Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Tváre Mesta

Dušan JavorDátum12. 07. 2016 12:55:27TémaAktuálne témy
951

Tváre mesta je blog, ktorého cieľom je zoznamovať čitateľov s rozmanitosťou ľudí, ich myšlienok, tvári a príbehov na Slovensku. Fotografie a texty sú svedectvom stretnutia medzi fotografom a neznámym človekom.

Budem veľmi rád ak navštívite moju FB stránku: Tváre Mesta a prečítate si zaujímave myšlienky Sereďanov. Onedlho sa chystá súťaž o foto knihu tohto projektu, tak ak budete pozorne sledovať túto stránku môžte byť výhercom práve vy :)https://web.facebook.com/Tv%C3%A1re-Mesta-313242662217034/


Fotogaléria k článku:

951
Autor: Dušan Javor
951
Autor: Dušan Javor

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-07-2016 13:20:41
Dušan Javor | 17-07-2016 21:09:24 | - Dusan, ja si myslim, ze to je prave opacne - je to jednoducha otazka.

\"Za milion\" sa mozno zda byt Vam a preto, lebo sa odmietate / nemate odvahu /silu / charakter postavit sa verejne k problemu, ktory ZIAL nie je nasim osobnym problemom. Osobny je len nazor - problem to je ovela vacsi, ako si mozno dnes ludia pripustaju.

Tu totiz doslo k vaznemu aktu jedinca, od ktoreho by sa v slusnej spolocnosti distancovcali aj najlepsi kamosi. Mozno je dobrz kamarat, fajn chalan a neviem co este. On \"LEN\" ZLYHAL ludsky a moralne. Bolo mu nespochybnitelne preukazane klamstvo - mal moznost ospravedlnit sa, no neurobil to. Otazka je - preco?

Poznam este niekolko obdobnych pripadov - jeden najskor hrdina na svoju obranu krivo obvinil uz 3 ludi (dokonca 2 policajtov) a dalsi dokonca klamal nielen verejne, ale uz aj na sude \"pod prisahou\" ako svedok.

Dusan, ludia su schopni hodne osklivych veci. Cim viac to pozorujem, cim viac skusenosti som v zivote ziskal, tym viac si cenim pravdu, respektovanie obycajnych faktov a aspon aku-taku cest cloveka.

Obaja vieme dobre, ze toto je cesta narocna, pre mna je vsak jedina spravna. Aleno potom \"vzdavam sa\" - nech pokracuje niekto iny.

Cudujem sa vsak Vam, mlademu cloveku a dalsim Vasim kamaratom, ze sa nechali namotat na tak smutnu a bezcharakternu \"hru\", ktorej nerozumeju. Nie ze by nechceli, mono by aj chceli, no nikdy im to nebude umoznene. Prechcani totiz boli ovela vacsi borci a zistili to az v momente, ked uz smrdeli tak, ze sa neumyju do smrti... - ozatka je, nakolko im taky zivot vadi...
Registrovaný Dušan Javor Dušan Javor | 17-07-2016 21:09:24
Tak toto je otázka za milión pán Majko. Neviem. Nemám návod. Mám len tie pocity, ktoré som napisal nižšie.
Registrovaný Dušan Javor Dušan Javor | 17-07-2016 21:06:26
Tak toto je otázka za milión pán Majko. Neviem. Nemám návod. Mám len tie pocity, ktoré som napisal nižšie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-07-2016 20:59:50
Dusan, ucim sa cely zivot. Poucte ma, ako by ste riesil verejne klamstvo a tym spochybnenie zakladov SOL A.Dubravcom?
Dakujem.
Registrovaný Dušan Javor Dušan Javor | 17-07-2016 20:47:44
Pán Majko ja som uverejnil len svoj vyjadrenie, naozaj som sa Vám snažil vyhovieť a napísať Vám na vašu otázku odpoved. Pán Majko aj ked máte na mna názor aký máte poviem len jedno. Mám právo nato mýliť sa. Mám právo nato sa učiť na vlastných chybách a chybách druhých. Mám právo nato aby mi niekto dal pomyselne zaucho. Ale mám právo sa ozvať. Mám právo sa rozhodnúť komu dám priestor.

Chceli ste odo mna odpoved. Áno moja tvrdohlavosť a moje ego ma brzdili. Ale odpoved som Vám dal a ešte raz ju opakujem. Áno! Som zato aby sa odhaľovali klamstvá ale ako hovorím. Viac ľudskosti. To je moja odpoved na otázku, ktorú ste mi veľa krát položil.

Vznikol medzi nami konflikt, ktorý som mohol vyriešiť inac. Áno, sofistikovanejšie ako to chcem od vás. Ale o tom to je. Poučil som sa.

A ked ja hovorím Mea Culpa a priznávam chybu. Prijmite to.
Ďakujem
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-07-2016 20:31:45
Dušan Javor | 17-07-2016 20:03:02 | - a znovu staci precitat si kumunikaciu tu pod clankom od zaciatku. ;-)

Dusan, jasne ze nemusite... Vlastne, nemusi nikto nic.

Akurat podla Vas mozete v niekolkych prispevkoch zavadzat a zavadzat, az ked niet inej moznosti tak komunikaciu ukoncite tym, ze ste sa jednoducho rozhodol.

Takze podla Vas mozete vsetko, no nemusite nic.

V komunikacii toho bolo viac. Dal som Vam suhlas so zverejnenim - urobte to prosim.
Dakujem.

-
Registrovaný Dušan Javor Dušan Javor | 17-07-2016 20:03:02
Pán Majko áno odmietol som vtom máte pravdu. Ale v posledných správach som Vám napisal(citujem) \"Pán Majko moja odpoved je nasledovná: nemáte žiadne právo na mna tlačiť a dožadovať sa moje odpovedi. Ja nemám žiadnu povinnosť Vám odpovedať na vaše otázky. Ak chcete vyjadrenia k článku o tvárach mesta ešte dnes tam napíšem co ste chceli stym ze som sám požiadal o vásu fotku a následne som ju zmazal. Následne Vám hovorím ze áno som zato aby sa klamstvá odhaľovali ale nie spôsobom akým to robíte vy v médium SOL. Dúfam ze toto Vám stačilo a tuto konverzáciu sme ukončili\". Toto predsa musíte brat ako odpoved.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-07-2016 19:52:50
Dušan Javor | 17-07-2016 19:24:25 | - Dusan, necitim potrebu byt sofistikovany, nepotrebujem klamat a nemam problem VEREJNE ZAUJAT STANOVISKO ku kazdemu problemu tykajucemu sa verejnosti.

Co sa tyka osobnej komunikacie cez FB - nezavadzajte! Odmietol ste sa vyjadrit a odmietol ste odpovedat na jednoduchu otazku:

\"mam otazku - schvalujete verejne klamanie, alebo jeho odhalenie?\"

Otazku som zopakoval viac krat - odmietol ste vzdy.

Dusan, okrem principu nejde o nic...
Registrovaný Dušan Javor Dušan Javor | 17-07-2016 19:24:25
Na vašu otázku som odpovedal v komunikácii na FB, áno, som zato aby sa odhalovalo verejne klamanie. Ale ako som Vám napisal, mám pocit, ze sa to dá robiť oveľa sofistikovanejšie a ľudskejšie.Ako ste sám povedal, že pero je silnejšie ako meč. Niekedy mi ale príde, ak si môžme povedať tak od srdca, že to pero, postupne meníte na naozaj ostrý meč.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-07-2016 14:04:25
Dušan Javor | 17-07-2016 03:26:34 | - Dusan, preve opacne a to ak vo Vasom verejnom vyjadreni sa, tak v prietore.

- vyjadril ste sa uplne JASNE, ZROZUMITELNE a to za sebou hned niekolko krat.

- na druhej strane, k dolezitym otazkam ste sa NEVYJADRIL a stale sa tvarite, akoby neboli polozene

- a ano, priestor na sukromnom SOL Vam zostane napriek tomu, ze Vy ste mne moj priestor na verejnom FB zobral

- netvrdim, ze pozvanie odmietnem, no tam este nie sme. Zatial sme tu a - verejne! (je to transparentne nie?) ;-)
Registrovaný Dušan Javor Dušan Javor | 17-07-2016 03:26:34
Pán Majko, nie nie. Bola chyba v mojej komunikácii a nedostatočnému respektíve nie práve dobrému vysvetleniu niektorých mojich vyjadrení. Dúfam, ze to bude budete brat ako relevantnú odpoved. Som rad, ze tu možem mat članok ale pochopím ak ho zmažete a priestor mi nedáte. Áno, som mladý človek a konám impulzívne. Mea culpa. Otázka je ci mi ten priestor necháte aj ked som Vám ja váš zobral. Ešte raz, Mea culpa. Budem rad ak budete mat záujem porozprávať sa o tom aj osobne a vysvetlit si veci tak, aby naše vzťahy mohli byt korektné. Budem rad ak pozvanie prijmete.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-07-2016 19:24:55
Ako teda Dusan, drzite bobrika mlcania?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-07-2016 23:50:19
Dušan Javor | 14-07-2016 23:44:59 | - pred asi 5 hodinami sme spolu pomerne dlho komunikovali cez FB. Na zaver som Vam napisal, aby ste si precital celu komunikaciu bez predsudkov a vyhodnotil ju. Tu to opakujem a dodavam. Najdite si svoje tvrdenia - NIC MOJE, len to svoje, pospajajte si to dokopy a rozmyslajte.
Dusan, tu si budujete svoje meno. Tu idete verejne tak, ako to ja robim viac ako 8 rokov.

Reparat a sebareflexia su vzdy povolene...

So svojim dalsim prispevkom pockam. Na niektore veci je lepsie vyspat sa. Prajem prijemnu noc.
Registrovaný Dušan Javor Dušan Javor | 14-07-2016 23:44:59
Pán Majko proste som zmazal vašu fotku. To je vsetko. Rozmyslel som si to. Mea Culpa
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-07-2016 23:40:20
Dušan Javor | 14-07-2016 23:27:32 | - Dusan, na SOL si ctime pravidla, ktore sme zaviedli pred viac ako 8 rokmi. SOL je tu stale prave pereto, lebo pravidla dodrzujeme bez vynimiek.

Od vyniku media nebol vymazany ziaden prispevok - 4 x som celil trestnemu oznameniu, nevzdal som to a vzdy to skoncilo v proepech SOL. Takze nebudeme robit rozdiely ani tu a teraz. Ste registrovany uzivatel a vyuzil ste pravo, ktore uz len na FB chapete uplne inak - takpovediac \"po svojom\". Ale budiz, je to Vasa vizitka. Tu sme vsak na SOL, kde mame rovnake prava - Vy i ja. Slobodne ste sa rozhodol obmedzit diskusiu - nik Vam to nevytkol ani len slovickom.
Rozhodol ste sa uverejnit material o svojom projekte, v ktorom selektujete na zaklade Vami oznamenych dovodov. Nevycitam Vam to, viete dobre, ze ste oslovil Vy mna, nie ja Vas.

Naozaj chcem predist pripadnemu nevhodne pochopenemu obsahu / konaniu Vas - viete, verejnost je domyslava, ved sme to videli pri Vami spomenutej diskusii.

Napisal ste - citujem: \"Ok máte pravdu, nedostatočne zrozumiteľne som sa vyjadril.\"

Prosim, vyjadrite sa teda dostatocne zrozumitelne. Otazka z mojej strany padla nizsie v diskusii.
Dakujem.
Registrovaný Dušan Javor Dušan Javor | 14-07-2016 23:27:32
Ok máte pravdu, nedostatočne zrozumiteľne som sa vyjadril. Ak možem poprosiť budem rad ak môj članok vymažete, ak nie tak ho tu nechajte.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-07-2016 23:17:28
Dušan Javor | 14-07-2016 23:09:14 | - Dusan, samozrejme ze mate.
No napisal ste toto - citujem: \"Dôvody zmazania jeho fotky su, že som zmenil postoj nato komu dám priestor na Tvárach mesta a z dôvodu akým sa viedli články o Priestore, ktorý vytvorila mladá Sereď .\"

Vychadzam teda z Vasho verejne prezentovaneho vzhlasenia, ktore sa bezprostredne dotyka SOL. Hadam len este mam pravo ziadat vysvetlenie a upresnenie Vasho verejne prezentovaneho vyhlasenia, kedze sa bytostne dotyka mojho media, v ktorom ste na zaklade overenej registracie vlozili svoj material, nie?

Takze znovu dakujem za Vase vysvetlenie, ktorym nepochybne predideme dalsiemu nedorozumeniu. Kedze nad jednym vaznym som v tejto diskusii uz mavol rukou...
Registrovaný Dušan Javor Dušan Javor | 14-07-2016 23:09:14
Pán Majko proste som len zmenil názor. Hádam mám ešte právo nato spravovať si vlastnú stránku
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 14-07-2016 22:58:35
Zavádzate cenzúru vo svojom projekte? Sledujem váš projekt už dlhšie a keď som videl že tam bol aj M.M. hneď som si myslel, že nie všetci majú predsudky. Nikto by si to nevšimol ak by ste to urobil v tichosti. Ale takto mi pripomíname jedného admina.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-07-2016 22:50:02
Dusan, napisal ste presne - citujem: \"z dôvodu akým sa viedli články o Priestore\".

Ak teda aj akceptujeme Vase vysvetlenie, tak dalej: \"spôsob ako sa pod nimi diskutovalo\".

Dusan, nepoznam \"sa\", pretoze za kazdym prispevkom je konkretny autor.

Logicky z toho vyplyva, ze sa Vam nepaci, akym sposobom pod clankami diskutovali diskutujuci.

Nepaci sa Vam teda konkretne ktora skupina diskutujucich - ta, ktora sa pytala na financovanie Priestoru, alebo ta, ktora sa snazila:
- odputat pozornost od klamara Dubravca osobnymi utokmi na mna
- jeden autor pisal aj pod 3 ci 4 roznymi nickami
- zavadzali tym, ze som proti KC Priestor, napriek tomu, ze som sa verejne niekolko krat vyjadril, ze tuto cinnost podporujem?

Dakujem za Vasu odpoved.

Registrovaný Dušan Javor Dušan Javor | 14-07-2016 21:01:24
Nemal som na mysli články ale spôsob ako sa pod nimi diskutovalo.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 14-07-2016 20:51:43
Dušan Javor | 14-07-2016 20:48:01 | - Dusan, dajte prosim link na nevhodny clanok o Priestore ci OZ Mlada Sered,ktore mate na mysli.
Registrovaný Dušan Javor Dušan Javor | 14-07-2016 20:48:01
Doplňujem informácie. Sám som pridal fotku pána Majka na Tváre mesta. Sám som ho odfotil. Ja osobne som zmazal jeho fotku bez upozornenia samotného pána Majka ak ked, to nie je moja povinnosť. Dôvody zmazania jeho fotky su, že som zmenil postoj nato komu dám priestor na Tvárach mesta a z dôvodu akým sa viedli články o Priestore, ktorý vytvorila mladá Sereď . Ďakujem

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign