Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Smutné je, že na prebudenie občania potrebovali násilnú smrť dvoch mladých ľudí.

Miloš MajkoDátum20. 02. 2019 21:24:32TémaTak to vidím ja...
200

Ten, kto z nás by ešte aj presne pred rokom povedal, že o pár mesiacov bude  Marián Kočner sedieť v base, prenajímateľ bytu vtedajšiemu premiérovi SR   Bašternák bude odsúdený, dvaja bývalí ministri za SNS tiež, Róbert Kaliňák nebude ministrom vnútra a Róbert Fico  premiérom, nepochybne by bol vyhlásený za blázna. Prinajmenšom by mu bolo odporučené čítať menej verneoviek.

Dnes ide o fakty a iba nedávno asi najsilnejší muž krajiny je dnes troskou hľadajúcou odparkovanie vo funkcii s príslušnou  imunitou aspoň na dobu, pokým prípadné konanie s ktorým môže byť spájaný, bude premlčané.

Medzičasom sa z úradu Vlády SR odsťahovala aj na taliansku mafiu prepojená fešanda tváriaca sa a plat poberajúca ako hlavná štátna radkyňa, ktorá dosť pravdepodobne dala nielen Vadalovi, ale aj expremiérovi (a ktovie ešte komu).

Pred rokom brutálne popravili  novinára  Jána Kuciaka a jeho priateľku  Martinu Kušnírovú. Táto na 21. storočie v civilizovanej krajine nepochopiteľná  vražda prebudila národ. Konečne. Smutné je, že na prebudenie občania potrebovali násilnú smrť dvoch mladých ľudí.

Za rok sme sa dozvedeli desiatky, až stovky vážnych káuz politikov prevažne z najsilnejšej strany v krajine. Ďalšou tragédiou národa je, že si na ne už zvykol rovnako, ako na korupciu, nerešpektovanie zákonov politikmi a neskutočnú aroganciu moci na všetkých úrovniach riadenia spoločnosti a korupciu všade, kde len môže byť.

Stále máme možnosť rozhodnúť o svojej budúcnosti. A nielen o nej, ale tým aj o budúcnosti našich detí a vnúčat. Len nesmieme byť ticho. Ani vo vzťahu k tzv. "vysokej politike", no hlavne v regionálnej, ktorá je nám najbližšie, poznáme pomery a zpravidla aj konkrétnych ľudí v nej  a na ich konanie máme priamy vplyv. Teda, ak o to máme vážny záujem.

Reformy a odhalovanie tunelárov a podvodníkov v politike je teda naštartované. Je len na nás občanoch, ako skončí...

Pred rokom  pre svoju prácu a snahu o lepšiu krajinu boli popravení dvaja mladí ľudia. Ich pamiatku si najlepšie uctíme tým, že budeme v ich práci pokračovať. Verím, že by to tak chceli...


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Anonym | 23-02-2019 17:08:25
Nadpis clanku je velavravny. Kto mal zaujem prebudit obcana? Koalicia asi nie. Tak kto teda potreboval nasilnu smrt dvoch ludi?
Anonym | 23-02-2019 11:15:43
Zsuzsova sa uz prekecla.
ludia su pokojni, | 23-02-2019 07:12:53
Len novinari mali rok o com tocit..to,ze to je tragedia,nikto nespochybnuje,ale vnucovat ludom nazor kazdy jeden den,je prinajmensom trapne a zbytocne.ti,ktori su a boli na namestiach su volici toho trnavskeho uplne obycajneho cloveka a ostatni sedia doma a cakaju na vyplaty a staraju sa o svoje problemy. A novinari,pisalkovia,samozvani novinari a vacsina presstitutov z7ju z toho,co im rok zeru tieto matovicove ovce. Ale v z7adnom pripade nesuhlasim,ze sa touto vrazdou slovensko zobudilo! Elovensko su ti,ktori pracuju,staraju sa o seba a nespoliehaju sa na to,ze im matovic,pripadne kollar a sulik zabezpecia iny zivot!
Obyvatel | 22-02-2019 10:52:42
Pre:Realita | 21-02-2019 13:08:31 keby tebe takto zabili syna alebo dceru tiez by si mal taketo sproste komentare? Je hrozne ako ludom zacine dobre jebat z tohoto marazmu
gulak | 22-02-2019 09:59:54
seredan a kde ja tvrdím,že bol neviniatko..
seredan | 21-02-2019 18:32:21
gulak a vy odkial viete ze bol neviniatko? Kto vlastne vie aky bol? Registroval ho niekto kym neprislo bohuzial k jeho vrazde? Kto kedy o nom pocul? PS: aby si to dakto zle nevysvetlil, netesi ma co sa mu stalo, len poukazujem nato ze Kuciak bol uplne neznamy clovek az do tej tragedie.
gulak | 21-02-2019 17:06:35
pre Realita..a Vy odkiaľ viete,že Kuciak nebol žiadne neviniatko..
ide o to | 21-02-2019 14:20:12
že keby nepísal, žil by. Ale on písal a už nežije. To znamená, že to čo písal bolo zlé. Lebo keby to nebolo zlé, tak by ho nikto nevraždil. A keďže nám všetkým písal, čo je zlé, mali by sme prejaviť aspoň úctu jeho rodine a uctiť si jeho pamiatku. Ak niekoho zavraždia asociáli kvôli drobným, tak sa má urobiť to isté, ale tu by som polemizovala či verejne a všetci. Ale novinár písal o páchaní zla pre všetkých. Bezohľadu kto ho platil. Veď to bola jeho profesia. Informoval všetkých.
ide o to | 21-02-2019 14:20:10
že keby nepísal, žil by. Ale on písal a už nežije. To znamená, že to čo písal bolo zlé. Lebo keby to nebolo zlé, tak by ho nikto nevraždil. A keďže nám všetkým písal, čo je zlé, mali by sme prejaviť aspoň úctu jeho rodine a uctiť si jeho pamiatku. Ak niekoho zavraždia asociáli kvôli drobným, tak sa má urobiť to isté, ale tu by som polemizovala či verejne a všetci. Ale novinár písal o páchaní zla pre všetkých. Bezohľadu kto ho platil. Veď to bola jeho profesia. Informoval všetkých.
Realita | 21-02-2019 130831 | 21-02-2019 13:10:57
myslel som pre aktuality.sk ktoré sú len jednosmerné.
Realita | 21-02-2019 13:08:31
Jasné že mladý Kuciak nebol žiadne neviniatko. Písal len na jednu stranu za ktorú bral peniaze bez hanby.
A potom tzv. politici ktorí 5 minút pred tlačovkou sa smejú, vtipkujú s novinármi a hneď ako sa spustí priamy prenos tak nahodia utrápenú tvár a krokodílie slzy. A ovce im to žerú
seredan | 21-02-2019 11:08:21
kym Kuciaka nezabili nikto ani o nom nevedel. Ktovie ci sa dakedy naozaj zisti preco ho zabili. Kto tym ake ciele sledoval. To je vec, ktoru sa mozno nikdy nedozvieme. Ale co vieme uz teraz je to ze na jeho mrti sa prizivuju uz rok nenazrany politici co s chcu dostat k moci a novinarske telata, ktore zneuzivaju smrt dvoch mladych ludi. Hyenizmus sa ukazal v plnej krase. Polityku treba vycistit kompletne, od prezidentskeho palaca, cez koalicne strany az po opozicne.
kedy prídu na rad veľké ryby? | 21-02-2019 10:18:01
kde je Slota,ktorý stojí za tými odsúdenými ministrami,užíva si haciendu v Chorvátsku,jachtu,súkromné lietadlo,kde je Malchárek s autosalónom a vilou v Horskom parku a miliónmi z Gorily,kde je Široký s Bahamskými nehnuteľnosťami a miliónmi ktoré nevyplatil Váhostav chudákom pri stavbe diaľnice a ďalší a ďalší?
nechápem to | 21-02-2019 10:09:40
podľa mňa smutné je, že smrť zavraždeného novinára sa neustále stavia na vyšší piedestál, ako napríklad smrť obyčajného človeka zavraždeného nejakým asociálom len pre pár drobných....vari nie sme si pred Bohom všetci rovný? Neprišli sme všetci na tento svet nahý? Tak prečo smrť jedného človeka je tragickejšia a pri smrti iného prejdeme bez povšimnutia
Mudrlant | 20-02-2019 23:58:14
Ty si taký pripečený, že furt trepeš len tie svoje omáčky o neziskovkách a novinároch, ale vôbec nevidíš a nechápeš o čo tu ide a čo sa na Slovensku deje. Pekný život v tej rozprávke, možno sa raz zobudíš do reality a možno už bude neskoro :)
Seredan | 20-02-2019 23:53:01
Vôbec nič sa nezmenilo. Len šachové figúrky sa premiestnili. Osobne mi je celý Kuciak ukradnutý a jeho smrť je síce tragédia ale že by jeho smrť mala byť niečo viac ako smrť niekoho iného tak to odmietam. Jediné čo sa ukázalo akú novinári môžu zneužiť svoju profesiu na úkor svojich záujmov. Novinári, politici a neziskové organizácie zneužili smrť na svoje záujmy. Dnes je doba keď zlodej a klamár si dá nálepku slušný občan a vykrikuje do mikrofónu na pódium alebo na tlačovkách.
💩 | 20-02-2019 22:01:01
Už dajte pokoj koho to stale zaujima kto ich popravil
Ked sa zabijaju male deti
Tam čo farar ich znasilnuje čo to je najvadšia mafia a zgerba
Do toho sa nestara ale toto sa rieši den čo den už mam toho plne zuby
Petra | 20-02-2019 21:37:31
Chcem veriť že sa prebudili, stále však vidím, že Harabin má cca 10%, pretože ľudia sa nechajú opiť médiami.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign