je to normálne občianske spolunažívanie?Nieje.Položme si otázku prečo_.Najlepšie bude keď zo všetko zvalíme na tých dvoch policajtov.Možno teraz už budete mať v Seredi pokoj a ten mladý anonymný fotoreportér čo ich odfotil môže byť spokojný že dve rodiny to asi riadne zsiahne,ale čo ved to je u nás normálne zničiť udupať a byť spokojný,hlavne že sú spokojné média lebo tých sa si všetci boja,ale na druhej strane negatívna reklma je niekedy lepšia...
pre druhého Jozefa | 14-10-2013 17:20:07
Ešte stále si mi neprezradil ako si dopadol s tým chlapíkom. Ja viem, nie je sa s čím chváliť.
hláška roka | 14-10-2013 17:18:58
"Príslušník policajného zboru je aj príslušník PZ aj príslušník MsP.".

Dobre môj...
Ivana | 14-10-2013 11:28:04
Už sa uvedomte. Je úplne jedno, kto to vyfotil. Ten človek konal správne. Nik nemá právo spať v práci a už vôbec nie tak, že ho ani blesk nezobudí. Tomu človeku by ste mali ďakovať. Kde boli keď niekto rozbil koš? Neďaleko ako oni spinkali. Keby sa niečo udialo Vám, tiež by ste mali problém, že kde boli. Vtedy by ste ešte len vykrikovali.
Jozef | 14-10-2013 08:47:17
Jozef | 14-10-2013 06:14:23 - tolko peny okolo úst nemal snáď ani sám Clinton s Monikou ako máš ty, utri sa
Jozef | 14-10-2013 08:45:05
re:anonym | 13-10-2013 15:08:13
očuj "Bulo roka" kto vravel že som policajt ?
bulo roka - kde hovorím o príslušníkovi PZ či MsP ?
bulo roka - príslušník policajného zboru je aj príslušník PZ aj príslušník MsP - ale to ty ako Bulo roka nemôžeš pochopiť
takže najprv prečítaj Bulo roka a potom píš ináč si trapný
Jozef | 14-10-2013 06:14:23
Mily obuch.
Zase si raz vedla. Reagujes na ineho Jozefa.
Aj ked musim povedat, ze s tym co napisal suhlasim.
Ale to ty, obuch nepochopis.
Pre Jozefa - pouzivaj v mene trebars cislo, nech sa obuch nepletie.
Pre Jozef | 13-10-2013 22:23:47
Prečo sa obúvaš do prispievateľov,ty si ani nečítal článok!Takéto bájnenie mal autor článku!
anonym | 13-10-2013 15:08:13
Jozef, hlavné, že ty si policajt. Ozaj ako si dopadol s tým chlapíkom, ktorý ťa tu zotrel ako malého Jardu, keď si ho chcel zaradiť do ankety Bulo roka? Pochváľ sa nám ako ti klesol hrebienok po tom čo ťa chlapík sfúkol. Ozaj, vysvetli mi pojem platný provokatér. To je tvoja nová anketa, keď ti Bulo roka skrachoval?

Jano, hlavne, že ty si odborník. Najprv sa pokús rozlišovať medzi príslušníkom PZ a príslušníkom MsP. Z tvojho príspevku je zrejmé, že stále si sa nezorientoval.
re-asi tak | 13-10-2013 13:23:19 | 13-10-2013 14:33:41
takže asi Bendžo mal záujem ten čo díluje ?
asi tak | 13-10-2013 13:23:19
údajne z úradu to nikto nebol...bol to niekto z vonka...žiadna vyššia moc, iba niekto, kto je pernamentne nespokojný v tomto meste...
Jano | 13-10-2013 12:34:35
Tolko blístov a hlúposti ako sa poškodilo tým dvom som ešte nečítal a
hlavne ešte navrch ako čerešnička na torte tie reakčné hlúposti a nedonosené reči na reálny plán uzávery kraja ktorý nepoznajú tu niektorí autori tupých príspevkov určuje smer vývoja niektorých jedincov ktorí nemajú reálny predpoklad pochopiť čo je to vražda príslušníka policajného zboru v službe, nestrápňujte sa niektorí jedinci a píšte radšej doma svojim deťom, pretože pred cca 25 rokmi keď došlo v leopoldove k osudnému vraždeniu príslušnikov ZVJS
tak bola vyhlásená uzávera celej republiky a ešte k tomu hranice uzatvárali aj maďari a poliaci , fakt sa nestrápňujte s tými koktavými menejcennými a idiotskými príspevkami
re-asi tak | 13-10-2013 06:20:37 | 13-10-2013 11:51:08
a kto že mal len taký eminentný záujem sám pán viceprimátor ?
Jozef | 13-10-2013 11:49:54
RE: anonym | 12-10-2013 09:51:04
Mňa najviac zaujal príspevok o krajskej uzávere :-) Neskutočná ukážka fantázie.

Takého obucha ako si ty som už dávno nečítal, buď nevieš o čom píšeš alebo si platný provokatér pretože ozaj nevieš čo je to krajská uzávera ak niekedyx budeš robiť v policajných službách potom sa vyjadruj, pachnik to totižto ešte nedomyslel do dôsledkov pretože je možné že ak by ich boli odpálili v tom aute, tak je uzávera na celom slovensku nielen v kraji avšak tebe to nemôže hovoriť nič
anonym | 13-10-2013 10:40:00
Prečo tomu NIEKOMU tak na tom záležalo?
asi tak | 13-10-2013 06:20:37
By ste sa velmi divili kto apeloval na ich vyhadzov...stanu sa aj horsie veci a clovek padaka nedostane, ale niekto bol velmi orodovat aby skoncili..a to si ich ani ndzastavam,ani ich nepoznam...niektori ludia vsak asi su bez akejkolvek viny...uroven komentarov pod kazdym jednym clankom je len k smiechu, ziadna objektivita iba napadanie,urazky...preto na tuto stranku uz ani nechodim,malo kedy kliknem na sol...avsak niektore komenty pobavia viac nez platky v čase...
jozo | 12-10-2013 20:39:24
ty si ***** ..... :)))
pre anonym | 12-10-2013 16:22:24
Pavol Pachník 10.10.2013 22:21:35 aby sme začali uvažovať reálne!
Martin Blasko | 12-10-2013 15:14:54
Netreba to dramatizovat.Policajti hrubo porusili pracovnu disciplinu a za to boli potrestany.Chapem ich zasluhy aj to, kolko rokov pracovali v MP, ale ich trest sme im nedali my obcania, ale ich nadriadeny.
pre???? | 12-10-2013 12:09:46
Rátam,že policajti sú bud Vaši príbuzní,alebo kamaráti!Len nechápem ako sa môže niekto zastávať policajta,ktorého si platíme všetci čo pracujeme,aby nás v noci strážil a ochranoval,on na miesto toho spí!Výhovorka,že to sa môže stať každému je znakom,že nie sú relevantné vysvetlenia na ich počínanie!Pravidelný príjem a nie malý a mám to na háku aby som riskoval zdravie!V službe v NVU by bola na neho podaná žaloba!
anonym | 12-10-2013 09:51:04
Mňa najviac zaujal príspevok o krajskej uzávere :-) Neskutočná ukážka fantázie.
hepatitída | 12-10-2013 02:10:55
a ten vzadu ma hepatitídu alebo len pernamentku od kolegu?
tv,tlac | 12-10-2013 01:23:46
to ze fotka skoncila u p.Majka a nie napr v Novom Case alebo v Markize a Jojke este mozu byt radi :D
KIarika | 11-10-2013 22:56:27
Niektoré príspevky sú fakt pripečené a zaujímave hlavne ked sa objavuju v súvisloti s úplne nenormálnymi výplodmi
obcan | 11-10-2013 21:56:18
este aj odstupne dostanu
Marek | 11-10-2013 21:52:30
nič v zlom, ale v tomto prípade nemalo prísť k rozviazaniu pracovného pomeru dohodou ale mali dostať okamžitú výpoved za závažné porušenie pracovnej zmluvy s paragrafom bez nároku na podporu.
???? | 11-10-2013 21:49:26
mentalita slovenskeho naroda miesto toho aby sme si pomahali si budeme navzajom zle robit!!! pekne facky by si zasluzil ten kdo tuto fotku zverejnil aj cely pan redaktor tejto stranky ci co to je, fakt ubohe ludia....neviem ako by sa dotycnemu lubilo keby jeho kolega odfoti ako zadrime na nocnej a dojde kvoli tomu o pracu cul budte mudry!!!
Seredan | 11-10-2013 20:57:40
Po fitku si treba pospat...
Karol | 11-10-2013 20:45:21
anonym | 11-10-2013 18:31:37
aj aj si mylsím že ich stačilo úplne iba polovyhodiť z práce prečo naraz vyhodiť
možno by bolo | 11-10-2013 20:43:55
stačilo polovičné riešenie keby boli povedali tí dvaja že skoro iba spali ale že nespali naozaj veď je to neludské v tejto dobe vyhadzovať z práce no z čoho budú teraz ziť sa musia prihlásiť na úrad práce a budú poberať bolestné od štátu na to ste nemysleli šašovia na mestskom úrade ?
tak to sú s*ine | 11-10-2013 20:41:57
na tom mestskom úrade, čo si to vlatne dovolili vyhodiť policajtov z práce ktorí konajú ťažkú nočnú prácu , sa môžu všetci hanbiť na čele s tým bakalárom
pre Rabbit | 11-10-2013 20:15:15
Ale ja naozaj mam s mestkymi iba dobre skusenosti. Sice som uz dostal 2 pokuty za parkovanie ale to bola moja chyba a je ferove si to priznat. Ak bol nejaky problem tak hned boli tam a vsetko vyriesili. Problemom v meste je to ze ked vidime podozrivych ludi alebo nejakych vandalov tak nema kto zavolat na 159. Takto si narkomani z Nitry mozu behat po meste a nie je na nich ziadny tlak. Ak by ich 5x za den zastavili policajti a legitimovali tak by sa tu necitili dobre.
Rabbit | 11-10-2013 19:59:28
Neviem prečo tu niektorý obhajujú mestskú políciu.Určite majú
veľmi tažkú prácu,presviedčame sa o tom každý deň.Najľahšie je dávať pokuty za zlé parkovanie, ale keď majú urobiť poriadok keď niekto napr. ruší nočný kľud tak to sa ich nedočkáte.Skúste si niekto z vás pospať pri páse v práci.
Aký pán taký ....
seredcan | 11-10-2013 19:41:10
vyhodenie z prace bol tvrdy trest. mohli ich najprv napomenut, toto bolo dost extremne riesenie.
pre seredan | 11-10-2013 18:44:12
Ty Hinilista jeden!
re pre seredan | 11-10-2013 18:39:58
Snažím sa viesť usporiadaný život bez problémov!Ale si zlý!
anonym | 11-10-2013 18:31:37
Policajti porušili pracovnú disciplínu, ale myslim si , ze vyhodenie z prace nie je adekvátne. Za tie roky sa snad starali o poriadok v meste a jeden takýto prešľap sa dal vyriešiť aj inak. Avšak v meste Sered zavládla móda udavanie, závisti, neprajnosti a hlavne ľudskej hlúposti a zakernosti. Viac menej sme všetci len ľudia a omylni a robíme chyby samozrejme musíme niesť aj dôsledky, ale v tomto prípade nemali byt take prísne.
A ten kto odfotil? Uz sa šušká o nejakom mene :-) ale nechcem predbiehať .
seredan | 11-10-2013 18:17:56
RE PRE | 11-10-2013 11:51:20 preco by sa mali MP bat, ze budu mat s tebou problem? Na co sa tu hras ty saso? Takych jak ty je vela ale len za klavesnicou :D. Ak si nechcel napsiat daco normalne, ani si nemal radsej pisat. PS: nemusis namna reagovat, aj tak nic normalne nevypotis.
re re pre Pachník | 11-10-2013 18:13:59
Ale daj pokoj,aké cudzie slovo, aj rozumieš tomu čo si napísal?Ja som si myslel,že som ľahký alkoholik,ako každý kto pije pivo!Keby sme sa stretli,uleješ za jeden toho hinilu?
seredanka | 11-10-2013 17:56:41
som zhrozena kolko ludi sa postavilo na stranu policajtov,zrejme su to dobri kamosi dotycnych panov,konecne dosiel na psa mraz,ved to nebolo prvy krat vsak chlapci,v takychto pripadoch treba byt razny.kto z nas si dovoli ist do prace pospat.PRST HORE.ved raz musi byt
konecne poriadok
RE:Pre Pachnik | 11-10-2013 08:31:46 | 11-10-2013 17:39:06
Nihilistov je na tomto svete dosť, ale ty si meganihilista alebo supermeganihilista ktorý nerozumie ničomu
RE: Ivan | 11-10-2013 05:50:49 | 11-10-2013 17:36:55
PROSIL BY SOM VŠETKÝCH ktorí nevedia reálne rozmýšľať aby túto skutočnosť nekomentovali svojimi neúctivými príspevkami ..
re neprekvapili ste.... | 11-10-2013 17:34:48
A kde boli tí ,ktorích sa zastávate?Možno driemali na druhom konci mesta,lebo to čo im prináleží ako pracovná nápln je im cudzie!Kedy ste videli pešo na obchôdzke MsP a nedajbože v noci medzi panelákmi?Robia šašov na jarmoku a na silvestra,ktoré organizuje mesto!Inak nič!
Neprekvapili ste Sereďania | 11-10-2013 16:56:00
Mne je veľmi ľúto,že autor fotografie ostáva v anonymite. Rada by som vedela meno toho veľkého "hrdinu". Toto viete odfotiť,ale ak tu rovno pod oknami na smrť dobijú muža ( a xy ďalších podobných prípadov ) - vtedy by ste ani necekli!!! Otras.
Ferko | 11-10-2013 16:06:50
Hh, konečne došlo aj na našich "spravnych" policajtov. Dufam že v policii pre nich miesto uz nebude.
Laco | 11-10-2013 13:36:41
Vo svetle toho čo napísal pachnik niektoré príspevky tu napísané sú o absolútnej ľudskej sprostosti sory ale ozaj si tu nikto neche uvedomiť tú pravdu to čo napísal pachnik nie je o čom
Pre Karčiho | 11-10-2013 13:22:20
A nekecáš? Máš na to svedkov? Alebo si to aspoň nafotil? A kedy to bolo? Zatial je to len tvrdenie proti tvrdeniu. Toto neobstojí.
prekvapenie | 11-10-2013 13:10:43
mňa prekvapilo že sa to s nimi neriešilo nejakým upozornením, pokarhaním, ale priamo rozviazaním pracovného pomeru...akože sánka dolu doslova...osobne s Msp mám dobré skúsenosti, vždy ked som zavolala do pár minút prišli a to som ich volala už niekoľkokrát...
tiež nechápem, ako sme sa dostali k uzatvreniu mesta, kraja...niekto tu asi pozerá veľa filmov o zombie :)
Karči | 11-10-2013 13:05:28
Naco nam ešte služi MP v Seredi? Sedel som v aute pred Lidlom a čakal svoju ženu, lež nakúpi. Vtom zaparkovalo vedla mna auto MP a vystupila z neho žena a vošla do Lidla. Šofér = zastupca náčelníka zostal sediet v aute. O nejaký čas s taškou v ruke žena vyšla, sadla do auta a odfrčali. Ako je niekomu dobre, zamestna si na policii manželku, občas ju zavezie na nakup
RE PRE | 11-10-2013 11:51:20
Aké kritériá majú na prijatie do pracovného pomeru ?Asi nemám dobrý názor na MsP ale ich konanie od založenia sa nejako vymyká môjmu gustu!Nemal som nikdy problém s MsP ako občan,nečakám,že by mi mohli nejako pomôcť,snažím sa o to aby oni nemali problém so mnou ale platení sú aj z mojich daní a to ma serie!To správne motto na ktoré kašlú to by ich malo zaväzovať! Oni majú pravidelný plat a nepotrebujú zbytočné problémy,lebo po vyzlečení rovnošaty sa karta obracia!
pre 11:29:31 | 11-10-2013 11:39:49
§ 28

Povinnosti držiteľa zbrojného preukazu



(1) Držiteľ zbrojného preukazu je povinný

a) dbať na zvýšenú opatrnosť pri manipulácii so zbraňou, strelivom, strelným prachom a so zápalkami,

b) zabezpečiť zbraň, na ktorú mu bol vydaný preukaz zbrane, strelivo do tejto zbrane, strelný prach a zápalky proti strate, odcudzeniu alebo zneužitiu,

ak je pravda čo píšeš,ani sa nečudujem že by sa krvi nedorezal,z ich strany došlo k jasnému porušeniu zák.o zbraniach a strelive
RE PRE | 11-10-2013 11:29:31
Ja osobne poznám miestečka,kde si chodia MsP policajti,netvrdím že všetci,v noci odpočinúť ak sú v službe!Niektorí špehujú narkomanov pod mostom a tým akože dvíhajú reputáciu MsP!Najradšej majú ak sa stane nehoda kamiona s nejakým lukratívnejším tovarom!Tam sú prvý!Dve deviny som držal v ruke ked som čisto náhodou za títešom v Dolnej Strede pri hovnocucke našiel spať za bieleho dna ochrancov poriadku v meste!Ked som ich zobudil krvy by sa v nich nedorezal!Pozor toto všetko sa netýka súčasných policajtov,ale prehodnotiť pôsobenie MsP v Seredi a zrovnať nápravu je na mieste!To nie je súkromná firma!Ak by mali narkomani eminentný záujem o zbrane,už dávno by ich mali!Grázli majú iné kalibre a nie evidovanú plicajnú pištoľ!
pre 08:31:46 | 11-10-2013 10:55:08
ja by som to nezľahčoval,fakt sa mohlo stať,že nejaký grázel alebo feťák sa mohol dostať k ich zbraniam a potom..radšej ani nemyslieť
Pre Pachnik | 11-10-2013 08:31:46
Prečo bla nasadená práve takáto téza o uzávere mesta,kraja !Ešte že sme neskončili pri nukleárnej vojne!Keby boli zverejnené všetky prešľapy MsP,tak by sme boli obohnaný ostnatým drôtom!Prečo vnucovať podobné teorie občanom mesta na silu?Stalo sa ,potrestalo sa,urobme prevenciu a hotovo a nie hrôzostrašné scenáre tu vymýšľať!Ach jaj!
Anonym | 11-10-2013 07:30:41
Vyriešené spanie odchodom je adekvátne !!!!! Palec hore.

Už sa tu motala TV JOJ, ale keď vraj zistili že policajti boli prepustení, odišli a nič nenatáčali.
Ivan | 11-10-2013 05:50:49
Pacho ty to mas troska pomylene v hlavicke. UZ si presiel nove GTA V ? LEBO TOTO JE REALITA :D
Pavol Pachník | 10-10-2013 22:21:35
Ľudia rozmýšľajte reálne !

Čo by sa stalo keby tých dvoch spiacich pánov niekto v noci nedajbože "odfačil"? Nechcem to napísať natvrdo - zniesol zo sveta.
Všade sa spomína Sereď Galanta Dunajská Streda ako sídlo ... vie si niekto predstaviť že po takomto možnom nechcenom "spánku" tých ktorí nemajú spať a majú dohliadať, by sa bola zdvihla vlna tzv. uzáver miest a obcí štátnych policajtov, naháňal by sa nejaký vrah a v POZORE by bolo cca cez tisíc ľudí v celom kraji a možno aj na celom slovensku ???? zažil niekto alebo vie niekto čo je to uzávera kraja ? vie niekto čo by sa bolo konalo ak by bolo došlo nedajbože k dvojnásobnej vražde ? (viem o čom to je )
vie niekto koľkým ďaľším ľuďom by boli "znepríjemňovali" život možno aj niekoľko dní štátní policajti v prípade toho najhoršieho (teraz to myslím ako oprávnené znepríjemňovanie života od štátnych policajtov !!!)
vie niekto čo by bolo stálo tzv. pátranie po horúcej stope ?
vie si niekto predstaviť čo by bolo ak by sa "to" bolo stalo a nebola by napríklad zachytená "prvá" horúca stopa ??
vie niekto čo to vôbec obnáša ??? koľko ľudí by bolo nasadených ???

TERAZ je Hlavné že sa "to" nestalo ale ešte hlavnejšie je

ŽE TO BOLO ZVEREJNENÉ, to je tá podstata - maximálnej prevencie !!!

tomuto sa síce hovorí prevencia po funuse, avšak ktorá má reálny účel a hlavne reálny základ, ale čo je najpodstatnejšie ... TÁTO prevencia tohto zverejnenia je viac ako niečo čo sa tu píše !!!

v týchto niektorých nezmyselných diskusných príspevkoch, kto nepracoval v takých službách nech sa nevyjadruje,

CHLAPCI ktorí to "urobili" by mali ísť podľa môjho názoru v prvom rade do kostola, pomodliť sa že dopadli tak ako dopadli a že sú tu stále na dovolenke ...

pretože to je podstata všetkého .. poďakujte sa pánu Bohu že ste ostali tu na dovolenke ..

to nie je výsmech ani príkaz ani rada to je krutá pravda ..

a ešte niečo chalani .. skúste si nasypať popol na hlavu .. ináč to nemá význam .. ani komentovať ..

teraz byť po vojne GENERÁL (to je vojna ktorú ste prehrali) nemá zmysel,

chalani začnite rozmýšľať a skúste sa z toho spamätať ,

želám tým dvom všetko najlepšie v živote, boli v istom čase na nesprávnom mieste alebo z opačnej strany povedané .. chlapci mali ste pri tomto veľkom akože pre vás nešťastí, ešte stále obrovský KUS ŠŤASTIA .. poďakujte sa ... viete komu ...

PROSIL BY SOM VŠETKÝCH ktorí nevedia reálne rozmýšľať aby túto skutočnosť nekomentovali svojimi neúctivými príspevkami ..

Vie si niekto predstaviť možné následky ? vie si niekto predstaviť že auto MP by bolo odcudzené aj zo zbraňami či technikou namontovanou v aute ?

Chalani, neostáva mi nič ostatné len vám držať prsty v ďalšom živote .. a dúfať že to bola riadna príučka .. DRŽTE SA .. a hlavne neklesajte na duchu a skúste si to prebrať .. sami so sebou .. s úctou ... pacho
MOTO | 10-10-2013 22:12:53
pre Marian,
kedže mám zodpovednú prácu vodiča/policajt,rušnovodič/,do práce nastupujem riadne oddýchnutý aby som vydžal pracovať 9 hodin + prestávky,po maximálne 4,5 hodinách jazdy mám prestávku, no rozhodne nedrichmem.
realista | 10-10-2013 21:58:13
Výzva občanom cez SoL!!!

Ak niekde uvidíte spiacich mestských policajtov,zobudte ich a pošlite na hlavnú ulicu,kde feťáci robia neporiadok.

Neplašte sa to je vtip!!! :DDDDD
Ivoši | 10-10-2013 21:26:42
ano zareagoval by som aj keby niekoho okradali alebo vraždili. druha vec je ze su plateny z mojich/nasich dani.predstavte si skutocnost ze mate firmu, zamestnanca ktory spi v robote tak by ste si tiez povedali ze sak co ved je to len clovek nech si pospi. z vasich komentarov sudim to ze vam to nevadi ze niekto dostava vyplatu z nasich penazi za nekvalitnu alebo odflaknutu pracu. a je mi jedno ci maju dlhorocnu prax alebo autoritu. ti policajti mali v tom case robit obhliadku objektu na pazitnej ci nahodou tam niekoho nevrazdia neokradaju a oni si namiesto toho schrupli cize neodviedli pridelenu pracu = porusenie pracovnej zmluvy = vypoved.(zamestnanec ma povinnost vykonat pridelenu pracu ci jak sa to tam pise) len pre informaciu v tu osudnu noc bol na tej istej ulici nejakym nasim podstivim spoluobcanom prevrateny a rozbity smetny kos- ten taky maly betonovy. a este jednu prosbu mam na vas: Ludia prestante pozerat telenovely a zacnite rozmyslat hlavou ono je to tazke ale casom si zvyknete :)
občan | 10-10-2013 21:26:40
Mám dojem, že je to už trápne o tom diskutovať. To by sme museli riešiť aj našich pánov poslancov ktorých sme si zvolili a spinkajú za naše dane.
Marián | 10-10-2013 21:17:06
Poznám obidvoch policajtov MP. Čo sa stalo, sa neodstane.
Na obhajobu oboch by som uviedol len jeden jediný argument. Prestávka. Čas na prvú prestávku je po piatich hodinách služby. Kedy a ako ju mali naplánovanú je vecou nadriadeného.
Možno prestávku využili - krátkym odpočinkom.
Predomnou písal komentár aj vodič autobusu. Pane, vy točíte volantom v jednom kuse? Celých 12 hodín? To by ste fakt klamali.
Za "chybu" jednodlivca nesúďme celú mestskú políciu. Svoju prácu si vykonávajú na úrovni profesionálov.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-10-2013 21:12:24
otázka | 10-10-2013 21:07:53 | - cely den sme dost makali a teda perlicka potesi...

Vas diskusny prispevok ma inspiroval k napisaniu samostatneho clanku.
Zatial snad iba - my, narod Slovensky si snad slobodu a demokraciu ani len nezasluzime. My si - hladiac na obsah Vasho prispevku - nezasluzime ani len totalitnu vladu. Z niektorych ludi by podla mna mal radost J.V. Stalin...
pre tiež občianka Serede | 10-10-2013 21:09:34
Ako si niekto moze objednat to aby policajti spali v sluzbe? Pripominate mi Jahnatka aj voci nemu sa spikli obchodne retazce a zamestnali mu na ministerstve celu rodinu. Nacelnik hoci nevie dobre komunikovat s mediami fotku ako dokaz akceptoval a akceptovali to aj obaja policajti - tak asi vedeli o com to je nie? Vypoved dohodou je dobre riesenie pre obe strany (pre pripad sudneho sporu).
otázka | 10-10-2013 21:07:53
a čo robil ten pán o 3,00 ráno vonku na prechádzke? nebol práve on ten podozrivý, kvôli komu bola vyslaná hliadka MP? neobhajujem policajtov (to je na hanbu sveta) , ale toto nikoho nezaujíma?
lolo | 10-10-2013 20:57:40
mozno sa robili,ze spia a tajne cihali na zlodeja,inspirovali sa filmom svako ragan.tak sa mi matne zda,ze to nebolo po prvy krat co chlapci pospali.davnejsie boli prichyteni svojim nadriadenym pri cintorine,vtedy sa to ututlalo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-10-2013 20:52:28
tiež občianka Serede | - tak pred rokom by som Vam dal 24 hodin na verejne ospravedlnenie vo vztahu voci mojmu menu (MP si moze Vase uvahy riesit samostatne).

Starsi o rok a skusenejsi o dalsich asi 80 000 precitanych diskusnych prispevkoch teda napisem - nechajte sa vysetrit odbornikom, stav sa moze aj zhorsovat...
anony | 10-10-2013 20:46:45
Plne s Vašim komentárom súhlasím a niečo pravdy na tom je,zamyslime sa aj ostatný
tiež občianka Serede | 10-10-2013 20:39:39
Vážení čitatelia Sereď on line,prečo vedenie MsP a p. Majko zareagovali až tak neskoro? Veď sa to stalo už pred 13 dňami, čo doteraz riešili? nemali odvahu alebo to zaváňa nejakými inými riešeniami- spiknutiami? Nemali odvahu, páni z vedenia? Vidieť, že sa báli a boja ešte nadriadenejších? Veď nech sú chlapi a neboja sa.Ozaj, sú tí spiaci chlapi vôbec zamestnanci MsP? Veď z tej fotky to nie je zrejmé...V akom aute vôbec sedeli? Znaky MsP ani číslo MsP na nej nevidím.Neobjednal si to náhodou niekto? Čestne sa priznávam, aj mne sa driemalo neraz v práci a veru som si aj ja na pár minút privrela oči...
MOTO | 10-10-2013 20:29:21
Anonym,
som vodič autobusu a je mi zle z tvojich drystov o spánku počas práce!!!
Oni boli ,,odídený,, a ja by som za malý spánok zhnil v base a veľa rodín by ma preklínalo!
anonym | 10-10-2013 20:28:00
Trocha kruté, ale čo už.
pre anonym | 10-10-2013 20:21:42
som sofer autobusu,neviem ako by ste sa citil keby som vas viezol do prace a zrazu by ste zbadali,ze mi pada hlava na volant,urcite v pokoji by ste nesedeli.
anony | 10-10-2013 20:04:51
Mila JANULKA... nezastávam sa dvoch policajtov, ale na rovinu nikdy sa Vám nedriemalo v práci a nepadla Vám hlava od únavy ...na klávesnicu -pracantka. Asi ste výnimka na tomto svete, gratulujem.Možno sa zašijete na WC.
JANULKA | 10-10-2013 19:52:11
Ja osobne zastávam názor, že p. Majko zareagoval tak, ako my - nezainteresovaní očakávame..Objektívne! Aj pre dvoch veľmi "dôležitých" pánov policajtov je spravodlivý. Veď si predstavme každý sám seba, že zaspí pri výkone svojho povolania..Ja by som z práce(a myslím, že väčšina z nás)určite vyletela hneď a nie dohodou...
Takže buďme objektívni...VŠETKO JE TAK, AKO SA PATRÍ A AKO JE TO SPRAVODLIVÉ AJ VOČI NÁM OSTATNÝM...
anon | 10-10-2013 19:36:29
Neviem posúdiť, či trest je pre nich adekvátny, alebo nie, ale by som chcel len vedieť, či ten iniciatívny občan, by reagoval patrične, keby niekoho niekto prepadol, alebo nedaj boze vraždil, či by bol vtedy taký hrdina a riešil by to, či by vtedy nestiahol chvost ....
Peter | 10-10-2013 19:22:49
Je ich skoda boli to dobry mp. Myslim ze trest bol neadekvatny.
obcanik | 10-10-2013 18:51:34
tak ked uz si chceli pospat, tak sa aspon schovam, este ze ich nikto neokradol...dopadlo to dobre
denis | 10-10-2013 18:35:09
kolko tam chlapci pracovaly
anonym | 10-10-2013 18:34:17
za chyby sa plati no je mi ich luto co uz
Michal | 10-10-2013 18:33:35
Je dobre ze sa občan zaujíma čo mp robí za jeho peniaze.
Myslím si však ze trest bol neprimerane vysoký!boli to dobrý policajti s prirodzenou autoritou, nedalo sa to riešiť napomenutím a strhnutie mzdy za konkretnu noc? Som zvedavý akých faganov namiesto nich príjmu ...
SEREĎ | 10-10-2013 18:32:35
JOZEF,čo píšete je úplne od veci!A načo by bolo komu jeho meno,aby sa mu niekto pomstil?Pán Majko je novinár a tí takí sú,či sa Vám to páči alebo nie!A nám sa to páči!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-10-2013 18:07:54
Jozef | 10-10-2013 17:43:07 | - netrafili ste do spravneho ciela. Moja spolupraca s MP je dobra a osobne sa poznam aj s obidvomi policajtami. Naozaj ma mrzi k comu dolo, no nie ja som to sposobil.
Obcan upozornil na problem a my sme reagovali uplne standardnym sposobom.
Takto tomu bolo, je a bude aj v buducnosti.
Jozef | 10-10-2013 17:43:07
Dobrý deň,
chcel by som reagovaťk situácii ako občan mesta Sereď. Mám taký pocit,akoby tu boli zainteresované skôr dve bojujúce strany proti sebe a to Majko a MP, ktorý chce za každú cenu zviditeľniť svoju"dokonalú investigatívnu prácu" a MP.To,že dostal Majko dáku fotografiu svedčí o tom, presadiť sa a zaujať občanov. Ak niekto predloží fotku a chce niekoho zdiskreditovať mal by ukázať svoju identitu a neskrývať sa za dákeho Majka a vyjsť s kožou na svetlo,prečo sa teda tají???????Ak je taký svedomitý občan????Nebudem obhajovať ani hanobiť nikoho.Len aj mi občania si uvedomme, koľko krát sa zbytočne volali MP na preverenie alebo riešenie daných situácií, ktoré nebolo nutné riešiť. Takže aj mi si vstúpme do svedomia čo robíme a potom môžeme súdiť. Všetci sme ľudia omylný a nikto si nemôže povedať mne by sa to nestalo.
Michal | 10-10-2013 17:42:02
......
Nakazdeho raz pride rada | 10-10-2013 17:41:31
Tomu panovi by malo mesto dat odmenu 1000 eur za taketo foto.A este k tomu aj vyznamenanie.
anonym | 10-10-2013 17:38:14
Rovnako mam s MsP dobre skusenosti, vzdy prisli, reagovali, osobna spokojnost (pisem za seba). Zaspali .. pohnojili to. Zial, za chyby sa plati.
geco | 10-10-2013 17:24:24
ked chrapu tak tvrdo, ze ich nezobudi ani blesk, ktovie, ci by si vsimli, keby im niekto otvoril dvere a zobral zbran
sused | 10-10-2013 16:57:20
Nedalo sa to riešit aj inak? V zákoníku prace su také možnosti.
Majka | 10-10-2013 16:25:51
Poďakovanie patrí aj p.Majkovi,ktorý sa nevzdá len tak ľahko a vec s snaží vždy dotiahnuť do konca.
komentár | 10-10-2013 15:39:37
vedenie mesta a nadriadeného bolo veľmi korektné.
"Nakoľko s príslušníkmi bol rozviazaný pracovný pomer dohodou, považujeme túto vec za doriešenú."

šéf MsP: "kuuva chlapci, dajte si výpoveď, lebo vás budeme musieť vyhodiť".
či nie?
apropo, kedy bude výberové konanie na dve voľné miesta?
Palo | 10-10-2013 15:15:30
Aha dvaja najtvrdši príslušníci-chlapci MP a ako zaspinkali to sa aj mohlo stať ? No a ked ich už ani blesk nezobudí ako mohli urobiť skúšky na MP ? Nezaspali na testoch ?
Ale klobuk dole vedenie MP sa k tomu postavilo čestne a chlapci su už na urade práce. Anonym má moje velke uznanie a takisto aj redakcia seredonline ved predsa zverejnit takuto informaciu chce tiez určitu odvahu... A čo dodať fotka pobavila a dlho ešte baviť bude a nie len mna ale vela ludí v meste.
Tak sladké sny chlapci :-))
Laco | 10-10-2013 12:32:26
Mestska policia je v meste velmi prospesna, ja ako obcan som im nahlasoval vela veci a vzdy boli promptne vyriesene. Vsetci co frflu na MP su ludia ktori si nevsimaju okolie a ignoruju takuto skvelu sluzbu obcanom. Ludia nebojte sa volat 159 ved to je bezplatne! Vidim problem, podozriveho cloveka alebo nieco podozrive tak vzdy zavolam a neriesim - policajti to riesia uz sami bez toho aby som musel podavat vysvetlenia alebo aby mi volali naspat.

Byt primatorom tak autor fotografie by mal hned nejaku odmenu tak ako to bolo pri tom sprejerovi.
Jozef | 10-10-2013 12:05:47
...nemam pocit, ze ta prva odpoved p. Sokola svedci o promptnosti riesenia.
Myslim si, ze odpoved mala zniet_ preverime a odpovieme.
Ale aj tak palec hore.
Ťažká práca policajtov | 10-10-2013 12:00:19
Palec hore pre vedenie Mestskej polície a mesta Sereď.
Nebudem obhajovať ani jednu stranu, len poskytnem názor ako občan tohto mesta. Pánom policajtom vo výkone verím, že majú ťažkú službu a udržať oči otvorené celú noc je ťažke, no zrovna pospať si v službe v čase keď majú vykonávať kontrolu objektu je už teda dosť.
Som rád, že občania mesta si všímajú také veci, ktoré by možno pred piatimi, desiatimi rokmi prehliadali a naznačuje to, že sa spoločnosť pohla vpred. Všímavosť občanov sa opláca a treba ju podporovať, aby sa mohla celá samospráva pohnúť rovnakým smerom.
Náčelníkovi a zástupcovi gratulujem k tomu, že nemali tendenciu vec ututlávať, ale promptne riešili celú záležitosť ukončením pracovného pomeru.
A taktiež vďaka patrí médiu SeredOnLine, ktoré celú kauzu sprostredkovalo a hlavne jej patrí obdiv za udržanie občana v anonymite.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign