Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Tak sme teda odvolili.

Miloš MajkoDátum25. 05. 2019 22:58:35TémaTak to vidím ja...
200

Už niekoľko dní som počúval, že nieje koho voliť a že voľby našich zástupcov v EÚ sú aj tak zbytočným plytvaním času. Nemienim ten svoj strácať odôvodňovaním, prečo tomu tak nie je. A a už vôbec nie pre ľudí, ktorí si svoje pohodlie vážia viac, ako naše miesto a zastúpenie v Europarlamente. A tak trochu vlastne aj budúcnosť celej  únie. Preto len napíšem - my sme svoje právo využili a svoje hlasy sme dali dvom kandidátom, o ktorých si myslíme, že pre Slovensko by v parlamente EÚ boli vhodnými reprezentantami.

Ako obyčajne ďakujeme za  "volebnú asistenciu" aj nášmu synovi Denisovi, ktorý spolu s nami nevynechal žiadnu možnosť spolupodielať sa aj na svojej budúcnosti. 

Mrzí ma, že rovnako ako v minulosti, aj teraz bola účasť vo voľbách mizerná. Znovu teda MLČIACA VAČŠINA s najväčšou pravdepodobnosťou dala šancu kandidátom strán s disciplinovanými voličmi a teda uvedomelá a rozmýšľajúca pravdepodobne opätovne menšina bude na ďalší dôvod na smútok a rozčarovanie.

 


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Halo | 09-06-2019 11:23:56
Pre nevolil som Kotlebu,a čo ste teda,ste taký ,akým Vás nazvali,Lebo tá strana,ktorú zastupujete,je strana fašistická,neviem,čo by ste mali byť iného.A nechať sa zvoliť do EU parlamentu,ktorý neustále potierame,to čo je?Svedčí to len o vašej vychcanosti.Keby neboli na Slovensku cigáni,tak ani neexistuje.To je celá pravda o Vás.
Nevolil som Kotlebu | 09-06-2019 02:05:26
Pokiaľ ste vymazali celý príspevok pod ďalším príspevkom, ktorí sa odvoláva na:
,, odpovede sú uvedené nižšie“ ale pokiaľ sa nedopatrením nedostal na stránku a ak máte záujem si ho prečítať tak ho sem napastujem znova. ( bol emocionálny). Máte záujem.?
Čo sa týka p. Radačovského, tak zadrel do neho akýsi odkundes mesežnikova a tuje reakcia:

Politológ Grigorij Mesežnikov sa vyjadril na úspech ĽSNS v eurovoľbách slovami „Do Európskeho parlamentu sme poslali najhorších fašistov v Európe“.
Na tieto slová reagoval aj bývalý sudca Radačovský a svojim vyjadrením si opäť získal mnoho ľudí. Mesežnikova označil ako nepodstatnú vec.
Prečítajte si celé vyjadrenie Miroslava Radačovského
„Do Európskeho parlamentu sme poslali dvoch najhorších fašistov v Európe. Pre agentúru SITA to uviedol politológ Grigorij Mesežnikov, reagujúc na výsledky eurovolieb a dvoch zvolených europoslancov za ĽSNS. V tom istom znení dňa 26.05.2019 zverejnil na internetovej stránke ako video rozhovor s p. Kordom. Teda, podľa názoru Grigorija Mojsejeviča, som ja najhorší fašista v Európe.
Kto je Grigorij Mojsejevič Mesežnikov. Narodil sa v bývalom Sovietskom zväze, západnej časti Ruska, v meste Oriol a pochádza zo židovskej rodiny. Narodil sa 25. marca 1958, má sedem detí a je rozvedený. Je absolventom Moskovskej štátnej univerzity. V r. 1981 sa presťahoval na Slovensko a v r. 1983 nastúpil na Ústav marxizmu-leninizmu Univerzity Komenského v Bratislave. V r. 1997 bol jedným zo zakladateľov Inštitútu pre verejné otázky (IVO) spolu s Martinom Bútorom, kde pôsobí doteraz a je prezidentom tejto organizácie. Dlhší čas pôsobil v Nadácii otvorenej spoločnosti (OSF) a za túto činnosť dostal osobné poďakovanie od zakladateľa siete Otvorenej spoločnosti Georga Sorosa. Absolvoval odborné stáže vo Švédsku, USA a zúčastnil sa aj na študijnom pobyte v rámci Project interchange organizácie American Jevish Committee v Izraeli a Palestínskej autonómii. Žije v Bratislave.
S týmito skutočnosťami je možné oboznámiť sa na Wiki stránke Grigorij Mesežnikov a odporúčam každému, aby si túto stránku prezrel aj s pripojenou fotogalériou. Z jeho publikácií a vystúpení sú zrejmé jeho politické názory, z ktorých srší nenávisť a dočítate sa, voči komu a prečo.
Grigorij Mojsejevič, nazvali ste ma najhorším fašistom v Európe len preto, že som mal tú česť byť zvolený do EP. Neviete nič o mojom živote, práci, o mojej rodine a nehoráznym spôsobom, prostredníctvom médií na území mojej vlasti, ma označíte za najväčšieho fašistu. Ste hosťom v mojej vlasti, urazili ste mňa, moju manželku, mojich dvoch synov, mojich slovenských rodičov, starých rodičov a predovšetkým Slovákov a Slovenky, ktorí mi dali svoj hlas.
Grigorij Mojsejevič, hanbite sa za svoje výroky, hanbite sa za to, že haníte Slovákov a Slovenky, a teda môj národ. Ja som nikdy Váš národ, ani iný národ neurážal.
Dlho som uvažoval nad tým, ako označiť Vás, ktorý v podstate nemá vlasť, ktorý nenávidí všetko a všetkých, čo je národné, ktorý nenávidí a útočí na krajinu, kde sa narodil, ktorý nemá úctu k tým, ktorí mu umožnili žiť vo svojej slovenskej vlasti a nenašiel som pre Vás správne pomenovanie. Spomenul som si však na hru, ktorú sme hrávali ako deti pod názvom „mesto, zviera, vec“. Mesto asi nebudete. Mesto okrem toho, že je to samosprávna jednotka, je totiž spoločenstvom ľudských bytostí. Vylučujem, aby ste boli zviera. Zviera totiž ako živý tvor bezdôvodne neútočí a neuráža a predovšetkým má rado les, v ktorom sa narodilo. Neostáva mi teda nič iné, Grigorij Mojsejevič, len konštatovať, že ste vec a to je v podstate dobré. Pokiaľ je totiž vec z kovu, dá sa roztaviť a prekuť na vec užitočnú. Pokiaľ je vec v kvapalnom skupenstve, vyparí sa, prípadne zmrzne a je pokoj. Pokiaľ je vec v plynnom skupenstve, vyprchá a nezapácha. Pokiaľ je z plastu, dá sa zrecyklovať. Horšie je však, pokiaľ je vec zo skla. Môže sa rozbiť a zostanú po nej len nepoužiteľné čriepky.
Grigoril Mojsejevič, svojimi výrokmi ste skutočne nepekne dehonestovali mňa a mojich voličov. A keďže ste vec, nestojíte mi ani za to, aby som na Vás podal podnet na začatie trestného stíhania. Slovenskej justícii nestojí totiž za to, aby sa zaoberala nejakou nepodstatnou vecou.“

Ak ste mali záujem o čo pán pro slovanský poslanec robí tak som povinný Vás informovať. Nie o dva roky, ale stále v jeho priebehu poslaneckého mandátu.
S pozdravom Hanto
(skutčne máte záujem o tvrdú diskusiu s uvádzaním faktov?)
baki.s | 31-05-2019 20:18:35
Komunistický sudca, ozbrojený gangster s drogami. Preboha čo to máme v súdnictve???? A kde sa to zrazu hrabe keď celú EU kritizujú aj s kotlebom??? Choré vypatlane hlavy.Oproti nim bol aj Ľupták vedec v CERNe.
Slušný občanov | 31-05-2019 01:37:01
Tu máme prezidenta ktorý je obvinený z DPH kde dokonca aj potvrdil a prejavil ľútost plus (pozemkova mafia) a tu riešite že niekto kto nespĺňa dáke morálne vlastnosti kandidoval do EU. No keď vidia že prezidentom môže byť bárz kto tak sa im ani necudujem. Tento náš prezident viac strávil na súde ako v prezidentskom paláci...
Nevolil som Kotlebu | 31-05-2019 01:28:45
Tu ste ma vyzývali:
Miloš Majko | 18-05-2019 00:59:21
Bez úvodného balastu:
Ale môžeme ešte chvílu písat.
Už ale len v prípade, že prestanete kopírovat veci, ale začnete písat OSOBNE zažité skúsenosti, získané dojmi a pocity a nie texty stiahnuté z netu.


Odpovede sú uvedené nižšie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 30-05-2019 15:14:44
Nevolil som Kotlebu | 30-05-2019 00:24:59 | - so svojimi pocitmi, tuzbami a antipatiami voci inym, sa musite vysporiadat sam. Najlepsie bez delenia sa s tym prostrednictvom diskusie na SOL.
anonym | 30-05-2019 14:59:38
Nebol odsudený na Slovensku?Skorumpovane Chmradinovo Frcovo sudnictvo nic viac nic menej. V každom štáte EU by sedel tento slovanský kokainovy mesiaš.
Nevolil som Kotlebu | 30-05-2019 00:24:59
Pre diler kokainu?europoslanec za LSNS? | 28-05-2019 14:59:49
Ale áno je to on, nie žiadny menovec. Takže keď tvrdíte A potom by ste mali povedať aj B.
Áno bol obvinený no nie všetky fakty ako ich tu uvádzate sú pravdivé. Skúste Nám vysvetliť ako je možné že NEBOL odsúdený??? A prečo naďalej pôsobil ako sudca??? Toto by nás malo zaujímať!
To nás tu považujete za bandu ignorantov faktov?

Pre Miloš Majko | 28-05-2019 15:35:39

Pokiaľ som si klikol na Váš odkaz tak som sa nedozvedel absolútne nič! s reklamami cez ADBLOCK
Bez reklám s predplatným a ja k HAŠČÁKOVÝM 9 MILIARDÁM NEDÁM ANI CENT
Len pár klikov môže podporiť vznik 10-tisíc článkov ročne. Dajte nám, prosím, výnimku v adblocku alebo si objednajte predplatné SME.sk s vypnutím reklamy. S predplatným
POVOLIŤ REKLAMU PREDPLATIŤ
44,90 € / rokPredplatné SME.sk + vypnutie reklamy na rok
5 € / 4 týždnePredplatné SME.sk + vypnutie reklamy na 4 týždne
19,90 € / rokVypnutie reklamy na SME.sk na rok
2 € / 4 týždneVypnutie reklamy na SME.sk na 4 týždne

Ak ste tu chceli robiť reklamu Haščákovým médiám tak sa Vám to skvelo podarilo, ale ak ste tu chceli prezentovať nejaké fakty ktoré sa dajú overiť alebo vyvrátiť, tak to hodte na sklo.

Čo sa týka toho, že priznávate a hlásite sa k tomu že ste národom debilov akože Vy a ľudia z Vašej obce, to Vám nezazlievam. Ale toľko sebareflexie som nečakal. Ja si svoj Národ Slovenský a Slovanský ctím a vážim a nikdy by som nebol schopný naňho kydať, alebo ho nejakým iným spôsobom znevažovať.

S pozdravom Hanto.
PREdiler kokainu?europoslanec za LSNS? | | 28-05-2019 19:45:27
Takže vdaka kotlebákom máme v EU parlamente bývalého ozbrojeného dílera drog , ktorý si ešte privyrábal ako sudca , toto je fakt názorná ukážka slovenskej morálky a spravodlivosti po slovensky.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-05-2019 15:35:39
Tu mate, co ste nam zvolili...

https://spis.korzar.sme.sk/c/22131088/nedavno-rozsudil-kiskov-pozemok-v-jeho-neprospech-uz-je-europoslancom.html#ixzz5p8CnkGg4

Sme narod debilov. Pozor! Nemam na mysli tych, ktori volili, nech volili aj jeho.
Stale pisem o MLCIACEJ VACSINE.
nevolič ĽSNS | 28-05-2019 15:08:54
diler kokainu?europoslanec za LSNS? | 28-05-2019 14:59:49
A z akého zdroja to máš? Nedá sa zistiť?
diler kokainu?europoslanec za LSNS? | 28-05-2019 14:59:49
Ako je známe, motorizovaná policajná jednotka zastavila v Košiciach v sobotu 17. júla tmavomodrý Volkswagen Passat s popradským EČV, za volantom ktorého sedel v tom čase 45-ročný sudca Radačovský.

Nevedel predložiť doklady od vozidla, pričom si všimli na sedadle spolujazdca pištoľ ČZ 9 mm, ktorú mal sudca v legálnej držbe, ale to neplatilo pre rozobratú guľovú ostreľovaciu pušku vzor 24, kalibru 8,57 mm s pripevneným ďalekohľadom i baterkou aj štyrmi nábojmi na zadnom sedadle.

Policajná „zvodka" tiež spomenula, že sa vo vodičových vreckách našlo 18 papierových skladačiek s 50-percentnou zmesou kokaínu s prímesou glukózy.

Popradský sudca bol obvinený z trestného činu nedovolenej výroby a držania omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov a neskôr aj z nedovoleného ozbrojovania.


Je to on alebo len menovec?
onanym | 28-05-2019 11:49:53
Miloš Majko | 28-05-2019 07:38:47 - to Vam mozem napisat uz teraz: NIC. Za tie 3 roky v parlamente + ako zupan naozaj nevidim, ze by bol nejaky prinos, ci uz pre narodne zmyslajucich, alebo ....tu jeho fajtu. Zastropovanie dochodku, ako hlasali na bilboardoch? No...to mi je teda fakt uspech... A okrem rodinkarstva na Župe v BB, pripadne chvastania sa, ze usetrili neviem kolko milionov Eur - na ukor toho, ze neurobili nic.... Kotleba, FICO, to je jedno. Populisti...


A otazka pre jeho volicov: Fakt vam nevadi, ze zakladny bod jeho kampane bolo vystupenie z EU a teraz tára o reformovani?
havran | 28-05-2019 10:47:23
Tým rečiam o nepodaní rúk a nekomunikácii sa nečudujte,veď to hovoria ľudia,čo sa sami pasujú za slušňákov a najväčších demokratov, čo táto Zem kedy niesla.
s.i.n. | 28-05-2019 08:59:03
Miloš Majko | 28-05-2019 07:38:47: To isté sa môžeme spýtať aj tých, čo tam už 2 x po5 r. sedeli a nebolo o nich nič počuť. Alebo ak, tak im na srdci ležal osud sleďov z Baltického mora (Beňová) alebo téma dvojakej kvality výrobkov dovážaných na Slovensko (Štefanec+Škripek hlasovali proti záujmom SVK), imigračné kvóty (Csáky, Kukan, Zala..) alebo treba pokračovať ďalej? Aj keď sa tam viacerí už nedostali ale kandidovali, prečo ste sa ich na ich činnosť v EU nič neopýtal? Nakoniec, diskutujúci vďaka naivným-voličom | 27-05-2019 07:15:09 to veľmi dobre vystihol!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 28-05-2019 07:38:47
Nevolil som Kotlebu | 28-05-2019 00:22:12 | - prosim, napiste o 2 roky, co pan proslovansky poslanec realne pore Slovensko urobil.
Nevolil som Kotlebu | 28-05-2019 00:22:12
Pre konstatovanie | 27-05-2019 17:25:12
Nie nevolil som Kotlebu, ale volil som srdcom, volil som emeritného sudcu JUDr. Miroslava Radačovského, ex sudcu - kandidáta na poslanca EP.

Snažil som sa voliť spájanie proslovanských síl ktoré budú bojovať s anglonacionalistickými a neogermánskimi ( sionistickými) silami, a budú nás schopné spájať a nie rozbíjať.
Preto Vás prosím neurážajme sa na vzájom.
Zopár slov môjho úspešného kandidáta:
NEURÁŽAJTE, PROSÍM, MOJICH VOLIČOV
POĎAKOVANIE
Vážení kolegovia europoslanci, Slovensko rozhodlo vyslať 13 poslancov do EP, aby obhajovali záujmy Slovákov podľa najlepšieho vedomia a svedomia. Ešte sme ani nezasadli do poslaneckých lavíc a už poniektorí z nás, zástupcov Slovenska, sa navzájom urážajú, dehonestujú, ba dokonca používajú výrazy "nepodáme Vám ruku", "nikto Vám ruku nepodá", "ste tu zbytočne zvolení", nikto s Vami ani rozprávať nebude", "nepôjdeme s Vami na obed". Nie je to dobré, nie je to v záujme Slovenska a, nehnevajte sa, urážate a dehonestujete tých, ktorí aj mne dali svoj hlas. Môžeme mať rôzne názory na dielčie problémy, ale vždy musíme mať spoločný záujem na tom, aby naša vlasť Slovensko, bola suverénnym národným štátom v rámci EÚ. Pamätám si ešte z obdobia Československa na derby športové zápasy medzi Prešovom a Košicami, medzi Prahou a Bratislavou, keď emócie rástli až do nenávisti. Pamätám si však aj na medzinárodné športové zápasy, keď hral národný tím Československa a všetci sme mu fandili, bez ohľadu na to, z ktorého mesta fanúšikovia pochádzali. V zahraničí totiž nemôžeme vyzerať ako rozhádaná nenávistná skupina ľudí a to z jednoduchého dôvodu - nie je to v záujme Slovenska.
Ja osobne urobím všetko pre to, aby sme na ten obed išli spoločne, ja urobím všetko pre to, aby sme si podávali ruky a to s každým europoslancom a spoločne riešili problémy vo vzájomnej úcte tak, aby to nebolo na škodu nielen Slovensku, ale žiadneho národnému štátu. A určite tento sľub splním, pretože je to v záujme tých, čo ma volili, ale aj tých, čo volili Vás.
Mojich voličov však, prosím Vás, neurážajte.
Zároveň ďakujem všetkým tým, ktorí mi veria a umožnili mi slúžiť Slovensku, v záujme Slovenska a Slovákov.
S úctou Radačovský
S úctou pre všetkých, ktorý vyjadrili svojou účasťou na týchto voľbách svoju nezávislú zvrchovanú slobodnú voľbu.
S pozdravom Hanto.
gulak | 27-05-2019 19:24:04
....hnus nastane až,ked smeráci do poslaneckých lavíc zasadne V.Jasaň(aktuality.sk)..ten pánko,čo Vadalovu Trtoškovú predstavil Ficiakovi,další maznák poslancom...
Mudrlant | 27-05-2019 19:13:31
HNUS - ako ľudia volia takých, o ktorých nič nevedia? A ako potom ľudia volia takých ako Harabin, o ktorom vie celé Slovensko, čo je to za prípad? Odpovedať nemusíš :)
havran | 27-05-2019 17:45:39
Hlina je podobný typ ako Matovič,ak by sa na rok dostal do parlamentu,tak bude ešte väčšia šou.
konstatovanie | 27-05-2019 17:25:12
Vysledky naznacuju, ze nasa krajina este nie je uplne stratena, i ked nechapem, co za ludi moze volit Kotlebu. Clovek s nulovou charizmou, fasista, podvodnik...
je to potupná Ficova dalšia prehra | 27-05-2019 10:35:06
Keď pred piatimi rokmi predseda SNS Andrej Danko vylúčil zo strany svojho predchodcu Jána Slotu, ten ho označil za "polocigána, ktorý podvádza celú spoločnosť".napr.Lesostav Revúca.
HNUS | 27-05-2019 10:16:31
To čo za ľudia volia také strany o ktorých nič nevedia ?! To ako s tou Čaputovou - zjavila sa ako blesk z neba a zrazu prezidentka. Ako nemám za potrebu aby moje deti počúvali o LGBT, otvorenej náruči migrantov (kde je len samý chlap) ani nič podobné !!! Je to hnus a zároveň hanba všetkým čo neboli voliť !
este potupnejsia | 27-05-2019 08:50:18
je prehra madarov..ti nemaju nic..aj romovia maju o jedneho viac..ale tiez slaby vykon matovica...ani polovicu toho co chcel dosiahnut..dobre spravil ze sa stiahol..lebo dneska uz by mal tlocovku o tom jak sa poruca z politiky
Potupna prehra Smeru, Fica a Danka | 27-05-2019 07:41:42
Vitazom tychto volieb je aj tak Lojzo Hlina-
vďaka naivným-voličom | 27-05-2019 07:15:09
ktorí volili PS-Spolu a Smer, môžeme od nich naďalej čakať, že na Slovensku budú mať prednosť v podnikaní akurát tak zahraniční podnikatelia, že v školách budú naše deti učiť ako byť lesbami, alebo geymi, že nám naďalej zo zahraničia môžu dovážať pochybné potraviny vďaka ktorým na Slovensku zomiera čoraz viac ľudí na rakovinu bohužiaľ už aj malé nevinné deti, že bezcharakterní podnikatelia budú naďalej ničiť naše krásne hory a vo veľkom budú naďalej vyvážať nespočetné množstvo stromov, ktoré mali chrániť našu prírodu, vďaka vám ste ohrozili budúcnosť naších detí...no ale čo na tom stačí ak vám budú tvrdiť ako im záleží na Slovensku a vy im to uveríte a už sa nestaráte či v euro palamente budú hlasovať za vás alebo proti vám ak vám budú po ulici behať zmaľovaní dúhoví tak sa tu potom nesťažujte čo ste si zvolili to máte
Katastrofálna prehra Fica a Danka | 27-05-2019 07:07:16
Hrdo Odborne Slušne Zodpovedne
volby | 26-05-2019 12:27:40
Igor neIgor.... podtatne ze pada SMER Mafia aj tupy kapitan, Leopoldov čaka.
SLusOb | 26-05-2019 11:36:58
OLANO 5,3 % a to aj napriek tej zakázanej schôdzi Igora ?
Už je jasné prečo Matovič tak stiahol chvost nekandidovať 😂😂🤣
zatial | 26-05-2019 10:01:12
Zatial smer zlodeji 15% a danko co vytunelova a okradol lesostav v Revucej 4%
názor | 26-05-2019 09:34:36
Kto nešiel voliť, tak radšej nech drží hubu! Je v dnešných kometároch sú výčitky, že Smer dosiahol dosť vysoké percento. Tak, kto to zavinil? No, sme nepoučiteľní. Máme ďalšiu možnosť na kritiku a nadávanie.
Slušný obcan | 26-05-2019 00:07:35
Myslím že ten disciplinovaný volič je v tomto prípade na toľko inteligentnejší že si uvedomuje svoju moc ;)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign