Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Stúpa počet vykradnutých nehnuteľností v prítomnosti spiacich obyvateľov? - AKTUALIZOVANÉ

Miloš MajkoDátum11. 07. 2013 15:47:52TémaBezpečnosť

Zdravim Vas p. Majko,
tak ako sme spolu pred chvilou telefonicky hovorili, chcem Vas poprosit preverenie zatial neoficialnych informacii o vlamaniach sa do viacerych rodinnych domov v meste sered, oblast dolny cepen, a to v priebehu niekolkych poslednych dni/noci.
Dakujem
S pozdravom
Frantisek

(e-mail je podpísaný, no pisateľ požiadal o zachovanie anonymity)

Najskôr telefonát a následne tento e-mail sme dnes dostali do redakčnej pošty. Podľa pisateľa má ísť o viac rodinných domov, ktoré majú byť vykrádané dokonca v nočných hodinách za prítomnosti spiacich regulérnych obyvateľov domov.

O stanovisko sme požiadali  KR Policajného zboru. Odpoveď samozrejme ihneď po jej obdržení uverejníme.

 

- - -  AKTUALIZOVANÉ :   12.07.2013   14:40

V  telefonickom rozhovore hovorkyňa KRPZ v Trnave Martina Kredatusová potvrdila informácie týkajúce sa vniknutí páchateľov do viacerých rodinných domov v pôsobnosti OOPZ Sereď. Polícia prijala opatrenia po svojej línii, ktoré nebude zverejňovať, aby nedošlo k zmareniu ich účinnosti.

- - -

Poznámka redakcie: v diskusii sledujem zaujímavé skúsenosti obyvateľov dokonca s priamymi pokusmi o vniknutie do bytov, či rodinných domov. Pokiaľ chce niekto eliminovať túto trestnú činnosť, prípadne byť nápomocný pri zadržaní páchateľov, za každých okolností musí už aj pokus i keď ostražitosťou občana zmarený nahlásiť bezodkladne polícii. Na miesto vyslané hliadky môžu páchateľov zadržať a môže tým byť predídené spáchaniu identického alebo podobného skutku susednej nehnuteľnosti prípadne v bytoch či rodinných domoch na okolitých uliciach.

Je potrebné uvedomiť si, že iba ostražitosťou občanov a ich aktivitou môžu byť zaznamenané úspechy, nakoľko je pochopiteľné, že polícia v jednom čase nemôže byť prítomná všade v meste. Vhodnou spoluprácou občanov však účinnosť policajných zásahov môže byť výrazne zvýšená. Preto ešte raz pri spozorovaní pokusov o páchanie trestnej činnosti či samotného páchania trestnej činnosti je nevyhnutné okamžite kontaktovať polície na tel. č. 158.

Zapamätajme si, dnes môžem zachrániť majetok ja susedovi, zajtra možno on pomôže zachrániť ten môj.

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
stephanie | 23-02-2014 19:05:14
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
anonym | 21-07-2013 22:20:00
Ferinko, zamotal si sa do vlastných tvrdení, ktoré si potom prekrúcal, že si to tak nemyslel :-). Nejde o moju provokáciu, ale nabudúce si premysli čo napíšeš a stoj si za tým. Inak si asi v pohode chlapík.
P.S. Ak budeš mať potrebu mi niečo odpísať, poprosím pod nickom František, aby som vedel, že si to ty. Pekný večer.
František | 21-07-2013 20:05:07
Anonym - ty chumaj - neprovokuj.
Napíš raz aj ty niečo podnetné - samozrejme pod nickom anonym, aby sme vedeli, že si to ty...

F.
anonym | 16-07-2013 21:20:15
Takže tí, ktorí vedia ako sa v danej situácii správať, sa konečne aj dočkali z rozhlasu oznamu ako sa v danej situácii správať. A už sú spokojní. :-)
Jozef | 16-07-2013 10:41:42
Frantisek, mozno aj chytia. Ale co ked to budu nejeke vyhulene socky bez majetku, a ti postihnuti neboli poisteni?
Ano mozu si narokovat od nich nahradu skody na sude, ale dostanu trt.
František | 16-07-2013 10:32:23
Zdravím,

dnes bolo vo mestskom rozhlase vydané varovanie pred množiacimi sa prípadmi vlámaní aj za prítomností obyvateľov....

ešte chcem zareagovať na niektoré príspevky - ohľadom toho, že prečo ja neslobodný, nesamostatný tupec potrebujem aby mestský rozhlas vydal varovanie pred týmito prípadmi resp. inými vecami atď ....


Viacerí diskutujúci nepochopili, o čo tu išlo.
Išlo o to, že občan je infomovaný, že polícia koná (...), že už len pri podozrení môžeš (nikoho tým neotravuješ) môžeš volať políciu ... a tá tvoj podnet prešetrí (povedzme...)
Aby si mal pocit, áno o teba občan "0" máme starosť, veď nás platíš, ... atď.

p. Majko - chcem sa Vám poďakovať - ste človek na správnom mieste, vytrvalý a správne "novinársky" drzý.

Uvidíme ako sa budú prípady vyvíjať - koho a či niekoho vôbec chytia ...

F.
Obcan | 16-07-2013 10:28:43
Miloš Majko | 16-07-2013 10:10:08

Akurat som dosiel domov a chcel to napisat.
Myslim ze ak by nebolo clanku v SOL tak by sa ako vzdy nic nedialo,takze je vidno ze treba stupat ludom na otlaky,aj ked sa to par jedincom niekedy nepaci !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 16-07-2013 10:10:08
Som rad, ze konecne v mestskom rozhlase vyhlasili varovanie pred vykradanim domov a bytov cez otvorene okna.

Sice oznam prichadza neskoro a az po takmer tyzdni od uverejnenia clanku a varovania na tuto temu v SOL, no aspoň tak.

Este nedavat do SN krizovku na celu stranu a pre nedostatok clankov nadpisy velkostou pismna vacsou ako nazov novin a namiesto toho obcanov informovat o veciach praktickych, ako napr. spravanie poslancov MsZ, prevencia kriminality a ako neporusovat zakony a dodrziavat pri tom platne VZN...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-07-2013 22:54:29
rudi | 15-07-2013 22:15:56 | - za kazdu cenu chcete porovnavat neporovnatelne?

Ideme sa teda bavit o ochrane majetku a zdravia v inych krajinach?

Podme. Brazilia - Rio de Janeiro, Alebo take Japonsko, Sicilia (Taliansko vseobecne), niektore Azijske krajiny ci priamo Rusko?

Mame moznost, budem vediet o com hovorim. Tak ako aj v mojom prispevku.
Ale stale sme na Slovensku a v - Seredi...
rudi | 15-07-2013 22:15:56
pan Majko,to si robite snad srandu? viete si predstavit,ze by take nieco vyhlasovali v rakusku alebo vo svajciarsku? a co tym co vypacili zatvorene okna,dvere, aku radu date? ale ak uz spominate ten rozhlas radsej keby hlasil: kriminalka do prace, mestska policia oci na stopkach.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-07-2013 22:11:40
Peter | 15-07-2013 20:22:52 | - za existencie SOL a ostatnych portalov, teda za takmer 6 rokov, som po precitani cez 200 000 diskusnych prispevkov pochopil, ze to co ne uplne jasne mne, mnohokrat uz aj mojmu synovi, stae nie je jasne az nepochopitelne velkemu poctu ludi.

Nehanme ich sa nevedomost! Dolezite su informacie a to, ci sa s nimi stretli, mali moznost ci chut stretnut a ak ano, ci ich v danom okamihu povazovali za dolezite a potrebne.

Su veci, ktore ja povazujem za uplne bezne a cudujem sa, ako iny z bez nich moze existovat.
A opacne. Su veci, ktore iny povazuje za uplne bezne a mna ma za idiota, lebo o tom nemam pary.

Podla Vasej teorie, by kazdu info uz zverejnenu neml nik dalej zverejnovat?

Zaujali ma napriklad nazory na ochranu a obranu na vlastnom pozemku ci v obydli. Uprimne, bavil som sa na nich. Ale - nekomentoval som. Napriek tomu, ze veci poznam velmi dokladne, radsej na tu temu urobim debatu s odbornikmi, ako by som to prezentoval ja osobne.
To, ze o nutnej obrane ci krajnej nudzi bezny clovek vie velke gulove, chapem. A ono je kde to nastudovat.

To ze nevie, co si moze dovolit vlastnik u seba v byte proti pachatelovi ktory o druhej v noci vlezie cez okno k nemu do spalne, je jeho vec a chyba. Verte mi, ze by som nezatvaral okno...

Je vela informacii, ktore hlavne starym ludom treba omielat naozaj pravidelne. A nielen starym - ruku na srdce, neurobili ste chybu napriek tomu, ze ste v podstate vedeli ze robite hovadinu? Ja ano a to nie raz...
Narkomani | 15-07-2013 21:24:43
opilci feťáci,boli aj za komunistov,ale tí ich celkom úspešne separovali od verejnosti a hlavne o tom len nerozprávali ale aj konali!Vedeli by o tom rozprávať niektorí tzv.disidenti,umelci,a aj dnes úspešní politici!Bohužial niektorí sú už po smrti ale na počesť sú po nich pomenované niektoré objekty ako malé odškodnenie za to,že sa museli so svojim právom sfetovať sa ožrať sa skrývať a tým im bola obmedzená sloboda!
pre anonym 15-07-2013 | 15-07-2013 21:07:21
To je tá chyba, že je 24 rokov po revolúcii, lebo pred 24 rokmi by si zlodeji toto nedovolili /narkomani vtedy totiž neboli tak ako teraz vďaka demokracii/. Vtedy keď mali policajti na niekoho podozrenie, tak priznanie z neho dostali.
Teraz sa policajti boja na podozrivého aj pozrieť! Prečo? Lebo je demokracia a právny systém na dve veci.
Peter | 15-07-2013 20:22:52
Nečudujme sa,že národ očakáva rady ako si zabezpečiť svoj majetok,ved je toho plné médiá,ako si počínať pri trjobale reznov,ako ušetriť vodu a to presvedčením sa či je dobre utiahnutý kohútik,pri pákových batériách bohužial rada neodznela,ako ušetriť el.energiu investovaním do kúpy nových úsporných elektrospotrebičov a mnoho dalších múdrych rád pre náš nesvojprávny národ od obstarožních pseudoumelcov a tvorcov takýchto nezmyselných relácií,aby zvýšili sledovanosť aj za cenu strápnovania sa pred kamrami!Aspon podla môjho vkusu,ale určite to oslovilo veľa ľudí ak si takéto rady doslova žiadajú!Voči gustu žiaden dišputát!čouž.
anonym | 15-07-2013 20:03:30
Pán Majko, ale čo majú kompetentní v mestskom rozhlase alebo na SOL oznamovať? "Občania zamykajte si nehnuteľnosti, zatvárajte okná"? Toto potrebujú ľudia počuť, lebo inak by to nevedeli? Nechápem prečo by mal niekto upozorňovať na takéto veci. Naozaj sme národ tupcov, ktorým treba hovoriť elementárne veci v určitých životných situáciách? To už ľudia nemajú vlastný rozum alebo keď ho majú, aj tak čakajú na akési upozornenie? A potom vlastnú neschopnosť zvaľujú na kadekoho. Sme skoro 24 rokov po revolúcii, nečakajme, že niekto bude za nás myslieť a vodiť nás za ručičku.
killer | 15-07-2013 00:32:22
kde je to meno,alebo inicialy? uz mi tecu sliny.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-07-2013 00:04:17
Problem vidim v minimalnej prevencii, to znamena, ze mestsky rozhlas by mal byt vyuzivany nie na hluposti, ale na sluzbu obcanom napr. v situacii, ktoru popisuju citatelia.

Upozornenie na nebezpecenstvo ma byt rychle a ucinne - SOL je prave na toto prisposobene a to uz samotnym redakcnym systemom.
Len to by niekto musel chciet...
anonym | 14-07-2013 23:43:14
František neprekrúcaj. Prečítaj si čo si vlastne písal a potom nás presviedčaj o opaku.

"Žiadne varovanie, odporúčania pre verejnosť + mesto - mestská polícia taktiež nič... - takže nič sa nedeje.

Takto nejako sa to dalo očakávať...
Človeče pomôž si sám, ...... "

Či?
František | 14-07-2013 18:49:34
Zdravím dámy a páni,

ďakujem za komentáre pre mňa od dementa, polodementa, pre Františka, atď ...

Svoj majetok si každý chráni sám tak ako vie.

Samozrejme zamykať, zatvárať, alarm, pípače, pes,...

Išlo mi ale to - keď ani to nestačí ...?
každú jednu noc nespať, len sledovať, či náhodou ....?

O tom som hovoril, že je polícia nečinná - o mestskej ani nehovorím.

Prajem všetkým dobrú noc.

F.
daniel | 14-07-2013 15:03:59
Pred pár rokmi ho chytili u niektorého suseda nášho primátora. Strašne ho dobili,aj nejaké kosti mal dolámané. Ak to je ten istý(vysoký okolo 180,chudší a asi 30.rokov),tak aj policajti vedia kto to je. Vtedy ho zobrali ale čo sa s ním stalo...?
prečo značkovať | 14-07-2013 13:17:19
veď niektorí poškodení sa s ním stretli z očí do očí. Dokonca ho aj poznajú. Žiaľ, nikdy nebol prichytený priamo na "mieste činu", teda na pozemku, v dome či v byte. Chýba priamy dôkaz. Dajte do pľacu jeho meno, aby ostatní vedeli kto to je a pred kým si majú dať pozor. Napokon, kam sme sa to dopracovali, že nejaký hajzel má väčšie právo, moc a pravdu, ako slušný poctivý občan?!
daniel | 14-07-2013 11:39:36
Radšej nejakou palicou po hlave aby nekríval...
anonym | 14-07-2013 11:19:18
To máš jedno, keď strelíš so skutočnou zbraňou, farebný sajrajt bude aj tak. A utierať po niekom cudziu krv je blbšie :-)
daniel | 14-07-2013 10:05:39
No,ale streľ si s takou puškou doma v byte a ten farebný sajrajt nedáš len tak ľahko dolu. Všetko má svoje klady aj zápory
lepage | 14-07-2013 09:27:43
Dámy a páni, čo tak si kúpiť aspoň paintbalovú pušku, náboje sú síce farebné gule, ale zásah je dosť bolestivý, farba sa rozplesne a nočný zákazník je aj označkovaný. a ak zákazníka trafíte do hlavy, úspech je zaručený,že sa vám vyhne. Najlepšie na tejto zbrani je , že nepotrebujete psychotesty, zbrojný pas a je to v podstate hračka na vyblbnutie sa v lese.
pre František | 13-07-2013 21:32:07
Taký dement ako Ty má ukončených päť sprostých a dovoľuje si niekoho nazvať polodementom a pritom nepostrehol čo ten polo-dement vlastne chcel vlastne so svojím vyjadrením povedať. Keď si prečítaš ´daľšie komentáre tak možno pri svojej mozgovej kapacite pochopíš.
Peter pre František | 13-07-2013 15:33:36
To čakáš kým Ti policajti oznámia ,že máš mať zamknuté dvere?
Nejaké odporúčanie od policajtov niekoho uklidní alebo ochráni pred zlodejmi? Ja neverím.....!
pre František | 13-07-2013 14:58:03
Aké odporúčania od polície očakávaš? Aj polodement vie že
- treba si zamykať dom a byt
- netreba nechať otvorené okná, keď nikto nie je doma
- v noci radšej vetrať na vetračku ako pri celom otvorenom okne
- majiteľ doma si v prvom rade sám musí zabezpečiť svoju nehnuteľnosť, atď,

ale ty z nejakých osobných dôvodov stále čakáš na políciu, že ti dá varovanie a odporúčanie... Doba si vyžaduje, aby svojprávny človek v prvom rade sám rozmýšľal a aby za neho nemusel rozmýšľať niekto iný. Držím ti palce, byť samostatný je pre teba asi dosť ťažké.
pre František | 13-07-2013 14:05:38
v prvom rade je na majiteľovi si majetok uchrániť!
policajti vraj niekoho mali na "vyťaženie k trestnej činnosti". takže oni konajú, len vy všetci ste odborní kritici na pravom mieste.
František | 13-07-2013 11:31:49
Citujem vyjadrenie polície:
"
V telefonickom rozhovore hovorkyňa KRPZ v Trnave Martina Kredatusová potvrdila informácie týkajúce sa vniknutí páchateľov do viacerých rodinných domov v pôsobnosti OOPZ Sereď. Polícia prijala opatrenia po svojej línii, ktoré nebude zverejňovať, aby nedošlo k zmareniu ich účinnosti.
"

Žiadne varovanie, odporúčania pre verejnosť + mesto - mestská polícia taktiež nič... - takže nič sa nedeje.

Takto nejako sa to dalo očakávať...
Človeče pomôž si sám, ......

F.
pre stanislava | 13-07-2013 11:04:35
aby to bola pravda Stano.len tie tlaky tu uz raz boli pripad "bezpecne mesto".seredskym plicajtom je nejaka objasnenost u prde.e.
Stanislav | 13-07-2013 08:57:35
Policiu treba volat vzdy pretoze kazdy nahlaseny pripad zvysuje pocet zaznamenanej trestnej cinnosti a len ked budeme vsetko hlasit si niekto z vyssich miest uvedomi ze v Seredi sa nejako moc kradne navyse policajtom zacne klesat miera objasnenosti tak zacnu byt tlaky.
Súdruh Idiot | 13-07-2013 06:56:38
súdruh Istota - Majster Poriadok je najlepšou reklamnou značkou idiotizmu s vysačkou najvyššej kvality, ved súdruh červený Idiot je tam 6 rokov už by sa nemalo kradnut.
pre občan | 12-07-2013 21:18:04
Načo by Vám bola brokovnica? Veď keby vo Vašom dvore Váš strážny pes pohrýzol kmína tak ste v problémoch, lebo pes nebol dostatočne zabezpečený keď nemal na papuli košík. Takto je u nás posudzovaná ochrana vlastného majetku. A to ani pomyslieť, aby ste na kmínovi dolámal rúčku z metly - regres by ste mu platil do smrti.
Obcan | 12-07-2013 16:24:02
kafo,suhlas s tym zastavovanim,vsimol som si viackrat ako idu jak po udenom len co zbadaju starsie auto,dobry objekt su chlapi na rannom rozvoze,alebo vacsinou starsi clovek = velka pravdepodobnost ze je to slusny obcan = lahsie vymahanie a zdovodnenie pokut,ako keby sa mali zamerat na tych podstatnych.
Pan Majko pise ze v kazdom pripade vlamania (aj v stadiu pokusu) treba kontaktovat policiu,co mu davam uplne zapravdu,ale treba povedat aj to ze ludia seredskej policii nedoveruju-teraz nemyslim ze policajti sa poznaju s vlamacmi,ale su veci pre ktore maju meno ake maju a to je na skodu,lebo spravny policajti tu chybaju ako sol v chlebe...
Minule tu bola reportaz ako chytali dilera drog,on ich ohrozoval,poskodil policajne auto,v aute mu priamo nasli a nafotili drogy a ten clovek odvtedy STALE beha po vonku,dokonca soferuje auto (ci ma zadrzany vodicak neviem,ale predpokladam ze za to iste ma)je vysmiaty.
Ak teda nepochybila policia,tak musela prokuratura,inak nieje mozne aby sa nieco take dialo.
Ked sa policajti verejne zdravia s miestnymi firmami,ked prokuratura nekona aj ked ma nezvratne dokazy,co si ma clovek vlastne mysliet,na koho sa moze bez obav obratit ???
To tu skonci nakoniec ako v USA a kazdy bude mat doma brokovnicu ?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-07-2013 15:20:12
AKTUALIZOVANÉ : 12.07.2013 14:40
František | 12-07-2013 15:01:44
Zdravím p. Majko,

máte už nejaké vyjadrenie polície k týmto prípadom ?

ďakujem.

F.
Denisa | 12-07-2013 14:49:56
Martina, to si robíte srandu! Verím, že nie...bože, tak to je sila!!! ja bývam síce na jednotke, veľakrát nechám otvorené okná, balkon, ale zase mám v byte psa, hádam by ho trochu zaočkovala....Nechcem si ani predstaviť, čo by sa stalo, keby ste sa zobudili trochu neskôr! To je niečo hrozné čo sa už deje, ozaj to pochytať, a polámať ich tak, že by sa z toho dlho nevedeli spamätať!!!
Martina | 12-07-2013 14:35:02
neverila som tomu, ale skoro som sa stala aj ja obetou zlodeja, pretoze v noci z pondelka na utorok sa snazil aj u nas na fandlyho ulici vkradnut ku nam do bytu, priamo do mojej izby zlodej, ktory si rafinovane este poukladal kvetinace z mojej parapety na zem aby mu nezavadzali
... ale nastastie som sa prebrala na otvaranie okna a posuvanie zaclony, na co som skocila k oknu a zavrela ho. v strachu kto je na druhej strane som to okno uz neotvorila. ale dufam, ze toto sa mi uz nikdy nestane...co je toto za svet aby sa clovek bal vetrat v byte....
kafo | 12-07-2013 13:15:27
vyhnat celu policiu z toho brlohu sivaveho,mladi policajti sa cely den len prevazaju samozrejme len po centre mesta a ocka hadzu na mlade pipky v minisukniach.po polnoci nenajdete jedno policajne auto v meste,maximalne pri progrese zacnu hukat o 2,00h v noci, pozriem z okna a ujcek uz smutne vystupuje zo starej dodavky.fetakov v meste je uz viac ako normalnych ludi.kde je kriminalka,kde su kuklaci, dileri sa spokojne usmievaju a poslancom,mestskym uradnikom to zjavne neprekaza.asi je potrebne spravit velku peticiu a pekne poprosit pana ministra, ze ked pojdu cez sered nech sa na ten nas problem pozru,samozrejme ak ich to nebude otravovat.so smutkom v ociach obcan SEREDE.
gulak | 12-07-2013 12:03:58
Najlepšie je ked bývate v paneláku,kde pár C.O.C.O.T.O.V. necháva stále otvorené vonkajšie vchodové dvere....
cepenan | 11-07-2013 23:00:03
aj na ulici veterna na kapustniska boli vykradnute 2 domy
Denisa | 11-07-2013 22:39:29
Obcan...kyvadlovu dopravu ale vchodovymi dverami mame aj my na nemenovanej ulici...lebo zase niekto napise ze sa len stazujem...za noc co vojde a vylezie individui.hroza. Dverami trieskaju tak ze kazdu chvilu sa mykame ci ich uz nerozbili. Chodia po vchode a udajne uz skusali pchat kluce kade tade po bytoch. Skusaju kde sa im podari otvorit. Jednoho casu nam pokradli ziarovky vo vchode aj vytahu a dokonca aj lampu nad vchodom. Na takychto a im podobnym hajzlom iba krute tresty..usekavat im po castiach ruky za kazdy pokus o cin!!!a bez vinimky ci ide o mladistveho ci dieta ci dus. choreho!! Ospravedlnujem sa za pripad. chyby pisem cez mobil...
Obcan | 11-07-2013 22:36:01
Pozor na to ak si chcete chranit svoj majetok !

Dochodca volal k vykradnutej chate policiu 15x !!!
Nielenze mu ju vykradli a znicili,ale aj os*ali a o*rali !
Policia nikdy nikoho nechytila (ako inak)
A teraz zlaty kliniec:

Zlodej preliezol plot (prva prekazka)potom chcel vypacit zamknute dvere (druha prekazka) ale aktivoval podomacky vyrobeny samostrel,ktory ho zranil a majitelovi hrozili 2r natvrdo !!!

Ja sa pytam: komu je urceny ten napis POMAHAT A CHRANIT ???

A policajti este povedia ze sa ,,pravdepodobne snazil vniknut do objektu,, ked je jasne ze slo o zlodeja !

Ako sa ma teda obycajny clovek branit proti banditom ???

http://zpravy.idnes.cz/policie-stiha-muze-za-samostril-na-chate-fdn-/krimi.aspx?c=A041209_110546_krimi_jpl
daniel | 11-07-2013 21:34:46
Pre anonym! Ono to nie je také jednoduché. Aj pred dvomi rokmi tu robili v noci bordel a mama im slušne povedala,že nech idú hulákať niekde do prírody,že my chceme spať. Boli ešte drzejší! Tak zavolala mestských,tí o chvíľu naozaj prišli. Potom všetci odišli. Asi za pol hodinu sa feťáci vrátili a jeden z nich preskočil plot do predzahrádky,škaredo nám pod oknom nadával a rukou roztrhal sito. Tatko sa po ňom niečím zahnal a tak odišli,ale ten jeden nezabudol vykrikovať že ešte sme spolu neskončili. Nikdy neviete čo takí hajzli urobia. Preto už radšej policajtov nevoláme. Asi tak nejak
Frantisek | 11-07-2013 21:32:40
Čítaj pozorne vážený anonym,

som viac menej aktívny obyvateľ tohto mesta (dajme tomu občan)
neraz som volal políciu, hulákal z okna (z paneláku) - odplašil dlhoprstých, zachránil niekoľko áut (nie svojich)....no čo ? mám zlý spánok.

Keď nechceš, komentáre nečítaj.

Samozrejme voláš políciu,keď sa niečo deje.
Ide o to, aby sa "to" nedialo.

F.
anonym | 11-07-2013 21:23:27
Treba občas aj zavolať na políciu a nevypisovať na SOL. Ale ak to považujete za efektívnejšie, tak si píšte ďalej.
Frantisek | 11-07-2013 21:17:49
DOMOOBRANA ???!!!!
OBČIANSKE HLIADKY ? Vyzbrojené mačetami alebo paralyzérmi ?
To musíme vziať sami svoju bezpečnosť do vlastných rúk ???

Čo robí štát ako Slovensko v Európskej únii ...?
Aké sú prijímacie kritériá ???

Frantisek
daniel | 11-07-2013 20:42:51
Aj na Jesenského boli ráno od 4.00 do pol6. Trieskali dverami na aute,hulákali,vytrubovali a taká soplanda 15.ročná vrieskala ako keby bola jediná na svete! Zdrogovaní boli celkom určite!
obyvatel | 11-07-2013 20:33:48
Dnes v noci pocas spanku uradovali Pod hradzou. Tiez isiel smrad cez okno. Treba ho zahlusit a hodit do vahu hajzla.
občan | 11-07-2013 20:08:21
Aj na Cukrovarskej ulici 758/2, konkrétne u p.Vereša sa pravidelne schádza tlupa feťákov,zlodejov,šľapiek..... atď.
Spravidla je tam pohyb v nočných hodinách,keď každý slušný človek ktorý chodí do práce a platí dane spí,aby ráno do tej práce vlastne vstal a fungoval dookola v systéme: vstal,pracoval, platil dane,vstal,pracoval,platil dane........
Robia tam pravidelne vlastníkom bytov "nočné budíčky a fet-žúrky" pričom opakovane poškodzujú ich majetok v spoločných priestoroch domu.
Výťah tam v noci takmer nezastavuje,skôr funguje "kyvadlovo" na poschodie k p.Verešovi a späť na prízemie.
Pre predstavu čitateľa SOL aká je to "kyvadlová frekvencia",tak na vysvetlenie: +/- tridsať krát za jednu noc :-D
Čo sa tam asi tak deje,keď je tam taká "nočná frekvencia" a útočisko takýchto nehanbím sa povedať,parazitov???
A čo reči o najbezpečnejšom meste na Slovensku,ktoré tu istého času niekto "trúsil",keď sa vlastne v skutočnosti ľudia boja vychádzať z vlastného bytu čo i len na chodbu,nie ešte na ulicu???

!!!!! Vážení,je len otázkou času,kedy sa či už na tejto adrese alebo v blízkosti podobného "brlohu" i širšom okolí stane slušnému človeku nejaká majetková alebo nemajetková ujma na zdraví !!!!!
Myslím,že tento môj príspevok do SOL,nie je prvý a ani posledný na "adresu" menovaného pána.
František | 11-07-2013 20:06:21
Zdravím všetkých,

čakal som širšiu diskusiu, a to hlavne k danej téme...
Mám z toho nepríjemný pocit -
Čakal som napr. oznámenie mestského rozhlasu, aby občania pokiaľ možno čo najmenej nechávali cez noc otvorené okná, aj keď sa kvôli teplu ťažko dýcha.
Jedná sa pravdepodobne o nejakú organizovanú bandu - pretože sú veľmi trúfalí a vychádza im to ....
Polícia mlčí, mesto mlčí ...
Pritom sa jedná sa o minimálne 10-15 domov len v Dolnom Čepeni.

VŽDY SA S KAŽDÝM HÁDAM, KEĎ MI POVIE: "ČO SA ČUDUJEŠ, KEĎ BÝVAŠ V SEREDI .! - JA HOVORÍM: TO S TÝM NEMÁ NIČ SPOLOČNÉ, VEĎ TO JE U NÁS VŠADE ....!"
PIZDA - ALE NIE JE TO TAK, TOTO JE JEDNO PREHNITÉ, KRIMINÁLNE ZDEVASTOVANÉ MESTO. - HANBA MI...

František
Obcan | 11-07-2013 19:23:27
Policia ma ine zaujmy.
,,gangstrov,, sa boja,s fetakov a bezdomacov nic nevytrieskaju,tak ratam ze mestsky skontroluju neake deti po meste,ked uz su tie prazdniny,statny sa zas prichystaju na cestnych piratov s vekovou hranicou nad 70r,ktory jazdia na nadupanych veteranoch 30+,hlavne to musia stihnut do polnoci ked zas budu preteky kto preleti mestom najvacsou rychlostou...
Ved netreba sa zdrzovat na nespravnych mietach,co ak by nieco.
Smutne ze si clovek z toho robi prdel a seredska policia je roky na smiech...
Krasne je to vidiet pri novom namesti ohladom parkovania aut.
Niekedy nevidia co maju a niekedy je blesk ich pomalsi brat.
Ak som raz policajt,tak riesim kazdeho bez vynimky,ak som sralo,tak nerobim policajta a najdem si inu pracu.
anonym | 11-07-2013 18:49:49
dnes na mlynarske 37,27boly od rana vo vchode fetaci suseda ich vyhodila ale oni sa zasa vratily kde je policia kedy uz konecne bude pokoj
daniel | 11-07-2013 16:50:10
Môžem potvrdiť čo tu písal Martin. Bolo to na krásnej ulici v piatok alebo sobotu o 4.00 ráno. Zlodej rozmontoval zvonku žalúzie a rozrezal sieťku proti komárom. Domáci doma spali
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 11-07-2013 16:39:30
Fufík | 11-07-2013 16:04:39 | - samozrejme, e-mail: majko@majko.sk
Dakujeme.
Fufík | 11-07-2013 16:04:39
Dobrý deň pán Majko. Na Komenského ulici bola vo vchode oproti ZUŠ chytená partia vykrádačov aj s náradím, v noci, pred 2-3 dňami. Máme medzi sebou našťastie všímavých a statočných ľudí, inak by táto "fetácka partička" povykrádala viacero pivníc či domov. Ak chcete, dám Vám presné informácie a kontakt na "zachráncu majetku" do mailu, určite by to bola zaujímavá reportáž.
Martin | 11-07-2013 15:56:55
U jednych znamych bol v nad ranom chyteny zlodej, ale vysmykol sa majitelovi domu. Vraj po ceste odtial vykradol nejaky iny dom.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign