Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Upchatá cesta k cintorínu

redakcia SOLDátum26. 05. 2015 19:18:52TémaRedakčná pošta
417

Dnes sme nám do redakčnej pošty prišiel nasledovný e-mail:

 

"Dnes 26. 05. 2015 v Seredi, bola neprejazdná cesta k cintorínu na ktorom sa práve konal pohreb.Pohreb je smutná vec, ale smutnejšia býva arogancia vodičov a najnovšie aj štátnych policajtov. Ktorí na vzniknutú situáciu reagovali slovami ,,Však čo majú oni robiť, je pohreb.,,  Absolútny nezáujem že vodiči ktorí prišli na pohreb blokovali jazdné pruhy a ledva prešlo jedno auto, nie to ešte cisterna ,ktorá ostala na ulici zaseknutá kým pravepodobne neskončil pohreb. Pritom parkovať sa dalo vzadu na ulici bez toho aby vznikli takéto problémy. 

S pozdravom Občan mesta Sereď"

Fotogaléria k článku:

417
Autor: občan mesta Sereď
417
Autor: občan mesta Sereď
417
Autor: občan mesta Sereď

Zobraziť všetky fotografie
417
Autor: občan mesta Sereď

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
😬 | 28-05-2015 19:22:56
A ďalšia vec ked hovoríte ze ste zvyknutý na reakcie ludi ktorích ste nasral tak by ste mali byt uz v istej miere imúnny a ist príkladom ostatným diskutujúcim a nie tak ako ste to tu predviedol s tou iróniou. Ale to ide z vás. O tom si uz urobí alebo davno uz urobil názor každý sam. Ja som zareagoval vyjadril co chcel. nebol som ticho a ani to nebolo ironické.
😬 | 28-05-2015 19:06:17
Je na vaše triko co tu kto uverejní a kedže tu tomu šéfujete môžete to tu aj trosku korigovať a musíte sa zmieriť aj s tym ked vás niekto niekedy oznaci nepravom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-05-2015 18:52:58
V momente, kedy si otvara usta niekto, kto nedokaze precitat 4 zakladne udaje, existuje bud reakcia ziadna, alebo ironicka. Ja som sa rozhodol pre ironiu, napriek tomu, ze podla Vas slusni a rozhladeni ludia nas nazvali HYENAMI a obvinili z toho, ze sme snad fotky urobili sami.

Vazeni, ja som autorom fotografii a clankov, ktorych uverejnenie pravidelne nasiera inych ludi a nie 5 foto aut z dopravnej zacpe.

Ked nieco nafotim, tak sa pod to podpisem. Teraz aj inokedy.
😬 | 28-05-2015 18:44:05
Presne aj mna zarazila ta prehnane poučná reakcia kedže ide o jedného slušného a rozhľadeného človeka!
................ | 28-05-2015 14:06:31
pan majko,prispevok bol len analogia k vasej reakcii na pana moravcika a k vasej ponuke smerom k nemu poskytnut mu pedagogicku pomoc, nic viac a nic menej. Na upresnenie: podobne arogantnym sposobom ako ste vy reagovali na neho, som ja reagoval na vas
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-05-2015 11:35:17
.......................... | 28-05-2015 10:31:54 | -takze takto:

- pod clanockom je podpisany obcan mesta
- pod fotografiami je podpisany obcan mesta
- clanok je v rubrike \\\"redakcna posta\\\"
- na fotografiach je zachyteny skutocny stav v danom momente, ktory obcan videl, zazil a vyfotografoval
- aj diskutujuci potvrdili, ze to tak bolo

- ja som v tom case bol uplne mimo mesto a netusil som ani ze sa tam nieco deje, ba dokonca ze je pohreb

- mame 25 rokov od revolucie - clovek by povedal, ze sloboda slova a vlastneho nazoru aj tu v Seredi (nech to je akokolvek nepochopitelne) predsa len este je

- podla mna obcan upozornoval na stav, ktory vznikol a ja mam pocit ze opravnene
- podla mna s tym nema nic spolocne rodina zosnuleho, ludia kktori spaju rodinu so situaciou su - povedzme ze sa radsej nevyjadrim

- namiesto poucenia sa zo vzniknutej situacie, ludia robia atrakciu tam, kde sa nekona

Niekto si tu kompenzuje svoju menejcennost, kompexy alebo na ukro pohladu obcana na konkretnu vec riesi osobne antipatie.

... a ja sa mam liecit ...
Majka | 28-05-2015 11:11:50
............čo sa zas navážate do p. Majka.Prečítajte si nižšie,že s tým nemá nič spoločné.Vybavujte si účty s tým,ktorý to poslal do SOL aj s fotografiami.Táto Sereď je fakt chorá.
.......................... | 28-05-2015 10:31:54
pan majko,
k vasemu poucania p.moravcika:
ako mozno tusite, v nasom zdravotnictve sa dokazu postarat o liecenie roznych telesnych aj psychickych tazkosti. Zajdite si prosim na psychiatricku ambulanciu, hadam Vam tam poradia.
Pre Vase lepsie pochopenie: Ambulancia je miesto prveho kontaktu lekara s pacientom, resp. cloveka ktory ma tazkosti, ak su tieto tazkosti nad ramec moznosti ambulancie, je mozne vyuzit sluzby prislusneho oddelenia v nemocnici. Zelam skore uzdravenie.
lexa | 28-05-2015 10:26:40
Ja nechápem, čo tu všetci trepete o úcte k zosnulému a urážke pozostalých a neviem ešte čo.. Nikde sa tu nespomína meno zosnulého, nikto tu neútočí na rodinu, takže zase by to chcelo najskôr čítať, potom rozmýšlať a až potom reagovať. Čo sa stalo? Klasická slovenská arogancia zbohatlíkov - mám mercedes (bmw, audi, porsche,atd.), tak môžem parkovať ako chcem, či prejde niekto okolo mňa ma samozrejme nezaujíma, ved ja som najväčší frajer na svete.. Ale ved na čo rozmýšlať, ked máme penáze, že? :) Takže reči o úcte k zosnulému si nechajte pre seba, tu ide o to, že by sme sa mali naučiť chovať, či sa jedná o pohreb, omšu s pápežom, koncert alebo hocičo iné.. Proste troška rozumu do toho a hned to pôjde jednoduchšie.
Registrovaný Michal Pisarovic Michal Pisarovic | 28-05-2015 08:50:13
tale nechapem ako ten problem vznikol :D a to zomrel niekto znami?
Kašník Martin | 27-05-2015 22:34:19
Pri takomto \"článku\" by som očakával, že aby autor, teda redakcia SOL, mohla pridať, aspoň oficiálne vyjadrenie, napr. Mestskej polície čí úradu, že ako sa k takej to situácii stavia. Pretože tento \"článok\", v tejto podobe nemám podľa mňa žiadny význam. Ak chcel rozpútať len vášnivú diskusiu, tak to sa mu podarilo. Lenže ako vždy to k ničomu zmysluplnému nevedie.

A aby som ešte vyjadril môj názor, k tomu celému. Niekto tu napísal, že ľudia sú lenivý si prejsť 200m, aby to auto nemuseli pchať vedľa cintorína. No ak by tie autá boli zaparkované, napr. na parkovisku pred panelákmi na Pažitnej či na U. D.Štúra, už vidím ako by sa tu objavil \"článok\", že niekto nemôže zaparkovať pri vlastnom paneláku. Hold na pohreboch treba počítať s veľkým počtom aút. To že na cintoríne je málo miesto, je krutá realita, ktorá ako tak poznám na polohu cintorína sa asi nezmení. Nevidel som to naživo, ale podla fotky č. 5/5 by som povedal, že je tam dosť miesta (až na to strieborné auto) na prejazd jedného auta a zdá sa mi že by tam vedela prejsť aj tá vybedákaná sanitka.
Emana | 27-05-2015 21:30:07
P. Moravcik, môžem vediet, čo je na tomto clanku hanebne a dokonca je autorom niekto iny ako p. Majko?
Snad autor chcel poukazat na nedisciplinovanych vodicov, čo sa samozrejme mohlo udiat aj na inom mieste, ako pri cintorine.Preco sa niektori citite dotknuti tymto clankom, ak ste spravne parkovali, boli ste k sebe ohladuplni ?
Otto Moravčík | 27-05-2015 19:49:52
Pán Majko,
poprosím odpustite si svoje arogantné poúčania a odkazy!
Trvám na tom, že Vami zverejnený článok je hanebný a o autorstve e-mailu a fotografií mám tiež pochybnosti.
Pietny akt | 27-05-2015 18:30:09
je veľmi smutná udalosť. Všetci by sa mali chovať z úctou, skorej či neskorej tam všetci skončíme. Celý dopravný chaos spôsobil jeden jediný automobil. A zrejme na to chcel \"autor\" poukázať.Ak by bol parkoval normálne nikto nič nemusel riešiť. Takže každý by si mal zobrať ponaučenie, ako odstaviť vozidlo a nenarušiť priebeh obradu.Na Všetkých svetých je tam taktiež veľa automobilov a prichádzajú a odchádzajú priebežne. Je to len a len v ľudoch. Snád si to dotyčný uvedomí...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-05-2015 18:02:19
Otto Moravčík | 27-05-2015 17:10:36 | - pan Otto, pod fotografiou je uvedene : \"Autor\". To v preklade znamena toho, kto bol pohotovy a vytiahol fotoaparat, mobilny telefon alebo ine technicke zariadenie, ktore je urcene na zaznamenavanie obrazkov - teda fotografii, ktore nasledne ku textu ktory ste si pravdepodobne uz pecitali, ten \"autor\" prilozil.

Za tym slovickom \"autor\", teda pod tym obrazkom sa nachadza odpoved na Vasu otazku. Ak nahodou nie je navod dostatocny a s odpovedou nie ste spokojny, kludne kontaktujte niekoho z nas telefonicky (male zariadnie modernej doby sluziace na komunikaciu) a v ramci individualnych pedagogickych schopnosti sa Vam to pokusime vysvetlit este raz.
Otto Moravčík | 27-05-2015 17:10:36
Môžete sa hanbiť za takýto článok.To už naozaj aj z takejto smutnej udalosti vyrobíte trápny problém.
Ak občan napísal do redakcie, kto porobil tieto fotky? Kedy ste to stihli, keď tento problém bol iba niekoľko minút počas odchodu aut, po ukončení obradu.
ivana | 27-05-2015 11:44:14
na jednej strane je to smutné, pohreb mladej ženy, ale na druhej strane, keby sa pánovi Hoferovi na druhej strane tejto kolóny niečo stalo a nemala by kadiaľ prejsť sanitka, alebo by nedajbože niekto na tom pohrebe odpadol, tak by ma zaujímalo, ako by to riešil...
anonim | 27-05-2015 08:52:38
som zvedavy keby chcela prejst RZP ako by prešla
anonym | 27-05-2015 08:07:57
Už fakt neviete čo so sebou.Raz sa vám to všetko vráti.Myslíte aj na pozostalých?
obcan | 27-05-2015 07:25:08
kto zomrel ked prislo tolko ludi?
nova doba | 26-05-2015 23:11:33
Je aj mne luto ze sa tento problem prebera prave pri pohrebe niekoho blizkeho ale inokedy tento problem nenastane
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 26-05-2015 23:04:10
pohreb | 26-05-2015 22:13:08 | - nejedna sa o redakcny material, ale o nazor obcana. Neuverejnil som ho ja, to by tam bolo moje meno. Nemusime sa s nazorom obcana stotoznit, no neznamena to, ze ho budeme cenzurovat.

Vazeny pane,Vy ste zo Slovenska utiekli do zahranicia - demokraciu a slobodu slova aj pre Vas a Vasu rodinu vybojovali a obhajuju ludia ineho naroda. Nesnazte sa kritizovat tych, ktori tu zostali a robia to, pred cim ste Vy utiekli. ;-)
ubohe | 26-05-2015 22:51:10
Pan majko zverejnuje kazdy debilny mail ktory dostane do redakcnej posty.?? Alebo len nema mieru a trochu citu...
Zákon | 26-05-2015 22:49:39
Vodič smie zastaviť a stáť len vpravo v smere jazdy v jednom rade a rovnobežne s okrajom cesty, čo najbližšie k okraju cesty a na jednosmernej ceste vpravo i vľavo. Ak nie je ohrozená bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky, vodič smie v obci zastaviť a stáť kolmo, prípadne šikmo na okraj cesty alebo zastaviť v druhom rade. Pri státí musí zostať voľný aspoň jeden jazdný pruh široký najmenej 3 m pre každý smer jazdy.
nova doba | 26-05-2015 22:14:47
Dnes si kazdy kto ma drahsie auto mysli ze ma aj neobmedzenu moc. Dementi preberte sa! Tak isto platia zakony aj pre vas. Mozno by pomohlo na prijazdovej ceste zakazat zastavenie /na kopci/
pohreb | 26-05-2015 22:13:08
Vymazte to tu konecne vsetko, to sem vobec nepatri, ste obycajne hyeny.
Pohrebnictvo | 26-05-2015 22:10:01
Súcitim z pozostalymi. Ale je pravda že nemuseli blokovať celu cestu keď mali dosť miesta aj inde. Ich lenivosť prejsť dvesto metrovú pesi, radšej to odparkujeme priamo na moste. Toto má riešiť mesto a spraviť niečo preto aby sa situácia neopakovala pravidelne!! Radšej riešiť dopredu čo by bolo keby akurát má prejsť sanitka a nie potom plakať že je o jedného nebohého naviac. Potom by ste tu boli všetci múdry, že sa to malo riešiť predtým.
nie len pre: xy222 | 26-05-2015 22:05:03
nejde o publicitu.
ide o to, aby sa každý zamyslel nad vlastným konaním. robiť schválnosti, robiť si naprieky dokáže každý. od idiota až po debila. byť trocha tolerantnejší, správať sa slušne či nebodaj byť trocha ľudskejší - je to také ťažké??? či načo? lepšie je byť idiotom a druhý nech sa stará sám o seba. však? preto to tak aj medzi nami - ľuďmi, vyzerá. ak sa môžeme nazvať ľudia a nie hovadá. lebo len hovadá sa k sebe takto správajú. jeden druhého vytláča.

no. a teraz ma žerte!
Nestranný pohľad aj keď som s pozostalými | 26-05-2015 21:55:12
Pravda odznela z oboch strán. Zoberme si z toho príklad do budúcna. Kompetentný (mesto a polícia) sa k danej veci musia postaviť a začať ju riešiť...
xy222 | 26-05-2015 21:51:23
Len by niekto nebodaj takto reagoval na vás p. Majko tak ako to robíte Vy, to by som chcel vidiet tie Vaše články, komenty atď... že vôbec vás hanba nefackuje, robiť si z pohrebu a z úbohého anonyma publicitu...
Triger | 26-05-2015 21:41:28
Lenže Policajti to púšťali hore na moste,keby to nepúšťali tam tak by ste tam stáli doteraz vy mudrlanti..Alebo sa mali rozpoliť?..Vlastne primitív nepochopí žiadnu vec tak načo to tu vobec rozoberať že?
Viktor Hofer | 26-05-2015 21:40:36
zas len voláky tragéd tu pod pseudonymom do tmy kričí. Všetci anonymi sa nad sebou zamyslite či by ste boli taký výrečný a kritický keby sa jednalo o vašu známu/rodinu. Tak mi tu nejebte mozgy a píšte radšej k zhoreným autám na Garbiarskej.
PS: až teraz sa vyjadrujem neslušne!!!!
mARTIN | 26-05-2015 21:28:39
a keby to pri cintorine neboli korigovali zamestnanci pohrebnej sluzby na cintorine tak by auta stali az v meste. hoci nemuseli.
Presne | 26-05-2015 21:22:58
Uz fakt tu nemate sudnost? Alebo nemate o com pisat?Niekto chce byt zaujimavy za kazdu cenu.Je hrozne ze zomrela mlada baba a vy tu riesite blbosti.
pohreb | 26-05-2015 21:08:31
Viktor ma pravdu, ale v prvom rade ludia, ved zomrela mlada zena, matka dvoch deti, manzelka, dcera, setra,teta, svagrina a ...ani v takejto chvili neviete byt ludski? Ludia jej chceli dat posle
dne sbohom a smutocni hostia nemozu za to, ze parkovisko v Seredi pred cintorinom je ake je. Cest Tvojej pamiatke Livika a hanba pan Majko, ze ste to tu uverejnili. To je neucta k vsetkym smutiacim.
Triger | 26-05-2015 21:07:39
Jasneee akurat teraz by nastala tretia svetova vojna a vsetci na ulici Kasarenskej by potrebovali sanitku!!!a co sa tyka policajtov robili co mohli ,za 15 minut uz bola cesta v pohode prejazdna,ludia ste trapni,zavistlivy a arogantny...som zvedavy ze ked budete mat problem ci zavolate tym \"bambavym\" policajtom aby vam prisli na pomoc...
tttt | 26-05-2015 20:54:09
p Hofer niekedy minuta je otazkou zivota a smrti ak by tadial musela v tom case prejst zachranka tak ma problem a len kvoli takymto....... vodicom ktory ak by mohli isli by autom az k jame neboheho a pritom staci tak malo.clanok sem urcite patri je to na zamyslenie.
Pohrebníctvo | 26-05-2015 20:52:23
Prosím? Policajti robili čo sa dalo? Prišli pozreli a odišli. Sami ľudia čo tam boli korigovali premávku! Nie policajti. A zato že je tam cintorín má byť niekto obmedzený?? A navyše vzadu sú vojaci, keby mali cvičenie alebo poplach? čo by robili? NEPREŠLI BY!
Triger | 26-05-2015 20:46:31
Bože môj Ľudia ste už fakt trápni a p. HOFER má čistú pravdu však to už kde žijeme....Bol som tam Policajti robili čo sa dalo,by som bol zvedavý ako by ste na takúto situáciu reagovali VY,keby ste Policajt...Všetci ste aký premúdrelý zrazu...
aghi | 26-05-2015 20:39:34
a co takto sa vyjadrovat trosku slusnejsie,pan Hofer.
Viktor Hofer | 26-05-2015 20:03:41
To čo už za ko.... pošle na sered online takuto vec a ešte väčšííí ko... to sem jeb..
By ma zaujímalo či ten ANONYMNÝ OBČAN tam vôbec býva alebo sa tu len voláky tragét na nete robí zas zaujímavý. cesta bola prejazdná pre jedno auto. aj ten hovnocuc tadial presiel, osobne som to videl. Nedajbože trebalo voláku minutu počkať. Myslím si že je úplne normálne že ak bývam pri cintoríne, musím rátať s obmedzeniami. Pán Majko, sa Vám fakt čudujem že sa ponížite a takúto pič.... sem aj zverejníte.
Investigatívny žurnaliznus??????????

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign