Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Technické príčiny na dnes zatvorili úrad

Miloš MajkoDátum31. 12. 2012 11:01:22TémaMestský úrad

Podľa oznamu na oficiálnej stránke mesta, je v dnešný pracovný deň aj Mestský úrad v Seredi a aj zberný dvor z technických príčin zatvorený.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anynom | 04-01-2013 17:50:33
To by ľudia nemohli byť takí blbí aby volili stále tých istých dokola. Teraz sú plné noviny kritiky poslancov a po voľbách zas budeme len žasnúť ako určitá lobistická skupinka dokáže ovplyvniť hlasovanie na MsZ, ako chytajú zákazky rovnakí podnikatelia, čírou náhodou z radov poslancov. A zas budeme len 4 roky nadávať. Ľudia sú sprostí a na presvedčenie im stačí pred voľbami ohúriť ich pivom a párkom. Sprostí národ si iné ani nezaslúži.
Peter Klokner | 04-01-2013 17:44:58
oveľa viac ako súhlas s nejakým názorom poteší poznanie, že ľuďom v nasledujúcich voľbách nebude postačovať na označenie správneho kandidáta iba to, že sa zúčastnil konštruktívnej kritiky voči hlúpostiam ktoré sa dejú na zastupiteľstve. Ako vidno, niekomu to skôr pomohlo oprášiť a realizovať poučky z MLF a tézy Karola Marxa.
občan | 04-01-2013 09:14:42
úplne súhlasím s p. Majkom aj p. Kloknerom.
súhlasím | 04-01-2013 09:12:39
chcem len tolko napísať, keby si mali na úrade a na takom mestskom bytovom podniku zarábať sami na seba by pracovná discíplína vypadala inak. Verím že hned by tam bolo kopu zbytočne platených zamestnancov, ktorí by boli prepustení.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 03-01-2013 22:07:09
Nemam problem povedat, ze povazujem za uplne nemyslitelne, aby v ktorykolvek, obzvlast posledny pracovny den v roku bol ktorykolvek urad nefunkcny. Napriklad podatelna je zakladom a na sluzby MsU ma kazdy obcan narok bez akehokolvek vysvetlovania, preco to ci ono nepodal, nevybavil inokedy.

Ospravedlnenim takehoto postupu nemoze byt technicka pricina a uz vobec nie dovolenky. Povazujem to za smiesne a arogantne voci obcanovi, ktory je legislativou a pod hrozbou sankcii nuteny koant vzdy vcas a na zaklade urcenych terminov.

Znovu opakujem a pripominam - uradnik a voleny zastupca je tu pre obcana a nie opacne!
Peter Klokner | 03-01-2013 21:50:39
čo je na tom zarážajúce ak niekto považuje za prirodzené, že úrady a je jedno či štátne alebo obecné budú v pracovných dňoch otvorené a aj v obmedzenom režime funkčné ?
Tomu sa môžu diviť iba úradníci (z pochopiteľného dôvodu akejsi urazenej ješitnosti).
Normálny človek iba konfrontuje túto skutočnosť s faktom, že aj Silvestrovský deň kedy má napríklad väčšina zamestnávateľov kde sa zarábajú tie kritizované minimálne platy povinné dovolenky a tak by si títo občania živiaci si svojich kancelárskych tajtrlíkov mohli čo to aj skutočne vybaviť. Lebo vážení, pri zalievaní kvietkov a kávičky vás asi málokoho napadne, že taký človek si v opačnom prípade musí zobrať voľno a príde trebárs o dochádzkový bonus. Len to by asi museli popustiť v kanceláriách uzdu fantázii. Toto pre nich problém predsa nie je.
Osobne poznám človeka, ktorý vďaka perfektnej (ne)informovanosti v tento deň ako invalid vybavoval výmenu starého označenia vozidla kartičkou invalida za novú. Našťastie nie v Seredi.
pre Zvedavec | 03-01-2013 16:25:30
"Mestky urad su vsak zamestnanci plateny statom...". Zbožňujem takýchto múdrych.
NANA | 03-01-2013 15:50:04
Myslím si, že všade v normálnych firmách, nevynímajúc štátne úrady bol riadny pracovný deň. Tj. ak sa čerpali dovolenky, mala byť zabezpečená zastupiteľnosť tak, aby min. do 13,00 hod. ľudia vyriešili prípadné problémy. Aj v iných firmách sa pracovalo, aj keď skrátene do cca 12,00 alebo 13,00 hod. No nebolo zatvorené. Ešte raz si treba uvedomiť, že bol riadny pracovný deň. Oznam o zatvorení z techn. príčin nebol na mieste.
Zvedavec | 02-01-2013 22:53:07
Je fakt ze vela firiem malo dovolenky.To je v poriadku.Mestky urad su vsak zamestnanci plateny statom,teda z dani nas vsetkych a nevidim dovod preco robia z uradu holubnik.Silvester je pracovny den.Vela ludi pracovalo a prezili to.Uradnici si asi fakt potrebovali oddychnut.
anonym | 02-01-2013 21:01:19
Myslím, že v tento deň, teda na Silvestra malo viac firiem v Seredi dovolenky. A nielen na Silvestra, ale aj po Vianociach. A čo sa také stalo, že mali celopodnikovú dovolenku. Pokiaľ neposkytujú zdravotnú starostlivosť,alebo nepredávajú potraviny, chlieb, tak nech dovolenkujú.
pre:anonym | 02-01-2013 16:02:45
Vôbec nejde o to,že bol Silvester,bol PRACOVNY DEN.
anonym | 02-01-2013 14:13:09
Nechápem, prečo by mal byť na Silvestra otvorený Úrad práce,Daňový úrad, Mestský úrad. Čo tak strašne dôležité by potreboval občan vybaviť. Dní na neodkladné vybavovanie je počas roka dosť. Je to len o tom, aby bolo o čom písať.
pre:Adela | 02-01-2013 13:50:20
Presne toto som dnes počula v meste.Vraj ešte ani načas nebol ako v ostatných mestách.Skončil ohnostroj,ľudia sa rozprchli a o ničom.Možno aj toto zanikne a bude prínos do kasy.Nechápem ľudí,čo vychvaľuju čo sa v Seredi urobilo...okrem námestia,teraz chodník na Vinárskej.Ozaj ešte trávnik na štadione-ved je kríza,tak prečo nie!!!
pre Zvedavec | 02-01-2013 11:31:37
uplne si bol pondelok nechany na pospas lebo si nemohol ist s neodlozitelnym problemom na mestsky urad, chudatko malinke ten jediny den do roka co tam maju celozavodnu asi tak 20 rokov po sebe ta zradili a ohrozili tvoj zivot zdravie a buducnost tvojich deti a hlavne tvoj mozog ... je mi ta fakt luto
Zvedavec | 02-01-2013 09:51:07
Takze technicke priciny znamenaju ze si zamestnanci zobrali dovolenku a nemal kto robit??? Ak hej tak som rad ze si takto nevynucuju den volna napriklad zdravotnici alebo hasici.
Adela | 01-01-2013 12:41:15
Hadam raz za rok na 30 min,by to vydržali,nie?Zavidim mestam,ktore vitali novy rok v hudobnom ,veselom duchu.Inak naši susedia do rana robili taki humbuk,že nemusim byvat ani v činžiaku ,kde sa konal ohnostroj, ale raz za rok sa to da zniest,nie anonym? :-)Odjakživa bol Silvester vesely,to si i želame,nie?
Anonym | 01-01-2013 10:48:03
Zamestnanci si brali riadne dovolenku ,tak ako v mnohých iných závodoch , úplne v poriadku. Nakoniec si to môže každý overiť.
anonym | 01-01-2013 09:11:20
Prešli sme sa po čerstvom vzduchu, pozreli ohňostroj,poblahoželali si so známymi a nič iné nám nechýbalo. Už tobôž nie hudba DJ, alebo m.rozhlasu. Treba sa popýtať obyvateľov priľahlých bytoviek na hudbu, určite sú všetci proti. Toto môže napísať len ten kto nebýva/l/ v bytovkách okolo Dániho.
anonym | 01-01-2013 08:37:27
Mňa by zaujímalo aké technické príčiny boli dôvodom na zatvorenie MsÚ. Ale ak si náhodou zamestnanci pobrali v ten deň riadne dovolenky, tak by to mohlo byť v poriadku. Len to sa asi nedozvieme.
Jozef | 01-01-2013 01:54:00
Adela, od nasich "otcov mesta" necakam nic. Ani dnes na Silvestra, ani zajtra v bezny den.
Vitat Novy rok, nejakym buchotom, aby som plasil zlych ducov nemienim.
A pocvat nauceny prihovor primatora (bol vobec?) nepotrebujem.
Radsej si len tak, potichu, zazelam sebe a ostatnym Seredanom lepsi buduci rok, viac aktivit pre decka, opravene chodniky, menej nervov, mozno tu lekarsku pohotovost pre Seredanov... atd. Skratka vsetko to, co tu ludom chyba a pre schopnost sportovej loby na MESTE nie je.
PF 2013 vsetkym.
Adela | 01-01-2013 01:39:07
Všetko dobre v novom roku všetkym.Myslela som,že ked je zatvoreny urad,že sa pripravuje na privitanie noveho roka.Ponahlame sa do mesta na ohnostroj,bol ozaj nadherny,ale atmosfera nulova.Potom sa čudujeme,aká je Sered.Keby bola aspon hudba z mestkeho rozhlasu,bolo trapné to ticho a vela ludi hovorilo,že na druhy rok nepojdu.Ani sa im nečudejem,ved keby aspon hudba hrala,čo by sa ludia troška zahriali a potancovali.Bolo to odflaknuté,ako sa len dalo.Na druhy rok sa veru nechystame a takto pomaly zanikne všetko a komu zato dakovat?Vyjadrite sa aj ostatní :-(
sered | 01-01-2013 01:12:31
Som štátny zamestnanec pre mňa nepredstaviteľné, ale vidím, že v Seredi reálne. Pochopím skrátenie pracovnej doby, ale nie nenastúpiť do zamestnania vôbec. Nech im mzdu zaplatí za tento deň primátor mesta zo svojho. Dúfam, že zamestnanci budú mať toľko charakteru a mzdu za tento neodpracovaný deň odovzdajú pre potreby detského domova.
1 deň | 31-12-2012 22:08:04
z dovolenky ušetrený
Otto | 31-12-2012 17:51:30
Z technický príčin v Seredi je zatvorený zberný dvor a tak nejaké hovädo /patriot/ vyvezie starú sedačku na parkovisko pri Fraňovi, do Dolnej Stredy.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign