Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

V Bratislave dnes bolo rušno - zasahovala polícia

Miloš MajkoDátum07. 08. 2010 22:22:05TémaSpravodajstvo
Bratislava | Dnes popoludní sa v Bratislave uskutočnili dve akcie - ohlásené verejné zhromaždenia. Na Bratislavskom hrade sa pod sochou Svätopluka stretli sympatizanti hnutia UM! a iba o niekoľko sto metrov ďalej pod hradom sympatizanti extrémistickej Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽS NS) a Slovenskej pospolitosti. Práve títo nerešpektovali ukončenie zhromaždenia a následné výzvy ako starostu miestnej časti tak polície na opustenie priestoru pred bránami na hrad. Pokúšali sa dostať na hrad. Následne polícia zakročila a niekoľkých pravičiarov vrátane Mariána Kotlebu zadržala. Zároveň bol zadržaný aj aktivista Alojz Hlina. Na jednotlivých zhromaždeniach prišlo k diskusiám a výmene názorov viacerých okoloidúcich a náhodných prizerajúcich sa. Z dôvodu objektivity prinášame foto a video reportáž bez komentárov. Upozornenie: Noviny nenesú žiadnu zodpovednosť za vyjadrenia aktérov zhromaždení. Všetky vyjadrenia boli prezentované verejne, na verejnom priestranstve a za účasti polície. Noviny sa nestotožňujú s jednotlivými vyjadreniami, názormi a uverejnením reportáže si plnia úlohu výlučne spravodajskú.

Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie























































































































































































































Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Ľubomír Veselický | 11-08-2010 21:03:39
Anonymovi z 9.8.2010 22:42! Ešte šťastie, že sú tu aj fotografie z nádvoria hradu. Dva transparenty a možno až 10 ľudí, ktorí "stopovali politizáciu umenia a neonacizmus" , či požadovali Slovensko bez fašizmu. Vysvetliť ako možno umenie politizovať vystavením sochy Svätopluka, tak to bude na dizertačnú prácu. Tá druhá partia, žiadala to, čo už je. Slovensko nie je fašistický štát. Všetci ostatní na nádvorí boli turisti a obyčajní občania, ktorí sa nestačili čudovať, čo tam tí cca desiati, či dvadsiati okolo zmienených transparentov chcú. Neberiem na ľahkú váhu rozhodnutie veliacich z PZ. Mali svoje inštrukcie a zákon. Ale očakávať, že sa Hlina pustí päsťami do Kotlebu je dosť pritiahnuté za vlasy. Hlúposť bola povoliť v jednom čase dve zhromaždenia ideologicky rôznych skupín. V tomto Staré mesto zlyhalo. V sobotu mohli povoliť jedno, v nedeľu druhé a nemusel byť žiadny cirkus. Nemuseli byť v pohotovosti stovky príslušníkov poriadkových zložiek, všetko mohlo prebehnúť v tichosti. Ale išlo o to, aby sa čosi dialo. Preto tvrdím, že to bolo divadlo. A najviac komparzistov v uniformách sme zaplatili my všetci. Uznávam, že prejavy neonacizmu treba potierať. Vymleté hlavy trest v zmysle platného zákona nepresvedčí. Osobne by som každému, kto sa takto na verejnosti prejaví nariadil denne po dobu desiatich dní absolvovať prehliadku niektorého vyhladzovacieho tábora. So stravou, ktorú dostávali väzni.
Miloš Majko | 10-08-2010 12:39:27
Pre anonym 10-08-2010 06:22 - zial, mylite sa. Skuste si vypocut videozaznamy - tam najdete vsetky informacie od tych najpovolanejsich - organizatorov zhromazdeni. Osobna otazka - zvyknete diskutovat vzdy pod materialmi, ktorych obsah nepoznate? (Dakujem za odpoved)
pre 10-08-2010 06:22 | 10-08-2010 08:32:12
Nehľadajte za tým vedu. Nemôžem si pamätať všetky fakty, s ktorými som prišiel do styku. Že som si zapamätal práve kotlebovcov nie je náhoda, sú totiž dávno mediálne známi. Ale ak na tom trváte, po dovolenke Vám napíšem aj meno zvolávateľa druhej akcie. Ale musíte si počkať do septembra... Čo sa týka podpory zachovania sochy Svätopluka, môžete mi veriť, že obe strany neprišli podporiť rovnakú myšlienku. Pri soche Svätopluka boli mimovládne organizácie, ktoré protestovali, okrem iného, proti extrémistom, v tomto prípade proti kotlebovcom. Nešlo tu ani tak o Svätopluka, ale o riziko stretu dvoch opačne zmýšľajúcich skupín. Bol tam napr. známy aktivista Alojz Hlina, ktorý sa netají odporom voči extrémistom a tu bol celý kameň úrazu, ak by prišlo k stretu účastníkov dvoch rôznych zhromaždení. Samotná socha je len zastierací manéver, skutočný účel zhromaždení je o inom. Pre políciu je úloha jasná - nepripustiť stretnutie účastníkov dvoch rôznych zhromaždení. Nič viac. Inak stačí si "vygugliť" nejaké články k týmto akciám a celkom sa dá z nich pochopiť o čo v skutočnosti išlo. Ďakujem za pochopenie.
Pre anonym | 10-08-2010 06:22:24
Je zaujímavé,že kotlebovu skupinu viete pomenovať,no drukú nie.Už z toho je vidieť na koho bola akcia zameraná.Aká pozornosť odpolície,aby si tieto skupiny neublížili.Myslím,že prišli obidve skupiny podporiť zachovanie sochy Svätopluka na hrade.Ak sa mýlim,tak sa ospravedlňujem.
príspevok nižšie | 09-08-2010 22:43:37
je pre p. Veselického
anonym | 09-08-2010 22:42:29
Môžete si byť istý, že v rovnakom čase sa konali dve rozličné podujatia - jedni boli kotlebovci, druhí (meno zvolávateľa momentálne neviem) boli pri soche Svätopluka. Celé bezpečnostné opatrenie sa zameralo na to, aby nedošlo k stretu týchto dvoch skupín. Pokiaľ tomu stále neveríte, s tým neurobím nič. Mám k dispozícii rozkaz riaditeľa KR PZ v BA, viem o tom niečo... Ak organizátor žiada o organizovanie podujatia, jasne sa vymedzí miesto, kde sa bude konať. V prípade kotlebovcov bolo dané tam, kde ste to mohli vidieť na videozázname. Ak chceli ísť ďalej, nebolo by to v súlade s povolením, ktoré vydalo miestna časť Staré Mesto. Preto nebolo treba Kotlebovi vysvetľovať prečo nemôže ísť ďalej, pretože vedel kde sa má zhromaždenie vykonať. Čo sa týka striehnutia na to či niekto zahajluje, dovolím si pripomenúť, že tieto otvorené prejavy k fašizmu sú trestným činom na čo doplatil už nejeden nezrelý nácko. Je mi ľúto, že dokážete zľahčiť, že si niekto len tak spáchal trestný čin zdvihnutím pravice a je tam toho, veď iní zas kradnú. O kradnutí politikov tu momentálne nie je reč, to je iná téma. Ibaže Váš spôsob rétoriky napovedá, že pravdepodobne chcete odviesť pozornosť od primárneho problému.
Ľubomír Veselický | 09-08-2010 17:15:55
Anonymovi z 8.8.2010 o 21.36! Fakty. Dôvod pre nevpustenie Kotlebovcov bol formulovaný ako neohlásené zhromaždenie pri bráne hradu. Nik zo zasahujúcich nepovedal, pán Kotleba, nemôžeme Vás pustiť k Svätoplukovi, lebo je tam iná skupina ľudí, ktorý protestujú proti jeho umiestneniu a mohlo by sa stať, že by na Vás zaútočili. Vami uvádzaný dôvod tieto fakty nepotvrdzujú. Pokiaľ ma niekto nepresvedčí, že sa v čase, keď bol Kotleba so svojou partiou pred bránou hradu, pri Svätoplukovi sa vyskytovala iná (a chcem vedieť aká konkrétna) skupina, tak sú to iba vymyslené, teda nepravdivé dôvody. Celé je to maškaráda. Sledujem pochody týchto roduverných. Keby im médiá prahnúce po záberoch bitiek a útokov nerobili perfektnú reklamu, tak by si ich nikto ani len nevšimol. Tie reči, že potiaľto môžete ísť, ale sem už nie, a striehnutie na to, či niektorý s tých zaangažovaných zahailuje, to sú iba povinné jazdy našich politikov, aby "svetu" ukázali, ako sa dokážeme brilantne vysporiadať s extrémizmom. A zatiaľ, čo sa takto predvádzame, biele goliere v čiernej a šedej ekonomike dávajú do kolien štát ako celok. Divadlo v Bratislave skončilo, o niekoľko dní bude iné. My prinesieme čerstvé správy o tom úžasnom spoločenskom pohybe, ľudia si počítajú a s vedomím, že na veci aj tak nič nezmenia, počkajú na ďalšie senzácie.
slavmiro | 09-08-2010 16:29:09
Pan Majko, nechapte to zle, nespochybnujem obsah a poslanie media, len kvantita fotografii sa mi vidi tazko ztravitelna. Inac klobu ddolu. Uznavem ze ste nemohli byt vsade. Nech sa vam dari v tom co robite.
Igor Lehocky | 09-08-2010 15:17:32
Kotleba má proste smolu (zatiaľ),že je radikál,možno inak povedané extrémista a to už je problém,lebo extrémizmus ako fenomén v krajinách EU nemá miesto,lebo je nebezpečný.Inak povedané,keby Kotleba hlásal to isté čo hlása aj teraz,ale našiel prijateľné formulácie,diplomatický jazyk,kultivované prostriedky na komunikáciu,možno už teraz by sedel v NR SR.On tam podľa mňa aj tak skončí,každý jeden policajný atak proti nemu z neho v konečnom dôsledku v očiach občanov SR robí "prenasledovaného za pravdu",lebo mnohé veci,ktoré hlása sú proste pravdivé a to už je iná káva.Ked na to sám príde a zobere veci z iného pohľadu,možno z neho bude veľavážený politik.
Miloš Majko | 09-08-2010 13:14:43
52 minut publikovaneho zaznamu. Keby sa jdnalo o priamy prenos, tak by islo o cas asi 2 x taky dlhy. ;-)
Miloš Majko | 09-08-2010 13:09:56
Dovolim si poziadat Vas o oznacenie jedneho jedineho media, ktore prinieslo tak ucelenu video a fotoreportaz z obidvoch verejnych zhromazdeni, ako my. Priniesli sme rozhovory, nezostrihane zabery na zakrok PZ vcitane vyzvy na rozpustenie zhromazdenia, cely prihovor Kotlebovcov i atmosferu pri soche Svatopluka. Vsetko bez akychkolvek komentarov, bez uceloveho zasahovania do videozaznamov. Budte objektivny, ziadam konkretne - oznacte jedno dalsie medium. Dakujem.
slavmiro | 09-08-2010 12:53:43
kde je tich 200 ucastnikov pod hlavickou UM! ako informovali niektore printove media? :) Redakcia: Fotiek v tejto galerii je prilis, ja by som zverejnil z nich tak 1/10, najsilnejsich momentov. Ta vypovie rovnako dobre, efekt bude vyraznejsi. Este mi tu chyba zopar zaberov z chovania sa sympatizantov UM! voci narodne citiacim dochodcom. To bol prejav neucty a netolerancie.
pre niekto | 09-08-2010 11:01:35
Ty fakt nedokážeš prečítať celé ustanovenie zákona? To nebolo nevyhnutné pre bezpečnosť štátu, ale pre udržanie verejného poriadku. To je tiež jedna z možností, treba čítať ďalej, nielen prvý dôvod. Dôvod ti udávať policajt nemusí, to je pravda, podstatné je, aby ten dôvod bol zákonný. Ako vidíš zákon to umožňuje. Ešte sa niečo spýtaj, vysvetlím ti.
niekto | 09-08-2010 09:57:36
A bolo toto nevyhnutné pre bezpečnosť štátu ? To ťa môže každý policajt na uliciach komandovať a ani nemusí udať dôvod... no vlastne to sa aj deje.
pre niekto | 08-08-2010 23:08:52
Dnes som ti už odkázal, že ak niečo komentuješ, najprv si o tom niečo naštuduj. Keďže si nedáš povedať a ukazuješ tu naďalej svoju právnu neznalosť, prečítaj si toto: § 27 zákona č. 171/1993 Z. z. o Policajnom zbore Oprávnenie zakázať vstup na určené miesto alebo prikázať zotrvanie na určenom mieste Ak je to nevyhnutné pre bezpečnosť štátu, udržanie verejného poriadku, ochranu zdravia alebo ochranu práv a slobôd iných osôb, policajt je oprávnený každému prikázať, aby a) v nevyhnutne potrebnom čase nevstupoval na určené miesto, ani sa na ňom nezdržiaval, b) na nevyhnutne potrebný čas zotrval na určenom mieste. Do tretice ak niečo napíšeš, skús nájsť v tvojich slovách nejakú právnu oporu. Ale radšej už nepíš nič, už si sa dostatočne prezentoval.
niekto | 08-08-2010 22:44:52
Zhromaždenie bolo rozpustené dávno pred zásahom poície. Marián Kotleba aj Marián Mišún ho rozpustili vyslovením o rozpustení cez megafón. Čiže všetci čo išli na hrad mali na to právo-to isté ako keby tam napríklad nevpustia žiakov zo školy...
anonym | 08-08-2010 22:29:10
*yes*
Miloš Majko | 08-08-2010 22:23:50
Policia nezasahovala ani na jednom z povolenych zhromazdeni. Az nasledne, ked zazneli riadne vyzvy na rozpustenie v tom case uz ilegalneho zhromazdenia. Nemienim polemizovat nad tym, ci bol zasah rozhodnutim spravnym, to je vecou inych. No je potrebne uvedomit si, ze zasah poriadkovych jednotiek ked je k nemu dany rozkaz ci sa nam to paci alebo nie, musi byt natolko razantny, aby nim bolo mozne v co najkratsom case zvladnut vytrznikov. Policajti nemozu riskovat stav, kedy sa situacia vyvinie tak, ze bude zvladnutelna tazko, pripadne nebude zvladnutelna vobec. Davova psychoza moze vyvolat napr. nicenie majetku inych, ohrozovanie bezpecnosti ludi, ktori so zhromazdenim nemaju nic spolocne a pod. Zasahujuci policajti sa v podstate nemaju co zamyslat nad tym, ci je zasah opravneny. Za zasah nesie vyslednu zodpovednost velitel zasahu a jeho nadriadeni.
anonym | 08-08-2010 21:36:20
Ešte aby som nezabudol - pri soche Svätopluka prebiehalo iné zhromaždenie. Jeho účastníci majú iné myslenie ako kotlebovci a účelom všetkého bolo zabrániť stretu ľudí týchto dvoch zhromaždení. To je teda dôvod, prečo sa niekomu bránilo ísť pokloniť sa Svätoplukovi, pretože by nezostalo iba pri tom klaňaní. Je smutné, že inteligentný človek toto dokáže nazvať štátnym terorizmom. Keby sa pri soche Svätopluka strhla mela čo by ste písali potom? Že policajti zlyhali? Venujte sa radšej práci poslanca MsZ, v Seredi máme svoje problémy. ;-)
pre p. Veselického | 08-08-2010 21:29:52
Koľko policajtov podľa Vás malo byť nasadených na 100 prívržencov Slovenskej pospolitosti? Presne 100? To nie je férovka, tam sa musí naisto počítať s tým, že sa v prípade potreby spacifikujú čím skôr. Okrem toho bezpečnostné opatrenie sa chystá niekoľko dní dopredu a vtedy nik, hoci aj na základe operatívnych informácií, nedokáže presne odhadnúť, koľko demonštrantov príde. Preto sa počty policajtov "nastavujú" tak, aby nebol problém v ich nedostatočnom množstve. Nemôžu predsa v deň konania zrátať kotlebovcov a 100 policajtov pošlú domov so slovami, že ich tam vlastne nebude treba, lebo budú bojovať muž proti mužovi, aby mal každý jedného súpera.
Pre p.Veselický | 08-08-2010 15:38:45
Nie som si istý,či Dr Tiso mohol inak.A čo prezident veľkého Polska?,veľkej Francie?veľkého Maďarska?Čo mohlo malé Slovensko?Vtedy to bolo tak,že inak byť nemohlo.Nechajme to na "mladých historikov",niektorí by najradšej aj SNP vymazali z dejín Slovenska. Ale čo po vojne? Pchali sme sa dozadku Rusom a teraz USA.A tak to bude stále.
Ľubomír Veselický | 08-08-2010 12:13:12
Kotlebu nemusím a rovnako ani Dr. Tisu. Je ale faktom, že Tiso bol, keď bol, tak sa musel narodiť, a ak sa narodil v konkrétnom dome tak vôbec nerozumiem, prečo tento fakt nemôže byť na tomto dome zvýraznený nejakou tabuľou. Z dejín Slovenska prvého prezidenta Slovenského štátu nik nevymaže. Rovnako ako nikto nevymaže jeho spoluprácu s Hitlerom, súhlas s deportáciami židov. Zákrok proti Kotlebovi je excelentným príkladom štátneho terorizmu. Ak policajti chceli udržať poriadok stačilo pustiť Kotlebu k Svättoplukovi samotného, ten sa tam mohol uklańať do nemoty, a keby bol vyuklaňaný a vrátil sa pred bránu hradu mohol sa ísť klaňať individuálne ďalší. Z videa je zrejmé, že polícii nešlo o poriadok, ale nájsť zámienku na zadržanie Kotlebu. Už iba nasadenie najmenej dvesto policajtov proti skupine cca 100 prívržencov Slovenskej pospolitosti svedčí o enormnom záujme štátu dusiť tých pár roduverných pri každej príležitosti.
Miloš Majko | 08-08-2010 11:04:32
rasta 08-08-2010 07:18 - ake fotografie Vam tam chybaju? Podla toho co pisete, videli sme to iste. Dohromady mam 930 foto a asi hodinu zaznamu.Material je bez komentarov a na server sa uploaduju este 2 videa. Ak mate k dispozicii nieco ine, boli ste sikovnejsi - dajte vediet. Radi zverejnime.
Johny | 08-08-2010 10:55:06
...skoda, ze tieto deti nezazili 2.sv vojnu, skoda ze nezazili, ako im deportovali rodinu a sami neboli deportovani, skoda... Oslavovat fasisticky stat je chore... Samozrejme, co sa tyka nackov, tak to su ludia, ktori trpia komplexom a potrebuju sa niekam zaradit...
anonym | 08-08-2010 08:09:24
Niektorí si tu mýlia demokraciu s anarchiou. Zákon o zhromažďovacom práve jednoznačne stanovuje podmienky za akých sa zhromaždenie môže konať, práva a povinnosti účastníkov, obce, organizátorov atď. Pokiaľ sú porušované ustanovenia tohoto zákona, zhromaždenie môže byť rozpustené. Je takmer 21 rokov po revolúcii, tak si niektorí uvedomte, že aj v demokracii treba dodržiavať zákony. Všetko je upravené zákonmi, o ktorých však nemáte ani šajnu a všetky blbé komentáre sú na úrovni krčmových rečí, pretože komentujete niečo o existencii čoho ani netušíte. Pre "niekto" - slobodu zhromažďovania ústava síce zaručuje, ale len zhromažďovanie pokojné. Zároveň sa v ústave uvádza, že podmienky zhromažďovania ustanoví zákon. Takže ak na niečo poukazuješ, skús to citovať presnejšie a hneď to má iný význam. Radšej nerob výklady ústavy. Ak niečo komentuješ, najprv si o tom niečo naštuduj. Inak to vyzerá dosť úboho a robíš zo seba len blbca.
m | 08-08-2010 07:35:49
pre rasta 08-08-2010 07:18 taky tu uz raz bol, a tiez svoje nazory schovaval za podporu pracujucich ludi. A bol v NSDAP. Nackovcom mali nalozit na hlavu. Bolo by o par blbov menej.
rasta | 08-08-2010 07:18:23
Kotleba sa darmo snazi ked tupy Slovensky narod nechape princip jeho prejavu ved hovori za vsetkych pracujucich ludi a tento stat sa ho snazi co najviac kompromitovat aby nedoslo k niecomu Slovaci zobudte sa ved robite cely zivot len na to aby sa tie cierne brucha mali dobre. Osobne som bol na tomto stretnuti nie ako sympatizant ale skor ako zvedavy clovek ktory to chce vediet z prvej ruky a bolo najviac humorne ked 5 policajtov naskakalo na stojaceho Kotlebu ktory mal ruky v bok a nevedeli ho sputat tak aj takychto policajtov plati tento system Pan Majko vase fotky opet vystihuju vsetkop co treba len negativa ale normalny clovek si vsimol aj tych vypasenych a starych policajtov bola to fraska *loony*
Pre niekto | 08-08-2010 06:34:12
Povolenie na verejné zhromaždenie a prejavy majú len buzeranti a lesbičky.Smiešne nie? Aj taká demokracia je na Slovensku!
niekto | 07-08-2010 23:16:14
Sloboda zhromažďovania a pohybu je zaručená v tejto ústave alebo policía znovu porušila zákony SR ?
Miloš Majko | 07-08-2010 22:25:28
Video z obidvoch verejnych zhromazdeni, zasahu policie pred vstupom do hradu, zadrzania Mariana Kotlebu a dalsich sympatizantov krajnej pravice, rozhovorov nahodnych okolostojacich a zhromazdenia pri soche Svatopluka, sa uploaduje na server.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign