Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

V záujme zvýšenia bezpečnosti na cestách v teréne opäť viac policajtov - už od dnes

Prezídium PZSR |MM| S cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a predovšetkým v záujme bezpečnosti účastníkov cestnej premávky vyhlásilo Prezídium Policajného zboru celoslovenskú dopravnú kontrolu, ktorá začína už dnešným dňom, teda 10. januára.

       Policajti sa zamerajú predovšetkým na kontrolu dodržiavania najvyššej dovolenej rýchlosti, nesprávneho spôsobu jazdy a dodržiavania zákazu požívania alkoholu a iných návykových látok.

Kontrolám sa nevyhnú ani ostatní účastníci, teda chodci či cyklisti. Pripomíname, že za zníženej viditeľnosti musí mať chodec idúci a cyklista jazdiaci po krajnici alebo po okraji vozovky  na sebe viditeľne umiestnené reflexné prvky alebo oblečený reflexný bezpečnostný odev. Chodci majú po novom túto povinnosť aj v obci, ak sa pohybujú po vozovke teda na miestach, kde nie sú vybudované chodníky pre chodcov.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 11-01-2014 19:25:12
Neboj sa, nezlepší sa nič. Nový šéf má rovnaké podmienky na prácu ako jeho predchodca a k dispozícii tých istých podriadených. Mohol by aspoň zaviesť pešie hliadky, ale pochybujem. V Seredi ťažko nájdeš policajta, ktorý by mal niečo odšľapané pešo. Od začiatku "kariéry" sa vozia v službe v autách. To je vysoko návyková vec. Z auta nie je taký kontakt s okolím ako peši.
nechajte tak... | 11-01-2014 16:18:39
managment polície je taký aký je a robí ho predovšetkým naša vláda, politici, a tí majú iné starosti, kde sa ako a ešte koľko nabaliť...a tento stav bordelu a´lá emerika im vyhovuje. "pešiaci" na obvodných oddeleniach sú tlačený do výsledkov vyzbierania čo najviac na pokutách a potom to vyzerá ako buzerácia, keď mnoho a veľa krát zastavujú aj bez dôvodu. a to len preto, aby sa pozreli či máme doklady a či som náhodou nepil. ale ani jeden sa ma neopýtal, či som jedol. títo pešiaci budú stále vyberať a vyberať, aby naplnili štátnu kasu do rozpočtu. ale vždy na to doplatí slušný vodič, lebo tí arogantní drzí buzeranti, teda "vodiči", majú kontakty a tak policajt otočí hlavu inam. len raz sa mu pretočí a skončí. no a nechápem, ako finančníci našej krajiny počítajú, - do štátneho rozpočtu počítajú už s tým, koľko sa vyberie na pokutách! to je vrchol a výsmech! to je kapitalistické vykorisťovanie o ktorom hovorili aj komunisti! politici by si mali najprv odtrhnúť od papule!
no a napokon, v seredi je teraz nový riaditel...hádam sa to v seredi zlepší. hádam.
Michal | 11-01-2014 14:54:22
Veru tak policajti su nevsimavi ,auta stavaju na zebre hlavne na Garbiarskej prejdu okolo akoby nic ak aj daju papucu tie na zebre neriesia mozes tam parkovat ved sa nic podla nich nedeje ale sanitka ma problem dostat sa pred vchod a nechcem pomysliet ak by horelo.Seredski prichadzaju az ked ich zavolas. Su hluchi a slepi.
anonym | 11-01-2014 14:18:34
Moje postrehy so seredskou políciou: absolutne nerespektuju dopravne znacenia a predpisy uz x krat som bol svedkom ze znacka "STOP- daj prednost v jazde" ako keby ani neexistovala,pouzivanie smeroviek ich asi v autoskole tiez neucili, jazda bez zapnutych svetiel, zbytocne brzdenie premavky v style ved mi sme tu pani nam pokutu nikto neda a takto by som mohol pokracovat.a potom vecer schovany cihaju a svoje ego si zvysuju tym ze davaju pokuty ked nejaky nestastnik nedobrzdi na stopke alebo sa vyvysuju na mladich chalanoch.a takych co maju za usami beztrestne nechaju robit si tu v seredi zavodny okruh po nociach.takto to vidim ja z mojho pohladu
seredan | 11-01-2014 12:49:58
keby davaly pozor na fetakou a ludia sa nebaly chodit vecer von
Obcan | 11-01-2014 11:57:35
Tak policia v Seredi na kazdom rohu by asi slusnym ludom nevadila,slusny clovek sa nemá coho obavat,ale ako bolo pisane,v Seredi si policia zlepsuje statistiky prave tym ,,emerickym,, nahananim slusnych ludi,ved blikajuce majaky,hukacka a ludia vidia ze je snaha-ale akurat tak skasnut tych z ktorych dani su plateni a aby sa ,zasahovalo proti banditom to radsej nie,ved naco si robit problémy,ze ?
Otazne je preco chce niekto robit policajta ked sa zmoze buzerovat len tych kde sa mozu citit jako kapovci...
A dôvera nebude k polícii | 11-01-2014 07:09:11
Namiesto toho, aby hliadkovali a všímali si podozrivé veci, tak driemu v noci pred AB-čkom a keď niekto celkom nedobrzdí na stopke, tak majáky a ako v Amerických filmoch, keby išli po nejakom vrahovi. Takto robia výsledky. Už to tu niekto spomínal a ja som to tiež videl, že tam pár krát v noci stáli. Precestoval som úplne celú európu (ako kamionista), ale takto, aby na každom kroku bolo vidieť tolko policajtov, tak to nie. Radari? To bývajú, ale bez zbytočností nezastavujú nikde. Aby kontrolovali lekárničky, či rezervy a podobné debiloiviny, tak s to sa nestretnete nikde. Okrem Slovenska. Ano niekto to tu písal, že sú to zabehnuté a dlhé roky zaužívané praktiky préslušníkov SNB a ZNB. Čiže verejnej bezpečnosti. Celé policajné zriadenie je na milú kedveš. Pri skutočnej trestnej činnosti majú len úlohu štatistikov. Zadokumentovať a zdochol pes. Toto je naša polícia. Otočiť hlavu na druhú stranu, keď sa niečo deje a potom prídu k prípadu ako kovboji a pod pazuchami, ako keby mali ježov. Záver postrehu: Dobre a draho živený nadľudia!!!
anonym | 10-01-2014 17:06:40
Skutočných pirátov ciest teda možno lepšie eliminovať tým, že sa policajti nikde neukážu? Je to možné, ale potom nie je chyba v systému, ale v mentalite ľudí. Ak v zahraničí dokážu vodiči jazdiť normálne aj pri absencii hliadok, prečo na Slovensku jazdia ako debili aj keď vidia hliadku? Je to v ľuďoch. Ešte niečo - drobnejšie pochybenia vodičov sú tiež pochybenia, nie je to však chyba policajtov, ale vodičov. Či?
gulak | 10-01-2014 17:04:49
Slovensko nie je policajný štát-keby bol,tak by neboli žiadne internetové diskusie-a to,že fízli buzerujú vodičov,je pozostatok smerníc bývalej VB,ale povedzme si otvorene p. Majko-keby ste mali protekčnú ŠPZ-tak by Vás nezastavovali-a ešte som zabudol,že v Seredi,ked ste cigáň,tak môžte jazdiť aj bez vodičáku,bez technickej,či emisnej-zákony platia,len pre bielych...
dado | 10-01-2014 15:31:58
Pan Majko myslim ze clovek ako vy by mal vedet ze Slovensko je policany stat
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 10-01-2014 15:10:50
Pred nedavnom som autom presiel od uplneho juhu Europy cez takmer cele Taliansko, Rakusko az domov. Par tyzdnov predtym, cele Madarsko, velky kus Rumunska, Srbska a nasledne kus Slovenska.

Musim byt uprimny - za celu dobu som policajne hliadky neregistroval, po trase dlhej cez 7 000 km ma nik nezastavil ani raz! Vzdy vsak po prekroceni hranic na SVK, aj tri hliadky po Sered - v zasade vzdy R1 pri Vlckovciach. Aj ked vodica zrovna nezastavia, cudzinec musi mat pocit, ze vosiel do policajnehoé statu. Nie je to ucinna cesta k potlaceniu nehodovosti na cestach.

Vcera v noci som sa vracal z NR SR po polnoci. Od bratislavskeho hradu po Sered 7 hliadok, z toho dve zase na D1 a R1.

Noc dozadu na R1 vodic iduci v protismere zabil nevinneho (aj seba). Policia napriek tomu, ze o jazde v protismere vedela a vystrihala prostrednictvom dostupnych medii, zial vcas zasiahnut nedokazala.
Zly je system. Vacsina opatreni totiz neeliminuje skutocnych piratov ciest (to by policajt musel byt yplne stale a uplne vsade), ale sikanuje beznych vodicov. Jasne, pri takom dohlade pride vzdy k odhaleniu drobnejsich pochybeni vodicov, ci vybraniu pokut za telefon v ruke ci expirovanu lekarnicku.

Mozno by by stalo za zvazenie, ci profit statu z tohto druhu pokut od uz aj tak dostatocne ozobracenych ludi stoji za stale sa znizujucu doveru k PZ.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign