Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyberáme z redakčnej pošty: "Nebezpečenstvo na dieťa môže číhať aj v tráve"

Miloš MajkoDátum06. 08. 2013 22:32:39TémaBezpečnosť
200

Ďalšiu fotografiu na ktorej sa nachádza použitá injekčná striekačka s ihlou, nám do redakčnej pošty zaslal čitateľ z Cukrovarskej ulice. Má sa nachádzať volne pohodená v tráve v blízkosti priestoru, na ktorom sa hrajú deti, behajú tam v sandálkoch či jednoduchých letných papučkách.

Ako sa asi na ktoréhokoľvek feťáka bude pozerať rodič, keď sa mu dieťa pichne na takýto odpad a na celý život bude mať problémy s niektorou z infekčných chorôb?

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Monika | 10-08-2013 21:11:12
My sme takúto striekačku našli pred dvoma týždňami rovno pred domom pohodenú. Mali sme šťastie, že sme si to všimli, pretože dcérka mala namierené rovno k nej. A nebolo to prvý krát. Pred rokom sme jednu našli pri plote, kde manžel kosil. Proste si to hodia kam chcú. Ale človek sa môže ísť sťažovať tak akurát na lampáreň, keď nepoznáme páchateľa. Je to zver.
osmijanko | 09-08-2013 10:24:10
Pekný deň priatelia ,k téme narkomani a díleri sa treba vyjadrovať pretože to obťažuje každého slušného občana tohoto mesta . Neviem ako to funguje no asi je niekde chyba ak niekto vedome predáva drogy na Cukrovarskej 758/2, som rozčarovaný z konania úradov a polície iba sa vyhovárajú akoby sa nič nedialo správna otázka Boris dokedy ????? Pokiaľ niektorý z narkomanov vo svojom drogovom opojení niekomu ublíži?,stane sa to že občan sa bude brániť a nepochopený bude nútený konať v rozpore zo zákonom !A pritom si iba bude chrániť svoje súkromie ktoré je neustále rušené do skorých ranných hodín a ak niekto povie že sú to chorý ľudia tak ja neverím peniaze ktoré s toho profitujú na to treba hlavu zdravú !!!Viem že je to iba prázdne písanie pretože v tomto štáte majú práve takýto ľudia práva a mi čo chodíme do práce a platíme dane sme na poslednom mieste fuuuuj toto zriadenie je divné a vraj bojujú za ľudské práva,ale asi iba pre tých ktorý obmedzujú iných .
denisa | 08-08-2013 11:34:21
Daniel,presne preto sa uz ani neprihlasujem.ja mam tiez svoj fanklub v cinziaku...ludia sa budu starat o druhych, ale na koniec nosa si nedovidia. Nebodaj si niekto prejavi svoj nazor uz je pocastovany privlastkami, nadavkami...skoda reci. Ale toto mi nedalo nekomentovat. Hlavne ze sa msp zaujima kto kde dviha hovno po psovi....aj ked sa so sackom kolkokrat trepeme cez pol mesta ku smetiaku, to ich serie. Ale zeby riesili fetakov a stetky pri milexe co idu prikladom v meste to nie. A nehovoriac aky bordel tam pri milexe ostava.no hnus.kamier ako nasratych a prd z toho. Ale tych veci v meste je uz tolko, ze sa mi to nechce ani komentovat, hlavne ked niekomu poviem ze som zo serede, dobre ze ma svinskym krokom nepreskoci..ako keby sme tu boli len spindiri, mafia, podpalaci, bankari atd. Pritom sa tu najdu aj pozitivne veci, nuz ale media z nas a nasho mesta robia hyeny za par parchantov...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-08-2013 10:48:41
daniel | 08-08-2013 10:43:54 | - nic si z toho nerob, kazdy z nas ma svoj "fan klub"
daniel | 08-08-2013 10:43:54
Denka na čo si prišla ty,som prišiel aj ja,len už sem radšej nebudem písať lebo ma tu jeden obviňuje s klamstiev a ešte ktovie z čoho!
denisa | 08-08-2013 10:34:24
Milos...musela som,ved ma poznate :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-08-2013 22:26:35
denisa | 07-08-2013 21:22:40 | - tak strasne som v kutiku duse dufal, ze to niekoho napadne - napadlo. Vyborne! ;-)
Obcan | 07-08-2013 22:22:54
ew:obcan | 07-08-2013 20:08:38

Neviem ako to chodi na OS Galanta.
Ale videl som na SOL reportaz ked chytili dilera-dokonca ohrozil policajtov pri zakroku,poskodil im auto a hlavne-priehradku v aute mal plnu skladaciek.
Napriek vsetkemu som ho videl o par dni jazdit po meste znova.
Je toto normalne ?
Ked neaky sudca v Ga pusti niekolkokrat za sebou dilera drog,tak hadam je to podozrive a musia mat aj oni neaku vnutornu kontrolu ako ju maju aj zmienovani policajti.
Co asi tak moze povedat sudca na otazku: Preco niekolkokrat trestaneho recidivilistu chyteneho pri cine pustate ?
A tu kontrolu na sudcov by mohli poslat uz zmienovani policajti,ked vlastne pripravuju akciu,zasiahnu a vysledok je nulovy.
Niesom pravnik,ale to ako sa pristupuje k niektorim ,,znamym,, firmam chce naozaj presetrit niekoho nezainteresovaneho.
denisa | 07-08-2013 21:22:40
Chytit prveho fetala na ulici a vrazit mu tu sttiekacku do oka,kopnut do zadku,nech sa poucia aj ini. Hlavne ze sa budu kontrolovat hovna v trave, ale tento humus fetacky a stetky su vlastne nevinne bytosti!!!
ew:obcan | 07-08-2013 20:08:38
Citujem: "Nedokazem si predstavit ze niekoho chytia policajti za sebou x-krat ako predava drogy a sudca ho pusti na druhy den von." - neni ste daleko stačí sa pozrieť na OS v Galante ako to chodí s niektorými našimi známymi tvarami...
Obcan | 07-08-2013 15:45:32
Tak ked vedia kto preco sa nic nespravi ?
Myslim ze by mali platit v tejto Dzamahirii zakony pre kazdeho !
Ak je to vypocitavy diler,tak kde je ten paragraf 3x a dost ?
Ak sa jedna o psychicky choreho cloveka (nepredpokladam ze by niekomu takemu zverili drogy na predaj) tak ma byt umiestneny medzi svojimi-na psychiatrii.
Myslim ze ta je ovela horsia ako hotel v base.
Nedokazem si predstavit ze niekoho chytia policajti za sebou x-krat ako predava drogy a sudca ho pusti na druhy den von.
To by rovno ten sudca mal vyzliect talar a hlavne musi byt aj neaka kontrola aj nad nimi.
pre vedia kto | 07-08-2013 12:34:37
No tak to si velmi pomohol, tak policajti mozno vedia, ale co keby sme vedeli aj my ostatni co chodia cez tu ulicu a chodia na tie ihriska aby sme vedeli komu trochu dohovorit haaa
ANONYM | 07-08-2013 11:05:36
SMRT VSETKYM SKUR**NYM FETAKOM A DILEROM!!!
Jozef | 07-08-2013 09:22:13
A co robia STORMaci?
ved"Vďaka nim je vo veľkej miere zabezpečený zber použitých injekčných striekačiek a následne distribúcia sterilných, čím prispievajú k ochrane verejného zdravia. Inak povedané, použitá ihla so striekačkou pohodená v tráve, či pieskovisku je oveľa väčším nebezpečenstvom, ako tá odobratá a bezpečne likvidovaná."

Radsej keby miesto rozdavania striekaciek fetakom a prezervativov kuwam chodili po detskych hriskach a pieskoviskach a ten bordel pozbierali tam, ked uz to vedia bezpecne zlikvidovat.
vedia kto | 07-08-2013 09:17:24
ved policia urcite vie, uz niekolko krat ho za tento delikt zobrali. Ale vzhladom na to, ze asi nie je kompletny (vynada si aj sam sebe a ked ide po ulici uhyba sa ako keby ho bombardovali) vzdy ho pustia.
daj info | 07-08-2013 07:57:14
kto to tam predava v tom vchode?
Boris | 07-08-2013 00:33:32
Bývam na cukrovarskej ulici a dakujem tomu, čo na toto upozornil. Ved sa ani necudujem, ze je tam striekacka, ked do vchodu pri zastavke na GA pravidelne chodia fetaci a pracovnicky od milexu po drogy a nikto s tym nic nerobi. Nuz treba sa obratit aj na nacelnika statnej policie a polozit mu priamo smerovanu otazku DOKEDY ??? Dokedy tu budeme trpiet takuto fetacku haved, ktora pre svoj pozitok moze pokazit cely zivot nasim detom. DAKUJEM za upozornenie.
šuhaj | 06-08-2013 23:28:42
Milí narkomani prosím vas berte si tie striekačky domov niekam na poličku.dakujem :)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign