Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Viete si predstaviť život v krajšom meste? Tak pre to niečo spravme!

226

Viete si predstaviť, že naše mesto môže byť dobrým miestom pre život?

10. novembra máte možnosť rozhodnúť o tom, či sa táto vaša predstava stane skutočnosťou, preto krúžkujte číslo 2 a ja vám sľubujem, že spolu túto predstavu naplníme.


Fotogaléria k článku:

226
Autor: Pavol Kurbel, kandidát na primátora mesta Sereď
226
Autor: Pavol Kurbel, kandidát na primátora mesta Sereď
226
Autor: Pavol Kurbel, kandidát na primátora mesta Sereď

Zobraziť všetky fotografie
226
Autor: Pavol Kurbel, kandidát na primátora mesta Sereď
226
Autor: Pavol Kurbel, kandidát na primátora mesta Sereď
226
Autor: Pavol Kurbel, kandidát na primátora mesta Sereď


Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre dotaz | 08-11-2018 22:00:11
Možno by ste lepšie porozumel tej fotografií ak by ste si pozrel aj to, ako to tam vyzerá momentálne. Myslím, že tú fotku mali niekde ako porovnanie a bolo to vidieť aj na jednom z videí. Tie klietky stoja na dnes popraskanom asfalte a nie sú na zeleň, ale na bezpečné uzamykanie bicyklov. To si myslím že je fajn vec, lebo nechať aj zamknutý bicykel pri obchode je v Seredi trochu risk. A čo sa týka toho rozsahu a trasy cyklochodníka, píšu že to majú od občianskeho združenia OZ Mám rád cyklistiku. Má to byť sieť cyklochodníkov, tak asi nebude končiť pri CBA :) Skúste si prečítať ten jeho program a možno si nebudete myslieť že je to celé nezmyselné. Aj keď s tou nezmyselnosťou riešenia pri sporiteľni s vami súhlasím :) https://pavolkurbel.sk/2018/10/15/cyklochodniky/ Na tej stránke je aj tá mapka navrhovaných trás.
dotaz | 08-11-2018 21:15:31
Nerozumiem záberu na fotografii z cyklotrasy na Cukrovarskej ulici. Mám rozumiem tomu tak, že chcete zlikvidovať zeleň a ostala by tá v tej klietke? Alebo, pokiaľ má ísť ten chodník pre cyklistov, len po CBA? Ako by mal pokračovať ďalej, to chcete pred vežiakmi zlikvidovať zeleň a urobiť tak chodníky?
Vyzerá to tak, ako pri sporiteľni, nezmyselné a otrasné.
pre anonym | 08-11-2018 12:29:23
Napíš svoje meno. Nehanbi sa za to, ako sa voláš
Pavol Kurbel | 08-11-2018 07:22:35
Neviem o akých personálnych zmenách hovoríte. Napísal som, že počet zamestnancov považujem za optimálny a že Veselický by v prípade môjho zvolenia nebol viceprimátorom.
1, Veselický musí byť najprv zvolený a až potom sa môže stať viceprimátorom. Istotu zvolenia dnes nemá nikto.
2, Primátor má právo zo zákona vybrať si viceprimátora, ktorému dôveruje a na ktorého sa môže spoľahnúť ako po stránke odbornej tak aj morálnej. Hádam nespochybňujete toto právo primátora. Spochybňovať toto právo si nikto doteraz nedovolil okrem Vás.
3, Čo sa týka toho y. Neviem kde som sa dopustil tohoto maxi prehrešku. Pod týmto článkom mám len jeden príspevok a v ňom sa slovo ktoré spominate nenachádza. A okrem toho aj v profesionálnych celoslovenských novinách sa občas chybička vloudí a nikto z toho nerobí vedu.
anonym | 08-11-2018 05:35:49
Fiha, tu uz sa robia personalne zmeny.Verim Vam,p.Kurbel,ze by to bolo Vase zbozne prianie,ale takisto verim,ze k tomu nepride.Neviem si predtsavit ,ze by nase mesto mal reprezentovat clovek,ktory v slove kriticky napise Y a tych gramatickych chyb bolo podstatne viac.Dovodov pre ktore Vas urcite nebudem volit je mnoho,verim vsak, ze mate vela svojich priaznivcov,napr,aj z okolia ICOCRIMU.Prajem pekny den !
Pavol Kurbel | 07-11-2018 20:26:46
Nič sa nebude zametať pod koberec. Každý si ponesie za svoje činy zodpovednosť. To vám bez problémov môžem sľúbiť. Čo sa týka zamestnancov, k tomu sa neviem vyjadriť. Keď nastúpila táto garnitúra, tak skresala počet zamestnancov. Skôr si myslím že ich počet je optimálny. Ak by som bol zvolený, tak pán Veselický by určite nebol mojim zástupcom. Mám plány na rozvoj mesta. Chceme opraviť kaštiel, postaviť aquapark, cyklotrasy, zrevirtalizovať nábrežie Váhu. K tomu by som potreboval človeka, ktorý sa v to vyzná. Všetko záleží od toho, kto bude zvolený. Myslím že istotu zvolenia dnes nemá nikto. Pán doktor ďakujem vám za podporu, ktorú si veľmi vážim. Dúfam, že ak budem zvolený, tak o 4 roky budete môcť povedať, že ste sa pri volebnej urne nemýlil.
Anonym | 07-11-2018 20:20:45
Bože, nech je už po volbách a vyhrá Tomčány
pre anoným | 07-11-2018 20:11:13
určite ide o pisársku chybu -preklep, jedná sa o viceprimátora čo je nepochybné keď ide o Veselického.
Inteligent to pochopí z kontextu, buran ? to je otázne, tak sa sám priraď ku ktorej kategórii patríš
Anonym | 07-11-2018 19:56:55
Prosím vás to čo je funkcia "Primátorova"?
Marek Sladký | 07-11-2018 19:15:54
Traja kandidáti na primátora ale ani jeden si nedal do programu pitnú vodu z vodovodu.
marian | 07-11-2018 19:02:12
jungenkurbel len otravuju v meste ludi s podpismi a letakmi vsetko to robia na silu pre kandidata.
Otázka pre p. Kurberla | 07-11-2018 18:46:31
1/ Keď budete zvolený za primátora mesta Sereď, dáte urobiť kompletný audit MsÚ a z prípadné negatívne zistenia posunúť kompetentným orgánom na vyvodenie postihu ?

2/ Všeobecne panuje názor, že je veľká prezamestnanosť na MsÚ s prihliadnutím k počtu obyvateľstva spadajúca pod túto miestnu samosprávu. Budete sa tým zaoberať a v prípade vyššie uvedeného upravíte stav zamestnancov MsÚ ?

3/ Dôchodca Veselický sa znova uchádza o poslanecký mandát. V prípade že ho získa tak ho ustanovíte do funkcie Primátorova ? Ak áno aké pohnútky by Vás k tomu viedli.

Keď, že ako poslanec ste neustále upozorňovali na rôzne šafárenie na MsÚ a boli ste v nemilosti celého poslaneckého zboru a funkcionárskeho aktívu, tak v Seredi je nutná a nevyhnutná zmena a Vy by ste boli zárukou čestnejšieho a spravodlivejšieho jednania a konania v prospech občanov ako aj mesta Sereď.
Samozrejme moja rodina nebude ani chvíľku váhať a uvažovať pri vhodení volebného lístka do urny s vyznačením Vášho mena.
Držím Vám palce a pevne verím, že budete úspešný.
s úctou JUDr. Ladislav Skubeň
anonym | 07-11-2018 16:11:30
Posledné dva príspevky sú super.
nazor | 07-11-2018 15:37:02
pome do toho projekt tvoje mesto je svetovy, moderny, na ktorom sa mozte aktivne zucastnit, to je demokracia {vlada ludu v praxi}. Vase napady, vizie, odborne znalosti, lasku k prirode a k nasmu mestu nevyjdu nazmar, je tam priestor aj pre znechutenych bez nadeje, budu mat moznost sledovat tvorbu a pripomienkovat ju. A ze nie su peniaze cha su! len tecu inam, transparentna samosprava zabezpeci spravny tok penazi. Existuje obcanske zdruzenie vodny hrad kto chce moze mu poslat dve percenta z dani. Uz teraz funguje ako kulturny magnet v parku sa konaju rozne pekne podujatia.
Kurbel je osobnost, ktora by nas skvelo reprezentovala, mali by sme si z neho zobrat vsetci priklad, postavil sa zlu isiel sam proti prudu, riskoval.
Co o nom viem je neuplatny, statecne bojuje za ludi a pomaha ludom v nudzi. Je to len clovek viem, ale pre mna je to nadej zacinam verit ze existuju dobry ludia v politike a je to uzasny pocit.
Palo | 07-11-2018 14:35:31
Milí voliči kandidáta č. 3.
predstavte si, je to možné. Je možné zrekonštruovať kaštiel a urobiť aquapark. Dá sa dokonca ešte oveľa viac. A nie sú to žiadne vzdušné zámky. Je to reálne! Dokázali to v oveľa menších mestách a obciach po celom Slovensku.
Len Vás chcem poprosiť, keď už chcete voliť Vášho milovaného Martinka, v poriadku. Ale prosím, nerozprávajte mi o tom, že je to nereálne, že chcete nechať padnúť kaštiel. Veď aj Vás kandidát si dal do svojich letákov pred štyrmi a osmimi rokmi rekonštrukciu kaštiela.

Je mi len ľúto to, že Vás dokázali presvedčiť ako sa veci nedajú a jediné čo je reálne, vysypať piesok a postaviť plechovú strechu a nazvať to tržnicou.

Ja si myslím, že mi v Seredi máme naviac. Len to čo je treba zmeniť je myslenie ľudí. Stačilo magorenia súčasného vedenia mesta. Stačilo mafiánskych praktík. Poďme po skutočnej vízii pre naše mesto.
Ondro | 07-11-2018 14:03:43
Pán pre pre Kurbel, ja som sa zas poriadne nasmial na vašom príspevku. Nie len ukážka vlastného intelektu, ale aj popretie prvej vety hneď v druhej. Nadávať niekomu do xenofóba a homofóba a hneď aj priznať že vlastne rozmýšľate rovnako? Nie je to tak trochu nábeh na schizofréniu? :)
pre toho pre pre Kurbel | 07-11-2018 13:55:54
Úžasná ukážka vlastného intelektu. Asi sa niet čomu čudovať, že v Seredi stačí ľuďom sľúbiť, že im vysypú piesok k Váhu a oni budú spokojne voliť ako voly ;)
pre pre Kurbela | 07-11-2018 12:56:41
Xenofob a homofom. Tak dobre som sa uz dlho nenasmial. Verim, ze si to nepisal s vtakom strcenym v srbovi, lebo ta predstava ma desi. Ked je to v spojitosti s ubytovnami, tak som xenofob aj ja. A drviva vacsina mesta. A potom som aj homofob, lebo ma nelakaju panske zadky a moj kolik v nich.
Jozef | 07-11-2018 12:42:34
Tak a teraz si vas secky kupim...ups to je iny film
...pojdes do basy haj.... husicky haj..
zeby?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-11-2018 12:41:08
Ladislav Bašternák je vinný, dostal trest 5 rokov nepodmienečne vo väznici s najnižším stupňom stráženia. Zároveň nemôže podnikať päť rokov, rozhodol súd.

Tolko mimoriadne dobra sprava aj pre obyvatelov mesta Sered. Kocner je vo vazbe.

... a dalsich to caka ...
onanym | 07-11-2018 12:27:32
Msbp - nastal nejaky uz posun v tomto chaose? Ci este nie je mozne nieco uverejnit?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-11-2018 12:15:28
Poslancovi a teraz aj kandidatovi na post primatora Kurbelovi krivdite. Predpokladam, ze pre totalnu neznalost faktov.
Kurbel sa s nimi nechvali a Tomcanyi uz vobec nie.

Vcera som vypovedal na kriminalnej policii vo veci Kurbelom podaneho TO - nejde o fikciu, uz niekolko mesiacov prebieha trestne stihanie vo veci nehospodarneho nakladania s majetkom MsBP. V sucasnosti su postupne vypocuvani svedkovia.

Dalsie trestne konanie vedie NAKA pre podozrenie z korupcie.

Sam som v suvislosti aj s tymito udalostami musel vykonat dalsie opatrenia ohladom bezpecnosti - dnes uz nejde o fazulky a ti, ktorych sa vec tyka, to velmi dobre vedia.

Onedlho pojde von 9000 casopisov ahtualneho cisla TRANSPARENTNA SAMOSPRAVA s faktami, ktore su tragicke a je smutne, ze si konkretne osoby dovolili to, co si s majetkom mesta dovolili.

Verim, ze bude vysetreny aj pokus niektorych poslancov o legalizaciu protizakonneho stavu, ku ktorej pristupili po doraznom upozorneni kolegu Irsaka, ze to nie je pravne mozne. O moralke uz ani nehovorim.

PPriatelia, tak ako sa veci sice pomaly, no postupne predsa len hybu na celostatnej urovni, hybu sa aj nizsie. Nebudem sa vyjadrovat k dovodom, preco je tomu u nas tak, verim vsak, ze to bude rozlusknute a vysledok bude v prospech verejneho zaujmu a nie toho osobneho, ktory v meste dlhodobo u niektorych ludi dominuje.

Nepochybujem, ze uz onedlho budu mat VSETCI obcania dostatok informmacii, aby si na veci urobili nazor.
pre anoným | 07-11-2018 12:09:59
"Chytiť sa oprát, nech ukáže " pekne povedané ale nemysliteľné a čo tých 19 konkubínov - nemá šancu.

Spravodlivé by bolo aby primátor mal plat cca 1000.-€, čo je sen každého poctivého robotníka.
Avšak plat okolo 3.000.- a viac, pritom ďalšie bonusy to je iná káva, to je motivácia aj cez mrtvoli.
onanym | 07-11-2018 12:00:20
A k panovi Kurbelovi iba jedna vec. Ak hovorite, ze iba kritizuje a nic neurobil, tak nech sa chytí oprát vedenia mesta a treba, aby dokazal svoje slova a pokusil sa o zmenu. Proti panu primatorovi ja osobne nic nemam, ale mozno to chce nove tvare a posunut niekam inam mesto. Mozno s p. K. , alebo mozno s inym. Je to hlavne na vas ludi. Zdvihnite zadky a chodte volit. Nieze, pride k volbam 50%, ale frflat bude 100%...
onanym | 07-11-2018 11:58:10
No, aj tu sa prejavuje, ze lepsi zivot v meste moze spravit kazdy... Nie je to iba o peniazoch. Len pokial bude kazdy iba frflat a nadavat a hovorit, ze aj tak sa nic neurobi, aj tak su neni peniaze, aj take hento a toto, tak sa mesto nikam neposunie. V tejto dobe kazdy len mlcime, napiseme nejaky ten prispevok a to je asi tak vsetko. V Seredi sice uz dlhsie nebyvam, ale aj tak mi na meste zalezi, kedze som v nom vyrastal..
pre malá úvaha | 07-11-2018 09:26:04
Podnet na NKÚ bol podaný.
malá úvaha | 07-11-2018 09:08:27
Máme troch kandidátov na primátora :
1/Tomčányi . Nikto mimo jeho priaznivcov v tomto meste nepovie nič dobrého na jeho osobu. Dva roky sa len píše čo urobil špatne ako šafári z verejnými zdrojmi, doslova likviduje život v tomto meste,lebo pre vylepšenie života v tomto meste neurobil nič. Písalo sa a aj ukazovali sa doklady ako nehospodárne vykonáva svoju funkciu, aké odmeny dáva npr. prednostovi 65.000 € a pod. Poslanci sedia na svojich miestach a sú hluchý a slepí a tichúčko odsúhlasujú čo primátor navrhne. Je tu otázka: "majú aj oni z toho nejaký profit" ? Nevadí im celé konanie primátora ?, prečo nikto z poslancov nepožiadal najvyšší kontrolný úrad o zistenie či je to pravda čo sa píše o primátorovi, alebo ide o blud. Prečo aj samotný primátor sa k veci nevyjadril a čuší ako voš ?, asi niečo na tom všetkom bude pravdy dosť.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2/ p. Kurbel : poslanec miestneho zastupiteľstva o všetkom vie, zverejňoval pochybenia primátora ale to je všetko. Keď bude primátorom sľubuje čo všetko urobí,celkom aj nepotrebné veci pre mesto Sereď,ale čo pre konkrétny život občanov nič.!!!!! Tu je namieste otázka : ako poslanec čo urobil a v akom rozsahu pre vylepšenie života v tomto meste ? ako chce napĺňať predvolebné sľuby, keď tam bude 19 poslancov, tých istých čo boli aj doteraz, ktorí si z neho robili len srandu a nebrali ho vôbec vážne ? Ako primátor je absolútne nespôsobilý.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3/ Dáma ktorá pracuje na MsÚ ( bohužiaľ jej meno neviem )
Táto osoba pracuje na MsÚ ako nejaká úradníčka, ktorá za svoju prácu dostáva "PLAT". čo urobila ona a akým dielom prispela k lepšiemu životu v tomto meste ?, pre väčšinu občanov je to len úradníčka, ktorá pritakávala všetkým neduhom ktoré sa na MsÚ diali (podľa vyjadrení p. Kurbela) nič proti tomu neurobila -nepodala žiaden podnet na preverenie a pod. ! Ako chce ona riadiť veci verejné v tomto meste ? ako chce zvládať poslancov a presadzovať niečo, keď je jedna z nich ? Jej túžba nepozná hraníc a žiadna jej seba reflexia-cieľ: peniaze a moc za každú cenu však potom nejako to bude. Aj táto osoba je len nevhodná bábka na primátora, radšej nech len je poctivá a svedomitá pracovníčka za plat.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trajá kandidáti, ale bohužiaľ plebs, použijem upravené motto na bilbordoch primátora : NIČ VÁM NESĽUBUJEM A ANI VÁM NIČ NEDÁM .

Jeden návrh by tu bol :
Najlepší primátor by bol CIGÁNSKY VAJDA - on v rámci Seredi všetkých svojich súkmeňovcov dokáže usmerniť, zjednať poriadok a jeho nariadenia sú pre nich zákonom. Zrejme za takéhoto vedenia by sa v meste žilo lepšie. Jasným príkladom je východné slovensko, kde sa takéto niečo udialo.
Michal | 07-11-2018 08:29:33
Už niekoľkokrát som sa vyjadril, že sľuby na billboardoch sú jedna vec, realita druhá. A je jedno, na koho billboardoch. Záleží len od zloženia zastupiteľstva, ich angažovanosti v tej danej veci, laojálnosti voči primátorovi, a teda tolerancii voči riadeniu úradu a veciach ďalších.
Pre Kurbela | 07-11-2018 08:24:42
Toto nemyslíte vážne ? S týmto prístupom chcete byť primátor? Hanbite sa ozaj, mesto vie čo za človeka ste za 12 rokov. Xenofob a homofob nemá čo hladat na kresle primátora. Odpad
občan | 07-11-2018 08:12:08
Ako chcú kandidáti na primátora naplniť svoje sľuby (často fantazmagória ), keď v pléne bude sedieť 19 psohlavcov ktorí mu neschvália nič.
Celé sľuby sú len túžba sa dostať k peniazom pre seba a svojich verných.
Marek Sladký | 07-11-2018 07:49:43
pre Sladkeho | 07-11-2018 06:42:05 - aká realita? Veď p. Kurbel nemal možnosti ako primátor. Porovnávať by sa to dalo vtedy, ak by boli obaja na rovnakej pozícii. Jediné si je pozrieť hlasovania p. Kurbela pri závažných projektoch. A ak ti nevadí podozrivé hospodárenie aj s mestskymn majetkom, tak nech ti aj strechu nad hlavou predajú. Ľudia sa ozývajú len vtedy keď sa ich to priamo týka
Pre tárajov | 07-11-2018 07:27:24
Nikto nemá na nič, pokial sa s tým nestotožnia poslanci. Pre Tomčányiho hovorí zmrdané osvetlenie, logistický park ktorý nám sem dotiahol cudzincov a ani zďaleka nie je koniec, znehodnotil pôdu, zvýhodňovanie neplatičov za kanalizáciu, prehajdákanie tepelného hospodárstva, fitpark z dieľne IDC, Žihadielko z dieľne Lidla, katastrofálne škôlky, s vínimkou Komenského a Murgašky, tam naliali peniaze, Cukrovarská a Fándlyho grc, projekt tržnice na billboarde prevzatý z projektov mesta ktorý bude realizovaný tak či tak, lebo poslanci ho odhlasovali, obrovsky zvýšené náklady na kúrenie škôl, 20 rokov chátrajúca historická pamiatka, pričom 8 rokov z nich bol primátorom Tomčányi a ktoviekoľko poslancom, lievanie nehoráznych peňazí do futbalu pričom deti si za trénovanie futbalu platia, schátrané športoviská na oboch základných školách, obhajovanie nezákonného konania a nakladania s majetkom mesta konateľom bytového podniku čo preukázali kontroly kontrolórky, zrušenie mestskej rady, vyplácanie brutálnych odmien a mnoho iných lakociniek ktoré mu odobrila skupinka jeho poslancov mobilizujúca sa pod mottom, na Seredi nán stále záleží, či na Seredi mi stále záleží. Stači si otvorit Foreko leták s kandidátmi a tam je hneď zrejmé, kto s kým. Latentné masírovanie mozgu pred voľbami aj kandidátmi, ktorí si dali do letákov fotografie úspechov za posledné 4 roky, pričom ani poslancami neboli za cenu, aby sa dostali do zastupiteľstva a mohli presadiť veci, ktoré bude treba presadiť. A zasa tam budú sedieť poslanci, ktorí viac chýbajú, ako sú tam, alebo poslanci, ktorí ani nevedia, za čo sa hlasuje a ani sme ich hlas nemali možnosť počuť, lebo len sedia ako ovečky. Hlavne že tam budú, keď bude treba ich hlas v istých hlasovaniach.
pre Sladkeho | 07-11-2018 06:42:05
..vízie áno,ale realita hovorí v prospech Martina.pán kurbel doteraz,aj keď je poslancom už niekoľko rokov nedokázal nič,len kritizovať.Chcela by som ho poprosiť nech povie alebo aspoň napíše čo pre toto mesto spravil.okrem podaných trestných oznámení na toto "naše"-jeho mesto..
Marek Sladký | 07-11-2018 06:09:03
Seredčanka v podstate majú obaja kandidáti podobné vízie do ďalšieho obdobia. Takže by bola namieste otázka aj pre oponenta či má tiež dostatok peňazí.
Sereďčanka | 07-11-2018 06:02:04
P.Kurbel !
Vízia je veľmi pekná !!! Len či máte zabezpečené aj financie na takéto vysoké investície !!! Lebo viete papier všetko znesie ! Či chcete občanov mesta zadĺžiť lebo ja si neviem predstaviť, že máte pripravených toľko financií ! Preto nesľubujte to, čo nemôžete splniť !
Marek Sladký | 07-11-2018 05:45:16
Volič a kam sa posunula voda a osvetlenie za posledné dve obdobia? Veď voda nám ničí majetok a osvetlenie na niektorých uliciach nesvieti ako svieti.
seredan | 07-11-2018 05:20:06
dopredu sa posunuly jedine futbalisty 2 ligy do 1 ligy
Volič | 06-11-2018 23:50:08
Viem si predstaviť život v krajšom meste a aj preto budem voliť 3. krát Martina Tomčányiho. Za tie roky čo je on primátorom sa mesto posúva k lepšiemu ako nikdy predtým.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign