Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vyberáme z redakčnej pošty - drzosť a arogancia niektorých zlodejov sa stupňuje- AKTUALIZOVANÉ: vyjadrenie PZ

Miloš MajkoDátum23. 12. 2011 00:15:58TémaRedakčná pošta

Sereď   |   Iba pred niekoľkými hodinami sa podľa e-mailu nášho čitateľa  pred nákupným centrom v Seredi stal incident, ktorý by jeho publikovaním mohol poslúžiť ako upozornenie prevencia  slušných občanov a návštevníkov mesta pred arogantnými zlodejmi. Podľa jeho  obsahu usudzujeme, že e-mail bol jeho autorom zaslaný  krajskému riaditeľovi  PZ v Trnave.

Dnes v priebehu dňa požiadame o stanovisko  k obsahu e-mailu vedenie  KR PZ.

- - -

Dnešný zážitok pri sereďskom Kauflande stál za všetky drobné. Je 22. december, 16:54, nakladáme nákup do kufra a pani cigánka z miestnej zlodejskej partie si otvorí predné dvere auta, načiahne sa na zadné sedadlá, kde dole na zemi zoberie manželkinu plnú kabelku s telefónmi a dokladmi, a odchádza. Manželka si to úplnou náhodou všimla, dobehla ju a držala. Cigánka: prepáčte panička, ja som tehotná a pomýlila som si auto. Hneď som volal políciu, telefonát na 158 presne o 16:55. Medzitým dobehli ďalšie dve "kolegyne". Boli mimoriadne nepríjemné, čo je ale pochopiteľné. Manželka páchateľku stále držala, ale nedokázal som súčasne telefonovať na políciu a pomáhať jej. Než došla hliadka, ženy utiekli do čierneho eSkového Mercedesa s polícii nahlásenou ŠPZ (záznam na linke 158 dňa 22. 12. 2011, 16:55). Šofér sa mi nezabudol povyhrážať a pri cúvaní skoro prešiel človeka (zrazil ho len zadným rohom auta). Všetko sa to udialo počas telefonátu na 158. Policajti prišli o pár minút a potvrdili, že o nich vedia, ale nič sa s tým nedá robiť. Výborne... Nič nám neukradli, ale také prípady sú tam vraj 3 - 4 denne. Mnohých okradnú. Polícia všetko vie, ale nedokáže s tým nič robiť. Prečo?  Policajt mi presne popisal, kde ten Mercedes parkuje. Vraj niekde za hrádzou smerom na Dolnú Stredu, či dokonca v Dolnej Strede, naľavo za zbernými surovinami.
Tu nejde o to, či nás okradli. Našťastie nie. Tu však ide o organizovaný zločin, ktorý má byť posudzovaný úplne inak. Prečo s tým polícia nič nerobí a ešte to príslušníci policajného zboru kľudne priznajú? Prečo sa mám obávať o vlastnú bezpečnosť, keď sa podieľam na platení daní, z ktorých je financovaná aj polícia, ktorá má takéto problémy riešiť a očividne nerieši?


Postaviť danú skupinu pred zrkadlo, privolať všetkých okradnutých a takmer okradnutých, ktorí videli tváre a evidenčné čísla áut, a nechať ich anonymne usvedčiť. To je vážne taký problém? Snáď chceme v Seredi žiť slušne, a nie so strachom zo zločincov.


PS1: Mne je jasné, že na ten Mercedes si nezarobili takýmito malými krádežami. O to viac mi je z nečinnosti polície zle.
PS2: Na kópiu e-mailu pridávam redakciu SereďOnLine.sk, ktorú považujem za skupinu slušných a aktívnych Sereďčanov.

 

Roman H.  (e-mail je podpísaný plným menom a priezviskom)

AKTUALIZOVANÉ   23.12.2012    11:50

Na základe našej žiadosti, vedenie  KR PZ  obratom do redakcie zaslalo nasledovné vyjadrenie:

Dobrý deň,

polícia v súvislosti s týmto prípadom prijala oznámenie, udalosť zadokumentovala a od mestskej polície vyžiadala kamerové záznamy. V súčasnosti vykonávame všetky potrebné úkony k objasneniu skutku.  

S pozdravom,

ppor. Mgr. Michal Hanus, hovorca KR PZ v Trnave


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Igor Lehocký | 24-12-2011 16:10:39
Čepeňan, diskusia nikam nevedie, keď zabudnete na to, čo bolo napísané v prvom mojom príspevku. Ale inak o.k.
Anonymne usvedcenie? | 24-12-2011 15:16:57
To v ktorom trestnom poriadku ste čítali?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-12-2011 14:18:46
Znovu iba suhlas. Normalny clovek hodnoti nasledky svojho konania. Je preto na sirokej zucastnenej verejnosti, aby pomohla okradnutemu. Dnes totiz on, zajtra mozno ja, ak nie ja, tak dost urcite niekto znamy.

A je to aj na policii - rychly zasah, osobna prehliadka, pri kladeni odporu donucovacie prostriedky. Slusny obcan musi vidiat, ze policia je tu pre jeho ochranu a nie pre zlodejov, grazlov a vagabundov. Policajti si musia vybudovat respekt - zial, velakrat vidime, ze policajtov respektuju iba bezni slusni obcania.

A s respektom prichadza aj dovera a ucta. A to policia potrebuje ako sol. Roky ignorovania potrieb a prav slusnych obcanov v nasom meste vedenim OO PZ - viem o com hovorim z mnohych osobnych skusenosti - doviedlo nielen OO PZ ale aj obcanov do ulicky, z ktorej vychod je dost zlozity. Ale existuje. Znovu hovorim z osobnych skusenosti s niektorymi mladymi policajtami.

Policajny odznak a preukaz dava moc. Ale aj zodpovednost. A to si musia opatovne uvedomit vsetky strany. Zlocinci, slusni ludia ala aj samotni policajti.
Nazor | 24-12-2011 14:06:37
zakon a policia je tu skor bezmocna. Ludia co zazivaju taketo chvile bezradnosti pri ktorych si nemozu pomoct kde pachatel ma navrch je demoralizujuce. Clovek sa citi potom ako menej cenny, ukrivdeny.... Jedine riesenie na takychto hajzlov je preplieskanie rovno na mieste aby pochopili ze spolocnost a okolie si neda svoj majetok brat prizivnikmi. Skoda ze ludia vacsinou su pri takychto momentoch pasivni a snazia sa nezasahovat len aby nemali aj oni problem. Keby len jeden chlap vytiahol toho vodica a dobre ho oplieskal o kapotu tak je z neho miestny hrdina a moze mat ciste svedomie ze nieco pre seba a svoje mesto spravil.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 24-12-2011 13:56:12
Čepeňan | 24-12-2011 13:31:40 | - Zial, mate pravdu i Vy a aj Igor. A naozaj to je na kazdom zucastnenom na vysetrovani, predovsetkym vsak na policajtovi, ktory ma danu vec pridelenu. A z mnozstva skusenosti zial vyplyva zlahcovanie a podcenovanie takehoto konania pachatelov voci obsanom. Organy cinne v trestnom konani a v konecnom dosledku aj spravodlivost ako taka zabuda na fakt, ze poskodenych su z pravidla desiatky ci stovky a uhrnna ciastka nakradnutych penazi a teda sposobenej skody je mnohokrat zavratna. V kazdom pripade pre takto oragizovanu skupinu prijem (samozrejme nezdaneny) z takejto trestnej cinnosti moze vysoko prevysovat rocne prijmy pracujuceho cloveka.
Preto si myslim, ze podcenovanim riesenia takychto skutkov spolocnost dobrovolne pacha dalsiu tazko napravitelnu skodu sama sebe. A na jednej strane si vychovava dalsich arogantnych zlodejskych zmrdov a na strane druhej mnozstvo sklamanych obcanov.
Čepeňan | 24-12-2011 13:31:40
Znalecké skúmanie v trestnom konaní je samozrejme dôležité, ak by malo vplyv na proces dokazovania, resp. objasňovania trestného činu. Otázny je postup orgánu činného v trestnom konaní pri skutku akým je tento, hraničiacim s priestupok.
Igor Lehocký | 24-12-2011 12:24:32
"Čepenan", ak dovolíte, snažím sa písať to, čo sa reálne v trestnom konaní deje a čo som sám nespočetne krát robil. Otázka skúmania príčetnosti páchateľa je takpovediac triviálnou povinnosťou orgánov činných v trestnom konaní, bez ktorej nie je možné rozhodnúť o samotnom skutku, o vine a treste.
Čepeňan | 24-12-2011 11:21:09
Rád by som sa pozrel na to, ako by to bolo, keby sa na všetky takéto skutky mal vypracovať znalecký posudok. Jedna vec pán Lehocký je to, čo sa učí, resp. ako je to teoreticky a vecou druhou je, ako je to prakticky.
Igor Lehocký | 24-12-2011 10:28:12
Nesvojprávnosť neznamená zároveň, že človek nie je trestne zodpovedný. V prípade duševnej poruchy súdny znalec - psychiatri a psychológ celkom bezpečne zistia, či osoba skutočne je duševne chorá, alebo to má "iba v papieroch". Pokiaľ osoba, ktorá spácha obdobný trestný čin nie je trestne zodpovedná, je vecou dôkazov a práce polície, či sú schopní preukázať, že takáto osoba je používaná ako živý nástroj na páchanie skutkov, čo by vzhľadom k početnosti obdobných krádeží takouto osobou nemusel byť až taký problém. Je to vec dôkazov.
Čepeňan | 24-12-2011 10:05:39
Pani "straka" zjavne vedela, čo a ako. Ako možno preukázať "osobe", ktorá má v papieroch, že je napr. zbavená svojprávnosti alebo trpí duševnou chorobou, že si nezmýlila auto? "Chudátko" si len chcela vziať veci z auta a potom, ako ju odhalili, prišiel jej záchranca na ich skutočnom aute a uviedol ju na správnu mieru. Toto je naše auto, tak poď.... V takomto prípade je úmysel nepreukázateľný. Právnik by toto mohol vedieť. Kto v tom vie chodiť,... Iné by zrejme bolo, keby na kamerovom zázname bolo vidieť, ako veci z jedného auta vyberá a potom aj s veci sadá do auta iného. V tom prípade by už asi takáto výhovorka neprešla.
anonym | 23-12-2011 19:35:00
Maximálne súhlasím s príspevkom seredana | 23-12-2011 14:55:49.
Seeker | 23-12-2011 19:30:47
Nicolas Sarkozy “vyhlásil vojnu” cigánskej kriminalite vo Francúzku. My sme národ hlupakov a staráme sa iba o svoje sračky. Ak nas okradnú cigani, tak zrazu treba konať! Inde v Európe to nie je rasizmus, iba na SlovenskU! Hanba !!!!!
dado | 23-12-2011 19:08:42
treba to riesit na mieste kopancom do hlavy a hotovo osobne by som sa potesil takejto skusenosti zeby ma chceli cigani okradnut dosyta by som si vyburil hormony a potom by policajti povedali ze co uz co maju robit
sopornan | 23-12-2011 17:31:17
Pán Majko,máte pravdu,najlepšie riešenia,sú tie najjednoduchšie.Je tu veľké ALE.
V tomto štáte platia zákony len pre obyčajných ludí.Pre tých hore je zákon absolútne nepodtatná maličkosť a zakročiť proti našim opálenejším spoluobčanom,si politici nedovolia,lebo vo volbach sú to najjednoduchšie získané hlasy...
A som za to,aby boli posudkový lekári poriadne!!kontrolovaný,veď je nemyslitelné,že všetka/česť výnimkám/táto darmožrácka elita národa,je invalidov...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-12-2011 16:56:19
Najlacnejsie, najlepsie a najlogickejsie riesenie je vacsinou to najjednoduchsie. Nech mi odpustia stali kritici vsetkeho - Ústava SR je navodom. Ziadna negativna a ani pozitivna diskriminacia. Ziadne zvyhodnovanie nikoho v socialnom zabezpeceni, v jednorazovych socialnych davkach a neviev v com este, co vsetci vyuzivaju. Bez 8 hodinovej dennej verejnoprospesnej prace ani cent! Ziadne peniaze na zvyhodnovanie deti v skolach. Ziadne predbiehanie sa u lekara, na poste, v obchode! Ziadne vyvazanie smeti na naklady nas vsetkych.
Tvrde postihy pre lekarov, ktori za par penazi produkuju celozivotnych invalidov a darmozracov vyciciavajucich spolocnost. Na vsetko su zakony, pravidla a standardne regule obycajneho slusneho spravania.

Ked som nespokojny - stazujem sa a poukazujem na nepravosti. Nikdy sa nebudem schovavat za vacsinu s tvrdenim, ze zo spolocneho krv netecie. Tecie! A tecie vela krvi. A pre benevolentne spravanie sa k splolocnemu za ostatnych 50 rokov, bude krvacat najma nase deti a vnuci. Ale o tom inokedy.
zvonar | 23-12-2011 16:45:18
tiez napad, ale tragediou je, ze v tomto bezmocnom deratizacnom boji nas napadaju vzdy extremne riesenia ako prve a povedzme si na rovinu, ze nie su velmi prakticky realizovatelne...chce to nieco nad cim by sme sa najprv zamysleli a nie sa hned smiali (cez slzy)...
to zvonar | 23-12-2011 16:38:20
jedno fuckt dobré riešenie by bolo...... čo tak prenajať si práškovací letadlo s pesticídmi a nechať ho harakirovať pri zbernom dvore :-)
To by sa dalo rozchodiť a nesmrdelo by to xenofóbiou ani rasizmom :-)
veď toť chalanisko z Čiernej Vody či odkial to bol v správach vyhral nejakú cenu v malých eroplánoch, snáď by sme ani nemuseli pilota obetovať iba že by sa nejaký ponúkol, aj do tej fázy sa časom pri takomto stave dostaneme :-(
zvonar | 23-12-2011 16:01:47
No...toto je priklad diskusie, kde to zije a zaroven prispievaju ludia k veci, povacsinou inteligentne, aj ked pochopitelne aj s hranicnymi nazormi, pretoze sme nazorovo na jednej lodi. Inak mohol by prispiet aj niekto s obhajobou - pravopis si vsimat nebudeme.

Moj pohlad na podobne veci pachane kminmi hocakej rasy alebo etnika je schizofrenicky. Bije sa vo mne pravne riesenie (ocividne jalove) s extremnymi nazormi na hrane zakona.

Da sa TROMA VETAMI sformulovat globalne (slovenske) alebo lokalne (seredske) riesenie takychto problemov so socialnymi parazitmi? (paragrafy?, Difuzil?, rychla oxidacia?, tiche miznutie?...) fuckt neviem...
seredan | 23-12-2011 15:19:49
aj toto je ukážka stavu agónie nášho sociálneho systému. Sociálku dnes poberá na jedného slušného nešťastníka čo drel ako magor aj niekoľko podobných osmahlých imbecilov. Urobiť prietrž podobnému bordelu sa nedá. Príde ľavicová vláda s heslom že všetci sa musia mať dobre a sme v prdeli pretože nemajú odvahu povedať že paraziti sa dobre mať nemôžu. Prídu pravičiari a chcú robiť zásadnejšie zmeny a už je oheň na streche lebo zopár normálnych by na to doplatilo ale už nás netrápi že by sme konečne dokázali vykrútiť nenažraté krky desaťtisícom osmahlých bacilov.
Tak kde začať ?
Na jednej strane nás ide z jedu rozhodiť nad tou bezhraničnou aroganciou a na druhej strane nevieme dotlačiť politických apačov aby už konečne začali niečo robiť a žerieme im ich ťahanice namiesto aby sme vyšli do ulíc a protestovali celkom kľudne a nenásilne proti tomuto nenormálnemu stavu.
Prečo ide sociálka a jej pipinky buzerovať rodinu ktorá si chce adoptovať dieťa a pomaly im pozerajú do hrncov a na druhej strane sa do podmienok porovnateľných so 17-tym storočím liahne generácia nesvojprávnych dementov ktorí sú už s absolútnym kľudom prijímaný ako nutné zlo.
A ešte sa nájde nejaká rapavá a neukojená právnička, čo vysúdi od štátu na ESĽP ťažké prachy lebo jej od 15 rokov rodiaca snedá jablonka bola údajne protiprávne sterilizovaná.
Ja by som ju nechal obratom sterilizovať znova ale nie klasicky ale v octe a v 5litrovom pohári.
Je to sila, smrad a neštovice :-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-12-2011 15:10:11
seredan | 23-12-2011 14:55:49 | - uprimne, aj mne vadi presne to iste. Snazime sa maximalne objektivne a rychlo priniest stanoviska vsetkych stran. Nevieme ovpltvnit konanie diskutujucich, vieme iba apelovat na nich, aby citali a robili zavery v suvislostiach.

V diskusii by som skorej ocakaval informacie od dalsich ludi, ktori predpokladam ze kradeze na policii oznamili, ak nie, tak ich okamzite oznamia. Nasledne moze policia pripady zadokomentovat, poskodenych vypocut a stotoznit pachatelov. Jedine toto je cesta, ako sa pliagy a zlodejskych zmrdov zbait. Je to problem, ktory sa tyka nas vsetkych. Preto aj jeho riesenie je z casti na nas vsetkych.
seredan | 23-12-2011 14:55:49
na tejto diskusii je krásne vidieť, prečo sú ohlasy a negatívne postoje k SOL ohľadne činnosti. Napriek tomu, že hovorca KR PZ v Trnave uviedol, že policajti prijali oznámenie, vo veci konajú a objasňujú skutok stále sem prispievajú prepáčte"degeši" pod anonymom a trepú hlúposti o nečinnosti a podobných žvástoch. Toto je presne to,čo aj mne vadí na takto fungujúcej diskusii. Osobne neverím, že policajti povedali, že nič sa s tým nedá robiť. Nie vždy je pravda to čo povie pisateľ.
obcan | 23-12-2011 13:32:54
tak toto je fakt uz silna kava. Jak ze sa s tym neda nic robit? Necinnost niektorych policajtov je az zarazajuca. Preto hovorim niektorych, lebo na OOPZ su aj dobry policajti. Ja radsej volam vzdy mestsku policiu, ty su aspom ustretovy a nepocul som od nich ze neda sa nic robit. To vyjadrenie KR PZ je uplne onicom, skorej by som prijal reakciu na cinnost, resp. necinnost hliadky statnej policie. Ako mozu takto do oci povedat cloveku ze oni s tym nic nespravia. To aby kazdy radsej vzal spravodlivost do vlastnych ruk?
Igor Lehocký | 23-12-2011 13:13:36
Z celého toho mailu je najtragickejšie vyjadrenie pisateľa, ktorému mali privolaní policajti povedať, že sa s tým nedá nič robiť.
Snáď nie je potrebné tu rozoberať, čo je trestný čin a čo je priestupok a kto je povinný ich zadokumentovať. Za pripomienku pre niekoho by snáď stálo za to, že aj niekoľkými priestupkami toho istého páchateľa v istom časovom prepojení sa spácha trestný čin: Prvý diel
Všeobecné pojmy

§ 122
Trestný čin a spôsoby jeho spáchania

(11) Za hromadný trestný čin sa považuje jeho spáchanie viacerými činmi, ktoré samostatne ešte nie sú trestným činom. Trestnosť všetkých takých činov sa posudzuje spoločne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-12-2011 11:54:10
AKTUALIZOVANÉ: Vložené vyjadrenie PZ
Erich | 23-12-2011 10:18:20
Sociálne dávky sú v podstate výpalné - platia sa ľuďom, ktorí nemajú najmenšiu šancu zamestnať sa, aby nekradli. Väčší problém ale je, že väčšina cigánov nie je nezamestnaná. Sú to zdravotne ťažko postihnuté osoby s benefitmi z toho vyplývajúcimi s psychickými diagnózami - najčastejšie debilita. Úrad boja proti korupcii by si mal posvietiť aj na posudkové komisie. Takýto zlodej potom dostane minimálny trest, pretože debilita je vlastne poľahčujúca okolnosť.
gabika | 23-12-2011 10:11:04
zazila som podobny zazitok pre kauflandom, dve starsie pani nakladali nakup do starej skodovky, ktora drzala ledva pokope, ked zrazu vybehla za mercedesom, ktori porpi mne a synovi doslova preletel ulickou...samozrejme z predneho sedadla jej ukradli kabelku s vyplatou (teda tym co v nej ostalo)...bolo mi jej luto...clovek, ktori sam ma malo, zije skromne a este tito hajzlici ho okradnu....
sami sme si na vine, oni si dovolia iba tolko co im my dovolime...a stat ich v tom iba podporuje, nekona nic proti ich vytrznostiam, v podstate nie oni su mensina ale my sme ta skupina, ktora je utlacana. skoda ze je zruseny trest odseknutia ruky za kradez, verim, ze v ich pripade by tu chodili iba trupici...
anonym | 23-12-2011 07:01:11
Toto robí banda cigánska na celom Slovensku. Zastaviť im sociálne dávky vyplácané už roky. A nie ich živiť z daní bielych.Tvária sa akoby svet patril im. Kde len trochu treba čakať, hneď sú v predu a prví. Kam speje táto spoločnosť. Niekde je chyba.
Majka | 23-12-2011 06:46:21
Neviem sa dočkať stanoviska KRPZ,no ako to býva:polícia nepochybila,postupovala podľa bla,bla,bla....,občania su upozornovaní na krádeže....a nevinní budu príslušníci i cigáni...
pre:Roman | 23-12-2011 06:41:51
Pošlite to p.Spišiakovi v celom znení,nech vidí tie pokroky v Seredi-BEZPECNOM MESTE,a s tým aj toľkokrát ospievanu prácu polície....
Obcan | 23-12-2011 01:21:50
Ale,ale,ved vy ste tu vsetci rasistyyyyyyy :-)))
Mne sa pacil pripad jedneho kolegu z Teplic.
Tiez tak chytili jedneho indiana pri kradezi a sa im smial,ze vsak zavolajte policiu.
A preco by sme mali volat policajtov ?!-opytali sa ho pri nakladani do auta :-))
Jak to myslite ? Musite zavolat policajtov !
Okamzite zavolajte policajtov !
Indiana odviezli za mesto a tam mu to rucne-strucne vysvetlili :-)))
Takze ziadna policia,aj ked chapem,ze tu ide o iny pripad.
A ked uz sme u toho rasizmu-ano,je tu na Slovensku a normalna pracujuca a slusne zijuca vacsina je utlacana mensinou,ktora sa vie ohradzovat len tymto jednym slovickom.
Na druhej strane si za to mozu aj ludia sami,lebo sa uz na tom musim smiat,ze zenska ma kabelku v kosiku a prehrna sa 5m od neho v regaloch...
takze,nedajte im dovod a sancu a ked aj napriek tomu nieco skusia,riesit nekompromisne !
anonym | 23-12-2011 00:50:51
nestupňuje sa,takto fungovali už dávno a fungujú dodnes

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign