Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Staň sa policajtom v Senici

KRPZ Trnava |MM|   Na základných útvaroch Policajného zboru v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senici sú voľné tabuľkové miesta policajtov. Z uvedeného dôvodu oslovujeme občanov, ktorí majú o prácu v polícii záujem, aby zaslali svoje žiadosti spolu so životopisom na adresu:

 

Okresné riaditeľstvo PZ v Senici

Moyzesova 1, 905 01 Senica

 

 

Príslušníkom Policajného zboru môže byť štátny občan Slovenskej republiky starší ako 21 rokov, ktorý o prijatie požiada, pričom je bezúhonný, spoľahlivý, má minimálne úplné stredné vzdelanie s maturitou, je zdravotne, telesne a duševne spôsobilý na výkon služby, ovláda štátny jazyk  a má trvalý pobyt na území Slovenskej republiky. 

 

plk. Mgr. Vladislav Jopek, riaditeľ OR PZ v Senici

 

 

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Peter | 10-04-2016 20:49:39
Na 90% sú už miesta obsadené takými ako opisuje diskutujúci podo mnou.Takto,poznáš kauzu Nástenkový tender?Ak áno nemáme sa o čom dohadovať.Toto je presne to isté.A to sa nedeje len u polície,ale všade a je to bežná porax,dúfam že sa tomu nečuduješ.
anonym | 10-04-2016 19:58:18
Peter, skúsim inak. Kedysi bolo podaných toľko žiadostí, že si personalisti mali z čoho vyberať. Výhodou bolo, že tí poslabší neprešli sitom. A čo je podstatné, vzhľadom na počet tých žiadostí nemusel žiadny okresný riaditeľ písať inzeráty. Boli by zbytočné. Dnes je to inak. Horšie. Už chápeš o čom píšem?
odpoved | 10-04-2016 17:55:29
Ano, mam osobne skusenosti.
Peter | 10-04-2016 17:11:02
Ale podstatou tejto debaty je INZERAT!Nerozoberaj kto,kde,kedy,ako s kým.....Miestny znalci si zobrali na posmech podstatu inzerátu.Vzťahy medzi policajtami nie sú podstatné pri podaní inzerátu KRPZ,ale to že sa musí verejne podať aby bola možnosť prihlásiť sa pre všetkých.Možno už sú vybratí tí ktorích spomínaš,ale stále dookola hovorím že musí byť zverejnený inzerát.ANO bol som členom zboruv NVU a UVV Leopoldov a nehanbím sa za to nemaj obavy,zváračské okuliare som nikdy nemal na očiach lebo som realista a nie snílek a už som dááááááávno vyrástol.O vzťahoch medzi policajtami viem véééééľmi veľa z vlastnej skúsenosti a v takej komunite ako je basa je to desaťkrát vypuklejšie.Máš aj ty osobné skúsenosti alebo píšeš o tom čo si počul alebo čítal.
pre Peter - otázka | 10-04-2016 13:24:45
Nerieš inzerát.
Pri čítaní tvojho komentára mám pocit, že si jeden z tzv. zelených. A ak, nehanbi sa za to. Len sa skús zamyslieť, koľkých policajtov by si zo zboru uvoľnil pre ich neschopnosť a pritom využívajú rodinné, priateľské a ri ťolezecké vzťahy. Policajt, ktorý sa doslova priživuje na výsledkoch svojich kolegov. Nadriadených, ktorí majú svojich lieblingov a zakryjú im mnoho prešľapov. ...
Nechcem sa rozpisovať, len mnohí pred týmto zakrývajú oči.
A tých dobrých, ktorých je málo, ktorí sa vlastnou námahou dostali na nejaký post, makajú, držia huby a ...už im prechádza trpezlivosť.
Preto mnohí odišli a tí, držiac sa za ručičky, tomu velia a tešia sa vždy 12-teho, že im príde sms s pripísaním určitej sumy na účet. A Niektorý nadriadený radšej spracuje návrh na prepustenie dobrého poliša, ako by mal vykopnúť svojho neschopného lieblinga! Preto aj v polícii to ide k nedôvere - pomáhať a chrániť.
A možno až vyrastieš, a dáš si dolu zváračské okuliare, uvidíš realitu.
Preto je v polícii nie pár voľných miest, ale stovky voľných, neobsadených miest.
Nechcem znevažovať a posudzovať prácu polícii a prácu dobrých policajtov. Je to môj názor na činnosť pár jednotlivcov.
Peter | 10-04-2016 08:20:34
Nemyslím si že by boli slabé kritériá na vstup do polície.Musíš odlišovať absolventov policajnej akadémie od tých na inzerát.Zaradenie,hodnosť,a dalšie kritériá sú veľmi odlišné.Policajt na inzerát je ako pracovník vo fabrike cez agentúru,nedosiahne vyššiu hodnosť ani zaradenie a ani plat tzv pochôdzkár tak laicky povedané.Samozrejme môže si budovať kariéru dalej závisí od jednotlivca.A čo sa týka tej litery zákona ,čo je divné na tom že je zverejnený inzerát?Keby nebol zverejnený tak je problém jak hovado.To je normálne a normálne to bolo aj v minulosti len teraz je všetko akože nejakým spôsobom výnimočné a neštandartné.Kto vie prečo?Pár ľudí je nasratých alebo sklamaných že vznikla vláda taká aká vznikla a hľadajú niečo čo by sa dalo použiť na škandalizáciu všetkého aj toho čo bolo doposiaľ nepovšimnuté a brané ako normál.Je štandartné podľa teba to čo robia niektorí učitelia,že si dá sa povedať predštrajkovávajú?
anonym | 09-04-2016 15:35:01
Peter, ak je nieco dane zakonom, nemusi to byt hned normalne. Dnesne kriteria na vstup do PZ su slabe oproti tym spred par rokov. To mi nevyhovoris. Kedysi bola o tieto miesta tlacenica, dnes ich treba ponukat na inzerat. Smutne. Ale podla teba je to normalne, lebo je to dane zakonom. V pohode.
Peter | 09-04-2016 13:19:01
To že je verejný inzerát na prácu policajta je normálna vec daná zákonom.Neviem čo tu riešite aké konšpirácie,všetko je ako bolo predtým.Aj na futbalistu prvoligového mužstva sa musí dať verejný inzerát,aby bola litera zákona naplnená.Tak že klídek ,každý sa môže prihlásiť,ale nie každá prejde aj psychotestami,kondyčnými testami a celým výberovým konaním.To je čo?Hlavne že viete tláchať bez rozmyslu.
pre anonym | 09-04-2016 12:44:00
dovoľ, aby som upresnil prvú vetu.
nie dole vodou, ale /nezastaviteľne/ dole vodopádom.

môj názor je, že tento stav niekomu veľmi vyhovuje.
pomáhať a chrániť. komu a koho.

teraz ich na nejaký čas uspokoja. z nových pištoliek sa budú tešiť )
Cepenan | 09-04-2016 07:26:54
Momentálne je situácia takáto.30ludi prišlo k nam do firmy na pohovor nastúpili štyria.nástupný plat 700e v čistom plus 13+14plat a ešte 4krat do roka odmeny.takže policajtom za 500e sa ani nečudujem že nikto nechce ísť.v trnavskom kraji už nemá kto robiť ale platy stoja
anonym | 08-04-2016 19:01:31
Za posledne roky to s policiou ide dole vodou. Uz len to, ze hladaju ludi na inzerat je chore. Kedysi sa robil vyber, teraz len nabor. Kedysi sa zaujemcovia selektovali cez rozne kriteria, napr. mnohi nepresli cez psychotesty. Dnes su kriteria na bode zufalstva, beru takmer vsetko. Dalsia vec su privilegia, ak ich tak vobec mozno nazvat. Vysluhovy dochodok po 25 rokoch. A na zaciatok cca 500-550 v cistom, co sa len velmi tazko zvysuje po rokoch. Nesiel by som ani bohovi.
Na zamyslenie | 08-04-2016 07:50:34
Niekedy si preberali, teraz zoberu vsetko.
pre tony | 07-04-2016 17:34:20
Tých svokier by sa tam mohlo prihlásiť viac :)
tony | 07-04-2016 05:40:24
Ja prihlásim moju svokru ta je čistý gestapák.
anonym | 06-04-2016 19:17:32
Prihlásiť sa môžeš, nič nepokazíš.
Stanislava | 06-04-2016 18:20:16
Aj ženy sa môžu prihlásiť ? :D Či len o mužov máte záujem? :P

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign