Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Streľba na mladú ženu venčiacu psa - AKTUALIZOVANÉ

Miloš MajkoDátum11. 06. 2014 23:14:33TémaKRIMI správy
200

Dnes krátko po 22.00 hod. malo dôjsť na ulici Dolnomajerskej pri činžiaku č. 1131 k streľbe na mladú ženu venčiacu psa. V súčasnej dobe polícia vykonáva nevyhnutné úkony smerujúce k zabezpečeniu stôp a vyšetreniu incidentu. Bližšie informácie požiadame riaditeľstvo KRPZ v Trnave.

 

- - -

AKTUALIZOVANÉ 12.06.2014 - tlačová správa KRPZ Trnava

Polícia udalosť na Dolnomajerskej ulici v Seredi vyšetruje ako zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a prečin ublíženia na zdraví. 30 ročná žena sa v stredu (11.6.) asi o 22.00h rozprávala s mužom. Tento rozhovor pravdepodobne vyvolal žiarlivostnú reakciu u iného muža. Reagoval tak, že vystrelil zbraňou, pričom výstrel zasiahol ženu do stehna. Žena bola prevezená na lekárske ošetrenie, pričom rozsah zranení zatiaľ ešte nie je spresnený, polícia čaká na lekárske správy. S 35 ročným Seredčanom v súčasnosti prebiehajú vyšetrovacie úkony. Polícia zaistila zbraň aj s nábojmi a zaslala ich na expertízne skúmanie.


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko
200
Autor: Miloš Majko

200
Autor: Miloš Majko

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Čo tu snívate o ochrane... ?! | 20-06-2014 23:57:26
-keď už tu spomínaný Robo prepadol nasich susedov 3x sme volali "úžasnú 158" a nechodili... ženská na dispečingu po 4x už až ziapala a ráčilo sa im prísť o dobrých 22 min neskôr -to už toho feťáckeho smrada držali dvaja susedia a mali s ním co robiť lebo mal slahnuté a vrecká plné svinstva.... deň alebo dva na to nasla suseda na tom mieste fet a keď to ohlasila ešte znej urobili blbú a nam ako svedkom sa pomaly vysmial do ksichtu. Keď vám vykradnú auto alebo vás zrazia -kamery sa v seredi zásadne "pozerajú opačným smerom" a milion inych nahod sa tu deje. Hnus. A načo ja mam volať policajtom a robit debila zo seba? Nepoznám nikoho komu by to pomohlo či išlo o nehodu, ukradnute auto, vykrádačku bytu ci pivnice alebo čokoľvek ine.
Kotva | 17-06-2014 01:28:33
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
celkom č | 16-06-2014 19:47:20
pre: celkom č | 15-06-2014 18:51:28 | 15-06-2014 20:51:14
V podstate nejdeš na to zle, ale nechápem prečo to všetko zovšeobecňuješ. Mne murár postavil krivú stenu a teraz budú podľa tvojej logiky všetci murári bajtaví?

Ja prosím nezovšeobecňujem. Uviedol som tri konkrétne prípady policajtov. A pán Hanus sa odmlčal.
Sered: bonzneš- príde odveta :( | 16-06-2014 14:39:33
No ako to tak čítam neivem čo si mám ani myslieť. Veľa ľudí zo Serede vie, že ak si otvorí ústa na nesprávnych ľudí - môže čakať odplatu skôr či neskôr. Ak to nahlási na políciu - detto. Tak potom prečo ste tu všetci taký hrdinský - traba to nahlásiť, treba mu nafackať a podobne? Zo 100 ľudí by to spravili možno 3 aj to lebo by si to mohli dovoliť. Je to smutné , aôle bohužial tu to tak chodí už veeeľmi dlho. Osobne by som tiež držala hubu a krok . Ano už vás počujem - a preto to tu v Seredi tak chodí Ale je mi prednejšia rodina a zdravie , ako by som sa mala ozvať a onedlho by som prišla o auto , ktoré horko ťažko splácam, alebo ešte horšie- niekde by si ma počkali a dopadlo by to horšie. Proste my nemáme na tých pre nás hajzlíkov , toto musí riešiť polícia - nie podávaním si ruky , ale riešením toho čo vedia že tu funguje. Ano polícia v poslednej dobe spravila veľa dobra v Seredi - no stále je to málo a málo. No držím palce nech ste radšej neni v takej situácii ako pani.
pre: celkom č | 15-06-2014 18:51:28 | 15-06-2014 20:51:14
V podstate nejdeš na to zle, ale nechápem prečo to všetko zovšeobecňuješ. Mne murár postavil krivú stenu a teraz budú podľa tvojej logiky všetci murári bajtaví?
celkom č | 15-06-2014 20:15:36
Takže pán Hanus, myslím že môžete teraz prejaviť Vašu skutočnú oddanosť VAšim názorom. Lebo inak to tu bude samý
h n u s.
ty? ja? on? | 15-06-2014 19:56:43
Pán Hanus....máte tu pár podnetov...prečo nekonáte vy? Nedáte podnet na prešetrenie keď tu tak moralizujete že sa boja? žena s dieťatom ma nahlásit idiota..chlapcovi sa nič vážne nestane...a mladej žene s dieťaťom sa môže pomstiť lebo bol dva krát v posilňovni a mysli si ze ma 100 kg. Prípad pred minipresom detto. Pred policajtami udrie účastníka nehody, navyhráža sa mu, zamáva policajtom a odíde? Podnet tu máte.. 1..2..nech sa páči...
celkom č | 15-06-2014 18:51:28
Pán Hanus, prepáčte, čo je to za zvrátené myslenie. To sú potrebné sťažnosti občanov, aby polícia správne resp. lepšie fungovala. Prepáčte, čo sú to za hovadiny? Myslíte že sťažnosti na lekárov vyriešia problémy v zdravotníctve??? Keď Tí istí lekári veselo ordinujú ďalej. Ryba zásadne smrdí od hlavy. Svinstvá, dejúce sa v polícii nemajú obdobu. Tí poondiati policajní pridelenci v Budapešti a Prahe, veď to je výsmech všetkého normálneho. Tie ich rigorózne práce resp. diplomovky, odpísané od A po Z. Tak čo tu trepete za hovadiny, že treba čúrať proti vetru. To dúfam ani zhodou nešťastlivých okolností nemyslíte vážne.Jeden skartuje Gorilu a hneď je pridelenec v Budapešti. Kapíííto???? Viem aspoň maďarsky, anglicky alebo nemecky???? Vie veľké hovno, len skartovať presne podľa zákona spis a je vysmiaty.A to ich štúdium na tej Vašej Policajnej akadémii??? To skôr pripomína film, kde je hlavnou hnacou silou policajta jeho tuposť. Veď ten Váš bývalý rektor je presným obrazom Vašej školy. Úplatky, prijatie na štúdium protekčných blbcov, ktorí nespravili pohovory a o päť rokov s budú doktori práv a v slove ***** napíšu tvrdé Y. Tak čo potom chcete? Aby rozhododovali a najmä múdro? Vyštudovaní blbci??? Ako v prípade jedného ing. Phd., ktorému jeden dopravák - mieste nasolil 700 EUR pokuty za preťažený vozík, a ďaľšie múdre hlavy pomazané - samozrejme múdri absolventi a doktoranti POlicajnej akadámie to napriek zrejmenému rozporu so zákonom posvätili právne hovadiny a kraviny. Na úrovni okresu aj kraja!!! Až napokon nasrali Kaliňáka a ten to v rozklade musel všetko zrušiť a poškodenému vrátiť peniaze.Z takých idiotov v uniformách sa musí chcieť normálnemu človeku grcať. A zároveň ľutovať to, že podľa takých blbcov ľudia žiaľ posudzujú iných policajtov, ktorí drú ako kone na Obvodných oddeleniach. Som presvedčený, že ten dopravák robí stále to isté.S požehnaním svojho náčelníka ktorý si píše pe meno bez akejkoľvek hanby titul JUDr. A pritom ani nevie, čo tá skratka znamená!! Tu máte strašnú tragédie v Bolerázu!!!! To je len dôsledok velenia nadriadených. To je možné len v tomto verejnom dome zvanom Slovenská republika.
Michal Hanus | 15-06-2014 13:58:54
Presne tak, myslím to vážne. Viem, ako to funguje a je úplne normálne, že ľudia sa sťažujú na postup policajta. A verte, "nečúrajú" proti vetru. Ako vždy vravím, stav ani v PZ ani nikde inde nie je ideálny, a tak ako aj v iných inštitúciách sa nájdu jedinci, ktorí nekonajú "ideálne", tak aj v PZ. Pokiaľ sa ľudia budú báť poukázať na nedostatky, nepriaznivý stav bude stále pretrvávať.
Miloš a ludia to videli.. | 13-06-2014 20:53:24 | 15-06-2014 13:33:26
Tvoj posledný kometar - 4. odctavec,,, nič v zlom, ale asi to tak nefunguje, čo by asi malo :) asi mal chlapec zavolať na č. 158 :)
celkom č | 15-06-2014 12:40:17
Michal Hanus | 13-06-2014 21:35:04
Ak ma ktokolvek pochybnost o postupe policajta ma pravo sa stazovat.


Pán Hanus, to čo Ste napísal, myslíte aj skutočne vážne. Počťul Ste niekedy v živote niečo o čuraní proti vetru. Je len veľkou škodou, že stav nie je taký, aby sa ľudia nemuseli na políciu vôbec sťažovať, aby policajtov ich hlavný boss Kaliňár nenútil robiť svinstvá, podrazy a podobné kúsky na spôsob made in SMER.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 15-06-2014 11:59:19
At taketo konkretne skusenosti ludi popisane a verejne diskutovane mozu pomoct do buducnosti. Ludia sa dozvedia co sa im moze stat a mozu sa aspon teoreticky pripravit na to, ako vhodne reagovat.

Nasledne (ked sa im nieco podobne stane) nemusia zostat uplne zaskoceni a viac menej mozu vediet, ako sa zachovat.

Jednoznacne zastavam nazor - okamzite kontaktovat 158 a oznamit incident. Bezny obcan (mamicka s dietatom ani nehovoriac) sa s agresivnym chumajom ani nemoze pustat do nejakej diskusie, do fyzickeho zapasu uz uplne nie. Nemoze totiz vediet, ci zver nie je nafetovany, nieje ozbrojeny a pod.

Opakujem vsak znovu, musi nasledovat aj nasledna spolupraca s policiou vo veci, teda oznamenie a vypovedanie pravdy o incidente.

Myslim si, ze za posledne obdobie aj vdaka SOL obcania mozu vidiet, ze policajti sa snazia robit maximum v prospech slusnych ludi. Nemozu vsak byt stale a vsade, preto bez oznamenia protipravneho konania obcanmi, policia nemoze zasiahnut.
seredanka | 15-06-2014 11:44:31
Ano to je veľmi dobre p.Hanus že to takto funguje, lenže ja nahlasom takuto udalosť a dotyčný sú ma niekde najde alebo moju rodinu a pomsti sa. Takýto ľudia nemajú zábrany ublížiť. Takže človek sa boji niečo nahlasit aby nevystavil nebezpecenstvu svoju rodinu. Takto dnes funguje!!!!!
mama dieťaťa | 15-06-2014 07:37:47
vôbec nepíšem čo mu urobím ja....ale že sa mu to vráti,nie nebola som v šoku,hučala som po nom tiež a pozerala som, že so si to panghart dovoľuje...viete, keby ho človek beztrestne mohol zraziť,tak to urobím,hádam si nenechám s.rať na hlavu od decka...už to neriešim, len so to uviedla ako príklad,že táto Sered je jedna veľká žumpa a ako som tu chcela žiť celý život, tak čím dalej viac ma to ťahá preč. Ved sa človek musí "vo svete"hanbiť odkiaľ pochádza....kde si seredskí grázli a polícia podávajú ruky atd. A zase za všetko môže aj politika. Pekný den prajem všetkým.
pre: mama dieťaťa | 14-06-2014 23:15:31
Prosím Vás, zbytočne tu teraz píšete čo by ste mu urobili. To ste mali robiť keď bola príležitosť. Chápem, že ste bola vtedy v šoku a paralyzovaná od strachu, ale načo teraz píšete "ja by som.."?
Anonymous | 14-06-2014 23:03:25
Vitaj v Seredi ...
mama dieťaťa | 14-06-2014 21:33:11
a to ešte nehovoriac o tom ako mi šiel opluť auto,aj to bol slepý....ja by som ho v to momente najradšej zrazila...ako som spomenula, už viem kde to je a po papuli ho určite neminie...minimálne od života
Michal Hanus | 14-06-2014 17:37:07
Maja, spravne!
Maja | 14-06-2014 14:38:36
Ci mam deti alebo nie, keby mi nejaky fagan zacne neopravnene nadavat do kuriev, vyleziem z auta a opytam sa ho, aky ma problem. Kuknem spz a volam na policiu, aj ked to bude len priestupok, nevadi. Nech si ho riesia oni. Pokial si nechate s.at na hlavu, tak si budu dovolovat viac a viac.
mama dieťaťa | 13-06-2014 21:56:07
vážení priatelia, evč si pamätám,dnes som ho stretla opäť, už viem aj meno a kde býva...nebudem sem vešať evč,alw naštvaná som bola riadne...celú cestu predomnou hučal na mna z okienka a išli okoko štátny a ešte sa pozerali a nič...keby mi rozbil auto, tak ma to tak neserie ako to,že v danom momente som pozrela na môjho 6mes.syna a on sa pokojne hrajkal, keby fakt do mna narazi tak už teraz ma riešia za vraždu...taký od.jebek si ani neuvedomuje čo sa môže stať. Vletí si do križovatky,schovaný neschovaný,ukazuje fucka a podobné veci písané nižšie...ospravedlnujem sa za vulgarizmy ale každý rodič pochopí,že v takej situácii nemyslí na nič iné iba na dieťa...ozaj asi robiť očisty a strielať debilov do kolien....čím dalej jw to horšie....a to nehovoriac aj o tom,že na priechode pre chodcov si žena s kočíkom vystojí jamu....kam sa všetci ponáhľajú??
Registrovaný Michal  Hanus Michal Hanus | 13-06-2014 21:35:04
Ak ma ktokolvek pochybnost o postupe policajta ma pravo sa stazovat.
ludia to videli.. | 13-06-2014 20:53:24
Ok...boli tam 3 hliadky napokon prišli dopraváci... Záznam o tejto nehode musí byť. Bolo tam xy svedkov...budeme sa hrať teraz načo? treba to dať na políciu? Ved tí tam boli... Chlapec v šoku, mal práve nehodu, príde frajer a dá mu facku pred policajtmi. Poznáme sa...ahoj čau...kamaráti? V momente ako ho udrel mal ležať na zemi a dostávať putá. A za toto by mali príslušnú hliadku vyzliecť z uniforiem !!!
Logika | 13-06-2014 14:32:39
Pre: 158? | 13-06-2014 01:00:35

Škoda že to nikto netočil na mobil, vo svete bežne ľudia točia na mobil každú kravinu a šup na YT...
Registrovaný Michal  Hanus Michal Hanus | 13-06-2014 14:19:22
Je velmi smutne,ak sa nieco taketo stalo a policia sa len prizerala. Avsak zasa sme pri tom istom ale o tom som napisal inde. Treba sa ozvat a ak niekto kona, resp. opomenie konat, treba na to poukazat na spravnom mieste. Hadam dost zretelne.
nic sa nezmeni | 13-06-2014 09:23:28
V Seredi sa nezmeni nic pokial ludia nebudu ochotny poukazovat na problemi v meste. Kazdy vie o vsetkom len rozpravat, ale na policiu nezavola nikto ak vidi nieco zle! Ale problem nie je len v Seredi, problem je vtom, ze zasrany dilerko, zlodej, grazel sa dostane po mesiaci, dvoch (alebo na druhy den) von z vazby a veselo pokracuje vtom co robil doteraz. Ak sa nezmeni v Galante sudca, alebo prokurator (neviem, ktora svina to robi) tak tu zostane vsetko po starom a postupom casu sa to bude len zhorsovat. Preco kompetentni nepreveria, ci nahodou dany sudca, alebo prokurator nema styk s podsvetim aj inde ako v sudnej sieni??? Toto je otazka, ktora ma jednu velmi zaujimavu odpoved a ta odpoved je riesenim problemu aj v Seredi!
158? | 13-06-2014 01:00:35
Moj poznatok - policia sered. Minuly tyzden sa stala nehoda pri miniprese....mlada zena odbocovala na parkovisko..narazil do nej skuter v rychlosti....vystriedalo sa tam 5 policajnych aut...pointa....prisiel kamarat/priatel tej zeny....zacal hucat po chlapcovi co narazil do auta....medzi policajtmi mu vypalil facku...zakyval policajtom a odisiel...este z aute sa mu vyhrazal. Naco taky policajti? videlo to xy ludi....
Ach tá naša SERED!!!!! | 12-06-2014 22:10:37
No ako viem tak už a v Ba sa smejú že Sereď je v správach častejšie ako prezident či hlavné mesto a samozrejme len v tom najhoršom zmysle. To je aj pravda ved každú chvílu sme na JOJke :strelba,drogy vraždy a podobne. Je to tu nechutné a myslím že veľa rodín by tu nezostalo keby mali možnosť ísť bývať inam. Je pravda že sa to tu s drogami troška utíchlo-respektíve to neni až tak okaté ako donedávna, ale priznajme si že je to tu stále a 90% Seredanov vie ukázať min. jedného takého ,,prajného obchodníka,, alebo konzumenta. SMUTNEEEE
Jozef | 12-06-2014 20:46:20
Dnes, ked maju mobily aj deti, sa cudujem "mame", ze nezavolala.
TAk ako pise Mišo, ked cajti nevedia, tak nemozu.
Vacsinou staci v takomto pripade zobrat ten mobil do ruky a tvarit sa, ze natacam, takyto sopliaci rychlo zdupkaju.
A pre Mimosa: nekecaj, drviva vacsina slusnych ludi ich nemusi. A pokial ano, je to v nom a nie v dovoze z USA.
Registrovaný Michal  Hanus Michal Hanus | 12-06-2014 20:04:47
V pripade, ze ste sa stali svedkom alebo obetou protipravneho konania, treba volat 158, kde operacny dostojnik prevezme hovor ktory je nahravany a nasledne musi okamzite prijat opatrenia na odstranenie hroziaceho alebo trvajuceho nebezpecenstva. Nie je mozne, ako uviedol Milos, ze operacny si nedovoli... Je priam povinny. Mnoho obcanov sa zdraha takehoto konania, ale treba si uvedomit, ze pokial nema policia vedomost o protipravnom konani, nemoze mu zabranit a vyvodit dosledky.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-06-2014 18:10:01
mama dieťaťa | 12-06-2014 16:58:27 | - v takomto alebo obdobnom pripade IHNED mobilom volajte tel. cislo 158. Povedzte strucne kde sa PRESNE nachadzate, co sa stalo, SPZ auta a riziko, ktore Vam hrozi a to, ze mate v aute dieta.

Operacny dostojnik PZ si nedovoli okamzite nevyslat hliadku, pripadne aj viac hliadok k miestu udalosti.

Ak panacik stihne zdrhnut, hned volajte znovu a povedzte, ktorym smerom isiel.

Verte, ak sa ludia naucia konat vcas a to, co je potrebne, vysledok sa dostavi.

Samozrejme treba pocitat s tym, ze nasledne v pripade potreby musite byt k dispozicii PZ.

Ina cesta ale nejestvuje...
Nasraný som | 12-06-2014 17:52:46
Pre:mama dieťaťa | 12-06-2014 16:58:27

Keď máš číslo špz-ky tej jeho chrapiny, tak ju tu zverejni, asi potrebujeme pár po hube, aby sa vedel správať. Milujem takýchto, vidí v aute ženu-tak si trúfne, keby je tam chlap! ani nevylezie hrdina. Škoda že som nešiel okolo, vlastná mater by ho nespoznala...
mama dieťaťa | 12-06-2014 16:58:27
v tejto Seredi sú samí pri.dr.ba.nci, cez týžden mi jeden nedal prednosť,skoro do mna napálil,hlavne že mi tam sedelo bábätko a ked som nan zatrúbila,zastal premávku,vyšiel a do ku.riev mi tam hučal sopliak 20ročny sebavedomý na starej hnilej chrapine...a aby nestačilo a to už ani nemám chuť sa vyjadrovať na tých našich parkoviskách ako narazia sopliaci do áut a újdu a ešte aj kradnú aj maličkoti, ozaj nechuť tu žiť....
gulak | 12-06-2014 16:36:15
Drogy su celosvetový problem,tam kde sú veľké peniaze,tam sa lepšie podpláca,myslím si že v nadchádzajúcich komunálnych voľbách sa niektorí z nich stane poslancom,to bude fraška,ked sem príde napr.minister,aby sa zoznámil,ako tu prebieha boj s kriminalitou...
mimos | 12-06-2014 16:21:50
To je ta zapadna demokracia v ponati usa ktora sa sem dostala. Ziadne ludske hodnoty. Clovek co predava drogy je niekto a mladez ho uznava a clovek co ide zbierat do prirody odpadky je sedlak. Ludia ktori sa tu premavaju na drahych autach a nikdy nepracovali a kazdy obcan vie ako sa dostali k peniazom ich uz od chodnika zdravi ako keby prechadzal narodny hrdina.
Logika | 12-06-2014 15:51:28
Ja sa už ani veľmi nečudujem... Nepozeráte Americké filmy: krádeže, dogy, zbrane... Asi prvá chyba je keď človek vidí/vie že niekto predáva drogy a nič proti tomu nespraví. Potom keď sa už vypracuje na veľkého dílera, už je neskoro!!!
Človek sa ho už potom aj bojí, má toto tamto/pozná toho... a ako vieme, väčšia ryba sa aj ťažšie zatvára.
Najlepšie to vidí sused, vidím/viem chytím mobil a volám na políciu, je to úplne jednoduché a hlavne účinné... Je to len o mentalite ľudí...
trapne | 12-06-2014 15:44:12
nech sa díleri aj pozabíjaju medz sebou, to ma vobec netrapi u mna su to neni ludia
psík | 12-06-2014 14:55:08
pre:pre psík: ty musíš mať IQ aspoň 700 keď si dovolíš hodnotiť čo ja ešte zvládnem pochopiť. Denno denne vidím kto kde a akým spôsobom venčí psov,feťáci a im podobní sú v drvivej menšine. že psy neublížia si nechaj, keď ublížia je už neskoro a mnoho krát už ublížili. samozrejme sú aj nápomocný, nepovedal som že nie! ale podľa mňa sú často nevyspytateľný a preto by psíčkari mali dodržiavať určité pravidlá vodenia psov a upratovať po nich.
obcan | 12-06-2014 14:54:36
ludia vam s tych psov riadne hrabe. Podla mna nie ste v poriadku. Vy velky psickari, co keby ste vsetkych tulavych psov prichylili, namiesto toho vypisovania dristov. Ved sa ukazte a podajte psom pomocnu ruku ked ich tak zboznujete. A vyhovorky ako uz mate svojho psa doma a dalsieho nemozte mat si nechajte pre seba.
anonym | 12-06-2014 13:14:36
a co na to ze uz je doma sarik a trojakovci.
pre psík | 12-06-2014 13:07:25
Jasné že sa ľudia starajú čo je so psíkom. Nehovorím, že každý sa o svojho hafana vzorne stará a upratuje po ňom, ale myslím že by nemali byť všetci hádzaní do jedného vreca. Po ľudoch sa strieľa, šak sme v Seredi, čo iné sa tu dá čakať... Samozrejme že je to lúto ale na tom my nič nevyriešime, narozdiel od toho by sme mohli vyriešiť čo je s tým psíkom keby včera utiekol, lebo práve takí, ktorí sa stratili alebo utiekli nechávajú po vonku tie výkaly o ktorých tu hovoríš. Zrejme takéto spojitosti sú už asi na tvoje chápanie priveľa.
ajko | 12-06-2014 13:00:59
určite má 1 pes väčšiu hodnotu, ako celá Sered dílerov , môj názor.. pes aspoň neberie život, neničí zdravie a rodiny, práve naopak, ale niekto to nepochopí aj tak .. tak čav
psík | 12-06-2014 12:35:13
prepáčte ale vám to už naozaj prepína s vasimi psami, striela sa na ludi, ale hlavne je aby sa nestalo nic psikovi-aby sa nahodou nestratil.... Velmi zlá doba je, ludia si viac vazia zvery ako ludi...hrúza
Kazdy by chcel mat psa, 90% psickarov sa vsak sprava totalne nezodpovedne, ci je pes maly alebo velky venceny je bez nahubku a voditka, same vykaly po meste, sme tu jak v zumpe...
Našťastie | 12-06-2014 11:30:33
psík je v poriadku,doma
ajko | 12-06-2014 10:35:31
a vie mi niekto podať informáciu čo je s tým psíčkom čo venčila? je to len pol ročné šteniatko- yorkshír, len som počul v tej trme vrme, že na neho kričia, neviem, či im neutiekol, ked sa banda bláznila( to sú známe firmy v Seredi) taký by nemali mať ani deti, ani psov .. vie niekto niečo o ňom ?
Registrovaný redakcia - tlačové správy redakcia - tlačové správy | 12-06-2014 09:51:49
AKTUALIZOVANÉ - pridaná tlačová správa KRPZ Trnava
jjjjjj | 12-06-2014 07:56:36
presne ako vravite! to kde sme? anarchia vladne v seredi ci co?!
čosastalo? | 12-06-2014 07:40:37
Podľa tejto správy v podstate neviem čo sa stalo? Došlo aj k zraneniu? alebo to boli len výstrely do vzduchu? stalo sa niekomu niečo?
Pravda | 12-06-2014 07:34:49
Tak tak , presne ako píšeš ,malo by sa stym niečo robiť !!
Obyvatelka | 12-06-2014 07:03:18
Kde je to " BEZPEČNÉ MESTO SEREĎ !! " hnus čo sa tu deje poslednou dobou , každý týždeň sme v spravach a nič sa stym nerobi !!!
Anonymus | 12-06-2014 02:32:01
Roooobert K. :P
Robert kollarik | 12-06-2014 01:36:23
po tebe uz strielali ty smrad?
To je fakt | 12-06-2014 01:28:26
mal si to s ňou vybaviť ináč.Škoda sa špiniť s takou osobou!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 12-06-2014 01:02:38
Nuz, strielat z okna na ludi a sposobit im tazke zranenie z akejkolvek priciny je neprijatelne...
xxxy | 12-06-2014 00:57:54
aký ma zmysel ze tu píšete len iniciálky mien ved dajte cele mena
otazka | 12-06-2014 00:40:12
Otazka znie - ako je mozne ze clovek ktory ma kriminalnu minulost a vacsina ludi v Seredi vie kto sa ako zivi mal tu moznost to dotiahnut az do tejto podoby kde so zbranou striela na ludi...

SEREĎ | 12-06-2014 00:29:17
Takej sa nič nestane,tak ako Michale.
akoj | 12-06-2014 00:20:02
Dana G.
xxxxx | 12-06-2014 00:19:34
to bol kolač ???
anon | 12-06-2014 00:18:56
ona? podobné ako on
SEREĎ | 12-06-2014 00:15:55
ale kto bola tá žena?
anon | 12-06-2014 00:13:08
Kde je Kolarik, nič dobré !!! Len či ho chytili, utekal ako smrad !!!
Denis | 11-06-2014 23:45:48
to už tu neni normalne !
Zvedavy | 11-06-2014 23:18:25
Kto to co to?

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign