Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyberáme z redakčnej pošty - kamióny a repná kampaň

Miloš MajkoDátum24. 10. 2012 13:10:55TémaRedakčná pošta

Z redakčnej pošty dnes vyberáme tento príspevok občana:

p.Majko,pocas repnej kampane su obyvatelia cukrovarskej ulice vystaveni velkemu poctu nakl.aut prevazajucich repu do cukrovaru ,jazdia ako divi,nerespektuju ani rychlost ani nemaju zakryty naklad ako im to prikazuje cestny zakon.Situacia je este horsia vecer a v noci ked su si isti,ze nikto to tu nekontroluje a nikoho to ani netrapi.Od svet.krizovatky prechadzaju sidliskom,obchodnou zonou,okolo rod.domov, to treba cakat az sa tu stane nejake nestastie ? Mna osobne kontr.policajti o1hod v noci v Trstine merali rychlost kamerou z vozidla a povedali mi,ze to obcania ziadali. Ked sa da inde v Seredi to nejde ? poprosil by som zostat v anonymite nakolko mam obavu z odvety dotknutych stran. Dakujem. Vlado


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
stefan | 17-07-2017 10:43:18
kedy sa zacina repna kampan v cukrovaru Sered
seredan | 28-10-2012 09:37:21
Je smiesne ak ludia ktory byvaju vedla hlavnej cesty sa stazuju na hluk a tuzia po tichom byvani :-) Je to to iste,ako ked obyvatelia bytovky pri letisku tuzia po tichu.Hluk tam bol a aj bude.Pisete tu ze vam zivot zneprijemnuju len kamiony,ale uz tu citam ze cele leto je hlucne a ja by som doplnil,ze cely zivot na Hokejke je hlucny.V Trstine ako sa pise v clanku merat rychlost mozu pretoze cesta je tam siroka a rovna a je tam tendencia letiet,ale to neni pripad cesty okolo Hokejky.Takze naozaj jedine riesenie pre kluduchtivych je odstahovat sa niekem inam,lebo je maly predpoklad ze kvoli Hokejke premiestnia cestu :)
pre Peter | 28-10-2012 09:14:54
Ak to tebe z tej otázky vyplýva, je to tvoj problém. Si moc domýšľavý. Ale tá otázka sa dá položiť aj inak - prečo si sa nasťahoval na hokejku keď si vedel, že ide o dopravnú tepnu cez Sereď? Lebo si masochista, ktorý sa dobrovoľne vystavil tejto situácii, aby mohol následne na ňu poukazovať? M"j známy sa nasťahoval do vchodu, kde bývajú opálení. On o tom vedel. Keď som mu to pripomenul, tak zahlásil, že o tom vie, ale zaujala ho veľkosť a cena bytu. Po niekoľkých mesiacoch nadáva na opálených susedov ako besný. Nesťažuje sa, len konštatuje. Ako ty. :-)
Peter | 28-10-2012 07:32:11
Re:pre...
A čo potom prosim ta vyplyva z tejto vety..., citujem:
Otázka znie prečo teda bývaš na hokejke?
pre shelley | 27-10-2012 21:46:47
Aký človek, taká reč! Samé drísty. Jedna shelley ani poriadne nečíta, čo je hore napísané, ale zato kecá. Kto tu kedy odporúčal odsťahovať sa z hokejky? Nájdi mi to prosím... Ďakujem.
Peter | 27-10-2012 20:07:41
No ale že ty si aký mudry... Kludne sa dohodnime na buduci rok v lete zta sem pozvem, aby si si to mal možnosť vyskušať a vypočuť ako to tu na hokejke vyzerá, a samozrejme nie len s nakladiakmi..
pre mudru Shelley | 27-10-2012 17:59:21
Tie kamiony vazia v cukrovare,tak sa tam chodte postavit na vahu a zapisujte si a mozete udavat.To ze ma kopcom nalozenu repu neznamena ze je pretazeny!!!!!To len chora hlava napise,ved su lahke a tazke naklady.Lahke maju kubiky,takzych je zase malo.Chodit rychlo s kamionom okolo hokejky je dalsi nezmysel,pretoze ten kamion ak je nalozeny sa nema kde rozbehnut aj vzhaldom na premavku aka tam je.Policajti to vedia a preto to nemeraju.Shelly,ty si ta najchytrejsia,len ty unikaju fakty!!!!!!Premavka sa zvysila na celom svete,mozno ti unikol fakt ze aut pribudlo a to aj v Seredi.Ak to nebudu kamiony s repu,budu tam chodit ine auta ale stale tam niekto jazdit bude.Je to verejna komunikacia a to ze mate hluk sa riesi tak,ze vlastnik cesty vas odskodni alebo tam postavy barieru.Napad s obmedzenim je hlupost.Tie kamiony tade chodia preto,ze je to sucast tej trasy,aj pre dopravcu je vyhodne nehat kamion jazdit po dialnici kvoli ekonomike ako ho nehat jazdit po meste kde sa zvysuju naklady a straca cas.Repa sa vozila odjakziva,volakedy vsetky kamiony prechadzali cez mesto a vydrzali sme to a teraz mate tri mesiace kampan a ste hotovy!!!!!!
anonym | 27-10-2012 08:33:52
Cukrovar v Seredi bol skôr ako kamiony. Repu treba do cukrovaru dostať, tak nad čím sa pozastavovať, alebo mudrovať. Nakoniec aj v Cukrovare našli mnohí zamestnanie, čo je tiež dôležité a zvoz repy trvá možno 3 mesiace, čo myslím sa dá vydržať. A cesty budú aj tak preplnené, bez repy. Ide iba o dodržiavanie dopravných predpisov.
ivanin | 27-10-2012 00:32:32
absolutny suhlas so Shelly a kamiony maju kontrolovat policajti a nie p.Mikus. chyba kontrola tam je pes zakopany.
shelley | 27-10-2012 00:01:17
Aký človek, taká reč! Samé drísty. Jeden anonym ani poriadne nečíta, čo je hore napísané, ale zato kecá. Keď chlapca pri Trstíne kontrolovali, neznamená, že mu aj namerali. Ďalší múdry odporúča odsťahovať sa aj z Cukrovarskej, aj z Hokejky. Keď som sa sem v roku 1975 sťahovala, tak doprava bola asi 10x menšia. Teraz je to už úplná katastrofa. Zostáva nám už len čakať, či župan Mikuš splní sľub o obmedzení kamiónovej prepravy cez dediny a mestá plošne v celom TTSK. Lenže to si naši zákonodarci dávajú na čas. A čo sa týka tej repnej kampane: tá repa sa nejako povoziť musí, ale kamionisti by sa mali udržať na uzde, aby nejazdili ako blázni. Lenže keď u nás je vymáhateľnosť práva taká problematická. Načo sa robia zákony, keď ich nemá kto kontrolovať? A keď ich aj kontroluje, tak aby nemal problémy, radšej prižmúri oči. Ach, jaj!
zvedavý | 26-10-2012 20:43:56
keď chceme cukor, ešte neznamená že autá lietajú po cestách a dvakrát preťažené, či?
Peter | 26-10-2012 07:22:34
RE:anonym.
No hurá konečne pochopil...:-))
anonym | 25-10-2012 21:54:54
Sorry, ty sa nesťažuješ. Len konštatuješ :-). Dobrú noc.
anonym | 25-10-2012 21:53:11
Nie, nie je to priamo naznačené, že máš ísť preč. To je otázka prečo bývaš na hokejke. Rozdiel dosť podstatný. Vieš, keby som si kúpil vedome byt kdesi v gete a potom by som nadával, že mám opálených susedov, tak by to bolo dosť čudné. Rovnako ako je mne čudné, že sa sťažuješ na hlučnú ulicu. Rozhodol si tak tak, dúfam, pri plnom vedomí, tak sa nesťažuj.
janco | 25-10-2012 21:38:13
Tak nahradte cukor medom a mate pokoj. Proste ta repa nejako do toho cukrovaru prist musi tak to strpte. Alebo si dajte izolacne trojskla.
Peter | 25-10-2012 21:37:17
RE: asi ten istý anonym:
Citujem: anonym | 25-10-2012 07:15:20
Otázka znie prečo teda bývaš na hokejke. Chceš hádam povedať, že v čase nasťahovania na hokejku tam ešte nebol hlavný ťah cez mesto?

Zas a znova opakujem, že sa NESTAZUJEM!!! priosim prečitaj si to 3x po a skus pochopit, alebo to vzdaj a kašli na to. Tak ako aj predtám som napisal že to konštatujem... Bože niektorým ludom by asi ani nemali dáva ťvolebne pravo!

A k tomu sťahovaniu, citujem: "Otázka znie prečo teda bývaš na hokejke"
To je čo toto to nie je nepriamo naznačené, že mám ísť odtialto preč...???
pre Peter | 25-10-2012 20:54:55
Ukáž mi kto a kedy ti v tejto diskusii dal radu o sťahovaní. Zavádzaš. Potom sa chytia aj ostatní a tiež píšu o odsťahovaní. Kde to je napísané? Hm, ak si vedel do čoho ideš, tak teraz sa nesťažuj, že na M. R. Štefánika je hlučná doprava. A kde by mala byť, keďže práve táto ulica je cestným ťahom cez mesto? Ak si vedel kde kupuješ byt tak to potom z tvojej strany považujem za nejakú formu masochizmu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 25-10-2012 19:25:23
Aj mne uz nejeden "mudry" odporucil, aby som sa prestahoval. Ja a zo svojho. Aby som umoznil zmrdom robit si co chcu na spolocnosm. Jasne, asi zabudol, ze nie kazdy s nas zerie seno...
Peter | 25-10-2012 19:15:16
RE:anonym...
Ja sa nesťažujem, len konštatujem.... A aj to len na margo sťažovatela, ktorý písal p.Majkovi, že je to tak všade s tými nákladiakmi...
A na margo tej úžasnej rady o sťahovaní len tolko: Bývam tu preto, lebo inde sa byt tejto velkosti za tu cenu nedal kupiť, vedel som do čoho idem a bol som s tým zmierený... Na buduce najskor uvažuj a potom píš, inak ťa tu budú mať za dementa viac ako za dobrého radcu...
obcan | 25-10-2012 18:31:51
Na zaklade coho tu niekto pise ze jazdia rychlo?Merali ste to?Dalsia vec,ako rychlo sa da jazdit okolo hokejky?Nema zakryty naklad,no ani ho mat zakryty nemusi,pretoze ten zakon hovory o aky naklad ide,ktory musi byt zakryty.Ludia len hladaju chyby a stazuju sa,ide o kampan a tu repu tam dostat nejako musia.Mne vadi kostolna veza napriklad,ze neustale sa s nej hrnie nejaky hluk,mestky rozhlas mam plne zuby tiez a co teraz?Pytajte od cukrovaru odskodne
ivanin | 25-10-2012 18:13:25
praveze to nikto nekontroluje tak potom to takto vyzera. ani jednej hliadke sa to nechce,
zvedavý | 25-10-2012 18:00:28
za všetko môže dopravca, nahána vodičov jak zduté kozy aby vozili čo najviac a najrýchlejšie.Treba ich len kontrolovať a pokutovať,to pomôže, toho sa boja.
marian | 25-10-2012 12:58:14
a nebolo by jednoduchsie postarat sa o to aby nakladne a aj osobne auta jazdili podla predpisov,hlavne rychlost a zabezpecnie nakladu ,ako ked sa maju obyvatelia hokejky a cukrovarskej odstahovat ? dakujeme pekne za taku radu . nikto nema nic proti cukrovaru a kampani,jedna sa len a vylucne o bezohladne a ludi ohrozujuce jazdy nakl,aut.Kompetentnych to zjavne netrapi. A z hokejky sa stahovat nemienim.
anonym | 25-10-2012 07:15:20
Otázka znie prečo teda bývaš na hokejke. Chceš hádam povedať, že v čase nasťahovania na hokejku tam ešte nebol hlavný ťah cez mesto?
Peter | 24-10-2012 20:50:05
A to ešte nebývate na Hokejke kde tiež všetky tie kamiony prechádzaju, brzdia, buchaju a + ešte dalšie kamiony ktoré jazdia dalej smer TT/NR a osobaky a motorky, traktory... Ak otovrim okno nepčujem TV dokedy nedam zvuk na plno...
seredan | 24-10-2012 17:29:53
nuz, dakomu sa asi nechce po veceroch stat a kontrolovat kamiony. Jediny, kto ich ako tak zastavuje su mestsky policajti. Ale teraz su bezmocny, nakolko vozia repu do cukrovaru. Daka poliacjna akcia aj s vahami by sa veru zisla a o merani rychlosti ani nehovorim.
achh | 24-10-2012 17:25:46
Vlado daj si dve kolecka okolo cinziaka a predychaj to , ze nieco ako repna kampan existuje. snad nechces aby ti cukor co pouzivas kazdy den lietal sam do cukrovaru :))) a z cukrovaru do obchododu...
boze toto uz je smiesne. nepaci sa ti , tak sa odstahuj. to si doteraz pocas zivota nevidel alebo nevedel kde byvas?
a este sa tu priznavaj ze jazdis ako tvoji spominany kamionisti, ked ta policajti namerali . ťuk ťuk na čelo
anonym | 24-10-2012 14:03:47
to je uz roky znamy pripad a nikto to neriesi.tie auta su este aj pretazene zato mame take cesty ake mame.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign