Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"ty mi môžeš akurát fúkať práškov cukor do riti" - verejne píše diskutujúci anonymne obhajujúci konanie primátora Tomčányiho

Miloš MajkoDátum29. 12. 2017 20:28:45TémaREDAKCIA

Článok autora    "Cyklistický klub AB Sereď" v médiu  SOL uverejnený Ivetou Tóthovou hlavne pre vetu   "Toto sa podarilo vďaka vysoko nadštandardnej spolupráci primátora Serede Ing.Martina Tomčányiho, starostu Dolnej Stredy PhDr. Ľuboša Šúryho, starostu Váhoviec Mgr. Adriána Kubicu a Trnavského samosprávneho kraja."  vyvolal u čitateľov reakcie, na základe ktorých pod ním vznikla živá diskusia. Samotné úprimné priznanie vybavenia cyklotrasy "vďaka vysoko nadštandardnej spolupráci" viacerých volených zástupcov zaváňa problémom, nakoľko už aj predseda vlády  SR Róbert Fico sa verejne hlási (aspoň to tak prezentuje) k boju proti korupcii a klientelizmu. 

(Poznámka: redakcia  nie je spoluautorom článku a dôrazne sa dištancuje od akéhokoľvek propagovania zabezpečovania verejných investícií a zákaziek "vďaka vysoko nadštandardnej spolupráci" tých, ktorí majú byť  občanom príkladom v transparentnosti  a čestnosti.)

V diskusii pod článkom sa stretli viaceré názorové prúdy a prakticky všetci diskutujúci sa vyjadrovali aj keď anonymne, tak civilizovane a bez akejkoľvek snahy vkladať príspevky do média cez anonymizéry a proxy servery, čo je zakázané vo všetkých médiách. Neskôr si vysvetlíme, prečo.

Diskutujúci pod týmto článkom neprípustným spôsobom napísal niekoľko príspevkov. Napr.:

pre Majko | 22-12-2017 22:19:30 |
vieš prd o čom hovoríš

pre Majka | 23-12-2017 15:26:49 |
Nebudem už na tvoje hlúpe komentáre reagovať, nie preto že by som ti namal čo napísať, ale preto že dialóg s tebou je strata času.

Občan | 24-12-2017 11:21:37 |  (adminom skrytý pre verejnosť)
Majko si to nepotrebuje ísť vydiskutovať s autorom článku, on to vie lepšie ako jeho autor, on je ako truhlík. Všade bol , všetko videl, všetko vie. No proste čistý politruk.

Občan | 26-12-2017 12:24:16 |   (adminom skrytý pre verejnosť)
Majko teraz sa prejavil tvoj pravý charakter

Občan | 26-12-2017 13:47:35 |   (adminom skrytý pre verejnosť)
Majko ty si nepolepšiteľný, kľudne tu vymazávaj príspevkyrnrnObčan | 26-12-2017 12:24:16 rnMajko teraz sa prejavil tvoj pravý charakter

Občan | 27-12-2017 10:00:50 |   (adminom skrytý pre verejnosť)
Tieto komentáre podľa Majku porušujú všetky pravidlá média. Občan | 26-12-2017 13:47:35 Majko ty si nepolepšiteľný, kľudne tu vymazávaj príspevky  Občan | 26-12-2017 12:24:16 Majko teraz sa prejavil tvoj pravý charakter  Občan | 24-12-2017 14:36:17 Moja skúška dopadla tak ako som predpokladal, tento komentár bol vymazaný : Občan | 24-12-2017 11:21:37 Majko si to nepotrebuje ísť vydiskutovať s autorom článku, on to vie lepšie ako jeho autor, on je ako truhlík. Všade bol , všetko videl, všetko vie. No proste čistý politruk.

anonym | 28-12-2017 11:56:13 |
nie , nie, vieš čo je bolestivé, ked niekto chcel aby jeho súkromné médium, ktoré tak veľmi rád prezentuje, chcel aby ho platilo mesto, mesto odmietlo platiť tento šalát a začalo vydávať svoje médium, a teraz je zato terčom útokov, tak toto je ozaj veľmi bolestivé, chcieť mať z verejných peňazí platené súkromné medium, to je ozaj veľká sila

pre Lolo | 28-12-2017 12:14:48 |
veď to aj ja viem že toto medium neplatí mesto, a súhlasím s tým aby to tak aj ostalo, lebo neviem prečo by malo mesto z našich daní platiť toto medium, tak ako chcel jeho majiteľ v nie tak dávnej minulosti

otázka | 29-12-2017 07:47:00 |
včera ráno pršalo, pán Tomčanyi prečo nesvietilo slnko, veď toto slnko svietilo ešte za Vranoviča , tak malo dávno svietiť !!!

Účelové dezinformácie ti nevyšli | | 29-12-2017 09:09:38 |     (adminom skrytý pre verejnosť)
No a si sa nachytal sám, tu je vidieť kde je pravda. Najprv sa tu srdce rvúce píše ako bol Tomčányi proti výstavbe cyklatrasy smerom na Dolnú Stredu za Vranoviča a teraz sa s jej výstavbou účelova chváli: „Tomčániy ako poslanec mal vmedzi poslancami taký vplyv, že dokázal dostatočný počet poslancov presvedčiť, aby cyklotrasu nepodporili. Veľmi aktívne bojoval proti jej výstavbe.“Údajne bránil Vranovičovi z pozície poslancu vo výstavbe cyklotrasy:„jeden z tých čo tomu bránil je teraz primátor😁 a to len preto aby sa ukázal, že on je 🔝“„je bolestivé počuť, čo urobili terajší mocipani keď prišiel Vranocic s touto myšlienkou? Pravda bolí a všetci vedia, ze primátor hádzal projektu polená pod nohy“ Preto tu niekto tvrdí že:„Táto cyklotrasa mohla byť už dávno aj otentočkovaná, nielen postavená. Keď ju Vranovič navrhoval, tak sa spravilo čo? Pár ľudí čo tam teraz sedia hlasovali proti, ale teraz sa búchajú do pŕs ako to parádne dopadlo.“ (pravdepodobne pisateľ hovorí o úseku Dolná Streda-Váhovce, keď že článok je o ňom) V tejto časti už autor priznáva že Tomčanyi bol za výstavbu cyklotrasy na Dolnú Stredu už za Vranoviča:„ že v Seredských Novinkách urobil anketu, či si ľudia myslia, že by sa mala najprv urobiť trasa na Dolnú Stredu, Vahovce a Šaľu a až potom na Šúrovce.“ Aj keď v tejto časti už pisateľ hovorí že:„1, Bol projekt za Vranoviča? Bol2, Boli peniaze za Vranoviča? Boli. 3, Robil Tomčániy anketu v Seredských Novinkách ? Robil.4, Bol Tomčániy proti cyklotrase ako prvej na Šúrovce ? Bol. Spochybnite tieto fakty.“ Z týchto výrokov jednoznačne vyplynulo, že Tomčanyi bol za výstavbu cyklotrasy na Dolnú Stredu už za Vranoviča a nie ako sam nám tu snaží stale niekto podsúvať že bol proti jej výstavbe, keď že Tomčanyi chcel vybudovať cyklotrasu smerom na Dolnú Stredu ako prvú.Sám si sa zamotal, tak už nás tu neklam !!!

následne znovu rovnaký príspevok a znovu cez anonymizér a nakoniec:

vieš čo mi môžeš | 29-12-2017 13:40:41 |
ty mi môžeš akurát fúkať práškov cukor do riti

Medzi tým nájdete niekoľko upozornení na porušovanie základných pravidiel diskusií všade, kde sú ešte povolené a kde sú v médiu jasne dohľadateľní vydavatelia či iné kontaktné osoby. Možno som niektorý z príspevkov prehliadol, no to nepovažujem za tak dôležité.

Už z obsahu jednotlivých príspevkov je evidentný postoj diskutujúceho k médiu, ostatným diskutujúcim, ako aj samotnej téme.

Pod článkom sú desiatky ďalších príspevkov od iných diskutujúcich dokonca aj priamo kritizujúce konanie primátora Tomčányiho. Autori ich  do média vkladali štandardne s vedomím, že ak porušia zákon, dosť pravdepodobne sa za svoje konanie budú zodpovedať.

A teraz ku konkrétnemu porušeniu pravidiel diskusie cez malé porovnanie:

Čo je krádež?

Prípad 1.    Človek na sedadle cudzieho auta s otvoreným okienkom nájde vysokú čiastku peňazí a  neodolá. Načiahne sa, peniaze zoberie a utečie. Následne môže byť opoznaný svedkami, zanechá stopy a v prípade, že poškodený má záujem, je veľká šanca na dolapenie páchateľa. Áno, je to zlodej, ktorého konanie je zavrhnutiahodné. 

Prípad 2.     Človek si na hlavu natiahne kuklu, dá si rukavice a do vrecka sáčik s korením. Pripravený hľadá auto, ktoré by vykradol. Vylamuje dvere na cudzích autách dovtedy, pokým niečo nenájde a neukradne. Na mieste činu rozsype korenie, aby zabránil policajnému psovi prenasledovanie a technikovi zabezpečenie prípadnej pachovej stopy, rukavice a kuklu spáli a prípadnému svedkovi počas činu doláme väzy. Desiatky či stovky poškodených prakticky nemajú šancu zlodeja dostať, nech škody napácha hocijaké. Toto nie je len náhodný zlodej, on je zákerný, vypočítavý a mimoriadne nebezpečný zmrd, ktorý vie kedy, čo a kde ide robiť a dôkladne sa na to pripraví. Vie, že porušuje zákon a robí všetko preto, aby nikdy nebol odhalený.

Priatelia, autor citovaných príspevkov  je tým druhým prípadom. On nevyužil slobodu diskusie poskytovanú médiom pre občanov na hľadanie riešení, či upozorňovanie na neduhy v spoločnosti a už vôbec nemal záujem diskutovať. Je to človek, ktorý vedome a cielene v diskusii klamal a už dopredu sa zabezpečoval proti odhaleniu. Takže vie že klame, vie, že raz môže prísť k vyšetrovaniu a už pri vkladaní príspevku si chce byť istý, že nech napíše čokoľvek a na kohokoľvek - odhalený nebude, resp. jeho odhalenie bude vážne sťažené aj pre orgány činné v trestnom konaní.

Nie je podstatný obsah týchto príspevkov, ako nie je podstatné, čo zlodej ukradne. Dôležité je, že zlodej proste kradne a tento diskutujúci systematicky účelovo klame a vopred si zabezpečuje "beztrestnosť".

S čím však nepočíta, je verejná mienka,  morálka a pohľad občanov na takéto konanie. Možno sa snažil zmiasť spravodlivosť, no ľuďom akurát ukázal ďalší spôsob demagogie praktizovanej  ľuďmi okolo osôb spomínaných v článku, plánovitosť  a zákernosť ich konania.

Tento článok vznikol preto, aby čitateľ videl, že nie SOL alebo ľudia oprávnene kritizujúci  NEtransparentné konanie konkrétnych ľudí v samospráve sú tí, ktorí zavádzajú a manipulujú verejnú mienku. Aby čitateľ videl, že na  SOL je pristúpené k zmazaniu príspevku nie preto, že niekomu nevyhovuje jeho obsah, ale preto, lebo diskutujúci NEdiskutuje, ale skutočne systematicky a zákerne útočí na všetkých okolo seba a ešte za sebou zametá stopy na úrovni skúseného kriminálneho živlu.

Keď autor príspevkov pochopil, že obranné mechanizmy média neprelomí napísal:

vieš čo mi môžeš | 29-12-2017 13:40:41 |
ty mi môžeš akurát fúkať práškov cukor do riti

Ja mu odpovedám: nie ja som v pozícii, ktorú si popísal, ale Ty. A ver, že postupne vás bude viac. Toto totiž nie je posledný článok o mimoriadne svojských spôsoboch výkladu si pojmov "správa vecí verejných", nakladanie s verejnými peniazmi v samospráve a uplatňovanie občianskych práv obyvateľmi mesta.

SOL bolo, je a  vždy bude v maximálnej možnej miere presadzovať slobodu slova, demokraciu a právo na informácie.

- - -

Uplne na záver snáď len konštatovanie - je smutné, že na obhajobu súčasného vedenia mesta tak veľmi kritizujúceho anonymnú diskusiu na  SOL  aktérom už nestačí len anonymita, teda nehanbia sa len za svoje mená, ale odmietajú svoju identifikáciu aj do budúcnosti. Chlapi, to ste to dopadli...


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
naopak | 02-01-2018 17:48:49
pre Miloš Majko | 31-12-2017 22:42:19
...no bohužiaľ Ježiško neprišiel a nepriniesol vám p.Majko zatiaľ ani štipku potrebnej sebareflexie či chlp objektivity v čo som v kútiku duše dúfal. Ale možno len mešká...
Neviem síce či organizátor v 5.ročníku chýbal ale ja som chodil do školy spolu 17 rokov a skončil s červeným diplomom čo nemyslím politicky. A preto ma odkazovať na ZDŠ pôsobí vašimi ústami dosť bizarne.
Ale ktovie - možno tiež začnem šifrovať príspevky JAPom či TORom alebo sa predsa len dožijem vašich príspevkov bez zbytočných invektív na konštruktívnu kritiku.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 01-01-2018 17:59:06
Je to presne tak | 01-01-2018 17:33:04 | - uvedte konkretne pripady.
Je to presne tak | 01-01-2018 17:33:04
Veľmi dobre si to vystihol Organizátor. V tomto médiu nejde o hľadanie pravdy ako sa to tu prezentuje od jeho majiteľa. Tu ide iba o jednu pravdu, ktorú musí mať za každú cenu majiteľ média a je kvôli tomu ochotný urobiť čokoľvek, trebárs aj vymazať príspevky alebo použiť invektívy. Nestalo sa to prvý krát.
Organizátor | 01-01-2018 11:29:45
Jeden týpek použije v diskusiách neslušné výrazy, druhý ich skopíruje a spraví z nich článok a do titulky dá nadávku. Ktorí z nich je väčší (v zátvorke) inteligent? Pán Majko, dobre som teraz použil zátvorky? Viete preto sa pýtam, lebo čítať s porozumením nie je dané každému.

P.S: Pomôcka: pre správnu odpoveď nerozhoduje skutočnosť, že jeden z nich vlastní médium
Organizátor | 01-01-2018 11:07:24
Pán Majko, Váš posledný komentár je naozaj úbohý, ale to už tak býva, keď niekomu chýbajú argumenty a slušná výchova, tak skĺzne k invektívam. To sa v ktorej triede učí?
majko | 01-01-2018 04:55:00
ty si...radšej idem spat,dobru noc všetko naj v novom roku všetkým.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 31-12-2017 22:42:19
vyborne | 31-12-2017 22:36:57 |
naopak | 31-12-2017 17:30:05 |
Organizátor | 30-12-2017 14:33:41 |

patrite nastastie medzi mensinu, ktora chybala na hodine 5 rocnika ZS, kedy spoluziaci preberali, co je uvedene v uvodzovkach.

Keby ste poctivejsie chodili do skoly naucili by Vas, ze sa jedna o citaciu - nie vlastnu tvorbu.

Do noveho roku prajem sancu zopakovat si zameskane ucivo.
vyborne | 31-12-2017 22:36:57
organizator si to vystihol,na jednej strane sme vdacny co nam sol ponuka a odhaluje,no druha strana mince je na zaplakanie,slovnik p.majka hodny 4 cenovej.myslel som si,ze po volbach p.majko zrekapituluje a trosku zmierni verbalne utoky,hlavne ich podanie a po dlhorocnych skusenostiach da svojmu vyjadrovaniu trochu sofistikovanosti.no nic sme zase v starych kolajach na hulvata. odpovede na neuspech vasej kandidatury mozete hladat aj v tychto clankoch.
naopak | 31-12-2017 17:30:05
organizátor - lepšie a trefnejšie by som to o vzťahu Majko-SOL nenapísal.
Do nového roku prajem M. Majkovi aby si práve z takejto konštruktívnej kritiky niečo zobral k srdcu ...možno.
Všetkým anonymným prispievateľom prajem šťastný a úspešný rok 2018.
Organizátor | 30-12-2017 14:33:41
Nerobte zo seba martýra pán Majko. Zase sa ľutujete ako ste kritizovaný za zverejňovanie špinavostí, pritom ste kritizovaný za spôsoby a formu akou to robíte. A časti nešetríte nadávkami a expesívnymi výrazmi, dokonca aj v nadpise článku. Neviem čo je na tomto názore \"zvráteného\" keď si už dovoľujete takto reagovať na názory niekoho, kto Vás kritizuje. Zvrátenosť je vymysliesť si imaginárny dôvod kritiky a ten akože kritizovať. Takže ešte raz: mne vadia Vaše spôsoby, ktoré sú niekedy rovnako špinavé ako veci, ktoré sa snažíte kritizovať
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-12-2017 13:41:13
Organizátor | 30-12-2017 13:20:48 | - ako som uz napisal - zvratene zmyslanie.

Som rad, ze uz su nezavisli admini, ktori sa s nikym nepoznaju a dokonca sni so mnou. Konecne sa budem moct venovat svojim veciam a na SOL bude poriadok. A ja nebudem zvadzat vnutorny boj ci a ako udrziavat ludi na uzde.

Ivetka sa rozhodla uz davno a odignorovala vsetkych anonymov. Neviem, ci to je dobre, asi ano. Napriek tomu, ja tou cestou nejdem.

Mne diskusia nevadi a ak mym byt kritizovany za zverejnovanie pravdy a poukazovanie na spinavosti v samosprave - som spokojny.

Co sa tyka kontroly media, nemienim stratit ani minutu vo vysvetlovani nicoho cloveku, ktory nema sajnu o mediu, nenesie ziadnu zodpovednost a nestalo ho ani cent a ani minutu casu ci energie.


Halo | 30-12-2017 13:07:21 | - spytajte sa primatora Tomcanyiho napr. na jeho vypoved v pozicii svedka na OS. Nasledne napiste nieco o niekoho zaujatosti.


Organizátor | 30-12-2017 13:31:43
Pán Majko, teraz ste Vy tým ktorí nechápe napísané. Vy ste tým autorom článku, ktorý kritizujem a pod ktorým je táto diskusia. Nekritizujem Vás za to, že poukazuje na problémy, ale spôsob ako to robíte. Ste strašne konfrontačný a týmto príspevkom som s Vami skončil. Moja kritika zjavne nepadla na úrodnú pôdu.
Organizátor | 30-12-2017 13:20:48
Keď už hovoríme o zvrátenosti, tak pre mňa sú to najmä jasné náznaky v čláku ako veľmi Vám záleží na poznaní IP adries diskutujúcich, vraj pre ich možnú zodpodnosť do budúcnosti. Mrazí ma z Vašich metód a zmýšľania pán Majko. To je pre mňa ďaleko horšie ako nejaké hlúpe príspevky nejakého občana. A od novinára by som mimochodom očakával, že bude vedieť ako sa vyká, ale to je popri tom zistení vyššie len bezvýznamné zistenie.
Halo | 30-12-2017 13:07:21
Už ma to skutočne jeduje,keby nebol napísaný ten príspevok ,ktorý pochyboval o tom,že primátor sa nadstartne pričinil o postavenie cyklotrasy,a že teda je to jeho povinnosťou,a že za to je platený z našich daní,tak by to nikoho nejak zvlášť netrápilo.Potom jedni sa tejto témy chytili a poukázali sa navzájom.Co je tu však nepripustne,ľudí niekto rozdelil,podľa príspevkov,na dobrých a zlých,resp.Tych čo klamú a tí čo teda hovoria pravdu.To že niekto píše pod rozličným nickom,to čitatelia nevedia.Potom sa napíše dlhý článok,ktorý velebí ostražitosť Soľ.Viete čo? Kto tomu verí,je to jeho vec,kto nie,to isté.Clovek,ktorý nasilu nehľadá konflikty ,si myslí o Tom svoje.Pravdou je,že na nedostatky a korupcnost sa ma ukazovať a tvrdo potom ísť ,ale ,keď sa všetko a zakazdou udalosťou používajú útoky na toho druhého,potom stráca aj tá oprávnená kritika na udernosti.To je môj názor.A mien všetci,ktorí tu vidia nesmiernu zaujatost až dokonca osobnú nevraživosť sú ;ritolizaci;Táto skutočnosť,stým výrazom tu bola taktne zamlcana.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-12-2017 13:04:39
Organizátor | 30-12-2017 12:54:46 | - nie ja spravujem veci verejne a nie ja som autorom clanku, pod ktorym je diskusia. Pod svojimi prispevkami som podpisany.

Vy ste anonym a ja Vam nebranim pisat. Ja anonymne nepisem a Vy si dovolujete kritizovat mna za poukazanie na spinave praktiky dalsieho diskutujuceho?

Zvratene zmyslanie...
Organizátor | 30-12-2017 12:54:46
Trvám na tom, že zverejňovanie kolekcie komentárov je úbohé a pokiaľ ste tým chceli poukázať na niečo iné, tak sa pointa v tom siahodlhom príspevku úplne stratila. To, že si vo Vašich konfrontačných príspevkoch nedáte pokoj ani cez Vianoce svedčí len o Vás a Vašom spôsobe uplatňovania demokracie a správy vecí verejných. Mať a vlastniť médium ešte neznamená vlastniť patent na pravdu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-12-2017 12:14:29
organizátor | 30-12-2017 12:01:40 | - nebolo by vhodne, precitat si Vami kritizovany clanok znovu, pomaly a robit si poznamky, o com je?

On totiz nie je o obsahu prispevkov ci prispevkoch samotnych.

Clanok je o podvode, resp. zametani stop v ich vkladani do media, teda v porusovani zakladych pravidiel SOL a kazdeho media.

Povazujem za vazny problem, kedy nielenze nedokazete identifikovat problem, ale kritizovat ste schopny.

A datum? Keby ste mal pravdu - urobit spinavost vo sviatok je OK a poukazat na nu v rovnakom case je zle?

... a to netusite, co pravdepodobne dnes pojde do eteru...
organizátor | 30-12-2017 12:01:40
články a príspevky v akýchkoľvek médiách sa komentujú a tieto komentáre nie sú dôležitejšie než samotný článok, sú iba názormi ľudí, svedectvom ich úrovne a mentálneho sveta. Napísať článok o takýchto komentárov je úplne zbytočné, svedčí to asi o nedostatku iných tém. Týmto sa dostalo ľuďom, ktorí píšu neslušné komentáre zbytočnej publicity. Najmä pán Majko sa v zbieraní a komentovaní príspevkov priam vyžíva a takmer nie je článok, kde by nemal svoj komentár. Od majiteľa média myslím, by sa vyžadovalo trochu viac ako komentovať všetko. Navyše vydať takýto článok o hlúpych komentároch počas sviatkov nazývam zlé načasovanie. Všetkým prajem krásneho Silvestra a šťastný nový rok
Halo | 30-12-2017 11:46:50
Nevidim,žiadny rozdiel,medzi takzvanymi pro a kontra primátor,aj v tých príspevkoch boli urážky ako na jednej,tak aj na druhej strane,preto ani toto médium v Tom nie je takzvané nevinne.Ludi dráždi táto zaujatost,ktorá sa skoro vždy prejavuje jedným smerom,tak ako sa nedočkajú reálneho a nezávislého spravodajstva,či už od mesta,alebo tohoto médiá.Vsetkeho moc škodí,a ľudí to len provokuje.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-12-2017 11:19:45
obyvatel 1 | 30-12-2017 11:03:31 | - podstatou nie je snaha vidiet IP adresu adminom, alebo mnou. Pre nas je to niekolko na pohlad nic nehovoriacich cisiel, ktore nedokazeme priradit k ziadnemu konkretnemu menu.

Tento udaj je vsak dolezity pri OBRANE POSKODENEHO nech nim je ktokolvek (aj primator ci poslanec, alebo uplne bezny obcan), komu nejaky vychcany zmrd VEREJNE nalozi na chrbat celu zumpu svinstva a chudak takmer nema sancu na obranu.

Preto ten priklad so zlodejom uvedeny v clanku. Aby citatel vedel, ze zlodejina nie je len nahodne ukradnutie 20 dekov sunky ci krabicky cigariet v obchode.

Konkretni ludia tu pachaju daleko zakernejsie a pripravenejsie zlodejiny a to v stovkach tisic Eur a oni odhaleni byt nechcu. Oni nechcu ani, aby k nim smerovali akekolvek stopy ci podozrenia a to ani v diskusii na nete a SOL, ktore im pije krv roky.

Preto stale znevazuju medium a ludi okolo neho. Poznaju sice jeho vyznam a dosah, no se*ie ich, ze ho nemaju pod kontrolou. Nepomohli pokusy kupit blokovanie diskusie a tak sustavne vymyslaju nove a nove metody, ako uspiet v diskriminacii aspon konkretnych ludi.

Sme vsak na dobrej ceste. Archiv SOL a posledny rok nespochybnitelne dokazal, ze na SOL sme NEklamali a za pravdou sme stali uz vela rokov dozadu a to aj vtedy, ked sme boli dvaja ci traja a otvorene stat za pravdou skutocne bolelo nielen nas, ale aj nase rodiny a to nielen financne, ale aj navonok pri beznom zivote.

Vsetko je o ludoch a ja stale verim, ze to budu prave ludia, kto si aj v meste urobi poriadok...
obyvatel 1 | 30-12-2017 11:03:31
cez proxy je to preto aby nebola vidiet IP adresa prispievatela ktoreho IP adresa je pre admina jasna ze patri napriklad niekomu z vedenia mesta a pod. To uz sme tu v tomto meste dospeli az do takeho charakteru niektorej osobnosti, ze uz aj jemu samotnemu sa asi zdvíha zaludok ako si maskuje vlastny zvrateny ksicht.
Obcan | 30-12-2017 10:04:42
Suhlas. Ale preco niekomu nestaci klasicka anonymita a da si namahu sa co najviac skryvat ? Podla ma je to preto ze sa s administratorom bud priamo,alebo nepriamo pozna...
Halo | 30-12-2017 09:58:44
Toto je neuveriteľná demagógia,je to skutočne ukážka ,ako sa manipuluje s ľuďmi.Je to skutočne ako z iného sveta.Je to hnusné.Aby sme si rozumeli,z oboch tazv.taborov,pro a kontra primátora.Toto je pravdepodobne obraz celého Slovenska.Ludia nedajte sa bláznivý jedným lebo druhý?
pre Majka | 30-12-2017 09:44:21
ďakujem za vysvetlenie. Doteraz som si myslel, že ste nafúkanec, ktorý maže príspevky podľa ľubovôle len preto, že mu nevyhovujú. Teraz som pochopil, že sú tu diskutujúci, ktorí diskutujú tak, že robia všetko pre to, aby neboli dohľadateľní. A to je naozaj nefér a preto si myslím, že máte právo i povinnosť mazať ich príspevky. Keď môžem byť dohľadateľný ja, mali by byť aj oni. Alebo, nech tu nevypisujú.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign