Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Úprimná vďaka za vašu dôveru. - AKTUALIZOVANÉ

Miloš MajkoDátum05. 11. 2017 06:12:36TémaVoľby do VÚC
200

Je neskorá noc / skoré ráno a máme tu kompletné výsledky volieb do  VÚC 2017.  Čo napísať?

V prvom rade naozaj moje úprimné ďakujem všetkým občanom, ktorí si uvedomili, ako je v demokracii neskutočne dôležitý úplne každý hlas. Zároveň srdečne ďakujem  voličom, ktorí  prejavili dôveru mojej osobe. Napriek chýbajúcim asi 90 hlasom nevyhnutným na získanie postu poslanca  VÚC Vás ubezpečujem, že na transparentnosti samospráv budem pracovať rovnako odhodlane a intenzívne, ako doteraz.  Aj keď táto činnosť nie je mojim povolaním, ale skôr "koníčkom", robím ju s rešpektom a vo viere, že raz pravda, právo a spravodlivosť zvíťazia. A nie, nepovažujem to za frázu. Dôkazom je už víťaztvo  Jozefa Jofa Viskupiča a de facto drvivá porážka súčasného vedenia VÚC. Ľudia si zvolili zmenu  a tá presne podľa predpokladov prišla zdola.

V druhom rade srdečne ďakujem manželke Monike a synovi Deniskovi, ktorí aj keď to je niekedy naozaj ťažké, stoja pri mne a podporujú ma. 

No a na záver ďakujem  spolukandidátke Janke Hanuliakovej, vytrvalej aktivistke z Abrahámu. Už dnes vieme, že spoločnými silami budeme mimoriadne osožní pre budovanie slobody a demokracie v našom regióne.

Môj zisk  3 386  hlasov nehodnotím len ako vysvedčenie vystavené mi za dlhoročný zápas o transparentnú a občanom otvorenú samosprávu, ale aj za povzbudenie všetkých  občanov k ďalšej aktivite pri domáhaní sa práv všade tam, kde sú nám arogantnými volenými zástupcami systematicky upierané. Občan nemôže byť na poslednom mieste a to si po včerajšku nepochybne uvedomilo  viac ľudí veriacich v svoju nedotknuteľnosť z dôvodu moci a krytia práve tou ich politickou stranou.

Opätovne zdôrazňujem svoju hrdosť na to, že voličské hlasy som nemusel získavať podvodom, manipuláciou, zneužívaním ochrannej známky akejkoľvek strany či rozposielaním SMS počas volebného moratória s "návodom" koho majú ľudia voliť

Priatelia, na záver snáď poznámka - tak ako pred štyrmi rokmi aj teraz nám voliči južnej časti nášho okresu ukázali, ako funguje demokracia v praxi. Opätovne nízka volebná účasť v Slovenskej časti okresu a výsledok ktorý priniesla,  na najbližších 5 rokov pre okres a náš región neveští nič dobé. Poučíme sa konečne z vlastných chýb?

- - -

AKTUALIZOVANÉ     08.11.2017

Tak ako v minulom roku, aj v tomto dobrovolne a nad rámec zákona  zverejňujem výdavky na kampaň spojenú s mojou kandidatúrou na post poslanca  VÚC.

Náklady:

Pred voľbymi sme 4 kandidáti na poslancov a kandidát na župana  vydali  8 stranové predvolebné noviny v náklade  30 000 ks. 26 000 ks sme nechali distribuovat do poštových schránok v obciach a mestách  Slovenskej časti okresu. Na všetky náklady sme sa skladali rovným dielom piati a všetko bolo financované cez transparetný účet. Na účet som z osobného účtu poukázal   350 Eur.

Na vlastné náklady som si nechal vytlačiť najskôr 3 billboardy (dva malé a jeden Euroformát) a zabezpečil som si ich výlep dodávateľsky. Za ich tpač a výlep som zaplatil 150 Eur. Nakoľko došlo k strhnutiu dvoch malých plôch, doobjednal som dva výlepy a za ne som dodatočne vrátane cestovného zaplatil  70 Eur. Takmer celú čiastku si v rámci reklamácie účtujem od realizátora výlepu.

Na vlastné náklady som si nechal vytlačiť   20  letákov formátu A3 a 30 letákov formátu A4. Cena: Necelých 40 Eur.

Na vlastné náklady som si nechal vytlačiť 800 kruhových samolepiek v cene 100 Eur. Tieto som však z obavy ich zneužitia nerozdal a budú skartované.

Grafické podklady rovnaké pre všetkých kandidátov dodala reklamná agentúra pracujúca pre koalíciu, ktorá mi poskytla verejnú podporu. (nie finančnú)

Týmto verejne vyhlasujem, že všetky náklady spojené s kampaňov aj v roku 2017 som hradil zo svojich osobných finančných zdrojov, čím nie som nikomu  ničím zaviazaný.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Občan | 09-11-2017 20:37:09
Otázka
Koho budeš voliť l?
Komunistov a ŠTBakov
Odpoveď
To je jasné, ale z akej strany?

Porušil si moratorium?
Nie len som poielal SMS ky
A Ty?
NIE
Ja SMS ky a e -maily a bilboardy a noviny a plagáty
A si tam?
Ja? Veď ja som tam nechcel isť,som to deklaroval koľkokrát,ě ja vlastne nebudem kandidovať.


naopak | 09-11-2017 20:31:09
...voliť. Ale do toho vstupuje účasť a zdielanosť SOL.
To je ale len matematika - ako preraziť v kom. voľbách je iná vec. Ja by som Vám hlas dal. Nie ste síce žiadne terno ale ani bez urážky blbec. Lepší ako 50% ostatných.
naopak | 09-11-2017 20:23:01
...tak sme tu pán Majko. Ak sa nechcete poučiť od víťazov tak trochu čísiel. SOL je médium kde: 1/3 respond. Vás zbožňuje, 1/3 Vás nenávidí a 1/3 ste ľahostajný. Ak má Sereď cca 14 tis. voličov tak cca 4600 by Vám hlas dalo ak by išli vo
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-11-2017 16:25:15
Vy ste tam asi fakt padnuti na hlavu. Uz som Vam napisal, aby ste sa nesnazili namotavat ma do Vasich primitivnych hier a chrapunskych anonymnych ponizovaciek.

Nebudem opakovat viac krat - zariadte sa.
Pokrytec a klamar | 08-11-2017 15:37:24
Macho jak vyšitý lepšie vyšinutý. Smiešnotragicke pre neho jako sa chcel najskor akože nezávisle cez podpisy dostať za poslanca VUC. Potom bol zrazu veľký Smerak, potom bez súhlasu predsedu Hlinu a predsedníctva KDH cely kdhak.. no ved prečo nie? Ved nedávno bol OKS,SNS a ktovie čo ešte. Cele to ma chlapec Adrik na vode no myslel si že ked mu od mladi prechádzali zlodejiny v škole,lúpeže MŠ,fet,cudne liečenie,kupovanie hlasov v komunálnych volbach za starostu atď atď že zastrasi cez predrazeneho obecného právnika p. Majka a ostatných obcanov? To tažko.
pre anonym | 08-11-2017 15:30:26
Pekne si to napísal aj opísal všetko,čo robí p.Majko.Tak nech to robí aj nadalej nie?
nevzdávajte to | 08-11-2017 15:08:32
a zajtra na hrad! Za tie roky už mohol byť vládca vesmíru, či?
SMS v čase moratória? Smiešne. Nejde o trestný čin.
Čo ak niekto /protikandidát/ zverejnil neverejnú komunikáciu /SMS/ bez súhlasu dotknutej osoby?
Anonym | 08-11-2017 14:48:20
Majka má mlčiaca aj nemlčiaca väčšina pekne v paži aj s jeho oznámeniami. Šúry ho preskočil a nepomohlo mu ani toľko strán za chrbtom že až. Hlavné že pred časom písal jak nebude kandidovať do samosprávy a teraz do VUC konským cvalom. Čo sa prihodilo?
anonym | 08-11-2017 13:26:51
Čítam tu diskusiu a vidím ako pán Majko stúpil na citlivý otlak nedotknuteľným v meste.Majko si robil kampaň od pondelka večera do stredy a prekrúžkoval smerákov,snsákov,Macha sa tak zamotal až sám nevedel za koho kandiduje a aj primátora Galanty.Známych policajtov a bol by aj Šúryho,keby nerozposielal v moratóriu esemesky ešte aj protikandidátom.Ale tie posielalo viac smerákov.Možno niekto pochopí a podá podanie na políciu.Majkomá podporu ľudí a každý deň mu stúpa pričinením hlavne primátora a všetkých jeho riťolezov.Majko vedel kde je pravda dávno a poslanci nechceli vidieť.Prečo?????PánMajko nevzdávajte to čím vás viac nenávidia,tým je jesnejšie že idete správne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-11-2017 19:30:33
naopak | 07-11-2017 18:44:50 | - zastavate nazor, ze je treba ist k Surymu na skolenie, ako sa to robi?
naopak | 07-11-2017 18:44:50
Je úsmevné ako tí čo prehrali okamžite hodnotia tých čo vyhrali. To je ok, je to také slovensky ľudské. A to vyplakávanie kto za to všetko môže - Soros, Trump, Fico, Dzurinda...
Ale mám pre vás dobrú správu: na budúci rok sú komunálne voľby kde sa môžete znovu predviesť.
A záverom jednu radu...zadarmo.
Ak chcete v budúcich voľbách uspieť objednajte sa starostovi Šúrymu (Smer) na školenie ako sa to robí. Len on presvedčil 52 % voličov Dolnostredanov aby zdvihli riť a išli mu dať hlas. A stalo sa to napriek tomu, že Smer nezadržateľne nastúpil na trajektóriu konca svojej nadvlády. No konečne (pozn. autora)
Peter | 07-11-2017 18:28:02
lexa ,lexa presne ako píšeš.A páči sa mi že sa toho doslovne držíš že lexa........
lexa | 07-11-2017 17:42:44
ešteže tu máme voľnú diskusiu bez nutnosti registrácie a každá k.k.tina je anonymná, som zvedavý kto by sa podpísal vlastným menom pod tieto výplody retardovaných a zakomplexovaných úbožiakov..
Peter | 07-11-2017 17:38:34
Ale však Majko je už vyriešený.Je tu ešte niečo riešiť?Ale predsa,stačilo pár desiatok hlasov a ani to sa nezadarilo.
Anonym | 07-11-2017 16:51:02
Prorok majko rieši Luntera. Radšej by sa mal zamyslieť prečo pohorel vo voľbách druhýkrát. Karma dobieha ľudí za skutky.
Skutočnosť.
Do ciela prišiel na prvom mieste Šúry, druhý bol Majko
Objektívne noviny Majko bol druhý, Šúry predposledný.
Ohromujúci úspech,všetci riešme Luntera.Ha, ha
re pre gulak | 07-11-2017 16:32:28
A?Teraz sa zahľad do budúcnosti.Odrazový mostík pre jeho firmu ,ktorej je jediným vlastníkom je potencionálne VUC a aké peniaze mu to vynesie?Na plat úradníka nie je odkázaný,to máš pravdu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-11-2017 08:47:02
Vyhlasenie p. Luntera o zamestnani rodinneho prislusnika na urade povazujem za jeho DRUHU ZASADNU CHYBU. Prvou podla mna bolo NEodmietnutie podpory od strany SMER-SD.

Bud zasady, alebo otazka - co mozeme cakat dalej?
gulak | 07-11-2017 08:40:30
p.Halo..ešte raz a len pre Vas..Kotlebovcov vyčítali,že si v urade zamestnavaju svoju rodiny..v predvolebnom boji mu to neustale opakovali..teraz po volbych nový župan si zamestna tiež svojho rodinneho prislušníka a naraz je to v poriadku a logicke..čiže naražal som na dvojaký meter posudzovania..nič ine a nič ine ..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-11-2017 08:23:04
Váš volič | 06-11-2017 15:06:24 | - vazim si Vas nazor a hlavne pomerne podrobnu analyzu mojho programu. Napriek rozdielnym nazorom na niektore veci je na skodu, ze ste sa pod material nepodpisali. Ako som uz napisal, budem sa mu venovat blizsie a rad by som ho presiel s Vami osobne. Kedze ja na Vas kontakt nemam, pozyvam Vas tymto na stretnutie. Kludne sa ohlaste telefonicky, e-mailom alebo osobne. Predpokladam ze viete, kde ma najdete.
Halo | 07-11-2017 08:16:19
Samozrejme,že som mal na myslí pán Gulak.
Halo | 07-11-2017 08:15:19
Pán tulák,s tym,že niekto zamestná svoju blízku osobu,mame problémy len na Slovensku,nikde inde to nikoho nezaujíma,hlavná vec,že si svedomito robí svoju prácu a je prínosom pre urad.Ak,ale niekto dostane poistenie,bez veskereho vzdelania a kvalifikácie,to je niečo iného.Treba každý prípad brat individuálne.
zvonar | 07-11-2017 07:40:16
Opat tvoja zla ANALyza. Nepísal som to ja, pisem vzdy pod mojim nickom. To je fopa ty prakkt, však? ;)
pre pre gulag | 06-11-2017 21:33:46
to urcite pise ten debilko zvonar,slnieckarsky ANALnik.
gulak | 06-11-2017 20:39:21
Jasne,u Kotlebu to bol problem u inych je to logicke..
anonym | 06-11-2017 20:29:03
Na tom nie je nič čudné, nenechá si tam kotlebových ľudí. To robí každý. Mňa bude zaujímať kto všetko sa strčí na VÚC do Trnavy.
gulak | 06-11-2017 20:25:19
Mne je jedno,kto je jeho syn,ide o princip,mal to povedat pre volbami..
pre obyvatel 2 | 06-11-2017 193551 | 06-11-2017 20:15:16
no co, pozrel si si videa na tvojho smerspasitela a ostalo ti na vracanie?
pre gulak | 06-11-2017 20:08:32
A vies KTO je jeho syn? Takyto clovek moze byt pozehnanie pre VUC. Urcite to nie je niekto odkazany na par grosov :-)
predpokladam, ze zaraba viac, ako ma cela VUC dokopy na platy...
https://www.etrend.sk/trend-archiv/rok-2017/cislo-34/vyvijame-algoritmus-ktory-sa-bude-ucit-ako-clovek.html
gulak | 06-11-2017 19:41:30
Je zaujímave,že tu niektorí občania,hned vedia,že novy trnavský župan,bude šafariť tak isto,ako ten starý župansky dinosaurus..a je par dní po volbach a novy B.B. župan,už hovorí,že chce v urade svojho syna,čiže začína robiť to,čo vyčítal Kotlebovi
obyvatel 2 | 06-11-2017 19:35:51
Veru máš pravdu obyvatel 1.Stále tu zajebávaš a ventiluješ svoj chorý mozog.To vám aj z Cajly dovolia sestričky sem prispievať ?
obyvatel 1 | 06-11-2017 19:14:02
A nie je skor vysmech od Fica pre celu politicku kulturu a celemu narodu toto?

https://www.youtube.com/watch?v=Wkbs6FPAW68

https://www.youtube.com/watch?v=uSA3zqBqUbw
Halo | 06-11-2017 18:38:25
\"Olano\"je niečo,čo môže existovať len na Slovensku.Bez kontroly,žiadna základná,o všetkom rozhodnú 4.ludia,je to proste unikát.4.ludia a ostatní sú hostia,a používajú tento fenomén,ako odrazovu základňu pre svoje osobné ambície.Zrejme to zákon dovoľuje,,ale je to výsmech celej politickej kultúry.To nie je strana,to je rodinný podnik.
obyvatel 1 | 06-11-2017 18:25:39
Ked to tu tak citam sa mi zda, ze niekomu uz z tej volebnej a zivotnej frustracie riadne zajebava a neustale si tu musi ventilovat svoj chory mozog.
havran | 06-11-2017 18:11:16
Keby som nemal dlhoročné životné skúsenosti, tak by som sa možno aj tešil politickej aj generačnej výmene v našom TSK.Ale vie mi niekto povedať,že čo sa vlastne zmení z pohľadu obyvateľstva Serede a okolia,keď tam máme iba starostu Ľ.Šúryho,aj keď je on veľký bojovník ?Zrejme sa iba presunú toky peňazí namiesto smerákom k neobyčajným obyčajným ľuďom.Závidím mladým a neskúseným junáčikom ich eufóriu z víťazstva Matovičovej úderky.A vlastne polovica členov OĽANO sa stalo županmi,taký úspech tu ešte nemali ani tí najkutejší boľševici,gratulujem a verím v krajší zajtrajšok.
pre Váš volič | 06-11-2017 18:09:39
Bohuzial nepride...Ta bohorovnost to nedovoli.
Váš volič | 06-11-2017 17:54:09
A opäť Vám napíšem to čo v predchádzajúcom príspevku. Prečítajte si ten dlhý príspevok a skúste sa zamyslieť nad ním. Spätná väzba. Reflexia. Pokora. Ja verím tomu, že ešte jedno volebné obdobie a prídete na to.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-11-2017 17:34:25
Váš volič | 06-11-2017 16:11:30 | - ja som temu nenacal a reagoval som na to, co ste vo svojom dlhom prispevku uviedol:

\"Napriek tomu, že ste kandidoval aj pred 4 rokmi, ste sa téme VÚC počas týchto štyroch rokov vôbec nevenoval. Neurobil ste nič aby ľudia pochopili viac o význame VÚC a takisto sa mi nezdá, že by ste išli ohľadne témy VÚC viac pod kožu. Zanedbal ste to a opäť ste tému priniesol len pár dní pred voľbami. Bohužiaľ to je už nič iné ako predvolebná kampaň nie úprimná snaha niečo vo VÚC zmeniť a ľudia to vedia.\"

Vyvratil som Vam to tym, ze teme VUC sa venujeme na vlastne naklady 8 rokov napriek tomu, ze nam to ziaden zakon neuklada a nie je to ani nasou inou povinnostou, nakolko VUC z nasich dani mesacne plati ine skuromne media, ktore by sa problematike venovat mali.

Dalej pisete, comu a namiesto coho by som sa mal venovat. Ubezpecujem Vas, ze uz viac ako stvrt storocie o tom, comu sa za svoje peniaze budem vonovat, rozhodujem, rozhodujem ja sam. Svoju cinnost aktualne upravujem podla poziadavky a objednavok subjektov - napr. obchodnych partnerov.

Ak si myslite, ze by to malo byt inak, som ochotny na tuto temu diskutovat. Predlozte, comu vorejnoprospesnemu sa desat rokov na vlastne naklady venujete Vy a to povazujem za tak zaujimavu temu, az Vas pozyvam do diskusie - rad porovname dokonca aj so sucasnymi poslancami VUC. Mnohi su tam niekolko volebnych obdobi a myslim si ze ma poznate dostatocne nato, aby ste vedeli, ze nemam problem ich do siskusie pozvat, pripadne ich vyhladat a dat im obdobne otazky.

Ako som uz napisal, urcite dalsie odpovede najdete v pripravovanych materialoch, alebo rad na Vase otazky odpoviem osobne.
Váš volič | 06-11-2017 16:11:30
Pán Majko, skúste si ešte raz a znovu prečítať ten dlhší príspevok odo mňa. Nepíšem v ňom o tlačových správach. Tak prosím neťahajte tému týmto smerom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-11-2017 16:04:47
Váš volič | 06-11-2017 15:29:03 | - mate mylnu predstavu o vkladani materialov do redakcneho systemu.

Jednu TS, alebo material zaslany s fotografiami trva zverejnit v jednom mediu od 5 do 20 min - ak je podklad zlozitejsi, tak transformacia a uporavy mozu trvat aj dlhsie.

Nevidim vsak tuto info ako podstatnu. Najdite obdobne sukromne medium, ktore rocne venuje jedinu hodinu propagacii aktivit VUC na vlastne naklady bez akehokolvek subezneho spolufinancovania.

Zaroven platime archiv nonstop dostupny na nete pre vsetkych obcanov.

Obdobny je stav s inymi aktivitami verejnoprospesneho charakteru.

Upozornujem, ide o konkretnu reakciu na Vasu otazku. Ak mate zaujem nahradit nas v tejto cinnosti, kludne sa ohlaste.
Váš volič | 06-11-2017 15:29:03
Pán Majko, prosím, neurážajte moju inteligenciu. Tlačové správy Vám prídu do e-mailu a zverejníte ich. Zas toľko práce s tým nemáte. Keby ste venoval čo i len tretinu energie a času čo venujete Seredi, Šintave a Šoporni Vucke ľudia by sa dozvedeli viac ako z tisícky takých tlačových správ. A téma je o Vás a vašej kandidatúre, nie o iných. Nemusíte mi oponovať, stačí ak si tu spätnú väzbu zoberiete k srdcu. Ďakujem
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-11-2017 15:17:19
Váš volič | 06-11-2017 15:06:24 | - vdaka za Vas obsirny nazor. Skoda, ze ste neprisiel na niekolko stretnuti ktore boli avizovane vopred, boli verejnme a nespytal ste sa na otazky, ktore Vas zaujimali.

Pripravujem este aspon 2 clanky k teme a odpovede na mnohe z nich urcite najdete.

Zatial snad link na to, co SOL nie za 4, ale od zaciatku fungovania media pre VUC a jeho prezentaciu NA VLASTNE NAKLADY, teda na naklady mna urobilo:

326 sprav o cinnosti TTSK uverejnenych na SOL a rovnako v druhom mediu reporter24.sk. BEZ JEDINEHO CENTA DOTACIE ci prispevku od TTSK.

Skuste si zistit, aku financnu ciastu a za aky obje prace za obdobne obdobie zinkasovala z dani obcanov regionalna TV a kolko obcania za uvedene obdobie zaplatili za noviny vydavane krajom.

Ostatne neskor.
re pre trápne | 06-11-2017 15:15:14
Nazval si ma sprostým a to preto že som volil Majka?Neznížim sa na tvoju úroveň,lebo písaný text ti robí problém.Daj niečo kde niekto obviňuje Majka z prehratých volieb.Nikto ,iba sa mu ľudia snažia pripomenúť prečo ešte ani raz neuspel.Ja osobne som chcel Majka ako poslanca ale bez Visku*****.Všetci ostatní sú leniví a sprostí lebo Majko nebol zvolený.To mi pripomína demokratku Cigánikovú ako sa vyjadrila o svojich voličoch v zmysle že ona niečo dosiahla lebo je v parlamente a ostatní sú......!Zabudla spomenúť kto ju do toho parlamentu dostal.A áno niekde robí p.Majko chybu ak ho ľudia nechcú.Prečo to nevieš pochopiť?
Váš volič | 06-11-2017 15:06:24
Dobrý deň pán Majko,
Chcel som časť tohto príspevku uverejniť ešte pred voľbami no nakoľko bolo už v platnosti moratórium tak som počkal s jeho uverejnením.
Vyjadrím sa najprv k programu. Oceňujem, že ste sa po posledných voľbách poučil a aspoň ste uviedol body, ktoré ste chcel riešiť.
Transparentná samospráva, tomu sa nedá nič vytknúť aj keď nie uplne som pochopil to napojenie na Váš projekt (na plagáte), nabudúce to možno komunikujte jasnejšie.
Otvorenosť k občanom - takisto nie je čo vytknúť, možno by ste v rámci SoL (a iných) mohli tiež viac toto dodržiavať (nezverejňovanie niektorých informácií, účelové vyčkávanie, rozhodovanie o tom kedy je \"občan pripravený pochopiť\")
Bezpečnosť na cestách - súhlasím, aj keď myslím, že v rámci iných štruktúr ako VÚC už máme nejaké projekty a výzvy, vo vašom programe mi prišiel tento bod ako pochválenie sa vaším projektom. Ale čo má byť ten krok zo strany VÚC, ktorý chcete presadiť? Prišlo mi to ako keby ste chceli prípadné postavenie vo VÚC presadiť na živenie Vášho projektu (čo nemusí byť na škodu), no existujú aj iné projekty v tejto obasti a úprimne vo vašom prípade keď ste projekt rozbehol s veľmi štedrou dotáciou prekračujúcou 40 tisíc EUR za 3 roky, môžeme diskutovať o hodnote za peniaze. Veľmi ma zamrzelo, že ste spomenul dorogovú problematiku. Ak považujete to jedno video a diskusiou s Radom, ktoré ste pravdepodobne nekonzultovali ani s odborníkmi na prevenciu či pedagógmi so skúsenosťami s takýmto spôsobom prezentácie deťom tak nabudúce to prosím ani nespomínajte. Opäť v tejto problematike chýbajú konkrétne kroky. Ad. policajné hliadky, otázka je jasná ako by ste z pozície poslanca VÚC mohol riešiť túto situáciu? (úplne rovnako ako doteraz doteraz, podnikli ste už nejaké kroky?)
Kvalitná zdravotná starostlivosť - tento bod sa mi zdal úplne najslabší, len nič nehovoriace frázy bez konkrétnych riešení či aspoň pomenovanie problému.
Oživiť staré tradície - tu ste boli asi najkonkrétnejši čo chválim, nápady rozumné, možno by sa dalo diskutovať o hodnote za peniaze ale určite by sa dalo veľa zrealizovať.

Ad. Prepojenie poslancov VÚC a obyvateľmi, s tým sa nedá nesúhlasiť, na druhej strane je tu otázka, bol by ste vôbec schopný navštevovať OZ a MsZ vo všetkých obciach a mestách volebného obvodu? Alebo ste mali na mysli len Sereď, Šintavu?
Ad. Odovzdávanie platu pre OZ Občan Rozhodni, bolo by na mieste priznať, že dané OZ je registrované na vašej domácej adrese a takisto by možno stálo za to napísať aký je váš vzťah (vašich rodinných príslušníkov) k tomuto OZ (transparentnosť, otvorenosť), nakoľko na stránke združenia sú články z roku 2013 a linky vôbec nefungujú o združení teda vieme veľmi málo (a tiež sa veľa nedá zistiť).Inak šlachetný sľub.

V druhej časti sa budem venovať viac výsledku.
Som rád, že som Vám mohol odovzdať hlas a neľutujem tento krok, aj keď treba povedať konkurencia nebola veľká.
Opäť raz je cítiť z Vašej strany ten podtón, ktorým hovoríte voličom, že vlastne to boli oni kto môže za tento výsledok. A opäť z ľahka šovinistický názor, kde rozdeľujete región na \"maďarský\" a severný (slovenský). Ak by ste bol zvolený za poslanca bol by ste poslancom pre všetkých ľudí z volebného obvodu, preto by ste sa skôr mal snažiť o to týchto ľudí zbližovať než rozdelovať (nesnívajme o Seredskom okrese alebo priradení k nejakému inému). Nemusíte sa správať ako poslanci za SMK.
Tento Váš postoj ale pramení z povahovej črty, ktorú všímavý človek po určitej dobe odhalí. Je to Vaša neohrozená viera v seba, takmer až bohorovnosť. Neustále poučovanie každého, komunikácia kde ste Vy ten kto stále musí byť nad všetkými lebo vy máte informácie, ktoré my, \"plebs\", nemáme alebo nebodaj nepochopíme. Nikdy som od Vás nepočul-nečítal, že by ste si uznal chybu. Toto bohužiaľ spôsobuje to, že Vám ľudia často neveria. Skúste priniesť viac sebareflexie a pokory. Myslím, že práve aj to je dôvod prečo ste v Seredi nevyhral a dosiahol ste výsledok, ktorý mal byť oveľa vyšší. Ak sa pozrieme na Viskupičovu podporu (1510 hlasov) a Vašu (1197 hlasov) tak práve tu je vidieť tie chýbajúce hlasy, ktoré by Vás do VÚC vyniesli.

Napriek tomu, že ste kandidoval aj pred 4 rokmi, ste sa téme VÚC počas týchto štyroch rokov vôbec nevenoval. Neurobil ste nič aby ľudia pochopili viac o význame VÚC a takisto sa mi nezdá, že by ste išli ohľadne témy VÚC viac pod kožu. Zanedbal ste to a opäť ste tému priniesol len pár dní pred voľbami. Bohužiaľ to je už nič iné ako predvolebná kampaň nie úprimná snaha niečo vo VÚC zmeniť a ľudia to vedia.

Aby som to zhrnul: viac pokory a seba reflexie, konkrétnejšie kroky v záujmových oblastiach, skutočne sa držať transparentnosti a otvorenosti (zdvíhať latku, najlepšie sa to ukazuje sám na sebe), úprimne sa o VÚC zaujímať a snažiť sa niečo meniť alebo aspoň informovať (máte na to ideálne možnosti a podľa Vás aj schopnosti), menej alibizmu (viď. Macho aféra pár dní pred voľbami).

Ak toto dokážete zlepšiť, môžete patriť k poslancom s najsilnejším mandátom čo by určite potešilo množstvo obyvateľov nášho regiónu.
zvonar | 06-11-2017 13:43:05
Presne toto su tí mentalni dobyvatelia - ANALytici. Zachytit nadpis prispevku v mediach a uz je zaver hotovy. Povrchnost, zavist, dvojciferne íkvé. Tak na...https://www.etrend.sk/trend-archiv/rok-2017/cislo-34/vyvijame-algoritmus-ktory-sa-bude-ucit-ako-clovek.html
dobyvatel | 06-11-2017 13:30:30
vidite havran,len co ste stihol dopisat svoju myslienku,uz lunter vyhlasil,ze chce mat pri sebe svojho syna.neviem dalej som neskumal,co je jeho syn,kolko ma rokov,mozno ho koji,alebo chce pouzit urad ako matersku skolku.to bolo hunbuku okolo volieb,slubov a vidime,ze vsetko nabieha do starych kolaji.
havran | 06-11-2017 11:21:30
Bude teraz zaujímavé sledovať,či tzv.protikorupční a investigatívni novinári budú sledovať a informovať verejnosť o rodinkárstve pri obsadzovaní funkcií v našej župe po víťazstve Matovičovej famílie a jeho zamestnankyne v žilinskej župe.Dúfam,že neskrývaná servilnosť sa vyplati aj SOL.Mikuš v jeho rokoch mal mať viacej rozumu a sebareflexie a nemal už kandidovať.Niektorí funkcionári by chceli odchádzať z úradu iba pätami dopredu.
pre p.Kurbela | 06-11-2017 09:10:43
nie je pravda,že Sereď mala vo VÚC Trnava iba poslancov Kramárovú a Vranoviča.Vo voľbách do VÚC v roku 2001 bol zvolený za okres Galanta MUDr.Tibor Plézel za koalíciu HZDS,SMER a SOP:
https://volby.sme.sk/volby-vuc/2001/vysledky/trnavsky-kraj
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-11-2017 06:51:29
Volby | 06-11-2017 00:23:22 | - verejne ste oznamil, ze konkretna osoba sa dopustila danoveho podvodu.

Je jedno, o koho sa jedna. Keby ste pisali o bezdomovcovi, islo by o rovnake tvrdenie. Asi by ste si mali zacat chystat dokazy preukazujuce Vase verejne obvinenie z obzvlast zavazneho TC konkretnej osoby.
Volby | 06-11-2017 00:23:22
Povezdme si na rovinu že čo je dnes nemusí byť za pár rokov. Ľudia majú radi zmenu ale ani aj to omrzí. To že dnes vyhrala pravica je ako vždy len dočasné tak ako aj s lavicou.
Bohužiaľ vyhral Viskupič. Človek ktorý sa preslávil len ako verný lokaj Igora Matoviča.

Bratranec človeka ktorý robil daňový podvod.... V týchto voľbách nikto nevyhral sú len porazení.
Tešia sa len ľudia okolo Matoviča že sa dostanú ku korytu a spravia rodinny podnik z celej župy.
obyvatel 1 | 05-11-2017 23:49:56
pre VUCka | 05-11-2017 20:51:02 Ja nepodcenujem Suryho len konstatujem ze ak bude kopat tak jedine za svoju obec a o strkani do riti sa niekomu si asi myslel toto co tu je nafotene, kde je vidiet kto sa komu strkal do riti.

http://www.seredonline.sk/clanky/slavnostne-otvorenie-pokracovania-cyklotrasy-dolna-streda-vahovce/

Aj ked si na tejto predvolebne nacasovanej akcii evidentne robili predvolebnu polievocku. A vrchol strkania sa do riti a ukazovat sa pred volbami tam predviedol pan Macho starosta Soporne lebo co ine tam vlastne tento clovek robil? Kazdopadne nezvolenie Majka je pre Sered stratou. Myslim ze hocikto z vas neprajnikov co tu skodoradostne trepete by ste pri vasej ucasti na volbach nedosiahli ani 10% hlasov z toho co dostal Majko
dobyvatel | 05-11-2017 23:28:53
kandidat musi mat v prvom rade sympatie potenconalnych volicov,v druhom rade vysledky jeho prace musia byt nespochybnitelne.ak nieco z toho absentuje uspech sa nedostavi, u p.majka sa to potvrdilo uz druhy krat. v diskusiach sme bohuzial videli ako p.majko rozdava udery na kazdu stranu,od dubravca cez rajskeho,mnohokrat zbytocne pouzivane osocovanie a najde sa aj vulgarizmus. a samozrejme anonymni diskutujuci su vdacny terc,hoci ich zastupenie je 99% a sol by bez nich ani nemohol zmysluplne fungovat.ani zhorete auto tiez neprida plusovi bod,lebo ako volic si to mozem vysvetlit rozne.nepisem to ako kritiku,ale ako uvahu kde mohla nastat chyba,ktora sa bohuzial neodstranila.vsetci dobre vieme, ak sa chceme posunut vyssie musime na sebe pracovat v tomto pripade mentalne.boli by sme neradi keby platilo na p.majka heslo \"stareho psa novym kuskom nenaucis\".
konecne | 05-11-2017 22:24:40
gratulujem pan Majko. Konecne zacali na Slovensku vitazit demokraticke strany. dost bolo zlodejov co desat rokov slubuju dost bolo Smeru a komunistova dost bolo aj Danka.
Anonym | 05-11-2017 21:30:29
Pánovi Kurbelovi sa asi zatemnilo,lebo čo tu píše je tak vhodné pre školkárov. Vynikajúci výsledok ?????? Čo neviete počítať,alebo čo.Veď Kramárová a Šúry mali v Seredi viac hlasov . Trapné že až.

pre absolutny suhlas | 05-11-2017 20:59:56
Neprotestuj :)
On videl podstatne viac a podstatne skor ako my ludia co nie sme hlupy, že sa do VUCky nedostane. Aj preto to skúsil, či sa náhodou jeho vízia proroka nemýlila.
VUCka | 05-11-2017 20:51:02
Obyvatel 1

Jasné utekajme sa teraz všetci strkať Viskupičovi do riti. Ak ste na to naučený utekajte, ja z princípu nie. Prečo už deň po voľbách kategorizujete, podceňujete Šúryho a povyšujete novinára, ktorý nedokázal zužitkovať pre svoje poslanecké postavenie a svoje mesto jeho vlastné súkromné médium. Šúry to dokázal aj bez toho.
absolutny suhlas | 05-11-2017 20:41:56
osoba, co vidi podstatne viac a podstatne skor ako my ludia co nie sme hlupi, sa nedostane do funkcie? to musi byt urcite nejake nedorozumenie! protestujem!
čitateľka | 05-11-2017 20:41:47
Pán Majko mi pripomína jedného českého herca, toľko ohováral a zatracoval svojich kolegov, ktorí vystupovali v reklame, že sa to nedalo počúvať. Až obsadili aj jeho už je ticho už je všetko v poriadku.
Aj vy len ohovárate, kritizujete, všetci sú zlí, neschopní, nikto Vám nevyhovuje. No a teraz Vám voliči ukázali kde je Vaše miesto, ako obvykle pravdu máte Vy, len tých 90 hlasov!?
obyvatel 1 | 05-11-2017 20:34:01
Treba si uvedomit ze prave Majko ma velmi dobre vztahy s novym zupanom Viskupicom a preto jeho zvolenie by bolo pre nase mesto a okolie len prinosom. A pre tupcov co tu trepu. Co cakate ze pre Sered urobi ako poslanec kociaceho smeru Sury z Dolnej Stredy? Prepasli sme si moznost mat Majka ako poslanca kraja z nasho mesta. Je to velka skoda
zvonar | 05-11-2017 20:30:17
Je dost usmevne hovorit o ciernom, ze je to biele. Nie...tieto volby pre region Serede dopadli katastrofalne. Zo strany kandidatov aj volicov.

Je zbytocne trepat dve na tri, staci co je v TV.

Pre Sered plati jedina validna diagnoza majority, co tu uz niekto spomenul: salamizmus a zavist. Zjednodusene, ale je v tom vsetko, co si v meste operatorov chrumkavosti zijeme.

Pokial by existovala na SVK jednotka malomestiactva, jeden Seredcan by bol horuci termin na vitaza.
Pavol Kurbel | 05-11-2017 20:21:16
V minulosti sa do VUC dostali zo Serede len dvaja kandidáti a to riaditelia škôl, ktorých poznalo celé mesto a väčšina ľudí ich považovala za serióznych a slušných ľudí. Bola to pani Kramárová, ktorá kandidovala za SNS a bývalí primátor Vranovič. To sa podarilo len preto, že značná časť mesta ich poznala ešte zo svojich školských lavíc. Pri týchto voľbách sa to pani Kramárovej už nepodarilo. Pán Majko aj z tohoto pohľadu dosiahol aj v Seredi vynikajúci výsledok. Veď kandidáti za SMER skončili za ním a to mali neskutočnú podporu svojej strany. A v rámci okresu dokázal poraziť aj kandidátov maďarských strán, ako je napríklad aj poslanec NRSR, či starostovia veľkých maďarských obcí. Preto aj z tohoto dôvodu je dosiahnutý výsledok úspech, nech si tu neprajníci kypiaci žlčou vypisújú čo chcú.
havran | 05-11-2017 20:17:16
Vasilisa premúdra z OĹaNO povedala,že zvíťazila pravicová revolúcia.No dobre si to odpozerali od boľševikov,keď Októbrovú revolúciu uskutočnili skoro presne na deň v novembri,čím totálne zmiatli voličov Smeru.
pre trápne | 05-11-2017 200211 | 05-11-2017 20:15:36
Chceš povedať, že ostatok nebol voliť lebo tam bol Majko? Veď mohli podporiť iných sereďanov na kandidátke. Ale ako výhovorka to nestojí ani za 5 centov. Za svoju lenivosť a tvoju sprostosť budú odteraz obviňovať Miloša. Hanba vám
VUCka | 05-11-2017 20:14:10
pre trápne | 05-11-2017 20:02:11

Súhlasím s Vami v celom rozsahu. Arogancia, nadradenosť, povyšovanie nejedného voliča odradili. Náznak aspoň malej pokory, sebareflexie mohli určite zabezpečiť voliteľné miesto.
Čo však s tým ak samotný kandidát nemá záujem počúvnuť a porozumieť inému názoru. Kto chce kam pomôžme mu tam.
pre trápne | 05-11-2017 20:02:11
Tak daj prečo ľudia neboli voliť v Seredi.Vieme to všetci,skrátka kandidát z Serede najprv nevyberaným spôsobom ponížil a pourážal všetkých okolo seba čo nemali rovnaký názor ako on a potom očakáva ich podporu?No radšej neboli voliť,lebo pre nich nebolo koho voliť.Ak má kandidát sebareflexiu,tak si to uzná,že takto sa s potencionálnymi voličmi jednať nemá.Podotýkam,že to nebola jeho prvá neúspešná kandidatúra.Tak stále je chyba vo voličoch?
Emana | 05-11-2017 19:53:36
Niektorí diskutujúci nepochopili princíp a podstatu volieb , určite sa ich ani nezúčastnili a teraz im ide iba o to, aby si kopli.
Nuž aj takí sme, nie aby sme robili niečo pre naše blaho, ale radšej sa budú riešiť osobné vzťahy -čo dokázali aj s účasťou a postojom k voľbám.

pán Kurbel | 05-11-2017 18:25:07
Prekvapil ste ma.
Ako KDH ste podpiril človeka, ktorý je ateista? A potom ešte Bohu ďakujete, že sa tam nedostal. Sklamal ste. Takého človeka, ktorý vidi podstatne viac a podstanne skor ako my, je veľká škoda na zemi. Nechcete ho do KDH ako pravú ruku? Nadčloveka? Jasnovidca? Médium? Podľa ateistu je niekto chudák. Poproste Boha, aby ste aj Vy nestali chudákom :)
anonym | 05-11-2017 17:48:23
Nepatrim medzi obdivovatelov praktik p.Majka,ale treba objektívne uznat,ze mal uspech vo volbach.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-11-2017 17:32:30
Pavol Kurbel | 05-11-2017 17:14:16 | - pan Kurbel - vdaka.

Predpokladam ze tusite dovod, preco niektorych chudakov necham pisat to, co tu pocas dna stvaraju. Este tak hodinku a bude sumar.

Bezny obcan musi vidiet, ze 2 az 3 ludom staci jedenj jediny den a presunutim sa zpod clankov o Soporni spravia zumpu kdekolvek. Cakam len na dostatok podkladov - a sup von.

Ludia nie su hlupi, len my vidime podstatne viac a podstanne skor ako oni.
Pavol Kurbel | 05-11-2017 17:14:16
Pán Majko, aj keď ste ateista, ďakujte Bohu, že ste sa tam nedostal. Mal by ste totiž na svedomí tých nešťastníkov, ktorí si tu vylievaju svoju zlosť a zakomplexovanosť. V prípade, že by vás zvolili asi by väčšina z nich dostala infarkt a vynieli by ich nohami dopredu. Takto aspoň viete, že nikto neumrel od závisti z vášho úspechu. Ako sa vraví, všetko zlé je na niečo dobré.
Želám všetko dobré vám, aj vašej rodine.
Anonym | 05-11-2017 16:43:49
Pánboh nie je náhlivý ale pamatlivý.
V tomto prípade to platí dvojnásobne.



pre občan | 05-11-2017 16:38:39
...počet hlasov je asi od voličov, ktorí dali hlas človeku ktorého doteraz nespoznali :)

Čo urobil pár dní pred voľbami? Hnusne a špinavo, jemu vlastné zákerné závistlivé a pomtichtivé JA, dokázalo mnohých voličov odradiť alebo pri voľbe priradiť hlas kandidátom nášho regionu. A účelovo vyzdvihoval skupinu v ktorej sa pretŕčal. Pár dní pred voľbami jeho vlastné mediálne JA bolo zaslepené jeho číslom a číslom \"jeho\" partajov ...
Nastala reakcia, kedy voliči nevolili tých, ktorých poznajú a následok sa ukázal vo forme väčšieho počtu hlasov \"mlčiacej menšiny\".
Toto médium na mňa zapôsobilo - \"Váš hlas je nepotrebný. Znovu zvíťazí mlčiaca menšina\". Druhotná reakcia vo výsledkovej listine ukázala, že zo siedmich kandidátov je šesť \"mlčiacej menšiny\", ktorá sa tým stáva väčšinou. A tak spôsobil ujmu sebe a aj slovenským kandidátom.
Smutné, že slovák slovákovi nohy pokopáva...
Kto sa stal víťaz? Médium, čo chcelo zvíťaziť, pomohlo k prehre.
Ďakujeme aj solke :(
vyhlásenie SMK | 05-11-2017 16:34:07
SMK žiada podobnú autonómiu pre juh slovenska ako v katalánsku. Vyhlásil predseda SMK József Menyhárt.

Už je jasné prečo OLANO tak silno podporuje SMK a snaží sa o spoluprácu.....
Obcan | 05-11-2017 15:47:58
Pre vraj objektívneho novinára Majka | 05-11-2017 15:09:35 Ten ,,hajzel,, iste ozelie tych par hlasov,ktore keby chybali tym ,,kamaratom,, tak by to asi dlho rozdychavali. Ako vravi MM- jemu nejde o nic,ale im o vsetko...
Robo | 05-11-2017 15:46:41
Vážení kritici p. Majka. Ja tiež v určitých veciach nesúhlasím s postojmi a názormi p. Majka, ale prvý krúžok, ktorý som v zozname kandidátov zakrúžkoval, patril jemu....
Nikto z nás nie je dokonalý, každý z nás má iný názor i postoj k životu či životným prioritám.... Tiež sa mi nepáčia určité jeho články či komenty, ale kruci kto ho trošku pozná vie, že je to jeden z mála ľudí, ktorý nemyslí v prvom rade na seba a potom až na druhých... To že ste mu mnohí sereďania nedali hlas a teraz sklamaní z toho, že Váš zlodejskí červený župan pohorel, resp. nedostalí sa do poslaneckého zboru kotlebovskí intelektuáli je len Váš problém a ak Vám to pomôže, kludne sa tu Majkovi vysmievajte.... Ale skôr by ste mali zaplakať nad tým, aký ste sprostí...
Monika | 05-11-2017 15:36:40
Pán Majko, moja rodina Vám dala hlas, dúfam o päť rokov sa tam dostanete...
anonymka | 05-11-2017 15:34:48
Pán Majko, je mi ľúto, že Vám chýbalo tých 90 hlasov. Získali ste ozaj dobrý výsledok. Najskôr ma mrzelo, že ste sa nedostali za poslanca, ale potom som si uvedomila, že robíte veľmi dobre svoju prácu tam kde ste, aj keď píšete, že je to skôr Vašim koníčkom. Želám Vám veľa úspechov a síl. A ďakujem takisto za to čo robíte pre ľudí, najmä naše deti. Všetko dobré.
neverím | 05-11-2017 15:25:04
on mal alebo má nejakých kamarátov ?
Pre vraj objektívneho novinára Majka | 05-11-2017 15:09:35
Keby si nebol taký hajzel a nechoval sa tak k teraz už bývalým kamarátom, mohol si mat tie chýbajúce hlasy a mohol si sa na nás škeriť z VÚC-ky. Prikláňam sa k predchádzajúcemu komentáru, ze tie tvoje hlasy ti dali ľudia v okrese, ktorí ťa ešte nepoznajú .
Vysledky | 05-11-2017 15:03:31
Škoda, že zatiaľ tu neboli zverejnené komplet výsledky, aspoň v našom kraji:
https://www.aktuality.sk/clanok/532766/volby-do-vuc-trnavsky-kraj-vysledky/
Poradie Meno a priezvisko Strana Počet hlasov
1 József Menyhárt SMK-MKP 10 949
2 Jozef Viskupič Demokratická koalícia* 9 832
3 Iván Fenes SMK-MKP 8 836
4 Zoltán Hájos SMK-MKP 8 685
5 László Bacsó SMK-MKP 8 312
6 Branislav Kramár Demokratická koalícia 7 563
7 Csaba Orosz SMK-MKP 7 402
8 Matej Lančarič NEKA** 7 198
9 Ladislav Polák SMK-MKP 6 755
10 Rozália Hervay SMK-MKP 6 616
11 Marian Soóky SMK-MKP 6 367
12 Vladimír Butko Demokratická koalícia 6 207
13 Marek Neštický NEKA 6 159
14 József Berényi SMK-MKP 5 986
15 Marián Viskupič Demokratická koalícia 5 710
16 Tibor Pekarčík NEKA 5 539
17 Rastislav Mráz Demokratická koalícia 5 434
18 Marian Galbavý NEKA 5 169
19 Krisztián Forró SMK-MKP 4 913
20 Gergely Agócs SMK-MKP 4 345
21 László Biró SMK-MKP 4 316
22 László Pék SMK-MKP 4 116
23 Zdenko Čambal NEKA 3 919
24 Ľuboš Šúry SMER-SD 3 857
25 Stanislav Chovanec NEKA 3 734
26 Remo Cicutto NEKA 3 698
27 Alan Suchánek Demokratická koalícia 3 551
28 Ervin Chomča MOST - HÍD 3 474
29 Iveta Babičová NEKA 3 424
30 Jozef Hazlinger NEKA 3 346
31 Martin Cifra NEKA 2 899
32 Roman Sova Demokratická koalícia 2 752
33 Milan Domaracký NEKA 2 751
34 Martin Džačovský NEKA 2 453
35 Lucia Drábiková Demokratická koalícia 2 401
36 Pavol Kalman Demokratická koalícia 2 309
37 Patrik Voltmann NEKA 2 230
38 Miroslav Dzurech Demokratická koalícia 2 180
39 Ľubomír Parízek NEKA 2 152
40 Peter Gerhart Demokratická koalícia 2 071
pre. M. M | 05-11-2017 14:45:15
Na jeden dolezity urad v regione uz pravo a transparentnost dosli - dalsie su na rade...

budte konkrétny
jopo Patan | 05-11-2017 14:26:58
A zasa padla hanba na nás Slovákov, že v okrese Galanta kde žije 60% Slovákov bude zastupovať len 1.poslanec. Hanba hlavne vám milí seredania, že ste tak leniví zdvihnúť zadky a ísť voliť.Žil som s vami takmer celý môj pracovný život ale vždy som sa zúčastnil volieb v našej krajine. Neraz som Vás milí seredania vyzýval k účasti vo voľbách, hlavne mojich kolegov z práce.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-11-2017 13:28:24
Slávka Kramárová | 05-11-2017 13:14:12 | - Slavka, nechajme niektorych ludi bud zit v blazenej nevedomosti, alebo dobre si uvedomujucich k comu doslo, len plniacich si svoju propagandisticku povinnost voci obcanom.

Krok za krokom. Presne ako v odhalovani nezakonneho nakladania s majetkom mesta a porusovania zakonov v mene \"vyhodnosti\".

Na jeden dolezity urad v regione uz pravo a transparentnost dosli - dalsie su na rade...

Slavka, srdecne blahozelam a ocenujem korektnu kampan.
Registrovaný Slávka Kramárová Slávka Kramárová | 05-11-2017 13:14:12
Pre Anonym: Len chcem upozorniť, že ešte nie som dôchodkyňa, pracujem úspešne tretí rok ako riaditeľka Spojenej školy ( základná škola, tri materské školy, základná umelecká škola a centrum voľného času) v Sládkovičove. Zdravím
PRE na rovinu | 05-11-2017 12:47:31
Tak ako postupoval, by iný spravodlivý, poctivý, objektívny, transparentný, ..., samozvaný novinár nikdy nepostupoval a počet hlasov je asi od voličov, ktorí dali hlas človeku ktorého doteraz nespoznali :)
Považujem to za špinavý politický ťah pred voľbami. Tú stoku netvoria ľudia ako som ja. Môj názor je, že tú stoku tvori samotná stránka.
anonym | 05-11-2017 11:59:55
Ved to. Vsetci su proti sebe supermi ako pise Mito. A potom su vysledky ake su. V juznej casti okresu takto nerozmyslaju.
anonym | 05-11-2017 11:47:29
nepoucime sa nikdy presne tak,budu tu madari a vsetko pojde k nim a nie pre to kolko tu bolo kandidatov ale preto ze spusta ludi neisla volit
pre na rovinu | 05-11-2017 11:45:07
Co odkryl? Prd. Trepes voloviny.
Mito | 05-11-2017 11:38:07
Krasne rano..posledny aktivny HZDSak Mikus skoncil, Kotleba a Uhrik tiez. Smeraci prehrali na celej ciare - ludia im vystavili ucet za 10 rokov. Zial v Seredi sa stala chyba ze kandidati spolu nekomunikuju a vsetci su proti sebe supermi. Seredania sa mali dohodnut na 3 kandidatoch aby dorovnali Galantu. Takto sa hlasy stiepili a vysledok je ten ze Galanta ma obchvat a o investiciach si rozhoduje sama a Sered v TT nema kto zastupovat. Poucime sa z toho niekedy?
na rovinu | 05-11-2017 11:22:04
Tak postupoval p. Majko. Postúpil počtom hlasov a odkryl aj za pomoci aktívnych obcanov z regiónu galantskeho okresu neférové metódy niektorých kandidatov/ napr starostu Šoporne Macha ktorý zneužil logo strany,často manipuluje s občanmi, využíva drahé obecne právne služby pre svoje osobne ciele atď..... treba takto odkrývať a pomenovať pokrytcov a podvodníkov ako Macho.
zvedavý | 05-11-2017 10:54:49
p.Majko, srdečne blahoželám, nedajte sa zlomiť, vaša práca je veľmi užitočná-ďakujem
Jozef | 05-11-2017 10:54:46
Zilina, co tak najskor zistit preco ten zakon v prvom citani podporila. A kto ho podal.
šintavanka | 05-11-2017 10:52:20
mali ste dôveru i mojej rodiny, náš hlas. Tých 90 hlasov je veľká škoda. Podľa môjho názoru, ste neskoro začali riešiť kampaň.
Realita | 05-11-2017 10:41:40
Viskupič županom :D to už rovno aj Lolo mohol isť kandidovať
Anonym | 05-11-2017 10:37:49
V Seredi chabý výsledok,Kurbel asi nevie počítať. Kramárová aj Šúry pred Majkom v Seredi a Vy tu píšete priam o ohromujúcom počte hlasov. Uvedomte sa,to naozaj tak sponzor musí až tak nasilu nasilu pochlebovať ?
Čo ste mešuge, s podporou toľkých strán,toto vyprávajte Lolovi.Ten Vám to zožere.
Pavol Kurbel | 05-11-2017 10:21:46
Gratulujem vám pán Majko k takému množstvu hlasov. Dosiahol ste veľmi slušný výsledok a až ľudia konečne pochopia čo pre nich robíte, bude výsledok oveľa lepší.
Žilina | 05-11-2017 10:14:05
Nechápem voličov v žilinskom kraji kde zvíťazila Erika Jurinová, ktorá je politička bez hanby. Táto ešte súčasná poslankyňa NR SR svojim hlasovaním v NR SR súhlasila, aby odňatím slobody na päť rokov až dvanásť rokov potrestali každého, kto vykoná, podstúpi alebo umožní umelé oplodnenie ľudského vajíčka. Oplodnenie by malo za následok narodenie dieťaťa, nakoľko za bežných podmienok sa takýmto ľuďom nedarí mať vlastné dieťa. Môže to byť napríklad zo zdravotných dôvodov, že muž nie je schopný oplodniť ženu zvyčajným spôsobom. Na dôvodoch nezáleží, ide o to, že poslankyňa v NR SR mala úmysel zatvárať do väzenia ľudí, ktorí by vykonali, podstúpili alebo umožnili umelé oplodnenie.
Takúto političku mali voliči umiestniť na politické smetisko. Je na škodu, že voliči v jej prípade majú krátku pamäť.
Trápne | 05-11-2017 10:08:50
pýtať sa p.Majka,aby uviedol dôvody prečo nebol zvolený.Ukázala sa zas len ľudská lahostajnosť,závisť a skrátka takáto je Sereď.
Peter | 05-11-2017 09:52:01
Jááj toto bola dúfam posledná šanca dať možnosť sa ukázať p.Majkovi v takýchto voľbách.Verím že už takéto voľby nebudú,lebo sú stráááášne zbytočné.Stráca sa v takýchto inštitúciách veľmi veľa peňazí na chod a administratívu.Verím že Viskupič dodrží slovo a bude za zrušenie tohto systému.Havran a keby sa tam p.Majko dostal a nabalil sa on aj so svojou rodinou ako píšeš,to by už bolo OK?Tie SMSky boli výhražné,čo sa posielali?Dá sa veľmi jednoducho zistiť odkiaľ išli.Pán Majko,ani pár deiatok hlasov nestačí pre vaše zvolenie,sakra kde bude chyba?
Marek Sladký | 05-11-2017 09:48:12
Miloš škoda tých 90 hlasov ale aj tak dobrý výsledok. Vraví sa do tretice všetko dobré, tak naber veľa síl a o päť rokov to hádam skúsiš znova. Nechápem prečo sa sereďania nespoji Li a nezakruzkovali sereďanov. A hľadať dôvod a príčinu prečo Miloš nezískal dostatok hlasov je už trápne.
havran | 05-11-2017 09:27:09
A znovu v Trnavskom kraji vyhrala MLČIACA VAČŠINA,keďže 75%-tám voličov bolo jedno,kto vyhrá a nabalí seba a svoju rodinu za teraz úctyhodných 5 rokov.
Corra | 05-11-2017 09:19:26
Pan Majko
blahozelam k vÿsledku .
Veľmi slušný počet hlasov v našom\'seredskom´ regione
Aj keď Ste sa neposunul vyššie
Možno ľudia raz celkom pochopia
Prosím neustávajte a ďalej bojujte za pravdu a spravodlivosť
Vasa praca je velmi dolezita
Neustāvajte prosím
havran | 05-11-2017 08:54:26
Napriek môjmu presvedčeniu,že nemôžem dať hlas podporovateľovi Matovičovcov,za plentou som Ťa ja aj moja žena zakrúžkovali.Len som teraz zvedavý,že či sa Ti smerom k VÚC teraz neotupí pero,keďže tam vyhral Tvoj favorit.Vasilisa premúdra povedala,že sa končí vláda oligarchov,uvidíme,čo nám prinesie vo VÚC vláda Matovičovho klanu.
anonym | 05-11-2017 08:53:33
Skuste pomenovat pricinu preco ste nebol zvoleny. Nejaky dovod predsa musi existovat. Mate za sebou medium, ste bez skandalov. Kde sa stala chyba?
gulak | 05-11-2017 08:49:22
Veru madari drzia spolu a Slovaci,skoda hovorit..hlavna vec,ze 70% Seredanov,to malo v pazi..
Anonym | 05-11-2017 08:46:17
Aj dôchodkyňa Kramárová dostala viac hlasov ako Vy.
S toľkými stranami a médiom za chrbtom a takýto výsledok. A ešte si dovoľujete hneď útočiť na tých čo posielali SMS ky. Uvedomte sa.
SMS SMS | 05-11-2017 08:20:05
A ktože nám rozposielal sms a navádzal koho majú ľudia voliť?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign