Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Sťažnosť občanov mesta Sereď na činnosť príslušníkov PZ - podpisová akcia odovzdaná adresátom

Miloš MajkoDátum04. 09. 2010 00:56:53TémaAktuálne témy
Sereď - Bratislava | Piatok 03.09. 2010 niečo pred 13. hodinou popoludní, viceprimátor mesta Sereď a poslanec MsZ Peter Rampašek v podateľni Úradu Vlády SR odovzdáva podpisové hárky s takmer dvomi tisíckami podpisov občanov mesta pod podpisovou akciou "Sťažnosť občanov mesta Sereď na činnosť príslušníkov PZ". Následne rovnaké podpisové hárky odovzdáva v podateľni Ministerstva Vnútra SR a na Prezídiu Policajného zboru SR. Potvrdené sprievodné listy uverejňujeme.

Fotogaléria k článku:





Zobraziť všetky fotografie



Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci
Igor Lehocky | 08-09-2010 11:11:21
Viete, pohľad "zvonku" na trestné konanie, prácu polície, prokuratúry a súdov, pokiaľ nepoznáte všetko čo to obnáša, je dosť zavádzajúci. Viem že pre ľudí je podstatné to, či zlodeji, násilníci, lupiči a podvodníci končia alebo nekončia vo väzení, ale proste vždy to možné nie je. V Seredi je to o to horšie, že tu sa človek nemohol v niektorých prípadoch na políciu spoľahnúť, ale mnohokrát ano a na to sa zabúda. Pokiaľ niečo napíšem, tak píšem o realite, o tom, čo som sám zažil alebo skúsil, výmysly nemám v povahe písať. Realita v tomto meste nie je dobrá, ale ľudia konečne urobili prvý krok k tomu, aby sa to zlepšilo, to ostatné je teraz na vedení polície. Ak sa zmení niečo v polícii k lepšiemu, potom bude potrebné aj od ľudí, aby k polícii mali iný vzťah.
Pánovi Igorovi | 06-09-2010 17:27:26
vychádzam len z reality, ktorú vidieť v Seredi. Polícia zobrala páchateľa a o dva týždne behal po seredi a to sa opakovalo s viacerými ľuďmi z mesta. A nebolo to za krádež kabelky
anonym | 06-09-2010 13:47:53
S tými odborne fundovanými nadriadenými máte v podstate pravdu. Na druhej strane či už poverený policajt alebo vyšetrovateľ sú procesne samostatní a sú povinní vykonávať úkony v súlade so zákonmi a aj zodpovedajú za ich včasné vykonanie. Teda v prípade pochybenia berú plnú zodpovednosť na seba. Akurát je na tom najhoršie, že si to najčastejšie zlízne poškodený.
Igor Lehocky | 06-09-2010 13:27:17
Ja vychádzam z poznatkov z prostredia polície, prokuratúry a trestného konania. Z akých poznatkov vychádzate vy Peter?
Peter | 06-09-2010 13:03:32
Ono tak ako to napiste vy p.Lehocky, je to vzdy krasna teoria, ktora ale malokedy ma nieco spolocne aj s realitou. Bohuzial...
Igor Lehocky | 06-09-2010 11:39:22
Pokiaľ sa týka činnosti polície a prokuratúry, je potrebné si uvedomiť, že policajt a prokurátor v trestných veciach postupujú podľa Trestného zákona a Trestného poriadku, teda ich činnosť a právomoci sú upravené spoločne takpovediac v "jednej knihe". Problém je ale v tom, do akej mieri aj policajt ovláda zákonné ustanovenia a to už je v zásade dosť veľký problém a napíšem to znovu. Od určitého času sa do rôznych funkcií v polícii natlačili ľudia, ktorí nikdy nemali v náplni svojej práce Trestný zákona a Trestný poriadok, obecne povedané trestné právo. Ak sa potom takýto človek stane riaditeľom policajného útvaru, na ktorom sa vyšetrujú trestné činy, akou je odbornou autoritou pre svojich podriadených, v čom im vie pomáhať na úseku vyšetrovania trestných činov, ako ich vie kontrolovať, či konajú v súlade so zákonom alebo príslušnými judikátmi, ktoré tiež upravujú proces trestného stíhania. Policajt potom vykoná úkony vo vyšetrovaní tak ako sa sám naučil, v snahe urobiť ich v súlade so zákonom, ale iba z pohľadu svojho poznania trestného práva a to je mnoho krát málo na to, aby mohol prokurátor akceptovať postup policajta - vyšetrovateľa. A potom je to bludný kruh ohovárania prokurátorov, aký sú nenormálni že púšťajú páchateľov na slobodu a podobne. Pravda však je aj to, že niektorí prokurátori rozhodujú šalamúnsky, ale pokiaľ prokurátor koná nie v súlade so zákonom, polícia má útvary na to, aby preskúmavali aj postup prokurátora, len treba chcieť.
anonym | 06-09-2010 09:07:41
V uliciach to vyzerá dobre, len sa obávam či to nebude len krátkodobý efekt. Situácia sa ukľudní, policajné hliadky časom ubudnú a nastane to, čo bolo nedávno... Bodaj by som sa mýlil.
ja123 | 06-09-2010 09:02:48
je to tak *yes* *yes* *yes*
Anna | 06-09-2010 08:34:25
Neviem či je to placebo, ale ja osobne mám normálne lepší pocit, keď idem po meste:)Vídam veci a činy polície, ktoré som predtým nepozorovala napr. v sobotu si to po vinárskej zas raz " válil" na neoznačenej motorke dosť neprimeranou rýchlosťou mladý chlapec. Zo zákruty sa krátko na to vyrútila hliadka z iného mesta, ktorá mala šťastie, že bola na blízku a dotyčného "šoféra" sa im podarilo na konci ulice zastaviť. No mala som chuť zatlieskať.Viem, že takto rýchlych motorkárov je ťažké chytiť a toto bola ukážka toho, že sa to občas aj dá. *yes* A ešte jeden postreh, bežne keď som upratovávala pred domom musela som uskakovať z cesty nakoľko nemá chodník aby ma autá idúce nadzvukovou rýchlosťou nezachytili. Dnes? Každý sa bojí či za rohom nie je hliadka, na ulici je taký kľud, že môžem na nej aj tancovať :-)
Johny | 06-09-2010 08:27:37
Ludia, uvedomte si, ze ak vam daju policajti pokutu, asi to za nieco bude. To, ze si skor dovolia na "chudobnejsiu" cast naroda, je jedna vec, ale ak vam daju pokutu za vypnute svetla, staru lekarnicku, nezapnuty pas, prekrocenie rychlosti, ich vina to veru nebude... V tomto ohlade na nich nenadavajte..
Miloš Majko | 05-09-2010 21:08:54
anonym 05-09-2010 20:17 - *yes* *yes* *yes*
Anonymovi | 05-09-2010 20:34:14
To tu nebude konca kraja, tak ako napísal pán Lehocký , stále dookola. Polícia ( nie z nášho mesta ) si zameriava na kontrolu podozrivých áut. Verím ,že tých hriešnikov bolo dnes na cestách viac,ale vybrali si autá , na ktorých chodia akože vagabundi.Tý chodia teraz pešo. Je ťažké pochopiť , že ide pred Vami auto s tiež nepripútaným vodičom, čo je aj vidieť a polcajt ho pustí a vás zastaví - to len k tým , čo presadzujú rovnaký meter. Toto fórum sa zvrhlo na rešpektovanie dopravných predpisov a nie na podstatu , na čo je cudzia polícia v našom meste. Ani policajtov z OO PZ v Seredi netreba tak ostro kritizovať. Veď je známe , že zatknú vagabundov ,ale tý sú za dva dni doma. Ak to urobia tri ,štyri krát a dotyčný sú hneď doma , tak ich práca stráca podstatu. Ten ďalší článok ,ktorý o potom rozhoduje je prokuratúra,a tá si robí podľa iného kľúča.
anonym | 05-09-2010 20:17:58
pre občianku - na Vašu otázku čím prispejete k zníženiu kriminality v meste, ak si zapnete pás, Vám napíšem len jedno: ak policajt pri svojej činnosti zistí porušenie predpisov, ktoré má v kompetencii objasňovať alebo prejednávať, je POVINNÝ konať. Nemajte policajtovi za zlé, že si v súlade so zákonom plnil svoje povinnosti. Alebo ste si snáď mysleli, že keď sa prioritne začnú zameriavať na vagabundov, tak si už nemusíte ani zapínať pás? Najväčším problémom niektorých ľudí je schopnosť sebakritiky. Verejne sa priznáte, že ste porušila zákon a nemáte hanbu kritizovať policajtov čo si to len dovolili Vás pokutovať. Stratili ste súdnosť? Neviem prečo sa tu niektorí urážajú a cítia sa ponížení, ak sa policajt rozhodne zastaviť práve ich. Ich, slušných ľudí, ktorí si nezapínajú pásy. Prečo má stále niekto tendenciu vlastné zlyhania zahovárať tým, že sa vyhovára na iných.
seredan | 05-09-2010 20:12:41
aj mna uz zastavili, nemam ziadnu imunitu. Ale preto na policajtov nenadavam. Robia len to co maju. Nic ine. Treba si priznat aj svoju chybu. A hadam ti maximalnu pokutu nedali.
Igor Lehocky | 05-09-2010 19:02:27
A dokolečka stále to isté: prečo ma pokutovali, keď som nemal zapnutý pás?!?!? Zase ma iba napadá, že keby hlúposť nadnášala...
sereďanovi | 05-09-2010 16:50:49
Ak raz vyjdeš z parkoviska a hneď ťa zastaví hliadka a dá Ti pokutu za to , že nemáš zapnutý bezpečnostný pás , tak budeš inak rozprávať. Nikto z nás nie je dokonalý a môže pozabudnúť.Netreba hražť ramená.
Občan | 05-09-2010 16:48:13
Vagabundi dostávajú pokuty ? To je super,ale za zhorené,rozbité a ukradnuté veci nedostanú nič.Prosím Vás ľudia o čom sa tu bavíte? Pripútaný , nepripútaný je to každého osobná vec. Nás sa tu týka KRIMINALITY a nie dopravné predpisy.
seredan | 05-09-2010 15:12:03
presne tak, treba pokutovat vsetkych do radu. Nech sa len urazaju podaktory, ale nech si najprv pozru sami na seba. Chceli frajerovat s nezapnutymi pasmy a tak to aj dopadlo. Teraz ked dostali pokutu sa citia ukrivdeny. Treba to sekat v seredi doradu, dufam ze tu ti policajti budu aspom rok.
Miloš Majko | 05-09-2010 14:54:24
Este pred dvomi tyzdnami stovky ludi v meste malo namietky voci zvyhodnovaniu niektorej skupiny ludi oproti ostatnym. Ludia sa rozculovali, ze policajti PZ si nekonaju svoje povinnosti a prehliadaju to, co by prehliadat nemali. Verejnost chcela, aby bol na kazdeho rovnaky meter. Je potrebne pokracovat?
Pre garbiar | 05-09-2010 14:28:09
Viete paradoxom je , že auto ktoré odchádzalo z rovnakého parkoviska ako ja ,ale zaradilo skôr do radu idúcich vozidiel , nemal vodič zapnutý pás, ten prešiel v pohode. Nespravedlňujte policajtov .Celkovo to nemá nič so znížením kriminality v meste. Je to len obyčajná buzerácia zo strany polície, žiaľ nič iné. Čo má kriminalita spoločné s tým , že je niekto nepripútaný? Snažíte sa tu riešiť dve úplne odlišné veci.
garbiar | 05-09-2010 13:42:41
Roman, pardon ale to sa potom moze kazdy koho zastavia pytat, preco ste si nevybrali xy aut, ktore tu presli predomnou, ak sa na to racionalne na to takto pozrieme tak zistime, ze pokial tych 11 aut nijak neporusilo predpisy, zakon tak to, ze zastavili Vas bolo proste rozhodnutie policajtov, hotovo, bodka, nic neporusili len si plnili svoje povinnosti. Obcianka: Opatovne sa ukazuje, ze v Seredi sme si zvykli, ze porusit zakon je asi normalne. Inak si neviem vysvetlit tento Vas prispevok. Boli ste nepriputana? Bola. Videli ste a ste si 100% ista, ze pred Vami tiez niekto nemal pas? Ak nie tak Vas argument je absolutne neplatny. Policia si konecne zacala plnit svoje povinnosti, je trosku naivne si mysliet , ze policia (ktorej je mozno stale niekolko clenov skorumpovanych) za 4 dni od nastupu noveho riaditela KR rozlozia drogovu siet budovanu niekolko rokov.
Miloš Majko | 04-09-2010 19:58:55
Z dôvodu sústavného porušovania pravidiel diskusie niektorými z anonymných diskutujúcich, verejnú diskusiu pod týmto článkom blokujeme na 12 hodín. Ak si diskutujúci neuvedomia skutočnosť, že demokracia každého jednotlivca ma svoje hranice a že sa nachádzajú v súkromnom mediálnom priestore v ktorom je povinnosťou každého dodržiavať stanovené pravidlá, bude diskusia obmedzená len pre registrovaných užívateľov s jasnou identifikáciou.
xx | 04-09-2010 19:55:14
bol som pred chylou na balkone a som vydel že policia nahana s autom typka na babete, on im zdrhol po chodniku, škoda určite ho nenahanali len tak, držim palce policii, hmm keby sme mali vrtulnik na neby, tak si ho najdu raz dva, sem to asi nepatry ale držim palce v tom riešeni peticii, to policajne auto malo značku GA takže oni sa snažia a držim palce že vtom budu pokračovať, davam *yes* hore
Roman | 04-09-2010 19:18:27
Vystupovanie pod anonymom a pisanie kritickych a urazajucich prispevkov je ubohe. Tak ako je uboha kritika toho, ze vymena policie v Seredi je volebna kampan. Keby aj bola, ja som tomu len rad, ze sa Sered ocisti od gaunerov. Myslim, ze kazdemu je jasne, ze ten kto sa tu vyjadruje urazajuco pod anonymom na akciu ohladom vymeny policie je gauner alebo sympatizant gaunerov. Navrhujem Vam p. Majko, aby sa kazdy kto chce prispiet do diskusie, musel registrovat s platnou emailovou adresou.
Miloš Majko | 04-09-2010 19:11:59
Vzdy som bol a aj budem nad vecou, no vidim, ze razantne opatrenia v diskusii su nevyhnutne. Myslim, ze uz snad desat podanych trestnych oznameni staci...
zaujimave | 04-09-2010 18:44:30
Z uvedeneho jasne vyplyva a skutkami to dokazal ze hra na dve strany, stratil aj moju podporu, o co mu ide? Jednak klame a jednak hra na dve strany, je to podlozene, takze niet tu co diskutovat..koniec
pre Rampasek-klamar | 04-09-2010 18:28:01
Kebyze chce zostat s nimi ruka v ruke tak asi nerobi takéto akcie viď. podpisová akcia, zvolanie prezidenta PZ SR a odovzdanie petície občanov mesta a to všetko pod strachom poškodenia majetku tak ako sa to stalo napr. p. Kurbelovi.
Rampasek - klamar | 04-09-2010 18:17:00
opravujem, v novinach urcenych pre Trnavcanov, nie Seredanov...
Rampasek je podvodnik-uz na to prisli mnohi!!! | 04-09-2010 18:15:37
Ak sa o tom chcete presvedcit sami,kupte si Trnavsky hlas č. 35/2010. Vyjadril sa že krajskeho policajneho riaditela kontaktoval ohladne problemov viackrat - to NIEJE pravda, stretol sa s nim jeden jediny krat a aj to nahodou na Policajnom dni v Trnave. Za druhe, Rampasek kyda na Seredsku policiu, na druhej strane co sa obcania Serede nemali dozvediet je to, ze priamo kandidat na primatora mesta Sered, Peter Rampasek v Trnave na Policajnom dni PARADOXNE ocenoval riaditela obvodneho oddelenia v Seredi za výbornu spolupracu a za velmi dobru pracu policie na teritoriu mesta. Su z toho uchovane aj zaznamy. Ak by mal niekto pochybnosti. Ako toto dokazal urobit???, hadam si mysli, ze sa to Seredania nedozvedia?!? V novinach urcenom pre Seredanov je aj rozhovor s byvalym krajskym riaditelom, ktoreho navyse Spisiak neodvolal pre zlyhanie, ako sa v Seredi nepriamo vyjadroval, ale pre inu pricinu-a ponukol mu miesto krajskeho riaditela v Trencine..
Igor Lehocky | 04-09-2010 15:09:36
...uvidíme čo bude nasledovať, treba len veriť,že v meste budú slúžiť policajti, ktorí budú vstávať a zaspávať s heslom: pomáhať a chrániť. V tých slovách je všetko, ale ich nadriadený ich k tomu musí denno denne viesť nielen na OO PZ ale aj na OR PZ a na KR PZ. Myslím, že všetci veria...
Ľubomír Veselický | 04-09-2010 12:49:43
re: áno-nym 04-09-2010 12:14! Ste jedným z mnohých, ktorí na túto aktivitu niekoľkých poslancov pozerajú ako na predvolebnú kampaň. Prvoplánovo o žiadnu kampaň nešlo. V druhom pláne je každý skutok, či výrok poslanca v jeho štvorročnom volebnom období jeho volebnou kampaňou. Ktosi tú vetu o kampani vyslovil prvý a vzápätí ju omieľa každý, kto namiesto zamyslenia sa nad týmto činom, túži iba znevážiť dobrý úmysel.
Ľubomír Veselický | 04-09-2010 12:37:00
re: Anonym 04-09-2010 08:32! Bezpečnostná situácia v Seredi nebola nikdy ružová, ale ani nikdy tak vyhrotená ako v auguste t.r. Nepamätám sa preto, že by niekoľko poslancov iniciovalo a aktívne sa aj zúčastnilo podobnej podpisovej akcie ako 24. a 25.8.2010. Preto narážku na bývalého premiéra a bývalého ministra vnútra vnímam ako taký politický tanček okolo vyhasnutej vatry. Ak nám prispeli na nejaké ihriská a potom ich slávnostne odovzdali,tak buďme radi. Obyvatelia iných miest, kde také viacúčelové ihrisko medzi bytovými domami nemajú, by ho určite tiež uvítali. A zrejme by im vôbec neprekážalo, že farba politického trička predsedu vlády, ktorá na ihrisko prispela je červená. Je osobnou vecou každého, či radosť z daru bude podmieňovať svojim vnútorným politickým presvedčením. Takže asi takto pán Anonym.
áno-nym | 04-09-2010 12:14:15
..foto moze Rampasek pouzit v predvolebnej kampani....
anonym | 04-09-2010 10:06:27
Keďže ide o sťažnosť na činnosť príslušníkov PZ, s najväčšou pravdepodobnosťou to skončí na Prezídiu PZ, na oddelení sťažností odboru kontroly. V prípade, že by sa dospelo ku skutočnostiam napĺňajúcich znaky trestného činu, podanie alebo jeho časť bude postúpená na sekciu kontroly a inšpekčnej služby MV SR.
Anonym | 04-09-2010 08:32:42
Súhlas!Výborne!Dotiahnuté!Aj keď za vážnu ľudskú obetu ktorú je treba si ceniť a nezabudnúť. Pán Veselický, jeden koment, či otázka .Férovo.Ako vo vzťahu k Seredi konali predchádzajúce inštitúcie? Pán bývalý premiér, pán bývalý minister vnútra ? Ako konali? Nezametali pod koberec, to nie.Zamietli a to vedome, situáciu ktorá bola nám všetkým známa pod teatrálne a okázalo odovzdané podlahy športových ihrísk / Sereď,Dolná Streda / či prvo májové mávatká ...
Ľubomír Veselický | 04-09-2010 07:42:03
Výborne! Mgr. Peter Rampašek dotiahol akciu do konca. Som zvedavý, ako budú oslovené štátne inštitúcie konať. Naša akcia bola našťastie tak medializovaná, že bude asi problém zamiesť ju pod koberec.
občianka | 05-09-2010 13:07:35
Vidím, že je to naozaj tak. Ako prosím Vás prispejem k lepšej bezpečnostnej situácii v Seredi ak si nabudúce pri presune z Kauflandu do Lidla nezabudnem zapnúť pás? Ale podobných hriešnikov v rade áut bolo určite viac, no pánom policajtom sa evidentne páčia najviac veľké tmavé. Všetko sa robí tak, aby všetci videli že sa robí a nie aby sa tým niečo vyriešilo. Asi začnem ľutovať svoj podpis na petícii. Hovorí sa tomu s bubnom na zajace. Asi si kúpim žltú krátku fábiu a prispejem k lepšej bezpečnostnej situácii v Seredi. :-(
garbiar | 05-09-2010 13:05:20
Roman dali Vam pokutu, ublizili Vam, spravili sa k Vam neprofesionalne? Ak odpoviete na vsetky otazky nie tak sa nemate preco hnevat, jednoducho Vas zastavili tak ako to mohli spravit komukolvek inemu a zdrzali Vas maximalne 5 minut. Skuste to prezit ;-)
Občianke | 05-09-2010 13:18:53
Vystihli to presne do detailu. To je realita a iné to nebude. Neverím
Pre Romana | 05-09-2010 12:59:18
Prosim vydrzte, ved o nedlho sa vratia. Pride aj na nich. Last minute onedlho skoncia. Policajti postupili zo skodoviek na A6.
Petra | 05-09-2010 15:59:46
Konecne uz policajti zacali pokutovat kazdeho, kto sa dopustil nejakeho priestupku. Osobne som za posledne dni videla, ako dostali pokutu aj doposial "nedotknutelni" vagabudni. Len tak dalej.
pre tiež občianku | 05-09-2010 15:57:50
http://glova.blog.sme.sk/c/237280/Cesty-bez-pokut.html
garbiar | 05-09-2010 14:51:24
Nerespektivali ste zakon? Nerespektovali. Tak Vy zas neospravedlnujte seba, ak ste videli, ze vodic pred Vami nemal zapnuty pas mali ste na to hliadku upozornit. A co ma spolocne nezapnuty pas s kriminalitou? Nuz na to musite prist sama, ak Vam nieco hovori respektovanie zakonov tak na to dojdete velmi rychlo.
anonym | 05-09-2010 14:34:56
Nechápem ako sa môže niekto priznať že porušil pravidlá cestnej premávky a sťažovať sa že ho za to zastavila polícia. No pripomína mi to chvíle keď som v škole dostal poznámku alebo 5-ku a doma som sa pred rodičmi vyhováral že za to môžu učitelia alebo spolužiaci len nie ja. :-D
tiez obcianka | 05-09-2010 13:47:54
Obcianka ked mas take velke cierne auto to nema upozornenie na nezapnuty pas? Alebo sa ti ho zapnut nechcelo. Ja byvam od kauflandu 3 minuty autom ale ho mam vzdy zapnuty. Mimochodom ten pas je pre tvoju bezpecnost a nevies ci do tebe nevrazi niekto aj na ceste medzi kauflandom a lidlom. A ked sa naucis zapinat pas v kratkej fabii tak si ju kup.
Pre garbiar | 05-09-2010 13:17:06
Ja viem posúdiť a viem si aj priznať ,ak urobím priestupok , ale argument policajta na moju otázku ,že či neviem aká je situácia v meste ma uráža. Mohli to urobiť ďalším 11 autám ,ktoré išli predomňou.Prečo si vybral mňa, som už napísal a určite sa nemýlim. Tak to budú robiť minimálne mesiac. Všetci vedia , že sem vozia policajtov v civile ,vykladajú ich pri cukrovarskej bráne a tý chodia po meste.
Roman Š | 05-09-2010 12:48:34
DObrý deň, dnes som zažil na vlastnej koži opatrenia voči zločinu v našom meste. Z kolóny 12 áut si policajt vytiahol mňa , pretože moja A6 im proste nepasovala.Keď som sa slušne opýtal , čoho som sa dopustil, tak mi policajt povedal ,že či neviem aká je situácia v Seredi.Čo je toto za argument. Odkaz pre všetkých slušných ľudí , ktorý používajú autá drahšie ako Škoda Octavia , budete buzerovaný policajtami v Seredi. Všetci Seredčania si všimli , že ani jeden z tých " IN " v meste nie je, len polícia nie. Je to klasická slovenská polícia.

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign