Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Stalo sa a napriek tomu ešte stále žijeme... 4.

Miloš MajkoDátum05. 01. 2016 12:21:12TémaTak to vidím ja...
200

... a prežili sme aj Nový rok. Tony petárd a delobuchov - zvieratá máme opäť o niečo vystrašenejšie z nekonečnej lásky človeka (k nezmyselným buchotom) a naši sociálne odkázaní spoluobčania sú takpovediac ľahší o ďalšie tisíce Eur vypustené tentokrát vyslovene do vzduchu. (vychádzam z osobnej skúsenosti z dvoch týždňov pred koncom roka a prvých troch dní toho nového)

Nedali si a nedali povedať tí, ktorí zase prišli o prsty na rukách, prípadne o ne pripravili svoje dieťa... A že je človek inteligentný tvor.  ;-)

- extrémne vychádzky v extrémnom vysokohorskom prostredí za extrémneho počasia sa evidentne stali zábavkou ľudí pri peniazoch mysliacich si, že výstroj za tisíce Eur  ich bezpečne prevedie cez každé nebezpečenstvo a  zabezpečí  im prežitie aj v tých najhorších podmienkach. Takmer desiatka z nich prišla na to, že tie skutočné hory so skutočnými nástrahami  predsa len zostanú pre človeka - aspoň zatiaľ stále nie vychádzkovým miestom, ale priestorom pre extrémne náročné športy.

- "Kollár predáva domy v Amerike!" - bombastické titulky v médiách s podtitulom - "potrebuje peniaze na kampaň?" Ľudia fakt nemajú iné záujmy, ako skúmať, na čom úplne normálne zarába podnikateľ v USA? Vlastne, keby toľko času nevenovali súkromným podnikateľkým aktivitám  Borisa Kollára, venovať by ich mohli niektorej z už zabudnutých káuz, kde aktivity "tiež podnikateľov" pripravili občanov Slovenska o milióny Eur.

Rozmýšľam, či sú ľudia fakt tak sprostí, že nevedia rozlíšiť podnikanie za svoje a z vlastného rozumu od podnikania s verejnými peniazmi a iba pre blbosť a nechopnosť nás všetkých donútiť príslušné orgány konať a namiesto na dovolenky ich poslať do basy...

- verejný dlh štátu sa znížil o viac ako miliardu Eur - nechal sa počuť minister financií. Zabudol však ľuďom povedať, koho zásluhou. Teda, pravdivo, lebo klamať vie každé malé decko... 

Daňové zaťaženie počas súčasnej vlády uvalené na ľudí, bolo totiž zvýšené zhruba o 4 miliardy Eur ročne! Jasné, nájdu sa aj ľudia ekonomiky úplne neznalí a verejnosť sa pokúsia zaujať názorm, že bolo kde brať.  Áno, ešte chvíľu bude kde brať a následne nastane  všeobecné DOSŤ! A ľudia si povedia, že celý život muklovať na iného nenažratú papuľu nemusia a zariadia sa inak. Napríklad tak, že svoje podnikateľské aktivity prenesú do štátov, v ktorých odporné pravicové vlády chápu, že vyššie daňové zaťaženie ekonomiku nikdy nerozhýbe, akurát zlikviduje strednú podnikateľskú vrstvu a tým z dlhodobého hladiska položí ekonomiku štátu na lopatky.

A ešte malá poznámka - každé Euro zaplatené vy zvýšených daniach štátu znamená jeho absenciu v obehu medzi podnikateľmi a následne ľuďmi. Stredná vrstva podnikateľov a bežní občania svoje peniaze minú doma, v okresnom, krajskom či hlavnom meste republiky. Peniaze teda dajú do obehu a sústavne podporujú ekonomiku. Tí naj zbohatlíci, ktorí majú možnosť upievať si systematicky milióny až miliardy práve zo zvýšených daní, peniaze prenesú do daňových rajov, investujú ich do vlastných nehnuteľností a zabezpečenia 5 pokolení do budúcnosti. Peniaze teda nevrátia späť do našej ekonomiky a podnikateľov i nás občanov tak ožobráčia po druhý, tretí...  - raz.

Ale to priemerný Slovák rozmýšľajúci v intenciách mesačného platu a výšky účtu za mobilný telefón pochopí asi ťažko...

No nič, prežili sme všeličo, prežijeme snáď aj ďalšie štryri roky...  ;-)


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Anonym | 07-01-2016 17:11:09
Mne sa pacia slovne spojenia typu \"uz sa pripravuju materialy\", \"o tom bude samostatny clanok\" a podobne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-01-2016 09:38:17
anonym | 07-01-2016 08:59:06 | - je mi uplne jedno, co Vy chcete/potrebujete vidiet v mojom clanku. Viem, co v nom vidim a co nim sledujem ja a to je pre mna podstatne. Ostatne neriesim - uz bolo a aj bude horsie.
anonym | 07-01-2016 08:59:06
Z Vašho príspevku ide toľko presviedčaní,že Vám o nič nejde ale im o všetko,Vy máte iné priority ako SOL a ako Vás trestné oznámenia utvrdzujú o správnosti Vašej cesty a iné kuriozity.
Pán Majko, Vy tomu čo píšete veríte ? To nemáte vo svojom okolí nikoho komu leží na srdci Vaše zdravie a kto by Vám dokázal povedať pravdu ?Kde a v akom kolektíve ste študoval a pracoval, pretože podľa Vašich reakcií vo veľa článkoch nie Ste schopný prijať názor iného človeka, ktorý je iný.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 07-01-2016 01:08:36
Obcan | 06-01-2016 23:50:54 | - Vami spominana uderka kona zial pomerne sofistikovane a jej ludia systematicky napadaju nielen mna (co mi v podstate nevadi, pocitam s tym a keby mi to fakt vadilo, tak by som to zatrhol), ale prave aj prispevky s volnocasovymi aktivitami. Oni totiz nechcu medium, ktore nevedia ovladat a tak im ide o minimalne znechutenie a najlepsie diskreditaciu kazdeho, kto je vobec ochotny nazor verejne napisat. Priklady uvadzat myslim si ze nemusim.

Ako som vsak uz napisal, nespal som ani ja a systematicky pocas niekolkych mesiaocv som ziskal mnozstvo podkladov, z ktorych som prekvapeny aj ja sam.

\"Vysluzil\" som si dve trestne oznamenia, co ma znovu utvrdilo v tom, ze idem spravnou cestou.

Mam jednu neskutocnu vyhodu na ktorej staviam uplne celu strategiu - mne nejde o nic, im o vsetko. Aj ked to malokto chape, je to tak a to je v podstate kluc k uspechu. Ja mozem totiz skoncit aj prave teraz. Nic nestratim, jedine by som ziskal kopu volneho casu. ;-)

Uz su v priprave materialy, ktore nepochybne otvoria oci dalsim ludom dnes este mozno sa tak velmi nezaujimajucim o veci verejne.

Den ma aj pre mna len 24 hodin a SOL a mesto nie je prioritou.
Obcan | 06-01-2016 23:50:54
Dakujem za odpoved.
To ze by si niekto prisvojoval iny nick by ma nenapadlo teda...
Pripadne to moze byt skor tak,ze viac ludi si da vseobecny,trebars ako moj,ktory sa vzdy zobrazi automaticky a sa mi aj celkom paci :-)
Je jasne ze ak pise viac ludi pod rovnakym menom tak moze byt v tom zmatok,ale osobne mi to nevadi,lebo nikoho neurazam a kto si co mysli mi je jedno a je skor zabavne,ved je to aj tak anonymne.
A ked reagujem,reagujem na prispevok,nie na toho cloveka.
Potom je tu minimalne jeden nick ktory patri k tzv. uderke so snahou obhajit aj neobhajitelne-myslim ze Vy iste podla stylu pisania viete ze sa jedna o tu istu osobu,tak tam je to skor trapne tak vystupovat a schovavat sa ako maly chlapec,ved aj jemu musi byt jasne ze viete o koho ide-aj ked seriozne to ako novinar nevyzradite :-)
Ale ked bude u samosprav povolene prispievat vzdy anonymne,co je fajn-ako sa zabrani kradnutiu nickov tam ?
Lebo volnocasove aktivity podla mna nemaju tolko,nazvyme to,sprostych komentarov ako tie zo samosprav,kde su diskutujuci niekedy dost na hrane-a tiez niekedy s rovnakymi nickami.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-01-2016 22:34:55
Obcan | 06-01-2016 20:30:20 | - diskusiu neblokujem, len postupne trvam na registracii aj anonymnych diskutujucich. V prvom rade nepotrebujem denne prijimat telefonaty, ako si kradnu diskutujuci nicky (to sme uz co za zlodejsky narod, ked este aj internetovy nick je niekto schopny ukradnut) a po druhe - vytukanie hesla je nutne aj pri e-maili ci inej komunikacii, je opravnene v diskusii. Registracia nickom je plne anonymna.

Co sa tyka prave tohto obmedzenia prave v tomto clanku - ak nema diskutujuci pod ciste odborny material napisat nieco zmysluplne, somarinu nech povie kamaratom v krcme.

Ten, kto chce k veci napisat, nepochybne sa prihlasi aspon ako anonym, pripadne zdvihne mobil alebo napise e-mail presne tak, ako desiatky ludi z celej republiky, ktori sa mi na zaklade cestopisov ohlasuju kazdy tyzden.

- - -

Zaroven menim strukturu medii - ked ma toho clovek viac a vie presne co s cim sleduje, tak to je nevyhnutne. ;-)

Nemajte ale obavy, vo vztahu k samosprave anonymne vzdy bude moc obcan komunikovat. Je vseobecne zname, ze ja rad umoznim volicom spytat sa na podstatne veci svojich volenych zastupcov.

To bol totiz dovod vzniku SOL. Ale Lubo Veselicky Vam to vysvetli uplne detailne a rad, ze? ;-)

http://www.seredonline.sk/o-nas/
Obcan | 06-01-2016 20:30:20
Nechcem sa miesat do vymeny nazorov,ale ked uz je to o tom identifikovani,mal by som taku mensiu otazku na p.Majka-rad citam Vase clanky o cestovani a vsimol som si ze v niektorych je (bola)blokovana diskusia kto nebol registrovany,nieco podobne ako zavadza jedna pani redaktorka odtialto (tiez to tak nebyvalo),ale u Vas som to bral tak ze ste nikdy nemal problem s diskusiami (samozrejme slusnymi)-tak preco take obmedzenia,ako napr.teraz pri clanku o ceste na Kaukaz ?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-01-2016 19:18:21
Peter, z coho ma v tejto milej a nie dlhej diskusii este obvinite?
Nie, nerobim si srandu - myslim to smrtelne vazne a Vy viete ze to tak je. ;-)

Takze ani dvaja neviete zodpovedat tak zjavne jednoduchu otazku - ale aj to viem preco - anonym totiz nema v podstate uplne ziadne povinnosti. Presne ako vy dvaja - anonymne tu utocite do identifikovanych ludi, ktori maju neskutocne vela povinnosti a voci anonymom de facto ziadne sance.

Takze takto - anonym ma teda presne take prava, ake ma povinnosti. Ma ich odomna, nie od Vas. A ma ich nie preto, lebo sa mi anonym paci, ale preto, lebo respektujem povodnu myslienku media a preto, lebo je tu zopar ludi, ktorych tymto postojom naramne nasieram. Oni totiz pod menom na SOL vystupit nemozu. Lebo sa boja tych ludi, ktori ich platia a oni im nesluzia, ale ignoruju ich.

To je dovod anonymnej diskusie - mna totiz iny nazor neirituje - opacne, bavi ma sledovat vyvoj v NEmysleni vacsinovej populacie.
A prosim, to nie je z mojej hlavy, to dokazuju vazne sociologicke prieskumy. My tu robime len taky malicky - ten nas, seredsky... ;-)
pozorovateľ | 06-01-2016 19:05:57
Peter pripravte sa na to, že diskutujúci tu budú mať čo nevidieť \"stanovené\" povinnosti
Peter | 06-01-2016 18:59:43
Nechápem.Nechajme to tak.Ja si za svojim budem stáť vždy a Vy si ak zistíte že nemáte pravdu,robíte srandu!
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-01-2016 18:34:11
Peter, tie povinnosti poprosim. Nasledne pokracujeme.
pozorovateľ | 06-01-2016 18:33:58
Opäť raz presviedčate, že pravda je len to čo poviete a napíšete Vy. Znova sa potvrdilo, že nemá význam s Vami
normálne diskutovať. Takže dovi a dopo.
Peter | 06-01-2016 18:30:26
To slovko meno som počul milionkrát a verte nejednalo sa o demokratickú identifikáciu.Načo je niekomu silou mocou meno?Mňa nezaujíma kto sa ako volá ale názory ľudí a nech si hovoria ako chcú.Ak neubližujem niekomu tak nemám potrebu ochrany od niekoho!Pán Majko kliknite si na kontakty SOL,aké výstižné že?Tak ja budem oddnes Sandra.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-01-2016 18:27:44
pozorovateľ | 06-01-2016 18:22:55 | - nie,m to som nenapisal ja, ale Vy.

Ja som to zdovodnil uplne presne nizsie.

Z mojej strany ziskate dalsiu odpoved na Vasu otazku a teda \"narok\" na moj osobny cas v momente, ked odpoviete Vy na tu moju. Zopakujem - ake povinnosti ma v mediu anonymny diskutujuci?
Dakujem.
pozorovateľ | 06-01-2016 18:22:55
Podľa tohto Vášho zdôvodnenia anonymný diskutér (mimochodom diskutovať mohli všetci - teda aj anonymní)nemá vo Vašej diskusii práva a teda môže byť Vami urážaný
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-01-2016 18:15:22
pozorovateľ | 06-01-2016 18:09:20 | - plne suhlasim, anonymny diskutujuci je tiez clovek.

V diskusii sa vsak tento clovek dobrovolne vzdal prav, ktore si ja ako plne identifikovatelny dokazem zabezpecit.

Kazdy diskutujuci clovek sa moze dobrovolne identifikovat a ziskat tak identicke prava, ako kazdy druhy plne identifikovany TIEZ CLOVEK v mediu.

A bude aj odpoved, aka ma teda ten anonym povinnosti? Vdaka.
pozorovateľ | 06-01-2016 18:09:20
aj anonymný diskutér je len človek, a chuj je určite urážka
stačilo by uznať, že som \"niekoho\" urazil.
Toho sa tu ale asi nedočkáme.
A to nebol pokus, ale ako Vy s obľubou požívate \"fakt\"
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-01-2016 18:06:45
Čitateľ | 06-01-2016 17:56:35 | - ano, presne tak.
Ak nie je meno, nie je urazeny. Alebo sa nam tu urazaju anonymovia?
To si snad demokraciu niekto vysvetluje tak, ze anonym je fyzicka osoba s pravami a povinnostami?

Hovoris ano? Tak prosim menuj tie povinnosti, kedze prava pozname - osobne som ich pridelil anonymnym diskutujucim tu na SOL.

Nuz, je to teda uplne jasne - pre zjednodusenie chapania aj diskutujuceho Petra - moze ma zalovat anonym, spom plne pripraveny znasat pravne nasledky.

- - -

No, ale znovu k veci - Peter - bude uz odpoved na niektoru z otazok? ;-)

Inak, fajn zabavka na dnesny volny den...
Čitateľ | 06-01-2016 17:56:35
pozorovateľ | 06-01-2016 17:39:51 - zabudol si napísať meno koho urazil. ;-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-01-2016 17:55:37
pozorovateľ | 06-01-2016 17:39:51 | - vdaka za prijemny pokus. Co zistil si, kopu ho do zadku?

Takze prosim meno toho, koho som to urazil. ;-) Ja sa mu chcem osobne ospravedlnit. ;-)))
pozorovateľ | 06-01-2016 17:39:51
Napríklad tu: Miloš Majko | 29-12-2015 08:33:57
- Ty jeden chuj, Teba na tom urade kopu do zadku alebo so Zlatymi strankami chnapu hned rano po sprostej gebuli?
pre Majka | 06-01-2016 17:03:37
Ani sa už nečudujem po tejto diskusii, že Slovensko je zasa bezprávna kolónia.Pred tým Ruská, teraz zasa západu, a vládne tu zasa kapitalistická finančná mafia. Veď ak je tu väčšina ľudí s takými názormi ako diskutujúci Peter, iné sa ani dosiahnuť nedá, stále nás musí niekto držať pod krkom.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-01-2016 16:57:10
Peter | 06-01-2016 16:01:11 | - nic z inych medii nepreberam, dokonca ani z TA.
V niektorych pripadoch sa na ine media odvolavam- kedze nieco publikovali, je to prirodzene.

A odpoved na moje otazky ziadna? Chcem aby ste ma kritizovali - davam Vam sancu, ba dokonca Vas vyzyvam - takze znova:

Citujte prosim jediny prispevok pod clankom, kde by som niekomu vnucoval svoj nazor.

Zaroven prosim uviest meno, koho som kedy v diskusii urazil.
Dakujem.
Peter | 06-01-2016 16:01:11
Bože ochraňuj aby som závidel Vaše cestovanie,to teda nie!Neprekrúcajte ,ja som napísal,že cestujete po svete a kritizujete Slovensko,ktorým asi pohrdate ak Vám je cesta po Slovensku málo alebo proti srsti!A samozrejme preberáte len z iných médií tak je to korektné?No nič píšte čo chcete a čo uznáte za vhodné,tu je živý príklad ako sú ľudia čo sa dostali najdalej po Arzenky ľahko ovplyvniteľní a zdá sa mi že to využívate na plno!Iba toľko.Možno som precestoval viacej krajín ako vy,teda určite ,len nemám potrebu sa tým chváliť.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-01-2016 14:55:17
Peter | 06-01-2016 13:57:41 |- pisem to, co chcem a tak to zostane. Ak Vy chcete pisat o Slovensku ci comkolvek inom - mate moznost. Ak zavidite cestovanie, cestujte aj Vy. Robte si vlastne uplne co chcete. Ale tam, kde Vam to bude tolerovane.

Aby to bolo kompletne - napisasli ste:
\\\"iní ľudia nemajú právo na svoj názor,ked sa im snažíte vnútiť ten jediný správny a to ten Váš?A ešte k tomu aj urážkami nezriedka?Kde beriete inšpiráciu na zaručene najlepší názor?\\\"

Citujte prosim jediny prispevok pod clankom, kde by som niekomu vnucoval svoj nazor.

Zaroven prosim uviest meno, koho som kedy v diskusii urazil.
Dakujem.
shelley | 06-01-2016 14:08:47
Majko má pravdu - a keď sa Vám to nepáči, tak to nečítajte. Slovo \"slušná polemika\" Vám nič nehovorí?
Peter | 06-01-2016 13:57:41
Ak informujete za svoje,tak to slovíčko nezávislé stráca význam?Alebo znamená iba nezávisle iba finančne.Neinformujete,ale kritizujete a to je rozdiel!Kritizujete pomery na Slovensku,vládu,rôzne inštitúcie ale len na základe prebraných info z iných médií a ako vieme všetky médiá sú tendenčné a pre niekoho pracujú kto ich platí.Chodíte po svete,super aj ja ak sa dá vyrazím niekam von ale len zo zvedavosti na porovnávanie,ale kritizujete Slovensko a žiadnu reportáž zo Slovenska som od Vás nenašiel.Nebolo by dobré vyraziť medzi ľudí na Slovensku od východu na západ a vnímať ich reakcie a názory na dianie na Slovensku a potom o tom písať a po takejto skúsenosti usmerňovať za svoje.Alebo cesty po Slovensku sú nezaujímavé a málo dobrodružné?Ale na zistenie situácie na vlastnej koži sú ideálne.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-01-2016 12:12:29
Peter | 06-01-2016 12:07:49 | - srdecna vdaka za zelanie.

Neusmernujem, nesikanujem, neurazam - akurat informujem, ze usmernuj inych za svoje. ;-)
Peter | 06-01-2016 12:07:49
Moje názory sú moje a žiadne tabu nepoznajú.Nenechám sa usmerňovať do jednej strany ako to niekomu vyhovuje!Ak sa niekto cíti urazený,tak ani z jedného percenta z toho čo ste pourážal Vy a iným štýlom!Nebudem patriť medzi tých čo neustále prikyvujú len preto lebo to vraví admin.Dakujem za slobodné a nezávislé? vyjadrenie názoru ale usmerniť ma na svoj obraz sa nepodarilo ani bývalému režimu!!Veľa šťastia vo Vašej nezávislej novinárskej práce.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-01-2016 11:26:46
Peter pre s.i.n. | 06-01-2016 09:58:15 | - pomaly uplynie 24 hodin od napisania mojho clanku. Umyselne som nezasahoval do diskusie - mely sociologicky prieskum sem tam nezaskodi.

A hla, ako rychlo sa nam tu Peter pasoval do stavu, z ktoreho iba zopar prispevkov nizsie obvinuje mna. Presnejsie tu:
Peter | 05-01-2016 16:04:06 |

Uz dlhsiu dobu sledujem, ako sa niekto postupne a systematicky snazi SOL v diskusii \"ovladnut\" a zneuzit ho na svoju propagandu. Nie, nie... Mozes kupit, nie viest sa. ;-)

Ale teraz k veci.

Peter - skus nam teda napisat, na koho sa tu snazis pasovat Ty.

Mna tu obvinujes z nutenia nejakeho nazoru - clanok je v rubrike \"Tak to vidim ja...\" - priemerne inteligentnemu citatelovi staci, ja pisem svoj nazor.

Zaroven tolerujem aj ten Tvoj, a aj nazor diskutujuceho s.i.n.
Peter, to Ti akoze nestaci cenzura v SN, to akoze si myslis, ze vsetci okolo Teba zeru seno? To ze pol roka tolerujem niektore tahy dufas, ze zajdes dalej? Nemaj obavy - ja len dovtedy, pokym je to v zaujme SOL. ;-)

No a teraz trosku inak - Peter: este jeden Tvoj prispevok, v ktorom sa budes snazit ineho diskutujuceho dirigovat, co a ako moze, ci je moc, dost, alebo malo americky - proste dostanes moznost vyjadrovat sa tam, kde Ti to budu tolerovat.

To mas na nazor! zatial narok aj Ty, aj s.i.n. a kazdy slusny diskutujuci, ktory respektuje nazor ineho. Nie, nemusi s nim suhlasit - ale Peter, nebudes tu robit cenzora, to Ti slubujem. ;-) Takze, Tvoje nedavne vyjadrenia su pre Teba tabu. Jasne, ze? ;-)
Peter pre s.i.n. | 06-01-2016 09:58:15
To si sa akože pasoval za koho!V iných diskusiách si sa pasoval za najmúdrejšieho,najkrajšieho ,najsčítanejšieho a hlavne amerického riťoleza!Z detstva poznám takú rozprávkovú postavičku a volala sa Truhlík!Asi ťa odporučíme za prezidenta,ten tiež miluje všetko čo je americké ako ty ale zabudol že je slovenským prezidentom\"
s.i.n. | 05-01-2016 22:42:17
Pre prvé tri a posledné dva diskusné príspevky pod týmto článkom: čo keby ste napísali niečo (a bolo by užitočné, ak by to neboli len ironické poznámky) k obsahu článku. Teda k veci. Ale asi na to nemáte! Že?
Anonym | 05-01-2016 18:13:22
Uz si zvyknite, ze niekto ma pravo na nazor. Iny ma tiez pravo na nazor, ale ak neladi s nazorom ineho, je jeho nazor vyvrateny, zosmiesneny a podobne.
Peter | 05-01-2016 16:04:06
Pán Majko,iní ľudia nemajú právo na svoj názor,ked sa im snažíte vnútiť ten jediný správny a to ten Váš?A ešte k tomu aj urážkami nezriedka?Kde beriete inšpiráciu na zaručene najlepší názor?v tradičných demokraciách na Balkáne a Ukrajine?
hádky | 05-01-2016 14:48:12
Niekdy, keď čítam tieto komentáre, pripadá mi to ako na politickej scéne, kde čo i najlepší návrh opozície zo zásady odmietnú len preto, že to nenavrhli oni. Ale či to skutočne pravda, alebo len papierovanie, že ako sme na tom tak dobre. Je osobne si to nemyslím. Je to ako z nezamestnanosťou? Keby sa prirátali k počtu nezamestnaným aj tí, čo sú v zahraničí, tí čo sú vo vymyslených funkciach a nezmyselných organizácia, naši spoluobčania a pod. štatistika by vyzerala inak. No aby sa štátna pokladňa naplnila, bolo treba zdaniť napr. úroky z našich peňazí v bankách, platiť za dažďovú vodu, platiť za vykurovanie za miestnosti kde je sú ohrievacie telesá, výťah od plochy bytu a pod. Zatiaľ neplatíme za to, že môžeme žiť. Možno po voľbách príde i na to.
pre Miloš Majko | 05-01-2016 12:40:05 | 05-01-2016 14:21:49
a ked toto napise niekto iny tak sa mu ten nazor snazite vyvratit.
ako to ?
vy mozete vsetko a iny nie?
hm?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 05-01-2016 12:40:05
Seredan | 05-01-2016 12:34:20 | - ale mam pravo na nazor, nie? ;-)
Seredan | 05-01-2016 12:34:20
Ale to priemerný Slovák rozmýšľajúci v intenciách mesačného platu a výšky účtu za mobilný telefón pochopí asi ťažko...

NO ESTE ZE VY STE ELITA KTORA MA PRAVO ZNACKOVAT LUDI ZA INY NAZOR AKO MATE VY. CIM DALEN UPADATE V OCIACH LUDI .....

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign