Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Takto vyzerá demokracia v podaní ........

Pavol KurbelDátum05. 02. 2015 14:12:21TémaAktuálne témy
200

Každý týždeň dostávam desiatky telefonátov a mailov od televízií, rádií, novín a časopisov, s ponukou na inzerciu.  Keďže inzerujem pravidelne už niekoľko rokov, v niektorých novinách, či časopisoch poznám pracovníkov inzertného oddelenia aj osobne, lebo často sa chcú so mnou stretnúť osobne. Tak som sa rozhodol, že podporím referendum a zaplatím inzerciu zo svojich zdanených peňazí. Oslovil som TV Markízu. Samozrejme, že mali záujem o reklamu. Dal som si natočiť spot, v ktorom sa hovorí presne toto: Využite svoje ústavné právo a zúčastnite sa referenda. Hlasujte podľa svojho svedomia 7. februára 2015

 

Televízia mi poslala zmluvu s presným rozpisom, kedy sa spot bude vysielať. Do tohto okamihu, nebol žiaden problém. Ale vo chvíli, keď som im povedal čo sa v spote hovorí, okamžite mi povedali, že to neodvysielajú.

Denník Pravda sa zachoval podobne. Tu mám zmluvu i faktúru a oni majú moje peniaze na svojom  účte. V momente, kedy som im poslal vizuál, s rovnakým textom ako bol v televíznom spote, mi napriek tomu, že som im aj zaplatil, odmietli reklamu uverejniť.

 

Denník Nový čas urobil takmer to isté . Len s tým rozdielom, že inzerát v stredu 4.2.2015 uverejnil, ale už v stredu po obede mi volali a poslali mail, že vo štvrtok to už neuverejnia. Ani neuverejnili. Napriek tomu, že peniaze za obidve uverejnenia majú na svojom účte. Zbytočne som protestoval a upozorňoval na diskrimináciu. Som taký istý inzerent ako ktorákoľvek iná firma či osoba. Napriek tomu, že môj inzerát neporušoval zákon a ani nikoho práva, diskriminačne ho neuverejnili.

 

Ďalšia skúsenosť je z obecných úradov v našom okrese. Bol som roznášať po obecných úradoch oznam k referendu. Zhruba v polovici úradov mi to najprv nechceli vyhlásiť, napriek tomu, že bežne vyhlasujú predajcov sliepok, zeleniny, či Vietnamcov. Na dvoch úradoch dokonca volali na Okresný úrad do Galanty, že som priniesol oznam a že či to môžu vyhlásiť. V jednom, napriek upozorneniu pracovníčky Okresného úradu zodpovednej za referendum , že nemajú dôvod to nevyhlásiť, veď sa jedná o prezidentom vyhlásené referendum, to i tak odmietli vyhlasovať v obecnom rozhlase.

Bolo zaujímavé sledovať na niektorých úradoch, ako zo strachu hľadali výhovorky, prečo to nemôžu vyhlasovať. Až potom, ako som ich upozornil na  porušovanie zákona, všetci, až na jeden úrad prevzali oznam s tým, že to vyhlásia v obecnom rozhlase.

Mám pocit, že homoloby a strach, ktorý šíria začína fungovať. Pýtam sa, čo môžeme očakávať o rok, dva, keď už dnes odmietajú jednotlivé vydavateľstvá, televízie a obecné úrady prijať a odvysielať, alebo vytlačiť inzeráty ktoré sú v súlade so zákonom.  Postupovali tak aj v prípade predchádzajúcich referend? Myslím že nie. Pokiaľ si pamätám, tak na referendum o vstupe Slovenska do EU vláda na propagáciu vyčlenila 18 miliónov eur. Som si istý, že vtedy neodmietli žiadne noviny či televízie reklamu.

 

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 06-02-2015 17:04:20
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1483-americky-soud-jste-gay-dostanete-o-co-si-reknete-harem-dvou-otcu-a-v-nem-zmatene-deti-novorozenec-marne-hleda-materske-mleko-na-muzske-hrudi-mirime-do-pekel.htm
vox populi | 06-02-2015 16:51:09
....á propos

otvorte si topky, sme a pod. a precitajte si len titulky. Nemate dojem, ze tu skutocne niekto robi z obcanov ovce ?
vox populi | 06-02-2015 16:39:22
Zacinam zastavat nazor, ze ludia, ktori sa nechcu vyjadrit v referende nemaju narok sa vyjadrovat k tejto otazke vobec. Tu pomoze uz len povinna ucast na referendach a volbach, alebo aspon znizenie potrebneho kvora pre platnost referenda. Toto privilegium ale nedostanu od svojich volenych predstavitelov ani keby to bol ich vlastny predvolebny slub. Ti, ktori sa uspokoja s nazorom podsunutym mocnymi prostrednictvom medii, ze referendum je zbytocne (ale k volbam pridte - nikto vam nemoze dat to, co vam my mozeme slubit), sa sami stavaju do pozicie oviec, ktore su vedene na bitunok a onedlho im ani blacanie nebude dovolene. Co je toto za retoriku ? Teraz podte k volbam - vas hlas je dolezity, teraz nechodte k referendu, na vas nazor nie je nikto zvedavy. Psou povinnostou politika, ktory skutocne vyznava demokraticke idealy, je zucastnit sa referenda a vyjadrit svoj nazor. Alebo sa niekto boji vacsiny ? Inac si neviem vysvetlit tuto referendovu antikampan, len tym, ze sa niekto boji hlasu ludu. Niekomu tu nevyhovuje platnost hesla Vox populi - vox dei.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-02-2015 16:23:18
Pan Kurbel je clovek otvoreny a evidentne neciti potrebu nico tajit.

Otazkou je, dokedy ho bude bavit komunikovat s "diskutujucimi", ktorym evidentne nejde o informacie, ale vylucne o osocovanie a zosmiesnovanie.

Ale ved aj s tym mame bohate skusenosti, ze? ;-)
Pavol Kurbel | 06-02-2015 15:11:40
OTOM, skúste sa podpísať a potom tvrďte tento nezmysel, aby som vedel s kým mám tú česť. Alebo na to nemáte odvahu? Na upodozrievanie a podsúvanie klamstiev vám však stačí aj pseudonym, však?
OTOM | 06-02-2015 14:55:52
Každý týždeň dostávam desiatky telefonátov a mailov od televízií, rádií, novín a časopisov, s ponukou na inzerciu.
O čom to trepete pán K.Zo svojho túto predmetnú reklamu isto neplatíte! Peniaze Vám ,,niekto,,posúva.
pre odpoved | 06-02-2015 13:53:15

palec hore! :D
odpoveď | 06-02-2015 13:42:52
nebojte sa, dočkáte sa. Ale pochopte, že ľudia na oboch stranách finišujú, pomaly ani nespia. Tak vydržte.
Posledna demagogia | 06-02-2015 13:02:35
Smerak, kadehak...co sa tyka diskusie ziadny rozdiel zjavne...

toho zdroja sa nedockam, ani pravdepodobne neexistuje ze? :D pripadne je z "respektovanych" medii ako postoy.sk, hlavnespravy.sk, dennikn.sk, cestaplus.sk a podobne....

pre demagogia2 | 06-02-2015 13:00:21
Link vám dodám, nemusíte sa obávať. Požiadal som prednášajúceho, ktorý túto štúdiu zverejnil, aby mi to dodal. Akonáhle to budem mať tak vám to prepošlem, nemajte obavy.
Všetko dobré Pavol Kurbel
Pavol Kurbel | 06-02-2015 12:50:51
Myslím, že toto stojí za prečítanie.
http://www.postoy.sk/content/som-gej-som-proti-rovnakopohlavnym-manzelstvam
Demagogia2 | 06-02-2015 12:47:32
Pan Kurbel, chodte do kniznice hocijakej vysokej skoly alebo na internet a precitajte si definiciu slobodneho trhu a smeny....

Ja predsa mam pravo kupit/predat to co chcem a komu chcem, cim skor to pochopite tak tym skor sa pohneme dalej
co sa tyka obsahu reklamy, nevidel som, nie je pointa tejto diskusie

Zaroven verim ze ste moj prispevok cital, preto treti a posledny krat sa Vas pytam ci viete mi dat zdroj na holandsku studiu o homosexualoch na ktorej bol Vas vyrok zalozeny....
lubo | 06-02-2015 10:05:57
pre seredan | 05-02-2015 15:08:23 vedome alebo nevedome klamete, to je take bolsevicke, kde je 80.000 odpisov? nikto o tej peticii nevie, ale dal som si tu námahu a vyhľadal si ju na internete, k dňešnému dňu je tam 1379 podpisov.

http://www.peticie.com/peticia_za_okamite_vystupenie_slovenska_z_nato

spravil som Vám reklamu, teda nie ja, ale Miloš, pokiaľ link nezmaže.
Pavol Kurbel | 06-02-2015 09:55:31
Anonym, je mi vás úprimne ľúto.
Sladký Marek | 06-02-2015 09:46:54
Anonym | 06-02-2015 09:36:41 - nepatrí to sem, ale o plese mohol urobiť článok aj sám organizátor.
Anonym | 06-02-2015 09:36:41
A ešte napíšte prečo a kôli komu musel odísť zo Serede farár Cibira, dobry farár ktorého seredčania mali radi okrem niektorých sokolích jedinoposlancov, Kedy bude cirkevná škôlka, napíšte o pedofílii v cirkvi ako sa to zametá pod koberec.A ako sa pán Majko zastáva zubaminechtami pána poslanca z KDH ,je nezávislosť a objektívnosť jak z čítanky.
Ale že v meste Sereď boli pekné plesy,bola tu Adela Banášová,výborné skupiny,hostia ani zmienka. Dokonca deti sú oceňované za šport a nič. Novinári na Slovensku spadli hlboko a záujem majú o teplých,havárie a predbiehajú sa kto napíše väčšiu úbohosť.

Pavol Kurbel | 06-02-2015 09:21:09
Pre Marek Sladký
Nepociťujem potrebu chváliť sa, koľko som do referenda investoval, ale myslím si, že väčšina ľudí v tomto meste to zarobí tak za dva roky.

.....
Nezvyknem písať do novín to, čo nie je pravda. Ale ak chcete nejaké dokumenty kliknite si na www.hlavnespravy.sk
Tam niečo nájdete z požadovaných dokumentov.

pre pre kurbel
Nehnevám sa na vás, každý má právo na svoj názor. Nech sa ktokoľvek dopustí pedofílie, treba s nim zaobchádzať podľa zákona.

Pre demagógovia a klamári
Čo myslíte, ak do krčmy príde homo a hostinský mu odmietne predať cigarety, lebo ich nemá rád, nebude mať problém?
A za ďalšie, môžete mi povedať čo na plagáte či spote bolo závadné? Veď referendum je o napĺňaní ústavných práv občanov. Či už majú taký, alebo onaký názor.
.... | 06-02-2015 08:33:07
adept na demagoga roka je jasny aj ked este jeden je na Mestskom urade :D :D sukrokne telky mozu uverejnovat co chcu, vy si to zaplatte v TV LUX alebo v niecom podobnom. A ked mate zmluvy, faktury a neviem este ake dokumenty a chceli ste aby tento clanok posobil aspon trosku hodnoverne tak ste ich sem mohli aspon so zaciernenim niektorych udajov zavesit. inac tento clanok nema ani len minimalnu vypovednu hodnotu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-02-2015 08:24:02
Z diskusie (publikovanych naazorov) vyplyva, ze niektori ludia skutocne nedokazu pochopit inych, ktori su ochotni pre demokraciou okrem rozpravania v krcme aj nieco urobit. Aj nieco obetovat. A aj na to vynalozit peniaze. Vlastne peniaze, energiu, cas.

V noci som prilozil fotografiu inzeratu z jedneho media - v druhom presne tento isty vizual vysiel na celej myslim 5 strane.

Napriek tom ze pan Kurbel nepochybne bude hlasovat v sulade s vierou, je uctyhodne, ze nevyzyva na 3x ANO (co by bolo za jeho peniaze uplne pochopitelne), ale na ucast v referende.

To jednoznace potvrdzuje aj jeho odhodlanie ist za vecami v prospech ludi v meste z pozicie poslanca.

Vidiet, ze byt otvorene slusnym a cestnym sa v spolocnosti este stale velmi nenosi, resp. je malo ludi, ktori su ochotni a schopni takyto postoj aj verejne ocenit a podporit.
Peter | 06-02-2015 08:05:13
Ale to je pravda, vsak duhovi nedobrovolne prispievaju danami aj na chod cirkvi, ktora ich tak nenavidi. Vcetne mna ktory je sice hetero, ale ateista. A myslite ze sa preto spravam horsie k inym a nemam rodinu (nie tradicnu, zenu nebijem a nestoji u plotny). Preco by to malo byt uzakonene, zrazu vam vyhovuju svetske vydobytky vo forme svetskych zakonov?? No pozrimeze sa aki prisposobivi zrazu ti cernoknaznici su.
Sladký Marek | 06-02-2015 07:53:47
Pán Kurbel. Ak to nie je tajomstvo, koľko ste investoval do tej reklamy?
Demagogovia a klamari | 06-02-2015 07:50:47
Som normalne rad za tento Vas prispevok p.Kurbel, potvrdil ste si u mna svou poziciu totalneho prekrucaca reality...

Tak za prve...! Demokracia respektuje SUKROMNE VLASTNICTVO...takze televizia ma pravo odvysielat co len chce, resp ma pravo odmietnut odvysielat to co nechce.. nad tym sa zamyslite, lebo uz ma stvu ludia ako Vy co si pletu demokraciu so narokom klamat a sebaprezentovat svoje nezmysly... (Mimochodom sam platon povedalze demokracia nie je dobra lebo je to vlada vsetkych, teda aj nemudrych)

Trochacasu dozadu ste pisal o studii homosexualov v holandsku...ziadal som Vas o zdroj, stale nikde.... preco asi ze? :)

Posledny bod sa tyka financnej casti... kedze som videl ako prebieha audit nemenovanej televizie, tak viem kolko sa plati za reklamu... Tak sa pytam to vazne mate TOLKO PENAZI A VIERU V REFERENDUM ZE CHCETE INVESTOVAT ZA REKLAMU V TV min 17 tisic EUR????
Otvor oči | 06-02-2015 01:44:08
Stiahni si dobré filmy a možno pochopíš aj bez vodky:
MY Z BUDÚ-CNOSTI
http://uloz.to/xPQgMkVn/my-z-budoucnosti-1-avi

http://uloz.to/xKrbaHP/my-z-buducnosti-part2-rar

Tú pomlčku som pridal pre teba inak ,,Мы из будущего"
Pre kurbel | 06-02-2015 01:21:18
Pán kurbel, piše sa rok 2015, treba sa uz zobudiť... Navrhujem doplniť referendum o otázku číslo 4: súhlasíte s tým, aby gayovia a lesby prispievali nedobrovoľne na chod zvrhlej cirkvi a pedofilných černokňažníkov?
P.s. Nehnevajte sa na mna za názor, som vás blížny.
Pre Horny cepenan od Peter | 05-02-2015 23:32:45
Ano, pomozem naplnit kvorum a radsej dat NIE inak moj protest sa ako NIE nerata. A uplne najlepsie sa nezucastnit vobec.
Takych exotov ako ja nepredpokladam viac ako 1 promile. takze sa toho nebojim.
súhlasíte | 05-02-2015 22:42:04
pre Petra 05.02.2015 17.51.23

K tým otázkam nezudnite pripísať ďalšiu:
Súhlasíte, aby sa exprezidentom zvýšila renta dvojnásobne, aby aj naďalej využívali služobné autá s ochrankou a pod.?

Myslím, že by ste to tam mal pripísať, lebo chudáci trpia biedou.
horny cepenan | 05-02-2015 22:21:11
Pre Petra: ak zahlasuju vsetci tvojho presvedcenia tak ako ty slubujes, tak budem spokojny. Aj kvorum bude naplnene a aj vysledok po vytriedeni neplatnych hlasov vyborny :-) vopred dakujem.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-02-2015 22:10:22
S panom Kurbelom som o probleme hovoril. Nebudem sa vyjadrovat za ostatne media, snad len za SoL - iniciativne sme urobili diskusiu a vyslovene som intenzivne pracoval na tom, aby bola vyvazena a objektivna. Zial, jedna zo stran nasledne nedodrzala prislub diskusie sa zucastnit.

Nikdy sme nedavali podmienky ci cenzurou nezasahovali do clankov v SoL. Dnes je vidiet rozdiel medziu mediom, ktore sice nie je celostatnym, no je zalozene na principe rovnosti a slobode slova. Dnes mozu ludia vidiet, co znamena, ked medium nie je skorumpovatelne, nakolko registrovani ludia maju pravo vkladat materialy individualne.

Dnes mozem povedat, ze som hrdy na to, ako sa tento system napriek mnozstvu neprajnikov podarilo zachovat a verim, ze sa podari aj do buducnosti.

Nikdy by som si nedovolil niekoho vyzyvat k tomu, aby volil (hlasoval) tak ci onak. Vzdy sa vsak budem zasadzovat o to, aby ludia prisli a vyjadrili svoj nazor. Je to demokraticke a spravne. Aj v citlivych veciach a vo veciach, na ktore mozno aj v niektorych rodinach panuju rozdielne nazory.

Osobne som videl uctovne doklady tykajuce sa reklamy spominanej panom Kurbelom. A samozrejme, ze mam aj zakupene predmetne media. Mam zato, ze pan Kurbel vyzvu v novinach urobil korektne a svojim sposobom svojou aktivitou nahradza stat, ktory by mal ludi pozyvat k ucasti na referendum. Platime ho totiz vsetci.
Pavol Kurbel | 05-02-2015 22:04:12
Pre Peter a reklama
Ak budete toľko podporovať cudzie deti ako ja, potom niečo hovorte.
Nemal som v úmysle urobiť zo seba obeť, lebo okrem spomínaných periodík som tieto inzeráty dal aj do iných novín, kde mi to uverejnili. V jedných síce so škrípajúcimi zubami , ale predsa. A na RTV Krea som tiež zaplatil inzerciu a tiež to bez problémov uverejnili. Čiže som nekalkuloval s tým že zadám reklamu, neuverejnia mi ju a vrátia peniaze, ak ste toto myslel. Tí čo neuverejnili reklamu mi prachy aj tak asi nevrátia.

A prachy boli moje, poctivo zarobené a zdanené. Nemajte obavy.
Reklama | 05-02-2015 18:34:39
Len aby tie peniaze neboli od niekoho iného
Peter | 05-02-2015 18:07:43
Pán Kurbel mrzí ma že máte takúto negatívnu skúsenosť ale budte trochu nad vecou a úprimne pouvažujte. Načo míňate úplne zbytočne peniaze na takú zbytočnosť. Reklamy na podporu referenda je neúrekom,dokonca aj pán Bielek ako všesused rozposlal za rodinné úspory svoju vlastnú verziu ''pastierskeho listu'' takmer do každej schránky v republike a tak logicky sa musím pozastaviť nad dôvodom, prečo míňate energiu a zdroje týmto spôsobom.
Úprimne sa priznám že nezdieľam vaše presvedčenie no napriek tomu vás považujem za seriózneho a rozhľadeného človeka.
Ste veriaci, máte zjavne silné rodinné cítenie a ako aktívnemu podporovateľovi referenda vám ide hlavne o deti. Prečo ste teda svojimi peniazmi podporili morálny balast Markízu a nie priamo napríklad konkrétne opustené deti v konkrétnom detskom domove v ktoromkoľvek meste na okolí. Podozrievam vás, že pri vašej inteligencii to bola premyslená kalkulácia ako urobiť zo seba obeť a na tie tisíckrát spomínané deti sa zasa ako vždy zabudlo.
pre Peter | 05-02-2015 18:01:38
Tvoje hlasovanie bude neplatne,ale mas moj respekt.
Peter | 05-02-2015 17:51:23
Pan Kurbel,
Ja svoje ustavne pravo vyuzijem do syta, na referendum idem a dokonca vyuzijem pravo prejavu, takze odpoviem 3x ANO na moje otazky (povodne skrtam), svoje dopisem
1. Ste za odluku statu od cirkvy?
2. Ste za dozivotny zakaz cinnosti pedofilnym fararom a hodnostarom
3. Ste za zdanenie vsetkych prijmov cirkvy?

Si myslim ze uz ked som si to zaplatil zo svojich dani, mozem tak ucinit a vlastne kazdy ma pravo sa zariadit podla seba. Takze ja Vasu vyzvu vyuzit svoje ustavne pravo prijimam pozitivne.
tomáš | 05-02-2015 17:27:14
Pán Kurbel vďaka, že ste sa s touto svojou skúsenosťou podelili, dúfam, že tí, ktorí mali doteraz klapky na očiach, si uvedomia, že sa tu selektívne vyberá, kto môže inzerovať. V mene demokracie nedemokracia, v mene tolerancie netolerancia, v mene antidiskriminácie diskriminácia a mohol by som pokračovať. Z týchto názvov sa stávajú prázdne a svojvoľné pojmy.
Pavol Kurbel | 05-02-2015 16:14:01
Pre pozorovateľ
Netrepte sprostosti. TV Markíza mi zaslala na podpis zmluvu aj s presnými dátumami a časmi, kedy a na ktorej stanici sa odvysiela tridsať spotov. Po tom, ako zistili o čo ide, mi okamžite oznámili, že to neodvysielajú. Takže žiadny veľký zadávateľ, ale rozhodnutie televízie.
pre Pozorovateľ | 05-02-2015 16:03:55
máte pravdu, ale tu nejde o politickú reklamu. Ide o referendum.
Pozorovateľ | 05-02-2015 15:52:55
Pán Kurbel, takých inzerentov v dnešnej dobe môžu mať sto. To by mala byt podľa vás nonstop reklama na jedno? A čo keď si veľký zadávatelia dali podmienku, že pri ich zubných pastach a pracích praskoch nesmie byt politická reklama. Jedine, že by vašu reklamu hodili v noci počas audiotextovych hrach (hovorím o tv)
pre Seredan | 05-02-2015 15:17:11
Pozri sa zasa na nejaky Rusky film, z 50.roku daj si 100gramov vodky a snivaj dalej o starych komunistickych casoch.
seredan | 05-02-2015 15:08:23
Media na svk patria jednej vacsej skupine ktora za nas ludi urcuje smerovanie krajiny. Hadam si nemyslite ze obycajny clovek bude narusat tento system.


Momentalne sa tu na svk spisuje peticia na vystupenie z NATO. Podla informacii maju za par dni cez 80 tisic podpisov. Toto este len bude medialna vojna ktora zautoci na ludi. Zapadna propaganda ktoru slovensko este nezazilo tu bude coskoro.
pre kurbel | 05-02-2015 15:02:01
Precitajte si zakon o principoch tel.reklamy.Hned bod 1.
Pavol Kurbel | 05-02-2015 14:58:01
pre realista -doplnenie
Dnes je legislatíva taká, že nie je možné niekomu predať a inému nepredať, niekoho obslúžiť a iného nie, niekomu uverejniť a inému nie. Poviem úprimne, nepovažujem to za správne. Preto tu bol navrhovaný zákon o výhrade vo svedomí. A vtedy sa tie isté noviny, ktoré mi odmietli uverejniť inzerát rozčuľovali, čo si to akú nehoráznosť niekto dovoľuje navrhnúť. Zjednodušene povedané, išlo o to, aby ateistické noviny nemuseli uverejňovať reklamu na Katolícku cirkev a rádio Lumen reklamu na potraty.
Pavol Kurbel | 05-02-2015 14:43:47
pre pozorovateľ
Takúto reklamu si plate zo svojho a nechajte na mňa, aby som rozhodoval sám, kam a akú reklamu zadám.
Pozorovateľ | 05-02-2015 14:39:08
Pán Kurbel v najbližšom referende sa budú pýtať: Ste za odluku cirkvy od štátu? A tiež by ste zo svojho platili reklamu, aby občania sa zúčastnili a povedali ANO?
daniel | 05-02-2015 14:33:42
Pán Kurbel palec hore !!!
Pavol Kurbel | 05-02-2015 14:33:05
pre realista
Ak vysielajú reklamu na referendum, musia odvysielať aj tú vašu. To je princíp demokracie a nediskriminovania.
Realista | 05-02-2015 14:22:21
Pan Kurbel, budete mat rovnaky postoj ak my Katolicke noviny ci televizia Lux odmietnu uverejnit reklamu, ze ludia spravia dobre ak 7.2. zostanu doma?

Dakujem

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign