Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Väčšina podnikateľov na Slovensku bojuje o prežitie

Miloš MajkoDátum19. 05. 2013 20:53:37TémaFirmy a podnikanie

Nech sa titul tohto článku zdá byť akokoľvek tvrdý, je žiaľ pravdivý. Sústavné zmeny legislatívy, zvyšovanie odvodov, v niektorých prípadoch konkurencia  veľkých obchodných sietí, takmer nulová vymáhateľnosť práva.

A práve drobní podnikatelia sú tými, ktorí veľké štrajky urobia  iba ťažko, v prípade problémov sú na odsterl ako prví, živnostníci ručia celým svojim majetkom a väčšina z nich z podnikania viac menej živí iba svoju rodinu. Takže o nejakých milionároch môžu snívať.

Podľa posledných zverejnených štatistík, odovzdávanie a prerušovanie živností v tisícoch je alarmujúce. Ide o jasný znak, že v systéme niečo nefunguje. Ako sa na podnikanie v súčasnej dobe pozerajú dvaja malí podnikatelia, sme sa spýtali v  Novom Meste nad Váhom. Obaja podnikatelia sa svojim obchodom venujú dlhé roky a určite ich nie je možné považovať za nováčikov.

Keď si ich názor vypočujete, iste vás napadne otázka - ako sú na tom podnikatelia začiatočníci?

 


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-05-2013 15:40:08
gulak | 23-05-2013 14:58:23 | - chapem Vas postoj, ale ak sa da, nebojujte tam, kde boj nema zmysel.
V style prispevkov to musi vidiet kazdy priemerny citatel.

Aj ja rad komunikujem a argumentujem, no su pproste ludia a tym aj prispevky, ktori neocakavaju argumentaciu. Chcu iba znemoznit konkretnych ludi, chcu obhajit konkretnych ludi, ci kombinacia oboch. Vysledok je taky, ze cas ktory by som venoval im, radsej venujem propagacii nejakej rozumnej obcianskej aktivity ci svojmu dietatu, rodine.

SOL je mediom, ktore je jasne vyprofilovane a niet dovodu zaoberat sa chudakmi, ktori si stale myslia, ze narod je zlozeny iba z ludi zerucich seno.
gulak | 23-05-2013 14:58:23
-ja som civilizovaný-a akým spôsobom sa ma niečo pýtajú-takým spôsobom odpovedám-popísal som tu určitú situáciu-schválne som nepísal,v ktorom obchode to bolo a neviem prečo tu niektorí na mna zaútočili-
dobry napad | 23-05-2013 11:24:15
v seredi je treba zdanit fet a budeme najbohatsie mesto v sk
dobry napad | 23-05-2013 11:24:14
v seredi je treba zdanit fet a budeme najbohatsie mesto v sk
tak toto su tie istoty | 23-05-2013 06:26:58
nezamestnanost zdroj.Eurostat....marec 2013 Nemecko5,4....%Rakusko4,7%.....Ceska republika len 7,2%.... Rumunsko 6,7!!! pocet obyvatelov 19 milionov v Rumunsku zije 2mil.až2,5 miliona romov...............kua a hranate cervene Slovensko pod vedenim cervenej luzy.....14,5!!!!!!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 22-05-2013 18:22:24
gulak | 22-05-2013 16:17:37 | - budme prosim vo vyjadrovani civilizovani. Noviny maju sluzit vacsine, budeme ich este veeeeelmi potrebovat. Nekazme to.
Dakujem.
Obcan | 22-05-2013 16:22:07
Ja si skor myslim ze nezamestnanych ciganov je mozno menej ako ,,gadzov,,
Nie preto ze by makali,ale preto ze maju povybavovane invalidne dochodky.
To ale nieje ich chyba,ale tych co im to schvalili...
gulak | 22-05-2013 16:17:37
Pýtaš sa-kto je Gulak-to by si rád vedel eštebáčik?
To ale | 22-05-2013 15:49:26
neznamená,že na vine je len Fico!Nechcem sa ho zastávať,no spraviť poriadok s cigánmi sa bojí každá vláda na slovensku!Ked sa to nestihlo do vstupu do EU tak teraz už je neskoro,lebo nám to ťažko vybojovaná únia nedovolí!Celý eurostat stojí za velké h...o!Kolko percent obyvatelov slovenska tvoria cigáni?Pripočítaj si bežný priemer v Europe a máš tú tvoju percentuálnu mieru nezamestnanosti!Nikto si verejne neotvorí hubu a nepovie že 90 percent nezamestnaních na slovensku sú cigáni ale tláchať nezmysli,že zodpovedný je Fico,Sulík,alebo Dzurinda je úbohé!Keby si mal vlastný úsudok tak určite nenapíšeš také voloviny!!!
kto je gulak? | 22-05-2013 08:48:09
ten co chodi v ruskej baranici a onanuje nad fotkami cervenoarmejcov ale vozi sa na hnusnom kapitalistickom BMW?
sú malí a strední podnikatelia skutočne to najväčšie zlo? | 21-05-2013 21:41:21
z jednej dnešnej internetovej diskusie:

Útok na osobný majetok občanov presnejšie strednej triedy ,ktorá ako jediná a posledná tvorí hodnoty a platí dane, aby politickí zlodeji mohli naďalej parazitovať. Na dôchodcoch to už robia napr. nebankovky a toto je ďalšia fáza.
A pár poznámok k daňovým únikom:
Daňové úniky na DPH ako sa nám to tu snaží nahovoriť "strana istôt" predsa nerobí stredná trieda a malí podnikatelia, remeselníci, živnostníci..........
- Daňové úniky takéhoto charakteru (a to vie každý normálne rozmýšlajúci človek) predsa organizujú bielokošelové MAFIE NAVIAZANÉ NA POLITICKÉ STRANY (nie drobní remeselníci a ľudia, ktorí do ruky dostávajú už zdanenú mzdu). INAK by napr. nebolo možné, aby nejaký Vareha ťahal roky vo Východoslovenskej socialistickej republike milióny euro na nejaké larvy chrobákov.........................Mimochodom , nepočul som o tom, že by nejaký riaditeľ tamojšieho daňového úradu, prípadne jeho nadriadený, ktorý musí podpisovať súhlas na takéto vysoké odpočty DPH "dral" celu v Leopoldove a jeho osobný nakradnutý majetok bol zhabaný, pričom podobne je to aj v ďalších x prípadoch. V priamom prenose v médiách sme videli pracovníčku DÚ ako dojednáva "malú" domov pri "kontrole " DPH u nejakého Salmanova. Je v base?????? Je v base jej nadriadený, čo podpisoval povolenie na vratky????????? Je exemplárne potrestaná, prepadol jej nakradnutý majetok????????????????????????????,,,,

- Vrabci si už na streche čvirikajú, že dnes najväčšími odsávačmi DPH (presnejšie nadmerných odpočtov) sú finančné skupiny a veľký oligarchovia naviazaní na politické strany. "Akumulujú" tak financie napr. na svoje developerské projekty a iné aktivity. Zaujímalo by ma napríklad, koľko DPH (resp. nadmerných odpočtov) bolo vrátených za posledné 2-3 roky Pente, Ja a Ty, Istrokapitálu, Širokému, Brhelovi,Poorovi, Fiľovi, Rezešovi , Mečiatovi, Slotovi............................ a ich firmám, ktoré priamo ,alebo nepriamo ovládajú??????????Koľko rôznym iným potentátom naviazaným na politické strany (farba politického trička tu nerozhoduje)?????????????????????????????????????? Asi nie málo. Však je to daňové "tajomsto" na koho okrem štátu sa ako občania skladáme.

- Keď už tomuto štátu tak chýbajú peniaze, prečo nezdaní dividendy napr. vo finančnom, energetickom a telekomunikačnom sektore, ktoré unikajú do zahraničia a ročne ide o 100 ky mil. Euro??????

- prečo nezavedie progresívne majetkové dane napr. na nehnuteľnosti nad 500m2 obytnej plochy na 1 vlastníka???????????????????????????????????,(s tým sa dá pohrať a vymyslieť optimálne parametre aby "zabrali" na tých, čo majú hodne)

- prečo nezavedie totálnu kontrolu financovania politických strán občanmi ??????
- je tu x ďalších prečo????



Odpoveď je jednoduchá. Preto, že my ovčania si od pár politických zlodejov necháme skákať po hlave už viac ako 23 rokov.
pre a kolko | 21-05-2013 15:43:40
nezamestnanost zdroj.Eurostat....marec 2013 Nemecko5,4....%Rakusko4,7%.....Ceska republika len 7,2%.... Rumunsko 6,7!!! pocet obyvatelov 19 milionov v Rumunsku zije 2mil.až2,5 miliona romov...............kua a hranate cervene Slovensko pod vedenim cervenej luzy.....14,5!!!!!!
A koľko | 21-05-2013 15:15:47
je z toho cigánov?To Ti nič nehovorí?
re:ešte pre tesco | 21-05-2013 12:17:47
nikto nikoho nenuti ist pracovat do tesca,kauflandu, billi moze ist slovakovi tam dostane este vacsi cct do huby:)alebo potom uz len na pracovne miesta ktore sluboval ten cerveny hranaty smer-šašo v roku 2006 s vyssou pridanou hodnotou:)ale nezamestnanost v SR je 15%!!!
ešte pre tesco | 21-05-2013 11:48:55
pozri si dokumentárny film Hypermarket,jeho pán a otrok tu je aj odkaz na ten film:

www.socsol.cz/2011/solidarita/hypermarket-jeho-pan-a-otrok

P.S.myslíš si,že je správne a morálne v treťom tisícročí znova vytvárať otrokársku spoločnosť?
re:pre tesco | 21-05-2013 11:45:13
a co s tym ma seredsky spotrebitel ???je vec kazdej firmy aku strategiu ohladom zamestnancov si zvoli a pani pracovnici sa urcite radi zamestnaju u dobreho slovenske ho podnikatela kde dostanu ako predavaci ale 1000eur:)
gulak | 21-05-2013 11:43:24
Horvath-čo sa staráš,čo tu píšem,ja Tvoje príspevky nekomentujem-tak láskavo drž hubu
pre tesco | 21-05-2013 11:37:17
zdroj:SME 9.11.2012

Dohody o ukončení pracovného pomeru, ktoré podpísalo niekoľko, dnes už bývalých, zamestnancov hypermarketu Tesco v Trnave, mali byť podľa ich slov vynútené. Prepustení zamestnanci tvrdia, že manažéri hypermarketu ich k podpisu prinútili pod psychickým nátlakom a s vyhrážkami.

„Ľudí si dnu volali po jednom a nútili ich podpísať dohodu. Kto nechcel podpísať, tomu sa vyhrážali, že ho preradia a urobia mu také peklo, že v robote aj tak nevydrží. Niektorí z kancelárie odchádzali s plačom,“ opisuje situáciu jedna z prepustených. Jej meno máme v redakcii, z obavy o svoju ďalšiu pracovnú budúcnosť si ho však neželala zverejniť. Podľa slov inej ženy, malo takto prísť o zamestnanie viac ako desať ľudí, väčšinou dlhoročných zamestnancov.
Stanovisko za spoločnosť Tesco Stores SR poskytla manažérka komunikácie Zuzana Lošáková. Jej vyjadrenie bolo stručné, slová bývalých zamestnancov v ňom nekomentovala. „Pracovné pomery boli ukončené dohodou v zmysle platnej legislatívy. Ukončenie pracovného pomeru dohodou je založené na dobrovoľnosti a je vždy dohodu oboch zúčastnených strán,“ napísala Lošáková.
tesco | 21-05-2013 11:14:00
keby bolo na mne v seredi je uz davno tesco, aby seredania nemuseli minat peniaze v trnavskom tescu, aj mensie mesta maju tesco ale tu v seredi to niekomu velmi vadi,pretoze by nemohol predavat svoj predrazenny tovar
Robo Horvath | 20-05-2013 22:27:50
gulak ved daj ten priklad tovaru a miesta o com si pisal. Pravdepodobne o podnikani nemas ani šajnu co to vlastne obnasa a sa tu zbytocne montujes do debaty. Podnikas alebo si to niekedy skusil v Seredi?
gulak | 20-05-2013 19:49:01
pre:R.Horvatha-ja som nepísal o platoch,ale o tom,ako su niekde v Seredi nadsadené ceny-tak nevypisuj blbosti
pre anonym | 20-05-2013 17:01:56 | 20-05-2013 17:31:14
Tie VZN sem radsej nemontujme lebo tak jak su dodrbane je hroza a trosku si len usrknime. Ale inak teoriu domaceho podnikania mas super len realitu a prax v Seredi mas asi len vo sne.
ani u dániho | 20-05-2013 17:13:44
a ani u jedného "yongiho" nekúpiš kvalitné tielka či ponožky. A kto si dá trenýrky či "sleepy" z plastovej fľaše na vaycia? /TO pod plastom neporastie, platí to len o plante :) /
Na druhej strane, nevie ani poriadne povedať "dobyý den", ale v podnikaní sa mu darí? Ako sú vlastne postavené zákony na ochranu "domáceho trhu"? Ako to, že ázijska či iná "panda" prosperuje a našej slovenskej reštaurácii sa nedarí? Kto koho v tomto prípade "odžubáva"? Je to v odvodoch, v ziskoch, - v čom...
anonym | 20-05-2013 17:01:56
Možno by sa malo vydať nejaké VZN (protiprávne), ktorým by bolo určené občanom mesta nakupovať u "miestnych" podnikateľoch, aby toľko neplakali. Tým VZN-kom nebude občanom umožnené vybrať si podľa svojej vôle tovar, resp. predajcu, aby podnikatelia toľko neplakali. Takisto nebude možné zakúpiť si rovnaký tovar v inom meste, ale výlučne v Seredi, aby podnikatelia toľko neplakali. Jedine tak budú spokojní a jedine tak budú schopní konkurovať tým, ktorí nevyplakávajú. Vážení, všetko je o ponuke a dopyte, o schopnosti sa prispôsobiť, hlavne cenami. V opačnom prípade sa to nazýva jednoducho neschopnosť. O tom je podnikanie, nikto nemá právny nárok na zisk, ktorý by chcel mať.
pre zvedaveho | 20-05-2013 16:41:08
Ale predavaju tovar v tej istej kvalite, platia tu dane,zamestnevaju a investuju tu, ci?
zvedavý | 20-05-2013 16:24:18
ale ani u Daniho, ani hore v Jednote nie sú naši podnikatelia,či?
Robo Horvath | 20-05-2013 16:15:51
Schvalne som sa tam bol pozriet a za take iste ceny kupim ponozky ,slipy alebo tielka aj napr. u daniho alebo v jednote hore.
Robo Horvath | 20-05-2013 16:06:09
daj konkretny priklad co kupis v kine a za kolko a kde to maju za raztolko
Robo Horvath | 20-05-2013 16:02:44
gulak zamestnaj ma idem k tebe pracovat. Kolko mi das na hodinu.
Peter | 20-05-2013 15:51:21
Nie tak dávno tu bola debata o výpredajoch v kine!Presne toto som opísal,ako obchodujú domáci a ako cezpoľní obchodníci!Prečo by obyčajný človek mal dať o polovicu viac domácemu ako cezpoľnému obchodníkovi?Tu sa bude vyplakávať aké podmienky na podnikanie majú a bez mihnutia oka odrbú domáceho kupujúceho o polovicu hodnoty tovaru!Ked je niekto šikovnejší tak vyplakávajú,že musia zatvárať prevádzky a ísť pracovať !Páni obchodníci,ústava Vám zaručí slobodné podnikanie ale nikto na svete Vám nezaručí zisk!
pre názor | 20-05-2013 15:34:01
ten čo predáva za 3 eurá chce mať zisk 3 eurá.Napadol ma náš milovaný štát - porovnávajme spolu:zamestnanec dostane "na ruku"v čistom cca 760 eur a pozrime sa koľko "stojí" jeho práca v skutočnosti:1352eur!!!Teda ostalo mu zhruba polovica/to na margo toho porovnania 3 eurá-3 eurá/.Čiže rátajme:

Odvody zamestnávateľa sú len jednou stránkou mince. Ako také vlastne neexistujú, sú len administratívnym príkazom štátu, ako na výplatnej páske zobrazovať zaplatené dane a odvody. Reálne platí všetky odvody zamestnanec. Zamestnávateľ s akýmikoľvek odvodmi ráta vo svojich mzdových nákladoch na zamestnanca bez ohľadu na to, ako ich štát požaduje rozdeliť na výplatnej páske.

To, či platí všetky odvody zamestnanec alebo zamestnávateľ, neovplyvňuje výšku čistej mzdy. Ovplyvňuje to len podobu výplatnej pásky a tým pádom aj uvedomelosť zamestnancov o tom, aká je ich skutočná cena práce.

Na Slovensku, tak ako väčšine krajín, je zvykom hovoriť o hrubej mzde. Vykazuje sa v štatistiskách, uvádza sa v pracovných zmluvách, vyjednáva sa o nej pred nástupom do zamestnania. Realitou však je, že zamestnanec s hrubou mzdou 1000 eur stojí svojho zamestnávateľa 1352 eur. To je jeho skutočná cena práce, jeho superhrubá mzda. Rozdiel medzi týmito dvomi sumami tvoria práve odvody zamestnávateľa, ktoré sa v hrubej mzde neuvádzajú.

Zamestnancovi tak po zaplatení odvodov a dane z príjmu zostane približne 760 eur, teda len 56% jeho ceny práce. Zo mzdy, ktorú použije na nákup tovarov a služieb mu pochopiteľne štát ukrajuje aj naďalej prostredníctvom DPH, spotrebných daní, miestnych daní, a pod.

To je čo?!
názor | 20-05-2013 15:03:33
nie som nijaký politik, obchodník ani matematik. Toto všetko má na svedomí únia, euro a naši páni hrajúci sa na záchrancov sveta. Nevedia pritom zachániť ani kúsok Slovenska. Je aj rozdiel v zisku. Keď som niečo predával čo malo hodnotu 100 korún, bol som rád že mám zisk 10 korún. Dnes je 10 horún - NULA! A ten čo dnes predáva za 3,00 eura, chce mať zisk 3,00 eura. Ale to už nie je 10 korún. Toto je už o vykorisťovaní.

Páni v parlamente sú poctiví a my sme špekulanti.
Oni si poctivo platia faktúry, dovolenky, dopraju si autá, chaty, ...
A MY - špekulanti, špekulujeme ako vyžiť od výplaty do výplaty. ...
Čert ber celú úniu aj merkelovú! Čo sa vlastne dosiahlo? Nič, Slovensko sa ďalej likviduje a páni sa na to pozerajú a pomáhajú. Nie je to náhodou vlastizrada?
gulak | 20-05-2013 14:47:06
Len taký malý príklad z nášho mesta-zhánal som určitý darček-v Česku ho predávali na nete za 19 eur+ 4,90eur poštovné-ten istý tovar v Seredi predával obchodník za 53eur-možno,že kvôli pažravosti sa tu zatváraju obchody,len blbec si kupi tovar,bez toho,aby si porovnal ceny-česť práci sudruh podnikateľ,len tak dalej
Robo Horvath | 19-05-2013 22:48:18
Nieco podobne ale este horsie je aj u nas v nasom meste. Tu nielen obchodne retazce likviduju obchodnikov ale dokonca aj mesto samotne a to tak ze tu podporuje 20 rokov stolikovy predaj cez ktory sa odlievaju peniaze z mesta. Pre snaziacich sa podnikatelov je to tu uz len trapenie ale to tazko pochopia ludia vo vedeni mesta co nevedia co to je podnikat a zivit rodinu podnikanim v Seredi. Ale je na to cesta. Prepustit zamestnancov ak este su, zrusit podnikanie,zavesit sa na stat a prihlasit sa na socialku a podporu a mesto poziadat o znizenie platenia dane z nehnutelnosti za podnikanie. Je to smutne ale takto to dopadlo a nech je vedenie mesta spokojnejsie ze bude mat menej a stat nech sa o nas stara.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign