Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Stalo sa a napriek tomu ešte stále žijeme... 8.

Miloš MajkoDátum17. 11. 2016 07:22:31TémaTak to vidím ja...
200

Ako tak  sme prežili (aspoň väčšina z nás)  pomerne rušnú jeseň, počas ktorej sa stalo (aj keď kompetentní hovoria že nie) veľa dôležitých udalostí. Dôležitých pre nás všetkých a pre budúcnosť našich detí.

- protesty tisícok oprávnene nas*atých ľudí pred komplexom  BONAPARTE síce prežili leto, no do zimy nyvydržali. Veď uznajte, kedy Slováci vydržali brániť svoje práva dlhšie ako jednu sezónu? Áno, rozmýšlate správne! S miernou náturou našinca počítajú nieln tí, ktorí sú aktuálne pri moci v krajine, ale   aj treťo a štvrťoradí prízemní jedinci s mandátom niekedy polovice kapacity obecného kina si hrdo privatizujúci nielen pravdu v obci, ale niektorí dokonca aj právo ako také.

- konečne sme  išli   naEXpediciu do oblasti východnej Ukrajiny - áno, priamo na Donbas. Štyri cesty vlakom, štyri noci v útulnej pojazdnej "izbičke" spolu s 53 spolucestujúcimi a zase sme múdrejší, rozhľadenejší a  vieme, že je tu miesto na Zemi, ktoré sa oplatí vidieť znovu.

- ďalšie predražené CT-čka. Ďalšie špinavosti z obchodovania Bašternáka so šéfom silového rezortu a nielen s ním. Jednoducho ďalšia kopa neskutočného svinstva ne vonku a - premier sa tvári, akože sa nič nedeje. SMER posilňuje PR tím o ďalšie posily a začína sa propagandistická kampaň pre "jednoduché duše" stále veriace, že záchrana je v udržaných cenách energií vtedy, keď na svetových trhoch klesajú a vo vlakoch akože "zadarmo". Nuž čo, sme jednoduchý štát s jednoduchými ľuďmi, tak do chápania "zložitých" vecí musíme jednoducho dospieť...

- poznáme mená ocenených občanov mestom Sereď. Tento rok poslanci MsZ primátorovu mamičku vynechajú. Snáď zase nabudúce...

- aktivista  Ivan Katrinec na dvoch tlačovkách novinárom prezentuje nové fakty zistené o havárii vojenského lietadla v Hejciach, pri ktorej zahynulo 42 vojakov. Škoda, že až po viac ako 10 rokoch od tejto tragickej udalosti, teda v čase, kedy širokú verejnosť táto téma zaujíma iba okrajovo. Nič to však nemení na skutočnosti, že je prípadné zakrývanie pravdy treba vyšetriť a  manipulovanie s vyšetrovaním a dôkazmi riadne potrestať. Ak nie pre spravodlivosť, tak aspoň z úcty k chudákom mŕtvym vojakom a pozostalým.

- starosta obce Šintava Holička písomne Okresnému úradu vydaním úradnej listiny oznamuje, že ON je na úrovni Prezidenta SR, lebo si vysoko nad rámec zákona sám sebe pridelil priestupkovú a trestnoprávnu imunitu. Blázninec v Šintave teda pokračuje a trvať bude dovtedy, pokým arogantnému starostovi nedá po pažravých paprčiach buď štát, alebo občania.

- v obci Brunovce sú po druhý raz na volebné obdobie sfalšované voľby. Vedia o tom poslanci NR SR, prokurátori, úradníci, polícia aj prezident. Napriek tomu nad občanmi znovu vyhráva arogantná starostka  Masárová, ktorá následne na zastupiteľstve nevie spočítať ani poslancov. Pozor! Nejedná sa o žiadnu vysokú matematiku, môže ich byť od 5 do 7. Neuveríte, starostka sa v počítaní NEtrafila! Ale zato občana z úradu na ulicu vyhodit vie...

- perlička nad perličky: pre súčasných  poslanov  NR SR sú kupované  hlasy od Rómov za krabičku cigariet a orgány činné v trestnom konaní neobvinia tých, ktorí korumpujú a následne roky parazitujú v najvyššom zákonodarnom zbore krajiny, ale Rómov za krabičku cigariet. Ale aspoň vieme, akú hodnotu má poslanecký mandát a do akej miery je na Slovensku možné znásilniť právo.

- orgány činné v trestnom konaní možno po dlhodobom odmietaní riadne  vyšetrovať kauzy týkajúce sa bežných občanov, možno konečne budú premenované v súlade s pravdou na orgány NEčinné. Radšej však prijmem výmenu vo vedení  rezortu a konečne zmenu priorít, pretože tými súčasnými sú asi len dobré štatistické údaje. Aspoň tak výsledky práce polície za posledné roky hlavne na základe skúseností hodnotia všetci moji známi.

Stalo sa toho ešte veľa. O tom nabudúce. Dnes si užime slávnostný  17. november!


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 21-11-2016 10:56:39
anonym | 21-11-2016 10:08:33 | - v sobotu na cyklofestivale sa ma len tak \"mimo recou\" spytal znamy, preco tolerujem anonymnu diskusiu a utoky na mna.

Aj preto, lebo mi sluzi ako nedostizna inspiracia a motivacia.

Ako tento prispevok. Preto - ako je to s tymi nezakomplexovanymi a docenenymi? Odpovede si teda vypytam. ;-)
anonym | 21-11-2016 10:08:33
Pán Podmanický,
máte pravdu , ale sa vám čudujem ,že sa s majkom hádate, nemá to význam, sú to iba jeho noviny a on rozhoduje koho príspevok nechá a koho vymaže.Médiá majú moc , to nepopieram . Väčšina ľudí už chápe že v debatách s ľuďmi typu mato vič , majko vič sa nedostanú nikam. Je to strata času. Čim skôr to pochopíte, tým viac času vám zostane na zmysluplné veci. Karma dobehne každého . A najhoršie sú na tom malí zakomplexovaní jedinci ktorí sú presvedčení o vlastnej výnimočnosti.Ponosy, vzdychy , neprajnosť a presviedčanie o vlasnej nedocenenosti sú im vlastné.Nech vás pán Podmanický takéto indivíduá obchádzajú na sto kilometrov.
pozorovateľ | 20-11-2016 15:59:26
„I lož je pravda, ak rozkazuje mocnejší.“
– Publilius Syrus

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-11-2016 01:55:51
Ján Podmanický | 19-11-2016 23:39:17 | - precitajte si historiu pod clankom a zistite co mi vadi.

A chapem, ze to nie ste Vy. Vy vlastne ani SOL necitate a nediskutujete. ;-) Nic si z toho nerobte, nie ste sam...
Ján Podmanický | 19-11-2016 23:39:17
Pán Majko pekne píšete len dlho, a stále o tom istom - o ničom. Nedokážete ani reagovať, a zvalíte to na to, že vás tu niekto kritizuje a nepriamo ma obviníte, že sa nebodaj obohacujem na občanoch a ich špinavej vode. Dobrá komédia.
Pritom sa ani nedržíte témy článku (so špinavou vodou ste začal vy) - ak by to spravil niekto iný, hned ho blokujete, skrývate komentáre atď, však to ľudia poznajú.
A čo sa týka primátorovej mamy, niekto tu napísal, prečo bola ocenená a jedinému komu to v celej Seredi vadí, ste vy. Spochybňujete týmto jej zásluhy? Nie, nepoznám ju osobne, nie nepracujem ani na vodárňach ani na meste ani v jednote ani na cintoríne a dokonca nepracujem ani v Seredi. Tak si tie konšpirácie nechajte pre seba alebo niekoho kto verí na chemtrails a číta Zem a vek.
A nezabudnite napísať ako strašne klamem a kritizujem vás, píšem len fakty, tak ako vy.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-11-2016 09:52:45
anonym | 19-11-2016 08:36:35 | - zaujimava otazka, na sobotnajsie rano priam filozoficka.

Ano, vidim sam seba (nezvykneme stat na zrkadlo v poradovniku).

Zaroven ale virtualne vidim troch či štyroch dalsich ludi ochotnych podpisat sa pod svoj nazor verejne a schopnych upozornit na slusne povedane anomalie, ktorych sa za peniaze obcanov dopusta nielen v nasom meste zopar jedincov bez chrbtovej kosti.

No a vidim virtualne aj ludi ako ste Vy - 27 rokov po revolucii postihnutych a neschopnych pod svoj nazor napisat nic viac ako - anonym.

Aj to svedci o pokrytectve a stalej ochote pomerne vysokeho percenta ludi klientelizmus a korupciu tolerovat.

Vidite, aj cez zrkadlo sa dopracujem k tomu istemu.

Nie vzdy to totiz je o koryte. Este stale / alebo uz to je aj o realnom vnimani sveta a nasledkov plynucich z ignoracie faktov.
anonym | 19-11-2016 09:02:16
Pán Majko viete čo znamená \"predposledná najhoršia\"? Ak je Slovensko druhá najskorumpovanejšia krajina v celej Európe, tak je druhá najhoršia a nie predposledná. Predposledná najhoršia by bola druhá najlepšia.
anonym | 19-11-2016 08:36:35
Pán majko,keď sa pozriete do zrkadla čo vidíte, poproste niekoho blízkeho nech vám pomôže.
Vidíte aj niekoho a niečo iné okrem seba samého?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 19-11-2016 03:35:39
seredan | 18-11-2016 21:49:47 | - takze podla Vami uznavanej teorie v buducnosti ked budu poslanci MsZ schvalovat nejaku vyhodnu zmluvu, dotaciu alebo benefit blizkemu pribuznemu svojho kolegu, primatora, rodine prednostu a pod., bude fajn, aby o tom nevedeli.

Nebudu sa tak aspon musiet zaoberat pripadnymi vycitkami svedomia, ze?

A na nejaky ten mozny konflikt zaujmov (o moznom klientelizme ani nehovorim) sa u nas v Seredi treba proste vys*at...

Problemale je v tom, ze niektoi poslanci keby vedeli o kom v skutocnosti je rec (zrovnali by si napr. dotacie) - mozno by hlasovali inak. A mozno nie, neviem. V jednom som si ale isty - ak sa jedna o blizkeho pribuzneho predstavitelovi samospravy a z verejnych zdrojov dotovanu osobu alebo projekt, mali by byt sucastou materialov aj tieto informacie. Bolo by to minimalne korektne.

A to sa ludia cuduju, ako je mozne, ze Slovensko je v korupcii vyhodnotene ako predposledna NAJHORSIA krajina na svete...
seredan | 18-11-2016 21:49:47
Je dobre, ze poslanci nevedeli ze minuly rok ocenili primatorovu mamicku. Aspon ju ocenili pravom za jej zasluhy a nie protekcne zato, ze je to niekoho mama.

P. Majko vasa poznamka na tuto temu v clanku bola od veci a ako vidiet aj tych par ludi co tu diskutuje tuto poznamku oznacili za nemiestnu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-11-2016 20:08:43
Myslim ze 15 prispevkov proti mediu a mne. Ani jeden spochybnujuci fakt, ze poslanci ocenili primatorovu mamicku s tym, ze nie vsetci vedeli, komu ocenenie schvaluju.

Hodnotim to ako mimoriadny uspech jedinej vety s informaciou, ktorej hodnotu odobrilo prave tych 15 diskusnych prispevkov.

Naozaj ma zmysel uverejnovat iba a iba fakty...

- - -

Predpokladam, ze uz ste prisli na to, ze preco neblokujem diskusiu pod clankami. Ludia proste musia vediet, co sa deje za ich chrbatom. A mne je tento druh atakov po tom, co som zazil uplne, ale uplne ukradnuty.
brano | 18-11-2016 19:38:59
Ďakujem za upozornenie. Mojím komentom som chcel podporiť Petra v jeho slušnej komunikácii.
Podľa mňa by v tejto sekcii mali byť skoro všetky články.
Občan | 18-11-2016 19:16:33
brano | 18-11-2016 17:09:15
Tento článok je v kategórii Takto to vidím ja a autor je Seredčan...
brano | 18-11-2016 17:09:15
Peter, výborne! Plne s Vami súhlasím, takmer vo všetkých témach. Len čakám kedy s týmto vysoko \"objektívnym\" médiom stratíte trpezlivosť.
Ako som tu už spomínal a nie som jediný, ako som čítal, kto si myslí, že články pána Majka s výnimkou menu penziónu Mlyn a program kina sú vhodné osobného blogu a nie stránky s názvom mesta. Držím vám palce!
seredan | 18-11-2016 17:08:50
Sa cudujem ze este niekto veri roznym rebrickom a prieskumom. Vsetko je to bud na objednavku alebo ucelove manipulovanie s verejnou mienkou.
A najlepsie su tie mimovladne kde naposledy podla nich vacsina ludi na svk si zelalo vitazstvo Clintonovej.(rozpravky a bajky)

Media to je ako reklama na danu sluzbu alebo výrobok.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-11-2016 16:04:40
Peter | 18-11-2016 10:27:42 |- skuste s tych asi 200 prispevkov aspon v jednom vyhodnotit uvedene fakty a nespochybnovat autora, ktopry ich uviedol.

Namiesto toho sa vyjadrite k samotnej veci - ta je totiz podstatna.

Nedavno vysiel material, v ktorom bolo Slovensko v korupcii vyhodnotene ako 2 predposledne na svete. Co si myslite, preco? Lebo sa niekto osobne nepacil niekolkym tisicom hodnotitelov? Niekto snad nebol sympaticky, alebo si Slovensko pomylili so Somalskom?

Nie! Je to preto, lebo u nas ludia ako Vy KORUPCIU, pokutne riesenia vo veciach verejnych, nolovu transparentnost a ostatne spinavosti nielen toleruju, ale dokonca aj verejne schvaluju.

Peter, demokracia je uzasna vec. No len v momente, kedy funguju kontrolne mechanizmy voci zneuzivaniu moci a korupcnym aktivitam volenych zastupcov. Kontrolnymi mechanizmami su:
- obcania
- media
- a napr. v samosprave hlavny kontrolor

Peter, este aj v Sintave hlavna kontrolorka odhalila preslapy kompetentnych osob (zodpovedny starosta - statutar). Odhalila a SOL zverejnilo nie preto, ze by bol niekto niekomu nesympaticky, ale preto, lebo to co odhalila je NEZAKONNE.

Ak neodstranime v samospravach taketo konania, korupcia nas uplne zozerie a naprava bude trvat desatrocia, alebo bude potrebne vysoke percento populacie zatvorit za mreze.

Podstatne je uvedomit si, ze ti, ktori na nezakonnosti upozornujeme (nielen ja) mame aj ine moznosti. Moizeme do rozbehnuteho vlaku nastupit a viest sa v nom. Nasimi spolucestujucimi bude kopa ludi ktori nevedia za co dvihaju ruky, nechcu poznat / nedokazu pochopit nasledky svojho konania a samozrejme KORUPCIA, KLIENTELIZMUS a nespravodlivosti voci uplne beznym ludom.

Peter, toto cele tu na SOL je skola. Jedna vazna skola demokracie a ubezpecujem Vas, ze ja osobne tu neodpovedam napr. aj Vam preto, lebo by som snad veril v zazrak a pochopenie, ale pre ostatne tisice citatelov, ktori sa tymto vzdelavaju a postupne dostavaju rozum.

Sirenie informacii je to najpodstatnejsie a najucelnejsie, co je mozne pre demokraciu urobit. Ludia nie su hlupi, len musia mat dostatok informacii a oni uz urobia, co je treba.

Je to cesta dlha a niekedy bolestiva, no je jedina. Krvavu revoluciu ja neuznavam a tvrdim, ze vycsina mozno neskor, no nakoniec urcite rozhodne.
Peter | 18-11-2016 10:27:42
Ocenená osoba je myslím v poriadku a netreba sa tu nad tým pozastavovať. Za tie roky si to podľa mňa zaslúžila.
Daná poznámka bola minimálne nevhodná, podpichovačná, egoistická a mnohovypovedajúca čo všetko môže ležať určitému človeku v žalúdku :D

Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-11-2016 09:48:35
Uy sa vyskytol aj anonymny diskutujuci ktory priznal neopravnenu kritiku voci podpisanemu autorovi clanku. Asi dvaja ci traja za asi pomaly 9 rokov z desiatok tisic...

Co sa tyka poznamky, co si ja mozem odpustit - nazor je fajn, ale ziadam Vas, aby ste si odpustili Vy hodnotenie mojho nazoru. Diskutovat mozeme okolo temy a pripadne temy suvisiacej - v rubrike TAK TO VIDIM JA pisem svoj pohlad na vec a to som robil doteraz a budem to robit dalej. Ovela presnejsie, trefnejsie a po ziskani dalsich a dalsich podkladov OPRAVNENE ostrejsie a podrobnejsie. Ze podklady nema k dispozicii obcan, nie je moja vec a uz vobec nie moja chyba.
Ale ze nie vsetci poslanci vedeli o tom, koho ocenuju, je neprijatelne. Tema je to vsak samostatna v subehu s inymi tykajucimi sa cerpania verejnych financnych zdrojov. Nateraz som povazoval urobit test citlivosti na temu jednou vetou - vysledok poznam.
Co sa tyka problematiky cistoty vody - mam informacie, ze pokrok v dokazovani je znacny - viac ako rok prace teda nebol zbytocny. V priprave ma byt stretnutie s poskodenymi obcanmi - dalsie stretnutie s advokatskou kancelariou bolo nedavno.

Co sa tyka toho, co mozem, mam ci mal by som - ja sa na vec stale pozeram co nemusim a nemusel by som. To mi zatial vychadza pre pochopenie toho co robim priaznivejsie. ;-)

Demaskovanie sucasneho stavu v samosprave, sposobu fungovania tokov penazi, dotacii a prepojeni jednotlivcov a skopin je najdolezitejsim momentom - je to ako stanovenie diagnozy u choreho cloveka. Ak nepozname chorobu, nevieme liecit. Pre samospravu je to obdobne.

Na zaver: diskusiu ja dnes vnimam ako dolezity tester na jednej strane vnimavosti a na strane druhej odolnosti obcanov na temy, ktore ma zmysel riesit. Apatia ludi je totiz tak obrovska, ze riesit uplne vsetko nie je mozne. No su zvrhlosti, ktore neriesit nemozno...
anketa | 18-11-2016 05:00:48
Nájdite fakty v nasledujúcej vete: \"Snáď zase nabudúce...\".
shelley | 18-11-2016 01:31:02
Pán Majko, tú poznámku o ocenenej primátorovej mamičke ste si mohli odpustiť. Ona bola na túto cenu navrhnutá občanmi mesta - kolegami z OZ Krásna hudba za dlhoročnú činnosť v organizovaní hudobných kultúrnych akcií a určite si ju zaslúži.
pozorovateľ | 17-11-2016 17:34:54
anonym | 17-11-2016 16:29:02 veľmi dobrá otázka. Sám som zvedavý či Vám p. Majko odpovie. Diskusiu na túto tému totiž zvrtol on (a dokonca sa pýta občana, ktorý s tým nemá nič spoločné)
anonym | 17-11-2016 16:29:02
Preco sa debata o ocenenych obcanoch zvrtla na spinavu vodu?
Ján Podmanický | 17-11-2016 16:15:42
Dobre, keď sa chcete baviť, tak sa teda poďme baviť. Lebo ja sa bavím neskutočne.
O špinavej vode v meste samozrejme viem, áno je to nešťastné, dokonca to zasiahlo aj mňa, a to istý čas už v meste nežijem. Každá minca má dve strany, ja sa do problematiky nerozumiem a preto sa nebudem vyjadrovať, kedže sa vyjadrujem len k tomu čomu rozumiem.
Môžem vás ubezpečiť, že s dodávateľom vody nemám abbsolútne nič spoločné, dokonca neviem ani kto tú vodu dodáva. Asi zlyhali vaše sledovacie metódy, keď si myslíte, že ja mám niečo spoločné s tým svinstvom (vaše slová) čo vám tečie z kohútikov.
gulak | 17-11-2016 15:43:21
17..november,obycasjna fraska spachana dohodou medzi komunistami a disidentami o rozdeleni moci..
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-11-2016 15:08:49
Ján Podmanický | 17-11-2016 13:36:27 | - pan Podmanicky, so svojimi pocitmi sa musite vysporiadat Vy sam.

A ano, slusny clovek odpovie na otazky. Co teda ta spinava voda a bezdovodne obohacovanie sa dodavatela na nej? Odpovedzte obcanom, ktori mukluju aby mali z coho platit za svinstvo ktore dodavate - preco je tomu tak?
anonym | 17-11-2016 14:50:44
\"- poznáme mená ocenených občanov mestom Sereď. Tento rok poslanci MsZ primátorovu mamičku vynechajú. Snáď zase nabudúce...\".

Toto je len zverejnenie faktov, nič viac?
Ján Podmanický | 17-11-2016 13:36:27
Áno presne tak, z komentárov v tomto médiu mám neuveritelný profit. Dokonca taký, že som kľudne dať výpoveď v práci a budúci týždeň sa sťahujem na Floridu. Tie vaše konšpirácie a neustála potreba si myslieť, zme vám každý chce ublížiť, to nie je cesta.
Považujem našu debatu za skončenú, s vami sa vecne baviť nedá, keď nedokážete odpovedať na jednoduché otázky. Jasné, zme nemusíte, nie ste verejne činná osoba, ale slušný človek by odpovedať mal. Dovidenia.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-11-2016 11:35:06
Ján Podmanický | 17-11-2016 11:29:09 | - ale ano, mate. Len povazujem za skodu, ze ste sa nikdy pod menom nevyjadrili napr. k tomu svinstvu, ktore nam za stale vacsie peniaze pravidelne tecie z vodovodnych kohutikov.

Alebo zvazujete, vyjadrenie nazoru k akej teme Vam prinesie vacsi profit?
Ján Podmanický | 17-11-2016 11:29:09
Pán Majko máte snáď pocit, že vám beriem váš názor? Mňa už ani neprekvapujú vaše ironické a scestné poznámky a urážanie diskutujúcich, len si myslím, že také veci patria na osobný blog a nie do \"média\". Mám snáď právo na svoj názor nie?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-11-2016 10:46:04
seredan | 17-11-2016 10:38:32 | - doba nam nastastie umoznila mat rozne nazory, vyznavat rozdielne hodnoty - a zatial za to nebyt trestany.

Osobne som hrdy na to, ze si mozem aj 27 rokov po Neznej revolucii dovolit dat priestor aj panovi Podmanickemu, aj seredanovi a stovkam dalsich napisat ich nazor.
Nami voleni zastupcovia z nasich spolocnych penazi tuto moznost doteraz obcanom neposkytli.



seredan | 17-11-2016 10:38:32
A co tak ze politik napadol obcana na iny nazor ? Nova doba nova doba strana SAS bije obcanov pokial nezdielaju ich nazor.

Bonaparte nevzdali ludia len casom pochopili kto im tam z podia hadze seno.

A pan Majko ako inak stale uraza ludi ktori nevzdielaju jeho nazor alebo sa nestotoznuju s politikou Matovica.
Dnes vam zelam pekny den v BA a pekne fotky pana Budaja aj s Budajkou tak ako to len on sam vie predat obecenstvu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-11-2016 10:33:44
Ján Podmanický | 17-11-2016 10:24:32 | - pouzil som vylucne fakty. Chcete to snad spochybnit? Mam pravo na nazor?
Ján Podmanický | 17-11-2016 10:24:32
Komentár k oceneným občanom bol naozaj primitívny a prízemný.
Leží vám, pán Majko, v žalúdku, že vašu \"prácu\" nikto neocenil? Vyzerá to tak.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign