Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

"Táto krajina raz umrie na politické nominácie. " - Ivan Rončák

Miloš MajkoDátum06. 07. 2017 09:59:02TémaAktuálne témy

Tak nám dnes vymenujú Jahnátka. Táto krajina raz umrie na politické nominácie. Remišová: "Remišová upozornila, že od začiatku roka 2017 vláda menovala do dôležitých funkcií v štátnych orgánoch alebo podnikoch 16 ľudí. Životopisy nezverejnila ani v jedinom prípade. Životopis riaditeľky Slovenského pozemkového fondu úrad zverejnil až na výzvu poslankyne Veroniky Remišovej a zo zverejneného životopisu vyplynulo, že menovaná má v odbore iba 3-mesačnú prax. Posledná júnová nominácia vlády sa týkala funkcie podpredsedu Úradu priemyselného vlastníctva. Do tejto funkcie bol menovaný Miroslav Čellár. Nejaký Miroslav Čellár je okresným predsedom Smeru a bývalým poradcom Jany Laššákovej, poslankyne parlamentu za Smer. Akú prax má novovymenovaný podpredseda v európskych patentoch, či napríklad v topografii polovodičových výrobkov, ktorými sa úrad zaoberá, nie je známe."

Zdroj: FB

Materiál programu rokovania

Názov: Návrh na vymenovanie predsedu Úradu pre reguláciu sieťových odvetví
Číslo materiálu: UV-31186/2017
Rezort: MH SR
Rezortné číslo: 21916/2017-2060-29583
Predkladateľ: minister hospodárstva
Podnet: ustanovenie § 5 ods. 1 zákona č. 250/2012 Z. z. o regulácii v sieťových odvetviach v znení zákona č. 164/2017 Z. z.
Rokovanie: 65/2017, 06.07.2017, 11. bod programu
Poznámka: Čiastočne nesprístupňovaný. Materiál sa nezverejňuje v zmysle § 9 ods. 1 zákona č. 211/2000 Z. z. o slobode informácií (Ochrana osobnosti a osobných údajov)

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
havran | 12-07-2017 08:43:12
havran havran - mýliš sa, ja nie som volič Smeru,už sa teším na nerozborné priateľstvo a koalíciu SaS,OĽANO,KDH a trtkovu stranu
havran havran | 11-07-2017 20:09:29
píšeš ako vrana. lebo - vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá. možno vďaka havranom je aj po niekoľkých povolebných obdobiach na zaplakanie. radšej by si nemal voliť :) aby sa už konečne národ zmohol a išiel správnym smerom bez smeru :)
havran | 11-07-2017 18:59:08
Závidím vám vašu idealistickú naivitu.Na vytriezvenie potrebujete zažiť tak zo dve-tri povolebné obdobia.
/aj/ pre gulak | 11-07-2017 16:52:05
tak. presne tak.
pri voľbách je potrebné pozerať prvorade na charakter.
kto je raz vlčí a chrapúň, nikdy sa nezmení. bude ešte väčší chrapúň a ešte väčší zlodej.
nie každý Smer je správny. kde jeden smer je samý zlodej, špina potkan, druhý smer a ďalší iný môže byť výnimka. nejde o stranu ale ľudí v strane. ak raz stojí strana na správnej strane ľudí, tak je to demokracia.
gulak | 11-07-2017 15:50:52
Je chore tvrdit,ze ked sa do vlady dostanu novi politici..tiez budu kradnut tak isto ako koalicia vedena..Zder..co mozes..to moze tvrdit,len ten,co zmysla takisto,ako tito vladni politici..
naopak | 10-07-2017 19:40:45
Voliť zvoliteľnú stranu je podstatné. Takisto volím princípom- hlas dám tým čo ma ešte neoklamali. Faktom je, že práve tento princíp zlyhal v posledných voľbách. Salto mortale gazdu pravice a ostatných hadov v Sieti do zaklincovolo. A otompotom Béla to dorazil.
Čakám na ďalší pokus v poradí nová strana vs Kotleba alebo SAS.
havran | 10-07-2017 17:57:18
Marek,ver mi,že keď sa tam dostanú niektoré strany,čo ešte neboli v parlamente a náhodou by sa dostali ku korytu(veď o to ide vo voľbách všetkým stranám bez výnimky/tak sa budú správať tak isto ako terajšie,možno ešte budú pažravejší.Veď sa pozri,že kto zakladá tzv.nové strany s výborným programom pre ľudí.Na 90% sú to neúspešní politici,ktorí už boli v dvoch alebo až v štyroch stranách.Či s tým bude niekto súhlasiť alebo nie,vo voľbách ide o voľbu menšieho zla,niekto ten štát musí riadiť.Ja som podľa mňa zatiaľ volil to menšie zlo.Keď sa dostalo k moci podľa mňa to väčšie zlo,dlho to spolu nevydržali,ale v opozícii sú zasa najmúdrejší a všetko vedia lepšie,len už aby tam boli.To je môj názor,nikomu ho nasilu nevnucujem,možno tvoj názor na to je lepší,čas ukáže.
Marek | 10-07-2017 09:54:06
havran | 08-07-2017 12:57:04
Vidim ze si nepochopil prispevok. Nemam nic proti obyvatelstvu 60+ ale historia ukazala a terajsi stav potvrdzuuje ako sa chova takyto volic. Gulas a hrebicky su stale viac ako triezvy pohlad na vec. Ich zivotne skusenosti su obrovske avsak nemaju ABSOLUTNE NIC spolocne s politikou. Vacsinu zivota prezili v totalite kde nemali moznost demokraticky sa rozhodnut ani aktivizovat. A tesi ma ako si pisal ze kazdym rokom do tejto skupiny pribuda ludi ktori sa nenechaju opit rozkom ale stale bude trvat este niekolko volebnych obdobi kym sa situacia zvrtne. Pre tvoju informaciu, volil som stranu ktora sa do parlamentu nedostala a to jedine z dovodu ze ked ma raz nejaka strana sklame tak jej to zratam vo volbach. Ale ak iny volic potrebuje \"istoty\" ze bude dalej okradany tak prosim, neberiem nikomu volebne pravo, len sa zastavujem nad motivaciou takych volicov. Osobne mam aspon malu sancu ze sa nieco zmeni ked sa do parlamentu dostanu ti co tam este neboli. A navyse mam pokojne svedomie ze moj hlas nedostali ti zlodeji co sa ludom smeju do oci.
havran | 09-07-2017 18:10:47
Miloš,mňa zasa pobavilo \"som demokrat,ale voľby by mali byť povinné\".Dobre vieme,že hlavnou požiadavkou tzv.demokratov boli slobodné voľby a tajné hlasovania v parlamente.Keď to teraz niektorým mafiánskym skupinám nevychádza,tak by sme sa mali podľa nich a Teba vrátiť do totalitných čias.Ale demokracia je o slobodnom rozhodovaní,že koho pôjdem voliť,alebo že či vôbec pôjdem voliť,pretože ako som už pred tým napísal,do volieb si strany dajú svojich vyvolených so širokými lakťami a na zadné miesta niektoré osobnosti.S tým čučom som to zámerne pritiahol za vlasy,nechcel som menovať aj tých ctihodných občanov dennodene sediacich v tom istom ich vyvolenom podniku.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 09-07-2017 11:40:08
havran | 09-07-2017 10:16:07 | - pobavilo ma hlavne \"taky nazor sa ti nebude pacit\".

Nie je podstatne, co sa paci mne a v momente, kedy pojde volit prave mlciaca vacsina je uplne jedno, koho bude volit.

Na Slovensku sa jedna zhruba o polovicu volicov. Ze by vsetci cuco? ;-)

Momentalne je stav taky, ze kazdej strane VYHOVUJE, ked ide volit co najmenej ludi - dolezite je, aby to boli jej volici.

To je zle. Som demokrat, no volby by mali byt pivinne. Inak dojde k tomu, ze nam bude vladnut sice dobre organizovana, no TOTALNA MENSINA, ktora sa demokraticky bude este aj vydavat za vacsinu, kedze prave vacsina sa dobrovolne vzda moznosti svoj mandat realizovat vo volbach.

Ti, ktori nejdu volit volia to uplne najhorsie - co chce niekto iny.

Takze sa mylis. Mne ide o volbu vycsiny a je uplne jedno, koho kto voli. Ja dokonca neodsudzujem ani volicov SMERu ci Kotlebu. Ak by tozit volili vsetci volici, ich hlasy by vlastne v celkovom vysledku neznamenali NIC PODSTATNE.

Problem je este jeden a to vo vybere kandidatov. Vela slusnych a cestnych ludi sa uz hanbi ist do politiky, lebo sposoby tych necestnych su krute a neferove. A nie kazdy takyto spinavy zapas ustoji, alebo vobec chce absolvovat.

A prave bez nesorumpovatelnych a cestnych ludi zostane v politike iba spina, ktora slusnych volicov stale viac deprimuje.
havran | 09-07-2017 10:16:07
Miloš,každý,kto volí,tak volí so svojim rozumom a skúsenosťami,a nie tak,ako by si si to prial Ty so svojim rozumom.Už od tzv.revolúcie po každých voľbách tí,čo sa nedostali ku korytu,častujú väčšinových voličov prívlastkami ako hlúpi,dementní,ničomu nerozumejúci.Voliť nejdú tí,čo im je všetko na háku,stačí im čučo,alebo tí,čo sú už dávnejšie za vodou,lebo si toho už nakradli dosť a dnes sú vážení podnikatelia a je im jedno,či tam bude Havel alebo Pavel,lebo do politiky sa hrnú iba kariéristi,ktorí chcú zabezpečiť seba,rodinu a rodinných priateľov.Stačí sa pozrieť na kandidátky,viď.OĽANO,Sme rodina a podobné rodinné firmy a potom po voľbách zistíme,že koľko slaboduchých voličov im dalo hlasy.Taký názor sa Ti asi nebude páčiť,ale ako som už napísal,každý má svoj rozum,svoj názor.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 08-07-2017 15:04:26
Myslim si, ze nieje podstatne, koho dnes volia ludia nad 60 rokov veku, ale to, preco s rozumom (alebo vobec) NEVOLIA ludia, ktori by mali byt rozhladeni mali by mysliet na svoju buducnost. A to uz vobec nehovorim o tych, ktori spasu hladaju v extreme doteraz akurat tak taziacom zo systemu napriek tomu, ze u inych to verbalne odsudzuju.
havran | 08-07-2017 12:57:04
Marek,neviem aké máš vzdelanie,ale keď si myslíš,že voliči s vekom 60+ vymiznú z tejto planéty,tak nezávidím tvojim rodičom,že čo to za debila vychovali.Veď každým rokom do tejto vekovej kategórie pribúda veľa ľudí so životnými skúsenosťami,ktorí sa nedajú opiť rožkom od tých samozvaných \"najmúdrejších,najrozhladenejších,najschopnejších a nebažiacich po moci,ale s neskonalou túžbou pomáhať iným,len nie sebe a svojej rodine\".Ja som skoro vždy volil SNS,ale teraz sa neskonale teším,že vládu po voľbách bude skladať terajšia najmúdrejšia opozícia,aby potom neveriaci ľudia konečne pochopili,že o čom im skutočne ide.Som zvedavý,či potom sa bude opäť apelovať na mlčiacu väčšinu,alebo nastane divné ticho terajších revolucionárov.
obyvatel 1 | 07-07-2017 22:52:46
Volby by mali byt povinné a potom by sa dalo rozpravat o respekte väčšiny ale takto to je len o sprostosti nevolicov kedy defakto par volicov rozhodne o vsetkom.
pre občana | 07-07-2017 21:53:35
ok, ale nechcem Ti pokaziť večer ani zobrať ilúzie. Je naivné si myslieť, že ľudia budú rozumní či rozumne mysliaci alebo voliaci. Niektorí určite áno. A ďalší tiež len my im nerozumieme.
Ale o tom to je. Rešpektovať výsledky volieb.
Peter | 07-07-2017 07:17:11
Odporúčam skvelú knihu - Proč státy selhávají:

http://www.martinus.sk/?uItem=201472

V knihe je vysvetlené na desiatkach prípadov prečo sú niektoré štáty bohaté a prečo sú iné chudobné. Politické nominácie a oligarchia vedie k tomu že krajina je chudobnejšia.
občan | 06-07-2017 22:34:21
Dôležité je aby mlčiaca väčšina sa dala do pohybu, začala politikou premýšlať, baviť sa o nej a volby brať ako sviatok, ako niečo samozrejme a účasť nutnú pre seba, viac sa venovala širším vzťahom v politike a rozmýšlaniu svojho mozgu. Inak je po nás. Pokial ludia nezačnú myslieť, chápať a rozumieť veciam verejným je to bez šance.
Peter | 06-07-2017 21:52:02
No a to je pre vyvolených mysliacich,a hlavne menšinových mysliacich veľká škvrna na demokracii,hoci na tomto základe je demokracia založená.Oni si totiž myslia že iba tá ich pravda je tá jediná správna .
postreh | 06-07-2017 21:46:59
Aby sa niečo zmenilo, bolo by potrebé zmeniť volebný zákon. Lebo keď chcem voliť nejakého človeka, volím celú politickú stranu, vrátane \"detí\", ktoré sú na kadidátke. Ale oni to nedovolia, lebo by prišli o výhodný džob. Nedelat a vydelat.
s.i.n. | 06-07-2017 21:38:32
Miloš Majko | 06-07-2017 13:28:43 mýlite sa p. Majko!
Voľby, povedzme že demokratické, sa zakladajú na princípe že dva je viac ako jedna. A tento fakt je dosť ťažké zmeniť. A týmto syndrómom nie je postihnuté len SVK. Nedávne výsledky volieb vo Francúzku to jasne dokazujú.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-07-2017 13:28:43
Marek | 06-07-2017 13:14:41 | - hlavne v momente, kedy viem, ze patrim do mysiacej mensiny robim vsetko preto, aby ma hlupa vycsina neutlacila, neobrala o moje prava a nenakladala mi dalsie nezmyselne povinnosti.

Iba v uplne chorej spolocnosti to funguje inak.
Marek | 06-07-2017 13:14:41
Co ine sa da cakat od tejto vlady? Mladym ostava len dufat ze volicska zakladna Smeru odide co najskor. Smer ziskal 737tis hlasov vo volbach, z toho 45% od obyvatelov s vekom 60+. Inak povedane najviac hlasov od najlahsie zneuzitelnej casti populacie. Bohuzial demokracia nech sa javi akokolvek spravodliva je system v ktorom je mysliaca mensina potlacena lahko zmanipulatelnou vacsinou.
politika | 06-07-2017 12:03:34
Politika je patent na rozum. Konečne ani nevieme, aké vzdelanie majú jednotliví páni, či ich vzdelanie súhlasí s ich postavením, akú majú prax, koľko rokov robili riadiacu činnosť a pod. My sme krajina, ktorá má všestranných ľudí. Raz je ministrom financií, raz ministrom dopravy /dobre ,že nie chirurgom/. Ako vidieť, v krátkom čase budeme tam mať azstúpenie aj zo základných škôl. Veď v zoznamoch politických strán sa bojavujú aj kandidáti študenti, ktorí majú riadiť túto krajinu. Už sme všeličo zažili a čo nás ešte čaká.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign