Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Šoporňa má konečne schválený rozpočet

Miloš MajkoDátum02. 02. 2015 15:57:51Témaobec Šoporňa
159

Šoporňa  |  Minulotýždňové obecné zastupiteľstvo prinieslo nielen konečne po troch rokoch schválený rozpočet obce, ale aj nahliadnutie do situácie, v ktorej sa obec po zmene jej vedenia nachádza.

Viac sa dozviete v audiozázname z rokovania  OZ.


Fotogaléria k článku:

159
Autor: Obec Šoporňa
159
Autor: Obec Šoporňa

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
aby ho vysvätili | 08-02-2015 13:29:49
azda by bolo spravodlivejšie, keby ho "vysvietili" - napojili na vhodný prúd a napätie, čo by mu uši a nos svietili a vlasy dupkom stáli
obcan | 08-02-2015 12:05:09
Veru mate pravdu. Akoby sa zem pod nim zlahla. Aj ja by som mu dala podporu ked uz mu ju dal kazdy obcan v soporni. Cha cha....
stretnutie | 08-02-2015 11:06:37
pan ex prosím Ťa oznám nejakým sp. kde by sme sa mohli strtnúť,občania Ťa stretávajú vyjadrujú Ti podporu,k neregulárnosti volieb,len ja mám tú smolu,že som Ťa od volieb ešte novidel v dedine,čo som počul bol si vzhliadnutí a Blave. v avione,iste uznáš,že je to dosť nepraktické chodiť do Blavy vyjadriť Ti podporu a podporiť v tvojom psychopatickom a heroickom boji za tvoje paranoické práva.Nevzdávaj to, už si na dobrej ceste do blázninca v horšom do väzenia,ešte raz nepoľav,Tvoj oddaný občan Šoporne.
pre perličku | 08-02-2015 09:04:31
Ako môžeš niečo také napísať? Veď on nikdy neporušil žiadny zákon. On bol a navždy zostane jediný starosta, ktorý nikdy neporušil zákon. Dokonca by ho mala obec navrhnúť pápežovi aby ho vysvetili. Toľko dobra lásky a čistoty čo je v ňom sa len tak ľachko nevidí. Sv. Milan požehnaj našej obci a odpusť nám nehodným občanom, že sme si zvolili iného kandidáta. :-) :-)
perlička | 08-02-2015 06:40:14
Chcem iba pripomenúť občanom obce, majmä však jeho 530 kusovému voličskému stádu, že Magor Vlčák-LenOn si z naších spoločných obecných peňazí zaplatil v roku 2013 aj svoju predvolebnú kampaň ako kandidát na poslanca do VÚC.A urobil to takýmto premysleným a rafinovaným spôsobom: faktúrou č.530/2013 /úhr. 30.9.2013/ zaplatila obec pre GaŠa Žurnál sumu .....490,- Eur. akože za zverejnenie informácií o obci. V septembrovom vydaní tohto mesačníka bol zverejnený článok p. Valúšeka o priebehu osláv SNP v obci a varení guláša. Zvyčajne ak poskytnete článok, príspevok do novín, časopisu, obdržíte snáď za to určitý honorár. Nikdy sa však za to neplatí. Iba za reklamu, inzerát, oznam súkromného charakteru. V októbrovom vydaní tohto mesačníka však bola zverejnená veľká fotografia ksichtu nášho Magora a rosiahly dvoj, či viac stranový článok s jeho predvolebnou agitačnou rečou. Samozrejme výtlačky Žurnálu boli doručené do každej domácnosti v obci. Na takéto odrbávačky má Milanko vrodený talent. Zo spoločného krv netečie? A šak to je "jen pouhý pakatel" necelých 15 tisíc korún!!!
čierne stavby- | 05-02-2015 00:30:22
pre občan: keď chceš myť múdry, čítaj zákony pozorne
Dom smútku - stavebnou úpravou sa zväčšil jeho objem, čo vyžaduje stavebné povolenie, projektovú dokumentáciu, rozpočet, kolaudáciu. Nazáklade kolaudačného rozhod. sa zvýši hodnota majetku v evidencii.
Artézka studňa - vŕtaná studňa s hľbkou nad 30 m sa považuje za stavbu vykonanú banským spôsobom. Môže ju vykonať len PRÁVNICKÁ osoba s príslušným oprávnením a
zápísaná v obchodnom a živnostenskom registri. Predtým sa vyžaduje geologický prieskum, stavebné povolenie - OÚ životného prostredia. Musí byť obsyp rúry predpísaným materiálom. Dno rúry má byť uzavreté, voda sa čerpá cez perforáciu rúry. Ak nebol dodržaný zákonný postup stavby hĺbkového vrtu, po zistení sa musí vrt zasypať!!!??
čierne stavby | 05-02-2015 00:30:01
Dom smútku - stavebnou úpravou sa zväčšil jeho objem, čo vyžaduje stavebné povolenie, projektovú dokumentáciu, rozpočet, kolaudáciu. Nazáklade kolaudačného rozhod. sa zvýši hodnota majetku v evidencii.
Artézka studňa - vŕtaná studňa s hľbkou nad 30 m sa považuje za stavbu vykonanú banským spôsobom. Môže ju vykonať len PRÁVNICKÁ osoba s príslušným oprávnením a zápísaná v obchodnom a živnostenskom registri. Predtým sa vyžaduje geologický prieskum, stavebné povolenie - OÚ životného prostredia. Musí byť obsyp rúry predpísaným materiálom. Dno rúry má byť uzavreté, voda sa čerpá cez perforáciu rúry. Ak nebol dodržaný zákonný postup stavby hĺbkového vrtu, po zistení sa musí vrt zasypať!!!??
pre-obcan | 04-02-2015 16:52:10 | 04-02-2015 22:01:42
Udavači.Tak teraz ste sa vy špine udavačské priznali pred celým svetom, že ste udávali, lebo všetko viete, sledujete, snoríte. Hlavne, že si dôchodcom v klube do očí ,,šálil", že to občania sa medzi sebou udávajú. Tak to všetko máš na svedomí ty!! Si klamár, zlodej, defraudant. Už aby si konečne zmizol z našej dediny.
pre občan | 04-02-2015 21:20:27
Prečo tu zahmlievaš a odpútavaš pozornosť od podstatnej veci a to,že na vrt/pokiaľ som dobre informovaný/nebol vydaný súhlas ani na prestavbu domu smútku ,opakujem na prestavbu lebo tu sa nejednalo len o osadenie pár okien a vôbec nie v takom finančnom objeme.Či obec dostane nejakú pokutu alebo nie,to nič nemení na tom,že pracovníčka Oú ktorá to má v pracovnej náplni/aby sa nerobily čierne stavby/musí opustiť úrad za hrubé porušenie pracovných povinností bez akýchkoľvek nárokov.To je objektívna pravda a tvoje tláchaniny nič na danej veci nič nezmenia.
dôchodca | 04-02-2015 20:23:59
Hmmm aky mudry a znaly obcan?! Len t ma trosku inak ako je v zakonoch.
pre obcan | 04-02-2015 17:39:39
zasklievanie terasy za 2 miliony a cistenie studne za milion a pol .... tak nic sa tam nerobilo, alebo sa tam nieco robilo? Vlcek by si to mal ujasnit, ci robil cierne stavby za miliony, alebo len defraudoval.
pre-obcan | 04-02-2015 17:21:59
Keď to tak perfektne ovládate, prečo ste to neurobili!
obcan | 04-02-2015 16:52:10
cas37:50....k tym ciernym stavbam,pan Macho by mal vediet ze stavebne povolenie sa vydava na stavbu presahujucu 25m2 co sa tyka zasklievania nejakej terasy sa to netyka,maximalne ohlasenie malej stavby na co dava potvrdenie obec...t.j. samo sebe,a po druhe studna bola vybudovana nic sa nezvatsovalo,nepristavovalo,prinajlepsom sa vycistilo upravilo okolie,vybudovanie sachty2X1,5m tiez nepresahuje 25m2 a co je najvatsia perlicka pre vas obcania,ked sme pri ciernych stavbach,ako je mozne ze dom pana Macha stoji na pozemku ktory je stale vo vlastnictve obecneho uradu na pozemkovom urade stale vedeny ako stavba,pan baran-ta vasa hala na vasom pozemku ma stavebne povolenie?vsetko su to stavby co presahuju 25m2 na ktore sa vstahuje stavebne povolenie atd atd,takze co su cierne stavby???vsetko sa to da vygooglit na katastri ,vcetne pozemkovej mapy, nedivil by som sa keby tieto skutocnosti boli o tri mesiace uz koseer.trebalo by aby teda zhotovitelovi tych ciernych stavieb (studnu aj dom smutku) dala pokutu...budeme o5 vynimocny,dame pokutu sami sebe,to mi primomina preco vznikaju vlasne vtipy o policajtoch.
neuveriteľné... | 04-02-2015 13:43:58
Takéto zastupiteľstvo dávno nebolo. Super!
držíme palce.. | 04-02-2015 13:16:36
Konečne zastupiteľstvo aké ma byť.Len by sa mohli financie v eurách prepočítavať ešte aj v korunách, hlavne pre starších občanov. Bolo by aj dobré, aby sa mohli otázky a pripomienky, poprípade nápady písať na papierik.Nie každý má dar výrečnosti a niekedy v tom momente zabudnete, čo ste práve chceli. Môj prvý návrh je zariadiť schránku, kde by sme my, občania mohli napísať, čo treba zlepšiť, čo nás zaujíma.. Inak zasadanie aj po estetickej stránke veľmi pekné. Všetko dobré do budúcnosti, nezastaviť sa, ale napredovať.A ešte jedna poznámočka, pohladenie pre dušu:všetci poslanci dokázali, že nie sú za sváry a hádky, ale hlasovali za dobro obce. Klobúk dole, pán starosta!
Registrovaný redakcia - tlačové správy redakcia - tlačové správy | 04-02-2015 08:58:19
AKTUALIZOVANÉ - pridané fotografie z OZ v Šoporni

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign