Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyberáme z redakčnej pošty - Katapult - legenda, alebo tak trochu inak?

Miloš MajkoDátum02. 04. 2011 18:42:25TémaAktuálne témy
200
Agentúra Image, s.r.o., prináša na Slovensko koncertnú šnúru skupiny Katapult. Skupiny, ktorá je legendou česko-slovenského rocku. Na tejto koncertnerj šnúre vystúia spolu s Katapultom aj špeciálni hostia, ako skupiny AC+, On the Road, Rock Generation, Quo Machine, Clear a Petra Kepeňová s kapelou.

Na Katapult sa mozete tešiť v týchto mestách!
9.3. - koncert Žilina - Dom Odborov, Estrádna sála
10.3. - koncert Ružomberok - ŠH Koniareň
11.3. - koncert Michalovce - MŠH
22.3. - Prievidza - KONCERT Z TECHNICKÝCH PRÍČIN ZRUŠENÝ
23.3. - Trnava - ŠH
24.3. - Bratislava - Majestic Club
Vstupné od 11,- Euro
 
- - -
 
Toto  sa fanúšikovia  tejto hudobnej legendy  mohli dozvedieť z reklamnej kampane, internetu, letákov i plagátov.  Niekoľko koncertov síce bolo, no potom prišla  Prievidza. Ten bol zrušený a následne aj fanúšikovia cestujúci za náhradným do Trnavy  cestovali zbytočne.  V sále už počas hudby sa fanúšikovia dozvedeli, že sa ruší aj koncert v Trnave. Bratislava ostala otvorená. Telefonovali nám nespokojní vlastníci  vstupeniek nielen na Trnavský, ale aj Prievidzký koncert. S pánm Říhom sa nám spojiť nepodarilo a rozhovor nám na kameru poskytli organizátori   PhDr. Marcela Chalachanová  s kolegom  z Agentúry  Image    s  r.o.  (video).
 
Následne sme sa pokúsili spojiť s pánom Říhom, no nazvyme to slušne - korektné spojenie sa nepodarilo. Preto sme ho oslovili e-mailom.- Odpoveď (ak príde)  samozrejme uverejníme. 
 
- - -
E-mail  nášho čitateľa:
 
Ako rodina sme sa vybrali na koncert skupiny Katapult ktorá sa mala konať v športovej hale v Trnave. Celý naradostení a s elánom sme išli teda na koncert tejto skupiny. Už po príjazde na miesto kde sa mal konať nám oznámili že pre veľký záujem a veľa predaných lístkov sa koncert presunul do haly diskotéky Európa 2 v Trnave. Koncert mal začať o 18:00, sála bola naplnená hlava na hlave a všetci s napätím očakávali skupinu Katapult a jej vystúpenie. Začala hrať hudba, ked sa na pódiu objavil spevák Robo Mikla, ktorý nám oznámil, že skupina Katapult mešká a že nevedia kedy príde a že či aj vlastne príde. Nato podgurážený dav začal skandovať, samozrejme my snimi že chceme skupinu Katapult. Obvykle ako to na koncertoch býva sme očakávali že nás ako publikum len naťahujú a zrazu vybehnú na scénu a ,,rozbalia to tam´´. Opak je však pravdou. Nič sa nedialo, Mikla začal svoj koncert a zostalo vela neodpovedaných otázok. Nato nám Mediálny sponzor oznámil, že kto tu nechce čakať tak má ísť do Bratislavy, že tam určite vystúpia alebo nám vrátia peniaze.
 
Asi 70% ľudí sa zbalilo a žiadalo pri vchode svoje peniaze za zakúpené lístky. A tu sa začala typická slovenská povaha. Nabehli tam vyhadzovači, ohraničili predávajúcu a nikoho k nej nepustili. Lístky ktoré predali zapreli že predali, tabule Katapultu, tričká, CD nosiče zbalili zo stola a povedali : Oni nám nič nedajú, máme ísť za konateľkou. Uplný chaoz, kopa ľudí sklamaných, začala veľá hádka a pod.
Nato tam prišli policajti asi na 4 vozidlách, ktorí dozerali na bezpečnosť, aby sme sa tam náhodou nepobili. Nato asi po 20 minútach vystúpil znova mediálny partner a povedal : Katapult nevystúpi !!! Citujem : Že hlavný člen skupiny prišiel a buchol po pódiu a povedal, že on tu na tomto pódiu určite hrať nebude a odišiel.
Takže z pekného večera a pekného koncertu sme odišli sklamaní, bez peňazí ktoré ešte nevieme či nám niekto vráti a šli sme smutní domov.
A tu vidíte tú otvorenosť. Namiesto toho, aby medzi dvermi povedali, že Katapult nevystúpi a že neprídu, vrátili nám peniaze a nemuseli sme tam stráviť asi 2 hodiny čakania na nič a mohli sme byť radšej niekde inde.
Takže keď niekam pôjdete si radšej zistite či to naozaj bude, alebo sa preveziete, miniete peniaze na pitie a zabijete čas zbytočnosťou pre chybu niekoho iného.
 
S pozdravom Andrej F.
 
- - -
 
Pre objektivitu uvádzame tlačovú správu z oficiálnej  webovej stránky skupiny  Katapult:
 
 
Oficiální stanovisko Katapultu ke zrušeným koncertům na Slovensku.

Z důvodu nedodržení smluvních podmínek Katapult neodehraje také dnešní koncert v Bratislavě. /24.3.2011/.

Zdvořile žádáme pořadatele, aby uváděl pouze pravdivé údaje o důvodech zrušení koncertů v Prievidzi /z jeho strany/ a koncertů v Trnavě a v Bratislavě /z naší strany/.

Pokud bude kdokoliv uvádět lživé informace o příčinách u zrušených koncertů v jakýchkoliv médiích, budeme požadovat přiměřené zadostiučinění.

Náhradní termíny nejsou možné, protože pořadatel ztratil naší důvěru. Všem Slovenským fanoušků se omlouváme, ačkoli jsme v tom nevinně a rádi na Slovensko přijedeme i v budoucnosti, pokud se nám podaří objevit skutečně odpovědného a profesionálního pořadatele.

- - -

Prinášame pohľady viacerých strán. Názor nech si spraví čitateľ sám.  Na internete je možné nájsť viacej diskusných fór k tejto téme, i dostatok správ. Niektoré linky uvádzame:
 
 
http://tvoje.noviny.sk/tvojenoviny-clanky/24-03-2011/tvojenoviny-nenechajte-sa-oklamat-koncertmi-katapultu.html
 
http://www.robertmikla.sk/1742
 
http://tvnoviny.sk/sekcia/soubiz/hudba/bratislavsky-koncert-skupiny-katapult-je-zruseny.html
 
http://www.djrobomajling.sk/index.php/fotogaleria/category/50-katapultacplus.html
 
http://prievidza.sme.sk/c/5816364/prievidzsky-koncert-katapultu-je-zruseny.html
 
http://www.agentura-image.com/#!kontakt
 
- - -
 
Na záver:  lístok na koncert skupiny  Katapult  stál  11. Eur. Sú fanúšikovia, ktorí cestovali najskorej do Prievidze, následne do  Trnavy a nakoniec do Bratislavy.  Zbytočne - koncert sa nekonal ani v jednom z týchto miest. Výlohy na cestovné  v týchto prípadoch vysoko prevýšilo cenu vstupenky. Spor medzi skupinou a organizátorom. Ale je tu ešte ten, na koho by vo vlastnom záujme nemala zabúdať ani jedna zo strán. A to je ten, kto sa vystúpenia nedočkal a to napriek enormnému úsiliu a nákladom. Kto ich uhradí?

Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
milan | 18-01-2014 21:26:06
to keď hrali v amfiteátri v Seredi tak aj Mladá Fronta o tom písala
Spravodlivost | 17-02-2012 13:02:24
Toto je normalne na smiech...Tato pani dlhuje peniaze vsade!10tkam interpretov
alena | 15-06-2011 21:35:51
Dnes je 15.6,2011 a od neuskutočnených koncertov uplynuli skoro 3 mesiace. Som maximálne otrávená a znechutená agentúrou IMAGE a jej zástupkyńou p.Chalachanovou, ktorá poskytla oficiálne vyjadrenie, v ktorom bolo tiež okrem iného spomínané vrátenie vstupného. Bohužiaľ po 3 mesiacoch som sa nedočkala.... Veľké sklamanie alebo podvod? Na žiadnu akciu poriadanú touto agentúrou nikdy nepôjdem... Ohovorili Katapult a oni čo dokázali? Len obalamutiť ľudí... spomínaná pani sa ani neunúva reagovať na maily... Nech sa jej z toho nášho zaplateného vstupného dobre žije...
Johny | 03-04-2011 13:11:51
Keby to bolo len touto kapelou...Za posledne roky tych "podvodov" na fanusikov bolo az az...
Igor Lehocký | 03-04-2011 12:04:34
Ďalšia "skvelá reklama" Slovenských podnikateľov!
xxx | 03-04-2011 10:52:28
To prosim co je za video to ten za kamerou sa nevie vyjadrit za prve same ee oo ee no strasne a druha vec taka skupina ako je Katapult dobre ze nevystupila vsak by vsetky mysi z trnavy utiekli

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign