Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Videozáznam zo zasadnutia OZ v Šoporni

Iveta TóthováDátum25. 09. 2012 14:47:36Témaobec Šoporňa
24

Prinášame videozáznam z 15. riadneho zasadnutia OZ v Šoporni. Spracovanie videozáznamu je zjednodušené vzhľadom na jeho dĺžku ( 5 hodín rokovania ). Celý videozáznam je rozdelený do polhodinových sekvencií, ktoré sú očíslované v poradí ako zastupiteľstvo prebiehalo. V poslednom videozázname je rozhovor s poslancami OZ v Šoporni.


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 30-09-2012 19:33:38
Zbytočne hmkáš, to brzdenie má aj nejaký účinok?
pre anonym Hm, | 30-09-2012 16:37:03
skúste si ešte raz prezrieť zápisnice zo zasadnutí OZ,množstvo
pripomienok, príspevkov a komentárov a videí na neúčelné vynakladanie finančných prostriedkov aj na tejto stránke, či už zo strany poslancov OZ, občanov...(infoera s.r.o.Pata, ECONIT s.r.o., právne služby, PHM, hovory, "koplet do duchyne" f.č. 234/2012 atď...všetko ignoruje, pred otázkami utečie...smeje sa!
anonym | 30-09-2012 10:02:00
Hm, skúste konkretizovať ako ho poslanci brzdia pri rozhadzovaní. Ďakujem.
pre anonym | 29-09-2012 22:12:12
to sa mýlite, že starosta to má v rukách, on si len porušuje zákon a zatiaľ na to nedoplatil, ale ako sa hovorí, božie mlyny melú pomaly, .... a keď nie nič iné, tak ho aspoň brzdia poslanci pri rozhadzovaní, inak ba sme na to doplatili všetci.
anonym | 29-09-2012 21:57:46
Ľudia sú neustále uisťovaní, že raz to príde, že poslanci raz vytiahnu svoje tromfy, ktoré z taktických dôvodov nechcú spomínať a pod. Len to vraj nejaký čas potrvá. A zrazu sa objaví príspevok s obsahom, že zo zákonného hľadiska poslanci vlastne nemôžu nič, pretože starosta to aj tak má pevne v rukách... Tak o akých tromfoch je tu stále reč? Buď bude rýchlo referendum alebo rovno si počkajte na nové voľby o dva roky. Veď ľudí to už nebaví. Súhlasím s príspevkom z 29-09-2012 14:20:21, v ktorom sa píše, že boj poslancov je síce ušľachtilý, ale míňa sa účinku. Vyriešte to o dva roky pri riadnych voľbách.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 29-09-2012 15:25:14
neťaháme za kratší koniec,len sme opatrní, vzhľadom na udalosti ktoré sa odohrali, ja viem, že to trvá dlho, ale na konci bič plieska. Majte strpenie, ako aj my.
komentár | 29-09-2012 14:34:18
pre: pre Peter D., komentár a ďalších | 29-09-2012 11:30:19

Už dávnejšie som písal, že je nevyhnutné podať podnet na Generálnu prokuratúru... Kto číta články do konca a všetky komentáre na stránke SOL týkajúce sa problematike obce, tak je v obraze.

O rozhodovaní a podiele na zodpovednosti - na túto činnosť rozhodovať za nás - občanov, máme poslancov, ktorých som aj ja volil, aj keď nie všetkých.
Čo sa týka volieb starostu, osobne som volil p. Kišša. Ale môžem povedať, že 3/4 obce vie, akým spôsobom sa "dovolil" súčasný starosta - okrem iného aj zavádzajúcim údajom na tlačive "VZOR" spolu s pani manželkou. Prečo komisia vtedy mlčala? Urobili len kratučký záznam o udalosti a pán kandidát to zahral do kúta.
Alebo čo bolo, už nie je podstatné?
Ak bude referendum, určite budem za odvolanie starostu. A či už napíše na moju osobu anonymný list kamkoľvek, vždy sa pravda ukáže, aj keď niektorých to už stálo dosť nervov, stratu mysle či zamestnania. Na každého príde.
pre Eriku | 29-09-2012 14:20:21
Už asi tretí krát sem píšem,že stále ťaháte za kratší koniec a starosta je o krok vpred,všetci sme čakali na zastupitelstvo ako ste sľúbili,čo všetko sa spýtate a ako si dáte vysvetliť fakt.od inforea a pod.a nedočkali sme sa ničoho a keď sa starosta spýtal Kovaľa či Ho obviňuje či šafári s peniazmi len hapkal ako malý Jardo a práve vtedy mu mal položiť konkrétne otázky a nič,tak sa nečudujte že na OZ chodí už len zopár ľudí,lebo ostatní už dávno pochopili,že Váš boj je síce ušľachtilí,ale míňa sa účinku a z tohto pohľadu zbytočný.Tak skuste už raz mať premyslenú taktiku a doviesť veci do konca.Veľa šťastia
Registrovaný Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni Adrián Macho, poslanec OZ v Šoporni | 29-09-2012 14:07:51
reakcia na správu starostu pre TASR

Veľmi pekne sa obhajuje starosta a účelovo obviňuje predchádzajúce zastupiteľstvo a bývalého starostu, ale treba si uvedomiť, že NKÚ vykonala kontrolu za rok 2011, kde došlo k preukázaniu porušenia minimálne 8 zákonov v 21 paragrafoch a niektoré veľa krát, opakovane. Keďže poslancov ani hlavnú kontrolórku obce nepustil k žiadnym dokumentom a všetko riadil sám ako štatutár, tak celá zodpovednosť padá na jeho plecia. Táto jeho obhajoba je čistý alibizmus a neskutočné klamanie. Ako paradox vyznieva i fakt, že to čo prokuratúra zamietla z dôvodu, že nebol porušený zákon, tak to NKÚ veľmi podrobne v protokole vysvetlil ako porušenie zákona. Tak teraz si vyberme, kto a ako rozhodoval, kto konal a kto sa chcel len zbaviť roboty a nič neriešiť. Na obhájenie týchto tvrdení kedykoľvek som nielen ja, ale aj ďalší poslanci v Šoporni k dispozícii aj novinárom, nebránime sa stretnutiu, vyjadreniu a predloženiu k protokolu z NKÚ, ktorý naše tvrdenia potvrdí. Preto, ak chcete byť objektívny, dohodnime si stretnutie a dostanete naše vyjadrenie. Inak to vyznieva ako platená reklama pre starostu.
Registrovaný Erika Ščípová Erika Ščípová | 29-09-2012 13:49:25
dufam, že sa tu nebudete znižovať k tomu, kto čo pre obec robí, sú to zbytočné bláboly, ktoré nikam nevedú, aj tá účasť na zastupiteľstve o niečom hovori, tí istí ludia, ktorí chodia pravidelne, absolútny nezáujem o dianie v obci. Vyjadrila som sa na zastupiteľstve dosť jednoznačne, vyjadrila som sa pre TASR, ktoré ma dnes oslovilo a vyjadrím sa aj na seredonline. Počas celého roka sme tvrdili na základe poznatkov, ktoré sme mali k dispozícii, že pan starosta porušuje zákony, nerešpektuje rozhodnutia obecného zastupiteľstva, a správa sa ako riaditeľ súkromnej spoločnosti. Výsledky kontroly ukázali, že v mnohých veciach ,ktoré sme tvrdili sme mali pravdu, pán starosta pri čítaní správy zatajil tieto skutočnosti, neoboznámil vás so skutočnosťou a verejne klamal, som rada ze je o tom záznam. Z tohto dôvodu boli jeho výpady proti mojej osobe, p. Kovalovi a ostatným poslancom také ostré , hoci my , ak si pozriete záznam sme na neho neútočili, uz vôbec nie na jeho rodinu, ( toto považujem za absolutne chrapunske, aby niekto zaťahoval do rokovania takéto osobné veci, čo pán starosta predviedol)žiadali sme len vysvetlenia a odpovede na naše otázky. Pán starosta sa zamotal do svojích lží a neprávd,protokol o kontrole by mal na požiadanie p. Majka zaslať na zverejnenie, tak si počkame, či bude rešpektovať zákon. Mna osobne mrzí takáto situácia, ale sme v práve, dožadujeme sa vysvetlení za Vás občanov, my zákony rešpektujeme a to isté budeme vyžadovať aj od pana starostu, iné mestá sklonia hlavy pred zákonmi, tak za to bojujeme aj my 7 poslanci, nedáme sa ničím zastrašiť, my tento boj dotiahneme do konca, aby sme sa Vám občania, mohli pozrieť priamo do očí.
pesimista | 29-09-2012 13:46:38
pre : pre pesimista | 29-09-2012 11:43:14
ja som starostu nevolil, ale v referende ho rád odvolám...
pre pesimista | 29-09-2012 11:43:14
Aj starostu ste si zvolili.
pesimista | 29-09-2012 11:41:36
pre pre Peter D., komentár a ďalších | 29-09-2012 11:30:19

Poslancov sme zvolili, aby nás zastupovali a za nás konali - neviem čo očakávate, že máme robiť my - môžeme sa jedine vyjadriť v referende, či?
pre Peter D., komentár a ďalších | 29-09-2012 11:30:19
Som zvedaví čo podniknete vy a ako sa zachováte v rozhodujúcej situácii. Kritizovať pri počítači a nič nerobiť dokáže hocikto.
pre TASR | 29-09-2012 11:26:54
To je pekné svinstvo. Uverejniť článok, v ktorom nie je ani štipka pravdy a vymazať pravdivé komentáre.
Peter D | 29-09-2012 10:21:07
Soporna sa potrebuje zbavit nielen starostu, ale asi aj poslancov-motakov, ktori placu, ze im starosta zobral lopatku do piesocku a za posledne mesiace dosiahli iba to, ze ich maju ludia za somarov, ktori okrem dotahovania sa so starostom nedosiahli a nevyriesili nic. Ci sa mylim ?
pesimista | 29-09-2012 09:59:57
Za správy v TASR sa platí, t. j zase minul naše peniaze na takéto "bláboly"
Ale neviem načo čakajú poslanci. Prečo už neposlali na SOL správu aj s protokolom??? P. Majko žiada o ne starostu, ale ten ju musí najprv "upraviť" s právnikmi??, alebo čo s ňou robí, keď ešte nedorazila...
Poslanci hovorili o nejakých tromfoch v diskusiách pred zastupiteľstvom Dúfam, že to nebola tá správa, lebo to je slabý tromf...Je to len konštatovanie - ale bez sankcií!!! Šoporňa sa potrebuje starostu zbaviť a nie len skonštatovať, že pochybil. Nechápem, prečo sa už dávno nekoná znovu pripravené referendum na jeho odvolanie - to je jediná cesta! Súdy budú trvať pri našom súdnictve roky a to už bude dedina v totálnych sr...ách ... (bohužiaľ aj fyzicky, lebo ČOV nefunguje )
komentár | 29-09-2012 09:02:31
A tak som teraz zvedavý, či sa poslanci OZ dokážu aspoň jedným článkom obhájiť na TASR, aby dali čiastočne veci na správnu mieru. Lebo zdá sa, že doteraz všetko začali a nič nedokázali ukončiť.
TASR Starosta Šoporne opustil po urážkach rokovanie obecného zastupiteľstva | 29-09-2012 00:04:57
Martin Dorčák, TASR dnes 23:29

Vážená pani Nováková, článok vydala TASR ako bežnú správu a nie je dôvod ho vymazať. Pokiaľ poslanci majú záujem vyjadriť sa, nech sa páči, zatiaľ nám do redakcie žiadne stanovisko poslancov neprišlo. V diskusii však anonymní diskutujúci obviňovali starostu, našich redaktorov a používali vulgarizmy. A takéto diskusie budeme mazať vždy, nech ide o akúkoľvek tému. Ak nám poslanci do redakcie doručia svoje stanovisko k priebehu zastupiteľstva, nemáme dôvod ich stanovisko neuverejniť.

Páni poslanci,skúste sa obhájiť. Nebolo by na škodu doložiť správu od kontrolného úradu, nech sú v TASR v obraze.
pre p. Špánika | 28-09-2012 18:33:15
Ďakujeme za vyjadrenie Vášho názoru.
Vladimír Špánik | 28-09-2012 18:02:30
Prekvapilo ma mazanie príspevkov na stránke TASR, tak ho dávam na vedomie aj čitateľom SOĽ.
____________________________________________________________

Vladimír Špánik(ZOMOS) (Neregistrovaný užívateľ) dnes 18:00

Myslím,že táto správa TASR je veľmi neobjektívna.Za Združenie občanov miest a obcí Slovenska(ZOMOS) som sa zúčastnil zasadania zastupiteľstva a nepostrehol som,že by niekto starostu urážal. Pravda je,že starosta v rozpore so zákonom 369/1990 Zb.o obecnom zriadení sa odmietol riadiť schváleným programom a odišiel až po tom, keď poslanci odmietli jeho konanie a jasne mu povedali,že koná v rozpore so zákonom aj s rokovacím poriadkom zastupiteľstva obce Šoporňa.Viackrát mu prečítali text ktorý jasne určoval postup pri doplnení programu rokovania ale ON to absolútne svojím postupom negoval.Jeho konanie je na hranici, kedy ho bude možné nazvať DIAGNÓZOU. Je nutné konštatovať,že platná legislatíva samosprávy nepočítala s takýmto abnormálnym postupom voleného funkcionára a riešenie je jedine v rukách občanov Šoporne.Takéhoto človeka,ktorý je omylom voličov treba referendom odvolať. To je ale výlučné právo voličov obce Šoporňa.
presne | 28-09-2012 15:13:10
Teraz sú tam 4 komentáre, ale iné ako včera, tie včerajšie sú vymazané
neviem... | 28-09-2012 12:56:17
pre:komentár | 28-09-2012 12:42:37
Včera som si ten článok čítal.Bolo tam asi šesť komentárov, no dnes iba jeden,-TVOJ-. TASR asi niečo dostala, keď mala k tomu dôvod všetky komentáre vymazať. To o niečom svedčí. Teraz budú niektorý ľudia ťažko veriť ich správam. Pripadá mi to, že i pravda s dá kúpiť. Tak to potom v tomto štáte chodí, keď i noviny, ktoré by mali byť nad vecou pomáhajú kryť zločiny.
komentár | 28-09-2012 12:42:37
na stráne
http://www.teraz.sk/regiony/starosta-opustil-po-urazkach-burlive/23367-clanok.html
som uviedol komentár pre redakciu TASR, kde som ich upozornil na objektívnosť a pravdivosť ich článku s tým, že uviedli len výrok starostu obce Šoporňa, pričom nemajú prehľad o udalostiach a ich článok považujem za zavádzajúci.

Žiaľ, neskopíroval som si komentár ktorý som napísal a toto je len stručne vyjadrenie k článku.

Dnes som si pozrel ešte raz článok na uvedenej stráne a zostal som prekvapený, že môj príspevok bol zmazaný.
Dnešný komentár prenášam aj na stránku SOL, aby aj ostatní čitatelia videli, že kde sa povie pravda, tak tá Vám bude zmazaná

http://www.teraz.sk/regiony/starosta-opustil-po-urazkach-burlive/23367-clanok.html

komentár (Neregistrovaný užívateľ) dnes 12:37

Vážená redakcia, nevidím dôvod, prečo ste môj predchádzajúci príspevok "zmazali". Alebo aj tu vládne cenzúra?
.JA. | 27-09-2012 21:22:21
tak toto je fakt úbohé ...
http://www.teraz.sk/regiony/starosta-opustil-po-urazkach-burlive/23367-clanok.html
ten človek je bez chrbtovej kosti a bez koži na tvári ...
komentár | 27-09-2012 19:51:31
http://www.teraz.sk/regiony/starosta-opustil-po-urazkach-burlive/23367-clanok.html

Verejne klame!
Stavím sa o stovku, že hneď ako zbabelo ušiel pred otázkami, ktoré mu boli položené na 15. zasadaní OZ, utekal sa vyplakať redaktorke či redaktorovi TASR.
pre abcde | 27-09-2012 07:31:51
Veľmi správne ste to napísal/a/ výstižne.
Všetko tam bolo napísané, tak ako to v Šoporni je.
K tomu neni čo dodať................
sopornan | 26-09-2012 13:24:42
komedia po soporniansky......nekonecne jak mexicka telenovela,reci kopu skutky ziadne
abcde | 26-09-2012 13:11:44
pre obcan: ano moze! myslim si ze 60% teda vycsina obyvatelov soporne su primitivi, cigani, zlodeji, dealeri, narkomani, asociali, ludia bez nazoru, ktorým treba dat vsetko len prikazom, zakazom a aj tak to nespravia, ludia bez nazoru, pasivne ovce a takymto moze vladnut aj idiot!!!!!!!!!!!!!
je to vidiet aj na ucasti na zasadnutiach, prejednava sa tu buducnost obce a ucast je cca do 100 ludi zo 4000. co k tomu treba viac dodat....dobre je to ako to je, nic ine si soporna ani nezasluzi!
komentár | 26-09-2012 12:12:32
http://www.nku.gov.sk/sk/web/nku/spravy-o-vysledkoch-kontrol-od-roku-2012/-/document_library_display/9g7N/view/89418

posledná správa je z 26.09.2012. Spätne nevidím, že by sa niekde spomínala obec Šoporňa.
Takže, ak starosta obce tento dokument má, žiadam o zverejnenie správy o výsledku kontroly NKÚ.
občan | 26-09-2012 10:49:30
Pán starosta, to si zase spravil reklamu.
Takýto človek má mať na starosti obec??????
komentár | 26-09-2012 09:25:44
Pán starosta sa zasa ukázal ako "správny chlap na správnom mieste".
Ak nevie prijať kritiku, nevie rozhodovať a riadiť a pred riešením problému uteká, nemá tam čo robiť.
To čo ukázal na 15. zasadaní OZ nemá obdobu. Nemá štipku slušnosti, zodpovednosti a čestnosti. Lebo ak by bol ten správny a čestný, ako sám o sebe hovorí, úrad a obec by viedol zodpovedne a všetci by boli spokojní.
Ale Veľký On je natoľko zadubený a namyslený, že v jeho tukom obalenom mozgu neprechádzajú impulzy k zodpovednosti, prijatiu porážky a k následnému odstúpeniu z funkcie.
Ak to pán starosta beriete ako urážku, prosím, ale o tom je kritika na neschopnosť osoby viesť úrad, pričom vaše schopnosti nie sú postačujúce ani na učiteľa v MŠ.
Hľadáte vinníka?! Dobrý výrok, ale posúďte sám, prečo nemáme rozpočet a kto za to nesie zodpovednosť!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-09-2012 01:02:05
pre p. Majka | 25-09-2012 21:31:33 | - o spravu aj protokol sme poziadali OU v sulade s platnou legislativou. Po ich doruceni toto samozrejme zverejnime.
pre p. Majka | 25-09-2012 21:31:33
Prosím Vás, nedal by sa zverejniť ten protokol o ktorom hovorí poslanec Macho zverejniť na SOL? (nielen správa, ale celý protokol)Ďakujem
pre poslanci | 25-09-2012 19:42:55
ale bola tak zmagorená, že zahlasovala za znízenie platu starostu, chudera, sak ona nevie vôbec čo má robiť, odisiel Krajca, Hulak, tak nemala oporu, to je sila, fakt poslankyna na úrovni, to kto ju volil, staré babky??
poslanci | 25-09-2012 19:37:21
Vie niekto vysvetliť načo tam sedí Hipšová? Nemá na nič názor, nie je ani za ani proti. Nech vypadne odtiaľ do ...
šopornan | 25-09-2012 19:11:46
rokovanie obecného zastupiteľstva, pan starosta a jeho žiaci, už len paličku mu do ruky

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign