Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

V Brunovciach organizuje starostka súkromné doplňujúce voľby na poslancov, dostane za to zlatú mrežu?

Juraj KuklaDátum04. 10. 2016 21:38:43TémaBlog Juraja Kuklu
666

Všeličo som zažil  za 26 rokov samosprávneho „ blbnutia“   po celom štáte, ale k  tomuto  divadlu,  čo sa  včera odohralo,   neviem nájsť výstižné slová.  Asi  len dno samosprávy - samovlády,   dno právnej žumpy,  arogancia  neskutočná,  bezprávny štát!

  Starostka  Brunoviec  Júlia Masárová si práve,  za bieleho dňa v členskom predsedajúcom štáte EÚ organizuje  „súkromné tajné slobodné doplňujúce voľby na poslancov“. Až keď som prišiel s kamerou a zavolal políciu,  zúfalo sa snažila  „dobiť „   predo mnou úradnú  tabuľu,  vyvesiť na ňu niečo o voľbách,  aby to tam viselo pred príchodom polície.  Dovtedy tam vôbec nič nebolo, žiadne vyhlásenie doplňujúcich volieb, žiadne informácie,  no ona ich  má  potajme a po svojom  už vyriešené,  všetky termíny sú riadne a nenávratne porušené a ľudia si už pošeptávajú, že vyhrá jej nasadená kandidátka. 

Čo sa odohralo pred tým?   Riadne komunálne voľby pred dvoma rokmi  zmarili. Podvodom znemožnili kandidovať  trom nepohodlným kandidátom,  lebo im  na kandidátke  v názve politickej  strany Jána Budaja, ( teraz poslanec NRSR)  Zmena zdola, Demokratická únia Slovenska ,  chýbala čiarka za slovom zdola. Predseda miestnej vol. komisie Peter Zbudial ich okamžite „vyhodil“,  nezaujímal ho ani volebný súd. Súd rozhodol,  že toto nie je chyba pre ktorú  kandidát nemôže kandidovať, táto strana sa nedá pomýliť so žiadnou inou!  Starostka marila aj súdne rozhodnutie  a v konečnom dôsledku,  kandidovalo už len sedem kandidátov na sedem poslaneckých miest, čiže z volieb urobili  volebnú frašku a podvod.  

Čo sa ale stalo neskôr?   Jeden poslanec  Jaroslav Šutovský, sa  opil, prišiel o vodičák,   stratil mandát, no starostka  nekonala. Dokonca ho ustanovila za overovateľa zápisnice zo zasadania OZ a len vďaka novinárom,  bola prinútená konať. Jej priateľ poslanec musel odísť z hry na samosprávu-samovládu.  Vo všetkom bolo podané trestné oznámenie, no zamietacia polícia, prokuratúra je spokojná už dva roky, až po generálneho prokurátora. O hlavnom ne-komtrolórovi obce už ani nehovorím.  Žiadny trestný čin sa vraj nestal,  ani  marenie prípravy volieb, ani marenie úlohy verejného činiteľa... žiadny postih, samosprávna fraška pokračuje,  až musia byť vďaka  zásahu novinárov  5.septembra doplňujúce voľby.

  Ostané si už pozrite na tomto videu. Toto sa odohralo včera. Ako to hodnotíte?  Slobodné voľby? Právny členský predsedajúci štát? Alebo   ďalší výkon výhercu druhej ceny,  vo svetovom poháre o  najblbší, najskorumpovanejší štát na svete?

 Video:

https://www.youtube.com/watch?v=P4aKS952KRw

 


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Administrator SOL Administrator SOL | 14-10-2016 22:04:18
Vaše príspevky netýkajúce sa témy sú systematicky sťahované do archívu. Nerešpektujete autoritu administrátora, preto v prípade že budete pokračovať v spamovaní diskusie, bude Vám zablokovaný prístup do média a o Vašej činnosti bude informovaný vlastník média.
Jano | 14-10-2016 20:56:53
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Jano | 12-10-2016 19:41:11
Nie si v parlamente , ale by chcel byt!
tiez poslanec oz | 11-10-2016 19:21:51
Čo ste si zvolili to máte, vrátane poslancov oz.

tiez poslanec oz | 11-10-2016 19:21:50
Čo ste si zvolili to máte, vrátane poslancov oz.

Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 06-10-2016 18:40:39
Inak takáto kvázi starostka, ne-starostka je najväčšia záťaž pre občanov. V obci z 560 ľuďmi nás stojí cca 2000 Eur mesačne, lebo nejaký poslanci - \"ne-poslanci sprostáčikovia \" jej zvýšili plat a nevedia za čo, o 30 percent a ona za to neustále ziape že nemáme peniaze! Udelili, lebo sa to v SR robí, a aby im \"neškodzila\"? A Hlavný kontrolór \"ne- kontrolór\" tu je, aby bolo zákonu zadosť učinené, berie mesačne cca 300 Eur, asi aby nekontroloval? Veď ste videli na videu čo urobil, na otázku novinára treskol dverami, nezaujíma ho ani to, že sa maria voľby, že vôbec neboli v obci oznámené a všetky termíny sú nenávratne prepasené. Otázka znie, pre čo to tak \"u blbých na samosprávnych dvorečkoch v SR \" môže existovať? No pre tento zverský systém. Budovaný rafinovane od r. 1990, založený na korupcii odspodu až po pána .... najvyššieho .
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 05-10-2016 20:43:15
Trestné oznámenie do vlastných rúk generálneho prokurátora SR bolo dnes už podané as j s vido-dôkazom. Je tu v komentároch.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-10-2016 13:13:48
Plne chapem Jurovu bezmocnost. Bol by som na tom obdobne, mam vsak vyhodu - mimoriadne velky archiv, predsa len o par rokov nizsi vek a stale chut veci menit. Juro to postupne vzdava.

S pani starostkou som sa bavil niekolko krat - nuz, co dodat... - je svojska, pokym nenatrafi na niekoho, voci komu si nemoze dovolit vyskakovat. Predomnou zdrhla ako male dieta a video ktore nahovorila je verejnym prislubom - dobehne ju.

Volby sa blizia a ja verim, ze Juro dovtedyy poda trestne oznamenie a ze sa prislusny prokurator zbada a pochopi, ze ak nepojde cez palubu clovek ako ona, tak raz moze na zaklade NEkonania ist on...

Plati samozrejme vo vsetkych pripadoch, ktore sa NEriesenim snazia kompetentni v MENE REPUBLIKY zamiest pod koberec.
Registrovaný Juraj Kukla Juraj Kukla | 05-10-2016 11:55:26
A tu Vám prikladám aj trestné oznámenie dnes zaslané v tejto veci generálnemu prokurátorovi do vlastných rúk, aby ste vedeli ako zareagoval prosím šírte, budeme informovať: Čo sa týka \"silnejších médií tam skapal pes\" Dávajúdemagógie. Do vlastných rúk!
Generálny prokurátor SR, Jaromír Čižnár
Generálna prokuratúra SR

VEC: Oznámenie o skutočnostiach nasvedčujúcich z páchania opakovaného trestného činu marenia prípravy a priebehu volieb, marenia úlohy verejného činiteľa atď....
Vážený pán generálny prokurátor,
dva roky sa u Vás bezvýsledne snažíme zjednať zákonnosť vo veci dokázaného tr.činu, marenia komunálnych volieb v r. 2014, v obci Brunovce, kde toto „divadlo“ začalo. Z dôvodu, že prokuratúra všetko zamieta ako na páse, ( aj keď sa vinník trestnému činu priznal a zaslali sme Vám k tomu požadovaný video -dôkaz) de-facto „ presviedčate nasilu vinníka, že nič nespáchal“. Trestná činnosť z tohto dôvodu graduje do úplnej absurdity. Je to ako keby ste vyzývali takzvaných verejných činiteľov samosprávy: „Páchajte trestné činy, Vám sa nič nestane, my Vás vždy ochránime, povieme že ste nevedeli, že ste nekonali úmyselne, že sa skutok nestal, alebo že Vás neznalosť zákona ospravedlňuje a keď sa nebude dať inak a dôkazy nepustia, tak zodpovednosť za trestný čin vám prieťahmi v konaní premlčíme“.
Tu Vám zasielam úplne nový video – dôkaz o novom a pokračujúcom trestnom čine marenia prípravy a priebehu doplňujúcich volieb 2016 v obci Brunovce: https://www.youtube.com/watch?v=P4aKS952KRw
Tento nový trestný čin by sa vôbec nestal, je podľa mňa len dôsledok „zamietacej činnosti prokuratúry“!!! Starostka J.Masárová posmelená „zamietacou činnosťou “ polície a prokuratúry, si po úspešnom zmarení zákonnosti komunálnych volieb (2014) v súčasnosti realizuje akési „súkromné tajné doplňujúce voľby na poslancov OZ Brunovce“ o ktorých občanov nikto dodnes zákonne neinformoval a budú už za 30 dní. Všetky doterajšie volebné termíny spoľahlivo a definitívne odsabotovala !!!. 3.10. 2016 predvčerom, som zasiahol, a ona sa potom čosi o voľbách zúfalo pokúšala vyvesiť na úradnú tabuľu obce, rovno pred mojou kamerou, keď som zavolal políciu a vedela že je zle. Pointa je ale v tom, že všetko je to pre vaše zamietačky predošlého zmarenia komunálnych volieb 2014, ktoré dodnes vyšetrujete, (alebo už ani nevyšetrujete, od Vás už nedošlo nič, neodpovedáte!?) a dnes nie je za poslanca, ktorý stratil mandát za alkohol, náhradník. Pre to sa musia platiť náhradné voľby. V priloženom video- dôkaze to máte všetko vysvetlené.
Takže Vám týmto „oficiálne“ oznamujem, že v Brunovciach prebieha zasa ďalšie „chrapúňske“, verejné a úmyselné marenie prípravy volieb z dôvodu, aby sa za poslancov nedostali starostke nepohodlní kandidáti, aby si tam tajne mohla dať len svojich spriaznených. Ak ani za toto nevyvodíte trestnú zodpovednosť, už nikdy v SR neklamte ľudí akýmisi slobodnými voľbami, demokraciou, právom, hovorte o slobodnom volebnom podvode SR a povinnom odstraňovaní práva.
Z d ô v o d n e n i e.
Dňa 3.10.2016 som na obecný úrad Brunovce išiel zanieť písomnú žiadosť o informácie.
Spýtal som sa aj, kedy budú dodatočné voľby na poslancov OZ Brunovce. Úradníčka odpovedala, že 5.septembra 2016.
Zopakujme si genézu: Predchádzajúce komunálne voľby 2014 boli sprosto verejne zmarené, naše tr. oznámenie „zamietacia prokuratúra“ dodnes zamieta. Traja nepohodlní kandidáti boli podvodom „vyhodení“ za formálnu chybu, za chýbajúcu čiarku v názve strany za slovom zdola. Zmena zdola , Demokratická únia Slovenska, J.Budaja, za ktorú sme a pokúšali kandidovať. Súd túto chybu neuznal za dôvod na zrušenie kandidatúry kandidátom, lebo žiadna podobná takáto strana neexistuje a nemôže vzniknúť omyl. Kandidujúca starostka Masárováa jej „dvorný“ predseda vol. komisie Peter Zbudila, marili aj súdne rozhodnutie vol. súdu, kde súd rozhodol a v konečnom dôsledku pre to kandidovalo len sedem ľudí na sedem poslaneckých miest. Traja nepohodlní boli účelovo, sprosto, podvodom za túto „chybu, nezmysel“, volebným súdom neuznanú „vyhodení“ , zbavení možnosti kandidovať!!! Znemožnené bolo ich ústavné právo i právo EÚ v členskom štáte EÚ.
Jeden poslanec ktorý vzišiel s tejto volebnej frašky, sa nedávno „ ožral, stratil mandát“ a musia sa teda konať a platiť doplňujúce voľby, lebo dnes niet náhradníka. Mali byť až traja náhradníci (ale nie sú ), keby neboli predchádzajúce slobodné voľby sprosto zmarené a keby bola prokuratúra zasiahla a nezamietala až po Vás, generálneho prokurátora SR !
Čiže dnes 3.10.201 som sa spýtal na obecnom úrade Brunovce, pre čo nie je zverejnená žiadna informácia pre občanov na obecnej úradnej tabuli o vyhlásení, konaní , doplňujúcich volieb a ako ľudia majú vedieť , že môžu kandidovať, že treba nominovať členov vol. komisie atď.... Tento rozhovor som oznámil a nahrával pre účely trestného konania. Úradníčku Palkechovú som zavolal pred úrad, k úradnej tabuli, nech tam ukáže nejaký oznam o náhradných voľbách na poslancov OZ. Nenašla žiadny! Konštatovala, že žiadny tam nie je, že nič tam nikdy v tejto veci obec nedala. Taktiež som skontroloval, že ani na internetovej stránke obce nič nebolo.
Táto zvieracia, trúfalosť takzvaných verejných činiteľov v samospráve – samovláde SR , stúpa len k vôli tomu, že polícia, prokuratúra, až po generálneho prokurátora zamietala v tejto obci prvé trestné oznámenie za marenie prípravy volieb a marenie súdneho rozhodnutia vol. súdu a na usvedčených vinníkoch, za dva roky nevyvodila žiadnu zodpovednosť a tí sa veselo rehocú ľuďom do tváre! Dodnes nie je riadna odpoveď prokuratúry ani po dodaní dôkazu, ktorý ste Vy žiadali, p. generálny prokurátor, ktorým sa vtedy k činu marenia prípravy volieb a marenia súdneho rozhodnutia priznali na kameru ! Dôkaz som Vám doručil a urgoval som aj Okresnú prokuratúru Nové Mesto n/V JUDr. Jaromíra Prokeša. Takto obdobne sa tu „deje podvodné právo “ už 26 rokov, je to „vysoká škola organizovanej trestnej činnosti „!!!
K úradnej tabuli som zavolal políciu a čakal, lebo som vedel, že chcú klamať, že starostka je schopná všetkého a mal som pravdu. Úradníčka a starostka nakúkali, či som ešte tam a pokúšali sa ísť dodatočne vyvesiť nejakú informáciu o voľbách, a potom by povedali polícii, že to tam bolo. Resp. to mali s políciou tak dohodnuté? Uvedomujú si, že boli prichytení že zasa maria prípravu volieb, no keď ma zbadali stále stáť pri tabuli, zakaždým ušli ako potkani, viď. video dôkaz. Po pol hodine čakania na políciu asi o 12,00 sa k činu odhodlali aj tak. Obe spolu vyšli a pred mojou kamerou TV reportér 24, sa vrhli sa na úradnú tabuľu a vešali sprosto a trápne akýsi list A4 z dvoma riadkami, na úradnú tabuľu obce o tom, že kandidujú akýsi ich dvaja kandidáti. No aj toto je „po pohrabe z krížom“, malo to byť vyvesené podľa zákona už 1.10.2016. Privolaní policajti Matej Halák a Juraj Hruboš si potom víťazosláve odfotografovali práve vyvesený list „veď už tam je“ a na moju výzvu, aby si zabezpečili dôkazy, aby sa aspoň sa išli opýtať starostky, pre čo takto protizákonne koná, marí úmyselne prípravu volieb, to odmietli. Lebo vraj to nemôžu, že až potom !? Len spísali moju adresu, odfotili si len informáciu na tabuli, ktorú starostka a úradníčka pred pár minútami ako prišli vyvesila a že nebudú konať, aby som si podal tr. Oznámenie. „Veď Vám ho podávam! „
Vyzývam prokuratúru, Vás pán generálny prokurátor osobne, aby ste zariadili okamžité zrušenie konania týchto podvodných súkromných marených volieb, lebo na trestnom čine sa v právnom štáte ani v EÚ, právo nesmie zakladať, lebo voľby v Brunovciach pripravujú tajne, totálne protiprávnym spôsobom už druhý krát, (opakovaný trestný čin) občanom nebola obcou daná žiadna oficiálna informácia o voľbách, všetky termíny starostka a vol. komisia (asi zasa ten istý predseda komisie Zbudila?) odsabotovali a nedá sa to vrátiť späť!!! Občanom bolo zmarené:
- dozvedieť sa o konaní volieb
- zmarené boli všetky doterajšie volebné termíny
- zmarené bolo ústavné právo kandidovať v slobodných voľbách
- nebolo umožnené dať členov do vol. komisie... atď.
Všetky kroky prípravy týchto volieb, teda tejto ďalšej primitívnej volebnej frašky , boli doteraz starostkou a predsedom vol. komisie dokonale vedome a úmyselne zmarené!!!
Žiadam, aby prokuratúra aspoň teraz na „druhý pokus“ vyvodila trestnú zodpovednosť. Upozorňujem, že to je opakovaný resp. pokračujúci trestný čin, dvojnásobné účelové mrenie volieb, marenie úlohy verejného činiteľa.... (Prosím už nikdy nepoužívate na obhajobu zbojníkov, tzv. verejných činiteľov, že oni nevedeli, nekonali úmyselne a podobné somariny.) Ak ani teraz neodsúdite vinníkov a budete sa vec znova snažiť zamietnuť a z nás robiť idiotov, tak tento členský štát EÚ, sa už nebude dať nazvať ani banánová republika a dôkazy pošleme vedeniu EÚ.
Politici štátni úradníci a spol. majú „plné huby“ fráz, máte slobodné voľby, pre čo ste si ho volili, zvoľte si iného.... Takže tu to máte dokonale, názorne dokázané ako to v skutočnosti je. Okrem trestných činov, je to aj verejné odstraňovanie najzákladnejšieho ústavného práva občana, práva na slobodné voľby.
Na záver by som Vám chcel ešte oznámiť, že my Vám už z uvedených dôvodov vôbec neveríme a hnusí sa to celému národu. Pred celý list pre istotu, ako vždy, len aby bolo dané za dosť zákonu dajte, podľa môjho názoru, alebo nejaké oficiálne, iné „ zaklínadlo“ že neohováram.
S pozdravom

Juraj Kukla 61625 Brunovce 83 3.10.2016

P.S. Zasielam to doporučenou poštou do Vašich rúk, ale aj emailom, aby ste len mohli kliknúť na video-dôkaz.
Na vedomie: médiá, verejnosť, poslanci NRSR a Európsky parlament (posielať pánu prezidentovi SR, Kiskovi asi zbytočné, ten nemôže nič?)

návrh | 05-10-2016 11:48:57
malo by to odznieť aj v silnejších médiách - JOJ, Markíza, STV, nech sa k tomu vyjadria aj naši zvolení poslanci
obyvatel | 05-10-2016 09:47:58
Je toto vobec mozne? Aby sa taketo nieco dialo v nasich samospravach? To sme uz naozaj tak osprosteny ze si nechame takto kadit na hlavu? Ved toto je uz arogancia najhrubsieho zrna.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign