Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Štrajk učiteľov je vecou širokej verejnosti

Miloš MajkoDátum26. 01. 2016 13:05:54TémaTak to vidím ja...
200

Včerajší protest učiteľov na námestí SNP v Bratislave a prebiehajúci štrajk časti z nich dáva nádej, že nami volení politici si konečne uvedomia účel svojho mandátu - totiž služba občanom, nie ich ovládanie a ožobračovanie.

Stále častejšie počúvame, sko ministri hovoria "toto sme dali"  a podobne. Vážení, nič ste nikomu nedaliI!  Ani dať nemôžete, jedine že by ste sa podelili o vlastnú mzdu prináležiacu vám z postov, ktoré zastávate v systéme riadenia štátu. Vy len účelovo prerozdelujete to, čo svojou prácou vyprodukovali a v podobe odvodov, priamych a nepriamych  daní a iných poplatkov odviedli samotní občania na účet štátu a samospráv. Ľudí klamete svojimi vyhláseniami a snažite sa navodiť atmosféru, akoby ste to boli jedine vy, ktorí spasíte štát a naše životy.

Pravda je však taká, že v správne fungujúcej spoločnosti človek politikov potrebuje minimálne a tým je štát zdravší, čím menej zasahuje do bežného života občanov.

Dnes som sa telefonicky spojil s niekoľkými učiteľkami z jednej  základnej školy v Seredi. Vyjadrili sa úplne rovnako - do štrajku by sa aj zapojili, keby im to finančná situácia dovolila. Žiaľ, mnohé učiteľky sú samoživiteľkami maloletých detí a výpadok finančných prostriedkov si jednoducho dovoliť nemôžu. Plus musí štrajkujúci zaplatiť povinné odvody za čas, kedy štrajkuje.

Priatelia, kam sme sa to v spoločnosti  viac ako štvrť storočie po revolúcii dostali? To nás "politici" doviedli do stavu, že už nie sme schopní ani protestovať nech robia v štáte čokoľvek?

Súčasná situácia - nakoniec ako každý protest či revolúcia - si vyžaduje podporu verejnosti a solidárnosť. Keďže ide o učiteľov, tak aj nás rodičov.

Opätovne týmto verejne vyjadrujem plnú podporu rodiča učiteľom oprávnene sa domáhajúcim zlepšenia situácie v školstve a zvýšenia platov. Štát na to má a keď môžu politici a príslušné orgány minimálne trpieť tunelovanie štátu prostredníctvom  schránkových firiem a predražovania štátnych zákaziek, vo verejnom záujme musia nájsť finančné proistriedky na vzdelanie našich detí, zdravotníctvo, vedu a ďalšie pre normálny rozvoj spoločnosti nevyhnutné odvetvia. 

Na sociálnej sieti bol publikovaný aj status stredoškolského učiteľa  Juraja Smatanu, ktorý uverejňujem:

Juraj Smatana

Pred 1 hodinou ·
Keď sa pozriem do tvárí učiteľov - lídrov súčasného protestu, tak vidím nadšenie Novembra 1989, skombinované s technológiami sociálnych sietí. Ale strana moci už rozhýbava staré osvedčené mechanizmy normalizácie: predvolávanie riaditeľov, nedopovedané vyhrážky kontrolami pre neposlušných a sľuby investícií pre poslušných, naznačovanie, koľko nezamestnaných čaká na ich miesta. Študenti a rodičia by urobili najlepšie, kebyže si pri tejto príležitosti "upracú" svoje zastúpenie v radách škôl. To je totiž orgán s možnosťou podržať učiteľa alebo aj riaditeľa, ktorému by hrozilo šikanovanie za jeho štrajkové postoje. Inak sa petičné listiny čoskoro zmenia na zoznamy perzekvovaných.
 
Zdroj: FB

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
ale no | 28-01-2016 09:17:59
To si vedla jak ta jedla :-D Ucitelia nie su nesvojpravni. Ziju v pomeroch, co im 8 rokov vytvara SMER. Inak, ako strajkom to ani skoncit nemohlo. Ked vydia tie milionove az miliardove zlodejiny a skola nema ani na papier, maju drzat hubu a krok? Zrejme ano, lebo tak to kaze manual smeraka...Neviem, cii ste zaregistrovali, ale smer (schvalne pisem malym, velke si nezasluzia)ma volebny progran na 1 strane!!! jeho zahranicne SD partnerske strany na 40!!! Az takto su pripraveni na dalsie volebne obdobie :-)
joni | 27-01-2016 22:58:54
Štrajk učiteľov je jasná predvolebná akcia vyprovokovaná opozíciou. Dúfam že vláda Slovenska to ustojí.
xxxx | 27-01-2016 21:01:43
dado: chapem tvoje pocity, viem co chces povedat, ale keby nebolo ucitelov, dnes by si nemohol robit ani v p....om Samsungu, aj ked, kamarat , co ja viem za tie sracky nemozu sikmoocka, ale po...ti ,,skoroslovaci,, teda tvoji nadriadeni, ritolezi, ktori, ked prisla jedna nemenovana francuzka automobilka a chcela dat slusne platy , tak priposrata ritolezna , v sulade z vseobecne podliezavym stylom [ ale na nas ukor ] veduca trieda uradnikov im to nedovolila. Kto vie preco? No a historia sa bude opakovat, ze ? Ved pri Nitre sa buduje dalsi nastroj novodobej otrociny, pravda??? Hura Slovaci, ved nam staci aj 500 euro,nie?
dado | 27-01-2016 13:07:02
Ucitelom treba pridat ale robotu!!!!Keby neisli volby ticho by si kavickovali v tych svojich kabinetoch po kazdej nie celej hodine ale 40 minutovke odrobia denne akoze 5 hodin kazdy vikend volny kazdy sviatok vsak ked sa vam nepaci za 800 eur chodte do Samsungu za 450 a povinne kazdu druhu sobotu uz prestante vyplakavat ucitelia pretoze vy mate az moc dobre platy keby vas nepoblaznili politici nic by sa nedialo
novinky | 27-01-2016 12:48:10
https://dennikn.sk/353458/kolko-vydrzia-tri-dni-aj-do-volieb-pomoze-partner-aj-rodicia/?ref=tit
http://domov.sme.sk/c/20080258/draxlerova-dotacia-vedie-ku-kandidatom-smeru.html
http://isu.sk/tlacove-spravy/videonovinky-c-1/
http://isu.sk/tlacove-spravy/videonovinky-c-2/
anonym | 27-01-2016 11:49:35
Slečna Hanka D. Nieste učitelka dobre ;ale informovaná tak ako to býva na Slovensku;niekto to povedal a už je to určite pravda.Som duchodca,mám vzpomienky na život, nemám tendenciu niekoho uzemit nebo kritizovat.Vy máte názor na túto problematiku taký aký máte.Když čtete napríklad článok o nejakej problematike; čítajte vše - aj mezi riadkama. Máme strašne vela ludí čo píšu a píšu to čo im momentálne vyhovuje a bude to považovat za absolutnú pravdu i když tomu sám neverí. Odporučím to tým čo nejsú spokojný so svou prací.Pamet slúži dobre.Mne ale strašne nezajímá tvoje povolanie/emana/.Cítim že článok čo som napsal tvoju nervovú sústavu tukol po hlavičke.Každý má tu svou pravdu,treba rozlyšovat realitu a skutočnost.Vela zdravia - nech Vás všechny nemoci obchádzajú.
Re: brano | 27-01-2016 11:01:22
trefné +++
pre Brano | 27-01-2016 10:57:20
Vo vela veci mate pravdu,ale strajkovat cez prazdniny?Ved tym sa strati veskery zmysel strajku.To,ako keby robotnici strajkovali len v nedelu.
brano | 27-01-2016 10:33:52
Môj pohľad je asi takýto. 90% štrajkujúcich učiteľov ani nevie aké sú ďalšie dôvody štrajku okrem zvýšenia miezd učiteľov a ako tieto ďalšie nápravy dosiahnuť. Samozrejme, že školstvo ako aj zdravotníctvo potrebujú viacej peňazí. Nemajú byť ziskové a bolo by zaujímavé pozrieť sa pár rokov dozadu, že kto vlastne spravil z týchto dvoch odvetví biznis.Ale predvolebný termín je čistá politika. Samozrejme keby bol smer v opozícii spravil by to isté. Nakoľko je spoločnosť veľmi polarizovaná, tak sú tu ľudia, ktorí podporia hocičo, len aby sa zmenila vláda a opačne, napriek tomu, že nemajú kam teraz dať deti.
Veľa som čítal o tom ako jedna skupina ľudí haní učiteľov za veľa voľna ...Oni sa bránia, že musia pracovať a pripravovať sa aj mimo vyučovania(víkendy prázdniny...), nemôžu si brať dovolenku hocikedy atď. (Ale veď to nemôžu ani rodičia keď chcú stráviť dovolenku so svojim školopovinným dieťaťom). Preto sa mohli zamyslieť a spraviť štrajk cez prázdniny(napr. teraz jarné, ideálne letné, keď sa chystá rozpočet)), veď učitelia tvrdia, že pracujú aj vtedy a zároveň by im druhá strana nemohla vytknúť, že majú z detí rukojemníkov. Stihli by tak aj predvolebný termín.
Takto ako som písal vyššie to zaváňa čistou politikou i keď majú dobrý úmysel.
pre Seredana | 27-01-2016 09:40:07
Takze drzat hubu a krok, namat vlastny nazor - to je Vasa odpoved na stav skolstva?
TaCoToPozna | 27-01-2016 05:55:42
Aj práca pani vychovávateliek je veľmi dôležitá.. Len toľko k tomu ze aj oni majú právo na lepší plat.. Školstvo a zdravotníctvo je na Slovensku najmenej platovo ohodnotené a ľudia si koľko krát neuvedomia co oni všetko pre nás robia a aká je tam obeta a ochota a energia a láska k práci...
Seredan | 26-01-2016 22:29:48
Klud obcania. Upokojte sa. Ked vystrieda Fica pravica na cele s Prochazkom a jeho druzina KDH, SAS, MOST, Obycajni ludia tak potom sa bude mat cele slovensko lepsie. Platy ucitelom narastu o 100 percent a tak isto aj sestrickam a lekarom. Statny pracujuci budu mat svajciarske platy a my vsetci tiez. Matovic s Prochazkom ako najlepsi priatelia a sulik ktory by chcel vystupit z EU sa hadam dako dohodnu. Aj aj odluka od cirkvy kde KDH a obycajni ludia s SAS maju sice odlisny nazor ale ked budu oni pri moci tak bude na slovensku harmonia vladnutia. A nas prezident Butora spolu so Sebejom mozu zacat stavat nove kasarne pre Americkych zoldnierov a mozno dohodnu aj strategicke zbrane tak ako polsko. Konecne budeme v bezpeci pred tym zlym ruskom ktore nas uz 50 rokov ohruzuje a nedovoli nam mat svajciarske platy:(
Emana | 26-01-2016 20:23:32
pre anonyma
Mna by strašne zaujímalo, aké máte povolanie.Máte tendenciu každého uzemniť, kto sa sťažuje alebo vyjadrí svoj názor, hned mu odporučíte iné zamestnanie. Vy ste mal byt minister práce, určite by sme všetci boli spokojní.
fér... | 26-01-2016 19:28:36
...fér by bolo priznať, že štrajkujete aj za svoje platy - podľa mňa na prvom mieste.
Ale ja vás podporujem aj napriek tomu, že zavádzate. Však pán Macek? Nepodceňujte svojich kolegov.
Z posledného | 26-01-2016 19:13:44
komentu mi vyplýva, že treba voliť komunistov, lebo vtedy to bolo všetko zabezpečené.
Jan Macek - neštrajkujúcim kolegom | 26-01-2016 19:06:24
Vážené kolegyne a vážení kolegovia, ktorí ste sa nepridali!

Viem, že je ťažké rozhodnúť sa pre štrajk. Viem to veľmi dobre. V hlave vám víria myšlienky, zvažujete pre a proti, zle sa vyspíte...
Ak už nechcete štrajkovať za seba, zamyslite sa, či by ste mali štrajkovať za deti, našich žiakov, študentov, za našu budúcnosť. Budúcnosť si zaslúži viac!
Zaslúži si našu obetu. Viem, že robíte veľa a robíte, čo len môžete. Prichádzajú ale chvíle a príležitosti, keď bežnú každodennú snahu je potrebné nahradiť vzdorom, upozornením, štrajkom. Teraz je ten správny čas niečo zmeniť, prehodiť výhybku nášho školstva, ktoré sa rúti po hrdzavej koľaji do slepého tunela.
Verte tomu, že ak sa pridáte, budete mať zo seba lepší pocit, budete vedieť, že to všetko má zmysel, nebudete sa hanbiť a po rokoch budete určite na seba hrdí.
Pridajte sa do štrajku! Uvidíte, že všetká ta obeta sa vám/nám, spoločnosti a hlavne deťom niekoľkonásobne vráti!
Registrujte sa na ww.isu.sk, vstúpte do štrajku, komunikujte a presviedčajte nerozhodnuté znechutené kolegyne a kolegov, vykašlite sa na skepsu a apatiu, ktorá vás/nás nikam neposunie.
Pridajte sa!
Na internete som v diskusii narazil na príspevok. Považujem ho za vykryštalizované vyjadrenie toho, za čo vlastne štrajkujeme. Tak za čo teda štrajkujeme?

\"Učitelia štrajkujú aj za to, aby rodičia nemuseli kupovať deťom učebnice.

Učitelia štrajkujú aj za to, aby rodičia nemuseli dávať deťom do školy toaletný papier.

Učitelia štrajkujú aj za to, aby nemuseli žobrať u rodičov o papier do tlačiarní.

Učitelia štrajkujú aj za to, aby nemuseli u rodičov žobrať o príspevky na chod triedy.

Učitelia štrajkujú aj za to, aby deti nemuseli v triedach sedieť v kabátoch, lebo sú školy, kde je zima.

Učitelia štrajkujú aj za to, aby deti mohli hodinu telesnej výchovy stráviť v telocvični a nie na chodbe, lebo aj takéto školy sú.

Učitelia štrajkujú aj za to, aby nemuseli žobrať u rodičov, nech im pomôžu s opravou strechy, lebo zriaďovateľ na to kašle.

Učitelia v podstate štrajkujú aj v prospech rodičov.\"
https://www.zborovna.sk/novinky/blog.php?action=show&id=1591
Obcan | 26-01-2016 18:39:20
Ak je to naozaj pravda s tymi oslovenymi ucitelkami,tak mi ich luto nieje.
Prave kvoli takym ludom sa nikdy nic neposunie vpred.
Kedysi ludia zili ovela tazsie zivoty a dokazali zabojovat za svoje prava,vela krat aj za cenu zivota,takze vyhovorky hociakeho typu nic neriesia,no ked by sa nahodou nieco podarilo,tak sa pekne zvezu aj ony...
Ak su v zlozitej situacii,na cas strajku si mozu najst vedlajsi prijem-tak ako ich ma x ludi co sa nahanaju v praci-pracach aj dvoch-troch od rana do noci.
Napriek vsetkemu takisto podporujem strajk ucitelov,sestier hocikoho kto sa neboji zabojovat o lepsi zivot.
Zivot a nie prezivanie.
E. Chmelár | 26-01-2016 18:22:24
veľmi ho nemusím, ale s týmto súhlasím:
....Doplním ešte, že väčšina učiteľov je na tom sociálne tak zle, že nevydržia dlhší čas štrajkovať, a práve na to sa vláda v tejto hre nervov spolieha. To platí aj o počte štrajkujúcich učiteľov. Je demagogické, ak niekto tvrdí, že väčšina učiteľov požiadavky štrajkujúcich nepodporuje – nie, iba si väčšina buď nemôže dovoliť toľko dní bez príjmu. Ale jedno chcem, aby bolo jasné: štrajkujúcich učiteľov v plnej miere PODPORUJEM.
Zo stoličky ma nadvihlo najmä neuveriteľne arogantné správanie vládnych politikov, predovšetkým premiéra. Mám pocit, že Robert Fico v posledných mesiacoch absolútne nezvláda svoje emócie. Najprv jeho výroky za hranicou šovinizmu a rasizmu pobúrili Európu naprieč celým politickým spektrom a konečne donútili bývalého šéfa európskych socialistov Hannesa Swobodu na plné ústa povedať to, čo vedia podaktorí z nás už dávno – že Fico nie je ani sociálny, ani demokrat. Potom úplne stratil sebakontrolu, keď šéfa OĽaNO Igora Matoviča opakovane označil za „pošahanca“, čo je pre predsedu vlády nielen nedôstojné, ale aj neprípustné. A napokon učiteľom odkázal, že pre nich urobí niečo až po tom, čo oni urobia niečo pre štát – čo je tak neuveriteľné a arogantné vydieranie, až musím skonštatovať, že premiér sa znížil na úroveň gangstra.
Podporujem učiteľov, lebo učitelia už nemajú čo stratiť. Všetky výhovorky o chýbajúcich peniazoch sú pri tých unikajúcich miliardách pre finančné skupiny a narastajúcej korupcii až nudné. Rovnako ako prípady, keď vie premiér prehnať parlamentom v úplne nezmyselne skrátenom konaní napríklad novelu stavebného zákona za 48 hodín ukazujú, že pri skutočnom verejnom tlaku a spoločenskej objednávke nič nie je nemožné. Učitelia už nemajú prečo veriť sľubom. Počúvajú ich viac ako štvrťstoročia. Pred troma rokmi ukončili štrajk bez jedinej splnenej požiadavky zo strany Ficovej vlády, prečo by jej mali veriť práve teraz, keď ich už toľkokrát oklamali? A spoliehať sa na odbory? Na hádam najneschopnejšieho odborárskeho predáka Ondeka, ktorý kandidoval za Smer a otvorene s ním kolaboruje? Prečo? Oficiálne odbory majú so Smerom uzavretú exkluzívnu zmluvu o spolupráci.
...tak vidím nadšenie Novembra 1989 | 26-01-2016 18:13:57
ako jeden z najvačších podvodov na nás a na našich predkoch.
Vzletnými slovami sa zakrývajú zákulisné intrigy pravdoláskarov. Ani ja nie som spokojný s daným stavom spoločnosti, je tu čo naprávat a nie je toho málo, no nenapadlo ma íst si zakričat že aj ja chcem 200éčiek do roka a do dňa.
ma to len jeden problem | 26-01-2016 17:48:52
Hanka D. nie je ucitelka :-)
anonym | 26-01-2016 17:40:37
Slečna Hanka D.Keby ste bola pani nebudete nadávat detom do faganov.Asi svoje nemáte.Ked sa Vám práca ako učitelka nepáči chodte robit neco iného,treba krmičku krav nebo ošípaných.Oni budú velmi štastné ked Vás zbadajú mezi dverami:Nebudú hnevat a ešte viacej zarobíte.Nemusíte opravovat písomky atd,akorát budete skoršie vztávat.Máme tzv.demokraciu - nikdo nenutí nikoho čo má robit.
dobrý komentár | 26-01-2016 14:54:23
Hanka D. – „Neviem, prečo podceňujeme prácu učiteľa. Veď ak má byť matka alebo otec s dieťaťom pol dňa, je z toho nervózny. Nieto ešte 20 detí. Každé jedno je iné, mnohé sebavedomé, drzé k učiteľovi. Ale rodič necháva na učiteľovi aj výchovu, výuku, spôsoby. A že je to na nervy, to je fakt. Policajti a vojaci išli na dôchodky skôr, lebo to je psychicky náročné. Som presvedčená, že tráviť ´s faganmi´ hodiny a hodiny každý deň je ďaleko náročnejšie. Nehovoriac o domácich prípravách, ktoré trvajú ďalšie hodiny až do noci. Ak chce učiteľ pri dnešnej technike zaujať, musí sakra dobre pripraviť hodinu tak, aby sa deti nenudili, niečo vedeli a nevyrušovali iných. Okrem toho tu sú aj opravy písomiek alebo čistá byrokracia. Ak chceme, aby neboli len samé učiteľky-ženy, ktoré sú často náladové, žiarlivé, závistlivé, menštruujú, a aby sa do škôl vrátili učitelia – zdravé jadro výchovného procesu –, tak tie platy potrebujú! Otcovia totiž v dnešnom svete absentujú vo výchove a príklade. Tak ich podporme, nech ich je čo najviac!“

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign