Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyberáme z redakčnej pošty - "Moja reakcia priznám sa, bola nevyšpecifikovaná a unáhlená" - Matej Šalmík

Ako rýchlo  sa veci začnú hýbať keď prebehnú verejnou diskusiou je výborne viditeľné aj  v prípade  pána  Mateja  Šalmíka. Dnes som na súkromný e-mail dostal od neho tento list:

 

Dobrý deň pán Majko,

Týmto spôsobom by som chcel zareagovať na skutočnosti, ktoré ste uviedli v predmetnom článku. Moje vyjadrenia o konštituovaní redakčnej rady boli vami mierne zle pochopené, preto by som rád objasnil, ako som to v skutočnosti myslel (keďže ste ma nekontaktovali, aby ste sa ma na to opýtali).

Dňa 17. decembra 2012 som sa na akcii POMOCNÍČEK stretol s pánom primátorom Tomčanyim a pánom zástupcom primátora Veselickým. Pri komunikácii o bežných témach a statostiach života sa pán zástupca zmienil o zmenách, ktoré čakujú Sereďské novinky v roku 2013. Keďze ma táto téma zaujala, ponúkol som sa mu preto, že by som vedel pomôcť vytvoriť fungujúci koncept, ktorý by zlepšil komunikáciu mesta s občanmi. Detailne na požiadanie tento koncept môžem priblížiť aj vám, ale to nie je predmetom tohto mailu. Zástupca sa ma priamo opýtal, či nechcem pracovať v redakčnej rade SN, s tým, že mal vedomosť, že sa venujem podobnej činnosti v podobe písania blogov. Môj koncept sa mu pozdával a preto som povedal, že v tom nevidím vôbec žiadny problém a s podaním rúk sme túto ústnu zmluvu v prítomnosti dvoch svedkov uzavreli.

Toľko k môjmu doslovnému vyjadreniu "ze som v tom osobne nezaangazovany, ale napriek tomu som dal suhlas" .
Toto moje vyjadrenie nie je o nejakom sebadosádzaní, pretože sám som nemal predtým vedomosť o začatí konštituovania redakčnej rady, takže osobne som sa neuchádzal o členstvo v nej. Takisto je dôležité podotknúť, že aj ústna zmluva je zmluvou a pán Veselický ma do redakčnej rady navrhol po našej dohode, teda forme zmluvy.
To viem takisto dokázať mailom, ktorý som 2. januára posielal pánovi zástupcovi, aby sme si ujasnili ďalšie kroky ohľadom nových SN. Znenie mailu si môžete prečítať v jeho nedávnom článku na seredonline.sk pod názvom "Fakty". Odpoveď na mail z 2. januára prikladám:

odpoveď zaslaná 23. januára 2013, 11:39 hod

Doteraz mám prihlásených 5 záujemcov o prácu v redakčnej rade.
Pripisujem aj Vás. 26.2.2013 o vymenovaní členov rady rozhodne zastupiteľstvo. Ak budete zastupiteľstvom potvrdený, zvolám všetkých menovaných členov a na prvom stretnutí urobíte Vami zamýšľanú prezentáciu.
Veselický

Moja reakcia priznám sa, bola nevyšpecifikovaná a unáhlená, preto si dovolím vysvetliť moje slová, a to konkrétne "To, ze mam byt zajtra vymenovany do redakcnej rady SN, som sa dozvedel dnes"
Je to úplná pravda, len zle vyložená vo vašom článku. Tak, ako väčšina z nás, navrhovaných do redakčnej rady, som sa o zastupiteľstve dozvedel dva dni predtým. Priznávam, zabudol som, že pán Veselický mi v maili z 23.1.2013 písal konkrétny dátum. No to nič nemení na mojom vyjadrení, že o voľbe som sa dozvedel tak, ako som napísal. Podotýkam o voľbe, nie o tom, že som do redakčnej rady navrhnutý. V komparácii s mailami, ktoré zverejnil pán zástupca vo vašom médiu, je preto môj záujem nespochybniteľný.

Milý pán Majko. Je mi jasné vaše rozhorčenie, no faktom zostáva, že som nikdy nespochybnil priebeh konštituovania, či samotnú voľbu. Je prejavom demokracie, že SN majú konečne, podľa môjho názoru, veľmi slušnú redakčnú radu, ktorá bola zákonnými prostriedkami navrhnutá a zvolená. Vám, aj ostatným kandidátom, bolo umožnené vystúpiť a povedať svoju víziu a návrhy. Ja som sa žiaľ kvôli školským povinnostiam nemohol zúčastniť, ale večer predtým som poslal pánovi Veselickému správu s mojou víziou, ktorú mal doručiť poslancom.

Bol by som rád, a určite aj vy, keby ste tento mail zverejnil na stránke seredonline.sk v plnom znení. Zároveň verím, že sa tým celá situácia vysvetlí. Ak máte záujem o ďalšie informácie, prosím kontaktujte ma mailom alebo na čísle 0915162290.

Zároveň by som sa chcel opýtať vás, ale aj čitateľov. Kde je vlastne jadro problému predmetnej veci? V mojich vyjadreniach, alebo v ich zlom vyložení bez toho, aby ste sa opýtali, ako to človek myslel? Ak chceme udržať konštruktívnu debatu a úroveň, nemali by sme vyrábať kauzy tam, kde nie su. Nemám pocit, že ste ma nejakým spôsobom obvinili, či urazili, no neviem, či moja účasť na celej veci je natoľko zaujímavá, aby ste o tom napísali taký rozsiahly článok.

S úctou a prianím všetkého dobrého,

Matej Šalmík

 

Pán Šalmík, ako je u nás už 5 rokov zvykom, e-mail autora uverejňujeme v plnom znení  a bez akýchkoľvek úprav. Nakoľko ho adresujete mne osobne, dovolím si iba niekoľko poznámok:

- píšete  "Moje vyjadrenia o konštituovaní redakčnej rady boli vami mierne zle pochopené"   - pan Šalmík v diskusii ste pánovi  Sklenárovi napísali doslovne:  "To, ze mam byt zajtra vymenovany do redakcnej rady SN, som sa dozvedel dnes ;) Ale presviedcat vas o tom, ze som v tom osobne nezaangazovany, ale napriek tomu som dal suhlas, je asi zbytocne, vy si aj tak pojdete svoje :)"  - prosím, nesnažte sa Vaše jasne formulované verejné vyjadrenia ospravedlňovať  spochybňovaním  chápania iných. Napísali ste to dostatočne jasne, zrozumiteľne a ani teraz by som Váš výrok nechápal inak, ako predvčerom.

- ďalej vo svojom liste píšete - citujem:  "Moja reakcia priznám sa, bola nevyšpecifikovaná a unáhlená, preto si dovolím vysvetliť moje slová, a to konkrétne "To, ze mam byt zajtra vymenovany do redakcnej rady SN, som sa dozvedel dnes"  - pán Šalmík,  toto  Vaše vyjadrenie a vysvetlenie smerujete nesprávnemu adresátovi. Podľa mňa správnou osobou je  viceprimátor mesta - tomu, občanom mesta a možno ešte poslancom  MsZ  je potrebné vysvetľovať to, prečo ste svojimi verejnými výrokmi  spochybnili  dôvodovú správu  a v podstate regulérnosť voľby redakčnej rady. 

Pán Šalmík, noviny vychádzajú z faktov v danej dobe dostupných a preukázateľných. Koniec koncov sú uverejnené a všetko je citované. Spochybnenie toho je teda veľmi ťažké - inak by k tomu predsa došlo. Jediný,  koho výroky  boli verejne spochybnené  ste  Vy a to v materiáli  Ľubomíra Veselického  FAKTY.

- trošku ma zaráža, no vo vzťahu k Vašej osobe neprekvapuje  nasledovné - znovu citujem:  "Je to úplná pravda, len zle vyložená vo vašom článku."      - nuž, keďže nechcem z tohto  robiť senzáciu -  nebudem  túto časť  Vášho vyjadrenia radšej  komentovať.

- snáď ešte niečo k tomuto:  "Kde je vlastne jadro problému predmetnej veci? V mojich vyjadreniach, alebo v ich zlom vyložení bez toho, aby ste sa opýtali, ako to človek myslel?"  - pán Šalmík, keď  v budúcnosti budete niečo vo vzťahu k občanovi riešiť z pozície policajta  (rozhodnutie či niečo iné)  a podpíšete sa pod to svojim menom, aj tam bude potrebné pýtať sa Vás, ako ste to mysleli?

Pán Šalmík,  na záver - nuž, ako by som to povedal. Snáď si pomôžem tentokrát vlastným citátom z diskusie s Vami: 

"Pan Salmik, zle a este raz zle! Vas vyklad demokracie a prava pravdepodobne zodpoveda Vasim skusenostiam, ambicioznosti a pocitu ze stale chcete mna porazit. Uz sme to tu mali pod clankom o FB od Vasho brata. Nie je to dobra cesta."


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
robitusin | 02-03-2013 22:10:05
blbost ja si vah preplavam kedy chcem mi mame jachtu v takze v pohode.Ja som milionar som Ritmus.Vsetci mi hovoria robitusin retard.Urciteto bolo v nieakom filme tusim teletubies alebo v star wars ja som pan a ty neviem.
anonym | 01-03-2013 19:11:30
Samozrejme, že na Akadémiu PZ chodia aj civilní študenti. To nie je žiadna novinka.
Pre rolingstones | 01-03-2013 05:25:42
Pokial je mi zname, na akademiu moze chodit aj civil, co predpokladam pan Salmik je. A ak mu mas nieco potrebne povedat, je tam v tom clanku telefon, tak tu nezahlcuj celu diskusiu svojimi priblblymi narazkami
rolingstones | 01-03-2013 00:52:07
RE: Obcan mesta | 28-02-2013 22:50:12
No jedno je iste. Meno Matej Šalmík zostane v pameti ludi ako nedoverciva osoba. Ja osobne nemam rad ludi intriganov a ludi bez chrbtovej kosti .... ty kokos ty si ju trafil presne - ozaj do prostred čela a ostala visieť ako zaťatá ani ja nemám rád takých ľudí
rolingstones | 01-03-2013 00:50:28
RE: P. majkovi | 28-02-2013 13:06:23

hahahah tak toto je excelent !
Kde ste prišli na to, že Šalmík je policajt a štátny zamestnanec?

Je študent na policajnej akadémii.

ZÁMER? OBJEKTÍVNA INFORMÁCIA ? SLUŠNOSŤ? DEMOKRACIA?

a to keď niekto navštevuje školu a oblieka unifornmu nie je policajt a nie je dokonca ani verejný činiteľ dobrý postreh !! heheheh ale iba pre osoby z údolia dutých hláv .. tak to som sa teda nasmial tu ani nejde o zámer ale tu ide o bolesť ozaj bolí keď niekto ropzmýšľa ale čo už aj taký je náš
Obcan mesta | 28-02-2013 22:50:12
No jedno je iste. Meno Matej Šalmík zostane v pameti ludi ako nedoverciva osoba. Ja osobne nemam rad ludi intriganov a ludi bez chrbtovej kosti ....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-02-2013 22:38:04
dena dena | 28-02-2013 22:06:56 | - ale bozenko, ako je to militantne naladene... A ta rada s cajom - Vam pomaha ked tak odporucate?
dena dena | 28-02-2013 22:06:56
Tu dr som vygooglila pre Vas. Ok, Poslite mi fakturu, dam Vam tych 5 eur. Co Vas mrle zeru, ze ste sa nedostali do redakcnej rady ? Zivote si aj dolezitejsie veci, nebudte smutny a dajte si zeleny caj na ukludnenie a nechajte Salmika na pokoji.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-02-2013 21:55:59
dena dena | 28-02-2013 21:40:56 | - verim, ze mate Dr. Feldmanovu otestovanu na sebe a ze Vam vyhovuje. Kazdemu z nas vsak vyhovuje nieco ine.

Reklamne odkazy su spoplatnene, preto ak trvate na Vasom prispevku, poslite fakturacne udaje. ;-)
dena dena | 28-02-2013 21:40:56
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-02-2013 15:30:23
Marek Homielka | 28-02-2013 15:03:27 | - nikdy si nedovolim spochybnovat uroven blogov pana Salmika ci to, ako sa s nim poznate Vy.
Ja som s nim sedel a viem o com hovoril. Spochybnovat oficialny dokument vypracovany vedenim mesta Sered - nuz, to prosim, nech spochybnuje pan Salmik, mna sa netyka.

A akuto chybu si akoze mam priznat?

Mozno by bolo dobre, keby ste si precitali chrnologicky diskusie s panom Salmikom. Mozno bude stacit ta z pred asi dvoch dni. Kde on zacal debatu sebe vlastnym sposobom a nasledne verejne poskalal po hlave nielen mne, ale aj takmer 70 rocnemu panovi Sklenarovi. Ono je v podstate aj fajn, ze sa pan Salmik rozkecal, inak by sme sa ani nedozvedeli pozadie jeho "vyskytnuti" sa na kandidatke do redakcnej rady.
Ja Vam nebudem branit v hajeni nikoho - ak vsak chcete, aby sa diskusia niekam hybala, pouzivajte fakty. Inak sa da predpokladat, ze bude vysledok podobny, ako v diskusii s panom Salmikom.
Pisete pod e-mailom pana Salmika, o uverejnenie ktoreho on sam poziadal. O co Vam vlastne ide?
Marek Homielka | 28-02-2013 15:22:02
A pan Majko ako novinar by ste nemali davat na reci ludi typu Jedna babka povedala, je to neprofesionalne. To len tak na okraj vasho posledneho prispevku :)
Marek Homielka | 28-02-2013 15:03:27
Vy si nikdy nepriznate chybu, ze? Pretoze ak niekto chce, zisti si kto je kto :)) a ze by sa pan Salmik chvalil...vsade ma uvedene ze je student tak neviem...a oficialny dokument mesta - tak sa asi niekto pomylil..opytajte sa samotneho pana Salmika co vbec robi a nerozsirujte nepravdy :)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-02-2013 14:51:56
Marek Homielka | 28-02-2013 13:09:49 | - pan Salmik sa pri rozhovore s dalsimi ludmi chvali, ze je policajtom. A formulacia "statny zamestnanec" za jeho menom je uvedela v oficialnom dokumente mesta. To snad zase niekto klame?
Snad nie!

Co sa tyka Vasho: " o čo vám vlastne ide? Nasilu mladého človeka straumatizovať?" - oslovujete mna, aj ste to na mna fakt mysleli? To akoze analyza faktov - NESPOCHYBNITELNYCH FAKTOV a komunikacie s vedenim mesta, to ma byt to traumatizovanie? Neviem comu sa venujete, no uvedomujete si, co ma znamenat redakcna rada pre de fasto verejnopravne medium? Ak nie, urcite treba pockat na dalsi clanok. Tam sa to urcite docitate.
Marek Homielka | 28-02-2013 13:09:49
Pán Majko len jedna otázka - o čo vám vlastne ide? Nasilu mladého človeka straumatizovať? Pretože jeho vyjadrenie je inteligentovi úplne jasné. Alebo ste taký zatrpknutý, že nedokážete prekusnúť, keď niekto len vysvetlí slušne a inteligentne to, čo povedal?

A inak zisťoval som si o pánovi Šalmíkovi, či je vôbec ako vy hovoríte, štátnym zamestnancom. A zistil som, že aj v tejto veci klamete, lebo máte zlé informácie, predpokladám, z mesta. Je to len obyčajný študent, ktorý aj celkom dobre píše - poznám ho podľa jeho blogov, ktoré sú na úrovni. Tak nezhadzujte mladého človeka a nepripisujte mu funkcie, ktoré ešte nenadobudol.

Pekný deň
Jozef | 28-02-2013 13:09:45
re:
Dôvodová správa:
V zmysle pripomienky, ktorá odznela na stretnutí s občanmi dňa 3.12.2012 a prísľubu primátora mesta o zriadení redakčnej rady tlačených Seredských noviniek predkladám menný zoznam záujemcov o prácu v redakčnej rade SN. Zoznam záujemcov je spacovaný v takom poradí, v akom prejavili svoj záujem o prácu v redakčnej rade. Trom zo záujemcov v minulosti boli v internetovej i tlačovej forme SN uvejnené ich články. Podľa obsahu výzvy sa záujemci o prácu v redakčnej rade mali prihlásiť do 15.2.2013. Výzva neobsahovala podmienku, že člen redakčnej rady nesmie byť autorom príspevkov.

6. Matej Šalmík, Rovná 1423/17, Sereď, štátny zamestnanec

- z ofic. stranky mesta

ZÁMER? OBJEKTÍVNA INFORMÁCIA ? SLUŠNOSŤ? DEMOKRACIA?
P. majkovi | 28-02-2013 13:06:23
Kde ste prišli na to, že Šalmík je policajt a štátny zamestnanec?

Je študent na policajnej akadémii.

ZÁMER? OBJEKTÍVNA INFORMÁCIA ? SLUŠNOSŤ? DEMOKRACIA?
hombre | 28-02-2013 12:03:55
Anonym | 28-02-2013 10:11:33, ty si načisto stratil vlastnosť, ktorej sa hovorí ÚSUDOK. Lebo ináč normálny a duševne zdravý človek nedokáže napísať také niečo, čo som si tu prečítal o teba!
pre Občan | 28-02-2013 11:43:33
Ak by som ja bol poslanec tak trvam na tom aby na zastupitelstve vystupili vsetci kandidati a aby kazdy z nich napisal na papier co je to redakcna rada, co ma na starosti a co bude vlastne ich ulohou. Navyse poslanci ignorovali jasny konflikt zaujmov, kedy clovek poberajuci mzdu z mesta moze byt lahko zmanipulovatelny a jednoznacne sa nemoze takato rada nazyvat nezavisla.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-02-2013 11:36:57
No ale je tu aj zla sprava pre mesto a dokonca v tomto pripade aj pre stat. Nieto tak zavazne konanie statneho zamestnanca - policajta, povazuje za obycajnu vec.
Mozno o dva ci tri clanky neskor, bude ten isty obcan lamentovat, ze system nefunguje., System vsak tvoria ludia. A ak nefunguju ludia, nemoze fungovat system. ;-)

Občan | 28-02-2013 11:30:54 | - kludne svoje postrehy zhutnite do jedneho prispevku. Je to prehladnejsie. ;-)
Občan | 28-02-2013 11:30:54
Dvaja komplikátori obyčajných vecí Majko a Šalmík nebudú v redakčnej rade. To je dobrá správa pre pre obyčajných ľudí ktorym ide o toto mesto .
Nepatria tam a poslanci rozhodli správne.
Jozef | 28-02-2013 10:19:54
Ty "vole", prave si ma presvedcil o mojom buducom kandidatovi na richtara.
A este ked pomocou brata zbohatne na akciach FB, tak bude za vodou a vsetko co bude robit bude pre blaho mesta.
Anonym | 28-02-2013 10:11:33
Priklad ako sa nafúkne a vyrobí problém z ničoho.
Treba červeniť , okomentovať a každého kto nesuhlasí s novinárskymi dohadmi , urážkam,i treba zničiť .
Šalmík sa nedal a viackrát tu ukázal že sa nebojí a neohne sa pred samozvaným internetovým magnátom mesta ,združených infoportálov a to nemal.
A rodičia môžu byť hrdí , naučili ho nebáť sa arogancie , vyhrážok a podrazov. Je mladý , ostrý ,ale nie je zákerný a nie je krivák. To je rozhodujúce pri posúdení obyčajnej veci komunikácie.
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 28-02-2013 09:43:49
autor listu si možno myslí, že uverejnením tejto komunikácie urobí reklamu na SN a jeho redakčnú radu. Efekt bude skôr opačný. Musím len konštatovať, že vyjadrenia som pochopil tak ako pán Majko nielen ja ale všetci komu som to dal prečítať. Tak nebolo by vhodné sa najprv naučiť správne komunikovať?
123456 | 28-02-2013 09:33:39
a tento clovek chcel byt v redakcnej rade SN ? Och preboha
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-02-2013 04:02:52
rolingstones | 28-02-2013 02:42:14 | - chapem Vas nazor, no SOL su zalozene a uz 5 rokov vedene naozaj na nespochybnitelnych demokratickych principoch a pravo vyjadrit sa ma aj pan Salmik, nech sa to po utokoch na moju osobu zda verejnosti akokolvek cudne, mozno az absurdne.

Mimoriadne dosledne odlisujem svoje postoje k SOL a moje postoje ako osoby. Ako sukromna osoba si s panom Salmikom nechcem podat ani ruku, no ako predstavitel nezavisleho media nechcem svoje pocity vnasat do media a narussat tym zakladne piliere na ktorych fungovanie v SOL som hrdy.
rolingstones | 28-02-2013 02:42:14
tak toto je fakt údolie dutých hlav kde sa ten Mš pohybuje , on nemá ani štipku ľudskej dôstojnosti a ani štipku svojho chrbta, pán majko na vašom mieste by som takémuto klamárovi z údolia dutých hlav nedal ani štipku miesta na žiadne vyjadrenie. ved ten len čo otvorí ústa už klame .

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign