Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Viceprimátor Veselický oceňuje odvahu podpísaných diskutujúcich na SOL

Miloš MajkoDátum16. 01. 2018 23:38:19TémaTak to vidím ja...

Dnes popoludní som sa v snahe overiť niektoré informácie týkajúce sa mesta Sereď snažil kontaktovať s hovorcom mesta Ľubomírom Veselickým telefonátom na jeho služobný telefón, nedvíhal. Po 18.00 hod. mi na e-mail zaslal nasledujúci text:

Súkromné médiu SeredOnLine a stránka mesta sú dve adresy dvoch rôznych subjektov.  SOL-ke ide o sledovanosť   a v rámci snáh o čo najvyššiu návštevnosť je otvorená  množstvu anonymných  príspevkov. Ich kvalita a vážnosť je žiaľ často narušená tuposťou a primitívnosťou zásadne anonymných prispievateľov. Mnohí neuveria, ale vážne beriem  názory   pána Sladkého, Sklenára , Skubeňa, Slahučku či  Heregu. Nie pre to, že by som s nimi vždy a vo všetkom súhlasil. Ale preto, že sú to diskutéri, ktorí necítia potrebu tajiť svoju totožnosť. Týmto pánom je zbabelosť cudzia. A to je v otvorenej spoločnosti férový postoj.

Toľko k otázke návštevnosti mestskej stránky a návštevnosti SoL.  A teraz k oprávnenosti kritiky samosprávy. Do práce primátora hovoria žiaľ tí, ktorí nemajú základné vedomosti o právnych vzťahoch. Jeden príklad za všetky:

P.Majko 07-01-2018 11:01:46

Vy ako šéfredaktor– novinár máte možnosti nie len vyzvať riaditeľa DD, ale aj PRIMÁTORA, aby sa vyjadril aj on ako k zamestnancovi  Koričanskému, nakoľko DK priamo spadá pod riadenie mesta, čo ďalej? Taktiež či odsudzuje konanie Koričanského ako  poslanca?  Alebo chce robiť M ŔTVEHO CHROBÁKA. Nemuselo by sa mu to vyplatiť idú voľby.

Klasický príklad s množstvom dôkazov o nevedomosti diskutéra.

1/ Nie ja anonymný občan, urobte to Vy pán Majko!  (Ja anonym budem spokojný s tým ako „dobre“ som Vám poradil.)

2/ Aké práva má primátor voči poslancovi? Žiadne. To však nášmu diskutérovi vôbec neprekáža.

3/ Mesto je zriaďovateľom DK. Na jeho čele je riaditeľ DK. Ten s pánom Koričanským    dňom 1. 1. 2018 neobnovil dohodu o vykonaní práce. Konal priamy nadriadený.

4/ Či primátor odsudzuje konanie pána Koričanského ako poslanca? S dovolením. Aké konanie? Kto podozrenie, ktoré je  tak usilovne opakované na SOL, preukázal? Ja som v štúdiu SOL videl iba obvinenie bez identifikácie oznamovateliek.  Stužková bola 10.11.2017. Kto oznámil podozrenie zo spáchania krádeže poslancom orgánom činným v trestnom konaní? Pokiaľ  viem, tak do 16.1.2018 nikto.

5/ Ak zajtra urobím dopravný priestupok, dostanem pokutu, čo s tým môže urobiť primátor? To si naozaj  niekto myslí, že ma verejne odsúdi a pokarhá?  Na základe akého zákona? Čo ho k tomu oprávňuje? Čo so správaním a dodržiavaním zákona poslancami majú spoločné  voľby do samosprávy a budúca kandidatúra dnešného primátora?

.........................................................................................................................................................

Čo s tým chcem povedať?   Frustrácia a zbabelosť je podkladom agresie, ktorá  vyvoláva potrebu odreagovať vlastnú úbohosť  písaním anonymných príspevkov na SOL.

 Toto nie je možné na webovej stránke mesta. Prax ukazuje,  že najlepšia, najschodnejšia a najrýchlejšia  je priama cesta. Telefonicky dohodnutý termín stretnutia, osobný kontakt s príslušným pracovníkom MsÚ a riešenie. Denne za zamestnancami mestského úradu prichádzajú obyvatelia mesta.   Zamestnanci s nimi komunikujú a riešia problémy, s ktorými občania prišli. Znamená to iba jedno. Ak sa  pol roka sa na diskusnej stránke mesta neobjavil  žiadny nový príspevok, obyvatelia Serede riešili svoje problémy v osobnom kontakte so zamestnancami mesta. Svoj problém chceli  riešiť. Nie  prezentovať ho v diskusnom fóre. Nič viac, nič menej. 

- - -

V princípe s ním súhlasím, až na zopár nepresností. Nie je vinou Seredonline ani mňa osobne, že väčšina ľudí najmä s kriticikými názormi má obavy napriamo komunikovať s vedením mesta a na tento účel využívajú práve Seredonline. Nie je tomu tak len vo vzťahu k mestu, ale v mnohých prípadoch aj k polícii. Nie je našou vinou, že SOL za 10 rokov u občanov požíva väžšiu dôveru ako volení zástupcovia a policajný zbor.

Ľuboš, z tvojej reakcie vyplýva (aspoň ja som, to tak pochopil), že máš záujem poukázať na nevedomosť väčšiny občanov v oblasti kompetencií volených zástupcov a systému fungovania samosprávy. Pýtam sa však týmto verejne, koho je to chyba? Ja tvrdím, že v prvom rade Vás, volených zástupcov a vedenia mesta, ktoré namiesto vysvetľovania dôležitých vecí o samospráve občanom v ich novinách - nie Vašich - zabili ste množstvo strán s inzerciou, z ktorej profit ide do vrecka súkromnej firmy a v zbytku novín vydávaných za naše peniaze prezentujete zväčša vlastnú propagandu tak dôsledne, že sa nenájde priestor ani na uverejnenie článku poslanca a občanovi ste schopní úplne "na hulváta" urobiť cenzúru.

Poznáš môj názor na to, ako by mali vyzerať mestské noviny:

- dôležité informácie pre občanov

- vysvetlovanie prijatých VZN

- dôležité oznamy vo verejnom záujme

- stanoviská poslancov MsZ k verejným veciam

- otázky a postrehy občanov bez rozdeľovania či sú pozitívne alebo negatívne a odpovede vedenia mesta a volených zástupcov na ne

 

K bodu číslo 4 snáď len nasledovné: vieš dobre, že som osobne doteraz 3 x požiadal o stanovisko riaditeľa DK a aspoň 5 x poslanca Koričanského - výsledok - jedna veľká NULA. Obaja sa vyjadrili iba "mimo záznam".  Obom nestoja občania ktorí ich platia za stanovisko k tak závažnej veci. Teda aby som nezabudol, poslanec Koričanský v niekoľkých príspevkoch pod niekoľkými nickami ANONYMNE zaútočil na okradnuté dievčatá, Dr. Skubeňa a aj mňa. Inak to si vo svojom e-maili nespomenul. Možno by sa hodilo pod bodom 6. 

A či niekto kradež zákuskov dokázal? Nie, nemusel. Tak, ako sa k cenzúre v Seredských novinkách osobne priznal ešte stále zamestnanec mesta Bc. B.Koričanský, tak sa ku krádeži svojim konaním priznal (v telefonáte incident nepoprel, tvrdil len, že "išlo iba o zopár zákuskov, tak prečo hľadáme senzáciu")  sám poslanec Koričanský. Akurát sa nebezpečnosť svojho konania snažil bagatelizovať. A dokonca sa finančnou čiastkou a zákuskami  snažil poškodeným "zatvoriť ústa". On, verejný činiteľ. Ľuboš, celé zle. Tento krok je podľa mňa ešte horší, ako samotná chuť na sladké...

Vo svojom diskusnom príspevku pod článok si napísal nasledovné:

"Predpokladám a dúfam, že ho uverejníš v celom rozsahu. Nestalo sa. Tak ho vkladám ako príspevok."

Ľuboš, Ty si nedvíhal služobný telefón v pracovnej dobe, kedy si za komunikáciu s občanmi platený  a odo mňa chceš, aby som tvoj príspevok uverejnil vo večerných hodinách a okamžite? Poznáš ma dosť dlho na to, aby si vedel, že tadiaľ cesta nevedie, ale zároveň dosť dobre na to, aby si vedel, kadiaľ je schodná pre  kohokoľvek a to prakticky vždy. Verím, že pri najbližšom zvonení telefónu keď uvdíš moje meno sa podľa toho zariadiš.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Anonym | 19-01-2018 18:17:12
Kto sa bojí nesmie do lesa a do Lavazzy,sú tam dvaja valibuci a vśetci sa ich boja.
BuBuBuBu.Jeden každému hovorí jak nedostal cenu za harmoniky a druhý to natáča.Mali by to napísať aj na transparent aby boli aj transparentný.Kto by sa ich už len bál,možno jeden druhého sa boja najviac a to je najvác.
Pre Data | 18-01-2018 20:49:25
Co tu vypisujes , Majko ma pravdu. Vsetci na meste sa ho boja lebo im stupa na otlaky. A Veselickmu najviac.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-01-2018 12:52:22
Data | 18-01-2018 07:50:30 | - ale samozrejme, uplne bez problemov.

Na objednane prace zaslite objednavku na e-mail vydavatela media so specifikaciou, do akych podrobnosti spracovanie dat.

Upozornujem, ze nie nad ramec zakona!
Data | 18-01-2018 07:50:30
Pán Majko, mohli by ste podložiť dátami vaše vyjadrenie v príspevku Miloš Majko | 17-01-2018 19:12:25
\"Zia, musim povedat, ze v drvivej vacsine ide o autorov vehementne obhajujucich tych, ktori su momentalne pri moci.\"
Dakujem
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-01-2018 05:49:22
Anonym | 18-01-2018 00:28:20 | - zbytocne sa snazite takto primitivne obhajovat Veselickeho. Kedze je verejnym cinitelom a volenym zastupcom, on ma moznost obhajit sa aj sam. Staci mat zaujem.

Ubezpecujem Vas, ze na SOL bude dosledne dodrziavany princip, na zaklade ktorehosu voleni zastupcovia a verejni cinitelia povinni strpiet podstatne vyssiu mieru kritiky a otazok zo strany obcanov.

Anonym | 18-01-2018 00:28:20
O5 zmazané príspevky a v podstate totožné s p.Sklenárom,ale majiteľ je majiteľ a môže si robiť čo chce a kedy. Uberanie diskusie podľa potreby a ak niekto brýzga na Veselického ,to je ono ak sa ho niekto zastane akože to admin zmazal.rnTaké prostáčikovské a primitívne.rnrn
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-01-2018 20:47:57
Ivan Sklenár | 17-01-2018 20:37:12 | - k obsahu prispevkov som sa vyjadril dostatocne jasne - nesuhlasim s nimi, odsudzujem tento sposob komunikacie, no zatial do prace adminov zasahovat nebudem. Mam na to realne dovody a verim, ze moje verejne vyjadrenie je pre kazdeho mysliaceho cloveka dostatocne jasne tak, ako aj vyznam a vaha uvedenych prispevkov. V telefonickom rozhovore sme o tom s Lubosom hovorili.
Ivan Sklenár | 17-01-2018 20:37:12
Nerád sa zapájam do tejto nechutnej diskusie! Aj som váhal či vôbec tak urobiť. Pán Majko, neviem akými princípmi a inštrukciami sa riadia adminovia a či ich vôbec nejaké majú. V každom prípade príspevky od autora \"1976\" nemajú miesto pod týmto a ani pod nijakým iným článkom! Máte dosť možností postarať sa o to, aby sa tam také neohrabané chrapúňstvá neudržali viac ako niekoľko pár desiatok min. po ich zverejnení. Odvolávať sa na to, že adminov nepoznáte (čo pripúšťam že môže byť pravda) z Vašej strany vnímam len ako robenie si akýchsi morálnych aliby. Ste vlastníkom SoL a z hodnotovej úrovne celých novín sa jednoducho nemôžete vyvliecť. Neviem či Vám to stojí za to, aby sa v diskusii trpeli také príspevky, aké napísal autor 1976.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-01-2018 19:12:25
Ľubomír Veselický | 17-01-2018 10:00:51 | - presne, ako si napisal. Kazdy prispevok je obrazom jeho autora. Ked prepojime bezne 5,10,ale niekedy aj 20 a viac diskusnych prispevkov od jedneho autora, vychadzajuc z ich obsahu velmi rychlo prideme na to, o co autorovi ide.

Lubos, v niektorych pripadoch to je uplny HNUS pod ruzkom anonymity cielene utociaci na najzakladnejsie ludske pudy.

Zia, musim povedat, ze v drvivej vacsine ide o autorov vehementne obhajujucich tych, ktori su momentalne pri moci. Ako v Seredi, tak napr. v Soporni. Sintavania su v diskusii najkultivovanejsi. Mozno preto, lebo u obecneho intelektulala su veci pre mysliaceho cloveka uplne zjavne.

Co sa tyka medzikomunikacie - zpravidla neuverejnujem ani obsah tej osobnej - vies dobre ze aj dnes sme boli na niecom dohodnuti a ja som to ako obycajne dodrzal. Preco Ty nie, rozoberieme osobne.

Na nocneho diskutujuceho mam svoj nazor vytvoreny. Aj ja zvyknem noci presediet pri pocitatci - no ako alkohol, tak drogy su mi uplne cudzie, co sa podla mna o dotycnom diskutujucom povedat neda.

Co sa tyka vyhodnotenia prispevkov adminmi - neriesim kedy je kto pripojeny a ani jednemu nediktujem co ma robit. Osobne ich dokonca nepoznam a ani o to nemam zaujem. Nechcem osobny vztah, potrebujem vzajomny odstup. Ako som uz niekde napisal, su traja a ani jeden nie je zo Serede a dokonca ani z blizka. Vidim, ze som to mal urobit uz pre 5 rokmi, mal by som usetrene mnostvo (stovky hodin) svojho volneho casu a energie.

Ubezpecujem kazdeho, ze ak nieco zmazem ja, bez obav to napisem. Nepatrim medzi ludi, ktori by sa potrebovali za niekoho schovavat. Ale Ty Lubos to vies dobre a vies aj to, ze ked nejake pravidlo zavediem, tak je dodrziavane. Inak by volna diskusia bola uz davno minulostou. Nejde tu o moje nazory, ale o princip. Nevylucujem vsak, ze aj tam pride k novinkam - vsetko je sustavne vo vyvoji. Aroganciu a vynaliezavost anonymnych diskutujucich nevynimajuc.

Lubos, ide volebny rok a ja ocakavam, ze bude hodne narocny. Osobny kontakt a komunikacia vela veci vyriesi este pred ich medializaciou. Aspon si to myslim.
Ľubomír Veselický | 17-01-2018 10:27:24
Nebojoval som aj na talianskom fronte? Fakt sa bavím. Vesiolye kartinky sa nechytajú. :)
pre Veselickeho | 17-01-2018 10:18:19
Veselicky konspiroval a klamal aj ked pracoval na Jednote v Galante
Ľubomír Veselický | 17-01-2018 10:00:51
Miloš, ako vždy nepíšeš celú pravdu!.
Môj mail zo 16.1.2018 16.44: o 15.11 hod. mám neprijatý hovor. O čo išlo? Na stránke máš niečo o plnení verejnoprospešnej funkcie pre občanov. Naozaj ťa to zaujíma, alebo ide len o to, že som hneď neprijal hovor? Veselický
Tvoj mail zo 16.1.2018 o 16.45: Lubos, ved zavolaj spat, ked si volny. Cakal som asi pol hodinu. Som v studiu. Majko
Môj mail 16.1.2018 o 18.08: Sú veci, na ktoré nie je možno odpovedať piatimi vetami. V prílohe je moje stanovisko. Predpokladám a dúfam, že ho uverejníš v celom rozsahu. Ľuboš
.........................................................
Aj tento zážitok ma znovu utvrdzuje v tom, že s novinármi, ktorí s informáciami pracujú selektívne je vhodné komunikovať iba mailom, alebo vôbec.
A teraz k diskusii.
Pod každou je toto „UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek na ohováranie, či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.“
Anonym pod nickom 1976 nie je evidentne mojim obdivovateľom. Podľa časov vloženia príspevkov 2.44 – 3.08 trpí možno nespavosťou, alebo ho niečo bolelo. Úprimne ho ľutujem, lebo evidentne má problém, s ktorým sa nevie vyrovnať. Ak vlastník média napíše, že s jeho vyjadreniami nesúhlasí, nemôžem tento postoj vnímať iba ako alibizmus. Jeho administrátori, utajení lepšie ako agenti Mosadu, majú dovolenku vždy, keď majú strážiť slušnosť v diskusii, alebo ešte neabsolvovali školenie, v ktorom by boli poučení, že označiť konkrétnu osobu ako špinu, zlodeja, prasa, chrontu a hajzla je osočovanie. Žiaľ neviem komu mám za toľkú „priazeň“ poďakovať, pretože auto je hrdinom iba za klávesnicou. Úroveň aj tejto diskusie opäť potvrdzuje, že SOL v tejto časti komunikácie ostáva žumpou, v ktorej zloba a nenávisť je krytá ústavou zaručeným právom na slobodu prejavu. Nuž čo? Aj vyjadrený vulgarizmus, je názor. Často však obrazom autora. Ostáva iba na čitateľoch príspevkov, aký postoj zaujmú k diskutérom, ktorí si ventilujú svoje komplexy.
anonym | 17-01-2018 08:41:17
zdá sa že došli argumenty:))
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-01-2018 08:18:49
Data | 17-01-2018 08:04:54 | - vsetko bolo napisane a dalsie vysvetlovanie povazujem za stratu MOJHO casu, ktory mame vsetci obmedzeny.

Ostatne je ne niektorom z administratorov.
Data | 17-01-2018 08:04:54
Pán Majko, láskavo sa zadržte zavádzania. V mojom príspevku som nikoho neosocoval a ani nijakým spôsobom som neporusoval zákon. Je zaujímavé, že kvôli tomuto dôvodu mažú príspevky administratívna plošne. Mimochodom, ako zmazanim branite haneniu osôb? Veď aj ten výmaz trvá nejakú dobu a počas tej doby je človek hanobený. Ale toto nie je podstatou článku, ospravedlňujem sa za odbočenie.
Podstatou je, že svoje domnienky a pocity predkladate ako fakty.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-01-2018 07:48:54
Data | 17-01-2018 07:36:48 | - nie, pre mna osobne to problem nie je. Je to vsak problem pre organy cinne v trestnom konani v pripade, ze potrebuju identifikovat autora prispevku v trestnom konani. Aj pri anonymnych prispevkoch sa totiz druha strana ma pravo branit krivym obvineniam a ucelovemu osocovaniu.

Ak sa chcete vyhnut riziku zmazania prispevku, mate moznost registrovat sa menom a priezviskom s doplnenim ostatnych udajov a po naslednej verifikacii Vasich udajov badministrator do obsahu prispevku zasahovat zpravidla nebude.

Nevyhovuje Vam demokracia? Alebo snad demokracia podla Vas znamena moznost konkretnu fyzicku osobu anonymne verejne a ucelovo krivo obvinit, ohovarat uvadzanim nepravdivych udajov o nej a uz dopredu si zabezpecovat ztazenu identifikaciu, teda prakticky znamoznit protistrane pravo na obranu?

Nie je demokraticke mat rovnake prava a povinnosti?
Data | 17-01-2018 07:36:48
Pán Majko, príspevok napisany z WiFi siete hotela v zahraničí je anonymizer, gratulujem.
Mimochodom je veľmi zaujímavé čítať na jednej strane vašu obhajobu a búchanie sa do pŕs ako dovolujete anonymnú diskusiu no na druhej strane skutočne anonymní diskutujuci, kde vy nepoznáte totožnosť pisatela, sú pre vás problém. Zaujímavé, už vám to tu raz niekto napísal pri voľbách do VUC, že sa správate tak, že vy musíte (máte silnú potrebu) vedieť viac ako ostatní a aj toto je toho dôkazom.
Mimochodom, kde máte napísané, že vkladanie príspevkov je cez anonymizer zakázané?
Už viem v tých roky nezverejnených pravidlách. To je od vás naozaj fér a transparentné (ktože to mal tento bod vo volebnom programe?).
Ale aby som sa vrátil k podstate veci, takže neviete/nechcete doložiť vaše tvrdenia dátami. Znamená to, že tie body, ktoré som vypísal sú len vaše domnienky, ktoré neviete verejné dokázať.
Krásny príklad kvalitnej žurnalistiky.
Ďakujem.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-01-2018 07:35:19
1976 | 17-01-2018 03:08:25 | - s takymito verejnymi vyjadreniami NEsuhlasim a trvam na tom, ze aj nazor sa da napisat tvrdo a zaroven slusne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-01-2018 07:07:24
Data | 17-01-2018 06:19:23 | - v prvom rade ja som Vam nezmazal nic. Zmazal administrator a mozno zmaze znovu. Vkladanie prispevkov cez anonymizer nie je dovolene.

Vzdy napisem to, co napisat chcem. A niektore veci sa nepredkladaju anonymnemu diskutujucemu, ale vysetrovatelovi v pripade, ze o to poziada.
Data | 17-01-2018 06:19:23
Pán Majko mohli by ste prosím nasledovné tvrdenia z článku podložiť dátami?
1. Nie je vinou Seredonline ani mňa osobne, že väčšina ľudí najmä s kriticikými názormi má obavy napriamo komunikovať s vedením mesta a na tento účel využívajú práve Seredonline. (Najmä ako ste sa dostal k väčšine)
2.SOL za 10 rokov u občanov požíva väžšiu dôveru ako volení zástupcovia a policajný zbor.
3.poslanec Koričanský v niekoľkých príspevkoch pod niekoľkými nickami ANONYMNE zaútočil na okradnuté dievčatá, Dr. Skubeňa a aj mňa ( najmä by ma zaujímalo na základe čoho viete dokázať že to písal práve Koricansky, IP ani cookies nie sú jednoznačným dôkazom)

P.S. Pri inom článku, vaši zazracní administratívna vymazali môj slušný a večný príspevok z mne neznámych príčin. Poď týmto článkom sú 4 príspevky urazajuce a od témy napriek tomu tu svietia zopár hodin.
1976 | 17-01-2018 03:08:25
Hajzel to je bez chochmesu
1976 | 17-01-2018 03:06:48
Chronta z jednoty
1976 | 17-01-2018 02:50:49
Ešte raz to prasa veselica je jedna špina a najväčšia špina špina, väčšia neexistuje,tak ho nezabudnite voliť vrazila
1976 | 17-01-2018 02:44:50
Veselica je jedna veľká špina.zlodeej z jednoty,jedným slovom hlieny hajzel

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign