Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Stanovisko vedenia MP k skúsenosti obyvateľa ulice Vonkajší rad

Miloš MajkoDátum24. 08. 2014 12:15:52TémaDoprava

Dňa  21.08. 2014 sme  v článku  http://www.seredonline.sk/clanky/kamion-cuvol-policajti-presli-tvrdi-obyvatel-ulice/      uverejnili názor občana - skúsenosť z konkrétnej udalosti na ulici Vonkajčí rad, kde je zákaz vjazdu nákladným autám.

Následne sme k riešeniu dopravy na tejto ulici uverejnili stanovisko  KR PZ Trnava.  Nájdete ho tu:   http://www.seredonline.sk/clanky/stanovisko-kr-pz-trnava-k-dopravnej-situacii-na-ulici-vonkajsi-rad-v-seredi/

 

V samotnom článku sme o stanovisko požiadali aj vedenie MP v Seredi. Pred 15 minútami nám bolo doručené:

Dobrý deň pán Majko, na základe Vašej žiadosti o stanovisko k listu obyvateľa Vám uvádzam:

V utorok 19.8.2014 hliadka MsP okrem iných povinností vykonávala na ul.Vonkajší rad v čase od 14,35 do 15,10 hod. kontrolu prejazdu nákladných vozidiel. Pri odchode v čase 15,10 hod. z ul. Vonkajší rad pred vjazdom do areálu Drevony musela hliadka zastaviť za ďalšími dvomi vozidlami, nakoľko ako uvádza obyvateľ, na ceste sa otáčalo osobné vozidlo. Kamión, ktorý spomína obyvateľ skutočne vošiel do zákazu, prešiel vstup do areálu Drevony a hneď za vjazdom zastavil. Vzápätí kamión zacúval a vošiel do areálu Drevony! Hliadka po uvoľnení cesty prešla a zastavila za križovatkou pri bývalom Daňovom úrade, kde zotrvala pár min. Za ten čas kamión z areálu Drevony nevyšiel a preto hliadka pokračovala v ďalšej činnosti. Hliadky MsP každý deň v rôznych časových úsekoch vykonávajú 30 a viac minútové kontroly v danej oblasti a určite, ak zistia porušenie dopravného značenia riešia ho.

S pozdravom

Peter Sokol


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Robo Horvath | 25-08-2014 22:09:01
" Mesto má momentálne vo vedení rozumných manažérov"
Otazne je co povazujes za rozumne a " uvidíme ako to rozlúsknu."
No nerozlusknu to nijako,lebo ina moznost nie je,leda ze by zacali kamiony do cukrovaru a niklovky lietat. Ako da sa to par rokov vydrzat ale ani do buducna pre to nespravili nic. A pri tom na to mali jedinecnu moznost to do buducna aspon navrhnut v novom uzemnom plane aby obyvatelia mali aspon nadej do buducna ze sa situacia zlepsi a pocita sa s riesenim ako odbremenit toto nadmerne zatazenie pre obyvatelov. To ze sa nakladna doprava prehodi z jednej ulice na druhu urcite nieje "rozumne" a uz to takto "rozumne" navrhli a odklepli aj v novom uzemnom plane s identickym postupom,ze to z jednej ulice hodili na druhu. Namiesto toho aby to od cepena odklonili na dialnicu a za niklovkou na niklovku a cukrovar.Ale co tam po nazoroch a potrebe obyvatelov.
Este mate jedinecnu a poslednu moznost tusim do 9.9.2014 im povedat a napisat ze taketo riesenie aspon do buducnosti nechcete. Po tomto datume uz mozete ist akurat tak na lamparen.
Daniel | 25-08-2014 20:48:26
Som z inej lokality Serede, ale tiež by ma zaujímalo ako poďakuje niekoľko stoviek obyvateľov Cukrovarskej ulice, možno tisícky nakupujúcich v priľahlom nákupnom centre, ale predovšetkým rodičia žiakov Fándlyho ZŠ týmto obyvateľom 15-20 rod. domov za vzniknutú dopravnú situáciu na Cukrovarskej po Niklovú. Ešte stojí za zamyslenie kedy bol postavený cukrovar a kedy priľahlé domy. Cukrovar sa v dobe budovania postavil na úplnej periférii, Sereď sa sem postupne "dotiahla" s tým,že dotyční stavitelia s už existujúcim stavom súhlasia. Toto je len také moje rozmýšľanie nahlas. Mesto má momentálne o vedení rozumných manažérov, uvidíme ako to rozlúsknu.
Nechápem... | 25-08-2014 20:12:12
...čo má spoločné tvoj príspevok s danou témou ale nevadí.Aj takí musia byť.
Otázka majú radšej chodiť stále zamračení? Alebo? Nesmú sa usmiať?
Ja radšej k téme:
Všimol som si v stanovisku KR PZ Trnava k dopravnej situácii na ulici Vonkajší rad v Seredi, že Okresný dopravný inšpektorát taktiež upozornil Mesto Sereď, že je potrebné zabezpečiť včasné informovanie vodičov smerujúcich z cesty I/62 do predmetnej priemyselnej zóny... Toto sa dodnes nestalo (správcom cesty je samosprávny kraj?) a preto sa pýtam ako sa má dozvedieť kamionista, ktorý tam chodí povedzme raz za mesiac a teraz tam vbehne s kamionom a keď príde na križovatku Fánldyho/Vonkajší rad zistí, že je tam zákaz vjazdu nákl. áut? Akokoľvek čokoľvek správi tak pácha priestupok... Či už cúvanie/zastavenie/otáčanie v križovatke resp. vjazd na Fándlyho alebo Vonkajší rad... Nemalo by to byť tak, že riešiť tie kamiony je možné až po splnení všetkých podmienok určených v stanovisku KR PZ Trnava...?
a za ďalšie. Kedy sa sťažovali obyvatelia tejto ulice na tých čo tam celé dni s autami po stranách parkujú a porušujú tak zákon o cestnej premávke...? A teraz otázka do "pléna": Zákon má dodržiavať len niekto (kamionisti) ale oni (obyvatelia ulice VR) nie...???!!! To už nechám na posúdenie všetkých.
A ako tu už bolo spomenuté predtým, ja byť obyvateľom ulice Cukrovarská kam sa teraz musela odkloniť kam. doprava by som taktiež spísal petíciu, argumentoval tým, že aj tam je zákaz vjazdu a navyše tam oveľa viac obyvateľov ako na ul. Vonkajší rad, navyše tadiaľ chodí ráno aj poobede veľké množstvo školákov. A tiež sa tam už stala nejedna nehoda, kde došlo k zraneniu či dokonca usmrteniu ľudí...!!!
to sú ms policajti? | 25-08-2014 17:48:14
Nie, nie, to nie sú ms policajti. Sú to zabávači.Rozvážajú sa po meste na novom aute a s úsmevom od ucha k uchu. Ja som ich videl dnes asi 15 krát. Bol som na rozvoze a neviem, či počúvali niečo smiešne, ale stále sa smiali. Aj pri kaplnke v Čepeni sedeli v aute na chodníku a len sa smiali.
nacelnik | 25-08-2014 09:29:42
je Ezop. Kamion stal uz pred obytnymi domami daleko za zakazovou znackou a ozaj zastal, lebo otcajuce auto mu zablokovalo na chvilu cestu. Tam uz stala aj hliadka mestskej policie, ktora dosla od cukrovaru. Potom, ako kamionista zbadal policajtov, tak zacal cuvat smerom k danovemu uradu a az potom isiel do Drevony sa otocit odkial vysiel az po odchode policajtov. Z toho miesta kde satal sa uz nedalo odbocit do Inceramu ani do Drevony. Takze nie pochyb, kam isiel a policajti ..... na to.
shelley | 24-08-2014 22:21:21
Aký papier? Elektronický?
občan | 24-08-2014 13:18:28
Bla,bla,bla papier znesie všetko

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign