Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Stalo sa a napriek tomu ešte stále žijeme...

Miloš MajkoDátum18. 12. 2015 12:04:44TémaTak to vidím ja...
200

Jeden už nestíha sledovať, čo sa to vlastne okolo nás deje. Skúsim v skratke tak, ako to vidím ja:

- Alice, Neli, Juraj, Bernadeta, Jozef, Erika, Lenka, Ivana a Lukáš nie sú novými svätými prezentovanými v tomto predvianočnom čase, ale zmrdmi, ktorí sa rozhodli zarábať obzvlášť odsúdenia hodným spôsobom a to na pacientoch bojujúcich s rakovinou a trpiacich v už aj tak dostatočne zdecimovanom zdravotníckom systéme našej krajiny. Priznali sa ku krádežiam zdravotnícky pracovníci, teda tí, ktorým väčšina pacientov bezvýhradne verila a spoliehala sa na ich ľudskosť a odbornosť. Teda, odborníci určite sú, keďže našli v systéme spôsob ako ukradnúť prípravky na chemoterapiu, možno poslednú záchranu pre ľudí zvýjajúcich sa bolesťami a čakajúcich na svoj koniec vyplývajúci z neúprosných štatistík vytvorených po desiatky rokov pri onkologických ochoreniach.

Toto je niečo, čo sa vôbec ťažko komentuje či hodnotí a v súvislosti s takýmto hyenizmom nemám obavy vyjadriť želanie, aby tieto tvory nazývajúce sa ľuďmi na vlastnej koži pocítili čo utrpenie chorých na rakovinu obnáša a zistili tak, akým podlým spôsobom sa rozhodli zarábať peniaze.

- Opätovne sme sa dozvedeli, že medveď mal napadnúť poľovníkov. Spočítali mu to a chlpáča odfotili mŕtveho a roztiahnutého na bielej zasneženej zemi. Týchto prípadov pribúda a sú ľudia nielen poľovníkov obhajujúci, ale aj tí aspoň tak v kútiku duše ľutujúci zviera nechápajúce jeho zjavnú nerovnosť v boji proti ťažkej výzbroji našich poľovníkov.

Napadá ma, došlo k stretu chlpáča s poľovníkmi v obývačke za stolom jedného z nich kde by sa skutočne dalo hovoriť o napadnutí poľovníkov medveďom? Alebo v lese, teda po stáročia prirodzenom prostredí zvierat?

- Neviem či za zlý, no určite za žart považujem návrh nášho premiéra poskytnúť autobusy zdarma vybraným skupinám občanov. Tento návrh pochádza z tretieho sociálneho balíčka,ktorý ako inak má byť Smerom schválený jedine v prípade, že bude opätovne ľudmi v takomto hojnom počte zvolený do NRSR. Po vypočutí si pána premiéra nadobúdam pocit, že večer pred tlačovou konferenciou si opätovne pozrel úspešný americký film o spôsobe vedenia volebných kampaní a hodne si z neho odpozeral.

Podarí sa za dve volebné obdobia Smeru to, čo sa komunistom nepodarilo za 50 rokov? Možno áno, otázka však stojí, ako dlho sa bude krajina z tohto sociálneho experimentu spamätávať? Ja sa skôr pridŕžam teórie - nerobte z nás žobrákov, aby sme neboli odkázaní na sociálne balíčky.

- V Paríži sa stretli "ochrancovia Zeme", aby sa dohodli, že sa na niečom dohodnú. Síce sa na podobných stretnutiach dohodli už viackrát a následne sa aj dohodli, no ich dohody boli doteraz evidentne k ničomu, keďže mali opätovný dôvod na stretnutie. Asi by bolo zaujímavé zistiť koľko finančných prostriedkov daňových poplatníkov stáli bezpečnostné opatrenia nevyhnutné k ich ochrane a čo by sa asi tak stalo, keby aktivistov ťažkoodenci z radov polície od už spomenutých "priateľov Zeme" neodhradili tak, že sa k nim vôbec nedostali. Každopádne výsledky stretnutia boli pre ekológiu našej planéty prezentované pozitívne. Možno by sa názor verejnosti zmenil, keby boli zverejnené náklady leteckých spoločností na biznis letenky účastníkov parížskeho stretnutia, ich servis na ňom a vo vzťahu k prírode napr. údaj obsahujúci informáciu koľko ton papiera bolo popísaného vyhláseniami minimálne z tohto stretnutia.

Otázka stojí, kedy konečne niekto pochopí, že pre pochopenie skutočného problému ekológie planéty je potrebné obdobné stretnutia organizovať priamo na miestach kde je príroda poškodená najviac a nie v klimatizovaných kongresových sálach najluxusnejších hotelov sveta?

- Ako inak, ako za inkvizíciu je možné považovať pokus niekoľkých poslancov NRSR (napr. Štefan Kuffa, Jozef Mikloško či Marián Kvasnička ale aj napríklad  Helena Mezenská) dostať do zákona 12-ročný trest odňatia slobody za umelé oplodnenie ženy, ktorá sa dlhodobo snaží mať dieťa a nemôže. Pokus týchto poslancov poslať do basy na 25 rokov až doživotie nielen ženu podstupujúcu umelé prerušenie tehotenstva, ale aj lekára, ktorý ho vykonal sa mi javí ako niečo, čo je hodné vyšetrenia na psychiatrickom oddelení niektorej z našich nemocníc. Je smutné, že niektorí zo 150 zákonodarcov nášho parlamentu nenachádzajú v spoločnosti väčšie problémy, ako práve tieto. Rozmýšľať nad tým, prečo je tak nízka pôrodnosť nielen na Slovensku by asi bolo náročné a preto asi len voliči majú šancu týmto poslancom ukázať aktuálny dátum píšuci sa v kalendári.

Uvedomujú si už ľudia ako strašne sú niektorí poslanci parlamentu odtrhnutí od reality bežného života keď sú schopní venovať sa takýmto nezmyslom a dokonca sa nehanbia navrhnúť ich aj do legislatívy?

- Politici strihajú pásky, pred voľbami sa ukazujú a vlastníkom Váhostavu pribúdajú luxusné vily v daňových rajoch, milióny Eur na účtoch a úsmevy na tvári. Chudáci, ktorí diaľnicu postavili zostali bez peňazí a exekútori im berú nehnuteľnosti. Spravodlivosť v tomto štáte je nielen slepá, ale aj hlúpa, keďže nie je schopná ochrániť tých, ktorí mesiace poctivo dreli a dnes sú odkázaní na predvianočnú zbierku, ktorú sa snaží zorganizovať Milan Blaho. Možno by sa mal zastaviť aj za pánom Širokým (ak sa prebojuje cez jeho ochranku) a popýtať sa, či do "zvončeka" nejaké tie drobné nehodí.

- Nejaký papier skončil na "nesprávnej" kôpke a ďalší recidivista sa dostal na slobodu. Opätovne niekto pochybil a opätovne z toho bude iný profitovať. V týchto prípadoch je otázka, či sa jedná skutočne o náhodu nepochybne na mieste, dôležité však je či na ňu bude aj odpoveď. Už dlhšiu dobu pozorujeme množstvo tzv. "procesných chýb", ktoré umožňujú až nepochopiteľné úspechy pre zločincov. Dlhodobo súdených či v base čakajúcich na spravodlivosť.

Zamýšľam sa nad tým či tí, ktorí zlyhali odložením papiera na "nesprávnu kôpku" nájdu na správnej kôpke svoju každomesačnú luxusnú výplatu vyplácanú im tými, ktorých práve ukladaním papierov na správne kôpky majú od kriminálnikov chrániť.

- Zatvorili nám Galandiu - informácia je, že asi na mesiac. Zlé jazyky ale hovoria o zlom, dokonca až havarijnom stave budovy, takže sa nedá vylúčiť, že Galandia ďalších návštevníkov neprivíta oveľa dlhšiu dobu. Ten, kto niečo staval vie, koľko si zapýtajú architekti, statici, stavebný dozor či iní "odborníci" za svoju prácu.

Opätovne je reč o zlej statike a mne nenapadá iná otázka ako: skončí už konečne v base a so zabaveným majetkom niektorý z architektov, statikov, majiteľov stavebných firiem, či aspoň kompetentní, ktorí sa pod takto spackané stavby za milióny Eur zaplatené občanmi podpísali? Zatiaľ však mám obavy, že občania budú platiť druhý krát, a to či už pri zachraňovaní samotnej stavby, alebo inej variante, pre ktorú sa mesto bude musieť skôr či neskôr rozhodnúť.

- Blížiaci sa koniec roka sa zapíše do histórie aj v obci Šintava, ktorej starosta Miroslav Holička iba nedávno na mňa podal trestné oznámenie za to, že som si v súlade so Zákonom o slobodnom prístupe k informáciám dovolil požiadať ho o odpovedanie na otázky, či používa služobné auto na súkromné účely. Je to mimoriadne zaujímavý krok voleného zástupcu občanov a po ňom by ma neprekvapilo, keby sa rozhodol pred oprávnenými otázkami občanov chrániť nielen policajným zborom, ale aj vyhotovením plota okolo Obecného úradu, prípadne inými prostriedkami, ktoré by mohli prípadne fungovať ako ďalšie zastrašovacie metódy voči občanom skladajúcim sa mu na zhruba 2000 eurové mesačné výplaty.

Čo všetko si ešte dovolia voči občanom tí, ktorých povinnosťou je poskytovať im servis a za ich peniaze im slúžiť?

 

V uplynulom nedávnom období sa toho stalo podstatne viacej. Dôležité je, že ešte stále žijeme. Nemajte obavy priatelia, čo nás nezabije, to nás posilní.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Nechcem do basy | 23-12-2015 17:25:02
Toto hovorí úplne za všetko:

http://www.glob.sk/miklosko-kdh-posiela-zeny-do-basy-no-vlastny-zakon-si-ani-necital/
Nechcem do basy | 18-12-2015 21:05:57
Pokus o inkvizíciu v NR SR osobne považujem za tak závažný akt v novodobých dejinách nášho parlamentarizmu, že tento návrh zákona a poslancov, korí zaň zdvihli ruku by mali média občanom denno denne pripomínať minimálne do blížiacich sa volieb, aby ľudia dostatočne pochopili kam až siaha politická dementnost. Ani jeden z poslancov, ktorý hlasoval v prospech návrhu zákona už nasledujúci deň nemal čo hľadať v parlamente, nieto ešte zastávať funkciu podpredsedníčky NR SR ako Ing. Jurinová Erika, alebo JUDr. Pavol Hrušovský ako bývalý podpredseda národnej rady. Ako právnik hrdiaci sa titulom JUDr. svojím hlasovaním dostatočne preukázal svoje odborné profesné kvality. V tejto súvislosti ma napadá, že občania nemusia mať ani tak strach z utečencov, ale práve naopak treba sa obávať vlastných spoluobčanov - poslancov NR SR. Kto nevie o čo ide: http://nechcemdobasy.sk/#hore
Sklenár Ivan | 18-12-2015 20:03:14
p. Majko, pripájam sa ku tým, čo pozitívne hodnotia tento Váš článok a myšlienku, ktorá bola na jeho počiatku. Ale, nie so všetkým čo ste napísal, sa dá, myslím, súhlasiť.

- správa o tom, že medveď mal napadnúť poľovníkov, mi akosi unikla. Dlhodobo však sledujem túto problematiku, ktorá sa čas od času pretriasa v médiách. Zvyčajne to býva v prípadoch, kedy je človek (lesný robotník, turista, ale aj obyvateľ podhorských obcí) minimálne ohrozený na zdraví, ak nie na živote, Na odstrel medveďa platia dosť prísne pravidlá a bývajú „posvätené“ až hen z ministerstva. Myslím že zbytočne prehnaná byrokracia. Faktom ale zostáva, že tých stretnutí s človekom býva za rok stále viac. Nevediem si archív aby som mohol uviezť odkaz, ale videl som amatérske video pohotového turistu, ktorý nasnímal asi 300 kg maca, ako sa špacíruje za bieleho dňa v Tatranskej Lomnici po stanici medzi vlakmi. A TV reportáže z jednotlivých miest vo V. Tatrách o tom, ako sa domáci boja po zotmení vyjsť z domu tiež nie sú výnimočné. Z dôveryhodného zdroja poznám prípad človeka, ktorého medveď napadol v Demänovskej Doline len niekoľko desiatok metrov od rušnej cesty a spôsobil mu poranenia, na ktoré bude mať pamiatku do konca života v podobe 93 stehov (viaceré z nich aj na tvári). A tak by sa dalo vymenúvať ďalej a ďalej. Tieto početné prípady skôr svedčia o tom, že populácia týchto chlpáčov prekročila únosnú mieru. Slovensko sa nezväčšilo, ale ich počet áno. A o dosť!
- o nedávnej konferencii v Paríži na tému spomalenia globálneho otepľovania Zeme zdieľam podobný názor ako Vy. Mnohé prírodopisné dokumenty natočené na viacerých miestach našej planéty dávajú jasný dôkaz o tom, že je to veľmi vážny problém. Keby sme už dnes znížili spotrebu fosílnych palív o (nepredstaviteľnú) polovinu, tak pozitívna odozva sa dostaví až o niekoľko rokov. A pritom politici – diletanti (podporovaní viacerými médiami) rozhodujú o tom akým smerom sa má uberať výroba el. energie. Nič nepodnikajú proti tomu, aby sa silne obmedzila výroba a následne aj prevádzka neodôvodniteľne veľkých, ťažkých a energeticky náročných osobných áut, ktoré v konečnom dôsledku urobia človeku rovnakú službu ako tie menšie. Nič nepodnikajú proti tomu, aby Európu nebrázdili krížom krážom státisíce kamiónov, pričom stále častejšie sme svedkami klesajúceho podielu prepravy tovarov po železnici. Takže v konečnom dôsledku účastníci nedávnej konferencie sa len zhodli na tom, aby sa spomalil nárast otepľovania planéty. Ako to dosiahnuť už bol nad ich sily. A zdá sa, že pritom aj zostane....
Pavol Kurbel | 18-12-2015 19:25:47
Lexa píše: Problém je ten, že väčšina problémov našej krajiny vychádza z politiky (nekompetentnosť, rodinkárstvo, úplatky, celková skorumpovanosť) a následne sa prenáša do ostatných zložiek nášho štátu a života občana.
A ďalší píše o novej revolúcii.
Nesúhlasím ani s jedným z týchto názorov.
Problém tejto krajiny (a nie len jej) nepochádza z politiky , ale z rodiny. Ak rodina dokáže vychovať slušného a poctivého človeka, ktorého nezlomí ani moc, či peniaze, ktorý z vlastného presvedčenia bude čestný a nekorumpovateľný, až potom sa táto krajina pohne dopredu. Ale ak v tejto krajine je najdôležitejšie nie nekradnúť, ale aby ťa pri tom nechytili, tak sa nie je čo diviť, že to tu vyzerá tak, ako to vyzerá. A nová revolúcia? Podľa mňa naivita. Veď na to, aby sa niečo zmenilo, musia sa v prvom rade zmeniť ľudia. A kde tých zmenených ľudí nájdeš? Ak sú v koši len jablká, ťažko z neho vytiahneš hrušku. Preto zmena v tomto štáte je možná len na základe morálnej zmeny a ničoho iného. Možno trochu naivné. Ale určite pravdivé. Po 89 tom išlo do politiky mnoho nových ľudí. Mnohí z nich to mysleli úprimne a čestne. Ale mnohí z nich podľahli pokušeniu moci a peňazí. Pretože až možnosť, mať možnosť ukradnúť, skutočne ukáže, čo v nás je. Lebo, keď nemáš možnosť ukradnúť, tak neukradneš, ale to ešte neznamená, že by si neukradol, keby si mohol.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-12-2015 15:50:45
rudolf | 18-12-2015 14:02:49 | - Rudolf, pomiesali ste veci v samosprave s vecami v SR - sice porovnatelne, no nemiesatelne.

Napriek tomu ze som v komunalnych volbach nekandidoval, az prilis podrobne poznam ich priebeh a viem kto preco kandidoval a co tym sledoval.
Co sa tyka Serede len tolko, ze to nebolo o sutazi. ;-)

Ano, zdielam z casti Vas nazor, no volit je dolezite a aj ked som nedufal, bude koho volit - vysledok je samozrejme diskutabilny.
Ale o tom neskor.
rudolf | 18-12-2015 14:02:49
Pán Majko,blížia sa voľby.Podľa vašej teorii by malo ísť čo najviac ľudí voliť aby prišlo k nejakej zmene.Súhlasím,ALE!! Príklad,posledných komunálnych voľbách na primátora bol pán
Tomčányi a pán Trojak.Prvého nevoliť lebo podľa vás sklamal,druhý nevie ani gramatiku(s vysoko školským vzdelaním)a žiadna prax vo vedení komunálnej politiky.Koho mal občan voliť????? Dopadlo to tak ako dopadlo.Prašti nebo uhoď.To isté je v parlamente.Všetky súčasné politické strany mali šancu niečo zmeniť a sme tam kde sme.Poradte koho voliť aby prišlo k zmene ???Aj váš Budaj mal šancu ,bol vo vláde a čo dokázal okrem novembra 89.na námestí??.Ano, poukazuje na neprávosti ale sám nezmôže nič.Všetky politické strany sú nejakým spôsobom prepojené na oligarchov a finančné skupiny.Aj tie malé strany.Dajte tip na politickú stranu ktorá by dokázala urobiť poriadok v tejto republike.Nenájde sa žiadna,pokiaľ nepríde zasa k nejakej revolúcii alebo niečomu podobnému,tak sa nezmení nič!!!Budete mať aspoň o čom písať.Neberte to ako kritiku na vás ale reagujem len na súčasný stav v našej republike.V podstate súhlasím s vami ale celá republika je skorumpovaná tak si myslím že k takým veciam aké píšete v tomto článku ešte bude dochádzať veľmi často a dlho.
lexa | 18-12-2015 13:40:43
Pán Majko, v prvom rade vďaka za tento výstižný článok. Na pár riadkoch ste nám pekne stručne a zdá sa mi,že aj objektívne vysvetlil aktuálne problémy. Viac takých ako vy, nielen medzi novinármi a možno by sa tu veci pohli správnym smerom. Problém je ten, že väčšina problémov našej krajiny vychádza z politiky (nekompetentnosť, rodinkárstvo, úplatky, celková skorumpovanosť) a následne sa prenáša do ostatných zložiek nášho štátu a života občana. A keďže naši politici nepochopili rozdiel medzi politikou, zlodejinou a mafiou, tak bude len veľmi ťažké rozmotať chápadlá tejto chobotnice. Sám na vlastnej koži vidíte ako reagujú politici, čo i len na lokálnej úrovni, kde sa jedná v podstate \"o drobné\" a takisto vidíte ako sa veci majú v meste Sereď, ktoré je priam ukážkovým prípadom zlyhania niektorých zložiek verejnej správy. Takže do budúcna Vám prajem veľa zdaru vo Vašich aktivitách a hlavne, aby ste v tom nebol sám, ale prebudilo sa čo najviac občanov, ktorí pozerajú aj trocha ďalej ako do najbližšej výplaty..
pre:Gulak | 18-12-2015 13:27:30
Este ni,e Kiska je este stale vo vysetrovacke
GULAG | 18-12-2015 13:20:14
A o tom Pavlovi zo Sintavi clenovi Kiskovej hradnej straze co distribuoval pervitin a heroin medzi clenmi cestnej hradnej straze sa uz nieco vie?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-12-2015 13:09:30
seredan | 18-12-2015 12:57:55 | - odpoved je jednoducha - lebo vsade pisete \"sa\".

Ziadne \"sa\" nic same nerobi. Vsetko dobre a aj zle robia konkretni ludia.

Podpiste ssa v disksusii a napiste mena ludi, o ktorych viete, ze kradnu, tuneluju a s peniazmi obcanov nakladaju nehospodarne.

Ked takto podpisanych a pravdu hovoriacich ludi budu v meste stovky a v state tisice, zacne byt cas na zmenu.

Netreba krvavu revoluciu, staci dostatok spravodlivych ludi, ktori su schopni a ochotni povedat verejne pravdu.

Kazdy system zneuziva iba strach, apatiu a neznalost obcanov.
A system predsa tiez tvoria a ovladaju iba a iba konkretni ludia...

Jednoduche, nie? ;-)
seredan | 18-12-2015 12:57:55
zas vyplakavanie oviec nad niecim co je bezne vsade vo svete. LUDIA AJ KRADNU ! Aky je rozdiel ked niekto okradne 80 rocnu babku a niekto si ukradne z policky lieky ? Ziaden.
Problem je v tom ze ziadna vlada do teraz nekontroluje lekarov.
Preco zivnostnik ma skoro stale danovu kontrolu kde pri kontrole zistuju kazdu polozku a taky lekarnik bez problemov si zoberie jednu krabicku liekov domov v hodnete 500 eur a jednoducho nic sa nedeje ?
Tak isto sa na slovensku predava aj krv do zahranicia. Ludia v dobrej veci daruju krv a ona sa preda do zahranicia kde niekto pekne zarobi.
Treba dat lekarom status zivnostnika a robit im kontrolu kazdu chvilu
daniel | 18-12-2015 12:39:53
Pri vzniku Československa v roku 1918 povedal T.G Masaryk : \"Demokraciu by sme už mali. No treba ešte nejakých demokratov \"

No ale ja mám taký dojem,že demokracia u nás totálne zlyhala !
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-12-2015 12:32:33
revolucia | 18-12-2015 12:21:25 | - uz som to spominal, pripomeniem este raz.

Bolo kratko po revolucii a boli sme na niklovackom zajazde v Polsku. V tom case sa tvorila Narodna rada. Ako inak, vecer pri posedeni doslo aj k politickej debate. Ze kolko by mali zarabat poslanci. Nazory rozne - 2 x tolko ako bezny clovek, desiatky tisic korun - musia predsa reprezentovat.

Nemozem zabudnut na to, ako som ja - takmer najmladsi ucastnik zajazdu vyhlasil, ze zarabat by mali rovnako, ako v povolani, z ktoreho do NR prichadzaju. Ale mali by mat zadarmo k dispozicii ekonomickych, pravnych a inych poradcov, dopravu hromadnymi prostriedkami zadarmo a vstup TV, aby mohli prezentovat svoju pracu obcanom.

Vysluzil som si nepochopenie od ostatnych ludi - v dobrom, nie v zlom presadzovali nazor, ze poslenci \"musia mat vyrazne viac, lebo nas musia reprezentovat\".

Ja som za seba debatu ukoncil otazkou - \"ako dlho by ste mysleli na kolegov v starom zamestnani, keby ste zrazu zacali zarabat nasobky svojho platu?\"

Niekedy staci rozmyslat do buducnosti...
revolucia | 18-12-2015 12:21:25
Pan Majko, nepisete zle. Velmi vystizne.
Ale dnes uz nepomoze nic, okrem revolucie - vyhadzat tuto plevel, co nam tu od ´89 vladne a zacat s demokraciou \"odznova\".
Pokial v politike nebudu taki ludia, ktori tam nebudu preto, aby zarobili, ale aby spravili nieco pre ludi, tak poriadok a spravodlivost nebude.
Je potrebne upravit platy politikov tak, aby z toho nemali zarobkovu cinnost a potom sa ukaze, kto je tu pre lud a kto pre seba!
...nehovoriac o platoch E-poslanov.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign