Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Slovenské ovce a barani, na námestí SNP v Bratislave

Juraj KuklaDátum19. 10. 2013 13:32:50TémaBlog Juraja Kuklu
200

Tento krát som čakal na námestí SNP v Bratislave ozaj spústu ľudí, lebo podivná kúpa akejsi „starej matere SPP“ vznik záväzku 2,5 miliardy eur, na hlavy občanov, považujú mnohí za do neba volajúci podvod od najvyšších činiteľov. Podvod za bieleho dňa a pomoc akýmsi bosom, aby neznášali na svojej koži tieto škody. O tejto kauze hovoria v NRSR, ako o ohlupovaní verejnosti, mnohí poslanci. Najmä Hlina, Mezenská  a ďalší si idú dušu vypľuvať, vyzývajú vysvetľujú no márne. „Súčasná stranovláda“, vláda jednej strany, ako za „starých dobrých komunistických časov“ už dávno rozhodla a môžete sa všetci aj na hlavu postaviť, máme Vás na háku.

Takže Nie! Námestie SNP bolo de - facto prázdne, samozrejme česť výnimkám. Ani takáto veľká vec takéto obrovské peniaze nepodhnú ľudí. Jedni sú otrávení, znechutení, ďalší uverili, ďalší už nemajú ani na cestu do Bratislavy, iní sú zasa z toľkej demagógie šírenej cez obrazovky až do príbytkov, z toľkých miliónových podvodov úplne pomýlení. Nevedia kde je sever, už ani nedokážu vnímať realitu. Čo tam po nejakých rozkradnutých miliardách 23 rokov unikajúcich zo Slovenska rôznymi špinavými mafianskými kanálmi, veď samoregulované médiá hučia, ako Slovensko prosperuje a k dvestopäťdesiat eurovým dôchodkom nám vláda dokonca pridala 8 eur a slovenskí dôchodci sú zachránení. Môžu pokojne umierať bohatší o 8 eur a v iných krachujúcich štátoch EÚ, ktorým pomáhame, môžu zasa štrajkovať, lebo majú dôchodok len „mizerných“ 800 eur!? Nieje toto anarchia?

Slovenské ovce si teda musel Hlina predvídavo priviesť na námestie SNP sám na aute, lebo vedel, že naše stádo len tak nič nepohne.

Vypočul som si jeho prejav, celý som nahral na video. Obzeral som sa kde konečne uvidím tie naše samoregulované médiá, no márne. Hľadím na televízne noviny, no aj tu márne. Ukazujú len dôležité veci, že mrkve narástol koreň o dĺžke jeden meter a že zamrznuté hríby sú škodlivé. Pre to Vám video, prejav poslanca NRSR Alojza Hlinu z námestia SNP o podvode s SPP prikladám, aby ste si mohli urobiť vlastný úsudok. Ja si myslím, že Hlina hovoril jasne. Malo to hlavu aj pätu a muselo by tomu porozumieť každé volebné stádo. Toto stádo sa ale nedostavilo, predvídavo a symbolicky ich teda zastupovali skutočné ovce a barani, ktorým na záver bača nasypal trocha šrotu a spokojné ovce sa vrhli hlava nehlava do válova.    

 


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Foto: (C) Juraj Kukla
200
Autor: Foto: (C) Juraj Kukla
200
Autor: Foto: (C) Juraj Kukla

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Foto: (C) Juraj Kukla
200
Autor: Foto: (C) Juraj Kukla
200
Autor: Foto: (C) Juraj Kukla

200
Autor: Foto: (C) Juraj Kukla
200
Autor: Foto: (C) Juraj Kukla
200
Autor: Foto: (C) Juraj Kukla


Skryť všetky fotografie

Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
pre Mária Malaníková | 10-02-2014 15:45:57
Myslíte si že je nutné zapratávať,SOL všelijakymi propagačnými linkami a nasilu propagovať Hlinu a Mezenskú?Nechajte ľudí nech sa rozhodnú podľa vlastného názoru a nevnucujte nasilu svoj názor!Budete veľmi sklamaná!
Mária Malaníková | 09-02-2014 20:37:04
Pán Hlina sa snaží zachrániť čo sa dá. Skúste počúvať čo hovorí.
Pre Pavel | 24-10-2013 12:20:48
Len nám ostáva pevne veriť,že tá poslanecká starr nemá ani 50 sympatizantov,lebo keby bolo 50 poslancov takých ako on,tak Kačabar bol každý den plný potencionálnych poslancov!Kultúra nám pomaly upadá ak takýto výjav má byť príkladom tak zbohom slovakia!
Juraj Kukla | 23-10-2013 23:03:19
Niektorí anonymovia píšete že Hlina je vypočítavý a titulujete ho všelijakými nadávkami... Nesúhlasím, ja si myslím práve naopak, že to robí z presvedčenia a je to ozajstný poslanec, človek na správnom mieste. Rozprával som s nim po akcii aj osobne. Nieje chudobný, nemá to za potreby, no koná aj tak z presvedčenia, to sa dá za toľkú dobu čo ho sledujeme jasne vycítiť. Iný by sa na všetko vykašlal, hailoval by v parlamente tak ako hajluje vládne stádo, bez rozumu, podľa palca tej trápnej dirigentky a ryžoval by tak, ako to predvádzajú doterajší vladári. On ale neprestajne upozorňuje, navrhuje a nedá sa zlomiť a to sa mi na ňom páči. Verím že nesklame.
anonym | 23-10-2013 16:12:48
pre hombre | 23-10-2013 14:53:20 len tu klameš a zavádzaš si vážne len hnoj!!!!Denník Pravda v piatok informoval, že bývalý šéf stratového Carga Matej Augustín (nominant Smeru) získal odstupné 154 tisíc eur. Je to suma rovnajúca sa jeho štrnástim platom.
Ďalší odvolaný člen predstavenstva nákladného dopravcu Jozef Pavúk (HZDS) mal dostať odstupné takmer 130 tisíc eur.
Bývalý šéf Železničnej spoločnosti Slovensko, a.s. Milan Chúpek (SNS) si mal prilepšiť odstupným vo výške šiestich platov a spolu s náhradami za odmeny tak mal dostať vyše 54 tisíc eur.
Pavel | 23-10-2013 14:55:50
Hovorí, ako mu zobák narástol, nehrá sa PÁNA poslanca, s kolegami si to vie vybaviť po slovensky ručne-stručne, dokáže vymyslieť zaujímavé akcie, ako upozorniť na nejaký problém, je vtipný, výstižný - pre mňa je to jednoducho poslanecká STAR.
Keby bolo v parlamente aspoň 50 takýchto poslancov, tak sa o budúcnosť Slovenska vôbec nebojím.
pre hombre | 23-10-2013 14:53:20
Ale takýchto prešľapov sa dopúšťajú všetci,to nemôžeš válať len na smer!Nezabúdaj na odstupné vyplácané pravičiarmi a odmeny za šetrenie!Odmena 30 000 bola udelená myslím si že oprávnene,lebo dotyčný ušetril vo svojom rezorte 50 000!To je podľa Teba normálne?Ušetrené peniaze boli ale na úkor zamestnancov!Babo rad!
pre p.Kukla | 23-10-2013 14:46:24
Prečo Hlina reaguje ako nejaký štamgast zo štvrtej cenovej ak sa mu povie pravda do očí?On môže hľadať chyby na druhých ale na nom sa chyby hladať nesmú?Nie je on taký poctivec ako sa tvári a prezentuje!Prečo sa doposiaľ zvyditeľnovaľ vozením vlečiek hnoja pred parlament a nakoniec sám v tom parlamente skončil!Ak raz vstúpil do parlamentu pod nejakou značkou tak po opustení značky by mal opustiť aj parlament,to sú jeho slová!Je to iba obyčajný vypočítavý hajzel ako ostatný!Nikto na slovensku neverí,že to myslí úprimne!Demokracia u neho je len to čo uzná za vhodné!
hnoj | 23-10-2013 14:42:41
reativizovanie komunistu zo smeru .... nesvojpravny a potrebuje manual na svoje dristy ako kazdy hnoj... ...http://www.ulozisko.sk/obrazky/small-613523/1557055.jpg
hombre | 23-10-2013 14:26:03
Pane, mohol by ste byť aspoň natoľko slušný, že si vymyslíte nejaký nick, aby som mohol jednoducho pomenovať zbabelca, ktorý ani na to nemá, aby sa za taký nick skryl a už vôbec nie otvorene diskutoval. Z čoho ste usúdil že aké mám pocity? hovoril ste so mnou? Ja takú odvahu vidieť niekomu dovnútra nemám. Iba že ste pojedol tej "múdrej kaše" aj iným z taniera. Na rozdiel od Vás, ja mám vedomosti o takých ľuďoch, čo iným doprajú, a nezištne, viac ako sebe. Boli to ľudia, ktorí sa obetovali pre iných a jednalo sa pritom o viac ako len peniaze. Ale o takých skutkoch sa v červenej literatúre nepíše.
pre hombre | 23-10-2013 13:42:07
Recept na uvarenie múdrej kaše Vám dá sám život. Priateľu, hádam ma nechcete presviedčať, že všetky média občanov zavá-
dzajú? Alebo si myslíte, že okrem Vás májú všetci na očiach klapky a nevedia zhodnotiť patrične jednotlivé situácie? Prečo máte pocit svojej najdokonalosti a bohorovnosti? Tými hrablami som len poukázal, že ešte sa doposiaľ nenašili takí, ktorí okrem seba doprajú aj druhým, lebo peniaze amjú silnú moc. Aj Judáš za ne zradil. Tento problém nie je len na Slovensku, je to problém celosvetový, ktorého korene sa len veľmi ťažko zničia, ale ako správne uvažujete raz sa začať musí.
pre hnoj | 23-10-2013 13:19:32
Tak už len takí inteligenti ako Vy prispejú svojou inteligenciou a odbornosťou k zmene v tejto republike. Ochraňuj nás Pán Boh, aby sa takýto odpad spoločnosti dostal k moci. A to konštatujem na základe argumentu, ktorý je v tomto prípade Váš príspevok, ktorý presvedčuje o Vašom IQ, ktoré nemožno zrovnať so silnou retardáciou.
hombre | 23-10-2013 13:09:51
"pre hombre | 23-10-2013 12:17:23" Pane, ja som len reagoval na Vaše tvrdenia o "dochádzajúcih argumentoch". A tie sú reálne, nie odvádzajúce pozornosť od skutočnosti a od témy. Až mi poviete koľko mám zjesť múdrej kaše a z čoho ju navariť, aby som sa dostal aspoň na Vašu úroveň, rád tak urobím. Ja do tej svojej nečerpám ingrediencie z RTVS či iných "slobodných" médií ako Vy. Stačí len chodiť s otvorenými očami a počúvať. Ak sa teda máme riadiť riekankami o hrabliach, tak podľa Vás a Vášho výkladu máme podporovať zlodejov či sú už z pravého alebo ľavého košiara a čakať na to, kedy niekto vymyslí aj iné hrable?
hnoj | 23-10-2013 12:53:37
pre hombre | 23-10-2013 12:17:23....co tu podsuvas lahostajnost (sak my to aj tak nezmenime,aj tak vsetci kradnu) ty Kybel hnoja a ospravedlňuješ smeracke kradnutie, si dobre skoleny smerak, ked dojdu argumenty tak vzdy pomoze formulka (sak my to aj tak nezmenime,aj tak vsetci kradnu).
pre hombre | 23-10-2013 12:17:23
Pri toľkej Vašej múdrosti a dokonalosti by ste sa aj Vy mohol odpútať od svojich predpojatých myšlienok voči Smeru a zamyslieť sa nad tým, že či každý kto napíše svoj názor, ktorý nezodpovedá Vašim predstavám musí byť Smerák, alebo jeho sympatizant. Vážený, ešte musíte zjesť veľa múdrej kaše, aby ste pochopil, že každé hrable k sebe hrabú. Nech je pri moci Havel, Šavel alebo Pavel všetci sa budú správať rovnako. A keby ste tam bol Vy taktiež, lebo ešte nikto nevymyslel hrable, ktoré hrabú od seba. Túto moju myšlien-
ku potvrdzujú činy vlád či už ľavých alebo pravých, ktoré sa nám tu striedajú a ich členovia oproti nám bohatnú.
pre:Hlina | 23-10-2013 11:40:33
Hlina ako jeden z mála opozičných poslancov si robí svoju robotu. Takýchto ľudí potrebujeme, ktorí budú štekať a poukazovať na svinstvá smeru. Jedného poslanca tu vidno viac ako celé strany. Kde sú všetci z opozície?
hombre | 23-10-2013 10:32:00
Pre diskutujúcich s podobnými argumentami či názormi ako "pre abas | 22-10-2013 19:57:31" odporúčam si prečítať o.i. aj toto: http://nitra.sme.sk/c/6979814/bielenim-v-karte-pacienta-v-nitre-porusili-zakon.html. Pre ich lepšiu informovanosť by som si dovolil pripomenúť , že riaditeľ nemocnice s.Valocký nosí t.č. dres SMER-u. Alebo, prečo p. minister Čaplovič nezaujal žiadny postoj v prípade, v ktorom jeden z učiteľov poukázal na predražený tender, ktorý sa potvrdil ako pravdivý, ale spomínaný učiteľ dostal vyhadzov? A takýchto argumentov by sa dalo položiť na stôl každý deň hneď niekoľko. Takže komu to dochádzajú argumenty?
Juraj Kukla | 23-10-2013 10:22:54
Išiel som na námestie SNP. Natočil som prejav Hlinu k veľmi veľkej a aktuálnej zlodejčine, ktorá sa týka každého. Dal som Vám ho sem, aby ste si ho vypočuli. Nepáčil sa Vám jeho prejav? Vari nehovoril pravdu? Pre čo sú z toho niektorí anonymovia tak zdivení a tlápu od veci?
pre Hlina | 23-10-2013 08:52:43
Blbí lidi taky lidi pán búh je má stejne rád!Ty sa pohybuješ presne v tom obmedzenom priestore pre vypatlaných a mentálne retardovaných a keby si nepoužil ako vrchol svojho vyjadrovania nejaký vulgarizmus,tak by si nemal blažený pocit ako si to niekomu natrel!Taký sedlák ako Hlina!
Hlina | 23-10-2013 06:21:16
Hlina ma jednoznacne, co v parlamente robit to si zapis za usi ty kybel hnoja. A mal by byt presne taky hulvat ako doteraz. Hovorit zrozumitelne a hlavne obsazne. To je pre mna to najuzasnejsie nasilie pachane na lzi a hnoji, ktory tu produkuju tebe podobni smeraci a ja sa k tym hulvatom kedykolvek velmi rad pridam.
pre abas | 22-10-2013 19:57:31
Ten kto nemá žiadne pádne argumenty,vždy vo svojom príspevku použije slovné spojenie smerácky zlodeji,smerácky komunisti a urážlivé výroky na určité osoby!Kto vie prečo asi?Môže to byť nízka inteligencia alebo slabá až mizerná slovná zásoba a neschopnosť vyjadrovať sa,ale aj určitá obmedzenosť až demencia!Kde sa pohybuješ ty?
martin | 22-10-2013 15:24:50
Hlina ma smolu ze zrovna pracuje v institucii kde driva vacsina su karierne vyzirky,"zobraci" zaveseni na krkoch danovych poplatnikoch( specialne Smer ), ich jedinou pracovnou naplnou je klamat a kradnut a kedze to robia mnohi v podstate cely zivot konfrontacia s nimi casto vedie ku konfliktom, jedinec, ktory je zvyknuty fungovat normalne musi mat nevyhnutne s individuami ako su v Smere problem.
s tymto sa stotoznujem | 22-10-2013 14:21:57
Vysielanie slovenskych-smeracko komunisticych- televizii je casto nepravdive, tendencne, podsuvajuce nazory, neobjektivne v tych najdolezitejsich veciach, dalej tam najdeme ciru negativitu, brainwashing, podsuvanie lahostajnosti (sak my to aj tak nezmenime,aj tak vsetci kradnu) a zvysok moze byt aj pravda, ale su to nepodstatne veci, tie spravy moze robit aj cvicena opicka ,vykal smeracky ostane vykalom.
gulak | 22-10-2013 14:13:38
No,čo už-my nie sme zvyknutí štrajkovať-aj počas trvania Československa-sme sa vždy zviezli popri Čechoch-boli sme jeden štát,ale Česi-mali iné platy,iný tovar v obchodoch-na Slovensku bol vždy nejaký nedostatkový tovar-napr.pracie prášky,olej,cukor,toaletný papier,stavebný materiál,ale ked ste prišli do Čiech,tak tam bolo všetko a kto bol tomu na vine-no predsa nejaký stupídni slovenskí komunisti-a prečo,no preto,lebo ked ste prišli do veľkoskladu,tak tam bolo všetko a ked ste sa opýtal vedúceho skladu,prečo to nedajú do obchodov-tak povedal,že dostal zákaz-vydávania tovaru
zolty | 22-10-2013 14:05:16
pozrite na vysledky kontrol

http://spravy.pozri.sk/clanok/Za-registracne-pokladnice-financnici-udelili-pokuty-302-tisic-eur/231747

vsetci nas chcu vsade oklamat lebo tu nefunguje pravny stat......
pre 22-10-2013 13:21:53 | 22-10-2013 13:42:09
"lojzo" bol zvolený ako Matovičov nominant a hlasy dostal od ľudí podporujúcich Matovičových Obyčajných ľudí a nie ako Hlina - nezávislý poslanec, takže 20 000 preferenčných hlasov zostalo sklamaných, ako ich zastupuje nimi volený nominant.
PRE:pre abas | 22-10-2013 12:39:26 | 22-10-2013 13:21:53
lojzo bol normálne zvolený a dostal 20000 preferenčných hlasov, na sk pomery dostatočný počet. A Martvoň povedal: Kto je bez viny, nech ma napadne v parlamente. A tak sa stalo.
pre abas | 22-10-2013 12:39:26
Ty si bača, alebo honelník? Neviem, kde si v mojom príspevku vyčítal smerácke žvásty? K veci som sa vyjadril jasne, že pán poslanec Hlina nemá čo robiť v NR. O jeho vystúpeniach mimo NR, ale aj priamo v nej pochybujú aj jeho bývalí stranícky kolegovia, po ktorých chrbtoch sa tam dostal. Tejto skutoč-
nosti by si mal byť vedomý aj autor tohto blogu, a nie zve-
rejňovať "žvásty, ktoré nemajú žiadne argumenty a sú výplodom fantázie, o čom svedčí aj mimoriadna účasť občanov na tejto akcii, ktorí dali za pravdu tomuto nádejnému rečníkovi. Nič viac, iba toľko!
hombre | 22-10-2013 12:27:30
Pre: pre Juraj Kukla | 22-10-2013 10:38:40 a jemu podobne zmýšľajúcich diskutérov: Páni, skúste sa odpútať aspoň na chvíľu od svojich predpojatých myšlienok či už voči J.Kuklovi alebo A.Hlinovi. Myslím že v prípade J.K. je otázka pravopisu tá posledná vec. Podstata je ukrytá kdesi inde a zreteľne na to poukazuje ten súčasný banner, umiestnený hneď ako otvoríte túto stránku. Nestojím o Vaše vysvetľovania, takže sa ani nemusíte v tomto smere namáhať. Je mi ľúto, ale ako na bačov, nepozerajú na nás len v susednom Česku. A to je to, čo by Vás malo vyrušovať viac ako nejaký zoraný pravopis. Prajem pekný deň.
abas | 22-10-2013 11:53:55
pre Juraj Kukla | 22-10-2013 10:38:40 nieco k veci nemas len pravopis a tie smeracko zlodejské žvasty.
pre Juraj Kukla | 22-10-2013 10:38:40
Vy, ktorý ste urazil občanov Slovenska, len za to, že neišli spolu s Vami za Hlinových baranov sa cítite byť urazený? To akože, Kto nejde s nami je proti nám? Tak potom ste si dobre pochválil Váš článok, o ktorom sa zatiaľ kladne vyjadrili len Hlinovi "podaní" bača s honelníkom. Potom to ďakujem patrí iba im. Upozornenie na neznalosť pravopisu nie je urážka, ale fakt, a nie tápanie od veci.
Juraj Kukla | 21-10-2013 22:33:08
Čím viac zúria naši anonymovia, čo sa hanbia za svoje meno, nasilu tápu od veci, len aby nejako urazili, tak je to dobrý článok. Ďakujem.
anonym | 21-10-2013 17:32:32
pre J.R.Nem. | 21-10-2013 14:39:32 Zabudli ste na televíziu TA3 vlastní nejaký pán Kmotrík, ktorý patrí medzi "priateľov" SMER-SD ,všetky televízie su pod vplyvom komunistov zo smeru a ich demagógie.
anonym | 21-10-2013 17:16:41
Demokracia je aj o tom, že sa na takéto akcie môžem zvysoka vykašľať. Kedysi nás komunisti perzekvovali za to, že sme niekam neprišli a dnes demokrati frflú, že sme niekam neprišli. Bolo to povinné? Neviem o tom.
re pre p. Kuklu | 21-10-2013 16:49:24
Presne súhlasím,a o novinárčine p.blogera radšej pomlčím!O politikoch ako je Hlina detto!Obidvaja si dovolia nazvať Slovákov ovcami a baranmi a ešte to názorne,vedome a s veľkým vlasteneckým srdiečkom prezentujú na námestí!Obaja sú nuly a obyčajní hajzlíci ktorí sa chcú silou mocou zviditeľniť aj za cenu urážok ,nie jednotlivcv ale celého národa!Hlina už nie raz dostal cez papulu a asi má krátku pamäť!A pán novinár je taký pobehajko a nulička,toho asi bije život sám tak mláti okolo seba hlava nehlava bez kúska rozumu a inteligencie!Bud fit!
hombre | 21-10-2013 15:50:17
Pripúšťam že A. Hlina svojim prejavom je medzi politikmi "biela vrana". Ale táto akcia z jeho strany bola názornou ukážkou ako to v Slovenskej spoločnosti v reále vypadá. A to stádo oviec veľmi dobre vystihuje dnes ešte stále väčšinu obyvateľov na Slovensku. Tak ako tie ovce ho nepočúvali, tak je to aj s väčšinou tohoto národa. Vždy sa prebudí až keď už sa nedá nič zmeniť resp. až vtedy, keď mu politici začnú siahať na jeho existenciu. Ale s baranmi je to už raz tak.
J.R.Nem. | 21-10-2013 15:45:45
Re.pre J.R.Bolo to tak,ako som sa spytal,alebo to tak nebolo.Ja som nieco videl(video),nieco som si precital(clanok pana Kuklu),a z toho som si utvoril svoj nazor,pretoze este stale viem rozmyslat.Okrem toho aky su vsetci sprosti a zakerni,som nic nenasiel coho by som sa mohol chytit.Takze,si to trosku zrovnajme,ked neviete ako dalej tak zacnete konspirovat,a toto skutocne robili komunisti v minulosti.Asi sa uz viacej do SOL nebudem vyjadrovat,lebo niekedy si pripadam ako na inej planete.
pre J.R.Nem. | 21-10-2013 14:39:32
Denník Pravda - spolumajiteľ J. Široký (vraj zakladateľ Smeru), nájdite si Kaliňákovu kauzu Bejby. JOJ - J&T. STV - štát. Markíza - licenciu už raz skoro nedostali. STV+Markíza - spoločný menovateľ Václav Mika - vraj človek Výboha - http://www.pluska.sk/slovensko/krimi/utok-novinarov-dennika-plus-jeden-den-3.html
re:J.R.Nem | 21-10-2013 14:21:30
ty budes asi tak v Nemecku ako som ja Eskimák a este aj ubohy plateny diskutér smeru.
J.R.Nem. | 21-10-2013 13:49:34
Pre pana Kuklu,chapem to spravne,bez ohladu na to ako to stym SPP vlastne je.Snazim sa len pochopit!Pan poslanec Hlina organizuje protestnu demonstraciu a pretoze dopredu vie,ze mu tam vela ludi nepride. tak tam nazenie ovce.To ma byt akoze symbol pre verejnost? Ten prejav som si vypocul.TEN PREJAV BOL O NICOM.Ani jeden argument.Neviem aku stranu zastupuje,ale takto ludi na svoju stranu nedostane.A potom to osocovanie medii.To si ozaj mylite ze media su ovladane terajsou vladou? No ja tomu neverim.
pre Juraj Kukla | 21-10-2013 13:32:12
Keď tak čítam Váš príspevok ako rozmýšľate nad tým, ako môžu byť ľudia tak strašne "sprostý, zákerný", tak ja rozmýšľam, ako jeden pravidelný prispievateľ blogov môže byť tak neznalý slovenského pravopisu, a ešte k tomu si vo svojom blogu ľudí dovoľuje nazvať baranmi a ovcami, a to len preto, že sa ne-
prišli s ním odfotiť ako baran pri Hlinovom stáde.
Vážený, treba mať na zreteli, že ľudia nie sú sprostí, a hádam aj preto neprišli prejaviť svoju nespokojnosť takým spôsobom, ako na duchu chabý pán poslanec, ktorý po odpus-
tení hnutia, za ktoré kandidoval, mal pri svojej preukazo-
vanej svedomitosti a zodpovednosti, opustiť aj svoje kreslo v NR, spolu aj s ostatnými jemu podobnými. Alebo sa mýlim, resp.podporujem zločincov?
patto | 21-10-2013 13:13:30
Vysielanie slovenskych-smeracko komunisticych- televizii je casto nepravdive, tendencne, podsuvajuce nazory, neobjektivne v tych najdolezitejsich veciach, dalej tam najdeme ciru negativitu, brainwashing, podsuvanie lahostajnosti (sak my to aj tak nezmenime,aj tak vsetci kradnu) a zvysok moze byt aj pravda, ale su to nepodstatne veci, tie spravy moze robit aj cvicena opicka ,vykal smeracky ostane vykalom.
Juraj Kukla | 21-10-2013 08:43:10
Keď čítam niektoré reakcie, rozmýšľam ako môžu byť ľudia tak strašne sprostý, zákerný, čo z toho vlastne majú,že fandia zločincom, ktorí rozkrádajú Slovensko, zavádzajú novú totalitu, Slovenské bohatstvo predávajú do čerta a ukrutne bohatnú na úkor obyčajných ľudí. Jedine, že to píšu práve oni.
Jozef | 20-10-2013 16:15:04
vo viacerych krajinach je sova povazovana za symbol mudrosti.
pre autora | 20-10-2013 14:25:41
z bútľavého stromu len sova vyletí
pre Ivan | 20-10-2013 12:28:11
Človeče, Vy ste sa pomýlil pri formulácii Vášho príspevku. Asi ste chcel napísať, že keď ste videl Hlinu s megafónom na zastávke MHD mal ste dojem, že ide o pacienta psychiatrickej ambulancie. A vidíte takýto postihnutí sa snažia rozhodovať o tom, aby nám bolo lepšie. Palec hore!
Juraj Kukla | 19-10-2013 23:17:42
Ivan, ja mám informácie o tom, že slušní poslanci sa s dobrými nápadmi už nemôžu dostať do celoslovanckých "samoregulovaných" médií. Chcú ich tak vymazať z vedomia a z očí národa. Mieto toho hustia do ľudí demagie rôzni prisluhovači ktroí svietia na obrazovkách ako monoskop. Aj pre to musia takto upozorňovať.
čitateľ 2 | 19-10-2013 23:10:18
Radšej robiť u Hlinu baču, ako podaného zločincom.
Ivan | 19-10-2013 22:30:00
Pán Kukla palec hore. Alojz Hlina vie ako upozorňovať na problémy a takýchto ľudí patrí do parlamentu aspoň 20. Žiaľ sedí tam 83 Kolesíkov ktorí hlasujú bezmozgovo podľa toho ako im Vaľová zdvihne prst. To tam mohli sedieť pacienti psychiatrickej ambulancie. Hlinu som videl na zastávke MHDčky v Bratislave kde Megafónom vyhlasoval že tieto nové autobusy nakúpené od finančnej skupiny praskajú pretože aby vyhrali výberové konanie tak si dali podmienku 5 dverí čo nerobí nikto na svete iba jedna firma sloveských finančníkov. Rovnako sa mi páčilo ako priniesol ráno pod okná Vasiľa Bilaka tank aby vedel ako sa ľudia cítili keď sa ráno zobudili a všade ruské tanky v 1968. SPP je podvod na ľuďoch a v každej bežnej krajine by za to premiér do 10 minút odstúpil. Minister pôdohospodárstva Jahnátek si spravil z rezortu rodinný a rodácky podnik a miesto toho, aby sa venoval poľnohospodárstvu, naháňa potkany po hypermarketoch. Minister obrany Glváč kryje zločin tunelovania VSS z čias prvej Ficovej vlády a necháva podozrivých vo svojich tajných službách. Ministerka Zvolenská nezabezpečila licenciu na vrtuľníkovú záchrannú službu, pričom zomrela mladá žena, ktorá nemala zabezpečený v potrebnej chvíli možnosť prevozu vrtuľníkom. Podriadení ministra vnútra Kaliňáka strieľajú po deťoch v aute a jeho inšpekcia vyšetrí, že sa nič nestalo. A minister hospodárstva Malatinský s plechovým ksichtom tuneluje SPP a ožobračuje slovenských občanov. A nad nimi všetkými doslova bdie a kryje všetky tieto hrubé prešľapy klikujúci macher vo funkcii predsedu vlády.
pre anonym a čitateľ 2 | 19-10-2013 21:42:54
Vy robíte na salaši u Hlinu baču s honelníkom?
čitateľ 2 | 19-10-2013 21:34:35
Barani už zabľačali tak ako je pre nich typické. Nevedia rozmýšľať, nevedia počúvať, vedia len bľačať a vrhnúť sa k válovu.
Registrovaný anonym anonym | 19-10-2013 21:30:00
Barani zabľačali. Presne ako je pre nich typické, nerozmýšľajú nad vecou, nepočúvajú o čo ide, len bľačia.
čitateľ | 19-10-2013 20:59:17
De facto prázdne Námestie SNP svedčí zrejme o tom, že barana Hlinu sú nútené počúvať len bezmocné chúdence ovce. Ochranári by ho mali zažalovať za týranie zvierat, lebo bezdôvodne narúšať biorytmus týchto zvierat stojí za to, aby sa človek zamyslel za normálnosťou tohto pána poslanca, ktorý už niekoľkými svojimi konaniami dokázal svoju dokonalosť.
Ja ja | 19-10-2013 18:32:32
Hlina ?
Ten agresivny clovek ktory je pre ludi nebezpecny mal zas stretko poloblaznov ? Takyto ludia maju radi publicitu a priam ju vyhladavaju a su schopny pre nu spravit vsetko...
Co tam po SPP ale treba riesit Dzurindovu privatizaciu kde rozpredal vsetok majetok za par korun na zapad. To je top1 !

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign