Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Vráťte deti domov ! - verejné zhromaždenie na Námestí Slobody už v sobotu

redakcia SOLDátum03. 10. 2012 09:52:50TémaVoľný čas
417

"Ivana Boórová – meno, ktoré verejnosť v týchto dňoch skloňuje čoraz častejšie.
Bývalá rehoľná sestrička, ktorá odišla pred vysviackou z rádu len kvoli tomu, že veľmi túžila po deťoch a bez nich si svoj život nevedela predstaviť. Prišla žiť a pracovať do Veľkej Británie. Nikdy nezneužívala sociálny systém. Sama by si dnes na základe získaných certifikátov mohla otvoriť súkromnú škôlku. O svoje deti sa však starať nemôže. Z veľmi pochybných dôvodov jej ich zobrali britskí sociálni pracovníci. Problém takzvaných nútených adopcií a legálneho obchodovania s deťmi bol odhalený v Spojenom kráľovstve i v Severnom Írsku.
Briti odobrali deti 38 slovenským rodinám a počet stále rastie. Slovenská republika sa o deti Boórové – o občanov Slovenskej republiky nezaujímala 2 roky. Dnes otvára oči. Verejnosti však už nestačia iba slová, chcú vidieť činy.
Ak by zobrali dieťa práve vám, potrebovali by ste pomoc nás všetkých.
Pripojte sa k nám na verejnom zhromaždení v Bratislave pred Prezidentským palácom o druhej hodine popoludní. V rovnakom čase sa konajú aj paralelné protesty v mestách Žilina, Sereď ( 6.10.2012, na Námestí Slobody, 14.00 - 16.00 hod. ) , Košice, Praha a Belfast.

Príďte nás podporiť."

 

Mária Gavorová


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Erich | 07-10-2012 11:01:56
S postojom Veľkej Británie plne súhlasím. U nás sa o deti takmer nikto nezaujíma. Cca 2 týždne dozadu našli v bratislavskom byte dieťa, ktoré bolo 3 roky mŕtve - a nikomu nechýbalo. Na záberoch z osád vidíme deti bez prístupu k liekom, jedlu a hygiene - a štát desaťročia nekoná. Prosím, začnite brať deti, o ktoré sa rodičia nevedia postarať aj na Slovensku!
obcan | 07-10-2012 10:22:01
Tu je v clanku velmi presne a dobre rozpisane ako sa kradnu deti stato v U.K.To neni jeden pripad kedy zlyha rodic ako pise komentar pod,ale ich je viac a nie len slovenskum rodinam je to odobrane,ale aj inym pristahovalcom.Kradnutie deti v U.K statom ma dlhu tradiciu a ide o velky biznis,....je to hnus a nieco hrozne v 21 st.,aby toto nejaky stat este podporoval.
http://www.voxvictims.com/2012/09/21/brian-gerrish-kradnutie-deti-statom/
iny uhol pohladu... | 07-10-2012 01:21:51
Tu je vyjadrenie jednej Slovenky, ktorá pracuje v Anglicku a osobne pozna tie deti :
Nemozem uverit co pocuvam z TV JOJ,ake klamstva to vysielaju a ludia,co to pozeraju tomu veria!!!Ja pracujem jeden den v tyzdni pre Anglicanov,ktori adoptovali slovenske deti a ich mama sa ocitla v TV JOJ a urobila so seba chuderu v spolupraci s jej vlastnou mamou..pravda je ale uplne inde!!!..preco sa nikto neopyta na dovod preco boli deti slovenskym rodinam v UK odobrane???prave matka deti,s ktorymi som v kontakte ja svoje vlastne deti tyrala!..starsi chlapcek do dvoch rokov nejedol nic ine len mlieko a bol stale zatvoreny v prenosnej postielke,mal silnu infekciu ucha a vlastna matka si to ani nevsimla..tu v UK prebehol riadny sud so vsetkymi dokazmi od nemocnice a policie,kde bolo tyranie dokazane. Ked matka chlapcov videla,ze v sude
v UK nema sancu,zapojila do procesu Slovensky goverment a na poslednom pojednavani sa zistilo,ze vsetky vypovede slovenskych psychologov a sociologov boli zfalsovane!..matka priniesla 2 rocneho chlapceka do nemocnice a on bol od pasa dole modry!!!chlapci rozumeju po slovensky,ale nehovoria..nechcu,maju neskutocny stres z toho,ze by mali byt vrateni do pekla,z ktoreho ich britska socialka vytiahla..a "blbi"Briti,ako ich VY nazyvate prave tymto chlapcom vytvorili skutocny domov..chlapcek abosolvoval viac operacii ucha,chlapcom sa dostava hodnotna vyziva,byvanie a aj vzdelanie..zda sa,ze Britom zalezi na tychto detickach viac ako ich vlastnym rodicom..ja som slovenska mama zijuca v UK a nebojim sa,ze by mi niekto chcel vziat dieta,lebo sa o neho normalne staram!
pre:adina | 06-10-2012 11:49:17
A kde su tie cenove relacie co spomina Elena
pre Elena.. | 06-10-2012 11:46:30
Najhorsie na tom je ze na sk je presne pravy opak ,deti zomieraju krutou smrtou a nikto nic nerobi,ale napriek tomu Slovensko tiez obchoduje s detmi...:-(Treba v tomto skazenom svete nieco prudko zmenit..aj preto treba demonstrovat aj na sk aby vysla vsetko spina na povrch.
adina | 06-10-2012 08:57:43
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=1&hl=sk&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=en&tl=sk&twu=1&u=http://www.bemyparent.org.uk/public-profiles.html&usg=ALkJrhj9rJmXFdhEQlKe98zNq-72fzEwdA staci si len vybrat
pre:Elena | 05-10-2012 23:46:32 | 06-10-2012 04:26:05
"A este su tam aj internetove stranky, kde deti ponukaju s cenovymi relaciami, cloveku naskakuju zimomriavky"....Bolo by vhodne sem aj dat tie stranky alebo si vymyslate?
zlatica | 06-10-2012 00:37:09
ja dúfam že sa niečo s tými protestami zmení a bude kto je za to všetko zodpovedný aj patrične potrestaný ,, štát ma ochranovať svojich občanov tak nech sa za nás už konečne postaví a rešpektuje nas ,, nie iba v UK ale aj tu na SK ,, zajtra bude otvorena diskusia každý bude mať právo sa k tomu vyjadriť nie iba čo sa deje za hranicami ale aj u nas
Elena | 06-10-2012 00:04:53
Vies, ja som matka a neviem si predstavit, ze by mi niekto zobral moje dieta len tak bezdovodne a nevidela ho dva roky. A este by mi ho chcel dat bez suhlasu na adopciu. A tych matiek, ktore musia toto prezivat, je strasne vela. Je to normalne, ze matke zoberu dve deti a hned na to jej daju povolenie na prevadzkovanie materskej skolky pre sedem deti? A to sa vsetko odohralo v jednej budove. O cudzie deti sa vie starat, ale o svoje vraj nie. Tak toto je ten pravny a spravodlivy stat, ako sa tu uz pisalo. Teba to mozno netrha, ale kazda matka suciti s takto postihnutymi zenami a preto treba vyjadrit nesuhlas s tymito praktikami. Keby si bol ty v tejto situacii, tak by si vedel, ze o com to je. A to, ze si aj tak nepomozeme, tazko povedat. Na zaklade protestov na Slovensku, bol uz protest aj v Londyne a protestovali aj Anglicania. Jedine protesty zdola mozu pomoct, aby sa tie hnusne praktiky skoncili v tom uzasnom pravnom state. A mozno to zmenia prave Slovaci, zacali kricat prvi.
Peter Klokner | 05-10-2012 23:48:24
Ufffff.....tak toto už ide mimo mňa....som asi urobil dobre že nemám chuť položiť na lopatky právny systém v spojenom kráľovstve.
Len tak mimochodom....vy dolu pod mojim príspevkom musíte byť veľmi šťastný človek ak je to čo píšete váš kardinálny problém.
Prajem vám v boji veľa úspechov a držím palce.
Elena | 05-10-2012 23:46:32
A este su tam aj internetove stranky, kde deti ponukaju s cenovymi relaciami, cloveku naskakuju zimomriavky, ked to vidi. A opat opakujem, nejde len o romske deti, Tak ako dopadla Ivana, tak dopadlo stovky matiek.
Pre PETER | 05-10-2012 23:43:41
Oni odoberaju deti vsetkym, aj anglicanom. Nikto nema pravo odobrat matke dieta, ci uz opravnene alebo neopravnene, a ponukat ho na adopciu bez suhlasu matky. Nikto. Ked sa im zda, ze niekto ich vyciciava, tak nech ho nalozia do lietadla a poslu domov. Anglicania praktizuju obchod s detmi a vela ludi na tom bohatne. Adoptivna rodina dostane 500 eur na mesiac na jedno dieta. Preco anglicka dochodkyna chcela do adopcie Conkovej styri deti? Pretoze by dostavala 10.000 eur na mesiac. A tato stara tlsta baba s nimi prisla az do BA. A toto vsetko zmapoval anglicky pravnik, ktory odisiel zit do Monaka a odtial pomaha tymto rodinam. V parlamente proti tomuto bojuje John Hamming, takze to je trosku zlozitejsie ako tu pisete. Skuste si pozriet videa o odnimani deti od rodin, je to vsetko na stranke www.facebook.com/IvanaBoorovaChceSvojeDeti
Je to jeden hnus, takze to nebagatelizjte, nejde tu len o romske rodiny.
Peter Klokner | 05-10-2012 23:29:25
No aby som bol úprimný, nemám žiadnu potrebu zúčastňovať sa nejakej párty len preto, že to je momentálne v móde....
Dokážem pochopiť trápenie tých, čo v cudzej krajine prežívajú tieto problémy, nerozumiem ale tomu, prečo neboli na úplne odlišné podmienky pripravení.

Oveľa zložitejšie je pre mňa pochopiť ale niečo úplne iné.
Prečo nemáme chuť pozametať si najskôr pred vlastným prahom a protestovať najskôr pred našimi úradmi ktoré zjavne prekypujú totálnou nečinnosťou ako skvelý protiklad tých príliš aktívnych zahraničných.
Ak chce niekto adoptovať dieťa ide mu sociálka kontrolovať ešte aj to čo má v hrncoch a pritom niet u nás asi obce a nie ešte mesta, kde by ste nenašli deti vychovávané či skôr prežívajúce v mori odpadu, humuse, špinavé, smradľavé a zavšivené. Tieto si snáď nezaslúžia aby sa ich niekto zastal alebo ich pestujeme pre Rozborila aby si potom davy mohli dojemne poplakať pri Modrom z neba ????

Nech to vyznie akokoľvek, poprotestujte si a vykecajte sa, problému aj tak nepomôžete. Iba ak by ste organizátori nabrali odvahu a miesto rozdrobených happeningov urobili veci zadosť zorganizovaním protestu priamo na Hlbokej 2. Tam by ste sa mali hlasno pýtať kto a prečo zložitú situáciu našich občanov neriešil. Podľa vyjadrenia predsedu tam vraj máme už odborníkov miesto straníckych plesnivcov.
Ak nič iné, možno by ste znervóznili dobre platenú smotánku aby sa na flekoch iba nepregrcávali a netrtošili ale konečne boli užitoční aj pre ostatných.
Elena | 05-10-2012 23:29:07
Ak si myslite, ze bezdovodne odoberanie deti rodicom a potom ich ponukat na internete ako tovar, je pravne a spravne, tak som na pochybach. Tento pravny system je zhnity, sledujte na facebooku stranku Ivany Boorovej a tam sa dozviete vela o tomto uzasnom pravnom systeme.
pre p.Klokner | 05-10-2012 21:41:01
Prave ze treba poznat vela detailov ohladne tych adopcii aby si ludia dokazali urobit vlastny nazor...a k tomu este jedna info..velmi dolezita!!!
http://www.topky.sk/cl/100535/1326714/Nicholsonova--Nutene-adopcie-v-Britanii-zazivaju-aj-Cesi--Poliaci--Francuzi-ci-Belgicania
a este jedna k tomu... | 05-10-2012 21:27:54
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti/05-10-2012/poslankyna-nicholsonova-slovensko-deti-predava.html
Ficoland:ficove socialne istoty pre deti | 05-10-2012 21:16:00
Chcem sa spýtať, ako mám postupovať, keď chcem nahlásiť jednu matku s mesačným dieťaťom, ktorá ohrozuje svoje dieťa. . ."

V e-maile ďalej opisuje podrobnosti incidentu, ale aj sociálnu situáciu rodiny. Jeho podnet však na ústredí Úradu práce sociálnych vecí a rodiny skončil v koši! Vraj za to môže technická chyba. "Sme si vedomí, že odosielateľ odosielal túto správu 19.9., čo je aj na doručenke tohto e-mailu. Avšak prijatý bol až 27.9.," priznáva Peter Zeman, hovorca ÚPSVaR. To znamená, že až o 8 dní po tom, ako boli na dieťa, žijúce na smetisku s potulujúcou sa matkou, upozorňovaní.
na provnanie... | 05-10-2012 21:08:50
http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/05-10-2012/dievcatko-z-chatrce-o-lianku-sa-urady-nezaujimali.html
pravy opak Slovenskoooo!!!!
Ficoland:Tri roky mŕtve dieťa nechýbalo sociálke, mestu, polícii ani lekárom | 05-10-2012 20:58:51
Bez ohľadu nato, čo si o Britských zákonoch my myslíme, sú v platnosti na území Británie a kto ich nedodržiava, má smolu. A mimochodom, Británia je právny štát, čo sa o našom povedať nedá, s jedným z najlepších súdnych systémov na svete. Očakávať, že sa tam budú k niekomu chovať inak, len pretože on je róm, alebo občan zo Slovenska je čiste naivné.
zlatica | 05-10-2012 19:00:01
ten koment podomnou mal byt pre konzument metanolu :)) nejak som to doplietla
konzument metanolu | 05-10-2012 18:58:46
nech sa páči ked nás majú plné zuby nech vyhostia občanov SK ale aj s deťmi a nie na deťoch zarabaju a rodičov zrujnuju psychicky a načo mame rchnosť ked sa nas nema kto zastať ,,hmmm
Konzument metanolu | 05-10-2012 16:11:26
Anglani uz maju plne zuby asocialov z vychodneho bloku ktory sa prizivuju na ich socialnom systeme. Chystaju sa ovela tvrdsie metody na tychto prizivnikov len to sa na Slovensku nesmie hovorit.
Peter Klokner | 05-10-2012 12:11:38
Pani doplatila na systém, nikto nepotrebuje poznať detaily, stačí iba nabudiť ľudí.
Len dúfam, že sa do toho nevložili takí iniciatívni ochrancovia ľudských práv ako tí čo tak usilovne pomáhajú pánovi Dobrovodskému. Lebo s trochou nadhľadu by sa dalo konštatovať, že obaja sú obeťou konania istej konkrétnej skupiny našich spoluobčanov. Tí tú globalizáciu pochopili vskutku doslovne.
Maria | 05-10-2012 10:30:36
Vazeni diskutujuci,
radi si Vas vypocujeme aj na demonstracii. Pridte sa vyjadrit, dame priestor kazdemu nazoru. Ci sa bude tykat pripadu Boorova, inych pripadov alebo socialneho systemu na Slovensku alebo v zahranici.
Ak sa chcete pripojit piste na gavorova@farmahradiste.sk alebo pridte priamo na demonstraciu a pytajte si slovo.
nazor | 04-10-2012 23:25:46
Asi pred dvoma rokmi anglicki rodicia utyrali 2rocneho chlapceka na smrt...a vtedy sa spustila lavina kritiky na socialny system...preto sa sprisnilo posudzovanie ochoreni a urazov lekarmi..ak maju co len najmensie podozrenie okamzite musia informovat socialku...takze vsetky pripady adopcie maju spolocneho menovatela..navstevu lekara s podozrenim na tyranie..zial vsade sa moze vludit chybicka..ktora sa stala v pripade Borovych..zial Bohu.Tieto pripady ale nahrali vlastne britskej vlade do karat,ktora ma uz dost vyciciavania systemu darmozracmi..to je vsetko..
Peter | 04-10-2012 20:20:34
Domáci to nezneužívajú a hanbia sa za to ,že sú odkázaní na sociálne dávky!Obyvatelia východného bloku v tom vidia krásny zárobok bez práce!Ked že už demokracia vo svete nemôže byť demokratickejšia ,jedno nariadenie odporuje druhému a nič sa už nedá bez problémov zaviesť do praxe aby niekto nekričal aký je utláčaný a diskriminovaný tak toto je výsledok ktorý sa dá legitímne obhájiť v demokratickom svete! Bohužial!
pre Peter | 04-10-2012 18:15:47
Nemyslím, že poberanie dávok má súvis s nútenými adopciami a podobne. Ale fakt nerozumiem argumentom, že je to reakcia na zneužívanie soc. dávok. To už rovno môžu kvôli tomu strieľať ľudí, veď čo si dovoľujú zneužívať dobrý systém.
Peter | 04-10-2012 15:58:06
Písal som,že netvrdím že systém je bez chýb!Konkrétna pani Borová je možno len obeťou chýb a arogantnosti ostatných !
Ale snád si niekto z Vás nemyslí,že anglání berú malé deti na počkanie bez príčiny a je to legálne!Prečo neberú aj Francúzom alebo Nemcom?Nejaký zádrhel tam bude o ktorom nás zabudli informovať naši ctený novinári!Dúfam,že táto debata neprerastie do urážok a osočovaní medzi diskutujúcimi
meryska | 03-10-2012 22:28:03
neviem preco tu riesite socialne davky a podobne veci, napr. pani Boorova nikdy ziadnu davku nebrala, cely zivot pracuje so seniormi a detmi, je to dobry clovek a nie prizivnik, tak preco nema uz 2roky svoje deti pri sebe?
pre Peter | 03-10-2012 18:46:25
Ak by mali trocha rozumu, tak jednoducho záujemcu o dávky odmietnu a vec je vybavená. Oni sú však nešťastní, že im cudzinci vyciciavajú systém (prečo si ho teda dajú vyciciavať?) a tak ako kompenzáciu robia nútené adopcie a legálne obchodovanie s deťmi? To je čo za rozum? Dá sa vôbec obhajovať to čo ty obhajuješ..?
Peter | 03-10-2012 18:26:08
Netvrdím,že systém v Anglicku je bez chýb,ale ! Myslí si niekto,že bude bezbreho využívať sociálny systém krajiny,ktorá ho má nastavený pre svojich ľudí a nie pre prisťahovalcov,ktorí tam vycestujú len kôli zneužívaniu tohto systému?Toto je reakcia úradov na odstrašenie ostatných! Ak niekto príde do Anglicka a hned pýta sociálne dávky ,znamená,že sa nevie postarať o seba a deti!A že takých vycestovalo zo slovenska neúrekom,aj autobusové zájazdy sa uskutočnovali!To čo uverejnia novinári nie je celá pravda a len senzáciechtivé výtržky z konceptu!Bohužial!!
anonym | 03-10-2012 17:54:00
To čo robili nacisti a boľševici, to robia dnes predstavitelia úžasnej demokracie.
sused | 03-10-2012 17:15:23
Pre John Travolta.Pre koho revoluciu?
Pavol Pachník | 03-10-2012 14:54:25
Sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú ...

http://michalovce.korzar.sme.sk/c/6554216/sluby-z-vyjazdovych-rokovani-ostali-vacsinou-len-na-papieri.html
John Travolta | 03-10-2012 14:52:28
Poďme ľudia ideme zvoniť kľúčami ako pred 23 rokmi , veď toto čo je tu teraz sa nazýva rannofeudálny kapitalizmus a ožobračovanie ľudí, kto sa pridá, ideme urobiť revolúciu !!!

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign